🔴 اصلاحات مرد، زنده باد براندازی! 🔴
اخیرا سعید #حجاریان در گفتگویی با یک نشریه الکترونیکی (مشق نو) به ترسیم وضع ایران امروز و نسخه پیچی برای آینده پرداخته که برخلاف اظهارات سابق وی، نه تنها بوی عبور از #اصلاحات میدهد که در واقع نسخه ای برای #براندازی نظام است. وی ابتدا بدون اشاره به عملکرد دولت #روحانی و اصلاح طلبان حاضر در قدرت، مدعی شده "مسئله مسئله ها" در ایران امروز، دو مسئله" بحران #کارآمدی و #مشروعیت " است و سپس طبق معمول با متهم کردن نظام و طیف مقابل اصلاحات به خودکامگی و تمامیت خواهی و حمله به نظارت استصوابی #شورای_نگهبان و.. دو راه حل #نافرمانی_مدنی و پیروی از مدل اصلاحات «آتاتورکی» (بخوانید اسلام ستیزی) را برای برون رفت از وضع فعلی ارائه کرده است!
اما اظهارات او که به عنوان تئوریسین پیر و «بیرون گود» اصلاح طلبان مطرح است متضمن چند نکته است:
1⃣ سیر اظهارات حجاریان نشان میدهد او در ماه های اخیر مرتبا با ادعاهای متناقض و متشتت به خوداظهاری در رسانه ها دست زده است. کمتر از سه ماه از آخرین تز حجاریان در رابطه با «دورنمای براندازی» در مصاحبه با «عصر نو» نمی گذرد، آنجا که وی براندازان را به کیسه دوغی تشبیه کرد که توان مقابله و برانداختن جمهوری اسلامی را ندارند! او سپس در مصاحبه ای دیگر با ایسنا، تز «عبور از روحانی» را مطرح کرد و مدعی شد: «دولت اساساً عقدی با اصلاحطلبان منعقد نکرد که بخواهد از آن عبور کند.»
باوجود این اظهارات و تلاش حجاریان برای ایجاد فاصله انتقادی با دولت وی به سرعت درک کرد که محال است افکار عمومی تفکیکی بین #اصلاحطلبان و دولت روحانی قائل شوند. مگر آنکه بالکل کلیپ "تکرار میکنم" و جملات قصار اصلاح طلبان برای بوسیدن دست روحانی و ظریف از صفحه اذهان پاک شود! و اینک او نومید از دولت و اصلاح طلبان هر دو، خروج از حاکمیت و براندازی با تکیه بر نافرمانی مدنی را به عنوان راه حل ایران ترسیم می کند. و با زبان بی زبانی اذعان میکند «اصلاح طلبی به پایان خود رسیده» و در یک کلام: «اصلاحات مرد، زنده باد براندازی!» اما چرا؟!
2⃣ سیر پرشتاب و مملو از تناقض حجاریان و اصلاح طلبان دیگری چون او در وهله اول، نشان از #ناامیدی، اضطرار و عصبانیت از بی کفایتی دولت روحانی خصوصا در حوزه اقتصادی و سیاست خارجی دارد. اصلاح طلبان از دولت ناامیدند و پس از عیان شدن طبل توخالی دولت روحانی، برخی چهره های آنها از شکوری راد تا تاج زاده و عارف و جلائی پور، ادعا کردند حمایت از روحانی از سر استیصال و #اضطرار بوده است. علت اصلی این تغییر پی در پی راهبردها و تاکتیک ها آگاهی اصلاح طلبان از افول محبوبیت و سرخوردگی و نارضایتی مستمر پایگاه اجتماعی آنهاست. آنها به خوبی روی برگرداندن اقبال عمومی از خود را احساس می کنند و می دانند نه تنها انتخابات آتی که شاید تا سالها انتخابات و اعتماد عمومی را باخته اند. از این رو، از قرار گرفتن در کنار دولت روحانی فرار می کنند که به حدی از ضعف و ناتوانی رسیده که ماندن با آن حتی بین برخی نخبگان اصلاح طلب به یک ننگ و بدنامی تبدیل شده است. تا جایی که حتی اصلاح طلب دوآتشه ای چون الیاس حضرتی برای انتقاد آزاد از وزرای روحانی، از فراکسیون امید استعفا می دهد.
ادامه دارد..
متن کامل این یادداشت #محمد_عبدالهی را در صفحه اول #روزنامه_فرهیختگان مورخ 15 آذر 97 بخوانید
👉 ☑️ @abdollahy
🔴 اصلاحات مرد، زنده باد براندازی! 🔴
ادامه:
3⃣ #اصلاح_طلبان هیچگاه تصویر رئالیستی و واقع بینانه ای از مشکلات کشور و راه حل ها نداشته اند. حتی در وجه تئوریک و نظری.
🔰مورد اول: درست وقتی که #حجاریان "نظارت استصوابی" و #شورای_نگهبان را علت العلل مشکلات و ناکارآمدی کشور می خواند، از او سوال می شود که "مگر انتخابات #شورای_شهر با نظارت استصوابی بوده است؟!" چرا شورای پنجم با قاطبه #اصلاح_طلب، بدترین عملکرد در مدیریت شهری در کل کشور خصوصا تهران را داشته اند و حتی باعث شکل گیری نوستالژی بازگشت به عصر #قالیباف شده اند؟!
🔰 مورد دوم: وقتی هر سه نهاد تصمیم گیر و تصمیم ساز کشور در اختیار اصلاح طلبان بوده و اینک آنها مشکلات کشور را به گردن اصولگرایان و دولت قبل و دولت پنهان و تحریم و هر آنچه جز مسئولیت خودشان می اندازند، فورا از آنها سوال می شود که " #بودجه هزار میلیاردی کشور در اختیار کدام قوه است؟!" دولت با این بودجه چه کارنامه ای داشته؟! کدام سنگ را از جلوی پای مردم برداشته؟! بر فرض که سایر ارگانهای کشور بودجه های دیگری دارند، آیا بودجه های آنها باری بر دوش مردم گذاشته یا باری از دوش دولت برداشته؟! چرا قوه مجریه نباید در قبال بودجه هنگفتی که در اختیار وزارتخانه هایش قرار داده پاسخگو باشد؟! در همین حد، نه بیشتر! مشخص است که قرار نیست دولت در برابر کم کاری قوه قضائیه یا مقننه پاسخ دهد، اما آیا قرار نیست در برابر عملکرد خود نیز پاسخگو باشد؟!
🔰مورد سوم. حجاریان در حالی از #تمامیت_خواهی حاکمیت و رقبا و دیگران می نالد که خود از اینکه #قوه_قضائیه و #صداوسیما و فلان بنیاد در اختیار دولت نیست، شکوه دارد و متوقع است دولت که در نظام تفکیک قوا تنها یک رکن است، قوه قاهره باشد و دیگر قوا در ذیل ید آن! آیا این تمامیت خواهی نیست؟!و آیا این بهانه جویی برای فرار از پاسخگویی نیست؟!
🔰مورد چهارم. حجاریان و اصلاح طلبان تندرو دچار بیماری بت وارگی #دموکراسی و #غربزدگی هستند. در دنیای فکری آنها راه حل «بحران کارآمدی» تکیه بر مدل های بومی #پیشرفت اقتصادی و دولت رفاه و رسیدگی به حقوق پایین دستان و طبقه متوسط نیست. راه حل از نظر آنها فقط مدلهای #توسعه غربی، افسارگسیختگی سیاسی و بازی های قدرت است، حتی فراتر از دموکراسی های غربی. چرا که آنها به عنوان نمونه، نظام دوحزبی انگلستان را می ستایند و برای ایران تجویز می کنند، اما نظام پارلمانی اش برای ایران را نه و چنین نظامی را انتخاب کاندیداهای دست چین شده حاکمیت می خوانند! شورای نگهبان در ایران را دشمن اصلی خود و دموکراسی میخوانند اما سانسور می کنند که این شورا متناظر «شورای قانون اساسی فرانسه» و اصلا برگرفته از آن است! درحالی از «فرآیند ردصلاحیت» دندان بهم می فشرند که گویی نمی دانند «دادگاه قانون اساسی آلمان» یا «دیوان عالی آمریکا» یا «دادگاه ویژه انگلستان» دقیقا همان مسئولیت تائید یا ردصلاحیت کاندیداها را انجام می دهند! ردصلاحیت برای ایران نه! برای غربی ها بله!
