هدایت شده از مدافعان ولایت(شهید سلیمانی)
.
🔵سخنان مهم سیدحسن نصرالله در جمع ایرانیان لبنان
❌قبل از پیروزی انقلاب، شیعیان لبنان مظلوم، محروم و بی پناه و بدون حامی بودند !!
فرانسه به مسیحیان کمک میکرد و مسیحی ها فرانسه را ام الحنونه ( مادر مهربان ) لقب میدهند، روسیه از ارتدوکسها حمایت میکردند و انگلیس از دروزیها، سنی ها توسط سعودی و مصر حمایت میشدند
❌اما شیعه هيچ حامی نداشت و از صفوی تا پهلوی هم حامی شیعیان نبودند و در معادلات داخلی لبنان در حاشیه بودند و در همه زمینه های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی بیسواد و فقیر بودند
❌در کتابی خواندم که علامه سید شرف الدین بزرگ مرجع شیعه قصد داشت که یک مدرسه ابتدایی برای شیعیان لبنان بنا کند،حدود چهل تن از علما را جمع کرد و نامه ای به رئیس جمهور نوشتند که مجوز ساخت یک مدرسه را بگیرند، چهل فقیه نتوانستند نه پولی جمع کنند و نه یک مجوز مدرسه بگیرند
❌شیخ محمد جواد مغنیه، از اقوام شهید حاج عماد، که سی سال پیش فوت کرد در کتاب خاطرات خودش می نویسد که :
در زمستان سه روز غذا نداشتم و امکان گرمایش هم نداشتم !! پای پیاده از صور به بیروت آمدم و پولی جمع کردم و برای تحصیل به نجف رفتم، وضعیت شیعیان اینگونه بود
❌روستاهای شیعیان نزدیک مرز رژیم غاصب صهیونیستی است ، پس از ۱۹۴۸ و تشکیل رژیم غاصب اسرائیلی ها هرگاه می خواستند وارد لبنان می شدند هرکاری می خواستند می کردند هیچکس جلودار آنها نبود و مردم فرار می کردند و حامی نداشتند. به تدریج کوچ کردند و ناحیه ی جنوبی لبنان با یک میلیون نفر جمعیت شکل گرفت.
تنها امید ما امام موسی صدر بود که از قم آمده بود و هیچکس از او پشتیبانی نمی کرد، حتی علمای لبنان که قائل به جدایی دین از سیاست بودند می گفتند، شما ایرانی هستید، ایشان شیعیان را بیدار کرد شیعیان اصلا اعتماد به نفس نداشتند، خودباوری نداشتند همانطور که در انتخابات می گویید "میتوانیم" (خنده حضار) در اینجا همیشه عثمانیها، ابن تیمیه و عباسی ها حکومت می کردند، شیعه نمیتوانستند اظهار کنند که شیعه هستند، خون آنها حلال بود.
لذا بسیاری از شیعیان سنی شدند ، طرابلس ۱۰۰ سال قبل همه اش شیعه بود، شهر صيدا اكثرش شیعه بود الان سنی است شهر جزین شهید اول عالم جبل لبنان از آنجا بود وقتی دختر شهید اول فوت کرد، ۷۰ فقیه شیعه بر جنازه او نماز خواندند، اکنون جزین مسیحی نشین است، تعدادی از سادات، مسیحی یا سنی شدند
❌خود مسیحیان میگویند ما سادات و از فرزندان علی ابن ابیطالب هستیم میشل عون مسیحی رئیس جمهور فعلی سید است از فرزندان امیر المومنین است، تاریخ ما اینگونه بود، بعد از انقلاب ایران شرایط منطقه فرق کرد، وضعیت ماهم متفاوت شد، ممکن است بگویند ما رهبری امام را ترویج کردیم، تا قبل از انقلاب و شهادت سید مصطفی خمینی (ره) هیچ خبری نبود، پس از شهادت سید مصطفی، امام (ره) را شناختیم، حضرت امام، مانند خورشید بود هیچکس نمی تواند بگوید، من خورشید را معرفی کردم ، مردم خودشان، بدون واسطه جذب خورشید شدند ، حتی علمایی که در دل خود ما را قبول نداشتند، امام را تایید کردند، امام محمد باقر صدر، نقش زیادی در تاریخ مرجعیت شیعه داشت، شهید صدر خیلی به امام (ره) کمک کرد. ما با انقلاب متولد شدیم، ما موجودیت و حیات خود را با انقلاب بدست آوردیم !!
