🔴 با دلار 60 هزار تومانی، همچنان از جمهوری اسلامی دفاع میکنید؟ ادامه (2) 👇
🔰 3. ایران: مگر میشود فراموش کنیم که جمهوری اسلامی، عزت لگدمال شده مان زیر پای امریکاییها را به ما برگرداند. جای جای خاک ایران ما را شوهر میدادند، درست مثل دختران مان که پیشکش سران عرب و سربازان امریکایی میکردند. انقلاب، ایرانی را که روزی نوکر امریکا بود، به چنان قدرتی تبدیل کرد که چهل سال است جرات ندارند به خاک پاک ما جرات جنگ و تعرض که نه، جرات قدم زدن بیابند. جمهوری اسلامی، استقلال ما را برگرداند. عزت و شرف ما را برگرداند. جمهوری اسلامی به ما قدرت داد و ایران ما را به کشوری پیشرفته تبدیل کرد. روزی در این کشور تنها 3 عدد شهرک صنعتی وجود داشت (سال 57) و الان 823 شهرک صنعتی با بیش از 50 هزار کارخانه بزرگ صنعتی داریم. از صادرات صنعتی 3 درصد به 43 درصد رسیده ایم. روزی در این کشور، دیپلم داشتن اوج علم و نخبگی بود! ما را عمدا بیسواد نگه میداشتند، 62 درصد جامعه بیسواد! امروز سالانه 3 و نیم میلیون فارغ التحصیل دانشگاهی داریم که 60 درصد آن دختران هستند. انقلاب، انقلاب علم و تخصص در این کشور هم بود. انقلاب صنعتی و کشاورزی هم بود. مگر میشود از این جمهوری اسلامی که برای 110 روستا که تنها یک دانش آموز داشته اند، مدرسه ساخته، آری برای یک دانش آموز در فلان روستای اردبیل یک مدرسه ساخته، یعنی حتی 1 انسان برایش ارزشمند است، دفاع نکرد؟ ما همه پیشرفتهایمان را در سایه جمهوری اسلامی داریم و زخمی شدن جمهوری اسلامی یعنی ضعیف شدن ایران.
🔰 4. تغییر جهان: مگر میشود حکومتی را که برای گسترش نام «الله» در جهان، صدها بلا و سختی را به جان خریده، رها کنیم؟ مگر میشود خوشحال نشویم وقتی می بینیم میلیونها نیجریه ای که تا سی سال پیش، بت می پرستیدند، و حالا سرود زیبای محمد رسول الله را میخوانند، بخاطر یک عالم تربیت شده جمهوری اسلامی، به خود نبالیم؟ این جمهوری اسلامی که هزاران نفر در شیلی و مالی و آلمان و بلژیک را مسلمان و شیعه کرده، مگر میشود عاشق خدا باشیم و بگوییم قابل دفاع نیست؟! مگر میشود این جمهوری اسلامی که فریاد استغاثه آن دختربچه سوری و آن زن بی دفاع عراقی و آن کودک قحطی زده یمنی است را شنید و به یاری شان شتافت، دوست نداشت؟
🔰ما از «ساختار» جمهوری اسلامی، ما از ثمرات و سیاست های کلان جمهوری اسلامی دفاع میکنیم. در عین حال، حل مشکلات را مطالبه میکنیم، مسئولان را به تیغ نقد میکشیم، نفوذی ها و خائن ها و بی لیاقتها را به سینه دیوار میکوبیم، ما با هیچکدام از مسئولین عقد اخوت نبسته ایم و تا وقتی در خدمت نظام و مردم هستند، حمایت میکنیم و دست از پا خطا کنند، تبری میکنیم، اما همه اینها همه این «حریت سیاسی» را مدیون جمهوری اسلامی هستیم. ما مردمان خاموش و همیشه ساکت و مطیع روزگاران بودیم و اصلا امام خمینی به ما «شجاعت اعتراض کردن» و «شهامت سیاسی» را یاد داد و آیت الله خامنه ای به ما تبدیل بحرانها به فرصتها را آموخت.
🔰و اگر روزی جمهوری اسلامی صدمه ببیند، شک نکنید همه این دستاوردها خواهد رفت. 👈نه دین خواهد ماند، نه ایران، نه استقلال خواهد ماند، نه پیشرفت علمی و صنعتی. نه امید خواهد ماند نه الهامبخشی. آن روز نه تنها گردن تک تک ما را، که گردن عزت و شرف و تمدن ما را خواهند شکست. آن روز برای اینکه چرا روزی قدر نظامی که بعد از 1400 سال آرزوی حکومت شیعه، با خون سیصد هزار شهید بدست آمده بود، ندانستیم، چرا پشت این نظام را خالی کردیم، در جایی که باید دفاع میکردیم، سکوت کردیم، افسوس خواهیم خورد. هیچ ملتی بدون تاوان دادن پیروز نشده، قدرتمند نشده. پس راست گفت آن دوست ما اگر دلار 100 هزار تومان که هیچ، 900 هزار تومان هم شود، ما دست از جمهوری اسلامی نمیکشیم. ما برای اینکه «میخواهیم خودمان باشیم»، «میخواهیم نوکر نباشیم»، «میخواهیم مستعمره امریکا و اسرائیل و انگلیس» نباشیم، تاوان داده و خواهیم داد. اما تحت هر شرایطی هرگز تسلیم نخواهیم شد. آینده روشن است. امید ما همیشه زنده است. زنده باد وطن. زنده باد جمهوری اسلامی.