اصلاح طلبان و جریان لیبرال در ایران، حتی در تقلید از غربی ها نیز آلوده به افراط هستند و گزینشی رفتار می کنند.
✍متن کامل این یادداشت #محمد_عبدالهی را در صفحه اول #روزنامه_فرهیختگان مورخ 15 آذر 97 بخوانید
👉 ☑️ @abdollahy
🔵 دو بال یک رسالت بزرگ: انجمنهای اسلامی دانشجویان اروپا و جوانان غربی
🔰پنجاهوسه سال از تشکیل اتحادیه #انجمنهای_اسلامی_دانشجویان_اروپا میگذرد. یکی از قدیمیترین #تشکل های انقلابی خارج از کشور که در حدود 50 شهر اروپا شعبه و تقریباً هزار عضو دارد. این تشکل که باهمت و تشویق #شهید_بهشتی در سال 1344 به راه افتاد، در ابتدای امر، هدفش را مبارزه با رژیم ستمشاهی قرارداد و پس از پیروزی #انقلاب اسلامی با تغییر رویکرد سیاسی و مبارزاتی خود به رویکرد فرهنگی و علمی به کمک انقلاب اسلامی و پیشرفت ایران اسلامی آمد.
🔰به لحاظ اهمیت این تشکل، #رهبر معظم انقلاب تقریباً هرسال به مناسبت گردهمایی این دانشجویان پیامی راهبردی برای آنها دارند. تشویق به فعالیت و تلاش، تأکید بر خودسازی و.. ؛ امسال نیز ایشان در پیام سالانه خود به دانشجویان ایرانی این تشکل مذهبی و اسلامگرا "خدمت به پیشرفت #دانش و فناوری" را گوشزد نمودند و فرمودهاند: "پیوستن دانشجویان ایرانی در هر نقطه از جهان به حرکت پیشرفت و بینیاز کردن کشور از بیگانگان، جهاد فی سبیل الله است." محتوای این پیام کوتاه، بیانگر رویکرد و زاویه نگاه علمی رهبر انقلاب به این تشکل اسلامگراست. بهعنوان زمینهای برای پیشرفت علمی کشور و نامیدن این رسالت عظیم به تعبیر "جهاد فی سبیل الله".
🔰 رهبر انقلاب همواره پیامها و رویکردهای خود به موضوعات و اجزای نظام را در یکچشم انداز و پکیج باز و گسترده چیدمان میکنند. چنانکه جامعه #دانشگاهی ایران در خارج از کشور را بهعنوان پلی میان غرب و داخل ایران و در خدمت پیشرفت داخل کشور مینگرند و جوانان غربی را بهعنوان پلی میان جهان غرب و اسلام ناب. دو نامه معروف #آیت_الله_خامنه_ای به جوانان #غربی مؤید همین رویکرد فراملی، آیندهنگرانه و کاربردمحور ایشان است. نامه اول برای برجستهسازی مفهوم #اسلام_هراسی بهجای "اسلامشناسی" توسط رسانهها و حکومتهای غربی در ذهن جوانان غربی. و نامه دوم پس از عملیات #تروریستی چند (ظاهراً) مسلمان در #فرانسه. نه برای توجیه یا محکوم کردن آن عملیات تروریستی خاص، بلکه برای تغییر نگاهها از #اسلام و #مسلمانان بهعنوان مظاهر #تروریسم و ابراز همدردی و همدلی با "مردم غرب" معرفی مسلمانان بهعنوان قربانیان اصلی تروریسم غربی و ظاهراً اسلامی هر دو.
🔰ایشان با بهرهگیری از دیپلماسی عمومی تلاش میکنند تارهای شبکه ذهنی جوانان غربی را که در سلطه و سیطره جریان غالب رسانهای، اسلام را با تروریسم مترادف کرده است، بگسلد و مستقیماً با افکار عمومی غرب ارتباط گیرند تا نشان دهند اسلام نهتنها دین ترور نیست، که دین صلح و دوستی است و منبع اصلی آن، #قرآن کشتن یک انسان را بهمثابه کشتن کل بشریت میداند. از سوی دیگر نیز بانیان اصلی تروریسم در جهان کنونی یعنی دول غربی را بهعنوان متهم درجه اول خشونت علیه بشریت به ملتهایشان معرفی کنند.
شاید چهار سال زمان کمی برای سنجش تأثیر این کلمات و جملات بر جامعه غربی باشد. اما جنبش #جلیقه_زردها در فرانسه و سپس هلند و انگلستان و بلژیک و... که شعار و هدف اصلی آنها معطوف به ضدیت با کل سیستم #سرمایه_داری است، نوید روزهای روشن بیداری و آگاهی ملتهای غربی از شبکه اختاپوسی رسانهای و تبلیغاتی را میدهد.
👈 در تازهترین نظرسنجی صورت گرفته 60 درصد فرانسویان همچنان از جنبش ضد سرمایهداری حمایت میکنند. این آمار را موسسه آماری الب (Elabe) به درخواست شبکه تلویزیونی ب اف ام گرفته است شبکهای که از مخالفان جنبش ضد سرمایهداری است.
از همین رو، کشورهای غربی نهفقط به دلیل ستمهای فراملی خود علیه دیگر ملتها که به دلیل ریشه دواندن نظام زالووار سرمایهداری و فقیرتر کردن تصاعدی #فقرا و وامداری دائمی طبقه #متوسط، و انحطاط فرهنگی آن، آبستن جنبشهای ضد سیستم هستند. از جنبش اشغال والاستریت در آمریکا (2011) تا جنبش ضد سرمایهداری جلیقه زردهای فرانسوی (2018).
✍متن یادداشت #محمد_عبدالهی در سرمقاله #روزنامه_رسالت؛ 97/10/23
👉 ☑️ @abdollahy
🔵 نقش #رهبر در برخورد با مفاسد اقتصادی چیست؟!
آیا رهبر انقلاب مسئول پاسخگویی به #مفاسد_اقتصادی مدیران اجرایی هستند؟! آیا رهبر انقلاب وظیفه #عزل و برکناری مدیران فاسد را بر عهده دارند؟ #قانون_اساسی و سیره #پیامبر و #اهلبیت چه بوده؟! تفاوت بین #ولی_فقیه و #دیکتاتور چیست؟! تفاوت بین مسئولیت #شاه و #دیکتاتور در برابر مفاسد حکومتشان با مسئولیت #رهبر جامعه اسلامی چیست؟! آیا #مردم نقشی در مفاسد دارند؟
✍ برای پاسخ به این سوالات، یادداشت #محمد_عبدالهی را در سرمقاله #روزنامه_رسالت بخوانید
http://www.resalat-news.com/newspaper/item/63116
👉 ☑️ @abdollahy
🔵 نقش رهبري در برخورد با مفاسد اقتصادي 🔵
🔺این روزها نگرانی ناشی از #ناکارآمدی در عرصه اجرایی و انتشار اخبار تخلفات و #مفاسد_اقتصادی برخی از مدیران، سبب شده تا این پرسش در افکار عمومی شکل بگیرد که چرا با افراد مفسد و ناکارآمد برخورد جدی صورت نمیگیرد. برخی افراد با ذکر مصادیقی از تصمیمات #امام راحل در برهههای گوناگون بهخصوص اوایل انقلاب این اشکال را وارد میکنند که امروز #قاطعیت لازم از سوی #رهبر انقلاب در برخورد با مشکلات کشور وجود ندارد.
✅دراینباره باید گفت بسیاری ازاینگونه شبهات حاصل شناخت نادرست و ناقص از سیره سیاسی امام راحل و رهبر انقلاب و تلقی دیکتاتورمآبانه از جایگاه #ولی_فقیه است.
