فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الَسَلامُ عَلیکَ يا اَبا عَبْدِاللهِ يا جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّد ،اَيُّهَا الصّادِقُ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ
سالروز شهادت رئیس مذهب تشیع، حضرت امام جعفر بن محمد الصادق صادق علیهما السلام تسلیت باد
https://eitaa.com/joinchat/2202861587C0d81a23bad
هدایت شده از جهادی میرزاکوچک | رشت
برگزاری چایخانه حضرت رضا علیه السلام
بمناسبت دهه کرامت
هرکس هر کاری می تونه دریغ نکنه...
شماره کارت جهادی:
5892107044206426به نام روحانی شهید میرزاکوچک "روی شماره کارت بزنید کپی میشه" @ir_mirzakochak
هدایت شده از کانون نخبگان آفتاب نهان
💠ثبت نام کانون نخبگان آفتاب نهان آغاز شد
⬅️ علاقه مندان برای ثبت نام به شرایط مندرج در اطلاعیه توجه بفرمایند
✅ مهلت ثبت نام تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳
📞 برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر با شماره
09044102312تماس حاصل فرمایید. ⭕️برای کپی کردن شماره بر روی آن کلیک کنید⭕️ .:کانون نخبگان آفتاب نهان:. 🆔️@k_aftabenahan
تصاویرِ صدای واحد سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران
مسعود بارزانی با برگزاری همه پرسی استقلال کردستان عراق در سال 1396 عملا دستان خود و سایر احزاب کردی را بست. خودش رسما از صفحه سیاست خارجی اخراج شد و موجبات تضعیف بیش از پیش افکار انحرافی کردی را هم فراهم کرد.
وقتی وزیر خارجه جمهوری اسلامی در مراسم تشییع جلال طالبانی بر تابوت او که پرچم اقلیم کردستان عراق را بر آن کشیده بودند سر خم نکرد، مقامات کردستان عراق اعتراض کردند که ایران به کردستان و پرچم ما بی احترامی کرد.
البته آنها می دانند
جمهوری اسلامی ایران چند دهه است که نشان داده هیچ رسمیتی برای فکر جدایی طلبانه کردها قائل نیست و فقط آنها را به عنوان یک همسایه و عضوی از ملت عراق می پذیرد.
تصاویر دیدارهای نیچروان بارزانی هم به وضح، حاکی از فکر نظام اسلامی است.
البته متاسفانه دولت عراق هم تلاش ویژه ای برای باز پس گیری اختیار عمل خود در کردستان عراق و إعمال حاکمیت ملی در آنجا انجام نداده است.
#مرتضی_عبداللهی
https://eitaa.com/joinchat/2202861587C0d81a23bad
ماههاست که رژیم صهیونیستی در پی دستگیری یا به شهادت رساندن این مبارزان راه خداست
ولی پوستر و کلام تهدید آمیز آنان در کوچه و خیابان و تفکر و عمل انقلابی این مجاهدان صبور در میدان، تمام صهیونیستهای کودک کش را به سخره گرفته است.
لا سمح الله، آتون بطوفان هادر
خدا نکند، [و الا] با سیل خروشان می آیم
پ.ن: پوستری از یحی سنوار و ابوعبیده، نصب شده در برج العرب اردوگاه آوارگان فلسطینی براجنه در حومه جنوبی بیروت
#مرتضی_عبداللهی
https://eitaa.com/joinchat/2202861587C0d81a23bad
تصویر نیروی اسرائیلی (زیو کیپر) که چند روز پیش در مصر به درک واصل شد.
