♦️شفافیت در بودجه حق مسلم مردم است
آنا:ابوالفضل ابوترابی درباره اهمیت شفافیت در بودجه سال ۹۸ با بیان اینکه در شرایط کنونی باید توجه ویژه داشته باشیم که بودجه به حوزههای مناسب اختصاص یابد و بهطور خاص بهصورت انقباضی تدوین و تصویب شود، اظهار کرد: هزینههای غیرضروری را از بودجه سال آینده حذف کنیم تا بتوانیم مخارج کشور را بهگونهای مناسب و کارآمد تنظیم کنیم.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ۳۶ درصد سهم فروش نفت که طبق قانون باید به صندوق توسعه ملی تعلق میگرفت و دولت آن را ۱۰ درصد تبدیل کرده بود، طبق تأکید رهبر معظم انقلاب باید به صندوق واریز شود تا بتوان از آن طریق شرایط سخت را مدیریت کرد.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: ۲۶ درصد سهم صندوق توسعه ملی باید در خزانه کشور لحاظ شود. این ۳۶ درصدی را قانون برای شرایط سخت کشور و پساندازی بین نسلی در نظر گرفته است که نباید برای هزینههای جاری کشور روی آن حساب باز کرد.
نماینده مردم نجفآباد، تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آیندهنگری مقام معظم رهبری بهراحتی میتوانیم با یک بودجه واقعی کشور را هدایت کنیم، تصریح کرد: شفافیت در بودجه حقی برای مردم است که در منشور شهروندی رئیسجمهور به آن پرداخته نشد؛ مردم مالیات میدهند و در سختیهای کشور دخیل هستند و تاکنون هم بهخوبی پای همه سختیهای کشور ایستادهاند؛ لذا این حق را دارند که بدانند پولهای کشور کجا خرج میشود و این مهم فقط با مکانیزم شفافیت در بودجه ممکن است.
ابوترابی با اشاره به اینکه شفافیت در بودجه تلاش دشمن برای سلب اعتماد از مسئولان و شایعهسازی در این زمینه را بهخوبی پاسخ میدهد، خاطرنشان کرد: موضوع شفافیت در بند «ب» ماده ۲۹ برنامه ششم توسعه کشور آمده است، هرچند دولت تاکنون در این زمینه بیتدبیری کرده که باید جبران کند و شفافیت در بودجه را در نظر داشته باشد.
بودجه سالانه کشور طبق قانون باید ۱۵ آذرماه به مجلس شورای اسلامی میرفت، اما به گفته رئیسجمهور برای تأمین نظر رهبری سند بودجه ۹۸ نیازمند اصلاحاتی بود که با اعمال این اصلاحات فردا به مجلس شورای اسلامی میآید.
🎯👈اخبار مربوط به ابوالفضل ابوترابی را در ایتا، سروش و گپ دنبال کنید:
🆔https://eitaa.com/abotoraby
🆔http://sapp.ir/abotoraby
🆔https://Gap.im/abotoraby
♦️نامه ای برای بررسی اهلیت خریداران دولتی ها
تسنیم: ابوالفضل ابوترابی گفت: نمایندگان در نامهای خطاب به رئیسجمهور نکاتی را در رابطه با شرکتها و بنگاههای در حال واگذاری طبق اصل ۴۴ قانون اساسی اعلام داشتند.
وی افزود: در این نامه نمایندگان خواستار دقت دولت در خصوص اهلیت کسانی که این شرکتها را خریداری میکنند شدهاند.
نماینده مردم نجفآباد، تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نمایندگان همچنین در رابطه با واگذاریهایی که پیش از این و بدون در نظر گرفتن اهلیت خریداران انجام شده تقاضای بررسی آن براساس ماده ۲۳۴ آییننامه داخلی مجلس و معرفی کسانی که در این رابطه کوتاهی کردهاند به قوه قضاییه شدهاند.
🎯👈اخبار مربوط به ابوالفضل ابوترابی را در ایتا، سروش و گپ دنبال کنید:
🆔https://eitaa.com/abotoraby
🆔http://sapp.ir/abotoraby
🆔https://Gap.im/abotoraby
♦️فساد اختاپوسی با ازدواج های آقازادگی
برنامه بدون خط خوردگی رادیو گفت و گو با موضوع ضرورت و چگونگی برخورد سیستمی به انتضاب آقازادگان به سمت های کلیدی و با حضور ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی به روی آنتن رفت.