لازم است در مورد نوع تصور خود از شیوه حکومتی امام راحل بیندیشیم که آیا ایشان در حکومتداری تنها از شیوه #عزل و برکناری در مقابل اشتباهات مسئولین استفاده میکردند؟ آیا نسبت به فاکتورهای مهمی همچون شرایط زمانی و مکانی، مصالح جامعه اسلامی، تواناییهای افراد و... بیتفاوت بودند؟ قطعاً پاسخ به این سؤالات منفی است . باید دانست تفاوت زیادی بین جایگاه ولیفقیه در جامعه اسلامی و رهبری در حکومتهای #استبدادی وجود دارد. در مکتب امام راحل یکی از وظایف اصلی ولیفقیه توجه به #مصالح جامعه اسلامی و رشد دادن و تربیت کردن جامعه است. همچنانکه حضرت امام مدتها آیتالله #منتظری، بنیصدر و امثال بازرگان را تحمل کردند تا آگاهیهای مردم رشد پیداکرده و زمینه اقدام فراهم شود.
امروز نیز رهبر انقلاب بسیاری از اقدامات را منوط به رشد #آگاهی های عمومی کردهاند. همچنان که مسئله #برجام را تجربهای برای رشد بینش سیاسی مردم دانستند .
✅از منظر #قانون_اساسی نیز نمیتوان ناکارآمدی دولت در عرصه اجرایی و یا تخلفات و مفاسد اقتصادی را به رهبری نسبت داد. طبق قانون، رهبری وظیفه #سیاستگذاریهای راهبردی و کلان کشور را بر عهدهدارند، نه ورود عملی به مباحث اجرایی که در حوزه وظایف قوای سهگانه قرار دارد. ولیفقیه نقش #اجرایی ندارد بلکه وظیفه اصلی ایشان #راهبری در مسیر اهداف انقلاب است. چراکه این مردم هستند که مجریان را از طریق قانون انتخاب کرده و مشخص میکنند چه کسی و با چه سبک و عقیدهای برای آنها تصمیمگیری کند.
بااینحال رهبرانقلاب، همواره اهمیت برخورد به هنگام با تخلفات و ضرورت رفع کاستیهای اجرایی کشور را به مسئولین ذیربط تذکر داده و بهطور مکرر رفع آنها را مطالبه کردهاند. ایشان در این خصوص از تذکرات تند در جلسات خصوصی با مسئولین تا تذکرات کلی در جلسات عمومی را در کارنامه مدیریتی خود دارند.
بازخوانی سیره حکومتی ایشان در طول سه دهه اخیر مؤید این مطلب است. هنوز چند ماه از آغاز رهبری ایشان نگذشته بود که نشان دادند که مبارزه با فساد از دغدغههای اصلی ایشان است. این تذکرات بهطورجدی ادامه داشت تا نهایتاً منجر به تشکیل “ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی”، و صدور “فرمان هشت مادهای” شد. مبارزه با #فساد، آنقدر برای رهبری معظم انقلاب اهمیت داشت که دربند هفتم این نامه، حتی منتسبین به خود را نیز از آن مستثنا نمیدانند. این فرمان هشت مادهای سالهاست که با اهمال دولتها و مسئولین اجرایی کشور همچنان بر روی زمینمانده است.
✅ فارغ از مسئله #قانون ؛ ازلحاظ عینی نیز امکان اینکه یک فرد بتواند در تمام حوزههای سیاست داخلی و خارجی، اقتصاد، فرهنگ و... بهطور جزئی ورود پیدا کند غیرممکن است. همچنین این نحوه دخالت با اصل تفکیک قوا مصرّح در اصل 57 قانون اساسی نیز منافات دارد زیرا سبب اختلاط حقوق و تکالیف بخشهای مختلف نظام و نارضایتی مردم میشود.
✅ ازآنجاکه در کشور ما مسئولین نظام بطور مستقیم یا غیرمستقیم از طریق آرای #مردم انتخاب میشوند بنابراین ما هستیم که باید در انتخابهایمان بیشتر دقت کنیم. رهبری نیز همواره تلاش کردهاند تا در راستای احترام به نظر مردم، از دخالت در عزل و نصب مسئولان اجرایی اجتناب نمایند.
اهمیت نقش مردم در حکومت را میتوان با یک ماجرای تاریخی تبیین کرد؛ در جریان جنگ احد عدم تمکین مسلمانان از فرمان رسول خدا نشان داد حتی اگر رهبر جامعه #پیامبر اسلام باشد؛ درصورتیکه مردم از فرمان ایشان تمکین نکنند نتیجه مطلوب نخواهد بود.
🔰به نظر میرسد، در حال حاضر دشمنان نظام، در تلاشند بر اساس یک سناریوی هدفمند و با جوسازی رسانهای زمینه را برای یک جنگ ادراکی و شناختی تمامعیار فراهم کرده سپس با نسبت دادن انواع اتهامات به ساحت مقدس ولایتفقیه، کشور را به آشوب بکشانند.
✍ متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی را در سرمقاله #روزنامه_رسالت بخوانید
http://www.resalat-news.com/newspaper/item/63116
👉 ☑️ @abdollahy
پیج من در اینستاگرام را دنبال بفرمایید👇
https://www.instagram.com/abdollahy_moh/
🔵نکته نغزی را امروز از بزرگواری که در حوزه قرآنی مسئولیتی داشت شنیدم. میگفت: " تولید پیام های #قرآنی برای مخاطب اروپایی و آمریکایی یک تیرو دونشان است. چراکه فرهنگ غربی در کشور ما آنقدر پیش رفته است که مخاطب آن پیام در واقع در همین نزدیکی هاست!"
.
قدری به این جمله فکر کردم و دیدم که آری! روند غربگرایی در جامعه ایران در طول سال های اخیر موفقیت هایی داشته است. با خود به دلایل برخی توفیقات پروژه مدرنیزاسیون فکر کردم و به یک فهرست اولیه رسیدم. دلایلی از این قبیل که در سایه کم تحرکی و بی ذوقی رسانه های رسمی چون #صدا_و_سیما، به روز نبودن شیوه های تبلیغ، کم کاری حوزه های علمیه، فقدان کارشناسان زبده با شیوه های بیان جذاب و جوان پسند، غفلت از تولیدات هنرمندانه متنوع و قوی در قالب های گوناگون نظیر تولیدات چند رسانه ای (همچون فیلم، موشن گرافی، انیمیشن، بازی های رایانه ای و....) برای تبلیغ دین و در آخر عملکردهای ناصواب مسئولین #متدین_نما بروز یافته اند، بخشی از جوانان امروز ما را نیز با استحاله هویتی روبرو کرده و آن ها نیز محتاج دریافت پیام هایی در معرفی اسلام هستند که مناسب ذائقه غربی هاست!
.
بیشتر که فکر کردم دیدم جدا از آنچه گفته شد شاید هیچ گزاره ای به اندازه عمل به #قرآن و به تعبیر دقیق تر "زیست قرآنی" مسئولین کشور نتواند جوان امروز را به دین و قرآن نزدیک کند. البته نزدیک شدنشان پیش کش که عملکرد خلافشان آن ها را منزجر نکند. جوانی که از یک تریبون رسمی و از مقام اجرایی کشور #دروغ و یا وعده های بی سرانجام –که معادل همان دروغ است– را می شنود چگونه می تواند به لباس و دیانت ادعایی او اعتماد کند؟!
.
🔰نتیجه گرفتم که بهتر است همه کاستی ها را به گردن دشمن نیندازیم –هرچند معتقدم یک تفریط گرایی مذموم هم در این زمینه در برخی هست که کلا منکر توطئه دشمن و یاحتی وجود دشمن هستند– نمایش تضادهای گفتاری و رفتاری مسئولین از هر توطئه ای از سوی دشمنان کاراتر و نافذتر است.