❌مهمترین نمونه تجربه ولایت فقیه، در خارج از کشور در لبنان به دست آمد، اگر الان عزیز، کریم و زنده هستیم، حیات داریم؛ نه به خاطر سلاح یا پول و کمک های ایران است، بلکه به خاطر عمل به اعتقاد به ولایت فقیه است
❌اصل ولایت فقیه !! مسبب الاسباب و علة العلل می باشد . شیعیان از کشورهای مختلف می آمدند از تشکیلات، ساختار و بدنه حزب الله، تجربه ما سوال می کردند که چگونه حزب الله شدیم و به آنها می گفتم، اینها جسم و بدنه حزب الله است، از روح حزب الله سوال کنید و آن اعتقاد به ولایت فقیه است، اعتقاد ما به ولایت فقیه با بسیاری از ایرانیها که ولایت را قبول دارند فرق میکند !!
اعتقاد ما قوی تر است من چند مرحله برای اعتقاد به ولایت فقیه قائلم :
1⃣ - ما معتقدیم اطاعت از ولی فقیه مانند اطاعت از معصوم است !!
2⃣ - ما اعتقاد داریم، اگر ولی فقیه فرمود:
پیشنهاد و نظر من این است (امر نکرد) ما باید اطاعت کنیم (در ایران می گویند ایشان دستور نداند پیشنهاد کردند)
3⃣ - ما بالاتر از قانون اساسی به ایشان اعتقاد داریم !!
( برخی می گویند در قالب قانون اساسی) ایشان میگویند بهتر است اینگونه عمل کنید، ما این نظر را تکلیف و واجب میدانیم
4⃣ - ما در لبنان وقتی در شورای حزب الله بحث میکنیم اگر احتمال بدهیم اینکار را بکنیم، حضرت آقا ناراحت می شوند ...بدان عمل نمی کنیم !! اگر احتمال بدهیم خوشحال میشوند بدان عمل میکنیم !!
5⃣ - ما ایشان را تلالو امام معصوم (ع) میدانیم.
⭕️ سه راهبرد برای مقابله با جریان انقلابی :
🔹بی تفاوتی و ناامیدی نخبگان و مردم نسبت به نظام.
🔹رخنه فرهنگی در کشور با ترویج بی حیایی و بی غیرتی در کشور.
🔹ذلت پذیری و تسلیم در مقابل استکبار.
هدایت شده از آموزش تبلیغات | احمد شاهنده
🗯در ابتدای جلسهی درس خارج فقه بیان شد:
سخنان رهبر انقلاب درباره #شفافیت_مسئولین با مردم و عدم پنهانکاری
🔹حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی صبح دوشنبه گذشته (۹۷/۰۷/۲۳) در ابتدای جلسهی درس خارج فقه خود، در توضیح «نامهی حضرت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) خطاب به مسئولان و فرماندهان نظامی»(۱) برخی وظایف آنان را برشمردند و این نامه را به مثابه دستورالعملی برای همه مدیران نظام اسلامی دانستند و با اشاره به فرازهایی از این نامه گفتند: در منطق حکومت علوی اگر کسی به خاطر مسئولیتش دارای امتیاز و احترامی شد، این موضوع نباید اخلاق و رفتار او را با مردم تغییر بدهد و او را از مردم دور کند. حضرت آیتالله خامنهای افزودند: مسئولان نظام اسلامی بدانند شکر نعمت مسئولیتشان در این است که به بندگان خدا نزدیکی بیشتری پیدا کنند، با آنان نشست و برخاست کنند و نسبت به آنها مهربانی و توجه بیشتری به خرج دهند.
ایشان سپس به فراز دیگری از این نامه درباره موضوع شفافیت مسئولان پرداختند: «اَلا وَ اِنَّ لَکُم عِندِی اَن لَا اَحتَجِبَنَّ دُونَکُم سِرّاً اِلّا فی حَرب».
ایشان در شرح این فراز از نامه حضرت علی (علیهالسلام) گفتند: «این نکتهی بسیار مهمّی است؛ این شفّافیّتی که حالا سر زبانها است که «آقا شفّاف، شفّاف»، در کلام امیرالمؤمنین است. بعضیها عادت کردهاند هر چیز خوبی که در جامعهی اسلامی است را نسبت بدهند به غربیها. واقعاً انسان تعجّب میکند از کوتهفکری بعضیها! توجّه به مردم، آراء مردم، اهتمام به مردم، میگوید «ما از غربیها یاد گرفتیم اینها را»؛... وقتی مراجعه به منابع اسلامی نمیکنید، وقتی کلمات امیرالمؤمنین و رسول مکرّم اسلام را نمیخوانید، بلد نیستید، خب بله، از غربیها باید یاد بگیرید. میگویند بعضیها، میشنوید که «بله، این شفّافیّت را هم آنها به ما یاد دادند»؛ نخیر، شفّافیّت را امیرالمؤمنین یاد داده؛ میگوید حقّ شما بر من -یعنی حقّی که شما پیش من دارید- [این است که] هیچ رازی را از شما پنهان ندارم، هیچ حرفی را از شما پنهان نکنم، مگر در جنگ و مسائل جنگ و مسائلی که با دشمن طرف هستیم، اینجا نمیشود حرفها را زد؛ چون حرف را وقتی که گفتیم، شما شنفتی، دشمن هم میشنود. بله در این مسائل حرب -حرب، اعمّ از همین حرب بهاصطلاح نظامی و مانند اینها است- در مسائل امنیّتی، در مسائل نظامی، در مسائل گوناگونی که جنگ داریم با دشمن، مقابلهی با دشمن داریم، بله اینجا جای افشاگری نیست، جای شفّافیّت نیست، امّا در غیر اینها، در مسائل عمومیِ مردم، اَن لَا اَحتَجِبَنَّ دُونَکُم سِرّاً.»