ابوالفضل ابوترابی به نقش قدرت و جایگاه در تصاحب پست های کلیدی آقازادگان اشاره کرد و ابراز داشت: متاسفانه قدرت وقتی که با ثروت عجین بشود، فساد بسیار زیادی را ایجاد می کند که تمام ابعاد این فساد اختاپوسی می شود و حتی متاسفانه با ازدواج های تو در توی آقازادگی ترکیب می شود و یک فرآیند پیچیده ای را ایجاد می کند که فرای از جناح چپ و راست، اصلاح طلب و اصولگرا و اعتدالگرا به وجود می آید و در واقع یک طایفه پیچ در پیچ تو در توی آقازادگی همراه با ثروت به وجود می آید که متاسفانه دارد کشور ما را می بلعد.
وی با تاکید بر اینکه قانون در استخدام ها کاملا شفاف است، در عین حال گفت: نحوه استخدام به صورت آزمون سراسری کاملا شفاف است ولی متاسفانه این اتفاقات با دور زدن قانون اتفاق می افتد با عناوینی مثل مشاور، مشاور وقتی باشد دیگر مراحل قانونی و استخدام های قانونی و آزمون های قانونی را ندارد لذا از خلاهای قانونی استفاده می کنند و این اتفاق می افتد.
عضو کمیسیون شوراهای مجلس در گفتگو با رادیو گفت و گو ضمن بیان اینکه مردم هم در قدرت بخشی به آقازاده ها موثر هستند، تصریح کرد: آقازاده های اصلی همه انتخاب مستقیم مردم هستند پس مردم خودشان این فرآیند، باب تبع و نظرشان بوده و رای دادند. قوه مقننه راس و معاونینش آقا زاده هستند، شورای شهر تهران راسش آقا زاده است. مردم این فرآیند را قبول دارند و رای هم دادند و جای تاسف است که بخاطر پدرانشان به پسران شان رای می دهند.
وی در پاسخ به این پرسش که برخورد سیستمی با این اتفاق چگونه است، گفت: متاسفانه دو ساختار به شدت کشور را با آشوب داخلی مواجه کرده، یکی ساختار غلط بانکی است که نظام بانکی و مالی ما به شدت ربای قانونمند در آن نهفته است و کل سیستم تولید ما را دچار مشکل کرده و یکی هم ساختار غلط ادرای است.
ابوترابی تاکید کرد: ما در یک فرآیند اشتباه سیستماتیک نظام اداری هستیم. حتما باید به این دو ورود جدی داشته باشیم به خصوص این جزو وظیف اصلی مجلس شورای اسلامی است و به جای اینکه به حواشی و مسائلی که در زندگی مردم تاثیری هم ندارد و شاید در اولویت دوم باشد باید به آینده و موضوع مهم بپردازد که مقام معظم رهبری هم بارها در خصوص اصلاح نظام اداری و اصلاح نظام اداری فرسوده خطاب کردند و این درست است.
وی افزود: واقعیت این است که سیستم اداری ما اجازه می دهد که آقازاده ها بیایند و به دور از شایسته سالاری، پست و مقام هایی را بگیرند. بعضا حتی از این قدرت استفاده می کنند، ثروت های بسیار هنگفتی یا خودشان یا اطرافیان شان یا دوستانشان یا ممکن است از خلا نبود قانون رانت است.
عضو کمیسیون شوراهای مجلس متذکر شد: متاسفانه مشکلی که در قانون داریم بحث رانت مشخص نشده و خیلی ها از رانت ها استفاده می کنند و ظاهر کار هم قانونی است و ثروت ها قانونی است و تمام این ها مبدا و مرکزش به قدرت بر می گردد یعنی یک مسئول خائن، مسئل نفوذی، یک مسئول با ژن خوب یا آقازاده، بعضا هستند اما اصل مطلب این است که آن ها ساپورت می کنند و فساد اقتصادی به وجود می آید.
🎯👈اخبار مربوط به ابوالفضل ابوترابی را در ایتا، سروش و گپ دنبال کنید:
🆔https://eitaa.com/abotoraby
🆔http://sapp.ir/abotoraby
🆔https://Gap.im/abotoraby
♦️نامه به رئیس قوه قضاییه برای بررسی عملکرد سازمان خصوصی سازی
تسنیم:۵۵ نماینده مجلس شورای اسلامی، در نامهای به آیتالله آملی لاریجانی، رئیس قوه قضائیه، خواستار تشکیل شعبه ویژهای با نظارت وی برای بررسی پروندههای مربوط به سازمان خصوصیسازی و همچنین اتخاذ تدابیر قضایی لازم جهت رسیدگی به اتهامات متهمان در پروندهها شدند.
