ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف آباد و تیران و کرون
🔴قوه قضائیه اجازه ندهد خدای نکرده بر پیشانی دستگاه عدلیه ایران در این زمان حساس، مهر مماشات در برابر
امضای ۲۴ نماینده به ریاست قوه قضائیه درخواست پیگیری و رسیدگی به موضوع پرونده کرسنت را مطرح کردهاند. متن این نامه بدین شرح است:
"باسمه تعالی
حضرت حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای محسنی اژهای
ریاست محترم قوه قضاییه
سلام علیکم
پیرو نامه اخیر ۲۶۰ نفر از نمایندگان درباره ضرورت رسیدگی به مفاسد قرارداد ننگین کرسنت، به دلیل پارهای نگرانیها بر موارد ذیل تاکید میشود:
۱- با انعقاد قرارداد مربوط به کرسنت خیانتی تاریخی نسبت به کشور صورت گرفته است و در اثر فساد عدهای و فریب کاری عدهای دیگر و فریب خوردگی عدهای آخر، دهها میلیارد دلار (صدها هزار میلیارد تومان) به کشور خسارت وارد شده است.
از گروههای سه گانه فاسد که قبل از انعقاد قرارداد و بعداز آن در انعقاد و تثبیت آن نقش داشته اند انتظاری جز فساد نبوده است و از دغل بازان که عملا همدست مفسدان بوده اند و در بیست سال گذشته با قلب واقعیت و ناراستی، مسئولان قضایی و امنیتی کشور را در پیگیری و رسیدگی به مفاسد این پرونده دچار انحراف و تردید کرده اند انتظاری جز همانچه انجام داده اند نبوده است. اما اکنون که واقعیات افشاء شده و معلوم گردیده که قرارداد کرسنت (مورخ ۵/۲/۱۳۸۰) باعث توقف اجرای قرارداد شرکت ملی نفت ایران با شرکت پترو ایران (درسال ۱۳۷۹) گردیده و ۴۰ تا ۶۰ میلیارد دلار (با محاسبات متفاوت) گاز میدان سلمان متعلق به ایران توسط اماراتیها به غارت رفته است و از طرفی بابت همان گازی که برده اند، شرکت ملی نفت ایران را به پرداخت میلیاردها دلار خسارت محکوم کرده و میکنند دیگر هیچ توجیهی برای درنگ و تعلل وجود ندارد.
۲- آنچه تاکنون موجب عدم افشای خیانتها و مفاسد و بی تدبیریها در افکار عمومی شده اولا قید محرمانگی! مندرج در قرارداد که با اصرار منعقد کنندگان در قرارداد گنجانده شده و ثانیا پرهیز از اثر گذاری این قضایا در پرونده خارجی بوده است. بدون تردید پایان پرونده کرسنت در هیاتها و محاکم خارجی، آغاز پمپاژ اطلاعات مربوط به این پرونده در محکمه افکار عمومی خواهد بود که تدارک مطالبات ملت از مسئولان ذیربط کاری دشوار به نظر میرسد، بویژه اینکه با کندی مشهود در رسیدگی به این پرونده احتمالا" متهمان و خائنان اصلی از کشور خواهند گریخت و دست اندرکاران این پرونده برای آرام ساختن افکار عمومی و دور کردن اتهامات از خود با افراد فرعی برخورد خواهند کرد.
۳- هیچ انسان خدا پرست و با انصافی ادعا نمیکند که برای پیروزی شرکت ملی نفت ایران در دعوای خارجی مدیری
بی گناه به پای میز عدالت کشانده شود لیکن مطالبات کسانی که تاکنون علیرغم محرمانگی قرارداد از آن مطلع شده اند این بوده و هست که قوه قضاییه فارغ از روند رسیدگی در پرونده خارجی، به عنوان وظیفه ذاتی خود با مفاسد واقعی که به صورت گسترده پیرامون این قرارداد بوجود آمده است و از قبل آن دهها میلیارد دلار (صدها هزار میلیارد تومان) به صورت مستقیم و غیر مستقیم به ملت خسارت وارد کرده است، برخورد قانونی کرده و گذشته غیر قابل دفاع را جبران نماید.