رهبر انقلاب بر این نکته تأکید کردند که: مسئولان جز در موارد نظامی، امنیتی و اموری که با دشمن مقابله داریم، باید شفاف باشند و هیچ رازی را از مردم پنهان نکنند.
۱. نامه ۵۰ نهجالبلاغه
به ما بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/joinchat/2308374532C9e47ed680d
هدایت شده از توییتگرام
مهدی محمدی: اگر #جهانگیری منشی اش را هم نمی توانسته عوض کند، پس این همه تصمیم فاجعه بار اقتصادی را چه کسی در دولت گرفته است؟
@OfficialTwitTelegram
آمریکا و بحران قدرت جهانی.docx.pdf
188.5K
افول آمریکا امری مسلم است.✅
🔰خلاصه کتاب آمریکا و بحران قدرت جهانی اثر برژینسکی. در این کتاب با مفروض انگاشتن مساله افول آمریکا، درباره جهان آینده سخن گفته می شود.
https://eitaa.com/about_fatf
🔹 چند نکته درخصوص این خبر: بانک مرکزی اعلام کرده زائر کربلا در سمانه سماح ثبت نام کردند 100هزار دینار در بانک ملی نجف و کربلا به قیمت 960000 هزار تومان دریافت کنند.
🔹نکته اول، یکی دیگر از بی تدبیری های دولت در خصوص اختصاص ارز مسافرتی زائران میباشد،واقعا چند میلیون نفر، در شلوغی نجف و کربلا دنبال ارز باشند?!
🔹نکته دوم از مرز تا شهر کربلا و نجف با چه ارزی?! شما که هنوز دیناری نداده اید?!
🔹 مدیران در طراز انقلاب کجا هستند?!!!!
🔹انشاءالله همان طور که به قلیان تان اهمیت میدید، مشکلات حوزه صنعت و معدن و تجارت کشور را هم برطرف کنید.
🔹پوشک بچه چندین هزار خانوار در کشور و لاستیک کامیون داران در بدترین وضع گرانی است.فقط این دو قلم گرانی بود که گفتم اقلام دیگر بماند که چه اوضاع وانفسايي دارند.
⛔️رضایت به عملکرد بدكاران و سکوت مقابل جریان غربگرا
قالَ علی عَلَيْهِ السَّلامُ: الرّاضى بِفِعْلِ قَوْم کالدّاخِل فيهِ مَعَهُمْ وَ عَلى کلِّ داخِل فى باطِل اِثْمانِ: اِثْمُ الْعَمَلِ بِهِ، وَ اِثْمُ الرِّضى بِهِ.
حکمت ۱۵۴ نهج البلاغه
هر كس كه به كار گروهى از مردم خرسند باشد، مانند آن است كه در آن كار، با آنها همراهى كرده است، هر كس در كار نادرست همراهى كند، براى او دو گناه خواهد بود: گناه همكارى در آن كار نادرست، و گناه رضايت دادن به انجام آن.
اسلام، دينى است كه پيروان خود را، همواره از زندگى كردن در حصارهاى تنگ تنهائى و در چهار ديواري هاى در بسته و بی تفاوتی نسبت به سرنوشت جامعه، باز ميدارد؛ و در مقابل، همه را به زندگى اجتماعى و معاشرت با مردم، و حساسیت نسبت به تعالی همنوعان خود، دعوت ميكند.
بر اساس قوانين اسلام، خوب بودن و خوب زيستن، اين نيست كه ما، خود را از همه كنار بكشيم، و در خلوت و تنهايى مشغول عبادت شويم و كارى به كار ديگران و ساير افراد جامعه نداشته باشيم.
چه، در اين صورت، حتى اگر هيچ گناهى از ما سر نزند، باز در گناهى كه ديگران، در كنار ما و مقابل چشمان ما انجام ميدهند، و ما توانائی جلوگیری از آن را داریم، شريك و سهيم خواهيم بود.
اگر انسان کسی را در حال گناه ببیند و بی تفاوت از کنار آن بگذرد، مرتکب خطای بزرگی شده است. مثل این است که انسان کسی را در حال غرق شدن ببیند و بی تفاوت به تماشا بایستد. در حالی که وظیفه دارد، هر اقدامی که از دستش برمی آید، انجام دهد.