پیج من در اینستاگرام 👇
https://www.instagram.com/abdollahy_moh/
🔴 دولت طلبکار🔴
بيتدبيري دولت و نگاه خوشبينانه نسبت به #برجام به همراه انفعال زائدالوصف و تکانههاي اقتصادي شديد پسازآن، مردم و بهويژه طبقه متوسط و فرودست را بهشدت تحتفشار قرار داده است. آقاي روحاني اما بجاي تلاش براي حل مشکلات و عذرخواهي از مردم بهتازگي در اظهارنظري از مردم خواسته است تا با مقايسه خدماتي که در کشورمان به آنها ارائه ميشود با آنچه در کشورهاي همسايه به مردم ميدهند، شاکر نعمات باشند! اين سخنان قابلتأمل؛ حکايت تکراري از ارائه اطلاعات گزينشي و فرافکنيهاي بيحد دولت و تلاش براي پنهان کردن واقعيت اقتصادي و اجتماعي کشور است که در فاز جديد با ادبيات طلبکارانه از مردم همراه شده است .
در مواجهه با اينگونه اظهارات ابتدا اين سؤال به ميان ميآيد که آيا رئيسجمهور از اوضاع اقتصادي مردم بياطلاع است؟ ترديدي نيست که حسن روحاني بهعنوان بالاترين مقام اجرايي بر تمام واقعيات کشور اشراف دارد. اما ظاهراً بهجاي چارهانديشي فعلاً بنا را بر فرافکني و انکار واقعيات گذارده است . در اين خصوص به چند نکته ميتوان اشاره کرد:
1⃣ عدم #اراده و #توان براي حل مشکلات کشور: اينگونه اظهارات و موضعگيريها نشان ميدهد که در خوشبينانهترين حالت دولت توان و يا ارادهاي براي حل مشکلات اقتصادي ندارد. حالت بدبينانه ماجرا نيز همان "سناريوي #ناراضي تراشي" است که اخيراً وزير مستعفي بهداشت از آن پرده برداشت. بههرحال آنچه در سفره مردم مشهود است نتيجه ميدهد که عليالظاهر مجريان دولتي ديگر اقتصاد را به حال خود رها کردهاند و فقط در انديشههاي حزبي و پوپوليستي غرقشدهاند. در اين رويه نيز طبيعتاً اصلاح ساختار اقتصادي به حاشيه رفته و جاي خود را به فرافکني يا مقصريابي داده است.
2⃣ دستوپا زدن براي نجات از باتلاق بيتدبيري: به اذعان کارشناسان اقتصادي ،روحاني و تيم اقتصادياش مردود شده و نتيجتاً #اقتصاد کشور در باتلاق رکود و تورم گيرکرده است. باوجود سکوت بانک مرکزي در اعلام آمار رشد اقتصادي، بر اساس گزارش مرکز آمار، رشد اقتصادي کشور در فصل تابستان امسال منفي ۱/۱ درصد بوده است.
رشد اقتصادي بدون نفت هم در اين فصل منفي ۱/۶ درصد اعلامشده است. همچنين به گفته کارشناسان اقتصادي بدهيهاي دولت در سال جاري به ۳۳۳ هزار ميليارد تومان رسيده است. دولت خود را به بزرگترين بدهکار اقتصاد تبديل کرده است بااينحال هيچگاه نپذيرفته که علت تورم افسارگسيخته،
سياستهاي اشتباهي است که اجرا کرده است و بهجاي ترميم هرازگاهي با اقدامات عوامفريبانه در پي فرافکني برآمده است.
3⃣رابطه اربابرعيتي دولت و مردم: امروز نظام اقتصادي؛ مبتني بر #نفت، دولت سالار و رانتي است و بخش خصوصي ما نيز بيمار است؛ به همين دليل در کشور ما دولت، ارباب و مردم، رعيت شدهاند؛ همين مسئله سبب ميشود دولت به مردم نگاه از بالا به پايين داشته باشد و مشکلات آنها را نبيند. لذا اين رويه از جانب آقاي روحاني که بهجاي تلاش براي بهبود وضعيت نابهنجار و عذرخواهي از مردم از بالا به پايين نگاه کند و از آنها بخواهد شاکر همين وضعيت موجود باشند حاصل وضعيت اربابرعيتي است.
4⃣ قياس غلط و ناتمام در خصوص ارائه خدمات ارزان در ايران و کشورهاي منطقه: آقاي #روحانی در حالي از شاکر بودن در قبال ارزانيها نسبت به برخي کشورها ميگويد که اشارهاي به دستمزد و حقوق مردم ما نميکند. در بسياري از کشورها حداقل دستمزد به ميزاني که استانداردهاي حداقلي زندگي را فراهم کند، کافي است. اين در حالي است که در کشور ما مرز بين حقوق کارگران و ساير اقشار کمدرآمد با گراني و تورم بسيار فاحش و زياد است.
✍ متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی را در سرمقاله #روزنامه_رسالت مطالعه فرمایید
http://www.resalat-news.com/newspaper/item/63291
👉 ☑️ @abdollahy
🔰 تاییدی بر سخنان رییس جمهور!! 🔰
دیروز #حسن_روحانی در دیدار با وزیر ارتباطات و معاونینش سخنانی به حق بر زبان رانده است که وظیفه دارم بر آنها مهر تایید گذارم و متقابلا چند پرسش ساده از او در مقام حق شهروندی بپرسم :
🔵 گفته اید : " قبول کنیم #فیلترینگ اشتباه بود " . اصلا قبول ! #فیلترینگ اشتباه بود . اما اینکه شما در جلسات خصوصی خود در سطوح عالی تصمیم گیری و در مقام رییس فضای مجازی کشور در خصوص فیلترینگ نظرات دیگری داشتید و امروز به مردم چیز دیگری میگویید اشتباه نیست؟
🔴گفته اید : " برخورد با زنان بدحجاب بدین شکل اشتباه بود " . باز هم قبول ! سیاست برخورد با #بدحجابی مخصوص #زنان نیست و مردان را هم بایستی مدیریت کرد . اما آیا این خود شما نبودید که در اوایل انقلاب قانون #حجاب را در ارتش تصویب کردید و امروز به گونه ای از حقوق از دست رفته زنان سخن میگویید که انگار از تصویب آن قانون توسط خودتان بی خبرید؟
🔵گفته اید :"امروز عده ای از #فضای_مجازی برای منافع شخصی و حزبی خود استفاده می کنند". این هم به عنوان یک امر مذموم قبول ! اما آیا پاسخ این سوال را داده اید که استفاده شخصی شما از ظرفیت ارسال پیام تبریک سالانه برای بیش از 40 میلیون نفر در نوروز هر سال مصداق استفاده شخصی هست یا خیر؟ افزون بر آن، چرا #تلگرام را شبکه رای و کانون جنگ روانی دولت خود کردید و پیام رسانهای داخلی را به کما کشاندید؟! آیا شما برای منافع شخصی و حزبی خود، پاول #دوروف را مخفیانه به تهران نیاوردید؟ چرا معامله این صهیونیست با دولتتان را بر مردم کتمان کردید؟
🔴گفته اید " مبارزه با خواست عموم مردم ، شرعی و قانونی نیست " این سخن هم قبول و بر منکرش لعنت ! اما آیا عموم #مردم ایران با وضعیت اسفناک اقتصادی که دولت شما بنا نهاده و یا عزتی که به پاسپورت ایرانی بازنگشت و تحریم هایی که لغو نشد و صنعت هسته ایی که با بتن مهار شد و صدها وعده بی سرانجام دیگر شما موافقند ؟ آیا این همه بی تدبیری که دود آن به چشم مردم رفته است شرعی و قانونی یا موافق خواست عموم مردم است ؟ آیا پایانی بر سیاست "فرار به جلو " و ایجاد" حواس پرتی جمعی" نسبت به شرایط وخیم مدیریت شما - به جای شفافیت و شجاعت و عذرخواهی - می توان متصور بود؟
✍ متن یادداشت #محمد_عبدالهی در #خبرگزاری_فارس: http://fna.ir/brbnda
👉 ☑️ @abdollahy
🔴 پالرمو، #مجازات غربی ها یا #پاداش به آنها؟🔴
🔰کنار هم گذاشتن رویدادهای اخیر در فضای سیاسی کشور حکایت ازین می کند که پروژه تکراری و شکست خورده فشار به #رهبر انقلاب برای تغییر روند سیاست گذاری های کلان کشور در جریان است. رونمایی از نامه ۸ #وزیر کابینه به رهبری آن هم در روزنامه رسمی دولت، فضاسازی برای تصویب قطعی ملحقات fatf# (نظیر پالرمو و cft) و جنگ گسترده روانی - رسانه ای برای جا انداختن ضرورت تمکین به نظرات اروپایی ها ابعاد این سناریوست.
