نفتکش های ما به اعتبار #قدرت_موشکی مان جلوی چشمان خشمگين آمریکا، با امنیت کامل، درحال شکستن علنی تحریم ها هستند. مخالفان قدرت موشکی و نظریه پردازان #توسعه_نامتوازن ببینند که این قدرت راهبردی تضمین فعالیتهای اقتصادی مان شده و در دوران سخت ترین تحریم ها و مشکلات بانکی معاملات، برایمان شمش های طلا به ارمغان می آورد!
#محمد_عبداللهی در توییتر
https://twitter.com/Abdollahy_moh3?s=09
☑️ @abdollahy_moh
این دیوارها حائل نخواهد بود!
فرو خواهد ریخت...
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
محمد عبدالهی
این دیوارها حائل نخواهد بود! فرو خواهد ریخت... #محمد_عبدالهی ☑️ @abdollahy_moh
🔴 چرا می گوییم اسرائیل به زودی نابود شدنی ست؟
✍ #محمد_عبدالهی
🔺بنيانهاي رژيم #صهيونيستی بر چند ستون متزلزل و دروغ بنا شده است:
1⃣ اسرائيل، موجوديت خود را بر «زمين» ملت ديگري ساخته است. شرط اول تشکيل يک جامعه و حکومت، #زمين است. جامعه و حکومتي که حتي زمين آن اشغالي و از آن مردم ديگري است، چگونه میتواند به بقاي خود اميدوار باشد؟
2⃣ دومين چالش بزرگ اين رژيم شهروندان و #مردم است. #اسرائيل، نه تنها حکومتي بدون زمين است که حتي #ملت واحدي ندارد. ساکنان آن مهاجراني از بيش از 100 کشور و مليت مختلف، با رنگ و نژاد و زبان و فرهنگهاي متفاوتند که به صرف #یهودی بودن، به فلسطين آمده اند. آنها هويتي يکسان و واقعي ندارند و گسلهاي فعال و شديدي بين آنها وجود دارد که مهمترين آن سياست #آپارتايد و برتري #نژادی است! برتري اشکنازي ها بر سفاردي ها! برتري سفيدها بر سياهها! برتري يهودي ها بر عربها و مسيحي ها و...
3⃣وجه سوم موجوديت و پاشنه آشیل اسرائيل، ايدئولوژي آن است: #يهوديت و #صهيونيزم. اکثريت ساکنان اين رژيم، #سکولار و #لائيک هستند. به تعبير #ايلان_پاپه، اسرائيلي ها ميگويند #فلسطين را #خدا به آنها بخشيده، ولي خدايي که آنها به وجودش باور ندارند! با افزايش زاد و ولد #حريدی ها و رسيدن آنها به 25% جمعيت اسرائيل، دعواي هميشگي سکولارها با يهوديان #ارتدوکس و حريدي ها در سالهاي اخير شدت گرفته، بحران سياسي «قداست شنبه يهودي»، بحران خدمت اجباري سربازي، آزادي همجنسبازان و اختلاطهاي زن و مرد و.. کشمکشهاي متعددي را برانگيخته است. #حريدی ها معتقدند دولت اسرائيل يک دولت #سکولار است و نه يهودي و بر مبناي #تورات! آنها حاضر به خدمت در #ارتش نيستند... تامير پاردو، رئيس سابق موساد گفته: «جنگ داخلي بزرگترين تهديد براي موجوديت اين رژيم به شمار ميرود حتی بزرگتر از تهديد ايران و حزبالله و يا گروههاي فلسطيني»
4⃣ پس از سالها «ايده سازش» اينک فلسطيني به عيان فهميده که تنها راه آزادي فلسطين، همان راهي است که باعث #اشغال فلسطين شده: #مبارزه. مبارزه #نظامي. مبارزه #رسانه اي. مبارزه در هر شکلي و با هر ابزاری. #حماس امروز جبهه جديدي از ناامني را براي اسرائيل گشوده که اسرائيل ناتوان از مواجهه با آن است. با وجود کشتارهاي وسيع، اسرائيل نتوانسته #انتفاضه هاي پي در پي را مهار کند و تنها در خون بيشتر در حال دست و پا زدن است. ايجاد ناامني دائمي براي اشغالگران بهترين راه براي ضعيف کردن اين رژيم است.
5⃣ #صهيونيسم بر اساس جنگ رسانه اي و خدعه هاي رواني شکل گرفته که مهمترين آن #مظلوم_نمايی و معروفترین آن ادعای #هولوکاست است. اما با فراگير شدن جنايات اين رژيم در رسانه ها، ظهور مورخان نوانديش انکارکننده هولوکاست و شهادت فعالان صلح غربي بدست اسرائيل و...، اينک تابلوي مظلوم نمايي اسرائيل فرو ريخته است. جنبش جهاني تحريم و انزواي اسرائيل #BDS توسط فعالان و اکتيويست هاي اروپايي و آمريکايي، امروز به يکي از چالش هاي جدي رژيم جنايتکار اسرائيل تبديل و سبب شده دول غربي نيز بتدريج حمايت هاي خود از اسرائيل را کاهش دهند و حتي مجالس کشورهاي مختلف غربي (ايرلند، انگلستان، فرانسه، سوئد و 136 کشور جهان و..) «دولت فلسطين» را به رسميت بشناسند. همين باعث شده اسرائيل با صرف هزينه هاي هنگفت در صدد اتحاد با کشورها و گروهک هاي جنايتکار و بدنام مثل ميانمار، نيجريه، سودان جنوبي و کشورهاي عربي حامي داعش يعني امارات و عربستان برآيد.
6⃣ براي فروپاشي اسرائيل، ترکيب همه اين عوامل ضروري است. فعال شدن گسست هويتي و مذهبي و نژادي در جامعه اسرائيل، ادامه مقاومت نظامي و شبکه سازي حماس در کل فلسطين، ايجاد شکايات حقوقي از اسرائيل براي اشغال کرانه باختري، قدس، جولان، سينا و.. با هدف آزادي کامل مناطق اشغالي، تداوم مقاومت نظامي و ايجاد ناامني و ترس و وحشت دائمي در اسرائيل براي پايان اشغال 70 ساله. تداوم کمپين هاي سياسي و رسانه اي (مثل کمپين تظاهرات بازگشت) و خصوصا آگاهي بخشي در جامعه آمريکا بعنوان مهمترين حامي مالي و سياسي اين رژيم که با #ماليات مردم آمريکا جنايت مي کند. جهان بايد به اين نتيجه برسد که چاره حل موضوع فلسطين، ايده يک کشوري (فقط اسرائيل) يا دو کشوري (هر دو اسرائيل و فلسطين) نيست. اولي سرنوشتي جز آپارتايد آفريقاي جنوبي ندارد و دومي با خوي جهانخواري اسرائيل در تصرف وجب به وجب خاک فلسطين و لبنان و سوريه و مصر و اردن محال است. راه حل چنانکه مورخ برجسته ضدصهيونيست "ايلان پاپه" بهعنوان يکي از سردمداران «بي دي اس» دنبال مي کند، تنها و تنها ايده "يک کشوري" با #بازگشت همه فلسطينيان به خانه هاي خود و بازگشت همه مهاجران غصب کننده به کشورهايي است که از آنجا آمده اند. ما اين روز را به اذن خدا و بنا به وعده حضرت امام(ره) و رهبر معظم انقلاب، نزديک مي بينيم. بسيار نزديک...