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
⭕️ طراحی دشمن برای ایران ما چیست؟
🔰 سال 1975 در یکی از کلیساهای منطقۀ عینالرمانه #لبنان مراسم عروسی بود. اتومبیلی با مسلسل حاضران عروسی (از جمله پیر جمیل رهبر حزب فالانژ که سالم ماند) را به رگبار گلوله میبندد و فرار میکند و تا به امروز دربارة این اتومبیل اطلاعاتی وجود ندارد. بعدازظهر همان روز در استادیوم ورزشی در غرب بیروت مسابقة فوتبالی بود. پس از پایان بازی تماشاگران که اکثرا فلسطینی بودند، سوار اتوبوس میشوند تا به اردوگاههای خود بازگردند. یکی از این اتوبوسها از مقابل همین کلیسا که دو ساعت قبل به رگبار بسته شده بود، با پرچم فلسطین و لبنان و سر دادن شعار عبور میکند. جوانان حزب مسیحی افراطی فالانژ، آنها را به رگبار گلوله میبندند و عدۀ بسیاری کشته میشوند. این حادثه، جرقه جنگ داخلی لبنان برای 15 سال میشود. اول با هفت تیر و مسلسل کم کم با آرپیجی و تانک و توپخانه به کشت و کشتار میپردازند. فالانژها حتی «قتل علی الهویه» (کشتار بر اساس اسم) راه میندازند، هر کس اسم مسلمان دارد، بی هیچ جرمی صرفا بخاطر «اسم مسلمان» قتل عام میکنند. در جنگ داخلی 120 هزار نفر کشته میشوند، 1 میلیون نفر آواره و مهمتر از همه: اسرائیل به کمک فالانژها می آید و لبنان را اشغال میکند!
آری! سالها بود در لبنان، مسیحی و شیعه و سنی کنار هم زندگی میکردند. تا اینکه اسرائیل پیدا شد و لبنانی را با لبنانی، لبنانی را با فلسطینی و سوری و.. به جان هم انداختند. و نتیجه شد یک جنگ خانمانسوز بر اثر یک جرقه کوچک.
🔰در هر جامعه ای، #شکافهای_اجتماعی وجود دارد و طبیعی هم هستند. شکاف های نسلی، جنسیتی، طبقاتی، قومیتی، باورهای فرهنگی، سیاسی و مذهبی و حتی ورزشی. شکاف نسل جدید و قدیم، شکاف دختر و پسر، زن و مرد، قوم الف و ب، طرفداران تیم فوتبال x و y، مسلمان و مسیحی، کاتولیک و پروتستان، شیعه و سنی، مذهبی یا غیرمذهبی، دانشجو و غیردانشجو، کارمند و شغل آزاد، معلم و کارگر، چپ و راست ووو. صدها و بلکه هزاران شکاف میتوان برای یک جامعه تعریف کرد.
این شکاف ها، خطوط رقابت و منازعه در جوامع هستند که میتوانند غیرفعال، نیمه فعال یا فعال باشند. شکاف های اجتماعی از نظر تاثیرگذاری بر زندگی سیاسی دارای مراحل غیرفعال (وجود تفاوت)، نیمه فعال (ایجاد هویت گروهی)، فعال (سازماندهی و برخورد) هستند.
وقتی یک جامعه در معرض بحران قرار میگیرد که شکاف ها و تفاوت های طبیعی به ناگاه فعال شوند و به مرحله دشمنی برسند. آنگاه مردم همدل و یکرنگ دیروز که بی هیچ مشکل و کینه ای زندگی میکردند، همه در مقابل یکدیگر صف می بندند. ❌هموطن با هموطن، همسایه با همسایه، خواهر با برادر، حتی زن با شوهر رودر روی یکدیگر قرار میگیرند و پیوندهای اجتماعی و دلبستگی های درونی یک جامعه فرو می پاشد. وقتی یک جامعه از درون دچار بحران شد، حال هر دشمن خارجی که خود عامل طراحی این شکاف افکنی بوده یا فرصت طلب است وارد میدان میشود و ضربه نهایی را بر فرق کشور هدف فرود می آورد.
🔰 از بدو انقلاب تا دهه هفتاد، تقریبا هیچیک از شکاف های اجتماعی ایران فعال نبود. دولت اصلاحات آمد و به ناگاه شکاف فارس و ترک و کرد و لر، شکاف چپ و راست، شکاف جمهوریت و اسلامیت، شکاف مذهبی و سکولار، شکاف ملی گرا و اسلامگرا، شکاف غربگرا و شرق گرا، شکاف چادری و مانتوی، و دهها شکاف خفته یا جدیدالظهور را با جنگ رسانه ای سهمگینی فعال و ملتهب کرد. شکاف هایی که بعدا روز به روز زیادتر و رنگارنگتر شد. تا زمانی که شکاف باحجاب بیحجاب، با جرقه مرگ یک دختر به شورشهای چندماهه در ایران منجر شد. و در آینده هم ادامه خواهد داشت.
رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیروهای مسلح تاکید کردند: «مشغول دشمنیهای جزئی نشوید، به اصلِ «طرّاحی دشمن» توجه کنید. اینها نگاه میکنند برنامهریزی میکنند میبینند اینجا احتیاج است به اینکه یک دعوایی راه بیفتد برای اینکه فلان جا سود ببرند؛ این دعوا را اینجا راه میاندازند برای اینکه مثلاً سودش را آنجا ببرند!»