🔰بیایید روند ماجرا را مرور کنیم.#کنوانسیون پالرمو (مربوط به جرائم سازمان یافته فراملی) پس از مدتی مسکوت گذاشتن، بالاخره با لابی دولت و #لاریجانی و رای اکثریت #مجلس تصویب شد، اما #شورای_نگهبان با طرح ایراداتی چون مغایرت این کنوانسیون با اصل 15 قانون اساسی، آن را به مجلس بازگرداند ودر نهایت جهت بررسی به #مجمع_تشخیص_مصلحت ارجاع شد.
اینک با وجود مخالفت بعضی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام و احتمال رد آن در مجمع، وزرای #روحانی به صف شده اند تا با استراتژی سوخته نامه نگاری به مقصد بیت رهبری، نظام را برای تصویب این کنوانسیون تحت فشار بگذارند.
🔰نیم نگاهی به طرح ریزی های 6 ساله اخیر غربی ها نشان می دهد که سابقا طرح ریزی ها باهدف ایجاد دوگانه هایی نظیر موشکی - معیشت صورت می گرفت به این معنا که برای تعطیلی صنایع #موشکی دوربرد ایران #تحریم های اقتصادی وضع می شد. اما در طرح ریزی جدید و در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی به نظر می رسد این دوقطبی ها در دوگانه محوری « معیشت -اصل نظام » تمرکز یافته است. در چنین رویکردی فشار اقتصادی حاصل از تحریم ها با این هدف که مردم با فشار بر #حاکمیت به نان برسند مد نظر است.
حامیان گفتمان سازش نیز برای تخفیف این تهدید پوشالی به دنبال تکمیل پازل ناتمام #برجام هستند و با عملیات روانی حساب شده مردم را برای نجات از قحطی به فشار بر حاکمیت برای تصویب قانون های جدیدی چون پالرمو و cft# ترغیب می کنند تا بتوانند به قول خودشان تنها راه برون رفت از بن بست ترامپ را با کمک اروپایی ها به نتیجه برسانند.
👈نکته جالب ماجرا این جاست که دقیقا در ایام بررسی نهایی قوانین مذکور در مجمع روند قیمت در بازار #ارز و #سکه رو به صعود می گذارد تا پیش نمایشی از آشفتگی اقتصادی احتمالی در صورت عدم تصویب این قوانین را به افکار عمومی القا کند.
🔰اضلاع این سناریوی مثلثی سه طیف فعال سیاسی هستند. جریان #دولت، بخشی از نمایندگان مجلس با لیدری علی لاریجانی و جریان #اصلاحات. به نظر می رسد این ائتلاف استراتژیک ذیل اختلافات سه طیف سیاسی مذکور و با هدف راهبردی تقسیم سهم و نقش در دو انتخابات مهم بعدی در کشور صورت پذیرفته است. لاریجانی به تداوم دولت کمک می کند وتضمین جان سالم به در بردن دولت روحانی در این دو سال. هردو به مانع شدن برای قدرت گیری رقیب سوم کمک می کنند و اصلاح طلبان هم راهی برای حذف نشدن از قدرت در پازل آینده کشور.
🔰اما اینکه چرا لیبرالها با پای گذاشتن بر #منافع_ملی، تا این حد بر تصویب cft و سایر لوایح FATF اصرار دارند، جای تعجب است! چرا که تصویب این لایحه هیچ تاثیری بر #اقتصاد کشور و کاهش تحریمها نخواهد داشت و برعکس چون برجام، به مثابه غل و زنجیری جدید بر دست و پای نظام، دستاویزی برای تحریم های بعدی خواهد شد.
حقیقت این است که تصویب لوایح مرتبط با FATF به مثابه پیوست محرمانه برجام وصرفا شامل تعهداتی است که ظریف و دولت روحانی در ضمیمه برجام داده اند و حال با پاره کردن برجام توسط ترامپ و پیوستن اروپایی ها به اردوگاه آمریکا با تحریم های جدید، تصویب cft نه راه حل مشکلات کشور، که نوعی #حماقت و تشویق ضمنی غربی ها برای نقض تعهدات آن هاست. دستگاه #دیپلماسی ایران بجای تنبیه و مجازات آمریکایی ها و اروپایی ها برای نقض برجام، اینک با تصویب این لوایح به آنها نوعی پاداش برای تشدید فشارها علیه ایران می دهند.
✍ متن یادداشت #محمد_عبدالهی در #خبرگزاری_فارس
http://fna.ir/brbv61
👉 ☑️ @abdollahy
سرنوشت #لیبی ۶ سال پس از بهار عربی و دخالت #آمریکا حقیقتا دردناک است! لیبی امروز محصول اعتماد به آمریکاست . قذافی گول لبخند آمریکایی ها را خورد بعد از آن با اروپایی ها پیمان بست و بعد از تعطیلی صنعت هسته ای و خلع سلاح توسط هر دو بمباران شد !
چندی پیش جان بولتون، مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا گفت واشنگتن قصد دارد از الگوی لیبی برای مواجهه با کره شمالی نیز استفاده کند و اکنون بار دیگر این سخن از سوی دونالد ترامپ تکرار شده است. الگویی که آمریکاییها از آن یاد میکنند البته به مصیبتی بزرگ برای لیبی تبدیل شد.
این روزها #ونزوئلا نیز به واسطه شبکه نفوذ غرب در میان مسئولینش درگیر تجربه ایست که تجربه کنندگان پشیمانی دارد .
آمریکا این گرگ خونخوار ضد دموکراسی، دولت منتخب مردم ونزوئلا را کنار زده و یکبار دیگر تجربه کودتای ایران و ۶۱ کودتای دیگر در جهان را به تکرار گذاشته است.
آن هایی که رویای شوم ونزوئلا سازی ایران را در سر می پرورانند این روزها عجیب خوشحالند.
👉 ☑️ @abdollahy
با عجیب ترین #حزب ایران آشنا بشید.. اینها نماد #تحزب در ایران هستند
#اصلاحات #دوم_خرداد #کارگزاران #هاشمی #خاتمی #اصلاحطلبان #کرباسچی #ونزوئلا #مصدق #ملیگرا #روحانی #جهانگیری #انتخابات #میرحسین_موسوی #کروبی
👉 ☑️ @abdollahy
🔴 آدرس غلط يا مسئوليت گريزي رندانه🔴
بعد از گذشت چند ماه از نمايش ساختگي مخالفت #اروپا با #آمريکا و مانور روي وعده و وعيدهاي لفظي براي حفظ #برجام، اکنون اين کشورها منفعت را درآشکارسازي همراهي با آمريکا ديده و آماده اعمال #تحريمهاي جديد عليه ايران هستند. در اين راستا مقابله با برنامه #موشکي و منطقهاي ايران نيز وارد فاز جديدي شده است. در اين ميان مسببين اوضاع کنوني و پرونده پرابهام برجام دست پيش گرفته تا پس نيفتند. در اين باره گفتني هايي وجود دارد:
🔰 1- جريان #غربگرا که 5 سال چرخ #اقتصاد کشور را بخاطر اعتماد به #کدخدا تعطيل کرد اکنون و بعد از آنکه پيش بيني رهبر انقلاب در عدم خوش عهدي غربي ها به وقوع پيوسته تلاش مي کند تا با متهم ساختن #حاکميت راهي براي فرار از کارنامه سياه خود بيابد. رسانه اي شدن نامه 8 وزير به رهبر انقلاب نيز در همين راستاست. اين جريان در يک فرافکني سنجيده و بانوعي سياست فراربه جلو در تلاش است تا حاکميت را به سنگاندازي در مسير اجراي تعهدات و وعدههاي طرف خارجي متهم ساخته و اقدام اروپا در عدم اجراي تعهداتش را به "عدم توانايي"اين کشورها - نه بد عهدي آن ها- بخاطر آنچه "اقدامات ماجراجويانه ايران" میخواند، مرتبط سازند!
