eitaa logo
ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قزوین
716 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
636 ویدیو
44 فایل
کانال رسمی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قزوین در ایتا شماره تماس 028 33689800 ارتباط با مدیر کانال استان @adminabm_qhazvin کانال ستاد کشور در ایتا https://eitaa.com/setadeabm روبیکا: rubika.ir/setad_adm_amuzesh بله: ble.ir/setad_adm_qazvin
مشاهده در ایتا
دانلود
ستاد امر به معروف و نهی از منکر در راستای توسعه گفتمان امر به معروف و نهی از منکر و با هدف تخصصی کردن مطالبات مردمی اقدام به ثبت «تشکّل های مردمی» کرده است. به گزارش روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قزوین، این ستاد اقدام به ثبت «تشکّل های مردمی» در حوزه ی تخصصی: فرهنگی، اجتماعی، مذهبی- اقتصادی- بهداشت و درمان- محیط زیست- فضای مجازی و رسانه- علم و فن آوری و نوآوری- سیاست داخلی و خارجی نموده است. علاقه مندان به کنشگری در حوزه امر به معروف و نهی از منکر می¬توانند برای اطّلاع از ضوابط و ثبت گروه به نشانی www.motalebh.ir مراجعه نمایید. گسترش و تسهیل زمینه مشارکت آحاد مردم در موضوع امر به معروف و نهی از منکر، حمایت هدفمند از تشکّل ها، شبکه سازی گروه های مردمی مطالبه گر، توجیه، آموزش و حمایت مادّی و معنوی نظام مند از احیا گران در اهداف تشکیل تشکّل های مردمی است. گفتنی است هر تشکّل مردمی 5 تا 9 نفر عضو خواهد داشت و تنها در یک حوزه ی تخصصی مجوّزفعالیت دریافت خواهد کرد. 🔸لینک کانال ایتا: @setadqazvin 🔸لینک کانال تلگرام: https://t.me/setadqazvin 🔸آدرس پیج اینستاگرام: @vedad.ir 🔸نشانی سایت: www.setad-abm.com/fa/qazvin
مهارت‌ ارتباطی چیست؟     مهارت‌ ارتباطی قابلیتی است که شما در هنگام ارسال و دریافت انواع اطلاعات از آنها استفاده می‌کنید؛ از نمونه‌های آن می‌توان به اظهارنظرهای جمعی، احساسات یا اتفاقاتی که در اطرافتان رخ می‌دهد، اشاره کرد. مهارت‌های اجتماعی شامل شنیدن، حرف‌زدن، مشاهده و همدلی است؛ این موضوع همچنین در درک تفاوت نحوه برقراری ارتباط در اشکال مختلف، مانند تعامل چهره‌به‌چهره، مکالمات تلفنی و ارتباطات دیجیتالی، مثل ایمیل و شبکه‌های اجتماعی بسیار مفید است.   
📌انواع مهارت‌های ارتباطی انواع مختلفی از مهارت‌های ارتباطی برای آموزش و تمرین وجود دارند که به شما کمک می‌کنند تا به رابط مؤثری تبدیل شوید. بسیاری از این مهارت‌ها در کنار هم کار می‌کنند و بر اهمیت تمرین مهارت‌های ارتباطی در زمینه‌های مختلف و در زمان ممکن می‌افزایند. ۱- گوش‌دادن فعال گوش دادن فعال به‌معنای توجه دقیق به کسی است که با شما صحبت می‌کند. کسانی که دارای این ویژگی هستند، به‌دلیل توجه و احترامی که برای شنیدن حرف دیگران قائل‌اند، به دید همکارانشان محترم هستند. به ‌نظر می‌رسد که گوش‌دادن مؤثر کار آسانی است، اما در حقیقت مهارت ارتباطی است که تقویتش ساده نیست. می‌توانید با تمرکز بر گوینده، پرهیز از وسایلی مانند موبایل، که حواستان را پرت می‌کند، و آماده‌کردن برخی از پرسش‌ها و نظرات، به شنونده مؤثری تبدیل شوید. ۲- هماهنگی سبک ارتباطی خود با مخاطبان هریک از سبک‌های ارتباطی برای موقعیت جداگانه‌ای مناسب هستند. برای اینکه بتوانید بهترین مهارت ارتباطی خود را به ‌کار بگیرید، مهم است که ابتدا مخاطبان خود و مناسب‌ترین شیوه ارتباطی با آنان را بررسی کنید؛ به‌عنوان مثال، اگر قرار است که با یک کارفرما ارتباط برقرار کنید، بهتر است که یا یک ایمیل رسمی ارسال کنید یا از تلفن استفاده کنید؛ بسته به شرایط، ممکن است که حتی نیاز باشد یک نامه رسمی تایپ‌شده بفرستید. ممکن است که در محل کار، انتقال اطلاعات پیچیده به‌صورت شخصی یا به‌وسیله برقراری ارتباط ویدئویی راحت‌تر از نوشتن یک ایمیل طولانی باشد.