جامعه ایران به لطف دشمنان خارجی و خائنان یا جاهلان داخلی، مملو از شکاف های نیمه فعال و فعالی شده که هر لحظه میتواند خاطره عروسی در کلیسای عین الرمانه را زنده کند. چرا که دشمن یکی است و همان دشمنی که جنگ داخلی لبنان را کلید زد، جنگ داخلی سوریه و عراق را هم کلید زد و برای ایران هم همین "طراحی" را دارد. پس روشن است هر فرد یا گروهی که به شکاف ها دامن زند، و بجای دعوت به همبستگی اجتماعی و همدلی واتحاد، ندای تفرقه و خشونت و نفرت جمعی سر دهد، در این «طراحی دشمن» بازی میکند. چه بداند چه نداند. وظیفه ما برای حفظ و کارامدسازی جمهوری اسلامی، تقلیل و کمرنگ کردن شکاف ها با بیشترین دقت و عطوفت اجتماعی در عین حفظ هویت اسلامی و توحیدی جامعه ایران است.
#محمد_عبدالهی
متن کامل یادداشت در فارس: http://fna.ir/3cav61
☑️ @abdollahy_moh
⭕️مقابله با بیحجابی یا حفظ وحدت و اتحاد ملی؟
❌درباره حجاب و مقابله با بیحجابی چند سوال مطرح است. آیا حکومت اسلامی و مردم در برابر بی حجابی اصلا مسئولیتی دارند؟ کدام دستگاه و ارگان کشور در مقابله با بیحجابی مسئولیت دارد؟ اگر نهی از منکر منجر به درگیری و تفرقه و شکاف اجتماعی شود چه باید کرد؟ چگونه میتوان هم با بی حجابی مقابله کرد هم اتحاد و همبستگی ملی را حفظ کرد؟ راه مقابله با بیحجابی چیست؟
🔰1. آیا حکومت اسلامی و مسلمانان در برابر بیحجابی مسئولیت دارند؟ قطعا! حجاب حکم صریح قرآن برای زنان مسلمان است و قطعا حکومت اسلامی و مسلمانان برای رعایت حجاب زنان مسئولاند. چنانکه برای جلوگیری از چشم چرانی مردان، دعوا و نزاع و زورگیری، سیگار کشیدن در محیط عمومی، شراب خوردن، ربا گرفتن و.. مسئولیت دارند.
🔰2. در جمهوری اسلامی 26 دستگاه از جمله صداوسیما، وزارت ارشاد، نیروی انتظامی، سازمان تبلیغات اسلامی، شهرداری، وزارتخانه های: علوم، آموزش و پرورش، وزارت کشور و ارتباطات و بهداشت و ورزش و کار و خارجه و حتی مسکن و گردشگری، مرکز امور زنان و خانواده، ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، سازمان بهزیستی، مجلس، قوه قضاییه و بسیج در موضوع حجاب مسئولیت دارند. از قضا از همه این 26 دستگاه تنها دستگاهی که کار میکند و کارش به چشم میآید نیروی انتظامی است! یعنی درست دستگاهی که آخرین مسئولیت را دارد. صداوسیما تابحال حتی یک سریال بروز با موضوع حجاب (مستقیم یا غیرمستقیم) نساخته. وزارت ارشاد حتی نتوانسته برای بازیگران مسئله حجاب را اقناع سازی کند. ستاد امر به معروف، بدون ذرهای خلاقیت و با روشهای خشک و کلیشهای که از سال 84 هیچ دستاوردی نداشته همچنان بر همان پاشنه میکوبد.
🔰3. ما برای مقابله با بیحجابی اول باید نگاهی به گذشته و عملکردهای قبلی این دستگاهها داشته باشیم و سپس برای آینده بیندیشیم. باید از خود و آنها سوال کنیم آیا حرکتهای شعاری جواب داده؟ آیا #گشت_ارشاد جواب داده؟ آیا حرکتهای انتظامی و امنیتی چهره به چهره جواب داده؟ باید تک تک این دستگاهها مطالبه و مواخذه شوند که کجا اشتباه کردند که حجاب به عنوان موضوع صدم دهه هشتاد به موضوع اول تا پنجم دهه چهارصد رسیده است. این دستگاهها باید مواخذه شوند که اشتباه کردید سریال نساختید. اشتباه کردید کار فرهنگی و رسانهای نکردید. اشتباه کردید کمپینهای موثر رسانهای نداشتید و در برابر کمپینهای ضدحجاب منفعلانه تماشا کردید. اشتباه کردید بدون جامعهشناسی و روانشناسی جامعه ایران رفتار کردید.
❌درحالی که دشمن با روانشناسی دقیق جامعه ایران عمل کرد. دشمن به خوبی میداند مهمترین خصلتهای روحی جامعه ایران چیست. به عنوان مثال: جامعه ایران، "دوستدار مظلوم" است. بخصوص اگر آن مظلوم، زن یا دختر باشد. بخصوص اگر جوان باشد! جامعه ایران "لجباز " است، بخشی از این جامعه حتی کمربند ایمنی خودرو را صوری میبندد فقط بخاطر لجبازی با مامور راهنمایی رانندگی. حتی اگر به سلامتیاش لطمه بخورد. بخشی از این جامعه اگر یک مسئول امریکایی بگوید ما ایران را میزنیم، میگوید غلط میکنی! ولی اگر همان امریکای جنایتکار سفره هفت سین بیندازد، فریب میخورد و دوستی او را باور میکند! (چه بخواهیم چه نخواهیم چه انکار کنیم چه تایید، بخشی از جامعه ما واجد چنین روحیهای است). علت چیست؟ این جامعه هزاران سال تحت لوای حکومتهای ظالمانه پادشاهی زیسته و همواره حکومتها را در مقابل و بالای سر خود دیده. نه از خود و از دل خود. همیشه در حال لجبازی مخفی یا علنی با حکومتها بوده و هنوز این خصوصیت را دارد. دشمن به خوبی با استفاده از همین دو خصوصیت روحی، در قضیه مهسا امینی، مرگ یک دختر بیمار مغزی در محل گشت ارشاد را ظلم و حتی قتل یک دختر جوان در برابر حاکمیت تصویرسازی کرد و هزاران نوجوان و جوان جوگیر را با بالاترین شدت خشم و خشونت روانه خیابانها کرد. برخی از زنان را صرفا بخاطر لجبازی بیحجاب کرد تا بیحجابی و زننده پوشی و حتی سگ گردانی را به نماد ضدیت با حکومت تفسیر کنند!
