محمد عبدالهی
🔴اسم رمز FATF از کجا آمده است؟
🔰القا می کنند برداشت میوه #وین مشروط به تصویب لوایح FATF است. می گویند اصول کلی توافق در وین صورت گرفته و حالا در راند پایانی آن، اگر موفق نشویم لوایح را تصویب کنیم، از مزایای #برجام محروم می شویم.
🔰عجیب است اگر بدانیم داغ شدن مجدد بحث FATF همزمان با انتشار گزارش FDD (بنیاد دفاع از دموکراسی آمریکا) است که گفته #دولت_بایدن باید فشار تحریم ها بر اصلی ترین شریان اقتصادی ایران را حفظ کند و توصیه کرده توافقات وین مشروط به حل مسأله FATF باشد!
🔰 #مارک_دوبوویتز رییس این بنیاد در آمریکا به «آموزگار تحریم ها» ملقب است و نسخه هایش مبنای عمل #سیاست_خارجی آمریکاست.
🔰آمریکایی ها امیدوارند ساخت #دوقطبی انتخاباتی «موافقان و مخالفانfatf » فرصت خوبی برای فشار به نظام برای تصویب آن و کوبیدن آخرین میخ #تثبیت_تحریم_ها از این طریق باشد.
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
🔴هم آرزو با دشمنان قسم خورده!
🔰مقام معظم رهبری در سخنان امروزشان به افراد و گروه هایی اشاره کردند که پس از رحلت #امام_خمینی (ره) پایان جمهوری اسلامی را پیشگویی کردند؛
🔰«یک حزب فرسوده و پرمدعا در سال ۶۹»، « گروهی از نمایندگان مجلس» در چند سال بعد و « برخی مقامات آمریکایی».
🔰منظور از حزب فرسوده، حزب منحله #نهضت_آزادی ست که سال ۶۹در نامه ای با امضای ۹۰ نفر از اعضا، به #مرحوم_هاشمی نوشتند جمهوری اسلامی در لبه پرتگاه است. هنوز هم هرساله این ادعا را به روزرسانی می کنند و از رو نرفته اند.
🔰گروه بعدی ۱۲۷ نفر نمایندگان #مجلس_ششم هستند که در سال ۸۱ در نامه موسوم به #جام_زهر از رهبری خواستند تا مهلت تمام نشده، تسلیم آمریکا شود.
🔰گروه سوم افرادی نظیر #جان_بولتون هستند که مدعی بودند جمهوری اسلامی چهل سالگی اش را نخواهد دید!
🔰مقام معظم رهبری پیشگویی این گروه ها را در واقع آرزویشان مبنی بر نابودی جمهوری اسلامی دانستند. بله می شود افرادی در لباس نمایندگان #اصلاح_طلب مجلس با جان بولتون که با رویای حمله به ایران می خوابید هم آرزو باشند!
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
🔰 #ترامپ و هوادارانش در اعتراض به نتایج #انتخابات دو سه روز اغتشاش کردند و خیلی زود با سرکوب شدید نیروهای امنیتی همه چیز تمام شد. تمام سیاسیون آمریکایی حتی سناتورهای #جمهوری_خواه هم به جز چند نفر انگشت شمار فوری پشت ترامپ را خالی کردند و یک پارچه علیه لگدپرانی به دموکراسی ایستادند و نشان دادند پای #امنیت_ملی در میان باشند، منافع حزبی را فراموش می کنند. با وجودی که تعداد هواداران ترامپ خیلی زیاد بود، چنان بایکوتش کردند که نتواند تکان بخورد. در #فیسبوک و #توییتر، صنعت نشر آمریکا و برخی شبکه های تلویزیونی ترامپ تحریم شده. حتی باشگاه گلف ترامپ از بازی های گلف ۲۰۲۲ محروم خواهد شد!
🔰 #غرب اینطوری از اعتبار #دموکراسی اش دفاع می کند و هیچ کس اجازه تردید در این مدل برخورد چکشی به خودش نمی دهد.
🔰در ایران #سران_فتنه با هواداران حداقلی ۸ ماه در کشور آشوب کردند و به چهره #جمهوریت نظام پنجه کشیدند. آنوقت هنوز سیاسیون غربگرای ما از #رفع_حصر سران فتنه حرف می زنند. کاش در این مورد هم چشمشان به کعبه آمالشان بود!
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
🔴نامزدهای تکراری
✍محمد عبدالهی
🔰در انتخابات #دوم_خرداد 76 #سیدمحمدخاتمی با شناخت کافی از شرایط عمومی جامعه که در فضای خفقان رسانه های منتقد و له شدن زیر چرخ سیاست های تعدیل اقتصادی و تبعیض و اختلاف طبقاتی #دولت_سازندگی به نقطه جوش رسیده بود، با گفتمان #آزادی_خواهی و #توسعه_سیاسی در مردم امید رهایی را به وجود آورد و پیروز شد.
🔰در سال 84 مرحوم #هاشمی_رفسنجانی با احتساب امتیاز فراموشکار بودن جامعه، تصمیم گرفت با چهره ای متفاوت از قبل وارد میدان انتخابات شود. سابقه اقبال مردم به شعار آزادی در سال های قبل، او و مشاورانش را به این محاسبه رساند که می توان از طریق رد کردن خطوط قرمز اعتقادی و سنتی با تظاهر افکار نزدیک به سکولارها و نمایش هایی نظیر کاروان دختران اسکیت سوار بدحجاب با پیشانی بندهای هاشمی 2005 پایگاه اجتماعی از دست رفته را بازیابی کرد. غافل ازینکه مردم پس از 16 سال سیاست های اقتصادی تکراری و نگاه تک بعدی به سیاست به ویژه در سال های دولت اصلاحات، تشنه گفتمان #عدالت و توجه به #محرومین هستند و شعارهای تکراری دولت اصلاحات برایشان دافعه دارد. عدم شناخت اولویت ها و دغدغه های جامعه، مرحوم هاشمی را به شدت زمین زد.
🔰روحانی در سال 92 به خوبی فهمید مردم به چه چیزی نیاز دارند. با رونمایی از #کلید قفل های اقتصاد #تحریم شده و ادعای حل مشکلات از طریق #مذاکره در سال 92 و ترساندن مردم از رقیبی که اگر بیاید #جنگ می شود و #دلار دوبرابر و قیمت های نجومی در انتظار کشور است در سال 96 اقبال مردم را جلب کرد. دستاویز کردن رای مردم با #دروغ و #تهمت و #رقیب_هراسی و ترساندن از آینده موهوم دستاورد 96 روحانی را ساخت.
🔰حال در 1400، زهر دروغ های روحانی در عمق جان مردم نفوذ کرده؛ آنان از تحمیق خود با دروغ های او و حامیانش خشمگینند. مشکلات چنان فشار آورده که بخشی از جامعه به نقطه سر شدن رسیده. یعنی نه تنها از آینده #ناامید بلکه بی تفاوت است. نقش نوع تعامل روحانی و دولتمردانش با مردم طی هشت سال گذشته مهمترین عامل چنین وضعی ست.
🔰امروز نظرسنجی های تمایل به مشارکت در انتخابات به خوبی این بی تفاوتی و ناامیدی را اثبات می کند. حتی نمی توان با اطمینان گفت ظهور یک کاندیدا در قامت سوپرقهرمان با کاریزمایی نظیر خاتمی 76 یا احمدی نژاد 84 می تواند این امید را احیا کند.
🔰در این شرایط امید داشتیم #مناظره اول تنور انتخابات را قدری گرم کند و جرقه های امید را در آرای خاموش ایجاد نماید. اما مردم در این رقابت 3 ساعته چه دیدند؟ آن ها مشاهده کردند برخی کاندیداها عاری از هرگونه خلاقیت می خواهند با تکنیک های نخ نمای حسن روحانی در 96 نظرشان را جلب کنند.
🔰تهمت زنی ها و رقیب هراسی ها و ادعاهای دروغ به قدری برای بینندگان مهوع بود که اصلا سخنان چند نفری که برنامه و راهکارهایی برای برون رفت از وضع فعلی کشور ارائه دادند اصلا به چشمشان نیامد. شاهد این ادعا نتیجه نظرسنجی های پس از مناظره است که می گوید نه میزان آراء تغییری کرده نه میزان اقبال به نامزدها تکان قابل توجهی خورده. مردم با تکرار حسن روحانی در مناظرات کابوس های سال های گذشته برایشان تداعی شد و امیدی که باید با دیدن #برنامه و #کارنامه برخی نامزدهای دست پر احیا می شد، تحت الشعاع این تداعی بی فروغ گشت.
🔰 #نامزدهای_تکراری که سابقه شان نشان می دهد همواره فاصله زیادی از مردم داشته اند، امروز هم با عدم شناخت جامعه در حال از جا کندن معدود ریشه های #امیدواری هستند.
☑️ @abdollahy_moh
🔰اشتباه #همتی و مشاورانش در قاطی کردن رهبر #چین با #کره_شمالی وحشتناک است؛ اما وحشتناک تر از آن طرز فکر امثال او و مدل حکمرانی مطلوبشان است؛ مدیریت کشور با نگاه #نئولیبرالی معطوف به غرب، پیگیری مدل کاریکاتوری از توسعه تکخطی غربی و بیتوجهی به #محرومان و مستضعفان.
🔰نتیجه استیلای این تفکر (نگاه نئولیبرالی کارگزارانی که امثال همتی را تربیت کرده) در دولت های #هاشمی و #روحانی، تبعیض، فساد و فقر و ثبت بالاترین نرخ تورم و گرانی در تاریخ پس از انقلاب بوده.
🔰بی توجهی به اقتصاد #روستا، گسترش #حاشیه_نشینی و عوارض اجتماعی آن از سوغاتی های همان دوره است.
🔰اگرچه همتی با ادعای رویکرد نوین اقتصادی می خواهد خود را از گذشته وابستگانش جدا کند، اما اتفاقا همین توییت نشان داد همتی عصاره همان خط فکری ست که دو بار اقتصاد کشور را به ورطه سقوط کشانده.