☑️ @abdollahy_moh
🔸ثبت نام شروع شد🔸
♦️در یک سال حافظ کل قرآن شوید♦️
♦️ثبت نام هفتمین دوره حفظ تخصصی قرآن کریم مؤسسه فرهنگی قرآنی بیت الزهرا سلام الله علیها شروع شد.(ویژه برادران)
مزایا:
1⃣ آموزش تجوید توسط اساتید مجرب
2⃣ تفسیر موضوعی آیات
3⃣ برگزاری اردوهای زیارتی و تفریحی
♨️اعطای گواهی حفظ پس از پایان دوره تحفیظ♨️
توجه👇👇 توجه👇👇
🔰دوره به صورت شبانه روزی بوده و تمامی امکانات آموزشی و رفاهی این مؤسسه به صورت 👈رایگان👉 می باشد.
🔔مهلت ثبت نام تا پایان تیر ماه🔔
🗓شروع دوره شهریور ماه
🏠مکان موسسه استان هرمزگان.... دوره حضوری میباشد.
#ویژه_سراسر_کشور
علاقه مندان جهت ثبت نام می توانند با شماره های ذیل تماس حاصل نمایند یا به پی وی زیر مراجعه کنند.
✅این موسسه کاملا به صورت رایگان و جهادی کار می کند.
@Sarbazvelaiet72
09170283384☎️
09173651326☎️
🆔https://eitaa.com/joinchat/3038511106Cac399845f3
🔴سیاست #تحدید_نسل، خطری بزرگتر از جنگ و تحریم /قسمت اول
✍ #محمد_عبداللهی
🔰جمعیت از مولفههای قدرت هر کشوری محسوب میشود. بسیاری از دولتها با نظر داشتن به اهمیت این موضوع #سیاستهای_جمعیتی خود را براساس حفظ این نقطهقوت تنظیم میکنند. در کشور ما اما سالها این عامل نادیدهانگاری شد و سیاستهای کاهش جمعیت از آغاز دهه 70 بهشکل عجیبی بهسمت #عقیمسازی جمعیت پیش رفت. مقاممعظمرهبری با سیاست تعدیل و تحدید نسل مخالف بودند و چند سال بعد از اجرای این سیاست بارها مخالفت خود را ابراز کردند که با بیتوجهی دولتها مواجه میشد. ایشان یکجا فرمودند: «از سال 71 به این طرف، باید سیاست را تغییر میدادیم؛ #خطا کردیم، تغییر ندادیم.»
🔰در30 اردیبهشت 93 ایشان #سیاستهای_کلی_جمعیت را درجهت #جبران کاهش نرخ رشد جمعیت و نرخ باروری در سالهای قبل به روسای قوای سهگانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ فرمودند.
🔺سابقه سیاستهای کاهش جمعیت
🔰بین سال های ۶۵ تا ۶۸، بهناگاه گوشزد کردن #خطر_انفجار جمعیت بر اثر رشد 3.7 تا 6.2درصدی، زمزمه ضرورت کنترل جمعیت و نزدیک شدن نرخ رشد جمعیت به متوسط جهانی را آغاز کرد و خیلیزود با همراهی همه ظرفیت جامعه از دولت و مجلس تا علما و مبلغان به عمل تبدیل شد. سیاست کاهش جمعیت پشت شعار «دو بچه کافی است» خیلیزود نگاهها را به جمعیت عوض کرد؛ بهطوریکه در انتهای سال 1371 میزان باروری به رقم2.1 كاهش پیدا كرد.
🔰قاعدتا پس از رسیدن به این نرخ باید این سیاست متوقف و سیاستهای معتدلتر برقرار میشد. اما تازه در سال 72 بود که سروکله وامهای رنگ و وارنگ #مجامع_جهانی برای اجرای سیاستهای کاهش جمعیت با اسمهای خوشآبورنگ پیدا شد.
🔻وام 150 میلیون دلاری #صندوق_جمعیت_ملل_متحد برای تنظیم خانواده در ایران؛
🔻توافقنامه وام 141 میلیون دلاری بین #بانک_جهانی و وزارت بهداشت کشورمان بهمنظور اجرای یک برنامه مشترک کنترل جمعیت در 16 استان ایران بهمدت 10 سال تحت یک برنامه دقیق و ذیل نظر این نهاد بینالمللی با هدف افزایش استفاده از وسایل پیشگیری و تنوع در روشهای پیشگیری از بارداری براساس شاخصهای برنامه بانک جهانی؛ جالب است که یکی از راهبردهای محوری این بانک در این برنامه رسیدن ایران به #خودکفایی در تولید وسایل پیشگیری بود!
🔻وام 1.8میلیون دلاری #یونیسف به ایران نیز در همین جهت بود.
🔰خوب است درباره صندوق جمعیت سازمان ملل متحد بدانیم که این صندوق با هدف کنترل شاخصهای جمعیتی کشورهای کمتر توسعهیافته در پوشش #بهداشت_باروری و توجه به سلامت مادران تعاریف خود را به جوامع القا میکند. مثلا سن بارداری بانوان را بین 20 تا 35 و با فواصل معین تعریف میکند و کشورهای دریافتکننده وام موظف به اجرای آن هستند و عملا با این تعریف فرصت به دنیا آوردن بیش از دو فرزند وجود ندارد. با اینکه کشورهای #آمریکا، #آلمان، #ژاپن، #فرانسه و #انگلستان تامینکننده مالی و پشتیبان فنی، پزشکی، تجهیزاتی این صندوق را برعهده دارند، این تعاریف در نظام سلامت این کشورها جایی ندارد. صندوق جمعیت سازمان ملل هرسال به هر کشوری که در کاهش جمعیتش بیشترین موفقیت را دارد، جایزه میدهد!
🔰با این تمهیدات کاهش جمعیت در ایران طی سالهای دولت سازندگی و اصلاحات بهقدری سرعت گرفت که تعجب و تعریف و تمجید غربیها را برانگیخت.
🔰نشریه استرالیایی گیزمودو در تمجید سیاستهای دولت #سازندگی و #اصلاحات در کاهش جمعیت میافزاید: «نمیدانیم در آینده چه اتفاقی میافتد، اما ما شواهدی داریم که در یک نسل، کشوری بزرگ و مذهبی مانند ایران قادر شد نرخ رشد جمعیت را پایین بیاورد. برنامه با شعار «یک فرزند خوب است، دو فرزند کافی است» آغاز شد. #وعاظ در مساجد درباره آن سخن گفتند.»
🔺پشت این همه کمکهای جهانی چه سیاستی نهفته است؟
🔰در دهه 70 میلادی، دولت #آمریکا بررسیهایی درباره چشماندازهای جمعیتی در جهان انجام داد و به این نتیجه رسید که هرچه جمعیت کشورهای دیگر در آینده کمتر باشد، به نفع آمریکا خواهد بود؛ یک #استراتژی_بلندمدت برای حفظ برتری.