کلاه مخصوص تفیلین بر سرش که مکعبی است بالای پیشانی و روی بازو می بندند و با یک بند چرمی آن را هفت دور به دور دستشان می پیچانند در تصویر کاملا مشخص است
او یک یهودی حسیدی (شاخه ای از یهودیت ارتدکس) بود که
توسط جوانان شجاع گروه پیشتازان آزادی (طلائع التحریر) از مجموعه شهید محمد صلاح در مصر به درک واصل شد و خشم انقلابی جوانان غیور مسلمان شامل حالش شد
اگر جوانان کشورهای اسلامی بیدار شوند، برنامه بریزند و مطالبه کنند و پیگیر باشند، دولتها ناچارند به حرف آنان گوش دهند
و ان وقت می توان رژیم صهیونیستی را در فشار شدید به انزوا کشاند و به زودی شاهد فروپاشی کامل آن بود
#مرتضی_عبداللهی
https://eitaa.com/joinchat/2202861587C0d81a23bad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام علیکم و روحی لدیکم
#غزه_رمزالعزه
غزه، خط اول مبارزه حق و باطل
https://eitaa.com/joinchat/2202861587C0d81a23bad
هدایت شده از مرتضی عبداللهی 🇵🇸
دختر حضرت موسی بن جعفر، دل ما را دریاب
🥀🥀🌻🌻🌷🌷
سالروز بزرگداشت بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر گرامی باد
#حضرت_معصومه
🌺🌺🌸🌸💐💐
https://eitaa.com/joinchat/2202861587C0d81a23bad
هدایت شده از مرتضی عبداللهی 🇵🇸
گفتند باز میشود از قم، در بهشت
ما را ببر بهشت، تو ای خواهر بهشت
یا فاطمه اشفعی لنا فی الجنه
فإن لکِ عند الله شأناً مِن الشأن
🥀🥀🌻🌻🌷🌷
سالروز بزرگداشت بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر گرامی باد
#حضرت_معصومه
🌺🌺🌸🌸💐💐
https://eitaa.com/joinchat/2202861587C0d81a23bad
تعطیلات رسمی در ایران
قسمت اول
در جمهوری اسلامی ایران، دو نوع تعطیلی رسمی وجود دارد.
✅یکی تعطیل رسمی هفتگی که در اصل هفدهم قانون اساسی بالصراحه، عنوان شده است.
«مبدأ تاریخ رسمی کشور هجرت پیامبر اسلام ( صلی الله علیه و آله و سلم ) است و تاریخ هجری شمسی و هجری قمری هر دو معتبر است، اما مبنای کار ادارات دولتی هجری شمسی است. تعطیل رسمی هفتگی روز #جمعه است.»
✅دیگری تعطیل رسمی سالانه که ابتدا در «لایحه قانونی برابری ساعات کار کارگران و کارمندان و تعیین تعطیلات رسمی کشور» در 2 دیماه 58 به تصویب شورای انقلاب اسلامی رسید. و مدتی بعد این قانون در 8 تیر59 با اندکی تغییر با عنوان «لایحه قانونی تعیین تعطیلات رسمی کشور» اصلاح گردید و به تصویب شورای انقلاب رسید و 23 روز به عنوان تعطیلات رسمی سالانه جمهوری اسلامی اعلام گردید.
تعطیلات رسمی سالانه کشور عبارت بودند از:
29 اسفند تا 4 فروردین، روز جمهوری اسلامی 12 فروردین، 13فروردین، 15خرداد، 22بهمن روز انقلاب، عید سعید مبعث 27 رجب، میلاد امام زمان (ع) 15 شعبان، شهادت حضرت امیر(ع) 21 رمضان، عید فطر اول شوال، تاسوعا 9 محرم، عاشورا 10 محرم، اربعین شهادت امام حسین (ع) 20 صفر، رحلت پیامبر (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) 28صفر، میلاد حضرت رسول (ص) و امام صادق(ع) 17 ربیع الاول، عید قربان 10 ذی الحجه، عید غدیر 18 ذی الحجه، ولادت حضرت امیرالمومنین (ع) 13 رجب، ولادت امام رضا (ع) 11 ذیقعده، شهادت امام صادق (ع) 25 شوال.
🔰در سالهای بعد، در ایام تعطیل سالانه تغییراتی ایجاد شد و جمع آن افزایش پیدا کرد و اکنون 27 روز در سال (در سالهای کبیسه 28 روز) تعطیل می باشد. (10 روز تعطیلات ملی و انقلابی و 17 روز تعطیلات مذهبی)
تعطیلاتی که در سالهای بعد به تقویم اولیه اضافه شد عبارتند از:
رحلت امام خمینی 14 خرداد
شهادت امام رضا (ع) (در روز آخر ماه صفر. قبلا ولادت امام رضا (ع) تعطیل بود که بر اساس مصوب 27/3/1377 ولادت ایشان تعطیل نیست و شهادت این امام تعطیل شده است.)