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
🔴سناریوهای شب انتخابات
✍محمد عبدالهی
🔰کمتر از دو روز به انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده. اصلاح طلبان بالاخره حمایت از یک چهره اعتدالی متوسط رو به ضعیف مثل #همتی را به چهره اصلاح طلب فوق ضعیف مثل #مهرعلیزاده ترجیح دادند. طی مناظرات تلوزیونی، مهرعلیزاده و همتی تلاش زیادی کردند تا هرکدام بیش از دیگری برای بزرگان اصلاحات لوندی کنند. درحال حاضر نظرسنجی ها حکایت از فاصله زیاد بین همتی و #رئیسی کاندید اول جریان انقلاب دارد و تنها امیدشان این است که به هر قیمتی شده انتخابات را به دور دوم بکشانند. اصلاح طلبان و همچنین غربی ها روی شگردهای #عملیات_روانی حساب ویژه ای باز کرده اند تا در روزهای آخر رویای "موج همتی" را برای حفظ جریان غربگرا، پر قدرت تحقق بخشند. در این راستا چندین سناریو پیش روی آنان قرار دارد:
1⃣رقیب هراسی
🔺#رقیب_هراسی از سناریوهای دائمی اصلاح طلبان بوده که چون بارها از قِبل آن اقبال یافته اند، قوت غالبشان شده. در انتخابات قبل کلیدواژه های سایه جنگ و #دیوارکشی و دلار 5هزار تومانی بود و در این انتخابات نهایت خلاقیتشان به «گزینه نظام» و «اقتصاد کره شمالی» و «گشت ارشاد» و «کاسبان تحریم»...رسیده. دوقطبی سازی نیز همواره یار کمکی برای تقویت رقیب هراسی بوده. همچون جنگ و صلح، #فیلترینگ و آزادی فضای مجازی، اقتدارگرایی و مردم سالاری، آزادی حجاب و #گشت_ارشاد...
هدف از رقیب هراسی افزایش امید به جلب آرای سلبی به همتی ست.
2⃣تخریب کاندید اول جریان انقلابی
🔺تخریب کاندید اول جریان انقلابی یعنی سیدابراهیم رئیسی از ابتدای حضور وی در رقابتهای ریاست جمهوری آغاز و در روزهای انتهایی به اوج رسیده. این تلاش ناجوانمردانه که ابتدا فقط از سوی برخی چهرههای بدنام سیاسی در جریان غیرانقلابی و همچنین بعضی حسابهای ناشناس در فضای مجازی بود، در این روزها از طرف همه مخالفان رئیسی یعنی طیفی گسترده از دشمنان خارجی و ضدانقلاب گرفته تا کاندیداهای رقیب و حتی #دولت_روحانی صورت می گیرد. با حرکاتی نظیر خبر کذب نسبت دادن فیلترینگ #تلگرام به رئیسی توسط #ربیعی سخنگوی دولت و تلاش برای خنثی کردن کاراکتر ضدفساد رئیسی با نمایش همتی و لیست یازده نفره اش در مناظرات...
از ابتدای این هفته هرروز شاهد یکی از این اتفاقات بودیم که در دو روز آخر شایعات بیشتر و قوی تر خواهد بود. هدف فقط ریزش آرای رئیسی ست.
3⃣تکرار شگفتانه 92
🔺محمدهاشمی پیشنهاد داده #لاریجانی و #جهانگیری در روزهای آخر مانند مرحوم هاشمی که در انتخابات 92 روحانی را از 5 درصد به بالای 50 درصد رساند، از کاندیدای این جریان یعنی همتی حمایت کنند و او رابالا بکشند. وی البته نگفت نفوذ و مقبولیت مرحوم هاشمی کجا و لاریجانی و جهانگیری عوامل وضع موجود کجا!
4⃣بولد کردن گاف های چهره های منتسب به جریان انقلاب
🔺گاف هایی از سوی چهره های منتسب به جریان انقلاب منتشر می شود، به مثابه لشکر غیبی برای جریان مقابل و پاس گل شیرینی عمل می کند. مشابه اظهارات شاذ #حیدرمصلحی که کمترین نتیجه اش دلسردی نسبت به مشارکت است و می تواند به تحریک "رای لج" به سمت نامزد جریان مقابل منجر شود.
5⃣بمب جنسی حجاریان
🔺از #سعید_حجاریان نقل شده که با معجزه تبلیغات و انفجار بمب جنسی در خیابان ها #قشر_خاکستری را به سمت همتی جلب کنیم.
اگرچه امروز شرایط معیشتی آنقدر به مردم فشار آورده که هیچ موضوعی به اندازه اقتصاد برایشان اولویت ندارد، اما کارناوال های خیابانی وقتی با شعارهای آزادی و نه به فیلترینگ و چاشنی رئیسی هراسی همراه شود، می تواند تا 20 درصد آرای خاموش را جلب کند و پای کار حمایت از همتی بیاورد.
5⃣موج دعوت چهره های اصلاحات برای مشارکت در انتخابات
🔺این روزها چهره های شاخص اصلاحات از #خاتمی و مرعشی تا #ظریف و بهزاد نبوی و آذری جهرمی برای دعوت به مشارکت بیانیه می دهند. همواره مشاهده هم صدایی یک جریان توانسته توجه #آرای_نامعلوم را جلب کند. از این سو در جریان انقلاب فقط شاهد عمیق تر شدن شکاف و داغ شدن دعواهای انصراف و عدم انصراف هستیم.
🔰موجب تاسف است که در مقابل سناریوهای رنگارنگ جریان اصلاحات برای برگرداندن ورق، از طرف #جریان_انقلابی تاکنون اقدامی به نفع وحدت مشاهده نشده. جریان انقلاب باید برای رسیدن به #وحدت و هم افزایی سرعت و جدیت به خرج دهد. تکثر چهره های حاضر در رقابت ها و ادامه درگیری بین طرفداران در مقابل حرکت جریان رقیب به سمت وحدت کفه رقابت را به سمت آنان سنگین می کند.
🔰توهم بازی برده برخی را بدجوری به خواب برده تا جایی که روی تقسیم غنائم بحث می کنند. ما همیشه چوب خوش خیالی و خرابکاری های دقیقه نودمان را خوردیم. البته برخی برخوردهای ناشیانه و #دستوری و رسانه زده فقط موجب دامن زدن به اختلافات است. ما این روزها به تدبیر بیشتر در بین بزرگان نیازمندیم تا این بزنگاه حساس را به نفع نظام و ملت رقم بزنیم.
☑️ @abdollahy_moh
🔴مرگ روشنفکری در ایران
روزگاری همین آقایان ندای #سکولاریسم و #پلورالیسم سرمی دادند و از هر نوع رفتن به سمت گرایش های سیاسی حکومتی اقتدارگرایانه پرهیز می کردند؛ اکنون کارشان به جایی رسیده که پشت یک عنصر سیاسی دست چندم و بانی رنج مردم که حتی شورای اصلاح طلبی حاضر نشد از آن حمایت کند، قرار می گیرند و با رپورتاژ #مقدس_مآبانه و مسجع از او، کل سابقه #مدرنیته_پرستی خود را زیر سوال می برند.
این اضمحلال #روشنفکری در ایران و در واقع پرده ایست که از یک نمای به ظاهر زیبا ورافتاد!
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
🔴نسخه شفابخش پیش روی دولت سیزدهم کدام است؟
هشت داروی شفابخش پیشنهادی به آقای رئیس جمهور هشتم را در سرمقاله امروز #روزنامه_رسالت بخوانید👇
https://resalat-news.com/?p=46655
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
محمد عبدالهی
🔴نسخه شفابخش پیش روی دولت سیزدهم کدام است؟ هشت داروی شفابخش پیشنهادی به آقای رئیس جمهور هشتم را در
🔴نسخه شفابخش پیش روی دولت سیزدهم کدام است؟
✍محمد عبدالهی
🔰 #دولت_سیزدهم در شرایطی روی کار خواهد آمد که بارهای سنگین برزمین مانده بسیاری پیش رو دارد. کسری بودجه ۳۵۰ هزار میلیارد تومانی، #تورم افسارگسیخته، دستاندازی ۱۰۰هزار میلیارد تومانی به پایه پولی و جهش #نقدینگی، سقوط سرمایهگذاری به منفی ۶ درصد، ۷ برابر شدن نرخ دلار، افزایش ضریب جینی و… از چالشها یا بهتر بگویم چالههای عمیق پیش روی وارث دولت روحانی است.
🔰اما از مهمترین اموری که رئیسجمهور هشتم باید به آن بپردازد، بحث افول #سرمایه_اجتماعی است که محصولش را در میزان مشارکت در دو انتخابات اخیر مشاهده کردیم. وقتی میگوییم افول سرمایه اجتماعی، از جامعهای حرف میزنیم که نارضایتی از دولت موجب کاهش قابلتوجه #امید، #اعتماد و #آستانه_تحمل افراد شده است.
🔰طی این سالها اتفاقات متعددی در اقتصاد باعث بیاعتمادی و سرخوردگی مردم شد. گرفتار شدن جامعه با #گرانیهای سرسامآوری که به روایتی عاملش تحریمهاست و به روایتی عاملش زد و بند و رانت و #اختلاس مدیران؛ افزایش ۱۰برابری قیمت #دلار و ارزش پول ملی که میگویند براثر تحریم آمریکاست و در همین شرایط دلار معروف به #جهانگیری باعث حیفومیل ذخایر ارزی کشور با رانت می شود؛ دعوت مردم به #بورس از سوی رئیسجمهور و سقوط ناگهانی شاخصها پس از مدتی کوتاه و نتیجتا نیست شدن یک شبه میلیاردها تومان سرمایه مردم؛ افت ۵۰ درصدی ساختوساز مسکن که خود مولد پویایی حداقل ۱۲۰ گروه شغلی است؛ قحطی برخی اقلام مصرفی سفره مردم در بازار با عللی چون احتکار و بیتدبیری یا فساد در وزارتخانهها که البته دلیلش تحریم عنوان میشود….
🔰 باید پذیرفت که جامعه ما با کاهش آستانه تحمل مردم، #تضعیف_انسجام_اجتماعی، احساس بیپناهی مردم در مقابل مشکلات و درک فاصله عمیق بین خواستههای خود با وضع موجود روبهرواست. پیامد این امور جامعهای است که ناامید و افسرده به نظر میرسد.
🔰دولت جدید باید چه مدل مواجههای با این ویژگیهای جامعه داشته باشد تا در کوتاهمدت به تغییر و بهبود سلامت روان جامعه دستیابیم؟ بهعبارتدیگر بايد چه نسخه شفابخشی برای جبران زخمهای جامعه پیش روی دولت باشد؟ صبر مردم زیاد نیست و باید در کوتاهمدت نشانههای تغییر حکمرانی دیده شود؛ وگرنه نارضایتی به وضعیت برگشتناپذیری تبدیل میشود.