🔰در اسناد بهجامانده از این بررسیها که بعدها فاش شد، افزایش جمعیت کشورهای درحال توسعه عاملی بود که دسترسی آمریکا به #منابع_معدنی و زیرزمینی آن کشورها را در آینده کاهش میداد یا حتی ناممکن میساخت. آمریکاییها از همان موقع شروع کردند به تبلیغات جهانی برای کاهش جمعیت؛ بهانه هم این بود که در کشورهای #فقیر و #درحالتوسعه، زیادی جمعیت و افزایش آن در آینده یک مشکل بزرگ برای مردم آن کشورها خواهد بود و از نظر معیشت و رفاه یک بحران جدی ایجاد خواهد کرد. بهتدریج دولتمردان و مردم کشورهای فقیر و درحال توسعه متقاعد شدند که کاهش جمعیت یک راهحل ضروری است؛ به همین سادگی.
ادامه دارد...
☑️ @abdollahy_moh
محمد عبدالهی
🔴سیاست #تحدید_نسل، خطری بزرگتر از جنگ و تحریم /قسمت اول ✍ #محمد_عبداللهی 🔰جمعیت از مولفههای قدر
🔴سیاست #تحدید_نسل، خطری بزرگتر از جنگ و تحریم /قسمت دوم
✍ #محمد_عبداللهی
🔺به این نکات توجه کنید :
1⃣برژینسکی، استراتژیست آمریکایی به صراحت میگوید: «برای نابودی ایران لازم نیست به تاسیسات هستهای ایران حمله کنید، چراکه #تغییرات_جمعیتی ایران علیه حکومت است و با کمی صبر خود مشکلات را حل میکند.»
2⃣ساموئل هانتینگتون نظریهپرداز غربی درباره جمعیت کشورهای اسلامی میگوید: «یکی از مشکلات ما درمقابل #کشورهای_مسلمان، زادوولد زیاد در این کشورهاست؛ جنبشهای اجتماعی را آنها به وجود میآورند. بنابراین تا چند سال دیگر که ما کشورهای غربی #افت_جمعیتی خواهیم داشت، این برای ما یک تهدید بزرگ است.» این سخنان نشاندهنده هراس فوقالعاده تحلیلگران غربی از جمعیت جوان کشورهای اسلامی و بهویژه ایران است.
3⃣هنری کیسینجر، وزیرخارجه اسبق آمریکا در سال 1978 (پنج سال بعد از دریافت جایزه صلح نوبل) میگوید: «سیاست آمریکا درقبال کشورهای جهان سوم، باید سیاست #جمعیتزدایی باشد.» در زمان وی پروژه مطالعاتی درباره تاثیر روند رشد جمعیت جهانی بر امنیت ملی آمریکا انجام شد.
4⃣شرکتهای صهیونیستی راکفلر و #گیتز که در سالهای اخیر نقش پیشتازی را در تسریع این سیاستها برعهده گرفتهاند، درتلاش هستند در پوشش انجام فعالیتهای خیرخواهانه در پوشش دارو و #واکسیناسیون در روند کاهش رشد جوامع تاثیرات جبرانناپذیری را بگذارند.
5⃣ #راکفلر که یکی از افراد کلیدی در زمینه سیاستهای جهانیسازی و تشکیل «دولت واحد جهانی» است، در کتاب خاطرات خود مینویسد: «برخی میگویند من در سراسر دنیا توطئه کردهام تا ساختار سیاسی دنیا را یکپارچه کنم و بهعبارتی یک «دنیای واحد» بسازم. اگر اتهام من این است، اعتراف میکنم که این اتهام صحت دارد و من به آن افتخار میکنم.»
6⃣ اولین قرارداد پژوهشی بین ارتش آمریکا و دانشگاه هاپکینز در سال 1948 منجر به تاسیس یک رشته دانشگاهی با عنوان (ارتباطات سلامت عمومی) با هدف اجرای یک برنامه مدون برای کنترل و کاهش جمعیت کشورهای کمتر توسعهیافته بهخصوص #کشورهای_اسلامی شد.
7⃣طبق اسناد منتشرشده از سوی #پنتاگون برنامههایی که کلیه آژانسهای سازمان ملل (UN) در سطح جهان در کشورهای دیگر اجرا میکنند، بهعنوان عملیات دفاعی و نظامی ارتش آمریکاست و سازمانها و مراکز مهم بینالمللی و آژانسهای سازمان ملل ازجمله صندوق جمعیت سازمان ملل و سازمان بهداشت جهانی از دکترین #امنیت_ملی_آمریکا تبعیت میکنند، زیرا رشد جمعیت جهان برخلاف امنیت ملی آمریکا تعریف شده است!
🔰رهبر معظم انقلاب مانند دیدبانی تیزبین این دشمنیها را میبینند و فریاد برمیآورند و #خطر را گوشزد میکنند. سالها به مسئولان تذکر میدهند و بعد از مشاهده بیعملی، تذکرات و هشدارها را علنی میکنند. سیاستهای کلی جمعیت را ابلاغ میکنند. اما در عمل اتفاقی نمیافتد.
🔰از طرحی که مجلس درراستای این سیاست آماده کرده بود (طرح جامع «جمعیت و تعالی خانواده») هیچ خبری نیست و به بهانه عدم تامین #بار_مالی در کمیسیونهای مجلس خاک میخورد.
🔰در اقدامات دولت هم کمتر راهکاری برای کاهش #سن_ازدواج و جلوگیری از وقوع #طلاقهای_زودرس در میان زوجهای جوان ارائه میشود و هم کمتر خبری از مشوقهای فرزندآوری وجود دارد. گاهی هم کاملا برخلاف سیاستهای جمعیتی نظام، در طرحهایی مثل اعطای #یارانه_بنزین هم رسما یارانه خانوادههای سهفرزندی را کاهش میدهد.
🔰با تاسف بسیار این دغدغه رهبری هم سال ششم ابلاغ قانونی خود را به پایان رساند و جمعیت ایران با سرعت بهسمت #سالمندی پیش میرود.
🔰درحالحاضر براساس آمار سرشماری سال 95 سهم میانسالان از کل جمعیت به 44.8 درصد رسیده و نمود این واقعیت است که حدود 51درصد از کل جمعیت کشور را میانسالان و سالمندان تشکیل میدهند. ایران با نرخ رشد جمعیت فعلی که حدود 24/1درصد است در سال 1460 جمعیتی 46 میلیون نفری خواهد داشت که بیش از نیمی از آن سالمند است! در سال 1480 هم جمعیت به 31 میلیون خواهد رسید، بازهم با نیمی سالمند. درواقع فقط وقتی بلندمدت و استراتژیک نگاه میکنیم که بحران کاهش جمعیت خودش را نشان میدهد.
🔰باید دولت و مجلس به خود بیایند و از نابودی #سرمایه_انسانی کشور جلوگیری کنند. مجلس فشل دهم که به پایان رسید، توقع داریم #مجلس_جدید طرح جمعیت را از کمیسیونها بیرون بکشد و به قانون تبدیل کند. اما درباره دولت بعید است این دولت بعد از هفت سال بیتوجهی در سال آخر به فکر اجرای آن بیفتد. تنها یک #دولت_جوان_و_مومن است که دغدغه اجرای چنین طرح سرنوشتسازی برای نجات آینده میهن را خواهد داشت. انتخاب یک دولت قوی در #۱۴۰۰ مقدمه نجات ایران خواهد بود.