پس شما تا روحیات و شرایط ذهنی و روانی جامعه را نشناسید نمیتوانید گامهای درست و دقیقی در حوزه مسائل اجتماعی بردارید.
🔰4. راه مقابله با بیحجابی چیست؟ فرهنگی؟ انتظامی؟ قضایی؟ امنیتی؟ همه موارد اما صرفا بر اساس یک راهبرد اصلی که در همه این حرکتها و برخوردها باید لحاظ شود:
ادامه 👇
http://fna.ir/3cd7j5
☑️ @abdollahy_moh
ادامه :
🔰4. راه مقابله با بیحجابی چیست؟ فرهنگی؟ انتظامی؟ قضایی؟ امنیتی؟ همه موارد اما صرفا بر اساس یک راهبرد اصلی که در همه این حرکتها و برخوردها باید لحاظ شود:
راهبرد اصلی: هر نوع حرکتی برای ترویج حجاب و مقابله با بیحجابی باید با این پیشفرض صورت گیرد که طرف مقابل یک انسان و یک «زن» است با شرایط روحی، فکری و جسمی خاص. هر نوع گفتگو، هر نوع نصیحت، هر نوع تذکر، هر نوع حرکت فرهنگی، هر نوع نگاه و رفتار باید محترمانه و عاری از خشونت و تحقیر باشد. باید با هدف تاثیر واقعی باشد، نه افزایش خشم درونی او. او باید از رفتار شما، از نگاه شما، از کلیپ و فیلم و نقاشی و شعر و کلام شما احساس احترام و محبت کند. نه لجبازی و تحقیر و خشونت. هر نوع حرکتی که آغشته به خشونت یا تحکم و آمرانه باشد، اثردهی اش صرفا مقطعی یا معکوس است نه اینکه آن فرد را واقعا نسبت به رعایت حجاب، قانع کند. نه اینکه او را عاشق حجاب کند.
هر نوع «حرکت چهره به چهره» که محترمانه یا مهربانانه یا اقناعگر نباشد، واجد خشونت یا تحقیر یا خشک و صرفا آمرانه باشد، در جهت طراحی دشمن است و میتواند طبق خواست دشمن یک مهسا امینی دیگر به وجود دارد با عواقب وحشتناک. اصلا شکاف «حجاب، بیحجاب»، در وهله اول یک پروژه سیاسی است تا اعتقادی. در وهله اول برای درگیری اجتماعی و قطبی سازی جامعه ایران و تضعیف جمهوری اسلامی طراحی شده و سپس با اهداف فمینیستی و اسلامستیزی و فسادگستری. هدف این شکاف، شکل گیری آشوبهای خیابانی و نزاع حاکمیت – مردم و مردم – مردم است. هدف، تفرقهافکنی و از بین بردن همبستگی ملی و درگیری جمهوری اسلامی با مسائل داخلی است. بیدین سازی جامعه ایران، وقوع انقلاب جنسی و اشاعه فسادهای جنسی هدف درازمدت و ثانویه پروژه کشف حجاب است.
در اینجا مشخص میشود که سازمانها و دستگاههای مرتبط با مسئله بیحجابی، تاکنون چه اشتباهات هولناکی داشتهاند. درحالیکه میتوانستند بجای زنهای کادری و پلاکارد زده و چادری سفت و سخت، که صرفا با تذکر آمرانه و یا با پر بر سر زنان بیحجاب میزنند تا او بدون هیچ اقناعی روسری سر کند، با بکارگیری زنان مسن و حتی مانتوی ولی باوقار و یا به صورت غیررسمی و غیرکادری تنها 2 دقیقه وقت بگذارند با طرف مقابل سخن بگویند که او واقعا چرا باید حجاب داشته باشد. صحبت کنند، نه تذکر. اقناع کنند، نه دستور. گفتگو کنند، دوست شوند نه دعوا و دشمن.
در اینجا روشن میشود هر حرکت "ماست پاشانهای" حرکتی در جهت خواست دشمن و بلکه کاتالیزور و آرزوی دشمنان ماست.
🔰5. یکی از بانوان استاد دانشگاه نقل میکرد که "در جلسات ابتدای ترم چند تن از دانشجویان کم حجاب کلاسم با گارد و جبههگیری آتشین پرسیدند «چرا نباید آزاد باشیم؟ چرا نباید هر جور دلمان خواست بگردیم؟ و زیباتر باشیم؟ این حق ماست که هر طور دوست داریم لباس بپوشیم. اصلا چرا باید حجاب داشته باشیم؟» من پاسخ دادم: چرا حجاب؟ بخاطر اینکه حجاب، زیباییهای جنسی و زنانه مرا میپوشاند. من هیچ مردی جز همسرم را لایق نمیبینم که زیباییهای زنانهام را تماشا کند و از آن لذت ببرد. چرا باید زیباییهای زنانه من، مو و سینه و گردن و ساق پایم در زیر چشم و پای مردهای خیابانی، و برای ارضای هوسهای چشمی و جنسی آنها خرج شود؟! او به چه حقی باید از زیباییهای جنسی من که مختص همسرم است، لذت ببرد؟ آنچه به عنوان «حق پوشش زن» مطرح است در حقیقت «حق دید زدن مردهای غریبه» است. آنها مفاهیم زشت را با کلمات زیبا به ما قالب کرده اند. دقیقا بخاطر همین بیحجابی قدم اول است. بعدش چشمچرانی. بعدش خیانت و طلاق. بعدش زنا و تجاوز و خشونتهای جنسی و.. است. این روند طبیعی ماجراست، ورای دین."