شهادت امام حسن عسکری (ع) در 8 ربیع الاول
شهادت حضرت زهرا (س) 3 جمادی الثانی
ادامه تعطیلی عید فطر 2 شوال
30 اسفند (در سالهای کبیسه)
#مرتضی_عبداللهی
https://eitaa.com/joinchat/2202861587C0d81a23bad
تعطیلات رسمی ایران
قسمت دوم
در زمان رژیم طاغوت، بنابر مصوبه 16 اسفند 1346 هیات وزیران، تعطیلات رسمی سالانه ایران 16 روز بود که از جمله آنها روز تولد محمدرضا پهلوی و روز جشن مشروطیت بود. عید نوروز نیز تنها دو روز اول سال و روز 13 فروردین تعطیل رسمی بود.
بعد از انقلاب در سالهای متعدد، تعطیلات در ایران مورد پایش و رصد قرار گرفته و به فراخور فضای کشور، اصلاحات و تغییراتی در آن ایجاد شده است.
✅در مجموع، 9 مصوبه عمومی برای تعطیلات رسمی کشور وجود دارد که جمع تعطیلات رسمی سالانه را به عدد 27 روز رسانده است.
البته برخی از این تعطیلات مورد بحث و مناقشه قرار گرفته بوده
مثلا
بعد از انقلاب اسلامی و به دستور شورای انقلاب در 2/10/1358 روز 29 اسفند هر سال به عنوان روز ملی شدن صنعت نفت به عنوان تعطیلات رسمی سالانه اعلام شد.
اما در 25/5/1378 در «قانون اصلاح لایحه قانونی تعیین تعطیلات رسمی کشور» لغو تعطیلی 29 اسفند تصویب شد ولی مجددا در 18/8/1378 مجلس شورای اسلامی تصویب کرد که این روز کما فی السابق جزء تعطیلات رسمی کشور باشد.
🔻🔻🔻🔻🔻
اما آنچه که مورد مناقشه این روزها قرار گرفته است
اصلاحیه ای است که در ذیل ماده 87 قانون خدمات کشوری اعمال شده است.
ماده 87 قانون خدمات کشوری (مصوب 8/7/1386) و سه تبصره ذیل آن عبارتند از:
«ساعات کار کارمندان دولت چهل و چهار ساعت در هفته میباشد و ترتیب و تنظیم ساعات کار ادارات با پیشنهاد سازمان و تصویب هیأت وزیران تعیین میگردد و تغییر ساعت کار کارمندان در موارد ضروری با رعایت سقف مذکور با دستگاه ذی ربط میباشد. میزان ساعات تدریس معلمان و اعضاء هیات علمی از ساعات موظف، در طرحهای طبقه بندی مشاغل ذی ربط تعیین خواهد شد.
تبصره 1 - کارمندان میتوانند با موافقت دستگاه اجرائی ساعات کار خود را تا یک چهارم ساعت کار روزانه (حداکثر 11 ساعت) تقلیل دهند.
میزان حقوق و مزایا، نحوه محاسبه سوابق خدمت این قبیل کارمندان متناسب با ساعات کار آنان تعیین خواهد شد.
تبصره 2- دستگاههای اجرائی میتوانند در موارد خاص با موافقت هیأت وزیران و رعایت سقف ساعات کار با توجه به شرایط جغرافیایی و منطقه ای و فصلی ساعات کار خود را به ترتیب دیگری تنظیم نمایند.
تبصره 3- کلیه دستگاههای اجرائی استانی موظفند ساعات کار خود را در شش روز هفته تنظیم نمایند.(ستاد مرکزی دستگاههای اجرائی مشمول این حکم نمیباشند)
#مرتضی_عبداللهی
https://eitaa.com/joinchat/2202861587C0d81a23bad
تعطیلات رسمی در ایران
قسمت سوم
دولت چندبار قصد اصلاح ماده 87 و تبصره های آن را داشته است. تا اینکه هیات وزیران در آبان 1401 با لایحه پیشنهادی سازمان اداری استخدامی و استخدامی کشور در خصوص «ساعات کار کارکنان دولت» موافقت کرد.
طبق این لایحه ساعت کاری از 44 ساعت در هفته به 42.5 ساعت کاهش یافت و روزهای کاری آنان نیز یک روز کم شد.