نمایندگان با اشاره به پایان مدیریت عبدالله پوری حسینی، در سازمان خصوصیسازی و تشکیل پرونده اتهامی وی در خصوص اهمال منجر به تضییع اموال عمومی و گزارشات سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات درباره برخی تخلفات خصوصیسازی چنین درخواستی را از رئیس قوه قضائیه مطرح کردند.
متن کامل نامه ۵۵ نماینده مجلس به رئیس قوه قضائیه بدین شرح است:
حضرت آیتالله آملی لاریجانی
رئیس محترم قوه قضائیه
با سلام و احترام؛
به عرض میرساند در مدت تصدی آقای عبدالله پورحسینی به سمت ریاست سازمان خصوصیسازی، تخلفات متنابهی در واگذاری شرکتهای دولتی انجام شده و پروندههای قضایی علیه ایشان در دادگستری تشکیل گردیده است.
واگذاری شرکتهای آلومینیوم المهدی و طرح هرمزال، ماشینسازی تبریز، ریختهگری تبریز، ایرانایر تور، آلومینیومسازی اراک، کشت و صنعت مغان، پتروشیمی کرمانشاه، نیشکر هفتتپه و سیلوها، بخشی از واگذاریهای پرابهام است که متأسفانه حداقل در بخشی از آنها به صراحت قانون اجرای سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی نقض شده و به روشنی اموال ملت مورد تضییع قرار گرفته است.
هرچند ما نمایندگان بر اصل اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و قانون ذیربط تأکید داریم اما فروش اموال ملت به ثمنبخس و انتخاب خریداران فاقد اهلیت که بعضی از آنها به دلیل تخلفات متعدد و ارتکاب جرایم در بازداشت بودهاند و نیز چشمپوشی سازمان خصوصیسازی نسبت به عدم انجام تعهدات خریداران و عدم پرداخت اقساط آنها و نیز به تعطیلی کشاندن برخی از بنگاهها و بسترسازی برای ایجاد اعتراضات کارگری با اهداف سیاستهای کلی اصل ۴۴ و قانون مربوط به آنها در تضادی آشکار است.
اکنون که وزیر اقتصاد در پایان مدیریت آقای عبدالله پوریحسینی در سازمان خصوصیسازی تأکید داشته است و از طرفی علاوه بر تشکیل پرونده اتهامی در خصوص اهمال منجر به تضییع اموال عمومی، موضوع ماده ۵۹۸ قانون مجازات اسلامی در مورد واگذاری شرکت آلومینیوم المهدی و طرح هرمزال، طرح تحقیق و تفحص مجلس از واگذاریهای سالهای اخیر نیز به جریان افتاده است و گزارش تخلفات مربوط به خصوصیسازی، موضوع ماده ۲۳۴ قانون آئیننامه داخلی مجلس نیز آماده قرائت در صحن مجلس میباشد و از آنجا که بنابر اخبار واصله، تاکنون اراده جدی برای تسریع در رسیدگی به پروندهها و تشکیل پروندههای جدید جهت جلوگیری از خسارت به اموال عمومی ماده ۲۹۰ قانون آئین دادرسی کیفری در قوه قضائیه کمتر دیده شده است و گزارشات سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات کشور در خصوص برخی تخلفات مربوط به خصوصیسازی به نتیجه روشنی منجر نشده است، لذا مستدعی است ترتیبی اتخاذ فرمایید تا با تشکیل شعبهای ویژه و با نظارت عالیه جنابعالی، کلیه پروندههای مربوط به خصوصیسازی مطابق قانون، تجمیع و به تخلفات و اتهامات احتمالی، رسیدگی دقیق صورت گیرد. در این راستا تقاضا دارم تدابیر قضایی لازم جهت امکان دسترسی به متهمان در زمان رسیدگی به پروندهها اتخاذ شود».
ابوالفضل ابوترابی نیز جزء امضا کنندگان این نامه محسوب می شود.