🔰لازم است تاکتیکهایی بهصورت #اورژانسی در دستور عمل دولت جدید قرار بگیرد که زودبازده و #امیدآفرین باشد. همچنین دولت برای ایجاد آرامش روانی در جامعه باید تکنیکهایی را در شیوه حکمرانی خود لحاظ کند که البته مقتضای یک دولت مؤمن انقلابی است.
🔰کارشناسان اقتصادی راهحلهایی را برای خروج از شرایط فعلی ارائه میدهند که قاعدتا از مجرای انتخاب یک تیم اقتصادی قوی و هماهنگ قابلاجراست و از دلایل عدم توفیق دولتهای قبلی در تحقق وعدهها همین عدم هماهنگی تیم اقتصادی آنان بوده، اما علاوه بر راهکارهای بلندمدت و میانمدت که برای علاج بیشتر گرههای امروز کشور ضروری است، نیاز به یکسری تکنیکهای #شوکدرمانی کوتاهمدت برای احیای امید داریم. مانند تمرکز بر دهکهای پایین و تقویت سبد معیشت و بستههای رفاهی خاص. این اقدامات اورژانسی وقتی در کنار آغاز اصلاحات میانمدت باشد، امید به تغییر را در طبقات مختلف جامعه ایجاد میکند.
🔰علاوه بر این، جامعه آسیب خورده کنونی نیاز دارد فورا تغییر شیوه حکمرانی را بهوضوح ببیند. برای #حکمرانی_خوب لازم است دولت واجد یکسری شرایط باشد که بسیاری از آنان مقدمه شکلگیری توسعهای #عادلانه و #مردمسالار است. برخی از این مؤلفهها که توقع است در دولت جدید مدنظر باشد به این شرح است:
1⃣ حکمرانی بر اساس #صداقت
طی سالهای گذشته مردم دروغهای زیادی از دولتمردان شنیدند. مخصوصا در ماجرای #برجام و وعده رفع تحریم و قضیه #گرانی_بنزین.
2⃣ جبران زخمهایی که دولت «مردمگریز» به جامعه وارد کرد
آقای #روحانی باوجود عبور از دو دوره چهارساله نتوانست حداقلهای #مردمی_بودن را رعایت کند و در جمع مردم حضور قابل قبولی داشته باشد. حضوری که بهدوراز روحیه #اشرافی گری و راحتطلبی، مردم شهرها و روستاهای کشور را اقناع کند و از سوی دیگر آقای رئیسجمهور با واقعیات زندگی مردم بهتر آشنا شوند. جناب #رئیسی در دوره حضور در آستان قدس و قوه قضائیه روحیه مردمی خود را نمایش داده و با اتخاذ عنوان #دولت_مردمی نشان داده اراده خوبی در این مسیر دارد. گفتوگوی تلویزیونی رودررو با مردم بهصورت مستمر و احیای سفرهای استانی از اولین روزهای دولت، میتواند تصویر مخدوش رئیسجمهور مردمگریز را اصلاح کند.
ادامه دارد...
☑️ @abdollahy_moh
محمد عبدالهی
🔴نسخه شفابخش پیش روی دولت سیزدهم کدام است؟ ✍محمد عبدالهی 🔰 #دولت_سیزدهم در شرایطی روی کار خواهد آم
3⃣نمایش ثبات
از ویژگیهای دولت قبل #شلختگی در اجرا بود. رفتوبرگشت برخی قوانین بدون توضیح و #شفافسازی، آرامش جامعه و بازار را به هم ریخت. مثل ماجرای سهمیهبندی بنزین ، کارت سوخت، #مسکن_مهر و… نوسان #نرخ_ارز و #تورم نیز از نشانههای بارز #عدم_ثبات بود که آرامش را از مردم گرفته بود. اقدام عاجل و فوری برای انتقال پیام ثبات به بازار ضروری است.
4⃣ نمایش پایان بحران مسئولیتپذیری
بحران مسئولیتپذیری در دوران دو دولت قبل نقش مهمی در از بین رفتن اعتماد مردم داشت و حس #بیپناهی را به جامعه منتقل کرد. وقایعی که اثر مستقیم در زندگی مردم داشت و دولت هیچکس را نداشت که دستکم قبول مسئولیت کند؛ عذرخواهی پیشکش. اوج این ویژگی، #شوک_بنزینی و جمله شرمآور «من خودم صبح جمعه فهمیدم» بود. یا تکرار مکرر مشکلات را گردن #دولت_قبل، تحریم یا دیگران انداختن. #ادعای_بیاختیاری دولت هم ضربه دیگری بر پیکره اعتماد و امید مردم بود که در تمام این ۸ سال، جاری و ساری بود. مردم باید در گفتمان شخص رئیسجمهور محترم و وزرا مسئولیتپذیری و تسلط بر امور را ببینند.
5⃣ استقبال از انتقادهای کارشناسی
رکورد #توهین_به_منتقدان در دولت روحانی زده شد و بیشترین شکایت از روزنامهنگاران هم به نام همین دولت ثبت است. آزادی نقد منصفانه از سوپاپهای اطمینان #امنیت_اجتماعی است.
6⃣ اصلاح محاسبات جامعه مطابق واقعیات جهانی
طی سالهای گذشته درباره تحریمها به مردم دروغهای زیادی گفته شد؛ وارونه نمایی علل تحریم و علل برداشته نشدن آن و علل بهره نبردن کشور از مزایای برجام. «نمیگذارند»ها برای مردم احساس دوگانگی حاکمیتی و قربانی بودن و بیپناهی به وجود آورده بود. باید از فرصت یکدست بودن حاکمیت استفاده کرد و باورهای غلطی که طی این سالها محاسبه جامعه را دستکاری کرده و از واقعیت دور کرده، اصلاح نمود.
7⃣ مقابله جدی با شایعات
شایعات، جامعه را هیستریک و سردرگم میکند. اطلاعرسانی شفاف و بهموقع دولت در هر موضوعی بهترین راه مقابله با فیک نیوزهاست. در دولت روحانی بارها شاهد بودیم که اطلاعرسانی سخنگوی دولت راجع به موضوعات یا تکذیب شایعات وقتی صورت میگرفت که بهاندازه کافی فضا و زمان دراختیار شایعهسازان فضای مجازی برای تثبیت دروغهایشان داده میشد و تکذیب تکلف بار جناب سخنگو دیگر اثری نداشت. یکی از مهمترین اشتباهات دولت، تأخیر بدون توجیه اطلاعرسانی درباره کشتهشدگان و آسیب دیدگان ناآرامیهای آبان ۹۸ برخلاف دستور صریح رهبری بود که موجب شد دروغ ۱۵۰۰ کشته #رویترز تثبیت شود و هنوز جامعه متأثر از آثار خسارتبار این کوتاهی وزارت کشور روحانی ازجمله خشم و بیاعتمادی مردم است.
8⃣ نمایش پاکدستی و مقابله فوری با فساد
برکناری فوری مدیران مفسد ، برچیدن فوری بساط #حقوقهای_نجومی و اطلاعرسانی به مردم در این زمینه همان چیزی ا ست که از سید ابراهیم رئیسی توقع میرود.
https://resalat-news.com/?p=46655
☑️ @abdollahy_moh
⭕️ چرا رسانههای مقاومت در پیروزی این محور مشارکت دارند
⭕️ بال رسانهای دوشادوش بال نظامی
🔰 هفتهی گذشته، #آمریکا بیش از ۳۰ وبسایت از جمله شبکههای معروف بینالمللی العالم، پرس.تی.وی و الکوثرِ ایران، لؤلؤهِ معارضه بحرین، المسیرهِ یمن، النباءِ معارضه عربستان سعودی، فلسطینالیومِ فلسطین و الصراطِ لبنان را در دامنهی .com و.net مسدود کرد؛ حتی برخی از وبسایتهای مسدودشده مانند کربلا، النعیم، الکوثر و ... غیرسیاسی و دینی بودند.
این اقدام #دیکتاتوری است، چراکه اوّلاً، نشانگر سیاست سرکوب #آزادی توسط آمریکاست و ثانیاً، حکایت از قدرت تأثیرگذاری این رسانهها دارد؛ رسانههایی که با کمترین امکانات و بودجه در برابر امپراتوری عظیم رسانهای غرب قد علم کردهاند و توطئهها و جنایات آمریکا و همپیمانانش را برملا میکنند. ازهمینرو، حقطلبی و حقگویی این رسانهها باعث آشفتگی جبههی استکبار شده است. موضوعی که بخش اعظم سخنرانی سیدحسن #نصرالله در کنفرانس ملی «فلسطین پیروز است» را تشکیل داد. ایشان در این کنفرانس #رسانه را مرحلهی تکمیلی دستاوردهای مقاومت خواند و صریحاً بیان کرد که بخشی از ساختن #پیروزی بر دوش رسانه است. مبحث جنگ رسانهای بارها توسط #رهبر انقلاب هم مطرحشده و ایشان ابزار رسانهای دشمن را به سلاح شیمیایی در جنگهای نظامی تشبیه کردهاند.
🔰امّا چرا جنگ رسانهای؟ صحنهی مبارزه رسانهای در دو جبهه چه آرایشی دارد؟ دشمن چه امکانات، اهداف و تکنیکهایی و محور مقاومت چه امکانات، اهداف و تکنیکهایی دارد؟ نقاط قوت و ضعف رسانههای مقاومت کجاست؟ نقش رسانهها در «ساختن پیروزی» تا چه حد و به چه صورتی است؟
💢 چرا جنگ رسانهای؟ چون آرام و تدریجی است؛ بر تغییر باورها و اعتقادات هدفگذاری میکند و پکیج کاملی از انسان مطلوب خود میسازد که در لحظات حساس بهعنوان سرباز دشمن عمل کند؛ تصویر شکستخورده و ناامید از حریف ارائه میکند و میتواند با نمادسازی و تصویرسازی، حتی شکستها را پیروزی القاء کند.
💢 آرایش صحنه جنگ رسانهای به چه شکلی است؟
قدم اوّل برای حضور در میدان جنگ رسانهای، شناخت میدان نبرد، آرایش جنگی دشمن و تکنیکهای آن است.