این بانو میگفت پس از این صحبت دو دقیقهای من، دانشجویانی با آن روحیات، نرم و آرام شدند. برخی سر به زیر انداختند و حالت لجاجت خود را کنار گذاشتند و دیگر تا پایان ترم هیچ بحثی درباره حجاب سر کلاسم مطرح نکردند.
ادامه 👇
http://fna.ir/3cd7j5
☑️ @abdollahy_moh
ادامه 👇👇
✅فرض کنید با تک تک زنان بیحجاب و کم حجاب، با همین لحن آرام و منطق مند، فلسفه حجاب گفته شود، درصد قابل توجهی از آنها اقناع میشوند و نیازی به تذکرهای مداوم و لجاجتهای بعدی آنها نیست. در روزگاری که رسانه ما از زمان و از موضوعات روز و مورد نیاز جامعه عقب مانده است، سریال سازی گفتمانساز و انسانساز تلویزیون و نهادهای فیلمسازی ما تعطیل است، شاید صحبت کردن و گفتگوی چهره به چهره با تک تک این زنان تاثیرگذار باشد. نه فقط با آنها که با تک تک اصناف و بازاریان و آن راننده تاکسی. اگر تک تک اینها بدانند چرا یک زن مسلمان در کشور اسلامی باید حجاب داشته باشد، جامعه خود به خود قادر به مهار ناهنجاریهای اجتماعی میشود و دیگر لازم نیست جور همه این فرهنگسازیهای انجام نشده را نیروی انتظامی با پلمپ فروشگاهها و رستورانها بکشد. صاحب فروشگاه خود در برابر «خیانت یک بیحجاب به کیان خانواده ایرانی» به «کرامت زن باحجاب و قداست حرکت او برای حفظ نجابت و پاکی شوهر و مرد خانواده دیگری» واقف است و همه بار مسئولیت بر دوش پلیس نخواهد بود. چنانکه در کشورهای عربی بدون اینکه حجاب به بحران تبدیل شود، جامعه صرفا با «نگاه خود» زن باحجاب را به عنوان «زن باکرامت» «زن با حریم» و زن بی حجاب را به عنوان «زن ارزان» «زن بدون حریم» یا «زن غیرمسلمان» دسته بندی میکند و با وجود نداشتن قانون، قاطبه زنان این جوامع باحجاب هستند.
نکته آخر. عزیزان در موضوع حجاب، به صبر و شکیبایی بسیار احتیاج داریم. صبوری فعال کلید این مشکل است. صبوری، اقناع، آرامش.
#محمد_عبدالهی
✍️متن کامل یادداشت در فارس: http://fna.ir/3cd7j5
☑️ @abdollahy_moh
أَعْظَمَ اَللَّهُ أُجُورَنَا بِمُصَابِنَا بِالْحُسَيْنِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ وَ جَعَلَنَا وَ إِيَّاكُمْ مِنَ اَلطَّالِبِينَ بِثَارِهِ مَعَ وَلِيِّهِ اَلْإِمَامِ اَلْمَهْدِيِّ مِنْ آلِ مُحَمَّدٍ عَلَيْهِمُ اَلسَّلاَمُ.
🔴 حمایت از فلسطین و منافع ملی ما؟
📌برخی سوال میکنند که چرا ایران از فلسطین حمایت میکند؟ حمایت از فلسطین و مبارزه با اسرائیل، چه لزوم یا منافعی برای ایران دارد؟!
در میانه جنگ غزه هم کسی مثل ظریف همصدا با شبکه های فارسی زبان، مدعی شده «مردم از هزینه خسته شده اند و حمایت از فلسطین نباید نظامی باشد! دفاع و حمایت لفظی و شعاری و فریادکشی باشد، نه لشکرکشی!»
🔰اما چرا ایران از فلسطین حمایت میکند؟
1. از بُعد انسانیت که روشن است. هر انسان آزاده که ذره ای انسانیت و شرافت دارد، در کنار فلسطین ایستاده است. خصوصا در جنگ کنونی که همه ملتهای جهان از آمریکا و کانادا تا انگلستان و اسپانیا و فرانسه (حتی علیرغم دستگیری و محدودیت دولتهایشان) در حمایت از فلسطین تظاهرات دارند و هیچ تجمعی در هیچ کجای جهان در حمایت از اسرائیل برگزار نشد. افراد از ملیتهای مختلف، از ادیان مختلف حتی یهودیان و بوداییان علیه جنایات اسرائیل سکوت نکردند و به حمایت پرداختند!
2. از بعد اسلامیت هم روشن است. سرزمین فلسطین، محل مقدس ترین مساجد و زیارتگاههای توحیدی است. از مسجدالاقصی محل معراج پیامبر اسلام(ص) و محل تحقیر شیاطین تا مقبره پیامبرانی چون حضرت ابراهیم، یعقوب، اسحاق، یوسف، داود، سلیمان، صالح نبی، کلیسای مهد (محل تولد حضرت عیسی)، کلیسای قیامت (مزار عیسی(ع) به روایت مسیحیان) و..