متن کامل این مقاله را در صفحه اول روزنامه فرهیختگان امروز بخوانید:
http://farhikhtegandaily.com/newspaper/
☑️ @abdollahy_moh
از تاکیدات بیانات امروز مقام معظم رهبری، بی اعتباری #مجامع_جهانی، دول اروپایی و #غربی وتمامی دول وابسته به آنان، در مساله #فلسطین است. هم بدلیل نقش این دول در مبدأ تشکیل #اسرائیل، هم کارنامه سیاهشان در مجال دادن به این ویروس. راهبرد فقط این است: #مبارزه_مسلحانه فلسطینی تا نابودی اسرائیل و سپس #همه_پرسی فلسطینی.
#محمد_عبداللهی در توییتر
https://twitter.com/Abdollahy_moh3?s=09
☑️ @abdollahy_moh
🔺#اسرائیل تنها طی 3سال گذشته بیش از 230بار به #سوریه حمله کرده، بارها حریم هوایی #لبنان را نقض کرده، حتی به #عراق غیرهمسایه حمله کرده... اگر هر رژیمی 300 مرتبه به کشور دیگری حمله کرده بود، شورای امنیت و همه کشورها #جنگ_جهانی راه می انداختند، ولی چرا در برابر تجاوزات اسرائیل سکوت میکنند؟!
#روزقدس #قدس #فلسطین #آمریکا
#محمد_عبداللهی در توییتر
https://twitter.com/Abdollahy_moh3?s=09
☑️ @abdollahy_moh
✍متن کامل این مقاله را در خبرگزاری فارس بخوانید:
http://fna.ir/exmnfn
#اسرائیل #سوریه #ایران #فلسطین #داعش #عراق #مقاومت #سپاه #سپاه_قدس #روسیه #امنیت #بحران
#محمد_عبداللهی در توییتر
https://twitter.com/Abdollahy_moh3?s=09
☑️ @abdollahy_moh
#سوریه به یک تحرک چشمگیر حقوقی و رسانه ای نسبت به تجاوزات مکرر اسرائیل به خاکش نیاز دارد.. عادی شدن «ضربه های جزئی» به منزله اجازه «ضربه های بزرگتر» به #رژیم_سرطانی_اسرائیل است.
✍ متن کامل این مقاله را در خبرگزاری فارس بخوانید:
http://fna.ir/exmnfn
#اسرائیل #سوریه #ایران #فلسطین #داعش #عراق #مقاومت #سپاه #سپاه_قدس #روسیه #امنیت #بحران
#محمد_عبداللهی در توییتر
https://twitter.com/Abdollahy_moh3?s=09
☑️ @abdollahy_moh
💢 هدف اسرائیل از تجاوز مکرر به کشورهای منطقه
72 سال است علاوه بر #فلسطین، تمامی کشورهای همسایه آن نیز تحت تجاوز و حملات دائمی #اسرائیل قرار دارند. از #سوریه تا #اردن و #لبنان و #مصر و #عراق بارها و بارها زیر بمباران یا چکمه های سربازهای این رژیم تروریست قرار گرفته اند.
اما از 9 سال پیش (2011) با ظهور گروهک های تروریستی و #داعش، اسرائیل هم به طور ویژه به جنگ سوریه آمد و به عنوان بال هوایی این گروهک ها در کنار آمریکا قرار گرفت و به موازنه سازی قدرت بین تروریستها و حکومت دمشق و طولانی شدن بحران پرداخت.
🔰هواپیماهای اسرائیلی تنها طی سه سال گذشته بیش از 230 بار به سوریه حمله کرده اند. بعضی از سرشناس ترین شهدای #مدافع_حرم ایرانی و لبنانی نظیر #سمیرقنطار (قدیمی ترین اسیر آزاده شده لبنانی)، #جهادمغنیه (فرزند عماد مغنیه فرمانده حزب الله لبنان)، سردار الله دادی فرمانده ارشد #سپاه_قدس و.. نه توسط گروهک های تکفیری که توسط اسراییل در سوریه به شهادت رسیدند.
طی سه ماه اخیر با وجود بحران #کرونا، حملات اسرائیل به سوریه به شدت افزایش یافته و تقریبا به روالی روزانه تبدیل شده است.
علاوه بر آن، اسرائیل بارها حریم هوایی لبنان را نقض کرده است. با گلوله باران مناطقی در لبنان، با حملات پهپادی، یا با عبور موشکهایش از هوای لبنان برای بمباران سوریه.
حتی عراق نیز با وجود آنکه در همسایگی رژیم صهیونیستی نیست، از حملات سبعانه این رژیم در امان نبوده است. در مرداد 98 به فاصله حدود 10 روز اسرائیل دو حمله هوایی به خاک عراق انجام داد، به دو پایگاه #حشدالشعبی در آمرلی و بغداد و چندین تن از نیروهای عراقی را به شهادت رساند. در سکوت کامل عراق.
🔰تنها استدلال این رژیم از حملات مکرر به سرزمینهای دیگر، حمله احتمالی نیروهای #مقاومت در آینده است! آنچه تحت عنوان حمله یا #دفاع_پیشگیرانه خوانده می شود.
❌از لحاظ حقوقی، طبق منشور سازمان ملل متحد (ماده 3) بمباران سرزمین یک دولت توسط نیروى مسلّح دولت دیگر یا کاربرد هر نوع سلاح توسط یک دولت علیه سرزمین دولت دیگر، #تجاوز محسوب مىشود و طبق ماده 2 بند 4 منشور #سازمان_ملل، و نیز قطعنامه شماره 3314، پیشدستى یک دولت در کاربرد نیروى مسلّح به بهانه حمله قریب الوقوع یا به عنوان حمله پیشگیرانه مغایر با منشور سازمان ملل متّحد بوده و نشانه اولیه اقدامى تجاوزکارانه محسوب مىشود.
لذا اگر هر رژیمی (به جز اسرائیل) 300 مرتبه به کشور دیگری حمله کرده بود، شورای امنیت تشکیل جلسه داده بود و حتی بدون اجازه این شورا (مثل حمله 2003 به عراق) تجاوزگر را سرکوب کرده بود. اما ظاهرا اسرائیل مستثنی است.
حتی خود کشورهای قربانی از لحاظ حقوقی، تحرک برجسته ای علیه تجاوزات اسرائیل نداشته اند. به عنوان نمونه، پس از حمله ایران به پایگاه عین الاسد در انتقام ترور #شهیدسلیمانی و #شهیدابومهدی_المهندس و یارانشان، شایع شد دولت عراق نقض حاکمیت خود را به شورای امنیت شکایت کرده. اما در برابر بارها نقض حاکمیت خود توسط اسرائیل و امریکا واکنش درخوری نداشته است.