2🔰- اين سناريو تلاشي نافرجام براي فرار از واقعيت ماجرا و ظلم بزرگ در حق نظام و ملت ايران است. دولت در کنار اصلاح طلبان بي توجه به هشدارهاي رهبر انقلاب و دلسوزان، اقتصاد کشور را 5 سال با اعتماد واهي به غرب معطل نگه داشت. دکتر #ظريف که روزگاري سردار ديپلماسي لقب گرفت دیروز در مجلس و در دفاع از برجام با عصبانيت از پرسش در چرايي عدم تحقق وعده هاي دولت در برجام همچون رئيس جمهور که گفته بود "برجام سايه جنگ را از سر ما دورکرد " مدعي شده: "برجام به عنوان يک دستاورد ملي #ترامپ را در انفعال و حتي استيصال قرار داد!"
اين استدلال ها – بخوانيد مغالطات-در حالي مطرح است که بنا بر فرمايش رهبر انقلاب مسئله سايه #جنگ براي کشور از اساس غلط و غيرواقعي بود.
و اينکه دکتر ظريف مدعي است که برجام ترامپ را به استيصال رسانده نيز دو معني دارد ؛ يا اينکه از نظر ايشان اوباما و دموکراتها نسبت به ما خوشنيت بودند که برجام را امضا کردند و يا اينکه سياست راهبردي آمريکا در دوره اوباما نسبت به دوره ترامپ تغيير ماهوي کرده است که هر دو اين نگرشها ناشي از تلقي خام و سادهانگارانه نسبت به آمريکا است.
3🔰- ناگفته پيداست که قصور و تقصير #اصلاحطلبان در تحميل برجام بر ملت و نظام اسلامي کمتر از دولت نيست. اين جريان همگام و هماهنگ با دولت وعدههاي گشايش برجامي را به مردم ميدادند و با ترسيم فضايي هراسآلود براي کشور و طرح مشکلاتي فرضي ، برجام و رابطه با آمريکا را "هوالحل" معرفي کردند. اصلاحطلبان اکنون و پس از شکست مفتضحانه دولت در اعتماد به غرب تلاش مي کنند تا با فرمول "عبور از روحاني" گذشته خود را در مسئله برجام انکار کنند، غافل از اينکه نام اصلاحطلبان همواره با برجام عجين خواهد بود.
با این همه، طرفداران برجام به سياست و همکاري با آمريکا و کشورهاي اروپايي نگاهي آرماني و نه واقع گرا داشتند و حتي باوجود خروج آمريکا از برجام و بدعهديهاي اروپا همچنان بهدنبال برجام۲و۳ و تصويب FATF وCFT هستند .
4🔰- مهمترين راهبرد سياسي در برنامه اعتداليون ايجاد تعامل با کشورهاي غربي و مهمترين سند اجرايي دولت هم برجام است که متاسفانه نتيجه آن چيزي جز #خسارت محض نبود. تجربه برجام نشان داد گرهزدن اقتصاد به سياست خارجي، تنها باعث از بين رفتن فرصتهاي کشور و طمعکارتر شدن دشمن ميشود. درحالي که اگر دو لتمردان با تاسي از فرمايشات رهبر انقلاب به اجراي سياستهاي #اقتصاد_مقاومتی همت ميگماردند نهتنها کشوردچار بحران اقتصادي نميشد بلکه اکنون در دوران شکوفايي اقتصادي بهسر ميبرديم.
✍ متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در سرمقاله #روزنامه_رسالت: http://www.resalat-news.com/newspaper/item/64391
👉 ☑️ @abdollahy
#مارشال_تیتو، رهبر سابق #یوگسلاوی میگوید:
روسها به من خبر دادند در کابینهام #جاسوس آمریکا وجود دارد. همه ارتباطات را کنترل کردیم ولی او را نیافتیم، بعد معلوم شد معاون اول خودم جاسوس سیا است! اسلحه را بر شقیقه او گذاشتم و پرسیدم: چطور جاسوس هستی ولی هیچ ارتباطی از تو نیافتیم! گفت: به من مسئولیتی واگذار شده که آن را انجام میدهم! به من ماموریت داده شده تا "در سپردن پستها به افراد، غیرتخصصی عمل کنم" و من هم اینگونه عمل کردم! به من ماموریت دادند مانع #پیشرفت شوم و باعث #ناکارآمدی. با ناکارآمدی، #انقلاب بدون #کودتا و حمله خارجی، از درون متلاشی میشود... ناکارآمدی بدترین شکل #مزدوری است
#انقلاب_بدون_کودتا #بیژن_زنگنه #تحریم #نفت #وزارت_نفت #مجلس #زنگنه #روحانی
👉 ☑️ @abdollahy
#انقلاب صدر اسلام هم از زمانی منحرف شد ،که اولویت های صحابه تغییر کرد . آن ها هم توجیه شرعی داشتند ولابد می گفتند حلال است .حرفشان این بود که سهم ما از بیت المال در قبال #مجاهدت های ما کم نیست . عاقبت آن شد که زبیرها و طلحه ها از میدانداری جهاد و پا به رکاب بودن پیامبر (ص) به #ثروت اندوزی و کاخ نشینی عادت کردند و سرانجام این پیچک انحراف آن شد که بر نایب پیامبر شمشیر کشیدند.. مباد که تاریخ اینگونه تکرار شود ..
.
و اما اینکه مسئولی در نظام #جمهوری_اسلامی که بارها در میدان جهاد تا مرز شهادت پیش رفته است با افتخار از #لکسوس سواری بگوید و در شرایطی که برخی با سیلی صورت سرخ کرده اند از روا بودن حقوق ۱۹ میلیونی دفاع کند یک معنی بیشتر ندارد .. اولویت های ارزشی و اعتقادیش تغییر کرده است.
.
هشدار #رهبر انقلاب در فروردین امسال خطاب به کارگزاران نظام بیانگر مخاطره ای بود که امروز بیخ گوش مسئولین است هم خودشان هم آقازاده هایشان ..#
#رفیقدوست #محسن_رفیقدوست #بنیاد_مستضعفان
👉 ☑️ @abdollahy
برخی چنان تبلیغ میکنند که گفته ها یا وعده های حضرت #امام (ره) در #نوفل_لوشاتو، متفاوت با نظرات ایشان بعد از تشکیل #جمهوری_اسلامی بوده! این عده را به بازخوانی فرمایشات ایشان در #فرانسه دعوت میکنیم. این مکالمه درباره #حجاب یکی از آنهاست👆
#خبرنگار #زن #خمینی #امام_خمینی #بیحجابی #اسلام #ترقی
👉 ☑️ @abdollahy
🔴 سونامی آلزایمر سیاسی جریان اصلاح طلبی 🔴
یکی از اهداف راهبردی مخالفان نظام در قبال انقلاب و جمهوری اسلامی، پمپاژ #یاس و ناامیدی در جامعه؛ به خصوص در میان نسل جوان است به همین دلیل این روزها سیاه نمایی و برخورد جناحی با دستاوردهای #انقلاب از افراد مختلف به گوش می رسد. حال اینکه اکثر این افراد هم اکنون یا پیش از این بر سر سفره انقلاب متنعم بوده و صاحب مسند بوده اند..
واقعیت آنست که تفاوت میان «آنچه پیش از انقلاب بودیم» و «آنچه اکنون هستیم»، آنچنان واضح است که حتی افرادی همچون عباس عبدی که امروز به #آلزایمر_سیاسی دچار شده اند نیز نمی توانند آن را انکار کرده و تنها راه پیش پای خود را برای ادامه رویکردهای منفعت طلبانه حزبی ؛ کلی گویی،ابهام آفرینی برای نسل جوان و چون و چرا کردن درباره جزئیات آن می بینند.