به بيان ديگر، يك مسلمان و مؤمن واقعى، نبايد در برابر كارهاى باطل و نادرست ديگران ساكت بنشيند و هيچ اقدامى نکند زیرا اين سكوت، دليل آن است كه او، با انجام آن كارهاى باطل مخالفتى ندارد و كسى كه مخالف امرى نباشد، بطور طبيعى، به انجام آن امر، رضايت داده است. و راضى بودن به انجام كار ديگران نيز مانند آن است كه خود او هم در آن كار، شركت و دخالت داشته است.
از اين روست كه امام عليه السلام ميفرمايد: مسلمان مؤمن حق ندارد ساكت بنشيند و شاهد و تماشاگر كارهاى باطل ديگران باشد زیرا در آن صورت، از او دو گناه سرزده است:
يك گناه؛ همان رضايت دادن به انجام آن كار است،
و گناه ديگر؛ آن است كه با چنين رضايتى، خود او نيز، در آن كار نادرست بصورت همكار و همراه در آمده و در حقيقت مثل آن است كه خود نيز، در انجام آن گناه، شركت و همكارى داشته است.
⭕️حال...
تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل....
هدایت شده از حمید رسایی
♻️ پیام های مردمی: دوستانی که عازم هستند برای شفای عاجل مسئولین نابغه هم دعا کنند!
⭕ ابتدا اعلام کردند ۲۰۰ هزار دینار، چند ساعت بعد این مبلغ به نصف کاهش پیدا کرد.
⭕ به جای ارجاع مردم در شهرهای خود به شعب منتخب، سیل جمعیت را حواله به وضعیتی مبهم در عراق دادند.
⭕ مردم را مجبور به استفاده از پیام رسان بانک ملی (بله) کردند.
⭕ زائرانی که گوشی هوشمند و اینترنت ندارند و اتفاقا محتاج تر هستند را اساسا به حساب نیاوردند.
⭕ در اپلیکیشن بله درخواست وارد کردن حروف لاتین دارند در حالی که صفحه کلید عددی قرار داده اند.
⭕ و در آخرین اقدام افراد زیر ۱۱ ساله را خط زده اند، در حالیکه هزینه بلیط کودکان ۳ ساله را هم تمام بها حساب می کنند.
فقط کافی بود مسافران اربعین را مانند مسافران آنتالیا میدیدند، شاید این مشکلات کمتر میشد از نگاه دولت مردان لیبرال مسلک.
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کرمان
رئیس یکی از دانشکدههای عراق که خالصانه در حال خدمت رسانی به زائران اباعبدالله الحسین علیه السلام در پیادهروی اربعین است.
#حب_الحسین_یجمعنا
@atabatkerman
هدایت شده از ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کرمان
کور باد چشمی که نمیتواند وحدت دو ملت ایران و عراق را حول محور اهل بیت علیهم السلام ببیند.
#حب_الحسین_یجمعنا
@atabatkerman
هدایت شده از گردباد نیوز
دلیل اصلی عقده گشایی ها و عصبانیت روزنامه های مدعیان اصلاحات-اعتدال از امام حسین(ع) و #اربعین را در این جمله حضرت امام خمینی(ره) جستجو کنید
"محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است"
#جریان_نفوذ
#سلاح_شیمیایی
#سرمایه_های_اسرائیل_در_ایران
@aledavood
فرامین مقام معظم رهبری امام خامنه ای دامت برکاته در دیدار با اعضای محترم شورای نگهبان۱۳۸۶/۴/۲۰
«معیار عبارت است از مقررات و قانون. سلائق نباید دخالت کند. گرایش سیاسی، گرایش گروهی، گرایش جناحی نباید دخالت کند. سفارش و توصیه نباید دخالت کند. معیار بایستی بین خود و خدا، همان معیار قانونی باشد؛ هم در مسئلهی نظارتها، هم در مسئلهی قبول یا رد قوانین مجلس. فقط باید معیار را معیار قانون قرار داد. مرّ قانون باید رعایت شود. گاهی ممکن است انسان به نظرش برسد که اگر اینجا بر طبق قانون عمل کنیم، مصلحت نباشد، در همانجا رعایت قانون از رعایت آن مصلحت بالاتر و لازمتر است؛ چون اگر چنانچه بنا شد که با نظر اشخاص و افراد و مصلحتاندیشىِ این و آن، معیارها و ضابطهها به هم بخورد، دیگر ضابطهای باقی نخواهد ماند؛ یک روز یک کسی یک جور مصلحت میداند، یک روزِ دیگر کس دیگری جور دیگری ممکن است مصلحت بداند، یا در یک روز دو نفر دو جور مصلحت بدانند؛ لذا دیگر قانونی باقی نمیماند، ضابطهای باقی نمیماند. ضابطه مقدم است بر هر مصلحتاندیشی، بر هر نگاه و دید و بینش. البته در نگاه فقهی یا استنباط حقوقی در شورای نگهبان ممکن است تغییراتی پیش بیاید؛ این ایرادی ندارد؛ برای هر مجتهدی تبدّل رأی پیش میآید. امروز از دلیل، یک چیز میفهمد؛ یک روز دیگر ممکن است به همان دلیل نگاه کند، چیز دیگری بفهمد؛ این اشکالی ندارد. تبدّل رأی شورای نگهبان در موارد گوناگون، عیب نیست؛ منتها همین تبدّل رأی هم بایستی منطبق باشد بر ضوابط و قوانین، و منضبط باشد».