3. اما از بُعد منافع ملی: 👇
همه میدانند اسرائیل، یک رژیم انزواطلب نیست. برعکس، رژیمی با ماهیت تهاجمی است که به تمامی کشورهای همسایه خود هزاران بار حمله کرده، حتی همچنان بخشی از خاک همسایگانش را تحت اشغال دارد و بعد از هضم فلسطین، کشور دیگر منطقه یعنی لبنان را هم اشغال کرد. و اگر حمایت جمهوری اسلامی و تشکیل مقاومت حزب الله نبود که پس از 700 عملیات در 18 سال اسرائیل را از خاک لبنان بیرون کند، مشخص نیست الان دیگر کدامیک از کشورهای منطقه در اشغال این رژیم جهانخوار بود.
پس انزواطلبی و درخود بسندگی، نه تنها کشورهای منطقه را از خوی تهاجمی و توحش اسرائیل حفظ نمیکند، برعکس، بهترین بستر و خواسته اسرائیلی ها برای گسترش ارضی این رژیم است. رژیمی که به هیچیک از قوانین بین المللی و حقوق بشری پایبند نیست، از اشغال خاک دیگر کشورها و حملات هوایی گرفته، تا استفاده از سلاح های ممنوعه، حمله به بیمارستان ها، مدارس و مراکز غیرنظامی و کشتار و قتل عام عجیب غیرنظامیان و خصوصا کودکان.
پس در برابر این رژیم دو راه حل برای کشورهای منطقه وجود دارد: یا صلح یا جنگ. راه سومی وجود ندارد. نتیجه صلح مشخص است. مصر، صلح کرد، صحرای سینا را پس گرفت و در عوض حق نفس کشیدن ندارد و حتی جرات باز کردن مرز خویش در رفح را ندارد. امارات صلح کرد، و در جنگ غزه که حتی اسپانیا و برزیل و کلمبیای غیرمسلمان علیه اسرائیل و در کنار انسانیت ایستاده اند، مجبور است به اسرائیلی ها حتی به صورت نظامی سرویس دهد. ساف (حکومت خودگردان) صلح کرد و نتیجه چه شد؟ اسرائیل، اول سلاحش را گرفت، بعد باقیمانده کرانه باختری را با شهرک سازی ذره ذره مثل چهره یک انسان جذامی، اشغال کرد. پس نتیجه صلح مشخص است: سلطه پذیری و اشغال مداوم.
اما مقاومت. مقاومت مزایایی دارد که ظریف به عنوان یک دیپلمات حتما کلماتی مثل «عمق استراتژیک کشور» و «بازدارندگی» به گوشش خورده است. هرچند در اظهاراتی پوپولیستی و کوچه خیابانی برای پسند بخشی از قشر «ماهواره بین» با طرح کلیشه تکراری «یا شکم یا موشک» به ماموریت اصلی خود (ترس از دشمن، یاس از مقاومت) میپردازد ولی حقیقت را سانسور میکند که «کدام هزینه؟!»
او به خوبی میداند ۴۴۰ میلیارد دلار خسارات مستقیم جنگ تحمیلی عراق بوده یعنی بودجه تقریبا 10 سال نفت ایران در یک جنگ مستقیم دود شد. با بیش از 200 هزار شهید و بیش از 600 هزار مجروح. حال آنکه کل بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۲ تنها ۶.۸ میلیارد دلار و معادل ۲.۶ درصد کل حجم اقتصاد کشور است. بودجه نظامی آمریکا بالغ بر ۸۷۷ میلیارد دلار (یعنی بیش از 100 برابر ایران)، بودجه نظامی عربستان 10 برابر ایران و بودجه نظامی اسرائیل 4 برابر ایران است.
یعنی ایران با صرف کمتر از 3 درصد بودجه کشور، یک «عمق استراتژیک» و «کمربند امن قدرتمند» در اطراف خویش ایجاد کرده که نه امریکا نه اسرائیل نه هیچ کشور دیگری جرات حمله به سرزمین گسترده ما را ندارد و بازوهای متعدد آن «حزب الله لبنان، انصارالله یمن، گروههای مقاومت عراق و..» همچون سدی در برابر تهاجم و تهدیدها در برابر ایران می ایستند. و این یعنی «منافع ملی». این دقیقا یعنی «امنیت ملی» با صرف کمترین هزینه و بیشترین کارایی.
ادامه متن (محمد عبدالهی)👇
http://fna.ir/3fy0tv
☑️ @abdollahy_moh
🔴 حمایت از فلسطین و منافع ملی ما؟
ادامه متن 👇👇
حمایت از فلسطین و مبارزه با اسرائیل، نه تنها از بعد نظامی و امنیتی دقیقا در راستای امنیت ملی ماست که حتی از لحاظ اقتصادی نیز مزایایی برای کشورمان دارد. مگر میتوان فراموش کرد حکومت پهلوی که حتی آن هم «در ظاهر مخالف اسرائیل، در پنهان متحد» بود به دستور امریکاییها، ناچار به تامین 60 درصد نفت اسرائیل شد، در برابر غارت آثار باستانی و عتیقه های ایران توسط عمال اسرائیل مجبور به سکوت و همکاری و در برابر طرح های نابودی قنات ها و کشاورزی ایران مجبور به اطاعت بود.
آری. دشمنی اسرائیل نه فقط با فلسطینی ها، نه فقط با مسلمانها نه فقط با جمهوری اسلامی، بلکه با هر کسی است که در برابر جنایات و جهانگشایی این رژیم مخالفت کند. و ایرانی، ایرانی است، ایرانی نمیتواند مثل دولت ترکیه بوقلمون و ریاکار باشد، نمیتواند مثل دولتهای عربی، بی عار باشد، و نمیتواند مثل دولتهای غربی، بیشرف و بیرحم باشد. عصاره مردم ایران، جمهوری اسلامی است که از مظلوم دفاع میکند، نه با حرف و لفظ و شعار و دورویی و نفاق. بلکه صریح، صادقانه و تا رسیدن به پیروزی.
