ابوقاسم
🔸سانسور فساد=تولید فساد هر از چندگاهی وقتی یک مساله ای مشابه اشتباهی که خانواده رئیس محترم مجلس در
جلوی #فرهنگ و رویه غلط را باید گرفت، همان طور که #رهبر_انقلاب فرمودند دفاع متملقانه از این و آن اصلا مورد قبول نیست، یعنی در نظام اسلامی برای کسی فرش قرمز پهن نکنید و میان عملکرد ضعیف #مسئولین و آرمان ها تفکیک قائل شوید و در ذیل آرمان ها از #مسئولین مطالبه کنید
خب منطق رهبرانقلاب بهترین مسیر ریل گذاری شده برای مطالبه گری است
جوانان مطالبه گر با همین #منطق به سراغ عملکرد ضعیف مسئولین و اشتباه آن ها و فساد های آن ها می روند و جالب اینجاست که همین جوانان عزیز از جانب جبهه انقلاب به #خوارج و #عدالتخواران متهم می شوند.
متاسفانه الگوی #مطالبه_گری طراحی شده از رهبر انقلاب در جامعه انقلابی در جایگاه مورد انتظار نیست و عمدتا فرهنگ و رویه حزبی جایگزین آرمان خواهی امت حزب الله شده است و تاحدودی بی خیال ضرورت پیوند فکری خود با #امام_جامعه شدند.
شاهد براین مساله این است، خوب است بازخورد صحبت های #امام_جامعه درباره مطالبه گری را با انعکاس گسترده تیتر خامنه ای دات آی آر ( خوارج) مقایسه کنید و ببینید در جامعه انقلابی دقیقا از کدام تیتر و جنس صحبت ها بیش تر استقبال شده است و تکثیر شده است؟ صحبت های شفاهی رهبرانقلاب يا تیتر به کار رفته از خامنه ای دات آی آر؟
بدیهی است که فاصله فکری #جامعه_انقلابی با بینش و فکر امام جامعه این تصویر را ایجاد می کند که آنچه امام جامعه می خواهد و اراده می کند در ذهن امت به دغدغه و یک #مطالبه تبدیل نمی شود، بلکه گاهی تصور غلطی از خواسته امام جامعه دریافت می کنند
هرچند هر روز کنار امام جامعه نشسته باشی و در همه امور از وی تقلید کنی و عاشق او باشی و حتی علاقه به جان فشانی برای او داشته باشی اما ندانی او از توچه می خواهد و تو به چه میزان در ذیل بینش و روش وی قدم برمی داری و دقیقا در بزنگاه ها چه وظیفه ای را برای تو تعریف کرده است یعنی بصیرت نداری و او را نمی فهمی و برای او سرباری بیش نیستی؟
این تمرین #ولایتمداری نیست بلکه خود اصل آزمون ولایتمداری است که هرکسی باید خود را با این شاقول سنجش کند
ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مطالبه گری حضرت امام خمینی رحمه الله علیه نسبت به عدم رسیدگی به وضع کشور و تعلل مسئولین
ابوقاسم:کافی است این گفته های امام خمینی را شخص دیگه ای مطالبه کند مطمئنا با برچسب گذاری های متنوعی از جمله عدالتخواران، خوارج زمان، سگ هار ولگرد بدون قلاده و... روبه رو می شود.
هدایت شده از غرب آسیا
🔴نظر سنجی خبرگزاری وستانیوز درباره عملکرد دولت سیزدهم
برای شرکت در این نظر سنجی وارد لینک زیرشوید👇
https://EitaaBot.ir/poll/m0wuc?eitaafly
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حال و هوای بارانی مشهد الرضا، بسیار عاشقانه و با صفا است
نمی شود برای شما دوستان دعا نکرد 🤲
🔸صحبت های سرپرست سابق معاونت هماهنگی و برنامهریزی امور حقوقی دستگاههای اجرایی
در واکنش به بازتاب خبر کنارهگیریاش از مسئولیت
وستانیوز
@westanews
سلام علیکم
برخی دوستان فرمودند چرا فعالیت شما کم شده است
باید عرض کنم که این مساله می تونه چند دلیل داشته باشه
اول اینکه ماشاهد جهش جدیدی در تحولات منطقه نبودیم که ابعاد آن را بررسی کنیم
پیرامون مسائل مختلف منطقه و جهان نظیر بحث افغانستان و جنگ اوکراین نیز به میزان نیاز توضیحاتی را ارائه کردیم
دوم آنکه بنده هم مثل همه عزیزان دغدغه مسائل زندگی شخصی خود را دارم
این روزها همه به دنبال تکه ای رزق وروزی حلال باید دوندگی کنند یا مشکلات دیگری که بالاخره وجود دارد و این امر هم در کاهش فعالیت ها دخیل بوده است.