هدایت شده از عمار نیوز ... 📢
🔴 عباسی در دانشگاه تهران:
🔸ظرفیت لیوان تحریم ایران پر شده و تاثیری در اقتصاد ایران نخواهد داشت
🔸 لیبرالیسم عمامه بسر و کراواتی نمیشناسد
✅ #عمار_نیوز
🆔 @ammar_newsir
🔹 مهندس فتاح،مدیر در طراز انقلاب
🔹در اولین اقدام در تصدی مسؤلیت کمیته امداد ساختمان این سازمان را در بالای تهران فروخت و در اطراف میدان آزادی ساختمان جدیدی خرید. میلیاردها تومان صرفه جویی کرد، استدلال ایشان این بود چه لزومی دارد ساختمان سازمان در بالاشهر تهران باشد آیا در جای دیگر نمیشود ساختمان داشت?
هدایت شده از پرتو اشراق
⚖ برخورد با دانه درشتها
✅ قوه قضائیه اعلام کرد حکم اعدام دو نفر از مفسدان اقتصادی تائید شده
⁉ ضمن تشکر از قوه قضائیه، اما سوال مردم این است که چرا با مهره های کلیدی (عراقچی، برادر خود رئیس جمهور، برادر معاون اول رئیس جمهور) برخورد نمیشود؟!
😐 جناب آقای آملی تا زمانی که با این عناصر مفسد برخورد نشود فعالیت های قوه قضائیه مقبولیت عمومی پیدا نمی کند.
🌐 @partoweshraq
⭕️ ظریف: ناچار هستیم FATF را بپذیریم / نباید وجهه نظام را در خارج خراب کنیم!
✍ نمایندگان مجلس، بعد از رد FATF در شوران نگهبان و برگشت به مجلس این بار اشتباه نکنید.
🔹با توجه به اقرار ایشان بر اشتباه کردن در برجام و اذعان جان کري بر فریب تیم هسته ای ایران دیگر اعتمادی بر طرح ها و حرف هاي ایشان نيست، مگر آنکه تضمین دهد.
میدونستید از سال ۲۰۱۳ در فرانسه هر کسی که درآمد بیش از یک میلیون یورو داشته باشه باید ۷۵ درصد مازاد درآمد خودش رو مالیات بده به دولت؟ تو بلژیک هم ۵۰ درصد باید بدن. اگه ایران اینطور قوانینی داشت، اینقدر گردن کلفت اقتصادی بار می اومد؟
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وضعیت اسفبار زائران اربعین در نجف برای گرفتن دینار از بانک ملی!
چرا با مسافران آنتالیا و اروپا آنگونه محترمانه برخورد میشود ولی با زائران حسینی اینگونه؟! چرانمایندگان مجلس ساکتند؟!
