🚨زمین لرزهای به بزرگی ۳.۸ ریشتر، ساعتی قبل حوالی دماوند در مرز استانهای مازندران و تهران را لرزاند/ این زلزله در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داد.
📌به ما بپیوندید:
@abou_heirane_darouni
✨امیرالمومنین علی علیه السلام فرموده :
🌻ای کمیل اگر سختی و فشار به تو روی آورد، زیاد بگو:
"لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم"
تا سختی ها بر طرف گردد.
🌷و اگر نعمتی از جانب خدا به تو رسید زیاد بگو:
"الحمدلله" تا نعمت افزون گردد
🌹و چون روزیت دیر رسید زیاد بگو:
"استغفرالله ربی و اتوب الیه"تا روزیت، وسعت یابد.
📚 تحف العقول/ص168
📌به ما بپیوندید:
@abou_heirane_darouni
⭕️ سهامداران عمدهی ایران خودرو چه کسانی هستند؟
🔺رئیس سابق صندوق بازنشستگی که با غضب باند بنفش برکنار شد، به تاریکخانهی پیچیده و فسادخیز یکی از شرکتهای خودروسازی پرداخته است.
طبق اعلام وی ۴۶٪ از سهام ایران خودرو را یک مثلث تشکیل دادهاند که یک ضلع قدرتمند آن، شرکت کروز است. جالب اینجاست که به این شرکت خصوصی که جزو بزرگترین قطعهسازان خودروی کشور محسوب میشود، اولین بار بخشی از سهام ایران خودرو در زمان ریاست رضا ویسه بر سازمان گسترش وزارت صنایع دولت خاتمی به کروز (علیپور و کشاورز) واگذار شد. ویسه از سال ۹۲ تا ۹۷ معاون اقتصادی اسحاق جهانگیری(معاون اول روحانی) بود و هم اکنون مشاور او به حساب میآید. علیپور و کشاورز نیز در زمرهی نیروهای ویسه شناخته میشوند!
شرکت کروز با بذل و بخششهایی که طی سالهای اخیر صورت گرفته، در هیات مدیره ایران خودرو نماینده نیز دارد!
آیا نهادهای نظارتی و امنیتی یک بار برای همیشه به مبارزهی سنگین با مافیای پرفساد صنعت خودرو ورود خواهند کرد تا کشور و مردم را از این ناحیه نجات دهند؟
#رسانه_باشید
📌به ما بپیوندید:
@abou_heirane_darouni
تصویری از سردار سلیمانی در روزگار جوانی
به همراهان سایر فرماندهان سپاه
📌به ما بپیوندید:
@abou_heirane_darouni
روحانی: حذف ۴صفر از پول ملی، پول رو زیباتر و قشنگتر میکنه و راحتتر میگیم هر یورو ۱۷ تومنه!
- به چنین رئیس جمهور متفکر، باهوش و باتدبیری افتخار نموده و بدینوسیله به تاجزاده، زیباکلام، مهناز افشار، علی کریمی، محسن تنابنده، امیرجعفری و زنده یاد استادمشایخی و سایر سلبریتیهای بزرگواری که مردم را به انتخاب این اسطوره دانش و خردورزی ترغیب و رهنمون ساختند تبریک عرض میکنم!
📌به ما بپیوندید:
@abou_heirane_darouni
مردم عزیز ایران یادتان هست
یا باز سر صبحی یادتون بندازم ؟
📌به ما بپیوندید:
@abou_heirane_darouni
در ساختگی بودن قیمت خودرو، همین بس که سایتهای خرید و فروش ماشین، اول صبحی که هنوز بازار، باز نشده قیمتهای اون روز رو تعیین میکنن و میزنن. صبح تاریکی میبینید قیمت روز تعیین شده از قبل. خوب اینا دست کیه؟ دلالن؟ نمایشگاه دار؟ خودروساز؟
📌به ما بپیوندید:
@abou_heirane_darouni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من
وقتی دوستام تو ماشینن vs وقتی بابام کنارمه😂
📌به ما بپیوندید:
@abou_heirane_darouni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینو میگن یه ضربه کاری
📌به ما بپیوندید:
@abou_heirane_darouni
صبا آذر پیک راجع به دین حرف زد اما راجع به #پراید۹۰میلیونی خیر!
محمود صادقی راجع به آب دهان بز توییت زد اما راجع به #پراید۹۰میلیونی خیر!
مصطفى تاجزاده راجع به غرق شدن برادران افغان توييت زد راجع به #پراید۹۰میلیونی خير!
مگه بين ليبرال و اصلاحطلبا شرافت چنده؟
📌به ما بپیوندید:
@abou_heirane_darouni
⬅️ یادی کنیم از بزرگان فحاش به سهام عدالت
➖ حسن روحانی (۲۰ شهریور ۱۳۸۷): (در واکنش به توزیع سود سهام عدالت) آیا با تزریق نقدینگی بیحساب و توزیع پول بین مردم میتوان به عدالت رسید؟
➖ حسن روحانی (۴ مهر ۱۳۸۷): امروز ارزیابی توانایی قوه مجریه در چگونگی اجرای مطلوب بندهای الف، ب و ج سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون انجام میشود نه فقط توزیع سهام عدالت!
➖ حسن روحانی (۳۰ بهمن ۱۳۸۷): توزیع سهام عدالت یعنی باقی ماندن مدیریتها در دست دولت.