🎯👈اخبار مربوط به ابوالفضل ابوترابی را در ایتا، سروش و گپ دنبال کنید:
🆔https://eitaa.com/abotoraby
🆔http://sapp.ir/abotoraby
🆔https://Gap.im/abotoraby
دیدار با آقای بختیاری قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی
در نشستی که آقای ابوترابی به همراه فرماندار شهرستان تیران و کرون با جناب آقای بختیاری برگزار گردید به بررسی استفاده از سرمایه گذاری و شرکت در ارائه خدمات درمانی در دو شهرستان نجف آباد و تیران کرون پرداخته شد.
دوشنبه ۹۷/۱۰/۳
🎯👈اخبار مربوط به ابوالفضل ابوترابی را در ایتا، سروش و گپ دنبال کنید:
🆔https://eitaa.com/abotoraby
🆔https://Gap.im/abotoraby
♦️فروش پنهانی پساب نجفآباد به ذوبآهن
متاسفانه آبفای استان بدون هماهنگی با مدیریت شهرستان در حال مذاکره با ذوبآهن برای فروش پساب فازهای بعدی تصفیه خانه فاضلاب نجفآباد با قیمتی بسیار پایین به این شرکت است که این موضوع میتواند تبعات اجتماعی خطرناکی به دنبال داشته باشد.
ایمنا:ابوالفضل ابوترابی در مصاحبه با خبرنگار ایمنا از نجفآباد با اعلام این مطلب افزود: به استاندار، مدیر عامل آبفا و ذوبآهن یادآور میشوم که پروژه عظیم شبکه جمعآوری فاضلاب نجفآباد پس از حدود دو دهه تعطیلی، در چند سال اخیر با مشارکت مستقیم مردم احیا شده و به همین خاطر اجازه فروش پساب تصفیهخانه در شرایط کنونی را نخواهیم داد.
ابوترابی چنین روندی را خطرناک خواند و اضافه کرد: چند سال پیش نیز در تصمیمی مشابه، پساب شاهین شهر را به قیمت پایین در اختیار پالایشگاه اصفهان قرار دادند که تبعات آن در حال حاضر مشخص شده و شهروندان بارها به اشکال مختلف معترض این تصمیم غیرکارشناسی شدهاند.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس ادامه داد: به دلیل نیاز شهر به این پساب، احتمال بروز مشکلات زیستمحیطی و نشست زمین و برنامهریزیهای صورت گرفته در خصوص استفاده از این پساب در زمینههای مختلف، بدون هماهنگی با مدیران ارشد شهرستان اجازه خروج پساب از نجفآباد را نخواهیم داد.
از مجموع نزدیک به پانصد کیلومتر شبکه جمعآوری فاضلاب نجفآباد تاکنون بیش از دویست کیلومتر عملیاتی شده و ضمن فروش شانزده هزار انشعاب، ۱۲۰لیتر در ثانیه از پساب اولین فاز تصفیهخانه فاضلاب شهر نیز به مدت سی سال در اختیار شهرداری این شهر قرار گرفته است.
پیش از این هم ذوبآهن با اجرای کامل شبکه جمعآوری فاضلاب برخی شهرهای اطراف، پساب آنها را برای مصارف خود خریداری کرده بود.
🎯👈اخبار مربوط به ابوالفضل ابوترابی را در ایتا، سروش و گپ دنبال کنید:
🆔https://eitaa.com/abotoraby
🆔http://sapp.ir/abotoraby
🆔https://Gap.im/abotoraby
♦️واگذاری دولتی ها به نااهل ها
فارس: ابوترابی با اشاره به نامه ۵۵ نماینده مجلس به قوه قضاییه در خصوص تخلفات متعدد سازمان خصوصیسازی در واگذاری شرکتهای دولتی گفت: خیلی از تجمعات کارگری در کشور برگزار میشود که به واگذاری اشتباه شرکتهای دولتی از سوی سازمان خصوصیسازی باز میگردد.
وی افزود: به نظر میرسد سازمان خصوصیسازی شرکتهای دولتی را به افرادی که اهلیت این کار را نداشتهاند واگذار کرده است و حتی برخی از این افراد بعد از خریداری این شرکتها، انبارها و ساختمانها و تجهیزات آنها را فروخته و برخی از این افراد به خارج از کشور فرار کردهاند.
