🔸خلاء رویکرد های فرهنگی و رسانه ای در محور مقاومت
قسمت اول
در اینکه محور مقاومت دستاوردهای امنیتی و نظامی خوبی در کشورهای هدف(سوریه، عراق، یمن، لبنان و فلسطین) به دست آورد قابل تردید نیست اما توجه به چند نکته، بسیار ضروری است
1_ضرورت برنامه بلند مدت برای حفظ منافع: بالاخره در منطقه ای قرار داریم که تضارب منافع بیداد می کنه و تا دلتون بخواد رقبای قَدَر بین المللی و منطقه ای داریم، ایران و جریان های همراه اگه بخوان نفوذ امنیتی و سیاسی خودشان را در منطقه حفظ کنند باید در سیاست ورزی ها و برخی رویکردهای خود در کشورهای هدف بازنگری کنند. متاسفانه رابطه ایران با کشورهایی نظیر عراق و سوریه به احزاب سیاسی و شاخه های نظامی اختصاص پیدا کرده و باتوده های مختلف جامعه روابط عمیقی ندارند، البته احزاب و جریان های سیاسی این دوکشور نیز ارتباط چندان موفقی با مردمانشان ندارند.
این موضوع منجر به کاهش نفوذی اجتماعی ایران در این کشورهای میشه (البته الان هم شده) متاسفانه خطرات این موضوع و ابعاد آن برای دوستان مورد توجه قرار نمیگیره
این موضوع تاثیرات مخربی برای آینده سیاسی ایران در این کشورها به همراه دارد
#ابوقاسم
🔸خلاء رویکرد های فرهنگی و رسانه ای در محور مقاومت
قسمت دوم
2_اهتمام به رویکردهای فرهنگی و اقتصادی: حفظ موقعیت سیاسی و امنیتی محور مقاومت در کشورهای منطقه به میزان نقش و جایگاه آن ها در مناسبات فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و حتی رسانه ای بستگی دارد، هرچند سهم ایران در بازسازی امنیتی عراق وسورية از همگان بیشتر بود اما درحوزه تجاری و بازسازی عراق وسوریه کشورهای رقیب بیش از ما مشغول شدند، برای مثال حجم مبادلات تجاری میان عراق و ترکیه بیش از 20 میلیارد دلار است این درحالی است که حجم مبادلات تجاری میان ایران و عراق تاکنون به 10 میلیارد در سال رسیده است.
رسانه به عنوان رایج ترین ابزار ارتباطی که بهترین و آسان ترین گزینه برای تاثیرگذاری تربیتی و فرهنگی است و در بلند مدت می تواند به فرهنگ سازی مورد انتظار شما کمک شایانی بکند متاسفانه از جایگاه با اصالتی در رفتار و رویکردهای فرهنگی گروه های وابسته به مقاومت در منطقه برخوردار نیست و همین امر درکنار سایر خلاء های فکری، تربیتی و عدم تخصص در رفتار شناسی و رویکردهای صحیح منجر به انفعال آن ها در کشورهای خود شده است یا اینکه خواهد شد.
باید اعتراف کرد که سیاست زدگی احزاب و جریان های نظامی متعلق به مقاومت منجر به فاصله گرفتن آن ها با توده های مختلف مردم و جامعه هدف خودشان شده، مساله ای که خود ما در ایران شاهد آن هستیم
به نظر می رسد دیپلماسی فرهنگی و رسانه در بانک اهداف دست اندرکاران حوزه فرهنگی مقاومت نیست یا اینکه از تخصص لازم برخوردار نیستند، نمونه اش را می توان به شبکه العالم پرداخت که ما هنوز درگیر این موضوع هستیم که آیا مجری کراوات بزند یانه یا مجری خانوم حجاب با چادرد داشته باشد یا حجاب بدون چادر هم کافی است و برخی از رویکرد های امنیتی که عملا رسانه را اسیر خودش کرده و به خاطر فرسایشی شدن محتواها و اخبار عملا از سایر رقبای رسانه ای خودش مثل الجزيرة فرسنگ ها عقب افتاده
#ابوقاسم
هدایت شده از غرب آسیا
✅با درخواست تعداد زیادی از مخاطبین و به مناسبت سالروز ازدواج حضرت زهرا سلام الله علیها و امام علی علیه السلام
دوره جریان شناسی غرب آسیا با تخفیف ویژه، پنجشنبه این هفته منتشر خواهد شد
با توجه به محدودیت فروش، دوستان می توانند در روز پنجشنبه و بعد از اعلام موسسه اخبات اقدام به خرید کنند
خرید برای موسسه ها و مجموعه های فرهنگی با تخفیف ویژه تری عرضه خواهد شد.