بی تفاوتی در جامعه نوعی بیماری اجتماعی است. همان گونه که در مقابل آن، هرگونه اعتنای اجتماعی و نوع دوستی در حیات فردی و اجتماعی، نشانه پویایی و سلامت اجتماعی است.
حجاب چشم   قل للمومنین یغضوا من ابصارهم: ای رسول ما! به مردان مؤمن بگو تا چشم ها را از نگاه ناروا بپوشند (نور، 30). قل للمومنات یغضض من ابصارهن: ای رسول! به زنان مؤمن بگو تا چشم ها را از نگاه ناروا بپوشند.
4_5809780034843446868.pdf
8.14M
📚 شماره سیزدهم نشریه الکترونیکی « وداد » منتشر شد 📎 آنچه در این شماره از « وداد » می‌خوانید : 🔹سخن سردبیر 🔸 ثبت نام « تشکل های مردمی » 🔹تجسس ممنوع 🔸 توصیه هایی برای امر به معروف و نهی از منکر 🔹چالش های امر به معروف و نهی از منکر 🔸روابط زن و مرد از دیدگاه اسلام 🔹کلمات قصار
مهارت های ارتباطی در روابط دوستانه ویژگی‌هایی مثل راست‌گویی و مهربانی، اغلب باعث ایجاد اعتماد و درک متقابل می‌شود؛ مشابه همین ویژگی‌ها در محیط کار نیز حائز اهمیت است. هنگام کار با دیگران، تعاملاتتان را به‌وسیله نگرش مثبت و ذهن آزاد حفظ کنید. حرکات کوچکی، مانند احوال‌پرسی از همکار یا لبخندزدن و تعریف بابت انجام مطلوب کارها، به تقویت روابط بین همکاران و مدیران کمک می‌کند.
✨﷽✨ با ما همراه باشید 🌷 🔸لینک کانال ایتا: http://eitaa.com/setadqazvin 🔸لینک کانال تلگرام: https://t.me/setadqazvin 🔸آدرس پیج اینستاگرام: vedad.ir 🔸نشانی سایت: www.setad-abm.ir/fa/qazvin
اولین جلسه هم اندیشی رئیس ومعاونان قوه قضاییه و رئیس ،دبیر وتعدادی از معاونان ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور روز چهاشنبه ۱۴۰۰/۸/۲۵ برگزار شد. در ابتدای این جلسه، آیت‌الله «کاظم صدیقی» رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر، امر به معروف و نهی از منکر را از مهمترین مسائلی دانست که همه مسئولان نظام اسلامی باید به آن اهتمام ویژه داشته باشند. وی در عین حال گفت که با گذشت بیش از ۴۰ سال از استقرار نظام اسلامی همه دولت‌ها بدون استثنا تلاش نکردند تا اصل هشتم قانون اساسی درباره فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر به قانون تبدیل شود و مجلس نهایتا به تنهایی در این خصوص اقدام کرد. ...
ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قزوین
اولین جلسه هم اندیشی رئیس ومعاونان قوه قضاییه و رئیس ،دبیر وتعدادی از معاونان ستاد امر به معروف و نه
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر همچنین از عدم اهتمام لازم قوا و دستگاهها به اجرای قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر ابراز گلایه کرد و گفت که این ستاد هم به دلیل عدم همراهی‌های لازم نتوانسته وظایف خود را به طور کامل انجام دهد. آیت‌الله صدیقی ستاد امر به معروف و نهی از منکر را ستاد حامی مظلوم و ضدظلم معرفی و با اشاره به اهمیت حمایت قضایی برای پیشبرد برنامه‌ها و اهداف ستاد امر به معروف و نهی از منکر خاطرنشان کرد: برای عمومی شدن گفتمان امر به معروف و نهی از منکر نیازمند یک اقدام ملی هستیم و همه قوا باید کار را از خود شروع کنند.