البته اگر قوه قضاییه در آن زمان مطابق وظیفه ذاتی خود این قرارداد پر از فساد را باطل میکرد و حداقل با جمعی از متهمان کثیر این پرونده برخورد قانونی مینمود، به احتمال زیاد شرکت ملی نفت ایران نیز در هیاتها و محاکم خارجی محکوم به پرداخت خسارت نمیشد.
۴- براساس اطلاعات بدست آمده، علاوه بر کوتاهیها در عرصه داخلی مدیریت پرونده کرسنت در هیاتهای داوری و محاکم خارجی نیز قابل تامل بوده و این ظن قوی را ایجاد کرده است که مدیر عامل انگلیسی شرکت اماراتی کرسنت همانگونه که در داخل ایران با نفوذ و فساد و رشوه کار خود را پیش برده در خارج نیز از همه اهرمها برای اثر گذاری بر داوری استفاده کرده باشد تا جایی که برای تعدادی از کارشناسان این تلقی ایجاد شده است که این پرونده از آغاز تا پایان دو طرف نداشته است بلکه، چون فساد بر این پرونده حاکم بوده است برخی از عناصر اصلی دخیل در انتقاد قرارداد و مدیریت پرونده عملا خود را در خدمت شرکت کرسنت قرار داده بوده اند.
ریاست محترم قوه قضاییه!
جنابعالی با تجربه طولانی که در عرصه قضاوت و مدیریت داشته اید به خوبی میدانید که شرکت کرسنت برای غارت گاز ایران و تخلیه میدان مشترک (که ۷۰ درصد آن متعلق به ایران بوده است) به دنبال انعقاد این قرارداد بوده است و این امر جز با همکاری کامل وزیر وقت نفت و همدستی جمعی از مدیران داخلی نفت و با پرداخت رشوه به دهها نفر از افراد در داخل کشور میسر نشده است.
متاسفانه برخی از همان افرادی که در انعقاد و قرارداد مذکور نقش اصلی را ایفا کردند در طول بیست سال گذشته نیز با فریب مسئولان داخلی راه را برای تداوم غارت گاز ایران و نیز محکوم شدن ایران در هیاتها و محاکم خارجی هموار کرده اند.
ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف آباد و تیران و کرون
امضای ۲۴ نماینده به ریاست قوه قضائیه درخواست پیگیری و رسیدگی به موضوع پرونده کرسنت را مطرح کردهاند.
جناب حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای!
پرداخت رشوه به دهها نفر و آلوده کردن سه گروه از مدیران و افراد موثر در داخل نمیتواند جرمی عادی و غیر سازمان یافته تلقی شود و نیز محروم کردن جمهوری اسلامی ایران از تولید و صادرات گاز آن هم در مدتی طولانی بیست ساله نمیتواند اخلال در نظام اقتصادی تلقی نشود.
۵- در این شرایط سخت اقتصادی و معیشتی که بخش مهمی از مردم محتاج یارانههای اندک چند ده هزار تومانی هستند سزاوار است دستگاه قضایی با توجه به هزاران صفحه سند که توسط دستگاههای امنیتی و نظارتی در توجیه جرم سازمان یافته مذکور در اختیار آن قوه گذاشته اند در روند رسیدگی به این پرونده تحولی اساسی ایجاد کند و با جلب و دستگیری اطراف قرارداد کرسنت و صدور حکم قانونی منافع ملت ایران را استیفاء نموده و اجازه ندهد خدای نکرده بر پیشانی دستگاه عدلیه ایران در این زمان حساس، مهر مماشات در برابر فاسدان و دغل بازان حک شود.