🔺Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از کِلک
#خبر |📢
🔹منبع: کیهان
🔺ظریف در جلسه غیرعلنی مجلس:
🔴ناچاریم FATF را بپذیریم❗️
نشست غیرعلنی روز سه شنبه مجلس با حضور محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه و سیدعباس عراقچی معاون سیاسی وی برگزار شد.احمد علیرضابیگی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست غیرعلنی دیروز مجلس گفت: در این جلسه محمدجواد ظریف و تیم وزارت امورخارجه درصدد توجیه کمکاریهای خود در رابطه با برجام و FATF برآمدند.وی افزود: با توجه به فرصتی که ما بعد از برجام داشتیم میتوانستیم با انعقاد پولی دوجانبه امکان مراودات بینالمللی را با کشورهای دیگر را فراهم کنیم و امروز چون این کار انجام نشده، با اینکه وقت تنگ است، باید هر چه زودتر تکلیف FATF معلوم شود. نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ظریف در این نشست عنوان کرد که با توجه به محدودیت زمانی چهار ماههای که ما داریم، ناچار هستیم FATF را بپذیریم و ما باید هزینه پذیرفتن FATF را به حداقل برسانیم و امروز هزینه FATF برای کشور خیلی زیاد شده است. به گزارش فارس، علیرضابیگی خاطرنشان کرد: منظور وزیر امورخارجه از بالا بودن هزینه FATF همین انتقاداتی است که در داخل به آن میشود و آقای ظریف عنوان کرد که همین مخالفتهایی که با FATF در کشور صورت میگیرد، وجهه نظام را در خارج اینگونه به نمایش میگذارد، در درون نظام جمهوری اسلامی کسانی هستند که مایل به طرفداری و پشتیبانی از تروریسم هستند و منظور و خواسته وی این بود که انتقادی نباشد تا FATF مراحل تصویب را طی کند و کار به پیش رود. وی در پایان با بیان اینکه ظریف عنوان کرد که شرط برقرار کردن سوئیفت از سوی اتحادیه اروپا به ما پذیرش FATF است، گفت: وزیر امور خارجه و تیم همراهش در نشست غیرعلنی دیروز همچون پیش از این حاضر نشدند این تضمین را بدهند که با پذیرش FATF مراودات بانکی ما تسهیل خواهد شد و نمایندگان هم در واکنش به این اقدام اعلام کردند که در موقع برجام که قسم جلاله خوردید، چیزی برای ما محقق نشد. حال در مورد FATF که تضمینی هم نمیدهید، نتیجهاش از همین الان معلوم است.
ارسال پالس ضعف!
اظهارنظر تأملبرانگیز ظریف مبنی بر اینکه «ناچار هستیم FATF را بپذیریم»! در حقیقت ارسال پالس ضعف به طرف مقابل است.
متاسفانه این رویکرد منفعلانه در دولت روحانی مسبوق به سابقه است.به عنوان نمونه، استفاده از تعبیر ضدامنیت ملی و نادرست «خزانه خالی» در آستانه مذاکرات هستهای، از سوی مسئولان دولت یازدهم کشور را در موضع ضعف قرار داد.همچنین ظریف-آذر 92- در دانشگاه تهران گفته بود:«آیا فکر کردید آمریکا که میتواند با یک بمب تمام سیستم دفاعی ما را از کار بیاندازد از سیستم دفاعی ما میترسد؟».متاسفانه همچنان همه دولت در وزارت خارجه خلاصه شده و وزارت خارجه نیز در برجام و FATF خلاصه شده است و هیچ تحرک خاصی در دولت و در دستگاه دیپلماسی در حوزههای مختلف مشاهده نمیشود.
خود کوچکبینی و بزرگنمایی دشمن!
متاسفانه خودکوچک بینی و بزرگنمایی دشمن به یک رویه نگرانکننده در دولت تبدیل شده است. از اظهارات ترکان-مشاور روحانی- با این عنوان که «به جز آبگوشت بزباش و قرمهسبزی، در هیچ تکنولوژی تولید رقابتی و برتری نخواهیم داشت» بگیرید تا اظهارات ظریف مبنی بر اینکه «ناچار هستیم FATF را بپذیریم»!
به جرأت میتوان گفت که همین اظهار ضعفها ریشه بسیاری از اتفاقات تلخی است که در این ۵ سال رخ داد. کدام سال از ۴۰ سال انقلاب را سراغ دارید که این میزان به سفارتخانههای ایران حمله شده باشد، در این مدت، کدام سال را سراغ دارید که دیپلمات کشورمان را در اقدامی غیرقانونی، بازداشت و بازجویی کنند. چه چیزی باعث شده که برخی کشورهای اروپایی دیپلمات کشورمان را برای بازحویی و تخلیه اطلاعات بین یکدیگر
تبادل کنند؟!
انفعال دستگاه دیپلماسی کشور در موضوع FATF در حقیقت ناشی از راهبرد برجامی دولت است. نوع برخورد و مواضع اروپاییها نشان میدهد، احتمالاً مقامات آنها پشت درهای بسته، نفس ادامه حضور خود در برجام را به عنوان یک امتیاز به طرف ایرانی میفروشند.
از قسم جلاله تا تضمین نمیدهیم!
همانطور که برخی از نمایندگان مجلس نیز به درستیاشاره کردهاند، در موضوع برجام که آن را فتحالفتوح نامیدند و قسم جلاله خوردند، هیچ دستاوردی برای کشور نداشت. حال در مورد FATF که تضمینی هم نمیدهند، نتیجهاش از همین الان مشخص است.