نماینده مردم نجفآباد، تیران و کرون در مجلس تصریح کرد: متأسفانه سازمان خصوصیسازی شرکتهای دولتی را به افرادی که میبایست پس از خریداری آن کارخانجات را به چرخه تولید باز میگرداندند واگذار کرده است و آنها هم به صورت ویژه ضمن نقد کردن بسیاری از اموال و تجهیزات و ساختمانهای مرتبط با این شرکتها و کارخانجات، کشور را ترک کرده و بدهیها و کاگرارن معترض را به حال خود رها کردهاند.
وی گفت: اتفاقات رخ داده در شرکت نیشکر هفت تپه خوزستان و همچنین واگذاری کارخانه آلومینیوم المهدی و پالایشگاه کرمانشاه و اعتراضات کارگری در اراک و تبریز نشان دهنده مشکلات موجود در سازمان خصوصیسازی در خصوص واگذاری این شرکتهای دولتی بوده و هست.
وی با تاکید بر اینکه این ۵۵ نماینده مجلس در نامهشان از قوه قضاییه خواستهاند به این موضوع ورود کرده و به سوء مدیریت ریاستهای دوره قبلی سازمان خصوصیسازی یعنی آقای پوری حسینی ورود کرده و به عنوان مدعیالعموم ضمن بررسی این اقدامات حق و حقوق مردم ایران را پس بگیرند چرا که این واگذاریها موجب بروز نارضایتیهای فراوان شده و این شرکتها به افراد فاقد اهلیت واگذار شده است.
ابوترابی گفت: لازم است قوه قضاییه از تمامی ابعاد و جوانب به مسائل واگذاری شرکتهای دولتی از سوی سازمان خصوصیسازی ورود کرده و این موضوع را تعیین تکلیف کند.
🎯👈اخبار مربوط به ابوالفضل ابوترابی را در ایتا، سروش و گپ دنبال کنید:
🆔https://eitaa.com/abotoraby
🆔http://sapp.ir/abotoraby
🆔https://Gap.im/abotoraby
♦️تشکیل کمیته احیاء زاینده رود در مجلس
میزان: ابوترابی با اشاره به استعفای نمایندگان اصفهان در مجلس گفت: طبق ماده ۴۴ قانون توزیع عادلانه آب مصوب ۱۳۶۰، دولت و حاکمیت وظیفه دارد تا آب آشامیدنی همه آحاد ملت را تامین کند.
این نماینده مجلس تاکید کرد: ما میتوانیم بودجه راه و شهرسازی، سینما و یا کار فرهنگی را حذف کنیم، اما نمیتوانیم به بودجه آب آشامیدنی دست بزنیم و دولت باید این بودجه را تخصیص بدهد.
عضو مجمع نمایندگان اصفهان با بیان اینکه مباحث نمایندگان اصفهان فعلا معطوف به تامین آب آشامیدنی است، اظهار داشت: ما از دولت میخواهیم که به مانند سایر نقاط ایران برای ۵ میلیون نفر از جمعیت استان اصفهان هم ردیف بودجه در نظر بگیرد.
ابوترابی با انتقاد از شبه افکنی برخی از نمایندگان مجلس در همین زمینه بیان داشت: ما به هیچ وجه موضوع تخصیص آب جدید و اضافه برداشت آب را برای استان اصفهان مطرح نکردهایم ؛ چرا که این استان در گذشته ردیف بودجهای نداشته است که تنها تاکیدمان بر همین موضوع است.
این نماینده مجلس با اشاره به لوله کشی ۹۰ کیلومتری به خرمشهر و آبادان برای تامین آب گفت: این لوله کشی، به حق بود و موردنیاز؛ لذا ما هم از دولت میخواهیم برای ۵ میلیون جمعیت مردم اصفهان لوله کشی ۵۴ کیلومتری آب و یک تصفیه خانه درنظر بگیرد که تاکنون هیچ بودجهای برای این امر مدنظر نبوده است.
وی تاکید کرد:همچون مشکلات آبی ارومیه،ما هم خواهان تشکیل ستاد احیای زاینده رود هستیم که اگر این مهم انجام نشود تبعیض ناروایی صورت گرفته است.
ابوترابی در پایان بر پافشاری روی استعفای نمایندگان تاکید کرد.
🎯👈اخبار مربوط به ابوالفضل ابوترابی را در ایتا، سروش و گپ دنبال کنید:
🆔https://eitaa.com/abotoraby
🆔http://sapp.ir/abotoraby
🆔https://Gap.im/abotoraby
♦️آخرین اخبار از طرح جدید نمایندگان درباره مهریه
تسنیم:ابوالفضل ابوترابی، نماینده مردم نجف آباد، تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی، در تشریح روند بررسی طرح جدید نمایندگان درباره مهریه، گفت: طرح مذکور در حال بررسی در کمیسیون قضاییوحقوقی مجلس است.