🔻 #ابوالفضل_ابوترابی :
🔴 ضعف در دیپلماسی انرژی از دلایل اصلی تفحص از عملکرد زنگنه است
🔶ضعف در دیپلماسی انرژی، عدم استفاده از ظرفیتهای داخلی برای پیشبرد طرحهای نفتی، عدم توسعه صنایع پایین دستی نفت، عدم بکارگیری شیوههای مقابله با تحریم، نحوه مدیریت و نداشتن کارآیی لازم و ناتوانی در حل مشکلات، سقوط جایگاه ایران در حوزه نفت دنیا از دوم به جایگاه پنجم، نداشتن استاندارد توسعه ظرفیت پالایشگاه و پتروپالایشگاه، اعتقاد خاص به خامفروشی، حذف کارت سوخت و بازگشت مجدد آن با هزینه کلان و همچنین تأخیر در توسعه پارس جنوبی از جمله مواردی است که میتوان به عنوان ضعف در عملکرد و محورهای تحقیق و تفحص از زنگنه از آن یاد کرد.
🔸خام فروشی نفت در دوران زنگنه وزیر سابق نفت بعنوان یکی از محورهای تحقیق و تفحص از عملکرد زنگنه است. عدم استفاده از ظرفیتهای داخلی برای پیشبرد طرحهای نفتی که ناشی از اعتماد بیش از حد به غرب بوده است، ضررهایی را متوجه کشور کرد. زنگنه نتوانست از صنعت ملی نفت ایران به خوبی حمایت کند، این در حالی است که ایران در حوزه نفت و گاز در جهان دارای رتبههای برتر بوده است.چندین سال روابط ما با همسایگانمان به لحاظ عملکرد زنگنه با تنش مواجه شده بود که نمونه آن با کشور ترکمنستان است.
🔸اینکه تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد بیژن نامدار زنگنه در مجلس با رای بالایی در صحن مجلس به تصویب وکلای ملت رسید، نشان از قاطعیت مجلس در برخورد با متخلفان و اخلالگران دارد.
🆔 @abotoraby
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷نوزدهم دی ماه، سالروز شهادت سردار حاج احمد کاظمی، غلامرضا یزدانی و یاران همراه را تسلیت عرض مینماییم
🎞ویژگی های سردار #احمد_کاظمی از زبان سردار #قاسم_سلیمانی
https://linkshorter.ir/JreJh
🎞 ویژگی های سردار #احمد_کاظمی از زبان پدر موشکی ایران، شهید #تهرانی_مقدم و نقش شهید کاظمی در شروع دانش موشکی ایران
https://linkshorter.ir/A2jkW
🆔 @abotoraby
🔻 #ابوالفضل_ابوترابی :
🗳 منع قانونی برای انتخابات الکترونیک وجود ندارد
🔷قانون، برگزاری #انتخابات به صورت الکترونیکی را مجاز دانسته است به شرط آنکه شورای نگهبان آن را تایید کند بنابراین از لحاظ قانونی ضعف و کمبودی نداریم. پیش از هر چیز باید به تعریف واحدی از انتخابات مکانیزه برسیم چرا که در این زمینه اختلاف نظرهایی وجود دارد. برخی برداشتشان از #انتخابات_الکترونیک مدلی است که بتوان با اپلیکیشن و از طریق موبایل در انتخابات شرکت کرد، عده ای می گویند انتخابات الکترونیک مانند الان است که احراز هویت، ثبت نام الکترونیکی باشد اما در نهایت کاغذ رای به صندوق انداخته شود یا مثل انتخابات شوراها دستگاه صندوق الکترونیکی استفاده شود.
