صالحین (تجیر) ابوزیدآباد و حومه
✅ فتنه که میگوئیم اینگونه است!!
🕔 در تیرماه همان سال ۸۸ رهبر انقلاب جلسهی دیگری با جمع محدودی از فضلای قم و به درخواست آنها داشتند. افراد حاضر نکاتی را در رابطه با انتخابات و مسائل مرتبط با آن مطرح میکنند؛ ازجمله نظرات برخی از افراد را دربارهی آسیب دیدن جمهوریّت نظام و یا فاصله گرفتن نظام از خطّ امام بازگو میکنند.
🕠 در آنجا آقا مفصّل دربارهی مسائل مختلف مطروحه با حاضران گفتگو میکنند و ضمن بیاناتشان، نسبت به اعتقادات واقعی برخی از افراد شاخص دربارهی مردم و امام و... مصادیقی را بازگو میکنند.
🕡 همچنین میگویند پس از بیانیه آقای موسوی در روز شنبه ۲۳ خرداد ۸۸ که در آن مدّعی تقلّب شده و بر ایستادگی تا ابطال انتخابات تأکید کرده بود، توسط یکی از مسئولان دفترشان برای وی پیام فرستادهاند که چرا این حرف را زدید؟ چهکار میخواهید بکنید؟
🕖 ایشان خود نقل میکنند: «من واقعاً باورم نمیآمد که او اهمّیّت حرفی را که زده نداند یا منکر شود، میخواستم به او تنبّهی بدهم و انتظار داشتم او متنبّه شود و موضع و رفتار خود را اصلاح کند؛ امّا حرفهایی که [آقای موسوی] زد من را خیلی متعجّب کرد.».
🕢 آقای موسوی گفته بود انتخابات باید ابطال شود؛ ما امروز با آقای هاشمی و آقای خاتمی و آقای ... جلسه داشتیم؛ همه اتّفاقنظر داشتند انتخابات باید ابطال شود.
🕗به گزارش بصیرت؛ رهبر انقلاب با شنیدن این ادّعا افرادی را مأمور میکنند تا ادّعای آقای موسوی را از افراد مذکور جویا شوند. در پاسخ، آقای هاشمی و آقای خاتمی هر دو میگویند بحث ابطال انتخابات در جلسه مطرح شد امّا ما با آن مخالفت کردیم.
🕘 اگر فقط همین افراد، آقای موسوی را از ایستادگی در برابر نظام بازمیداشتند و یا همچنان که ادّعای آقای موسوی را خصوصی تکذیب کردند، به مردم نیز میگفتند که با ابطال انتخابات مخالفند، مطمئنّاً بذر تردید در جامعه کاشته نمیشد و آتش فتنه اینگونه شعلهور نمیشد.
🕙 آنچه بر غبارآلودگی فضای پس از انتخابات میافزود، این نکتهی تأسّفبار بود که مدّعیان تقلّب در انتخابات، در جلسات خصوصی مواضعی مغایر با ادّعای دست بردن در آراء مردم داشتند.
🕚 نمایندهی آقای موسوی چهار روز پس از انتخابات و در جلسهی نمایندگان ستادهای نامزدها با رهبر انقلاب شهادت داد: «صندوقها را بیست بار هم که بشمارند، نتیجهی آراء عوض نخواهد شد. اگر صندوقها را بازشماری کنند، خیلی اتّفاقی رخ نمیدهد؛ ممکن است یک کمی اینوَروآنوَر بشود».
🕛 یکی از مسئولین دفتر رهبر انقلاب از همان نمایندهی آقای موسوی سؤال کرده بود شما که میدانستید تقلّب نشده و در دوّم خرداد هم برای جلوگیری از تشنّج و آشوب، آقای ناطق نوری را متقاعد کردید، چرا این دفعه نرفتید به آقایان بگویید که تقلّب نشده است؟ امّا او در پاسخی کوتاه و بسیار تلخ میگوید: «گفتم امّا قبول نکردند»!
💎تبعات فتنه 88 به لحاظ اقتصادی چه بود؟
🔰 فتنه 88 باعث ضربه های اقتصادی متعددی به ملت ایران شد که برخی از آنها عبارتند از:
1️⃣.اعمال تحریم ها علیه اقتصاد ایران منجر به افزایش بیست درصد هزینه های مبادلاتی ما شد
2️⃣.فتنه 88 زمینه و بستر ساز تداوم تحریمهای بعدی علیه اقتصاد ایران گردید
3️⃣. فتنه 88 امنیت اقتصادی ایران را خدشه دار کرد
4️⃣.حجم سرمایه گذاری در ابعاد داخلی و خارجی به شدت کاهش یافت
5️⃣.فتنه 88 منجر به توقف رونق شد و سپس سیر نزولی به خود گرفت چه بسا این رونق در کوتاه مدت به صفر رسید
6️⃣.متاسفانه سیاستهای بی تدبیرانه دولت تدبیر وامید نتوانست موجب امنیت سرمایه گذاری در کشور شد؛ کما اینکه در لایحه بودجه 99 نیز شاهد هستیم سیاست گذاریها همچنان براساس همان تصورات متوهمانه است و دولت هیچ حرکت انقلابی در ساختار هزینه ها و درآمدها صورت نداده است.
7️⃣.فتنه88 عملا اقتصاد کشور و سفره و معیشت و قدرت خرید مردم را نشانه گرفت و دست آمریکا را برای توجیه تحریم های شدید اقتصادی ایران باز گذاشت؛
چرا؟!!،چکيده يادداشت کتاب فتنه تغلب.pdf
767K
ناگفته های فتنه ۸۸ در کتاب" چرا تغلب"
نشریه اخبار و تحلیلها دوشنبه 9 دی
https://basirat.ir/fa/news/319269
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷
4_5911147662530314788.pdf
214.8K
#ایده
✅ایده ها وبرنامه های 9دی بمناسبت هفته بصیرت