🔰 تامل واقعبینانه و تحلیل علمی تحولات پس از انقلاب، به وضوح نشان میدهد که با توجه به شرایط و محدودیتهای موجود، #جمهوری_اسلامی در مدت عمر خود توانسته ضمن مقاومت در برابر فشارها و تجاوزات بیگانگان، در اصلاح و بهبود وضعیت معیشتی و اجتماعی مردم خود نیز توفیقات فراوانی به دست آورد. آنچه به قلم عبدی مورد تردید واقع شده است جفایی آشکار در حق انقلاب است و پاسخ های روشنی دارد .در ادامه اجمالا به برخی از این پیشرفت ها اشاره می کنیم.
1. پیشرفت زیرساخت های کشور: در این باره می توان به 6 برابر شدن راههای کشور، افزایش راههای اصلی و فرعی کشور از 36 هزار کیلومتر به بیش از 210 هزار کیلومتر در سال 1394؛ دو برابر شدن میزان راهآهن کشور، 20 برابر شدن ظرفیت بنادر کشور، 14برابر شدن تولید برق کشور، برقدار شدن 9/99درصد روستاها؛ افزایش دسترسی به آب تصفیه شده، در سال 2015 به 2/ 96درصد ؛توسعه صنعت گاز، افزایش سهم گاز در سبد انرژی کشور از یک درصد در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، به 72درصد و.... اشاره کرد.
2. وضعیت بهداشت: براساس آمارهای رسمی، بخش بزرگی از شهرها و روستاهای کشور در آستانه انقلاب اسلامی محروم از #پزشک و امکانات بهداشتی بودند و در این میان زنان و کودکان سهم بیشتری از این محرومیت داشتند.از آغاز انقلاب اسلامی افزایش ١٠٠ برابری سرمایهگذاری در بخش بهداشت و درمان منجر به رشد ٤٠٠ درصدی شاخصهای بهداشتی و درمانی طی سالهای پس از پیروزی انقلاب شده است که شاخص "امید به زندگی" نیز در مقایسه با قبل از انقلاب از ٥٠ به ٧٥ سال رسید. قبل از پیروزی انقلاب حدود ٧ دانشکده پزشکی در دانشگاهها ایجاد شده بود، اما در حال حاضر حدود ٤٠ دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور به فعالیت میپردازد. کشور ایران در سال 56 با 33 میلیون جمعیت، نیازمند ورود پزشک خارجی از سایر کشورها بوده است، اما هم اکنون با جمعیتی بیش از دو برابر و به تبع آن با نیازی بیشتر به پزشک، با مازاد پزشک روبهرو است. همچنین در زمینه پزشک متخصص نیز از جمعیت 7 هزار نفر در سال 57 به جمعیت 72/792 پزشک متخصص در حال حاضر رسیدهایم علاوه بر این ها رونق پدیده توریسم درمانی در سال های اخیر است که طی آن مردم بسیاری از کشورها به منظور درمان به کشورمان سفر میکنند تا تحت نظر پزشکان ایرانی به درمان خود بپردازند.
3. پیشرفت در تولیدات ملی: در این باره میتوان به مواردی همچون 57 برابر شدن #صادرات غیرنفتی، افزایش تولید و مونتاژ 150هزار دستگاه خودرو در سال 1357 به تولید و مونتاژ حدود 977هزار دستگاه خودرو در سال 1394؛ 30برابر شدن تولید محصولات پتروشیمی، افزایش تولید محصولات پتروشیمی از 6/ 1 میلیون تن در سال 1357 به 1 /48 میلیون تن در سال 1394؛ 24 برابر شدن تولید فولاد خام اشاره کرد. همچنین گفتنی است در سال 1356 میزان تولید ناخالص داخلی 119 هزار میلیارد تومان بود که این رقم در سال 1393 با 7/1 درصد رشد به 203 هزار میلیارد تومان رسیده است. نرخ رشد اقتصادی نیز در سال 1356، حدود 7/3- درصد بوده است که در سال 1395 این نرخ به 5 / 4درصد رسیده است و بیانگر آن است که سرعت پیشرفت اقتصادی در سال های بعد از انقلاب به مراتب بیشتر از سال 1356 بوده است.
5. کاهش شاخص #فقر و دسترسی به خدمات اساسی: براساس شاخص های اقتصادی فقر در مقایسه با سالهای آخر پیش از انقلاب به طرز قابل توجهی کاهش یافته است به طوری که میزان فقر ( به معنای نسبت افراد کمتر از دو دلار در آمد در روز ) تک رقمی بوده، که با توجه به استاندارد کشورهای درحال توسعه کاملا پایین و یک هشتم در پیش از انقلاب است. همچنین طی سال های بعد از انقلاب شاخص دسترسی به خدمات اساسی و لوازم خانگی افزایش داشته است به طوریکه باوجود گسترش شهرنشینی مالکیت مسکن و مساحت سرانه خانه ها افزایش یافته است و شکاف شهری – روستایی در دسترسی به خدمات اساسی کمتر شده است و شکاف نهایی میان مناطق روستایی و شهری کمتر شده است.
ادامه 👇👇
ادامه 👇👇
6. دستاوردهای #کشاورزی: امروزه بالغ بر ۹۰ درصد از نیاز کشور به محصولات کشاورزی و استراتژیک نظیر گندم، برنج و جو، در داخل تامین می شود و در مرز خودکفایی قرار داریم. میزان واردات گندم در سالهای قبل از انقلاب به بیش از یک میلیون و ۱۴۰ هزار تن می رسید . همچنین تولید برنج دومین محصول استراتژیک و پرمصرف کشور (پس از گندم ) رشدی بالغ بر ۶۰تا ۷۰ درصد نسبت به قبل از انقلاب اسلامی داشته است که تا حد بسیار قابل توجهی از واردات آن کاسته شده است. در طول سال های پس از انقلاب با وجود دو برابر شدن جمعیت ایران و افزایش مصرف سرانه، با خودکفایی کشور در بخش دام و تأمین مواد غذایی واردات اقلامی نظیر مرغ و تخم مرغ و شیر هم تقریبا قطع شده است. همچنین در زمینه جنگل و مرتع، سطح جنگل کاری و احیای جنگلها نسبت به قبل از انقلاب اسلامی ۲ برابر شده است.
7. پیشرفت در #علم و #فناوری: در این مورد نیز میتوان به 24 برابر شدن تعداد #دانشجویان، افزایش تعداد دانشجویان از 176هزار نفر در سال 1357 به 3/ 4 میلیون در سال تحصیلی 1395 ؛ همچنین می توان به ساخت هواپیما و بالگرد سبک و نیمه سنگین؛ ساخت کشتی و زیر دریایی و تولید انواع قایق ؛ پیشرفت هستهای، نانو، بیوتکنولوژی، موشکی، سلولهای بنیادین، هوافضا، داروهای نوترکیب و پزشکی و... اشاره کرد.
8. افزایش نرخ #رشد_اقتصادی: از مهمترین شاخصهای عملکردی اقتصاد کلان است که نشان دهنده سرعت پیشرفت یک کشور می باشد. در واقع این نرخ ملاکی برای سنجش پیشرفت و سرعت پیشرفت است. اگر تولید کالاها و خدمات به هر وسیله ممکن در یک کشور افزایش یابد، می توان گفت که در آن کشور رشد اقتصادی اتفاق افتاده است. بنابراین نرخ رشد اقتصادی از محاسبه نرخ تغییرات تولید ناخالص داخلی به دست می آید. در سال 1356، نرخ رشد اقتصادی کشور حدود 3/7- درصد بوده است. این نرخ در سال 1393 به 2/9 درصد رسیده است. این اعداد بیانگر آن است که سرعت پیشرفت اقتصادی در سال 1393 به مراتب بیشتر از سال 1356 بوده است.