⭕️اما هدف اسرائیل از تجاوزات مکرر به کشورهای منطقه چیست؟
1. 👈هدف استراتژیک و راهبردی اسرائیل در همه کشورهای اطراف خود خصوصا کشورهای مقاومت «استراتژی عدم ثبات به هر بهانه ای» است. اسرائیل امنیت خود را در ناامنی همسایگانش می بیند و منافع خود را در #بحران و ناامنی دائمی آنها می داند تا فرصت آمادگی برای باز پس گرفتن مناطق اشغال شده خود توسط اسرائیل را نیابند. از این رو، اسرائیل با هر روشی چه شارژ گروهک های تروریستی و تجزیه طلب، چه بمباران ضربه ای، چه درگیری های قومی، چه تظاهرات معیشتی و.. تلاش می کند کشورهای منطقه را «صحنه آشوب» و بحران و ناامنی نگه دارد. و از این رو، این رژیم، بزرگترین تهدید برای #صلح و امنیت منطقه است. عجیب نیست اگر بگوییم حتی ظهور داعش و گروهک های تکفیری در عراق و سوریه و لبنان، نیز با همین هدف صورت گرفته است.
2. 👈هدف اعلانی اسرائیل از حملات هوایی مداوم به سوریه و..، ضربه به ایران و خروج نیروهای ایرانی از سوریه و اطراف مرزهای این رژیم جعلی است. نفتالی بنت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اخیرا، ضمن اشاره به افزایش حملات هوایی به سوریه، بیان کرده مرحله تازه ای را در برخورد با حضور ایرانی ها در سوریه آغاز کرده اند که هدف از آن، پایان دادن کامل به حضور ایران است. اما..
ادامه دارد..
http://fna.ir/exmnfn
☑️ @abdollahy_moh
💢 هدف اسرائیل از تجاوز مکرر به کشورهای منطقه (بخش 2)
🔰اما اسرائیل به خوبی می داند #ایران به عنوان یکی از منجیان مردم #سوریه و #عراق از چنگ #داعش، به دعوت دولتهای این کشورها حضور دارد و حضور ایران، تضمین ثبات و #آرامش در این کشورهاست. همچنین به خوبی می داند خروج ایران از این کشورها یک توهم و خیال است با این حال، هدف اصلی خود (ناامنی دائمی در کشورهای منطقه) را ذیل بهانه (تسویه حساب با ایران) پنهان می کند تا در افکار عمومی سوریه و عراق، ایران را عامل تشنج و #جنگ معرفی کند. و خوی تجاوزگری و توحش خود را توجیه کند.
اقدامی که دقیقا #امریکا در عراق انجام می دهد و اشغالگری و تجاوزات خود به خاک و مردم عراق را با عنوان "تسویه حساب با ایران" القا می کند. اصطلاحی که متاسفانه در دهان سیاستمداران و شخصیت های عراقی طی یک سال اخیر زیاد شنیده می شود و رئیس جمهور و نخست وزیر جدید این کشور این اصطلاح و خدعه امریکایی را تکرار می کنند که "نمی خواهند عراق صحنه تسویه حساب کشورهای دیگر شود"! ‼️ بدون اینکه پاسخ دهند کدام تسویه حساب؟! «پله اول»، اشغالگری امریکا در عراق بوده یا حضور ایران؟ حضور ایران در واکنش به استغاثه و فریاد کمک خواهی عراقی ها و «اشغال عراق» توسط امریکا و سپس گروهک های تروریستی بوده یا برعکس؟! پس عبارت «تسویه حساب با ایران» صرفا یک #خدعه و بهانه برای خالی کردن میدان از شیر است تا هیچ مانعی بر سر راه اشغال و تجاوزات بیشتر این کشورها در منطقه نباشد و ملتها هیچ پشتوانه و حمایتگری در برابر امریکا و #اسرائیل نداشته باشند.
🔰اسرائیل در سوریه با همین «بهانه سازی دروغ» تلاش می کند بین کشورهای متحد با #مقاومت خصوصا #روسیه با ایران و حزب الله اختلاف افکنی کند و روس ها را اقناع کند که نفع آنها در تضعیف ایران در سوریه است. از این رو رسانه های اسرائیلی رسما اعلام کردند که حملات اسرائیل به سوریه با چراغ سبز روسیه صورت گرفته و روسیه با باز گذاشتن دست اسرائیل در حمله به سوریه می خواهد موضع ایران در این کشور را تضعیف و دمشق را بطور کامل به مسکو وابسته کند.
❌راه حل چیست؟
👈ثبات و امنیت باید هر چه سریعتر به کشورهای منطقه خصوصا عراق، سوریه و #لبنان برگردد. دولت های ملی نباید تضعیف شده و در برابر اشغالگران و بیگانگان منفعل باشند. در سوریه هر نوع #آتش_بس، صرفا یک تنفس مصنوعی به متجاوزین برای طولانی تر کردن بی ثباتی و جنگ است و هر روز تاخیر در یکسره کردن تروریستها، یک خسران بزرگ است. سوریه باید هر چه زودتر به طور کامل آزاد شود، #جشن_پیروزی بگیرد و رونق و #رفاه بدان برگردد. عملیات رفاهی سمبل ساز همچون احداث اتوبان زمینی یا قطار سریع السیر از تهران تا بغداد و دمشق صورت گیرد و بین شهرهای زیارتی پیوندهای محکم برقرار شود.
👈 #آشوبهای_خیابانی راهبرد اصلی امریکا و اسرائیل در هر سه کشور ایران، عراق، لبنان به هر بهانه ای است. #جنگ_رسانه ای گسترده ای علیه بی ثباتی خیابانی هر سه کشور دو سال است جریان دارد. چرا که بر این باورند آشوبهای خیابانی، اعتماد بنفس دولتها را کم می کند، نه تنها باعث رفاه نمی شود بلکه توجه دولتها را از برنامه های رفاهی به کنترل امنیت داخلی معطوف می کند. لذا هر نوع آشوب خیابانی در این کشورها و ایران، باید کنترل شود و #خائن ها و #ناکارآمدها که با ایجاد زخم های معیشتی، زمینه بی ثباتی را فراهم می آورند کنترل و مهار شوند.
👈سوریه به یک تحرک چشمگیر حقوقی و رسانه ای نسبت به تجاوزات مکرر اسرائیل به خاک خود نیاز دارد. باید از لحاظ حقوقی و رسانه ای، افکار عمومی جهان علیه تجاوزات اسرائیل بسیج شود، نه اینکه این تجاوزات به امری عادی و روزانه تبدیل شود. عادی شدن «ضربه های جزئی» به منزله اجازه «ضربه های بزرگتر» به رژیم سرطانی اسرائیل است.
انفعال نظامی سوریه و صرفا عملیات آفندی طی سالهای گذشته، تجاوزات اسرائیل را تشدید کرده است. اگر با هر بار تجاوز و موشکباران سوریه، سرزمینهای اشغالی نیز پاتک متناسب دریافت می کرد هم تجاوزات متوقف می شد و هم اسرائیل، خود را قدرت سگ هار و بزن بهادر و یکه تاز منطقه قلمداد نمی کرد. این رژیم که توانایی تحمل حملات راکتی #حماس علیه خودش را ندارد و با کوچکترین عملیات مقاومت، عقب نشینی می کند، با عملیات آفندی سوریه به شدت متزلزل می شود. پاسخ موشک، موشک است. نه شعار و حرف...فردا دیر است.