اما نکته ای که مناقشات این روزها را در پی داشته است این است که در تبصره 4 این ماده، دولت پیشنهاد اضافه کردن یک روز تعطیلی را به تصویب رسانده است و عملا سازمانها موظف شدند ساعات کاری خود را در 5 روز هفته تنظیم نمایند.
«تبصره ۴- همه دستگاههای اجرایی اعم از ستادی و استانی، به استثنای بخش عملیاتی مراکز و واحدهای خدمترسان نظیر واحدهای ذیربط بهزیستی، بانکها، بیمارستانها، مراکز بهداشتی- درمانی، اماکن ورزشی و واحدهای نظامی، انتظامی و امنیتی موظفند ساعات کار خود را در پنج روز هفته تنظیم نمایند.»
البته روز مشخصی به عنوان تعطیلی در این لایحه ذکر نشده است ولی همانطور که در اخبار آمده بود، نظر دولت بر اضافه کردن تعطیلی پنج شنبه ها بوده است.
اما مجلس شورای اسلامی در نشست علنی 26 اردیبهشت خود به بررسی لایحه دولت و مصوبه کمیسیون اجتماعی خود پرداخت و با اصلاح ماده 87 قانون خدمات کشوری بر اساس موارد زیر موافقت کرد:
ماده واحده- ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶/۷/۸) با اصلاحات و الحاقات بعدی) و تبصره های آن به شرح زیر اصلاح میشود
ماده ۸۷- ساعات کار کارمندان دستگاههای اجرایی چهل ساعت در هفته است و ترتیب و تنظیم ساعات کار ادارات به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و تصویب هیأت وزیران تعیین میگردد تغییر ساعت کار کارمندان با رعایت سقف مذکور و در چهارچوب دستورالعمل پیشنهادی سازمان اداری و استخدامی کشور که به تصویب هیأت وزیران میرسد بر عهده ذی ربط میباشد. میزان ساعات تدریس معلمان و اعضای هیأت علمی از ساعات موظف در طرحهای طبقه بندی مشاغل ذی ربط تعیین خواهد شد.
تبصره ۱- کارمندان میتوانند با موافقت دستگاه اجرائی ساعات کار خود را تا یک چهارم ساعت کار روزانه (حداکثر (۱۰) ساعت در هفته تقلیل دهند میزان حقوق و مزایا نحوه محاسبه سوابق خدمت این قبیل کارمندان متناسب با ساعات کار آنان تعیین خواهد شد.
تبصره ۲- متناسب با تغییرات فناوری و در شرایط اضطرار و بحران نظیر آلودگی هوا کمبود انرژی، وقوع حوادث غیر مترقبه شیوع بیماریهای فراگیر یا در ایام خاص نظیر ماه مبارک رمضان ساعت کار و نحوه ارائه خدمت و تقویم آموزشی مدارس و مراکز آموزش عالی فارغ از رعایت سقف مذکور در این ماده توسط سازمان اداری و استخدامی کشور تهیه و به تصویب هیات وزیران می رسد.
تبصره 3- تمامی دستگاههای اجرائی اعم از ستادی و استانی به استثنای واحدهای نظامی انتظامی و امنیتی و بخش عملیاتی واحدهای خدمت رسانی از قبیل بیمارستانها مراکز بهداشتی درمانی مراکز بهزیستی بانک ها و اماکن ورزشی موظفند ساعات کار خود را در پنج روز هفته از روز یکشنبه تا پنج شنبه تنظیم نمایند فهرست کامل بخش عملیاتی واحدهای خدمات رسانی موضوع این تبصره ظرف مدت سه ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون توسط سازمان اداری و استخدامی کشور تهیه و به تصویب هیات وزیران می رسد.
تبصره ٤- در تمامی قوانین و مقرراتی که از مبنای چهل و چهار ساعت کار در هفته و یکصد و هفتاد و شش ساعت کار در چهار هفته متوالی استفاده شده است نظیر قانون کار مصوب ۱۳۶۹/۸/۲۹ مجمع تشخیص مصلحت نظام با اصلاحات والحاقات بعدی از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون به ترتیب به چهل ساعت در هفته و یکصد و شصت ساعت کار در چهار هفته متوالی اصلاح می شود و کاهش ساعات کاری موجب کاهش حقوق و دستمزد و مزایای قانونی کارکنان و کارگران موضوع این تبصره نمیگردد. اجرای حکم این تبصره در خصوص دستگاههایی که مستقیماً تحت نظر مقام معظم رهبری است منوط به اذن معظم له میباشد.»