ابوترابی تصریح کرد: چکشکاری این طرح تا یک ماه آینده به پایان میرسد و برای بررسی در صحن کمیسیون قضایی آماده میشود.
ابوترابی در تشریح طرح مذکور اظهار داشت: در این طرح پیشبینی شده که رئیس دستگاه قضا میتواند با صدور مجوز برای افرادی که به دلیل مهریه، در زندان هستند به تناسب تورم و درآمد آنها، پرداخت مهریه را تعدیل کند.
وی اضافه کرد: همچنین در این طرح پیشبینی شده افرادی که میخواهند در آینده ازدواج کنند با توجه به شرایط فعلی ۱۴ سکه بهار آزادی را بهعنوان مهریه در نظر بگیرند.
ابوترابی درباره نحوه دریافت این میزان مهریه در محاکم قضایی تصریح کرد: اگر خانمی برای دریافت ۱۴ سکه به محاکم قضایی مراجعه کند، میتواند بهطور مستقیم به اجرای احکام دادگستری مراجعه کند که فرآیند دادرسی حذف میشود و اگر مرد از پرداخت مهریه امتناع ورزد به مجازات حبس محکوم میشود.
🎯👈اخبار مربوط به ابوالفضل ابوترابی را در ایتا، سروش و گپ دنبال کنید:
🆔https://eitaa.com/abotoraby
🆔http://sapp.ir/abotoraby
🆔https://Gap.im/abotoraby
♦️اعمال نفوذ «فریدون» در هیات مدیره بانکها
فارس: ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی درباره تحرکات اخیر حسین فریدون به ویژه اعمال نفوذش در خصوص انتصابات بانکها گفت: متأسفانه یکی از مدیران منسوب به وی که مدیرعامل یکی از بانکهای بزرگ هم شده بود توسط فریدون سفارش شده و با اعمال نفوذ وی بر آن صندلی نشسته بود.
وی افزود: با اشاره به اعمال نفوذ برادر رئیس جمهور با استفاده از عواملش در نهاد ریاست جمهوری و وزارت اقتصاد برای تغییر ترکیب هیأت مدیره برخی بانکها گفت: به آقایدژپسند توصیه میکنم که تحت فشار کسی کارهای نامعقول انجام ندهد چرا که اقدامات تحت فشار میتواند مایه دردسر برای خود و آن وزارتخانه شود.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس تصریح کرد: ممکن است وزیر اقتصاد تحت فشار برخی افراد به انتصابهای خاصی دست بزند اما این کار او میتواند کارهای صادقانهاش در گذشته را تحت الشعاع قرار دهد و هر جایی هم که فشارها بر وزیر اقتصاد وجود داشت آقای دژپسند میتوانند این موضوعات را صادقانه با مردم در میان گذاشته و این فشارها را تحمل نکند و بگوید که برخی گزینهها مدنظر وزیر اقتصاد نیست و با مردم این موضوعات را در میان گذاشته تا بتواند این فشارها را خنثی کند.
ابوترابی گفت: تمام اختلاسها و یکسر فتنهها در بانکها است به همین دلیل نباید اجازه دهیم افراد از نفوذشان برای تعیین اشخاصی که اهلیت حضور در هیأت مدیره بانکها و سیستم پولی را ندارند سواستفاده کنند.
به گزارش خبرنگار فارس یکی از مخاطبان بخش «فارس من» سوژهای را به عنوان «بررسی سرانجام محاکمه حسین فریدون و مهدی جهانگیری» به ثبت رساندهاند که بر همین اساس این مصاحبه برای پیگیری این سوژه گرفته شده است.
🎯👈اخبار مربوط به ابوالفضل ابوترابی را در ایتا، سروش و گپ دنبال کنید:
🆔https://eitaa.com/abotoraby
🆔http://sapp.ir/abotoraby
🆔https://Gap.im/abotoraby
دیدار با خیرین سلامت شهرستان نجف آباد 🎯👈اخبار مربوط به ابوالفضل ابوترابی را در ایتا، سروش و گپ دنبال کنید:
🆔https://eitaa.com/abotoraby
🆔http://sapp.ir/abotoraby
🆔https://Gap.im/abotoraby