✍️ متن کامل مقاله #محمد_عبدالهی در #خبرگزاری_فارس: http://fna.ir/exmnfn
☑️ @abdollahy_moh
آمریکا، اشغالگری و تجاوزات خود در عراق را با لفظ "تسویه حساب با ایران" القا میکند و این لفظ غلط را در دهان سیاستمداران عراقی انداخته! بدون اینکه پاسخ دهند کدام تسویه حساب؟! پله اول، اشغالگری امریکا و جنایات داعش بوده یا حضور ایران؟ حضور ایران در واکنش به استغاثه ملت عراق بوده.
✍ متن کامل این مقاله را در خبرگزاری فارس بخوانید:
http://fna.ir/exmnfn
#محمد_عبداللهی در توییتر
https://twitter.com/Abdollahy_moh3?s=09
☑️ @abdollahy_moh
اولین نفتکش ایرانی امروز و فردا به آب های #ونزوئلا میرسد. اگرچه ساعات سرنوشت سازی در انتظار نفت کش هاست، اما باید محکم بگویم دیوار تحریم نه به اعتبار مذاکره و #برجام، که به اعتبار اقتدار روزافزونِ حاصل از قدرت موشکی، فضایی و دریایی مان در حال فروریختن است.
#محمد_عبداللهی در توییتر
https://twitter.com/Abdollahy_moh3?s=09
☑️ @abdollahy_moh
🔰 چرا شبکه چهار از شبکه یک پیشی گرفت؟!🔰
سنجش معنی دار مخاطب ویژه برنامه های افطاری شبکه های مختلف #تلویزیون، نتایج قابل تاملی را تلنگر میزند. #شبکه_چهار که روزی نماد «ندیدن تلویزیون» بوده، امروز در صدر «دیدن تلویزیون» قرار گرفته است.‼️
این که چه شد ویژه برنامه افطاری شبکه چهار سیما با عنوان #زندگی_پس_از_زندگی تا این حد مورد اقبال عمومی بین مخاطبین واقع شده، نیاز به موشکافی دقیقتری دارد.
تلویزیون همچنان بر مدیریت سنتی گذشته پافشاری میکند در حالیکه مخاطب آن سالهاست پوست اندازی کرده و از مرحلههای عقب مانده پیشین عبور کرده است. گویا رشد استدراکی مخاطب تلویزیون بر مدیران آن پیشی گرفته است.
شاید روزگاری یک برنامه تلویزیونی بدون تحقیق و نویسندگی تنها با لودهگری میتوانست مخاطب چند صد هزاری از آن خود کند ولی دوره گذاری اتفاق افتاده که مخاطب تلویزیون به آسانی تولیدات خلق الساعه و فی البداهه تلویزیونی را از نمونه های #پژوهشی تشخیص میدهد و با فشردن بیرحمانه دکمه کنترل تلویزیون، شبکه ای را که به شعورش توهین کرده عوض می کند.
🔰نسل مخاطبین تلویزیون عوض شده. مخاطب جدید مجبور نیست وقتش را با برنامه های بدون #نویسنده و #پژوهشگر تلف کند. او در #فضای_مجازی بازخوردها را میبیند و تولیدات تلویزیونی که بازخوردهای بالای پژوهشی در فضای مجازی دارند را برای تماشا در تلویزیون بر می گزیند.
به بیانی ساده تر، پروسه مخاطب گیری تولیدات تلویزیونی از روندی معکوس برخوردار شده. نخست بازخورد اینترنتی یک تولید تلویزیونی و سپس انتخاب برای تماشا!
🔰هنوز مدیران تلویزیون با توهم #سلبریتی محوری و تقدم طول زمانی یک تولید تلویزیونی بر عرض پژوهشی آن، برنامه سازی در تلویزیون را به اشتباه مدیریت میکنند. در حالیکه یکی از مهمترین فاکتورهای ریزش مخاطبین تلویزیون، لاغر شدن عرض پژوهشی برنامه های تلویزیونی است.
مدیران سیما گویا هنوز نمیدانند حذف نامحسوس نویسنده و پژوهشگر از پکیج تولیدات تلویزیونی فجایع رسانه ای و فرهنگی متعددی را باعث شده. وقتی فاصله زمانی تصمیم گیری برای تصویب و تولید یک برنامه تا زمان تولید و پخش آن گاهی به کمتر از چند ساعت و گاهی چند دقیقه تنزل کرده باید هم #مجری تلویزیونی برای پر کردن یک تایم طولانی به هزل و هجو و شوخی های سخیف لات های سر گذر رو بیاورد.
🔰 در حالیکه پروسه تحقیق و نویسندگی پروسه چند ساله است، در برآوردهای تولیدات تلویزیونی، ردیف بودجه نویسنده و پژوهشگر یا حذف میشود و یا صوری است و سرانجام عایدی مالی آن به جیب مجری یا #تهیه_کننده سرازیر میشود. چرا که اغلب برنامه ها به #شومن بازی تنزل یافته، و ژانر #سرگرمی دارد، نه #آگاهی بخشی هنرمندانه. شومن بازی در تلویزیون توسط سید محمد حسینی مد شد و این پدیده نامبارک گلوی برنامه سازی را در سیما به سختی میفشارد. سیل شومن ها و استیج کارهای مراسم ژانگولر و جوک و خوانندگی در کوچه و بازار به قاب شیشه ای تلویزیون، خطایی نابخشودنی است که شأن تلویزیون را از وسعت دانشگاه به تنگنای یک #دورهمی_قهوه_خانه_ای تنزل داده است.
پخش موفق برنامه افطاری شبکه چهار سیما (زندگی پس از زندگی) که پروسه پژوهشی ۵ ساله را طی کرده و اقبال مخاطب فضای مجازی و تلویزیونی به این برنامه موفق، داده ای ارزشمند را پیش روی مدیران سیما فراهم میکند. بدون شک صبر و حوصله قابل تامل سازندگان این مجموعه در شکار میدانی سوژه در سراسر کشور و تحلیل و پژوهش دقیق و میدانی از مهمترین عوامل موفقیت چنین تولیداتی است.
🔰 آیا معاون محترم سیما در خلوت از خود پرسیده که چه شد به ناگاه دستان شبکه های یک و دو سه سیما از تولیدات پژوهش محوری همچون #روایت_فتح و #سراب و چه و چه به ناگاه خالی شد؟ آیا دکتر #میرباقری از خود پرسیده است که مشارکت و آنتن فروشی چه ضربه هایی را بر پیکره شبکه های محوری سیما وارد کرده است؟ به راستی آخرین تولید پژوهش محور شبکه های یک و دو و سه سیما در حوزه توحید، معاد، اهلبیت شناسی، مقاومت و فلسطین به چند سال یا دهه پیش باز می گردد.