•┈••🇮🇷••┈•
🖋نشرمجدّد:کانال کِلک✒️
@Ckelke نام کانال
@Ckelkeadmin ارتباط با مدیرکانال
•┈••✾••┈•
هدایت شده از تریبون مستضعفین
⭕️آزمون بزرگ مجمع(۱)
🔺در نهایت امروز نامه شورای نگهبان مبنی بر تعارض لوایح پولشویی و پالرمو با بند۲ اصل۱۱۰ قانون اساسی (اختیارات رهبر معظم انقلاب) منتشر شد و در نامهای دیگر علی لاریجانی، لوایح پولشویی و پالرمو را به مجمع تشخیص فرستاد. احتمال قوی cft هم بعید است به تایید شورای نگهبان برسد و احتمالا راهی جز ارجاع به مجمع ندارد. همین اتفاق که برخلاف مصوبه لاریجانیوار برجام؛ این بار FATF درنهایت مورد تایید شرع و قانون اساسی نبوده خود قدمی بزرگ رو به جلو است یعنی برخلاف لجنپراکنی آخوندی و سایر غربزدهها نسبت به حق مجمع تشخیص در اعمال سیاستهای کلی نظام که با درشتزبانی از ایستادن دولت جلوی این روند میگفتند، اما در نهایت موفق به اعمال خواسته خود نشدند و این لوایح باید در صحن مجمع بررسی شوند. فلذا مطالبه از مجمع بطور دقیق میتواند مانع از تحمیل نهایی لوایح خائنانه FATF شود. دو شیوه برای این مطالبه میتوان درنظر گرفت:
🔺۱- تأکید بر شرایط معین شده از سوی رهبر انقلاب و آیین نامه مجمع:
سخنان رهبر انقلاب ۹۶/۶/۲۲: "مجمع در مواقعی که مصلحتی مهم وجود دارد و نظر مجلس شورای اسلامی را بر تشخیص شورای نگهبان ترجیح میدهد، باید توجه کند مصلحتی که تحت عنوان ثانویه است، طبعاً باید بسیار مهم، مسجّل و واضح باشد و با نظر اکثریت قاطع و قابل قبول مجمع، آنهم برای مدتی معین و موقت اعمال شود."
1⃣فلذا اولا مصوبات مجمع باید دارای زمان محدود و موقت و معین شده باشد؛ بنابراین شاید برای برخی قوانین داخلی چنین مساله ای قابل تصور باشد اما پیوستن به کنوانسیونها یا تعهدات مشکوک بینالمللی، وظیفهای بر عهده نظام میگذارد که دیگر براحتی قابل لغو نیست چنانچه در برجام همین مساله را شاهد هستیم. فلذا حتی اگر فرض محال پیوستن به FATF مصلحت باشد (که نیست) باز هم عدم امکان محدود شدن زمانیاش در اجرا، نقض فرمایشات رهبری و آیین نامه مجمع است.
2⃣ثانیا مطابق تاکید آیین نامه مجمع، مصلحت باید بیّن، حائز اهمیت و ملزم باشد و رهبر انقلاب نیز بر بسیار مهم، مسجل و واضح بودن مصلحت تاکید دارند؛ مشخصا چنین مسالهاس درباره FATF نیست، یعنی واضح نیست و مسجل و بیّن هم نیست و اختلافات گسترده بین نیروهای انقلابی، ائمه جمعه، مراجع عظام تقلید و دلسوزان انقلاب وجود دارد که بیّن و مسجل بودن این مصلحت را نقض میکند.
3⃣ثالثا تاکید رهبری در دیدار مجلس بر عدم پیوستن به کنوانسیونهای مشکلدار و تصویب قوانین داخلی بجای آنها؛ اعضای مجمع که منصوب رهبریاند یقینا حق ندارند مخالف نظر صریح رهبری اعمال نظر کنند و یقینا مصلحتی بالاتر از عمل به فرمایشات رهبری نیست.
‼️ اما به هرصورت شاید این مطالبات افاقه نکند و با توجه به غیبت آیتالله شاهرودی بعلت بیماری و عدم حضور روحانی و آیت الله آملی در جلسات مجمع، نقش علی لاریجانی پر رنگ شده و بهانهسازی برای دور زدن موارد بالا از او کاملا محتمل است. فلذا اگر مورد ۱ در جلوگیری از تایبد لوایح افاقه نکرد باید برای جلوگیری از تصویب توسط اکثریت دست بکار شد:
🔺۲- تلاش برای عدم رأی آوردن FATF در مجمع: مطابق ماده ۱۹ آییننامه مجمع تشخیص، برای تصویب نظر مصلحتی مجلس که در تعارض با نظر شورای نگهبان بوده، نیاز به آراء دو سوم اعضای مجمع در آن جلسه میباشد. یعنی اگر بیش از یک سوم از اعضای مجمع مخالف با تصویب FATF باشند امکان تایید آن در مجمع وجود ندارد.