🔹در بازدیدی که از نظارت بر انتخابات دومای روسیه داشتیم در مسکو بزرگترین استان روسیه از 8 میلیون نفر واجدین شرایط، 2 میلیون نفر با سیستم تمام الکترونیکی در انتخابات شرکت کردند موبایلشان شخصی سازی شده بود، اپلیکیشن نصب کرده بودند و با موبایل خود رای دادند. قرار است از تجربیات آنها درباره هک کردن، امنیتی، نحوه شمارش یا بلاک چین، نحوه نسب اپلیکشین، نحوه تخلفات در روز انتخابات و نحوه شخصی سازی موبایل استفاده کنیم. در انتخابات شوراهای اسلامی شهر تیران پیشنهاد دادم انتخابات را برای اولین بار در کشور الکترونیکی برگزار کنیم اما متاسفانه موفق نشدیم
🆔 @abotoraby
📺 صحبتهای آقای #ابوالفضل_ابوترابی در مورد زمین خواری و ثبت اسناد املاک
📌امشب (۱۴۰۰/۱۰/۲۰) بعد از خبر سراسر شبکه دو سیما در گفتگوی ویژه خبری
🔹حضور آقای #ابوترابی در یادواره های شهدای شهر تیران و روستای خرمنان و شرکت در مراسم معارفه امام جماعت مسجد روستای عزیز آباد و بازدید از کانون فرهنگی هنری مسجد این روستا
🆔 @abotoraby
🔻 #ابوالفضل_ابوترابی :
⁉️ اتوبوس خوابی در دولت رئیسی پدید آمد!؟
🔶اگر به عقل و انصاف رجوع کنیم می بینیم که دولت آقای رئیسی تنها چند ماه است که بر سر کار آمده و حتی بعضی از مدیران ردههای میانی خود را هم تغییر نداده. یعنی مدیران میانی همان مدیران آقای روحانی هستند. آقایانی که پدیده اتوبوس خوابی را مطرح میکنند و سعی دارند آن را به گردن دولت آقای رئیسی بیندازند در واقع به دنبال فرافکنی و فرار به جلو هستند.
🔸ما با پدیده اتوبوسخوابی عدهای مواجه هستیم اما اولاً به آن گستردگی که بیان میشود نیست و ثانیاً آنچه هم که است نتیجه عملکرد دولت آقای روحانی است. پدیده اتوبوسخوابی معلول عملکرد کسانی است که در سالهای قبل مورد حمایت همین آقایان بودند که امروز با فرافکنی به دنبال مقصر جلوه دادن دولت آقای رئیسی هستند و این وضعیت میراث به جا مانده از دولت قبل برای دولت آقای رئیسی است.
🆔 @abotoraby
🔻 #ابوالفضل_ابوترابی :
✅ گامهای مثبت دولت در روابط دیپلماتیک و اقتصادی
🔷از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم تاکنون بیشتر از چند ماه نگذشته شاهد گشایشهایی در حوزه اقتصاد و انرژی در ارتباط با کشورهای همسایه هستیم. به عنوان مثال کشور عراق بیش از 5 میلیارد دلار از بدهیهای خود به ایران در مورد خرید انرژی (برق و گاز) پرداخت کرده که 1.2 میلیارد آن به صورت اسکناس دلار به صورت کاغذی و از طریق هواپیما به ایران وارد شده و مابقی نیز با پرداخت بدهیهای ایران به کشور ترکمنستان، بازپرداخت شده است.
🔹ما امروز با تقویت روابط خارجی بویژه استفاده از ظرفیت همسایگان کار سوآپ گاز ترکمنستان به آذربایجان را انجام میدهیم و با انتقال گاز ترکمنستان از شمال شرق به آذربایجان به شمال غرب هزینه این کار را دریافت میکنیم. همچنین گام های بلند تر مانند عضویت ایران در پیمان شانگهای در این حوزه است که میتواند ثمرات مثبت زیادی برای کشور ما به همراه داشته باشد.
🔹اینها تنها نمونههایی از اقدامات انجام شده در همین مدت کوتاه از زمان آغاز به کار دولت آقای رئیسی تاکنون است که انجام شده است.
🆔 @abotoraby
💢 جلسه آقای #ابوالفضل_ابوترابی با رئیس و کارمندان اداره محیط زیست و بیان مشکلات این اداره، از جمله کمبود نیرو و حقوق کارمندان
🆔 @abotoraby
💢 جلسه آقای #ابوالفضل_ابوترابی با رئیس شورای شهر و شهردار جوزدان درخصوص مشکلات شهر از جمله احداث زیر گذر و تقاطع غیر هم سطح جوزدان
🆔 @abotoraby