🔰 چند دهه است که انگل برنامه های #گفتگومحور چاله میدانی و مجری محور در حال خوردن پیکره سیماست؟ آیا نباید یک نقطه سر خط به این مسیر نامبارک برنامه های بی پژوهش و فکلی محور تلویزیونی گذاشت؟
آقایان! تلویزیون جمهوری اسلامی ایران کمیته امداد نیست که برای گذران زندگی عده ای مدیر و تهیه کننده هر آب زیپویی را به خورد ملت دهد. گویا #حق_الناس_رسانه_ای حلقه نامفقودی است که در دائره المعارف مدیران سیما جایگاهی ندارد و در این بازار مکاره، جایش را با حق رفقا معاوضه کرده است
تولیدات تلویزیونی بر پایه حق رفقا، هیچ خروجی مثبتی جز شوهای نخ نمای فکلی محور ندارد و آیا یک شوی فکلی محور چه دردی از دردهای جامعه را درمان خواهد کرد؟
✍️ متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در خبرگزاری فارس: http://fna.ir/exmna3
☑️ @abdollahy_moh
🔰غیر قابل پیش بینی بودن، از مهمترین فاکتورهای قدرت بازدارندگی ست. کشوری که برای رقبا و دشمنانش غیر قابل پیش بینی ست، قدرت محاسبه و برنامه ریزی را از آنان می گیرد و در موضع ضعف قرار می دهد. وضعیتی که امروز غرب در برابر ایران پیدا کرده چنین است و آنان را در برابر #اراده جمهوری اسلامی منفعل ساخته.
🔰با وجودیکه آمریکا برای مبادله بنزین بین ایران و ونزوئلا خط و نشان کشیده بود و با اینکه واحدهای نظامی به دریای #کارائیب اعزام کرده بود، هیچ مزاحمتی برای ورود #نفتکشهای _ایرانی به سواحل #ونزوئلا ایجاد نکرد و تنها به ابراز نگرانی اکتفا کرد.
🔰گفتنی ست گرای #ضعف دیپلمات های ما طی توافق برجام، غرب را به این تحلیل رسانده بود که می تواند با کمترین هزینه مؤلفه های قدرت ایران را تحت کنترل درآورد و محدود کند. خروج #ترامپ از برجام و #تحریم های بی سابقه دو سال اخیر حاصل رفتار همان روزهاست.
🔰هرچند عده ای این روزها به دنبال دستاورد سازی برای دولت بی دستاورد #روحانی با وقاحت این پیروزی را به نام #برجام سند می زنند؛ اما دنیا خوب می داند اقتدار بی نظیر دریایی و تجاری امروز، حاصل تغییر زمین بازی ست که سال گذشته در #خلیج_فارس و #عین_الاسد رقم خورد.
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
حضرت آقا در افتتاحیه مجلس جدید دردمندانه فرمودند «در دههی پیشرفت و عدالت، نمرهی مطلوبی درباب #عدالت به دست نیاوردهایم.»
از عوامل مهم تداوم توزیع ناعادلانه ثروت، افلیج بودن #مجلس_دهم در مؤلفه مهم #نظارت بود. مجلس جدید باید رفع این عامل خدشه به رضایت عمومی را در اولویت قرار دهد.
#مجلس_یازدهم
#وکیل_الدوله
#لاریجانی
#محمد_عبداللهی در توییتر
https://twitter.com/Abdollahy_moh3?s=09
☑️ @abdollahy_moh
آغاز مجلس جدید به ریاست #دکتر_قالیباف که سابقه موفقی در عرصه های مدیریتی دارد، و نیز وجود چهره های جوان، انقلابی، خوش فکر و باانگیزه در بین نمایندگان، در جامعه روح #امید به داشتن روزهای بهتر و نجات کشور ازچنگ مدیریت ناکارآمد را تزریق میکند. نمایندگان مجلس جدید از این امید مراقبت کنند!
#محمد_عبداللهی در توییتر
https://twitter.com/Abdollahy_moh3?s=09
☑️ @abdollahy_moh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴گوشه ی رینگ
🔰 « #جمهوری_اسلامی با همه چالش هایی که برایش به وجود می آورند، می تواند پنجه بیاندازد و بر همه آن ها غالب شود و دشمن را به گوشه ی رینگ براند.»
🔰این روزها دنیا دست و پا زدن آمریکا در بحران های داخلی و خارجی را می بیند و مشاهده می کند چگونه در برابر اقتدار ایران در شکستن علنی #حصار_تحریم و همچنین گرفتن #حیاط_خلوت ۲۰۰ ساله اش با ناتوانی دندان برهم می ساید.
🔰اندیشکده های آمریکایی رسما دارند از نتیجه عکس دادن #سیاست_فشار_حداکثری دولت آمریکا درباره ایران خبر مي دهند.
امروز آمریکا به گوشه رینگ رانده شده و وقت ضربه زدن نهایی به #هژمونی پوشالی اش رسیده. ملت های آزاده جهان چشمشان به این مبارزه است. هر موضع و پالسی در جهت کنار گذاشتن مبارزه، زمان خریدن برای حریف است.
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰آتش در #آمریکا زبانه می کشد؛ #ترامپ فرمان شلیک به معترضان را صادر کرده و آنان را به سگ های وحشی حواله می دهد؛ ده ایالت حالت فوق العاده پیدا کرده و مردم خشمگین آمریکا می گویند ظلم بس است؛ معترضان آمریکایی فریاد #تکبیر سر می دهند که گویای الگوگیری شان از #اسلام در ایستادگی دربرابر ظلم است...
🔰از #کدخدایی آمریکا که هیچ، از لیاقتش به عنوان حاکمیتی که توان کنترل شرایط اسفبارش را داشته باشد هم چیزی باقی نمانده؛ گمانه زنی ها از تسری شرایط هولناک آشوب به #فرانسه و #انگلیس که زمینه های مشابه آمریکا از نظر بیکاری و گرسنگی و ورشکستگی و نارضایتی مردمی را تجربه می کنند، حکایت دارد ...
🔰اما همچنان نه از موضع رسمی #وزارت_خارجه جمهوری اسلامی در قبال این وقایع خبری هست، نه از #دیپلماسی_عمومی جناب #ظريف. این نمایش بی خاصیتی ایشان احیانا باعث نشود دیگران برداشت کنند چون این قبله آمال غربگرایان است که در آتش خشم ضد #نژادپرستی و #ضداستکباری مردمش میسوزد، ایشان سکوت پیشه کرده است!
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
درست در اوج #اعتراضات_سراسری_آمریکا #اصلاحطلبها، #براندازها و #منافق ها شروع کردن به مانور روی #آبان98 (که همه میدانیم کشته ها توسط هسته های سازمان یافته آشوبها انجام شده.) هدف: کاهش شتاب #رسانه ای و جو روانی اعتراضات بزرگ #آمریکا و تسکین بخشی به اربابشان
#BLACK_LIVES_MATTER
#محمد_عبدالهی در توییتر
https://twitter.com/Abdollahy_moh3?s=09
☑️ @abdollahy_moh
محمد عبدالهی
🔰آتش در #آمریکا زبانه می کشد؛ #ترامپ فرمان شلیک به معترضان را صادر کرده و آنان را به سگ های وحشی حو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان تاثیرگذار سخنگوی وزارت خارجه خطاب به مردم آمریکا که با بغض و به زبان انگلیسی بیان شد، نمادی از دیپلماسی عمومی حرفه ای بود که از وزارت خارجه توقع داشتیم:
«دنیا صدای مظلومیت شما را شنیده و کنار شما ایستاده است/ آمریکا خشونت و قلدری را همزمان در داخل و خارج از ایالات متحده دنبال میکند .»
☑️ @abdollahy_moh
⚫️ محور خمینی؟!