در اردوگاه استکبار، امپراتوری عظیم رسانهای با بیش از صد سال تجربه و سابقه حاکم است که انحصار خبری، فکری و حتی سرگرمی جهان خصوصاً جهان غرب را در اختیار خود دارد و در یک تکصدایی هولناک به هم متصل میشود و هر نوع صدای مخالف را با روش رسانهای و عملیات روانی خود بایکوت میکند. بمباران خبری مردم جهان، توهم جریان آزاد اطلاعات و مهندسی آهنین ذهنها کارکرد این رسانههاست. علاوه بر شبکههای منطقهای ابررسانههای بزرگ جهانی، شبکههای محلی زیادی نیز وابسته به همین هلدینگها یا متحدان آنها در گوشهگوشه جهان فعالیت دارند و افکار عمومی را در جهت خواستههای آنها جهتدهی و مهندسی میکنند.
امّا در مقابل این امپراتوری عظیم رسانهای، جریان رسانهای تازه تأسیس و نوپای جریان #مقاومت وجود دارد که اغلب در سطح منطقهای فعالیت دارند. از تأثیرگذارترین این رسانهها شبکهی پرس.تی.وی، المنار و العالم است که مخاطبان میلیونی در منطقه و جهان دارند. نقش پیروزساز برخی از این شبکهها در بحرانها و بزنگاههای حساس چنان است که سیدحسن نصرالله در جنگ ۳۳ روزه لبنان و اسرائیل میگوید: «اگر #المنار نبود، پیروزی از دست رفته بود.»
💢 راهبردهای رسانهای دشمن
بعد از شناخت هندسهی جنگ رسانهای، گام بعدی طراحی و شناسایی راهبردها و تکنیکهای رسانهای دشمن است. اهداف راهبردی جبههی استکبار در قبال جبههی مقاومت شامل چند مؤلفهی اساسی است:
۱. ارائه تصویری مخدوش و منفور از خودمان
۲. تلقین ناامیدی و یأس
۳. سرگرمسازی به مشکلات داخلی و غفلت از میدان اصلی مبارزه
۴. تحریف و لکهدارکردن چهره مبارزان مقاومت
۵. انحصار رسانهای
🔰نظام رسانهای مقاومت باید چه کند؟
ادامه دارد...
متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در سایت رهبر انقلاب: https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=48275
☑️ @abdollahy_moh
ادامه👇👇
🔰نظام رسانهای مقاومت باید چه کند؟
هدف اوّل رسانههای #مقاومت باید #تصویرسازی_مثبت، طرفدار صلح، آزادی و عدالت و حامی کرامت انسانها و انسانیت باشد. درست برخلاف رسانههای دشمن که سالهاست چنین القاء میکنند که جبهه مقاومت جنگطلب، برهمزنندهی صلح و ثبات منطقه و جهان، تروریست و غیرمنطقی است. هدف اوّل و بنیادین هر نوع فعالیت رسانهای اعم از خبر، تحلیل، فیلمهای سینمایی و تلویزیونی، موسیقی، نقاشی، کاریکاتور و ... باید در راستای تصویرسازی مثبت و انسانی از محور #مقاومت خصوصاً از #ایران باشد.
هدف دوم، -که مخاطب آن تودههای داخلی منطقه است- باید #امیدبخشی، نگاه روشن به آینده و نوید پیدرپی پیروزی بهصورت حقیقی، نه خیالی و توهمی باشد. اثر پیروزیها باید در عرصههای داخلی دیده و طعم آن چشیده شود.
هدف سوم، رفع مشکلات داخلی و چشمدوختن بر آرمان اصلی مقاومت (آزادی #فلسطین و نابودی #اسرائیل) است. هر شایعه و پژواکی که بخواهد مشکلات داخلی را بر رهاکردن موضوع فلسطین گره بزند، توطئه و پژواک دشمن است. تفرقهافکنی بین ملتهای مقاومت با شایعات و تعصبات نژادی، قومی و مذهبی هدفی جز به حاشیهراندن موضوع اصلی نیست و بهترین راه برای مقابله با آن، حل مشکلات داخلی کشورهای مقاومت و همدلی بین ملتهای این محور است.
هدف چهارم، تجلیل از #قهرمانان میدانهای نظامی، سیاسی و رسانهای است. نمایش چهرهی منجیگونه از مدافعان حرم و نظامیانی که نگذاشتند #انسانیت زیرپای تعصبات جاهلانه و جنایات استکبار له شود. دهها فیلم سینمایی، نمایش، داستان، تئاتر و انواع و اقسام فعالیتهای هنری در این زمینه لازم است که انجام شود.
🔰شگردهای جنگ رسانهای دشمن طیف گستردهای از خدعهها و تکنیکهای عملیات روانی را در برمیگیرد. برجستهسازی حاشیهها، چشمپوشی از حقیقت، دروازهبانی خبر، اهریمنسازی، سکوت، کوچکنمایی، بزرگنمایی، انکار، واقعنمایی حداقلی، دروغ بزرگ، استفاده ابزاری از #زنان و ... . این تکنیکها هم نقطه قوت و هم نقطه ضعف آنهاست. نقطه قوت آنها برای تسخیر ذهنهای فاقد سواد رسانهای است و نقطه ضعف آنها در صورت افشاگری رسانههای مقاومت و بالابردن سطح آگاهی و سواد رسانهای تودههای مردم است. افشای چهرهی دروغپرداز و خدعهگرانهی این رسانهها آنها را بیاعتبار و فاقد اثرگذاری میکند.
سیدحسن #نصرالله در سخنرانی خود بر این نکته تأکید کرد که دستاوردهای رسانهی مقاومت در دهههای اخیر بزرگبوده و باید بر تجارب و خلاقیتها پایهگذاری کرد و در عین حال: «با استناد به دستاوردهای بزرگ به تجدیدنظر در زبان گفتمان و ادبیاتمان نیاز داریم. باید گفتمان رسانهای مقاومت همسو با تحولات و تهدیدها در منطقه توسعه یابد. باید گفتمان و استراتژی معادلهی جدید بازدارندگی تدوین و تثبیت شود که عبارت است از اینکه قدس در مقابل همه منطقه است.»
جبههی مقاومت بهخوبی میداند که جنگ رسانهای بال دیگر #جنگ نظامی و سیاسی است و گفتمان رسانهای بر تحولات میدانی تأثیرگذار و گاه تعیینکننده است. بنابراین، به تعبیر سید مقاومت: «بخشی از ساختن پیروزی بر دوش رسانه است.» فصل جدیدی از تقابل رسانهای و معادلهی جنگ روانی رقمخورده که نیاز است مقاومت تمامی امکانات و ظرفیتهای خود را بهکار گیرد و حتی فراتر از ظرفیتهای خودش تلاش کند. به تعبیر #شهید_تهرانی_مقدم: 👈 «فقط انسانهای ضعیف به اندازهی امکاناتشان کار میکنند.» باید فراتر از امکانات جنگید. باید فراتر از امکانات تلاش کرد. چه بسا گروهی کوچک با امکانات کمتر بتوانند پیروز شوند، چنانکه حضرت داود علیهالسلام با یک فلاخن بر جالوت پیروز شد.
✍️متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در سایت رهبر انقلاب: https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=48275
☑️ @abdollahy_moh
#آلدوس_هاکسلی صد سال پیش کتابی نوشته بنام «دنیای قشنگ نو» در پیش بینی دنیای #آینده. آینده ای که انسانها بجای اینکه از مادر متولد شوند در لوله آزمایش پرورش می یابند. اصلا مادر و پدر بودن ممنوع است! انسانها به چند طبقه آلفا و بتا و دلتا و گاما و اپسیلون تقسیم میشوند و از همان دوران جنینی برای «کار» تفکیک میشوند. مثلا دلتاها با تکنیکهای روانشناسی از کتاب و گل متنفرند. فقط باید کارگری کنند. و چون همه تحت تربیت آهنین قرار میگیرند، خوشحالند و از وضع خود راضی! انسانها متعلق به دیگران اند و شعارشان «هر کی با هر کی» است. تعلق ندارند و البته تنهایی و تفکر. به محض اینکه تنهایی و تفکر به سراغشان آمد سوما میخورند تا به هپروت بروند. او این صنعتی و رباتی شدن بشر را البته تقبیح میکند ولی نمیتواند نسخه بدیلی بسازد. جز زندگی سرخپوستهای وحشی که رنج و غم را میستایند و با خدایان سرگرمند. کاش زنده بود و میدید #دنیای_قشنگ_نو در #اربعین است. جایی که پول بی ارزش است. شهرت بی ارزش است. خودخواهی بی ارزش است. هیچکس گرسنه نیست. حرص و طمع بی ارزش است. انسانها در اوج فعالیت اجتماعی، در تنهایی و تفکر مخصوص مشایه به والاترین حد ارزشهای انسانی مشغولند. متعلق و در حال خدمت به دیگران اند و در عین حال با هدف مشترک و درحال تعالی خود واقعی شان. اربعین، شمه ای از عصر ظهور است. تصور کنید روزی همه جهان چنین شود. عجب دنیای قشنگ نویی شود.. به راستی امام حسین تمدن ساز است. آرمانشهرساز است. حال روشن تر میشود که چرا حضرت #مهدی خود را با نام امام حسین به جهانیان میشناساند..
سلام خدا بر حسین(ع)
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
⭕️ چه کسانی ایرانی ها را تشویق به مهاجرت می کنند و چرا؟ ⭕️
🔰یک جوان تحصیلکرده در جستجوی شغلی متناسب با شان و جایگاه خود در سیستم کاری کشور است. بارها برای شغلی متناسب با شأن اجتماعی و تحصیلات خود درخواست داده است، اقدام می کند و با وجود سابقه علمی و شغلی، زمانی که منتظر نتیجه است، مورد پذیرش قرار نمیگیرد. فرد دیگری با درجه علمی و لیاقت کمتر با رانت خانوادگی، معرفی دوستان و یا شرکت در ائتلافات حزبی و ... جایگزین او میشود.
این چرخهای است که چندین بار تکرار شده؛ در موقعیتی که یک جوان نه به جایگاه مطلوب لیاقت خود رسیده نه در شرایط برابر، فرصت عرضه اندام داشته است و مهارت ایجاد شغل خودبنیاد را هم ندارد، ناامید و مستاصل شده و آینده خود را تیره و تار و مبهم می بیند. او از لحاظ مالی تحت فشار است و از لحاظ اجتماعی خود را محروم می بیند. نسبت به شرایط سیاسی موجود اعتراض دارد، از لحاظ فکری و روانی تحت فشار است، در این موقعیت یک جرقه، و یا یک محرک بیرونی میتواند به او امید بدهد.
برای همین است که شاید یک جوان تحصیلکرده میپذیرد در آلمان به امید آینده ای بهتر، یک گارسون رستوران باشد تا اینکه بخواهد در ایران راننده تاکسی اینترنتی شود.