در ادامه این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، گفت: در محیط خانواده و اجتماع با رعایت حیا خیلی از مشکلات حل می‌شود که با رفتارها و برخوردهای قهری یا احیانا خشونت آمیز نمی‌توان آن نتیجه مطلوب و بازدارنده را به دست آورد. رئیس عدلیه با اشاره به تصویب قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در سال ۹۴ تصریح کرد: بسیاری از مسئولان اجرایی و نمایندگان مجلس و حتی مسئولان قضایی به ویژه مسوولینی که عضو ستاد هستند در طول سال‌های اخیر تغییر کرده‌اند و ممکن است مسئولان جدید به خوبی از قوانین اطلاع نداشته باشند. حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: یک مسئول به طور معمول بیشترین سروکار را با قوانینی دارد که مستقیما مرتبط به حوزه کاری اوست و ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید مسئولان را نسبت به وظایف قانونی که در این زمینه دارند مطلع سازند. رئیس قوه قضائیه با اشاره به محدودیت مقدورات و امکانات دستگاهها، به مسئولان ستاد امر به معروف و نهی از منکر توصیه کرد که با بررسی دقیق مجموعه مسائل جاری در کشور، موضوعات را برای برنامه ریزی جهت تحقق آنها اولویت‌بندی کنند.
ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قزوین
در ادامه این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، گفت: در محیط خانواده و اجتماع با رعایت حیا خی
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای همچنین از مسئولان این ستاد خواست که با ارزیابی دقیق پیشرفت کارها بر اساس ملاک‌ها و شاخص‌های از پیش تعیین شده، عوامل موفقیت یا موانع تحقق اهداف و برنامه هایشان را آسیب شناسی کنند. وی همچنین بر لزوم طراحی یک برنامه مدون بلندمدت در کنار برنامه های مقطعی و کوتاه مدت برای ستاد امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و گفت:اگر برنامه نداشته باشید و یا اولیت بندی صورت نگیرد کارها مانند یک کلاف سردرگم می‌شود. رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم فعال‌تر شدن دبیرخانه و کارگروههای ستاد امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و خواستار برگزاری منظم‌تر جلسات ستاد امر به معروف و نهی از منکر شد. رئیس عدلیه با بیان اینکه همه کارهای تاثیرگذار الزاما مجازات نیست، تصریح کرد: بسیاری از اموزه های اسلامی اثر تربیتی و بازدارندگی بیشتری نسبت به بعضی مجازات‌ها دارند . حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: در محیط خانواده و اجتماع با رعایت حیا خیلی از مشکلات حل می‌شود که با رفتارها و برخوردهای قهری یا احیانا خشونت آمیز نمی‌توان آن نتیجه مطلوب و بازدارنده را به دست آورد. وی بر همین اساس به کارگروه‌‌های علمی و پژوهشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر توصیه کرد که در کنار احصاء اولویت‌های معروفات و منکرات، بررسی کنند چه اقدامات و کارهایی در کاهش منکرات و گسترش معروفات در جامعه موثرتر است. رئیس دستگاه قضا در واکنش به گلایه‌های مسئولان ستاد امر به معروف و نهی از منکر از بی‌توجهی دستگاه‌های مختلف به اجرای قانون امر به معروف و نهی از منکر گفت: سازمان بازرسی کل کشور موظف به نظارت بر حسن اجرای قانون و مرجع رسیدگی به قصور و اهمال دستگاه‌ها در انجام وظایف قانونی‌شان است. حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: شکل گیری بسیاری از پرونده‌ها به خاطر شیوع منکرات و بی توجهی به معروفات است و اگر بساط منکرات از جامعه جمع شود و جرمی واقع نشود، پرونده قضایی هم نخواهیم داشت. رئیس عدلیه بر لزوم فرهنگ‌سازی به منظور عمومی شدن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر نیز تاکید کرد و گفت: باید امر به معروف و نهی از منکر را از خود و خانواده و محیط کار شروع کنیم تا در دیگر بخش‌های جامعه نیز این فرهنگ گسترش پیدا کند.