همچنین شکلگیری مراکز آموزش عالی، تحقیقاتی، پارکهای علم و فناوری، شرکتهای دانش بنیان؛ حضور مقتدرانه ج.ا.ا در منطقه و تبدیل ایران به قطب تأمین ثبات و# امنیت در منطقه؛ ثبات و امنیت داخلی و خارجی قابل تحسین در منطقه و جهان و استقلال و اقتدار ملی و جهانی ایران اسلامی در کنار برخورداری از ذخایر غنی نفت، گاز، معدنی، منابع طبیعی و موقعیت جغرافیایی، همگی گویای آن است که در کنار برخی تحلیلهای مغرضانه ، بخشی از تحلیلها و قضاوتهای دوستان نیز منصفانه و واقعبینانه ارائه نمیشود. موارد منفی بزرگنمایی شده و بسیاری از اقدامات و دستاوردهای مثبت نادیده گرفته میشود؛ ولی تامل واقعبینانه و علمی تحولات پس از انقلاب، به وضوح نشان میدهد که با توجه به شرایط و محدودیتهای موجود، جمهوری اسلامی در مدت عمر خود توانسته ضمن مقاومت در برابر فشارها و تجاوزات بیگانگان، در اصلاح و بهبود وضعیت معیشتی و اجتماعی مردم خود نیز توفیقات فراوانی به دست آورد. و البته پرداختن به اقدامات مثبت نظام، به معنی نفی یا نادیده گرفتن معضلات و نواقص موجود نیز نمیباشد.اما به این نکته مهم باید توجه کرد که دستاوردهای انقلاب اسلامی در طول ۴۰ سال، زمانی بدست آمده که گرفتار صدها و هزاران توطئه کوچک و بزرگ در سطح ملی و بینالمللی بودیم.
متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در سرمقاله #روزنامه_رسالت : http://fna.ir/brdcbl
🇮🇷 حاصل چهل سال انقلاب 🇮🇷
این روزها مردم می پرسند حاصل چهل سال ایستادن پای #انقلاب چه بوده؟! به مناسبت #چهل_سالگی_انقلاب، چهل #دستاورد_انقلاب اسلامی خصوصا در مقیاس های جهانی قابل تامل است:
🔰دستاوردهای علمی _ آموزشی
1. #ایران رتبه 16 تولید #علم جهان (2018) و رتبه اول شتاب علمی جهان (2017)
2. سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا
3. رتبه چهارم تولید علم #نانو در جهان
4. رتبه اول آسیا و پنجم جهان در فناوری #لیزر
5. رتبه پنجم جهان در زمینه امنیت شبکه #مجازی
6. ایران در رتبه 47 #نوآورترین کشورهای جهان (گزارش بلومبرگ 2019)
7. تدریس ۲۱هزار عضو #هیات_علمی زن در دانشگاهها (قبل از انقلاب تنها 100 زن استاد دانشگاه بوده اند)
8. 208 #دانشمند ایرانی در جمع یک درصد دانشمندان برتر جهان
9. 23 #دانشگاه ایران در زمره یک درصد دانشگاههای برتر جهان (ایران دارای 2540 دانشگاه است که قبل از انقلاب تنها 223 واحد بود)
10- ایران رتبه 11 جهان در رشته مهندسی #هواوفضا
11. ایران رتبه دهم جهان در سلولهای بنیادی
12. ایران رتبه 11 جهان در تولیدات علمی رشته #شیمی
13. ایران رتبه 19 جهان در رشته #پزشکی
14. رشد #باسوادی در ایران 3 برابر میانگین جهانی: از 38 درصد باسواد اینک 93 درصد جامعه باسواد است.
🔰دستاوردهای درمانی
15. ایران رتبه 10 جهان در تولید و صادرات #دارو (96% داروها تولید داخل)
16. دومین کشور دارای توانایی ساخت دریچه #قلب (ایران پس از آمریکا دومین کشور جهان در زمینه این توانایی است.)
17. دومین کشور درمان #تالاسمی با شیوه پیوند مغز استخوان (پس از ایتالیا)
18. رتبه 15 جهان در #چشم پزشکی، رتبه 17 جهان در حوزه #پوست و..
19. رتبه چهارم جهان در تولید علوم #ناباروری و باروری
🔰دستاوردهای نظامی
20. ایران سیزدهمین #قدرت_نظامی جهان (شاخص Global Firepower 2018)
21. ایران دهمین قدرت #موشکی جهان (موشکهای سجیل، خلیج فارس، قدر، فکور، قیام، خرمشهر، ذوالفقار، قاصد، عماد، نصر، هویزه و..)
22. تنها کشور خاورمیانه در تولید #زیردریایی
23. دومین کشور دارای فناوری تولید #پهپاد رادار گریز
24. ایران جزء #امن ترین کشورهای جهان ( رتبه ۷۷ ) و امنتر از کشورهایی چون روسیه، چین، هند، ترکیه و.. (ردهبندی ۲۰۱۹ Global Finance)
🔰دستاوردهای اجتماعی و ورزشی خصوصا در حوزه زنان
25. ایران رتبه 17 جهان در آخرین #المپیک (پرافتخارترین ورزش های ایران: کشتی و وزنه برداری)
26. افزایش 80 برابری فضای #ورزشی کشور بعد از انقلاب
27. رشد تعداد نویسندگان: بیش از 60 هزار #نویسنده مرد (قبل از انقلاب تنها 388 نویسنده)، بیش از ۲۸هزار نویسنده زن (قبل از انقلاب تنها 11 زن)
28. رشد تعداد #دانشجویان و تحصیلکردگان دانشگاهی: (تعداد دانشجویان از 170 هزار قبل از انقلاب به بیش از 4 میلیون در هر سال رسیده و بیش از 50% دانشجویان را #زنان تشکیل میدهند. (قبل از انقلاب کمتر از 6% درصد بوده)
29. رشد تعداد #پزشکان زن: 30 هزار پزشک متخصص زن (قبل از انقلاب تنها 590 پزشک متخصص زن)
30. تعداد وکلای زن: از ۳۹ زن #وکیل به بیش از ۲۵۰۰۰ زن وکیل رسیده
31. تعداد قضات زن: از ۳۰ نفر به ۱۰۰۰ نفر رسیده؛ ۸.۵ درصد #قضات زن هستند
32. سازمانهای غیردولتی زنان از ۱۰ به ۲۰۰۰ رسیده
33. شمار کارکنان زن عالی رتبه از ۱۱ درصد به ۴۲ درصد رسیده
34. تعداد #سریال های ساخته شده قبل از انقلاب، از ۶۲ عنوان به ۱،۱۵۰ عنوان به رشد ۱۸ برابری در پس از انقلاب رسید.
35. ایران رتبه 14 جهان در نشر #روزنامه و نشریات روزانه و رتبه 8 جهان در تولید نشریات غیرروزانه
🔰دستاوردهای اقتصادی و رفاهی
36. رتبه #رفاه و #توسعه انسانی ایران: 60 از بین 189 کشور (توسعه یافته تر از کشورهایی چون ترکیه و..) (دفتر برنامه توسعه سازمان ملل متحد 2018)
37. ایران رتبه 47 جهان در برابری درآمد و #عدالت اقتصادی (حتی وضع بهتری از آمریکا، ترکیه و...) و نصف شدن #شکاف_طبقاتی (ضریب جینی ایران از 50 به 38 رسیده و شکاف طبقاتی 40 درصد کاهش یافته)
38. #قدرت_خرید مردم ایران در رتبه 18 جهان (آمار بانک جهانی و صندوق بین المللی پول)
39. افزایش 25 سال #امید_به_زندگی در ایران پس از انقلاب. (رتبه 62 جهان)
40. ایران رتبه 13 خودکفایی و تولید محصولات #کشاورزی در جهان ؛ ایران در رتبه 19 جهان در تولید #برق و..
🌺 چهلمین سالگرد پیروزی #انقلاب_اسلامی مبارک🌺
✍متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در خبرگزاری فارس: http://fna.ir/brf24r