و سوم آنکه قبلا عرض کردیم ما قرار نیست به هرقیمتی که شده مطلبی را منتشر کنیم
باید احساس کنیم که مطالبی که منتشر می شود برای مخاطب نافع باشد و به فهم او کمک می کند.
ابوقاسم
🔸امام جامعه به تنهایی کارخاصی نمی تواندبکند
گاهی طرح یه مساله اونقده سخته که دعا می کنم کسی اشتباه برداشت نکنه
یا اینکه من بتونم ابعاد اون مساله را بخوبی طرح کنم تا تبعات منفی توی ذهن مخاطب ایجاد نشه
رشد مردم یک جامعه ارتباط مستقیمی با شیوه حکمرانی حاکمیت و رفتار مسئولین اون جامعه دارد
یعنی ادبیات حکمرانی فرد فرد زمامداران یک جامعه در تربیت افراد اون جامعه موثر است.
جامعه زنده جامعه ای است که احساس مسئولیت به عنوان یک فرهنگ پذیرفته شده را با تمام وجود قبول کرده باشد و در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی هوشمندانه فکر بکند و تصمیم بگیرد این جنس از حیات به حیات زمامداران و مسئولین جامعه شما بستگی دارد.
اگر حیات سیاسی و حفظ قدرت برای زمام داران در اولویت باشد یقینا بی مسئولیتی افراد جامعه و کم انگیزه بودن آن ها در مسائل مختلف جامعه برای آن ها بهتر خواهد بود.
و اگر انگیزه اصلی زمام داران حیات بخشی به استعداد ها و توانایی های فرد فرد توده های جامعه است مطمئنا به شکل دیگری به مردمان جامعه نگاه خواهند کرد.
جنس زمام داری در انقلاب اسلامی از قسم دوم است و امام جامعه از همه توانایی ها برای کشاندن مردم در ریز و درشت مسائل کشور و انتقال حس احساس مسئولیت به آن ها استفاده می کند ، اما با این وجود چرا به نتایج مطلوب نمی رسیم؟ یعنی چرا نتیجه به آثار قسم اول (حفظ حيات سياسي برای زمام داران در اولویت است) شباهت دارد؟
خب بهتره یه سوال مطرح بشه شاید پاسخ از دل این سوال پیدا شد
آیا امام جامعه به تنهایی می تواند مردم را وارد صحنه های مختلف اجتماعی کند و احساس مسئولیت مردم را در ساحت های مختلف بیدار کند؟ به چه میزان الگوهای اسلامی در طول تاریخ توانستند به این مساله مهم آن هم به تنهایی برسند؟
پاسخ منفی است
قبلا عرض شد بدون شباهت زمامداران یک حکومت به امام جامعه ، مردم شبیه به امام اون جامعه نمی شوند، مردم به رفتار طبقه های مختلف زمامداران جامعه اعم از استاندار، فرماندار، امام جمعه، شهردار و... نگاه می کنند و آن را با ادبیات امام جامعه مقایسه می کنند
یعنی این مساله ضرورت یک فرهنگ سازی را می رساند که همه دست اندرکاران یک جامعه در رشد مردم موثر اند و مردم این حس را یعنی پیگیری حس رشد و احساس مسئولیت مردم از جانب مسئولین را باید به صورت یک پارچه و به عنوان یک رفتار و رویکرد فراگیر در جامعه درک کنند.
اینکه خود مسئولین به چه میزان رشد کرده اند تا توان قبول رشد مردم و احساس مسئولیت آن ها(مطالبه گری مثلا) را داشته باشند مسئله دیگر است که بحث آن مجال دیگری را می طلبد
ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸آموزش و پرورش ، باید عدالتخواه تربیت کند!
رهبر معظم انقلاب : جهتگیری تعلیم و تربیت کشور باید به سمت برخورداری از عدالت باشد ؛ یعنی آموزش و پرورشِ ما ، تعلیم و تربیتِ ما، #عدالتپرور تربیت کند، #عدالتخواه تربیت کند، #عدالتساز تربیت کند.
@westanews
قبلا عرض کردیم خبرگزاری وستانیوز زیر نظر هیچ جریان و سازمان و یا شخصیت های سیاسی کشور نیست و بهصورت آزادانه برای انقلاب اسلامی فعالیت می کند
یقینا این رسانه برای رشد و توسعه خود به حمایت های مالی شما مخاطبین عزیز نیازمند است تا بتواند بخشی از دغدغه های خود و حمایت از ادمین های محترم را برطرف کند
از همه عزیزان خواستار همکاری و همیاری در این مساله هستیم
ابوقاسم