🔺مجمع تشخیص در صورت حضور همه اعضا ۴۹ عضو دارد، و اگر ۱۷ عضو مخالف باشند بیش از یک سوم مجمع را تشکیل میدهند و امکان تصویب FATF وجود نخواهد داشت؛ در زیر به تفصیل به موافقیت و مخالفین و ممتنعین درباره FATF در مجمع پرداخته میشود، هرچند معمولا تعدادی از اعضا در جلسات حاضر نیستند فلذا برای جلوگیری از تاثیر، کنار گذاشته میشوند:
🔸اعضای معمولا غایب در ماههای اخیر
۱- آیتالله شاهرودی
۲- روحانی
۳- آیتالله آملی
۴-آیتالله یزدی
۵-آیتالله مومن
۶- آیتالله شبزندهدار
🔹مخالفین احتمالی
۱- محسن رضایی
۲- سعید جلیلی
۳-پرویز داوودی
۴- آیتالله جنتی
۵- محمدباقر قالیباف
۶-سردار باقری
۷- آیتالله مدرسی یزدی
۸-حسین محمدی
۹-محمود محمدی عراقی
۱۰-ابراهیم رئیسی
۱۱-آیتالله موحدی کرمانی
۱۲-احمد وحیدی
۱۳- آیتالله مجتهد شبستری
۱۴-علی آقامحمدی
۱۵- حداد عادل
۱۶- محسنی اژهای
۱۷-مصطفی میرسلیم
۱۸- صفار هرندی
۱۹-دری نجف آبادی
۲۰-محمد فروزنده
۲۱-احمد توکلی
🔸موافقین(تقریبا) قطعی
۱-مجید انصاری
۲-محمدرضا عارف
۳-محمد صدر
۴- علی لاریجانی
۵- باهنر
۶- ناطق نوری
۷-حسین مظفر
۸-ولایتی
۹-حسن صانعی
۱۰-آیتالله امینی
۱۱- شمخانی
۱۲-ظریف
۱۳- فلاحت پیشه
۱۴- غلامرضا آقازاده
۱۵- مصباحی مقدم
🔹رای نامعلوم
۱- داوود دانش جعفری
۲- محمدجواد ایروانی
۳-سیدمرتضی نبوی
۴- سیدمحمد میرمحمدی
۵- صادق واعظ زاده
۶-سردار فیروزآبادی
۷- احمدی نژاد
ادامه دارد👇
✍ #امید_نیکو
💎 باید زندگی مان را پای انقلاب بیاوریم..
1⃣یکم | آقای توکلی می گفت به یکی از بزرگان سیاسی و کهنه کار- نامش بماند- گفتم این #خانه_مجلل در شان شما و مسئولیت تان نیست. توضیح داد که حلال است و چه وچه. گفتم حتمن همینطور است. اما غرضم نسبت این خانه با جایگاه شما و انتظار مردمست. گفت حق باشماست. باید این مسئولیت را واگذار کنم.
برایم جالب بود. مسئول محترم حاضر بود نقشش در انقلاب را واگذارد، اما سبک زندگی اش را تغییر ندهد. واقعیت این است که امتحان کردن با سبک زندگی، سخت است و توفیق در این محن کار هرکس نیست.
یاد سرلشکر فیروزآبادی افتادم. خیلی ها این بزرگوار را به مالک و مقداد علی می شناختند. الحق هم سالها زحمت کشید و خدمت کرد. اما گوش بفرمانی و سربازی تا وقتی بود که پای اوامر سیاسی و نظامی در میانست؛ چه انکه وقتی فرمودند این خانه دولتی را در لواسان واگذار کنید؛ آنقدر تعلل کردند تا ماجرا رسانه ای شود.
ولایت و جمهوری اسلامی خوب است تا جائیکه کار به کار زندگی شخصی آقایان نداشته باشد. روزگار سختی است. به قول آن پیر فرزانه تنها کسانی تا آخر خط می مانند که طعم سادگی را چشیده باشند.
2⃣دوم | این روزها #موج_استعفا از دولت راه افتاده است. عمدتن هم مدعی اند که نقشی نداشته و بی اختیارند. اما یک سوال ساده؛ اگر واقعا سهمی نداشتند چرا تا امروز ماندند؟ چرا زودتر رها نکردند؟ توضیح نمی خواهد؛ این قدرت رو به زوال دیگر شیرین نیست. بین کاخ نشینی فردی و تحمل مشکلات و سختی ها در دولت، طبیعی است که زندگی شخصی را انتخاب کنند.
3⃣سوم | بند یکم و دوم مهم نیست. مقدمه را نوشتم برای همین یک خط؛
✅ این قبیل وقایع برای من و ما درس عبرت است؛ در دوره تثبیت و جهش انقلاب، #ابتلا_با_سبک_زندگی_مان است؛ نه فقط داشته های ذهنی.
👌 #باید_زندگی_مان_را_پای_انقلاب #بیاوریم نه فقط مشت گره کرده و طنین صدای مان.
در غیر اینصورت در بزنگاه های انقلاب، بدون تردید غائبیم.
@manenqelabiam