محمد عبدالهی
متن کامل یادداشت در خبرگزاری فارس: http://fna.ir/3fy0tv
☑️ @abdollahy_moh
⭕️ آیات فراموش شده قرآن در استراتژیهای نظامی ما
🔰جبهه مقاومت در سایه اسلام و جمهوری اسلامی، تاکنون موفقیت های بزرگی کسب کرده است. ۴۵ سال پیش، قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، اعراب در جنگ ۱۹۴۸، جنگ ۱۹۶۷ و جنگ ۱۹۷۳ شکستهای بزرگی از اسرائیل خورده و مصر به عنوان سپهسالار کشورهای عربی در مقابل اسرائیل، در کمپ دیوید به پای سازش با اسرائیل به خفت و خواری افتاده بود. لبنان با حیله های اسرائیلی درگیر جنگ خانمان برانداز داخلی بین مارونی ها و شیعه و سنی شده بود و تا بیروت، عروس خاورمیانه زیر چکمه های سربازان صهیونیست لهیده شده بود. تنها سلاح فلسطینیان، قلوه سنگ بود و مهمترین جنبش جنگنده فلسطینی (جنبش فتح) به این نتیجه رسیده بود که «اسرائیل شکست ناپذیر است، مقاومت بی فایده است و باید صلح کرد.» یاسر عرفات صلح کرد و فلسطینیان به عینه دیدند که صلح چیزی جز اشغال خوره وار کرانه باختری، تجاوز گسترده تر اسرائیل و به بردگی کشاندن کامل فلسطینیان و نابودی فلسطین نیست.
🔰به ناگاه در اوج ناامیدی ها و شکست ها و خفت ها، انقلاب اسلامی ایران پیروز شد. اولین جنبش مقاومت در منطقه یعنی حزب الله لبنان شکل گرفت. جهاد اسلامی فلسطین جنبش بعدی بود و سپس حماس جوانه زد. حمله امریکا به عراق، حمله امریکا به سوریه ذیل چتر داعش، و حمله عربستان به یمن، نه تنها باعث کاهش قدرت مقاومت نشد که جنبش های مقاومت جدید (حشدالشعبی، دولت بشار اسد، جنبش انصارالله یمن) سر برآوردند که روزبروز قدرتمندتر شدند.
در مسیر پیروزی روزافزون مقاومت اسلامی در منطقه هیچ شکی نیست. اما برخی استراتژی های نظامی غلط وجود دارد که به عنوان موانع و چالش های سر راه، خصوصا با جنگ روانی گسترده اسرائیل در منطقه، طعم پیروزی ها را در دهان مومنان تلخ میکند.
🔰ترور شهید سلیمانی، ترور شهید فخری زاده و ترور سیدرضی موسوی و آخری ترور صالح العاروری، رسما و علنا و آشکارا توسط آمریکا و اسرائیل رقم خوردند. افکار عمومی داخلی از استراتژی ها و تاکتیک های قوای نظامی ما در انتقام هر یک از این ترورها رضایتمند و خرسند نیست. در انتقام شهید سلیمانی، به حمله به یکی از پایگاههای امریکا در عراق (عین الاسد) بسنده شد. (تحت عنوان خویشتنداری). حال آنکه اگر در پاسخ به قتل آشکار بزرگترین فرمانده نظامی تاریخ ایران، به کل پایگاههای امریکا در عراق هم حمله میشد، افکار عمومی ایران و حتی جهان، همچنان تشنه انتقام بود و هر نوع انتقامی را بر حق میدانست. افکار عمومی انتظار داشت دستکم آمران و سرکردگان مستقیم ترور شهید سلیمانی از ترامپ تا مک کنزی فرمانده سنتکام، مارک میلی رئیس ستاد ارتش و.. در انتقام ایشان، و به عنوان مقابله به مثل ترور شوند. اما حتی پس از ۴ سال هنوز این اتفاق رخ نداده است.
در انتقام شهید فخری زاده (آذر ۹۹)، گفته شد « آوی هار ایون» رئیس سازمان هوافضای اسرائیل در هتلی در امارات کشته شده است. (تیر ۱۴۰۰) آن هم نه فورا. بلکه پس از ۷ ماه بعد!! با پژواک رسانه ای بسیار ضعیف. به حدی که همچنان افکار عمومی قاطبه ایرانیان بر این باور است که انتقام شهید فخری زاده گرفته نشده و قوای مسلح ما در «حوزه انتقام» سست و کند است.
چرا که در انتقام هم «همسطحی» مطرح است و هم «سرعت و فوریت». و عدم پاسخ فوری و همسطح به مثابه یک شکست و ضعف تلقی میشود که روحیه و امید ملی را تضعیف میکند.
🔰در قرآن کریم، یک استراتژی صریح نظامی وجود دارد بنام «مقابله به مثل». قرآن میفرماید: فَمَنِ اعْتَدَیٰ عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُوا عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَی عَلَیْکُمْ (بقره ۱۹۴) هر کس به شما تعرض کرد، درست همانند او به او تعرض کنید.
اگر ترور کردند ترور کنید، اگر بمبگذاری کردند بمبگذاری کنید، اگر موشک زدند موشک بزنید، اگر قتل عام کردند، قتل عام کنید و...