🔰اما باید دید چه کسانی و با چه اهدافی، جوانان نخبه و حتی مردم عادی را ترغیب و تحریک به مهاجرت میکنند؟
تشویق به مهاجرت سه ضلع اصلی دارد:
🔺اول، کارگزاران و دستگاه های حکومتی ناکارآمد، فاسد و طیف گسترده ای از ساختارهای معیوب که در کشور وجود دارد، به طور مثال، وزارت آموزش و پرورشی که خروجی آن، جوانان ۱۸ ساله فاقد #مهارت های کارآمد است. چرا که «متخصص بودن در یک مهارت» خودبخود منجر به ایجاد شغل و وضع اقتصادی مطلوب میشود. وزارت اقتصاد که قادر به حفظ ثبات اقتصادی کشور نیست، وزارت امور خارجه در دیپلماسی اقتصادی ضعیف است و قادر به گره زدن بازار اقتصادی کشور را به بازار منطقه ای و جهانی نیست و در ورود ثروت به کشور درمانده و محجور است. وزارت صنایع و کشاورزی و علوم که قادر به تنظیم و تصحیح عملکرد بازار علمی و بازار کاری کشور نیستند. دانشگاه و بنیاد و کانون نخبگان آینده را برای جوانان با عدم بازبینی اساسنامه ها و عدم رسیدگی به ضعفهای خود، تیره و تار میسازد. کارمند ساده سازمانی و یا اداره ای که ارباب رجوع را تحقیر و کرامت انسانی او را مخدوش میکند و با این عمل احساس تحقیر، تبعیض و خشم در یک فرد به وجود میآورد و..
🔺ضلع دوم تشویق به مهاجرت، #رسانه ها هستند. فراوانی اخبار منفی، تنش زا و ناامید کننده، (از افزایش مداوم قیمتها تا خبر مرگ و میر و زورگیری و دزدی و قتل خانوادگی و سیل و زلزله و قتل عام پرندگان)، حجم گسترده تبلیغات و سیاهنمایی از زندگی در ایران (چه در قالب طنز و جوک چه در مقایسه فانتزیک #ایران با دیگر کشورها) ذره ذره و آرام آرام، ایران را کشوری سیاه، ناامن و نامطلوب در ذهن عموم جامعه تصویرسازی میکنند و تاب آوری و صبر و تحمل اجتماعی را مخدوش می نمایند. درحالیکه هنر رسانه این است که اول، تصویری مثبت، زیبا، و منحصربفرد از ایران در افکار داخلی و سپس خارجی ایجاد کند. انتظاری از از رسانه های بیرونی که سرمنشا اخبار ناگوار هستند و مشهورند که حتی یک خبر خوش و شاد از ایران مخابره نمیکنند، نیست. و یا حتی توقع داشتن از پر مخاطب ترین کمدین و سلبریتی های ایرانی که در بازی لایک و فیوی اینستاگرام ترجیح میدهند با اخبار منفی و حوادث ناگوار جلب توجه کنند، اشتباه است. اما رسانه ملی (صدا و سیما) و رسانه های دلسوز وطنی (نظیر عمار و امثالهم) تا چه حدی در تلاش هستند تا سیمای جذاب و شوق انگیزی از وطن ارائه داده و احساسات وطن پرستانه را در دل مردم برانگیرند؟ بسیار اندک.
سوم، ضلع سوم تشویق به مهاجرت، رویش بی رویه موسسات مهاجرت هستند. بیش از ۸۰۰۰ سایت و صفحه و موسسه که «تشویق به مهاجرت» کسب و کار آنهاست، به صورت دائم در حال تبلیغ مهاجرت هستند و با ارائه تصویری فانتزی از کشورهای مقصد، تجارت پرسودی را به هم زده اند. محتوای صفحات مجازی و یا سایتهای این موسسات چیزی نیست جز تبلیغات گسترده خرید خانه و ویلا در ترکیه و امارات و تشویق به گرفتن بورسیه تحصیلی و شغلی کانادا و آلمان و کشورهای عربی. کار این موسسات تبلیغات بی رویه و بدون حد و مرز مهاجرت است بدون اینکه از معایب و مضرات و آسیب های مهاجرت و محدودیت های کشورهای مقصد سخن بگویند.
متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در ایرنا: irna.ir/xjHntF
☑️ @abdollahy_moh
📛 کووید 19 مخلوق طبیعت یا مافیای شیطانی؟
1. اگر خاطرتان باشد، #بیل_گیتس (سومین سرمایه دار بزرگ جهان) در سال 2015 در سلسله سخنرانیهای "تد" به صورت واضحی پیشگویی! کرده بود که یک ویروس واگیردار شبیه آنفولانزا همه گیر خواهد شد و دهها میلیون نفر را به کام مرگ خواهد برد. 4 سال پس از آن، #کرونا همه گیر شد.
یک سال پس از او آنتونی فائوچی، مدیر مؤسسه ملی بیماریهای عفونی #آمریکا پیشگویی! کرد (باز هم پیشگویی) رئیس جمهور بعدی آمریکا (ترامپ) قطعا! با یک چالش بیماری واگیردار خطرناک روبرو خواهد بود.
اخیرا مستند Plan Covid توسط گروهی از محققان ژنتیک منتشر شده که تمامی دروغها درباره «طبیعی بودن تولید ویروس کوید» را برملا کرده و اثبات می نماید این ویروس 👈با سرمایه گذاری چهار مرکز: وزارتخارجه آمریکا، #پنتاگون، بنیاد #راکفلر، بنیاد بیل گیتس و با اجرای موسسه اکو هلث «EcoHealth Alliance» و «موسسه ویروسشناسی ووهان» طراحی و پخش شده است. نهادها و سازمانهایی که با «سازمان بهداشت جهانی» WHO همکاری گسترده دارند و حتی از منابع مالی و علمی اصلی این سازمان به شمار می روند.
پایگاه افشاگر «اینترسپت» نیز اسناد زیادی از فعالیت EcoHealth در آزمایش انواع ویروس ها بر خفاشها، موشها و.. و دستکاری ژنتیکی گونه های مختلف جانوری برای مطابقت دادن ژنهای بیماری زا به ژنوم انسان افشا کرده است.
از همه آشکارتر، اعتراضات سناتورهای آمریکایی علیه موسسات بیولوژیکی و روسای آنها مثل #فائوچی و نقش آنها در دستکاری #ژنتیک منجر به تولید کوید و دیگر بیماریهای خطرناک است.
2. این اسناد آشکار و غیب گویی ها (و در واقع اعلان برنامه ها) را در کنار ردپاهای ژنتیکی بگذارید:
توالی یابی ویروس کرونا نشان میدهد وکتور (قطعه) بیماری زای ویروس کرونا کوید 19، همان قطعات بیماری زا از ویروس HIV را دارد. و پخش این ویروس همچون ویروس آنفولانزا ولی جهش های این ویروس شبیه جهش های HIV است. قبلا در مقاله «نیمه پنهان فایزر آمریکایی» (http://fna.ir/f1wrmt) نقش دولت فدرال امریکا و شرکت داروسازی جنایتکار «فایزر» و سازمان WHO در تولید دست ساز ویروس #ایدز و قتل عام میلیونها سیاهپوست را نگاشته ام. پس عجیب نیست اگر قطعه بیماری زای ویروس ایدز را در ویروس دست ساز دیگر همین مافیا (کوید) ببینیم. تولید دست ساز انواع کروناهای سابق مثل سارس و مرس یا ویروس ابولا به عنوان بیماری های خطرناک قرن بیست و یکم هم شاهد دیگری است.
3. حالا پس از مرگ حدود 6 میلیون انسان در کل جهان، بیل گیتس بار دیگر در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با پیشگویی! دیگری آمده و گفته: "در حال ایده آل، از شر خانواده ویروسهای تنفسی مثل #آنفولانزا و کرونا خلاص خواهیم شد. اما آماده باشید! یک بیماری همه گیر جدید متفاوت خواهیم داشت."
4. از ابتدای شیوع ویروس #کوید 19 محققان، بارها بر دست ساز و غیرطبیعی بودن تولید کوید 19 تاکید و «انتخاب طبیعی» بودن آن را رد کرده اند. کسانیکه همگی به «تئوری توطئه» متهم شده اند و در رسانه ها بایکوت شده اند. چنانکه #رهبر انقلاب در سخنرانی مهمی درباره ممنوعیت ورود #واکسن ساخته آمریکا و انگلستان به کشور، بر مبحث #بیوتروریسم و اتهام دست ساز بودن کوید 19 تصریح کردند.
پس از دو سال باید از #وزیر_بهداشت پرسید: تاکنون چه تحقیقات و اقداماتی درخصوص منشا تولید و اشاعه کوید داشته اید؟ در سیاست ها، پیگیری ها و اقدامات درباره این فرضیه چه کرده اید؟ اگر تاکنون پژوهشی در این زمینه شده چرا اعلام نمیکنید؟ آیا پژوهش های مستقلی برای کشف و پیش بینی ویروس های جدید انسانی و حیوانی و آمادگی برای مقابله و پیشگیری از آنها داشته اید؟ چه اقدامی برای خنثی سازی توطئه های بیوتروریستی صورت داده اید؟ چرا با وجود نقش #WHO در تولید واشاعه بیماری های همه گیر همچنان سیاست های این سازمان مرموز در ایران در حال پیاده سازی است؟
✅ چرا کشورهای پرجمعیتی مثل مصر، عراق، اتیوپی، و.. که سیستم بهداشتی ضعیفتری نسبت به #ایران دارند، درصد اندکی از مردم واکسن زده اند و البته سیاستهای who را رعایت نمیکنند، دهها برابر کمتر از ایران شاهد ابتلا و مرگ بر اثر کرونا هستند؟ (https://www.worldometers.info/coronavirus/ )
وزارت بهداشت تاکنون چه تحقیقاتی درباره کشورهای دارای کمترین و بیشترین ابتلا و قربانی داشته و نتیجه این تحقیقات اگر وجود دارد، چرا منتشر و اجرایی نمیشود؟ چرا با وجود واکسیناسیون 65 درصدی مردم همچنان شاهد میزان مرگ و میر و ابتلای گسترده هستیم؟ چند درصد از افراد واکسینه شده، مجددا مبتلا شده اند و چند درصد فوتی ها واکسینه شده بودند؟ همه این سوالات و ابهامات در افکار عمومی وجود دارد و وزارت بهداشت همچنان در سکوت است!