🔰مرحوم #خسرو_شاکری از تاریخ نویسان ملی گرا در کتابش درباره نهضت جنگل، جمله ای تامل برانگیز دارد. نقل به مضمون مینویسد: هر سیاستمداری یا بهتر بگویم هر انسانی، برای رفتار و مشی خود یک «محور» و «نگرانی» و یک «ملاک قضاوت» دارد. نگرانی میرزا کوچک خان #جنگلی، قضاوت #تاریخ بود. او همیشه نگران داوری آیندگان درباره خود بود. نگرانی #مصدق، #مردم بود. نگرانی #شاه، قضاوت و برداشت #غربی ها و #روزنامه های آنها بود. ولی نگرانی خمینی هیچ یک نبود. نگرانی #خمینی فقط #خدا بود. به گمانم همین یک جمله برای فهم لحظه به لحظه زندگی امام خمینی(ره) کفایت میکند. تنها ملاک او برای هر کاری خدا بود. نه با هورای مردم به هیجان می آمد. نه به فکر قضاوت تاریخ و آیندگان بود. نه برای غربیها تره ای خورد میکرد. او #مرد_خدا بود.
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
🔴آیا اختیارات و پاسخگویی رهبری همخوانی دارد؟
✍محمد عبدالهی
🔰 #اختیارات_رهبری از موضوعاتی ست که گرچه پاسخ مشخصی دارد، اما بسیار مورد مناقشه و شبهه افکنی قرار می گیرد و البته خیلی اوقات هم فقط حربه ای برای مخفی کردن خطاها و کم کاری های افراد پشت این شبهه افکنی ها و اتهام زنی هاست؛ که مثلا رهبری و نهادهای زیر مجموعه اش پاسخگو نیستند؛ یا حیطه دخالت رهبری در امور گاهی فراتر از #اصل_110 قانون اساسی است یا اینکه مقام #ولایت_فقیه دارای اختیارات متعدد و گسترده ای طبق شرع و قانون اساسی است که با میزان پاسخگویی یا احساس مسئولیت ایشان همتراز و قابل قیاس نیست.
🔰اخیرا نیز #علی_مطهری که به جای پاسخگویی و دفاع شرافتمندانه از عملکرد ۱۲ ساله خود در جایگاه نمایندگی مجلس، تمام توانش را روی تخریب رهبری، #شورای_نگهبان و مجمع تشخیص گذاشته، در سخنانی اتهامات بیشماری از جمله این موارد ذکر شده را به رهبری وارد کرده تا به خیال خود نقش خودش و مجلس #وکیل_الدوله دهم را در شرایط فعلی کشور تطهیر کند و بگوید اختیارات دست دیگران بوده و ما اختیاری نداشتیم.
🔰در باب خطاهای بزرگ #مجلس_دهم سخن زیاد گفته شده و در اینجا قصد بازگویی آن را ندارم. اما در این یادداشت می خواهم به شبهه همترازی یا ناهمترازی اختیارات و پاسخگویی رهبری پاسخ دهم.
1⃣ رهبر انقلاب، به شدت بر دو خط قرمز در مسائل سیاسی باور دارند. این دو خط قرمز عبارتند از: مردم و قانون.
🔺مشی #آیت_الله_خامنه_ای در اغلب مسائل کلان سیاسی، درست همانند سیره #امام_خمینی و ائمه اطهار(ع) مطالبه مردمی و رسیدن جامعه به بلوغ و پختگی است. چنانکه امام(ره) با #بازرگان و #بنی_صدر مخالف بودند ولی تا زمانیکه افکار عمومی به مرحله بلوغ و مطالبه نرسید، برکنار نشدند. پذیرش #برجام همینطور؛ آنگاه که رهبر انقلاب خود شخصا مخالف مذاکره و توافق با آمریکا بودند ولی به رای مردم به نامزدی که مدعی «مذاکره به عنوان کلید اداره کشور» بود احترام گذاشتند و آن را تجربه ای ماندگار برای مردم خواندند.
نکته: در دیدگاه رهبر انقلاب خط قرمز "مردم" صرفا در مسائل سیاسی یا اجتماعی رعایت میشود نه در مسائل اعتقادی و شرعی. چنانکه ایشان علیرغم جوسازی های گسترده رسانه ای موضوع #حجاب را وظیفه حکومت اسلامی دانسته و دیدگاه عده ای که با توجه به وجود جو بی حجابی در برخی اقشار، نظام را به عبور از قانون رعایت حجاب الزامی فرا می خواندند، نکوهش نمودند.
🔺 اما قانون! سیره رهبران انقلاب همواره احترام به جایگاه سایر نهادهای نظام اسلامی است. اگر قرار بود یک نفر به شکل #تیرانی و #استبدادی همه کاره کشور باشد پس چه نیازی به ساختارسازی و نهادمندی! مثلا مجلس اختیار دارد #قراردادهای_بین_المللی را به رای بگذارد و تا جاییکه از اصول یا منافع کشور فرا نرفته، ایشان ممانعتی نمیکنند. تشخیص این موضوع هم نه تحت تاثیر تبلیغات سیاسی یا جناحی بلکه با نظر خود ایشان است. چنانکه ایشان در موضوع #قانون_مطبوعات در مجلس ششم، خود را ملزم به کنش دیدند و در موضوع CFT یا پالرمو آن را به مجلس و شورای نگهبان و سایر دستگاهها سپردند. و چنانکه حضرت امام(ره) در موضوعی مثل الگو قرار دادن #اوشین در یک برنامه رادیویی دست به واکنش زدند ولی در موضوعی مثل تعیین #قائم_مقام به نظر مجلس خبرگان علیرغم باور شخصی خویش تمکین کردند.
2⃣برخلاف ادعا یا تصور برخی که اختیارات ولایت فقیه را شاهانه و بی حد و مرز ترسیم میکنند؛ مقام رهبری نه مقام شاهنشاهی و #دیکتاتوری است و نه حتی دارای برخی اختیارات سایر رهبران دنیا. بعنوان نمونه، طبق قانون اساسی، رهبری حق انحلال و تعطیلی مجلس را ندارد؛ حال آنکه بسیاری از روسای جمهور از جمله در آمریکا و فرانسه و آلمان و ملکه انگلستان و حتی شاه مشروطه از چنین اختیاری برخوردارند. حتی در موضوع عزل رئیس جمهور، رهبر پس از حکمِ دیوانعالی کشور یا رأی مجلس قادر به عزل اوست. نه یک شبه و ناگهانی. در آمریکا اما رئیس جمهور حتی اختیاراتی در عرصه قانونگذاری هم دارد. مثلا حق وتوی مصوبات کنگره!
✅نتیجه طبیعی این تصور غلط یعنی «همه کاره بودن رهبر» تصور غلط دیگر «تنها جوابگو بودن رهبر» است. که مطابق آن، این رهبر است که باید هزینه ناکارآمدی سایر مسئولان را بپردازد. این برخلاف انگیزه تاسیس #جمهوری_اسلامی است که رهبر بجای همه تصمیم بگیرد، بجای همه عمل کند و بجای همه بازخواست شود. نظام سیاسی ایران بر اساس رای قاطبه مردم، #مردمسالاری_دینی است و رهبر بعنوان رکن رکین آن، وظیفه منحرف نشدن آن از اصول کلان انقلاب اسلامی را دارد، نه دخالت در جزئیات امور یا هر رخداد سیاسی کوچک و بزرگ.
☑️ @abdollahy_moh