#مرتضی_عبداللهی
https://eitaa.com/joinchat/2202861587C0d81a23bad
تعطیلات رسمی در ایران
قسمت چهارم؛ نقد مصوبه اخیر مجلس
بنابراین مطابق مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی
اولا برابر صریح اصل ماده 87 ، موضوع این ماده و اصلاحیه آن، ساعت کاری ادارات و کارکنان دستگاههای اجرایی (ستادی و استانی) است
ثانیا هم کاهش ساعت کاری و هم کاهش روز کاری مورد موافقت قرار گرفته است.
ثالثا بر خلاف پیشنهاد دولت، روزهای کاری پنج روز در هفته (از روز یکشنبه تا پنج شنبه) مقرر گشته است.
🔸🔸🔸🔸
اما مشکل مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی در دو مطلب است
❗️اشکال اول:
موضوع ماده 87، کارمندان دستگاه های اجرایی است و دولت خواسته است ساعت و روز کاری کارمندان خود را کاهش دهد، ولی مطابق تبصره 4 این مصوبه، این کاهش (از 44 ساعت در هفته به 40 ساعت) شامل همه قوانین و مقرراتی که 44 ساعت کار در هفته و 176 ساعت کار در ماه را مبنا قرار داده بودند شده است و بالصراحه به قانون کار مثال زده است. و در ادامه این تبصره ذکر کرده اند که کاهش ساعات کاری «موجب کاهش حقوق و دستمزد و مزایای قانونی کارکنان و کارگران موضوع این تبصره نمیگردد»
💣اما سوال این است که
1. چرا موضوع تبصره 4 از موضوع اصل ماده 87 قانون خدمات کشوری عمومیت بیشتری دارد؟ یعنی چرا کاهش ساعت کاری کارمندان دولت به همه کارکنان و کارگرانی که در مثل قانون کار که ساعت کاری آنها ذکر شده بود، تعمیم پیدا کرد؟
2. معلوم نیست این کاهش ، فقط مربوط به ساعت کاری است یا تبصره 3 این ماده که شامل کاهش روزکاری است هم شامل کارگران و سایر کارکنان می شود؟ ظاهرا کاهش ساعت کاری هفتگی بر اساس کاهش روز کاری محقق شود لذا شامل کارگران نیز می شود.
💰بنابراین عملا روزهای تعطیل هفتگی همه کارمندان دستگاههای اجرایی ، کارکنان و کارگرانی که مخاطب سایر قوانین هم بودند از یک روز به دو روز در هفته افزایش یافته است.
پس دولت بدون اینکه اسمی از افزایش تعطیل رسمی هفتگی بیاورد (که مخالف صریح اصل 17 قانون اساسی هست) رسما و عملا برای همه کارمندان دستگاههای اجرایی (اصل ماده 87) و سایر کارکنان و کارگران (تبصره 4 همین ماده) هم ساعت کاری (اصل ماده 87) و هم روزهای کاری (تبصره3 همین ماده) را کاهش داده است.
❗️اشکال دوم: که سر و صدای زیادی به پا کرده است
چرا مجلس، با تغییر در لایحه دولت، تعطیلات پیشنهادی را از پنج شنبه و جمعه به جمعه و شنبه تغییر داده و آن را به تصویب رسانده است؟
سالهاست که عملا تعطیل یا نیمه تعطیل بودن ادارات در روزهای پنج شنبه به یک فرهنگ عمومی تعطیلی در میان مردم تبدیل شده است. بنابراین با یک مصوبه، چگونه می توان این فرهنگ را برعکس کرد. یعنی روز پنج شنبه را به یک روز کاری کامل تبدیل کرد و روز کاری شنبه را هم تعطیل کرد. پیش بینی می شود اگر این مصوبه تایید شود، تعطیلات رسمی هفتگی به دو روز رسمی (جمعه و شنبه) و یک روز غیررسمی (پنج شنبه) افزایش یابد. و آن وقت، چه کسی ضررهای فرهنگی و اقتصادی ان را جبران خواهد کرد؟!