✍️متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در خبرگزاری فارس: http://fna.ir/76xxb
☑️ @abdollahy_moh
🔴 غفلت 43 ساله صداوسیما و حوزههای علمیه درباره حجاب 🔴
وضع #حجاب برخی از نوامیس #ایرانی در کوچه و خیابان طوری شده که گویا قرار است به تدریج حجاب و حیا داشتن، نادر و انگشتنما شود. دل هر مرد غیرتمند ایرانی و هر زن محجوب ایرانی برای این وضعیت به درد میآید و از خود میپرسد این مردم را چه شده است؟ وقتی در ظاهر و به شکل علنی، #حکم_خدا و بعد قانون را اینچنین به بازی میگیرند، چه آیندهای به میراث خواهند گذاشت.
چه بسا بتوان در شناخت علت و ریشههای این وضعیت، دهها دلیل ردیف کرد:
🔰 اول، مسلما شروع پروژه #کشف_حجاب و بیحجابی، درست مثل تبار تاریخی آن، برنامهریزی شده و بخشی از یک پروژه استعماری است. دستهای نجسی، میلیونها دلار مواجب میگیرند تا زنان شیعه را از بانوان پاک و عفیف دهه شصت به «آزادیهای یواشکی» و «روسری بر نیزه کردن» دهه نود بکشانند و با ماشین رسانهای سنگین خود نامهای خوشگل «شهامت» و «شجاعت» و «شیرزن»‼️ بر «عریانی» و «هرزگی» و «تنفروشی مجانی» بگذارند.
🔰دوم، دستگاههای متولی تعطیلند. شورای عالی فضای مجازی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزههای علمیه، ستاد امر به معروف و نهی از منکر و مهمتر از همه #صداوسیما، گویی در خوابند. تابوهای فرهنگی اصیل ایرانی و اسلامی، از حجاب گرفته تا رقص و آواز و اختلاط زن و مرد، خصوصا در فضای مجازی و محافل مختلف، قبحزدایی شده؛ بدون اینکه این دستگاهها که برای حفظ و حراست از فرهنگ ایران و اسلام، بودجه میگیرند، به جز برگزاری جلسات و تشکیل کارگروهها و صدور بیانیه و بخشنامه، اقدام موثری داشته باشند.
🔰سوم، ممکن است تقصیر را بر گردن دختران و زنان جوانی بیندازیم که بیتوجه به عواقب بیحجابی، بیاعتنا به آنکه بدانند سرنوشت زنان غربی و Me Too ها و خشونتها و تجاوزهای افسارگسیخته در انتظار خود و همجنسان آنهاست، پا به باتلاق عریانی میگذارند. آنها که به ولع خودنمایی نمیخواهند از قافله تبرج جا بمانند و گمان میکنند هرچه عریانتر شوند، زیباتر میشوند، بیشتر در کانون توجه قرار میگیرند، مدرنتر و امروزیتر میشوند!
🔰چهارم، شاید بخشی از این گناه را بر گردن متدینین و مردم نجیبی ببینیم که غیرت و حمیت دینیشان ته کشیده، تذکرات اجتماعی را فراموش کردهاند، یا امر به معروف و نهی از منکر را تنها به شکل خشن و غیظآلود آن بلد شدهاند، (نه برای تاثیرگذاری و تغییر دلها) حتی ممکن است عدهای از سر نشناختن ریشه ماجرا، «حکومت اسلامی» را مقصر بدانند که با «طالبانیسم» و رفتارهای افراطی و بگیر و ببند، عامل دینگریزی و حجابگریزی شده است.
💢 اما معتقدم بیشک، ریشه بیحجابی و هر نوع معضل فرهنگی را ابتدا و انتها باید در «رسانه» سراغ گرفت. نه تنها از بدو انقلاب که از عصر پهلوی، میهن ما همچون بقیه جهان اسلام، با یک «جنگ رسانهای» سهمگین مواجه شد که هر نوع رفتار و حرکتی صرفا یک «واکنش» به این جنگ رسانهای بوده است. اگر جمهوری اسلامی، قانون ممنوعیت ویدئو و ماهواره تصویب کرده، اگر مسلمانی در گوشه خیابان غیرتش به جوش آمده و به زن بیحجابی تذکر داده، اگر گشت ارشادی تشکیل شده، اگر برای حفظ ناموس ایرانی در نیمههای شب، مرد غیرتمندی شهید شده، اگر عدم نمایش ناخن کاشته شده یک زن در صداوسیما سوژه شده و توسط «شبکه خوراکسازی برای سلبریتیها و شاخهای مجازی»، مهر «طالبانیسم» خورده، همه و همه ناشی از همین دستگاه رسانهای مریضی است که با برنامه و هدف دقیق مشغول است. بدون یک روز اتلاف وقت. جبهه شیطان در باطل خود، متحد و پیوسته در کار است.
اما در مقابل، صداوسیمای جمهوری اسلامی پس از ۴۳ سال حتی یک فیلم، حتی یک فیلم نساخته که به شیوه هنرمندانه به مخاطب تشنه سریال ایرانی بگوید چرا حجاب مفید است؟ چرا باید باحجاب ماند یا باحجاب شد؟ حوزههای علمیه ما، ائمه جماعات ما در همه شهرها، یک بار آمار ندادهاند که تابهحال اعتقادات چند جوان دینگریز یک محله را سامان دادهاند و چند دختر و پسر جوان را به هم رساندهاند تا مجبور نشوند برای جلب توجه، روسریشان را شلتر کنند؟! ستاد امر به معروف که تنها یک شکل را از امر به معروف بلد است: «تذکر لسانی»! روی اتوبوسها!
از این جهت به صراحت میتوان گفت، تنها راه موثر درمان بیحجابی، #رسانه و فرهنگسازی تبلیغاتی است. مرض را باید از جایی درمان کرد که از آنجا میآید. تنها با رسانه میتوان جلوی این نبرد سهمگین فرهنگی ایستاد و بیحجابی را یک ضدارزش، یک خودارزانفروشی و پله اول «می تو» فرهنگسازی کرد.
آقای #جبلی! قبلیها که خواب بودند، حداقل شما بیدار باشید.
دلم میسوزد از نسلی که میسوزد.
✍️ متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در خبرگزاری فارس: http://fna.ir/1q033c
☑️ @abdollahy_moh
سایه ها را رها کنید، زنگه زور را دریابید
محمد عبدالهی
هندی ها بازی ای دارند به اسم بازی سایه ها. سایه ها را به حرکت در می آورند، بازی میدهند و وقتی همه غرق تماشای سایه ها شده اند، تو گویی جادو شده اند.. آن وقت دیگر نمیتوانند دستی که سایه ها را بازی میدهد ببینند.
درست وقتی جامعه #ایران درگیر مرگ یک دختر شده، در شمال غربی ایران، توطئه ای هولناک علیه وطن مان در جریان است. شما میدانید رضاخان، به دستور انگلیسیها، قره سو را به #ترکیه بخشید و این خیانت او مسیر نزدیک ایران به ایروان را قطع و ترکیه را به نخجوان وصل کرد. نخجوان نیز بخشی از جمهوری باکو است و قره باغ (با جمعیت اکثرا ارمنی) که سالهاست محل مناقشه جمهوری #آذربایجان و ارمنستان بود، پس از جنگ 40 روزه سال 2020 و توافق آتش بس به صورت تقریبا رسمی از قلمرو ارمنستان خارج شده و جزء خاک جمهوری آذربایجان شد. در این میان، ارتباط بین ترکیه و نخجوان با جمهوری آذربایجان از طریق کریدور #زنگه_زور که جزء خاک ارمنستان است از مفاد توافق آتش بس بود. حالا 2 سال پس از شکست غیررسمی ارمنستان، جمهوری آذربایجان به تحریک ترکیه و دقیقتر بگوییم: اسرائیل، به دنبال تصرف کریدور زنگه زور است. منطقه ای که در صورت غفلت ایران و سستی ارمنستان، اگر اشغال شود، مرز ایران و ارمنستان را قطع کرده و راه زمینی ایران به کل اروپا قطع شده و رسما به دست ترکیه و اسرائیل میفتد. از سوی دیگر، خوی جهانخواری نوعثمانی های ترکیه را حریص تر میکند و احتمالا در آینده نزدیک طبق آنچه رسانه های ترکیه صریحا میگویند باید شاهد امپراتوری ترکیه در شمال ایران باشید. و طمع بیشتر به تصاحب شهرهای ترک نشین ایران. (دقت کنید به بهانه مرگ مهسا امینی گروههای تجزیه طلب کرد و ترک به اتحاد با یکدیگر پرداخته اند)
ایران باید تمامی ابزارهای دیپلماتیک و امنیتی خود را به کار گیرد تا جلو از دست رفتن زنگه زور را بگیرد. خصوصا که در روزهای اخیر آمریکا از درگیری روسیه در اوکراین استفاده کرده و با فرستادن نانسی پلوسی تلاش کرده ارمنستان را از حوزه نفوذ روسیه خارج کرده و به غرب نزدیک کند. هرچند اهداف آمریکا و اسرائیل در تضعیف ایران در منطقه یکسو است و دور نیست روزی که ارمنستان را برای بخشیدن زنگه زور تحت فشار بگذارند.
سایه های جنگ روانی، جادوهای رسانه ای را رها کنید، زنگه زور را دریابید.
mshrgh.ir/1420456
#محمد_عبدالهی
@abdollahy_moh
🔴 اگر جمهوری اسلامی نباشد🔴
جریان برانداز، مخالفان و منتقدان جمهوری اسلامی، گمان میکنند اگر #جمهوری_اسلامی نباشد، ایران گل و بلبل و بهشت خواهد شد. اما بیاییم سناریوهای مختلف را دقیق بررسی کنیم:
🔰اولین سوال این است که اگر جمهوری اسلامی نباشد، چه کسی باشد؟ سلطنت طلبها؟ مجاهدین خلق ؟ سکولارها؟ لاییک ها؟ اصلاح طلبها؟ غربگراها و ماموران آمریکا؟ قومیتها؟ کدامیک از اینها نماینده کل مردم #ایران میتواند باشد؟! کدامیک میتواند ایران بهتری بسازد؟ هیچکدام. هیچکدام ذیل دیگری قرار نمیگیرد. هیچکدام رهبری دیگری را نمی پذیرد. و از همه مهمتر، هیچکدام کارنامه درخشانی ندارند..