🔰قرآن در آیه دیگری به اصل نظامی دیگری تصریح میکند و آن کشتن سران کفر و ضلالت است: «فَقاتِلُوا أَئِمَّةَ الْکُفْرِ إِنَّهُمْ لا أَیْمانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ یَنْتَهُونَ (توبه ۱۲)
قرآن میفرماید تا وقتی رئوس کفر را نکشید، دست از جنگ نمیکشند.
هر دو این آیات استراتژیک قرآن در موضوع ترور فرماندهان بزرگ نظامی ایران، مورد غفلت قرار گرفته است. نه عملیات همسطح و همتراز در ترور فرماندهان، نه کشتن رئوس کفر و استکبار هیچکدام تاکنون صورت نپذیرفته است. و این خود مسبب ولع و جرات بیشتر دشمن در ترورها و کشتارهای بعدی است.
اصل دیگر قرآن که بیانگر یک استراتژی بزرگ نظامی است، نمایش غلظت و شدت در جنگ است. آنجا که قرآن میفرماید:
یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا قاتِلُوا الَّذینَ یَلونَکُم مِنَ الکُفّارِ وَلیَجِدوا فیکُم غِلظَةً (توبه ۱۲۳)
ادامه 👇👇
isna.ir/xdQmvd
☑️ @abdollahy_moh
ادامه👇
⭕️ آیات فراموش شده قرآن در استراتژیهای نظامی ما
🔰حال آنکه، یکی از اشتباهات استراتژیک ما ارسال این پیام به دشمن اسرائیلی و آمریکایی است که «ایران درگیر جنگ مستقیم نخواهد شد» و «ایران مایل به گسترش جنگ فلسطین به منطقه و خاک خود نیست.» این استراتژی، اگرچه استراتژی درست و عاقلانه ماست، اما هرگز و تحت هیچ شرایطی نباید این «استراتژی اعمالی» در سطح «اعلانی» مطرح میشد. دشمن باید در ما ولع به جنگ، مشتاق به گسترش جنگ، و استراتژی «جنگ جنگ تا نابودی کامل دشمن» و استراتژی «یکی بزنید ده تا میخورید» را ببیند و بشنود، نه استراتژی «ما وسوسه نمیشویم و به جنگ مستقیم وارد نخواهیم شد!!» این همچون زهری است که دشمن را بر تجاوز بیشتر تحریص میکند و به دشمن تضمین میدهد که قرار نیست در برابر تجاوزات مکرر، مقابله به مثلی صورت گیرد.
تصور و تلقی برخی این است که «شرکت مستقیم ایران در جنگ» صرفا موشک پراکنی است. حال آنکه دشمن اسرائیلی مستقیما ترور میکند، مستقیما بمبگذاری میدانی میکند، مستقیما آشوب های شهری به راه میندازد، مستقیما قرارگاههای نظامی را هدف حمله پهپادی قرار میدهد، و سپس انکار میکند (درصورت جو رسانه ای منفی جهانی) و بعضا حتی از اذعان به آن ابا ندارد و بدان افتخار میکند.
🔰روشن است که مسیر کلی جبهه مقاومت به سمت پیروزی قطعی و شکست روزافزون دشمن است. اما شکست های مقطعی و ضربه های ظاهرا کوچک اگر اصلاح نشوند، اگر ترمیم نشوند، اگر پاسخ داده نشوند، مسیر کلی پیروزی را منحرف خواهند کرد. ضربه های کوچک نقاط قوت و ضعف را به خوبی نشان میدهند. ضربه های کوچک و بزرگ دشمن در طول سالهای گذشته نشان میدهد دشمن در یک زمینه همچنان قوی است و آن «جاسوسی محلی» که عامل همه ترورها بوده است. و نشان میدهد جبهه مقاومت در یک زمینه همچنان ضعف دارد و آن «تشکیلات اطلاعاتی و عملیات برون مرزی خصوصا در خاک رژیم اشغالگر اسرائیل». ضربه های کوچک ما معمولا خارج از خاک این رژیم غصبی بوده و نه در داخل آن.
به عنوان نکته آخر. تا وقتی خائن های داخلی و جاسوس های محلی دشمن از بین نروند، همچنان متحمل ضربه های کوچک و بزرگ خواهیم شد. و تا وقتی شبکه اطلاعاتی قدرتمندی در داخل مرزهای رژیم اسرائیل و امریکا ایجاد نکنیم، آرمان آزادی فلسطین و نابودی اسرائیل قابل تحقق نخواهد بود.
🔰همچنین بیش از جنگ اسلحه ها، جنگ روانی بر هر میدان جنگی تاثیرگذار است. تا وقتی ضربه های کوچک ما در افکار عمومی داخلی و دشمن، به عنوان ضربه های دردناک و بزرگ قلمداد نشود و ضربه های بزرگ دشمن، کوچک نشود، پیروزی در میدان سخت یا بعید خواهد بود.
به قرآن کریم تاسی کنیم. سرکردگان کفر و ظلم را بکشید. در هر حمله یا ضربه ای مقابله به مثل کنید، هرگز دشمن نباید در شما نرمی و عدم تمایل به جنگ ببیند، با شایعه سازان و برهم زنندگان امنیت روانی مردم مقابله کنید، در میان دشمن فتبینوا (جاسوسی کنید) و در نهایت: رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَیْنَا صَبْرًا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانصُرْنَا عَلَی الْقَوْمِ الْکَافِرِینَ»
✍️ محمد عبدالهی
متن کامل در خبرگزاری ایسنا: isna.ir/xdQmvd
☑️ @abdollahy_moh
سلام علیکم .
لطفا و در صورت امکان امشب برای پدرم خادم الحسین ( ع) مرحوم حسین عبدالهی فرزند حسینعلی نماز لیلة الدفن مرحمت بفرمایید.
التماس دعا