علاوه اینکه اگر هم نگوییم تعطیلی شنبه، تشبه به یهود و آداب و سنن اختصاصی آنان است (که همین تعطیلی شنبه و یکشنبه در سازمانهای بین المللی نشان از تحت سلطه بودن این سازمانها در اختیار افکار یهود است) این کار، عملا جریان دادن قرار و آیین بیگانه و کفر در مناسبات داخلی و خارجی یک کشور اسلامی است و نتیجه اش غلبه سلطه فرهنگی و اقتصادی آنان خواهد بود. چرا اصلا ما دنیا را به سمت تعطیلی روزهای جمعه پیش نبریم. چرا کشورهای اسلامی که بخش عظیمی از تامین منابع انرژی و مالی دنیا را بر عهده دارند خود تصمیم گیر اصلی سازمانهای بین المللی بر اساس اداب و رسوم اسلامی نباشند؟
#مرتضی_عبداللهی
https://eitaa.com/joinchat/2202861587C0d81a23bad
تعطیلات رسمی در ایران
قسمت پنجم؛ نقد مصوبه اخیر مجلس
به این چهار فتوای امام دقت کنید
♦️مسألة 4 لو خيف على حوزة الإسلام من الاستيلاء السياسي و الاقتصادي المنجر إلى أسرهم السياسي و الاقتصادي و وهن الإسلام و المسلمين و ضعفهم يجب الدفاع بالوسائل المشابهة و المقاومات المنفية، كترك شراء أمتعتهم، و ترك استعمالها، و ترك المراودة و المعاملة معهم مطلقا.
🔶مسألة 5 لو كان في المراودات التجارية و غيرها مخافة على حوزة الإسلام و بلاد المسلمين من استيلاء الأجانب عليها سياسيا أو غيرها الموجب لاستعمارهم أو استعمار بلادهم و لو معنويا يجب على كافة المسلمين التجنب عنها، و تحرم تلك المراودات.
🔹مسألة 6 لو كانت الروابط السياسية بين الدول الإسلامية و الأجانب موجبة لاستيلائهم على بلادهم أو نفوسهم أو أموالهم أو موجبة لأسرهم السياسي يحرم على رؤساء الدول تلك الروابط و المناسبات، و بطلت عقودها، و يجب على المسلمين إرشادهم و إلزامهم بتركها و لو بالمقاومات المنفية.
⛔️مسألة 9 لو صار بعض رؤساء الدول الإسلامية أو وكلاء المجلسين موجبا لنفوذ الأجانب سياسيا أو اقتصاديا على المملكة الإسلامية بحيث يخاف منه على بيضة الإسلام أو على استقلال المملكة و لو في الاستقبال كان خائنا و منعزلا عن مقامه أيّ مقام كان لو فرض أن تصديه حق، و على الأمة الإسلامية مجازاته و لو بالمقاومات المنفية كترك عشرته و ترك معاملته و الاعراض عنه بأيّ وجه ممكن، و الاهتمام بإخراجه عن جميع الشئون السياسية و حرمانه عن الحقوق الاجتماعية.
(تحریر الوسیله، ج1، فصل فی الدفاع، ص485ـ487.)
#مرتضی_عبداللهی
https://eitaa.com/joinchat/2202861587C0d81a23bad
شبکه خبر که حالا باید دائما خبر بره ، داره مستند اسرائیل از درون پخش میکنه
دو تا جمله زیرنویس کرده تا الان دویست بار اون رو پخش کرده
خدایا اینها کی میخواهند رسانه و کارکرد آن را بفهمند
#مرتضی_عبداللهی
https://eitaa.com/joinchat/2202861587C0d81a23bad
در این فضای تشویش و اضطراب، بی خبری و شایعات
دعا بهترین وسیله برای جلب رحمت الهی است
دعا برای سلامتی همه خدمتگزاران به دین و ملت
وَذَا النُّونِ إِذ ذَّهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَن لَّن نَّقْدِرَ عَلَيْهِ
فَنَادَىٰ فِي الظُّلُمَاتِ أَن لَّا إِلَٰهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَٰلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
سوره انبیاء، آیات ۸۷و٨٨