با دقت ببینید:
🔺 اگر جمهوری اسلامی نباشد، اولین سناریو این است که ساختار اسلامی حذف شود و ساختار انتخابات #سکولار شکل بگیرد. در این صورت ترکیب حاکمیت، در بهترین حالت، میان زد و خورد گروهها و حزب ها و ذینفعان هزار فرقه، از سلطنت طلب تا اصلاح طلب، از قومیتها تا مذهبها، تقسیم و پاره پاره میشود. حاکمیتی متکثر که همواره محل رقابت و تنش های سیاسی و بی ثباتی دائمی است. در این صورت آینده ای جز «بی ثباتی دائمی» در انتظارمان نیست. بدتر از پاکستان و عراق و لبنان.
🔺 اگر جمهوری اسلامی نباشد، دومین سناریو این است که دست نشانده ای امریکایی بر سکان حکومت ایران می نشیند که یا بصورت دیکتاتور (مثل مصر و عربستان) یا با روتوشی دموکراتیک (مثل تایوان) ایران را هم به جرگه «گاوهای شیرده» منتقل میکند و آینده ای جز «غارت» در انتظارمان نیست.
🔺 اگر جمهوری اسلامی نباشد، سومین سناریو این است که کشور در شرایط تضعیف حکومت مرکزی قرار میگیرد و با جولان گروههای قومیتی تجزیه طلب فرصت طلب، چه کرد چه ترک چه بلوچ چه سایر اقوام، ایران به کشوری پاره پاره و تجزیه شده تبدیل میشود. (تحقق طرح خاورمیانه برنارد لوئیس) آینده ای بدتر از لیبی و سودان و اتیوپی. در پانصد سال اخیر، هر حکومتی در ایران تغییر کرده، ایران کوچکتر شده (جز در جمهوری اسلامی)
🔺اگر جمهوری اسلامی نباشد، حکومتی می آید که دیگر هیچ قید و بند اعتقادی ندارد و حتی با فشار احکام #اسلام هم نمیتوان مسئولینش را وادار به کار کرد. تبعیض و واردات و عقب ماندگی تولیدی و وابستگی سیاسی به اسم «ارتباط با دنیا و جهان آزاد» افزایش می یابد، دزدی، فساد، ناکارامدی و انحطاط اخلاقی جامعه به اسم «جامعه نرمال» تشدید میشود و این بار دیگر «اسلام» و «عدل علی» هم نیست که مهار مسئولین را بکشد. در اینصورت ایران مجبور میشود یا مستقل و خودکفا باشد که با تنبیه و تحریم روبرو میشود و یا ناچار میشود در خوش بینانه ترین حالت، بصورت محترمانه به اردوگاه غرب سرویس دهد، پایگاه آمریکا و ناتو شود و تدارکاتچی اسرائیل شود، و برده اقتصادی آنها باشد. در این صورت «ایران قوی» نه، بلکه یک «ایران ضعیف با قدرت پوشالی» آینده ماست. بدتر از ترکیه و امارات و جمهوری آذربایجان.
🔺اگر جمهوری اسلامی نباشد، ایران، نه نروژ میشود نه سوئیس نه آلمان و فرانسه. اینجا خاورمیانه است و اتمسفر، قواعد و بافت هویتی، قومی، سیاسی، و اقتصادی خاص خود را دارد.
🔺اگر جمهوری اسلامی نباشد، ایران عزیز ما در مدتی کوتاه به کشوری چندپاره، بی ثبات و دچار هرج و مرج و آنارشی، ضعیف و تدارکاتچی غرب تبدیل میشود. در یک کلام:
🔺اگر جمهوری اسلامی نباشد، نه ایران می ماند نه اسلام. نه قدرت می ماند نه اخلاق. نه تمدن می ماند نه استقلال نه آزادی.
🔰 راه حل چیست؟ چگونه میتوان ایران را به کشوری بهتر تبدیل کرد؟ با کارآمدتر کردن جمهوری اسلامی. با تغییر سیاستگذاری های فرهنگی و اقتصادی. با اصلاح سازوکارهای نظارتی بر عملکرد کارگزاران. با قوی تر کردن ایران در همه عرصه ها. با تامین خواسته های بحق قاطبه مردم به صورت آرام و مثبت و رو به جلو. با امید، با نشاط اجتماعی، با آرامش.
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
از عجایب انقلاب ما اینه
فدایی #جمهوری_اسلامی: روح الله عجمیان، شهید بسیجی، خونه اش جنوب شهره، دستای مادرش پینه بسته..
معترض و منتقد جمهوری اسلامی: علی کریمی و علی دایی و اون سلبریتی هاییه که کاخ نشینن.. پول یه ماه برق خونه شون، حقوق ۶۰ تا کارگره.. بعد شدن لیدر اعتراضات!
حکومت عجیبیه.. هر کی بیشتر حروم خورده، معترض تره
#ایران
@abdollahy_moh
🔴 منشا این همه خشونت، کجاست؟!!
#خشونت عجیب و رفتارهای وحشیانه بعضی آشوبگران هر بیننده ای را به تعجب وا میدارد. کشتن بیرحمانه حافظان #امنیت یا افراد دارای چهره مذهبی، با چاقو و قمه، پنجه بوکس یا اسلحه، تکه تکه کردن و حتی سوزاندن افراد این سوال را به ذهن می آورد که منشا این حد از خشونت و توحش کجاست؟! چگونه جامعه ایران که به مهربانی و خونگرمی، به نجابت و مدارا شناخته میشود، چنین افرادی را از بطن خود بیرون می ریزد؟! که تا این حد نسبت به یک «انسان» میتوانند شقاوت و قساوت به خرج دهند. (نمونه اش قتل وحشیانه شهید آرمان علی وردی)
اندیشمندان علوم اجتماعی و تحلیلگران سیاسی دلایل زیادی برمی شمرند: از اخبار عصبانی کننده و نفرت پراکنی شبکه های ماهواره ای تا بازی های خشن رایانه ای. هرچه هست ریشه خشونت و نفرت در «رسانه» است. خوب است به نقش رسانه دیگری نیز بپردازیم: #سینما و فیلم.
این برخی از معروفترین و پرفروش ترین فیلم های سینمایی ده سال گذشته ایران است: به موضوع و محتوای آنها دقت کنید:
🔺- مغزهای کوچک زنگ زده: داستان یک خانواده معتاد و قاچاقچی که 3 پسرش قاچاقچی و معتاد و آدمکش و باند مواد مخدر دارند. در فیلم حمله مسلحانه باند شکور به پلیس و دستگیری مظلومانه آنها! نشان داده میشود.
🔺- متری 6 و نیم: قهرمان فیلم، قاچاقی ای است (نوید محمدزاده) که با پول قاچاق، میخواهد خانواده و اقوامش را خوشبخت کند! در سرتاسر فیلم، پلیس به صورت نیرویی عصبی، فحاش، و ظالم تصویرپردازی میشود. (تمام لوکیشن فیلم در «زندان» است)
🔺- ابد و یک روز: داستان خانواده ای که پسر معتاد آنها (نویدمحمدزاده) بخاطر خرده فروشی کل خانواده را درگیر میکند. پسر باهوش خانواده، پلیس را فریب میدهد، مادر مواد پسرش را مخفی میکند و خواهر (پریناز ایزدیار) برای پرداخت قرض برادر بزرگش، خانواده ای افغان را وعده ازدواج میدهد. دو خواهر دیگر (مطلقه و شوهرمرده). خانواده ایرانی فروپاشیده و تلخ و سیاه بخت.
🔺- فروشنده: زنی که با شوهرش خانه سابق یک فاحشه را اجاره میکنند و مورد تعرض یکی از مشتریان زن فاحشه قرار میگیرد! زن و شوهر هیچکدام به دستگاه قضایی مراجعه و اعتماد نمیکنند و تلاش میکنند خودشان متجاوز را پیدا و مجازات کنند.
🔺- دارکوب: داستان زنی معتاد که بدنبال شوهر سابق و فرزندش است. دوربین در سرتاسر فیلم در خانه زنان معتاد و محل های مصرف و پخش مواد مخدر میچرخد. سکانسهای چندش آور مصرف مواد مخدر به راحتی جلو چشم بیننده پخش میشود. حمله پلیس به لانه معتادان حمله ای ظالمانه و بی فایده تصویر میشود.
🔺- سرخپوست: پلیس به دنبال مردی بیگناه ولی فراری است. پلیس عاشق (زمان پهلوی) به خاطر عشق به دختر امدادگر زندان (که هرگز در دوره پهلوی چنین موضوعی وجود نداشته) سرانجام پس از یافتن فراری او را رها میکند. تمام فیلم در «زندان» میگذرد.
🔺- نهنگ عنبر: (کمدی مثلا) دختری عاشق آمریکا که بی هیچ دلیلی شیفته «مهاجرت» به امریکاست تا جاییکه عشق دوران کودکیش را رها میکند و سالها به امریکا مهاجرت میکند!
🔺- جدایی نادر از سیمین: زنی که بخاطر «مهاجرت» تصمیم به طلاق دارد.
🔺- میلیونر میامی: چهار نفر به دنبال «جسد سوخته» ای میگردند که او را بجای خود جا بزنند و از بیمه پول هنگفتی به جیب بزنند. در سکانس های متعدد فیلم، سوخته یک انسان عادی سازی میشود و با لذت و ولع و خنده و خوشحالی از خودکشی یا انسان سوخته و جزغاله شده یاد میشود.
🔺- خوک: تم اصلی این فیلم هم «قتل» است. قاتلی در شهر کارگردان های مهم سینما را میکشد و روی پیشانی آنها مینویسد «خوک». یکی از کارگردانها منتظر قاتل نمیماند و خود او را به دام میندازد و کشتن با اسلحه. قهرمان فیلم هم زن دارد هم معشوقه (لیلاحاتمی). معشوقه ای که گویا معشوقه دیگر کارگردانها هم میشود. و فیلم به سادگی از این روابط نامشروع میگذرد.
🔺- ژن خوک: پسری برای رسیدن به معشوقش با همراهی زندانی دیگری از «زندان» فرار میکند. یکی از آنها به شکل مظلومانه ای! توسط #پلیس ظالم و بیرحم! کشته میشود ولی نهایتا دو عاشق فراری فرار میکنند. این تم حتی در دوره پهلوی قفل بوده و فرار از دست قانون از جمله خط قرمزهای سینما بوده است.