➖ حسن روحانی (۱۶ فروردین ۱۳۸۸): اهداف سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی از جمله ارتقای کارایی بنگاههای اقتصادی و بهرهوری منابع مادی و انسانی و فناوری با واگذاری سهام عدالت به این حد و در شرایطی که با این واگذاری فقط مالکیت منتقل میشود و تحولی در مدیریت حاصل نمیشود عملاً اتفاق نمیافتد.
➖ حسن روحانی (۱۹ بهمن ۱۳۸۸): دولت در اجرای سیاستهای اصل ۴۴ بیشتر دنبال این بود که مثلاً سهام عدالت را توزیع کند. درحالیکه هدف سیاستهای اصل ۴۴ این بود که بالاتر از بحث مالکیت مدیریت دولتی نباشد و مالکیت و مدیریت به مردم واگذار شود.
➖ هاشمی رفسنجانی (۱۷ آبان ۱۳۸۷): ما باید مردم را در سطح مطلوب و متوسط همان چیزی که اسلام از آن به عنوان کفاف و عفاف یادکرده تأمین کنیم نه یک زندگی ریاضت کشانه؛ ما امکان تأمین مردم در حد متوسط را داریم نه به عنوان گداپروری و صدقهخوری بلکه باید انسانهایی بسازیم که روی پای خود درس بخوانند کار کنند و خود را تأمین کنند.
➖ هاشمی رفسنجانی (۲۶ آبان ۱۳۸۷): (با اشاره به سهام عدالت) ساختن اقتصاد کشور با شیوه گداپروری جواب نمیدهد و لذا باید در عرصه تولید قدمهای مهم و اساسی برداریم.
➖ محمد خاتمی (۳ آذر ۱۳۸۷): بسیار جفاست که عدالت را در عدالت اقتصادی و آن هم اقتصاد صدقهای که بعضی از حکومتها به بهانه این که لقمه نانی به مردم بدهند خلاصه کنیم.
➖ مهدی کروبی (۱۳ خرداد ۱۳۸۸): ما نمیخواهیم گداپروری کنیم.
➖ میرحسین موسوی (۲ خرداد ۱۳۸۸): سهام عدالت بدون اصل ۴۴ بیمعنا است و من در راستای دولت دهم به اصل ۴۴ بر خواهم گشت و به دلیل واقعیتهای موجود و به دلیل بحران اقتصادی و نیز اجرای نادرست اصل ۴۴ و وضعیت قیمت سهام در بازار اجرای طرح سهام عدالت مشکلدار است و اگر نظام تصمیم قطعی برای خصوصیسازی دولت و اجرای اصل ۴۴ دارد به دنبال ایجاد سازمانی با نظامهای ارزشی بالاتر خواهیم بود و در این خصوص به دنبال برنامههایی خواهیم بود که زمانبندی اجرای آن مشخص باشد و بدین ترتیب دیگر اصل ۴۴ را به مسئله درازمدت تبدیل نکنیم. خصوصیسازی و مدیریت آن اهمیت فوقالعادهای دارد.
➖ محمد نهاوندیان (۸ مرداد ۱۳۸۸): اقتصاد صدقهای راه به جایی نخواهد برد باید اصلاحات ساختاری را آغاز کرد و از پول دادنهای صدقهای اجتناب کنیم و به بهینهسازی و دسترسی به بازار همزمان توجه کنیم.
اسحاق جهانگیری (۱۸ مهر ۱۳۸۸): استراتژی توسعه صنعتی را به تمسخر گرفتهاند که صنعتی شدن به چه کار میآید، ما میخواهیم همین چند کارخانهای را که گذشتگان ساختهاند تبدیل کنیم به سهام عدالت و به دست مردم بدهیم. بعد از چهار سال هنر ما این شده است که ببینیم در طول این سی سال چقدر فولاد ساختهشده، سهام اینها را بدهیم به مردم.
➖ محمدباقر نوبخت (۷ خرداد ۱۳۸۸): امروز دیگر توزیع سیبزمینی و سهام عدالت، چک پول و توزیع با عجله ۸۰ هزار تومان سود سهام عدالت نتیجه نمیدهد.
➖ محمدباقر نوبخت (۲۳ دی ۱۳۸۸): روح سهام عدالت با سیاستهای اصل ۴۴ همخوانی ندارد. شرکتهایی که تحت عنوان سهام عدالت واگذار میشوند همان شرکتهای قبلیاند فقط به جای این که سهام آن در اختیار دولت باشد، در اختیار عدهای است که با برگههای سهام آشنایی زیادی ندارند و فقط منتظرند تا بتوانند سودی از این برگهها دریافت کنند. آنها توان مدیریت این سهام را ندارند.
➖ علی لاریجانی (۸ آذر ۱۳۸۷): مشکلات کشور با صدقه پروری حل نمیشود، ما نباید به دنبال اقتصاد کمیته امدادی باشیم.
➖ علی لاریجانی (۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۸): با توجه به اینکه سهامی که به بخشهای مختلف داده شده است، دچار نوعی عدم تعادل است و سهام عدالت در آن وزن بیشتری دارد. اگر حق زیادی به سهام عدالت بدهیم، در مدیریت توزیع سهام میان بخشهای مختلف دچار مشکل خواهیم شد.
➖ علی لاریجانی (۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱): در حال حاضر وقتی سهام عدالت به افراد پرداخت میشود حس مالکیت به کسی دست نمیدهد که ورقه سهام عدالت دارد زیرا نقشی در مدیریتش نداشته، این مردمسازی نیست. فلسفه اصل ۴۴ هم از این سنخ کارها نبود.
➖ مسعود نیلی (۱۵ مهر ۱۳۸۶): طرح سهام عدالت طرح گداپروری است.
📌به ما بپیوندید:
@abou_heirane_darouni