برای کسب اطلاعات بیشتر از ابعاد دوره جریان شناسی غرب آسیا می توانید به بنده پیام دهید.
ابوقاسم
✅با درخواست تعداد زیادی از مخاطبین و به مناسبت سالروز ازدواج حضرت زهرا سلام الله علیها و امام علی عل
به دوستانی که بدنبال داشتن یک تصویر عمیق از منطقه غرب آسیا هستند توصیه می کنم دوره صوتی جریان شناسی غرب آسیا را حتما تهیه کنند، این دوره آفلاین است و می توانید هر موقع که علاقه مند هستید گوش کنید.
دوستان امشب سایت را باتخفیف بسیار ویژه اما محدود باز می کنند،به محض باز شدن سایت لینک را در رسانه بارگذاری می کنیم
این فرصت استثنایی را از دست ندهید
هدایت شده از غرب آسیا
فروش ویژه به مناسبت ازدواج امام علی و حضرت زهرا سلام الله علیها
"دوره جریان شناسی خاورمیانه"
👤مدرس: ابوقاسم
سردبیر خبرگزاری وستانیوز
🔸شامل 14 سرفصل و 39 بخش جذاب و چالشی برای شناخت صحیح از خاورمیانه
◾️فروش ویژه با تخفیف "40 درصدی"13 رجب" سالروز ولادت امیرمؤمنان و روز پدر
📞ارتباط با موسسه:02191018013
🔹لینک خرید دوره:
https://ekhbat.net/?p=2629
https://eitaa.com/joinchat/1421279391C25ce5e24d8
🔸تفاوت زبان ایدئولوژی و نگاه تمدنی
مشخصا نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر یک سری از باورها و احکام مذهب شیعه شکل گرفته یا اینکه به سمت و سوی تحقق آرمان های مذهب شیعه در حال حرکت است
این موضوع این تصور را ایجاد می کند که بنابراین همه رفتارها و کنش های ایران در سطح منطقه و بين الملل باید از همین دریچه دنبال شود و ایران تنها از لنز باورها باید به ارتباطات خود با منطقه و جهان بنگرد.
پذیرش تفاوت های فرهنگی، تاریخی و فکری در جوامع بشری یک ضرورت انکار ناپذیر است.
هرکشوری متناسب با الگوها و آیین نیاکان و اسطوره های تاریخی خود به نقطه ای رسیده که برای ابعاد مختلف جامعه سازوکارهای مشخصی را در قالب اندیشه، فرهنگ و تربیت طراحی می کند و آن را نقطه عطفِ حیات بخش برای پیشرفت و توسعه جامعه خود می داند.
ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست و برای رشد مردمان خود از باورهای وحیانی بهره می گیرد.
نکته اساسی این است که ایران چگونه باید با کشورهایی که با آیین اسلامی سروکار ندارند ارتباط فکری وفرهنگی برقرار کند؟
این همان نقطه ای است که باید مورد توجه قرار گیرد که ایران برای ارتباط با بسیاری از کشورهای آسیای مرکزی باید به ارتباطات فکری و فرهنگی خارج از باورهای دینی روی آورد، کشورهایی نظیر افغانستان، تاجیکستان، ازبکستان، ترکمنستان، قزاقستان و قزقیزستان که از زبان وفرهنگ و ادبیات مشترک با ایران برخوردار اند، این یعنی زبان فرهنگ و مشترکات تمدنی ایران با این کشور ها می تواند جوامع پارسی را به گرد هنر و ادبیات جمع کند و همین مساله می تواند منجر به قرابت فکری و مذهبی میان این کشورها شود.