ادامه در 👇👇
http://fna.ir/1sg6wf
☑️ @abdollahy_moh
ادامه👇👇
🔰 دقت کردید: #فیلم هایی با 4 تم اصلی: اعتیاد، مهاجرت، تجاوز و قتل و مقابله حتی مسلحانه با پلیس.
با تماشای این فیلم ها نه تنها هیچ حس مثبت و « #حال_خوب »ی دریافت نمیکنید (شعار تکراری بازیگران و سینماگران)؛ برعکس با اعصاب و روح و روانی سیاه و منفی و آلوده مجبور میشوید فیلمهایی تلخ را تحمل کنید. فیلمهایی که حتی کمدی شان هم ژانر عجیبی دارد به اسم «کمدی سیاه»! فیلم هایی سراسر سیاه و سیاهی. سراسر نکبت و فلاکت. دریغ از معنویت، اخلاق، نگاه زیبابین، دریغ از قهرمان هایی مثبت و سازنده.
شبکه خانگی با فیلمهای سیاه و سراسر خیانت و تجاوز و قتل (شهرزاد، زخم کاری، یاغی، دل، مانکن و..) خود داستان غمناک دیگری است. صدا و سیما هم وضع بهتری ندارد. سریالها حتی سریالهای طنز، کمدی سیاه است و به تصویر کشیدن خانواده های بدبخت و مفلوک. دریغ از سریالی که الهامبخش #امید و کار و کارآفرینی به جوانان مملکت باشد. سازنده و هنرمندانه، ارزشهای اخلاقی و انسانی و فرهنگ اسلامی ایرانی را به تصویر بکشد.
🔰 هرگز گمان نکنید این فیلم ها، بدون برنامه ریزی، بی هدف و بدون استراتژی خاصی و صرفا از سر دغدغه و علاقه کارگردان و فیلمساز ساخته میشوند. برخلاف وزارت ارشاد و صداوسیمای ایران که بی هیچ هدف و استراتژی و به صورت پراکنده و گتره ای تصمیم میگیرند، این فیلم ها با نقشه راه و کاملا برنامه ریزی شده و هدفمند ساخته میشوند. و اثرگذاری آنها در تشدید آسیب های اجتماعی واقعی و ملموس است. نگاهی به روند صعودی و هولناک آمارهای مهاجرت، طلاق، خودکشی، قتل، قتل های خانگی بیندازید تا اثرگذاری مستقیم رسانه بر جامعه را ببینید. تاثیر سیاسی امنیتی این فیلم های به ظاهر اجتماعی، در تزریق نفرت و خشونت، تمایل به قتل و کشتن و سوزاندن حافظان #امنیت، بی تردید یکی از اثرات رسانه و سینمای سیاه و نفرت پراکن است.
تا زمانی که وزارت ارشاد، صداوسیما، سازمانهای سینمایی ظاهرا انقلابی، نهادها و دستگاههای فرهنگی کشور، سیاستگذاری و خطوط قرمز ساخت فیلم را به دقت تعیین و اجرا نکنند، فیلمسازان را وادار یا تشویق به فیلم های سازنده (بجای تخریبگر) نکنند، منتظر فاجعه های بدتر از این در کف جامعه ایران باشید.
🔰 رهبر انقلاب شاه کلید فرهنگ و فعالیت های فرهنگی و هنری و حتی سیاسی کشور را مدتهاست اعلام کرده اند: زنده کردن «امید» در جامعه. «امید موتور پیشران جامعه است». هر فیلمی که مایوس کننده، مخرب امید و پیشرفت باشد از همان ابتدا نباید ساخته شود. نه اینکه ساخته شود و بعد با توقیف، معروفتر و محبوبتر شود. مسئولان فرهنگی کشور را بیدار کنید.
✍️ متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در خبرگزاری فارس: http://fna.ir/1sg6wf
☑️ @abdollahy_moh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 منشا این همه #خشونت از کجاست؟!
چه شد که بخشی از جامعه، به چنان قساوت و بیرحمی رسید که در #اغتشاشات ۴۰۱ به تکه تکه کردن و آتش زدن هموطن و حافظان امنیت خود رسید؟!
فقط به برخی از پرفروش ترین و معروفترین #فیلم_سینمایی های دهه اخیر نگاه کنید 👆
متن کامل در: http://fna.ir/1sg6wf
☑️ @abdollahy_moh
🔴 چگونه از شما جاسوسی میکنند؟!
جدیدترین شیوه جاسوسی در جهان، #جاسوسی از طریق جمع آوری اطلاعات از «منابع آشکار یا عمومی» است. اینترنت، پایگاههای جستجو، پیام رسانها و خصوصا شبکه های اجتماعی. به این شیوه جاسوسی محترمانه از منابع قابل دسترس برای عموم، اوسینت ( Open-source intelligence (OSINT)) میگویند.
از پستها و پیج شخصی شما در شبکه های اجتماعی، به راحتی اطلاعاتی همچون اطلاعات شخصی (از نام تا اطلاعات تحصیلی، عکس، محل کار و موقعیت مکانی)، حلقه دوستان و خانواده، شبکه ارتباطات شخصی و شغلی، زمینه فعالیت، علایق و عقاید، سطح کنش پذیری و.. قابل کشف و دسترسی است.
🔰 دوهفته پیش روزنامه انگلیسی تایمز گزارش داد، نزدیک به ۸۰ درصد از اطلاعات سازمانهای اطلاعاتی مانند سیا از "OSINT" تامین میشود. بعنوان مثال مینویسد: "پستهایی که در شبکههای اجتماعی منتشر شد و حاوی اطلاعات حساسی درباره استقرار نیروهای روس در اوکراین بود، تأثیر سریعتر و قویتری نسبت به تصاویر منتشر شده توسط شرکتهای ماهوارهای از تحرکات نیروهای روسی داشت".
🔰تایمز مینویسد: آمریکا سالانه 90 میلیارد دلار برای جاسوسی از افراد و کشورها هزینه میکند. به این رقم دقت کنید. کل بودجه سالانه ایران حدود 39 میلیارد دلار است. و آمریکا سالانه بیش از دو برابر کل بودجه کشور 80 میلیونی ایران فقط صرف "جاسوسی" میکند. همچنین چین در حال حاضر حدود ۱۰۰ هزار نفر را در اختیار دارد که در زمینه این نوع جاسوسی (اوسینت) کار میکنند و حتی شرکتهای خصوصی واحدهای خود را برای نظارت بر وبسایتهایی مانند توییتر، فیسبوک و یوتیوب راهاندازی کردهاند تا از اولین کسانی باشند که از تغییرات مورد انتظار در وضعیت" امنیت جهانی" مطلع میشوند.
🔰در اینجا اهمیت فضای مجازی خصوصا شبکه های اجتماعی در «امنیت» و «ناامنی» کشورها آشکارتر میشود. هر کشوری که صاحب و مالک یک شبکه اجتماعی و پیام رسان است، به راحتی میتواند کاربران کشورهای هدف را جاسوسی و آنالیز کند. از طریق شبکه های اجتماعی، سرویسهای جاسوسی، به راحتی میتوانند نوسانات رفتاری و فکری جوامع را ارزیابی، کنترل و دستکاری کنند.
🔰 به عنوان مثال، سرویس جاسوسی آمریکا از طریق اینستاگرام تحلیل میکند که مردم ایران، مردم ترکیه، مردم عراق و..، با چه اخبار و حوادثی، عصبانی میشوند؟ از چه طریقی خشم اجتماعی فراگیر میشود یا فروکش میکند؟ چگونه و به چه چیز میخندند؟ چگونه و با چه سوژه هایی متحد میشوند و حالت دفاعی از کشورشان میگیرند؟ با چه مکانیسم تبلیغاتی، لایک میکنند؟ کامنت میگذارند؟ خرید میکنند؟ با چه سوژه ای دیوانه میشوند و شورش میکنند؟‼️ چگونه و با چه اخباری، میتوان سطح خودکشی، سطح افسردگی، سطح خشونتهای خانگی و.. را در یک کشور بالا برد. تمامی این اطلاعات، علاوه بر شناخت میدانی از روحیه اجتماعی یک ملت، از طریق شبکه های اجتماعی قابل کشف و کنترل است.
🔴 دقیقا به همین دلیل است که در شورشهای یک دهه اخیر در ایران و کشورهای مقابل آمریکا، نقش شبکه های اجتماعی پررنگ است. فتنه 88 فتنه #توییتر بود. فتنه 98 فتنه #تلگرام و کانال آمدنیوز بود که با ساپورت ویژه این پیام رسان اسرائیلی به رشد عجیبی در حدود یک سال رسیده بود. فتنه 1401 فتنه #اینستاگرام بود. شبکه سلبریتیها و اینفلوئنسرها و شبکه های ماهواره، به شکل کاملا سازمان یافته حتی آرایشگر و میکاپ آرتیست ها را بعنوان لیدر آشوب به میدان فرستادند. افرادی که طی سه سال با پشتیبانی یکطرفه و انحصارگرای اینستاگرام، فالور به هم زده و در شرایط حذف تمامی حساب های حامی جمهوری اسلامی و تروریسم رسانه ای علیه هر کس که حتی یک تصویر و یک خط از مقاومت از شهید سلیمانی و کلا از شهدا سخن بگوید بالا آمده بودند دقیقا برای چنین روزی تعبیه شده بودند. جالب آنکه در این پروژه فالورسازی، سلبریتیها، بازیگران و فوتبالیستهای سفارتخانه ای، به شکل عجیب و کاملا هدایت شده ولی ظاهرا عادی به صورت تصاعدی رشد می یابند و سایرین، رشد عادی یا منفی کسب میکنند. نگاهی به کامنتها، کامنتهای ترولی و رباتی، بین پیجهای سفارتخانه ای و سازمانی با سایر پیج ها گویای این حقیقت است.
نقش این شبکه تروریستی چنان در طراحی و اجرای کنش های جمعی در ایران و کشورهای هدف پررنگ است که به محض بالا رفتن کاربران پیام رسانهای داخلی (ایتا، روبیکا، بله و..) احساس خطر کردند و در یک دیکتاتوری علنی اقدام به حذف این اپ ها از گوگل پلی کردند. و سپس با برنامه «فیلترینگ ناقص» که دام نفوذی های لانه کرده در دستگاههای مرتبط با مدیریت فضای مجازی ماست، عصبانیت اولیه آنها فروکش کرد.
دشمن به خوبی، «سوراخ دعا» برای فریب مردم ما را یافته است: رسانه.
#محمد_عبدالهی
✍ متن کامل این مقاله: mshrgh.ir/1451118
☑️ @abdollahy_moh