جای تاسف دارد که هرگز نتوانستیم نسبت به فرهنگ های متنوع جوامع رویکرد ها وسیاست های متناسب با آن را طراحی کنیم. جامعه مذهبی عراق یقینا با فرهنگ و مردم تاجیکستان متفاوت است این تفاوت های فرهنگی و ملی گزینش رفتارهای متناسب با اقتضائات این جوامع را می طلبد.
وقتی ما نتوانستیم با کشورهای هم تمدن خود دیالوگ برقرار کنیم و از ارزش های زبان فارسی و الگوهای ادبیات و هنر که سرمایه فرهنگی مشترک فارسی زبان ها محسوب می شوند فاصله گرفتیم این یعنی گزینش سیاست ما نسبت به کشورهای فارسی زبان موفق نبوده و همین امر منجر به کاهش ضریب نفوذ فرهنگی ایران در این کشورها شده و میدان به رقیب دیگری به نام ترکیه داده شد که بازار سرقت اسطوره های فرهنگ و ادب را به راه انداخته است.
یقینا راه ورود آموزه های اسلامی به کشورهای آسیای مرکزی بازگشت به مشترکات تمدنی فارسی زبان ها در این کشورها است و باید به این درک برسیم که تمدن فارسی نقطه مقابل ارزش های دینی نیست.
ابوقاسم
هدایت شده از قرارگاه سازندگی
سلام و صبح بخیر دوستان
باخبر شدیم حال همسر این سید عزیز و طلبه خیلی وخیم شده
حتما برای سلامتییشان دعا کنید و حدیث کسا بخوانید
دوستانی که می توانند و تمکن مالی دارند کمک کنند تا مخارج مداوای این خانوم به خوبی انجام شود.
عبادات استیجاری نیز با قیمت پایین پذیرفته می شود تا مخارج این سید عزیز و همسرشان تامین شود.
@heydaarii
هدایت شده از غرب آسیا
سلام
پیشاپیش عید ولایت مبارک🌸
این کتاب که براتون ارسال شده ی کتاب کمیک (کتاب مصور) هست.
داستان چندتا از بچه های یک محله باصفا هست که برای عید غدیر دارن در حد خودشون دست به کار میشن...
داستان خیلی خوب و جالبی هست برای کودکان
براتون تعدادی از عکس های کتاب رو میفرستم که ببینید
یه عیدی خوبه برای بچه های فامیل و همسایه!
خرید به تعداد برای هدیه هم تخفیف خوبی داره! اینم لینک خرید:
https://b2n.ir/BACHE-MAHAL
شما هم در نشر عید امامت مولا علی( علیه السلام) برای کودکانمون شریک باشید و این نمونه تصاویر را برای دوستانتون بفرستین🙏
🔸امروز نیروی دریایی ارتش از اولین ناودسته پهپادبر خود رونمایی کرده است.
این ناودسته(!) متشکل از ناو آبی خاکی لاوان (از کلاس هنگام)، ناو پشتیبانی دلوار (از کلاس دلوار) و یک زیردریایی کلاس کیلو می باشد.
تبدیل ناوهای قدیمی و منسوخ کلاس هنگام یا دلوار به ناوهایی که بتوانند از روی ریل های مستقر در عرشه و پد بالگرد، پهپاد های انتحاری و شناسایی/رزمی را پرتاب کنند یک حرکت مثبت است. البته نمیدانم برای بازیابی پهپاد های شناسایی و مسلح که مانند پهپاد انتحاری یکبار مصرف نیستند تمهیداتی دارند یا نه!
اما در مورد پرتاب پهپاد از روی زیردریایی کلاس کیلو (چه از روی ریل چه نوع عمود پرواز پلیکان) که برای آن زیردریایی باید روی سطح آب باشد ، این کار یک حرکت کاملا هیئتی و سمی است.
در زمان درگیری و جنگ، به هر دلیلی آمدن زیردریایی روی سطح آب، فاجعه است و خود زیردریایی را در نهایت ریسک شناسایی و آسیب قرار می دهد. در واقع حرکت فوق فقط به درد زمان صلح و مقابله با دزدان دریایی می خورد. هر چند ناوهای کلاس هنگام و دلوار هم چیزی برای دفاع از خود ندارند و به نوعی یک هدف متحرک هستند