💢حزبالله ۷ نظامی صهیونیست را از به هلاکت رساند
رسانههای صهیونیستی گزارش کردند دستکم ۷ نظامی این رژیم در درگیری با نیروهای مقاومت لبنان کشته شدهاند.
@abuhossein
💢 وقوع انفجارهای قوی در تلآویو
منابع عبری از وقوع انفجارهای قوی و پیاپی در تل آویو و هرتزیلیا و تعداد زیاد دیگری از شهرکهای صهیونیست نشین در مرکز و شمال فلسطین اشغالی پس از فعال شدن آژیرهای هشدار خبر دادند.
@abuhossein
زاخارووا: در حال توافق بر سر زمان امضای توافقنامه مشارکت راهبردی روسیه و ایران هستیم
ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که توافقنامه جدید مشارکت راهبردی جامع روسیه و ایران، همانطور که پوتین در دیدار با رئیس جمهور ایران اعلام کرد، آماده است و قرار است طی یک مراسم رسمی به امضا برسد.
زاخارووا افزود که هماهنگیها در مورد زمان امضای آن بین دو کشور در حال انجام است.
@abuhossein
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی وارد تهران شد
✍این سفر خیلی حائز اهمیت نیست، رافائل گروسی،در سفرهای قبلی نشان داده مستقل نیست و بعد از خروج از ایران کشورهای دیگر حرف خود را به او تحمیل می کنند.
بیشتر مناسب رد و بدل پیام ها بین دولت ها می باشد
@abuhossein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 کلیپ جدید حزب الله در مورد تلفات و خسارات سنگین ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
@abuhossein
💢 وال استریت ژورنال: پکن فعلا نگران تندروهای ضد چین در دولت ترامپ نیست
روبیو در صورت تایید شدن، اولین وزیر امور خارجهای خواهد بود که تحت تحریمهای پکن است و از ورود به چین منع شده است.
همچنین والتز که از او خواسته شده مشاور امنیت ملی ترامپ شود، یکی از منتقدان اصلی چین در کنگره است.
@abuhossein
💢 سرنوشت رژیم غاصب در جنگ لبنان
✍ #سعدالله_زارعی
🔸سرنوشت رژیم اسرائیل نه در جنگ روانی و نه در جنگ رسانهای و نه در جنگ سیاسی، بلکه در جنگ زمینی با لبنان رقم میخورد. به بیان دیگر نتیجه جنگ نظامی رژیم با حزبالله است که نشان میدهد قدرت بقاء دارد یا ندارد.
نزدیک دو ماه از آغاز جنگ زمینی ارتش رژیم غاصب با لبنان و نزدیک به چهار ماه
از آغاز تهاجم سنگین آن علیه لبنان میگذرد.
🔸اسرائیل در آغاز جنگ علیه نوار غزه اهداف جنگی خود را شامل حذف توان نظامی حماس، حذف قدرت سیاسی آن، تضمین عدم تهدید امنیتی اسرائیل از سوی غزه و آزادسازی اسرای خود، اعلام کرد و طی نزدیک به ۱۴ ماه گذشته با بمبارانهای شدید و ترور رهبران مقاومت فلسطین سعی کرد به این اهداف دست پیدا کند که هنوز علیرغم ضرباتی که به مقاومت و رهبران آن وارد نموده، نتوانسته اهداف اعلام شده را محقق گرداند. بر این اساس بسیاری از مدافعان رژیم در داخل و خارج گفتهاند نباید اسرائیل اهداف نهائی را اعلام میکرد تا با تاخیر زیاد در تحقق آن از سوی مخالفان به شکست رژیم تعبیر شود. آنان معتقدند ارتش اسرائیل باید به مرور اهداف نزدیک و تاکتیکی را به عنوان هدف عملیاتی خود مطرح میکرد تا هر دستاورد تاکتیکی یک پیروزی تلقی گردد.
دقیقاً به همین دلیل بود که در جریان حمله گسترده به لبنان که با ترور ابومحسن فواد شکر فرمانده عملیاتی حزبالله در نهم مردادماه گذشته شروع شد، رژیم غاصب بر خلاف جنگ غزه از برشمردن اهداف عالی خود اجتناب کرد و اعلام با فاصله اهداف تاکتیکی را جایگزین آن نمود. مثلاً رژیم در جریان انفجار پیجرها اعلام کرد هدف ضربه زدن به توان عملیاتی مقاومت لبنان بود و این هدف محقق شد. یا در جریان آغاز حمله زمینی به مرزهای جنوبی لبنان، اعلام کرد هدف عملیاتی اسرائیل، بازگرداندن آوارگان اسرائیلی به خانههای خود در روستاها و شهرکهای یهودی در منطقه شمالی است. این در حالی است که سران آمریکا و رژیم غاصب، جنگ لبنان را هم بیش از جنگ غزه، جنگ سرنوشت میدانند و بر پیروزی در آن تاکید دارند.
اسرائیل در فضای تبلیغاتی و عملیات روانی از یک طرف وانمود میکند در جنگ با حزبالله به پیروزی رسیده است و از سوی دیگر به جنگ ادامه میدهد و مانع برقراری آتشبس در جبهههای غزه، لبنان و سرزمینهای تحت اشغال آن در کل جغرافیای فلسطین اشغالی میشود. این کاملا یک تاکتیک برای رسیدن به اهدافی است که اسرائیل از رسیدن به آن در تردید میباشد.
اما در عین حال در جبهه نظامی رژیم اتفاقاتی میافتد که حداقل از دشواری زیاد در رسیدن به اهداف نظامی آن حکایت میکنند؛ پیش از آغاز حمله زمینی، سایت ارتش اسرائیل از جمعبندی ارتش در عملیات علیه لبنان خبر داد. در این گزارش رسمی آمده بود سه هفته زمان عملیات شدید نظامی ارتش با هدف سیطره بر حدود ۸۰۰ کیلومتر مربع از اراضی لبنان در حد فاصل مرزهای جنوبی آن تا نهر لیتانی میباشد و پس از آن یک سال، زمان عملیات آرام تثبیت سرزمینهای اشغالشده مذکور و پاکسازی آن از حضور عناصر حزبالله است.
🔸اینک نزدیک به دو ماه از آغاز عملیات زمینی اسرائیل میگذرد و رژیم نزدیک به دو و نیم برابر، زمان صرف کرده و علیرغم تهاجم سنگین به نهر لیتانی نرسیده و پیشرویهای جادهای آن بهطور متوسط از یک و نیم کیلومتر فراتر نرفته است و این در حالی است که متوسط فاصله مرز جنوبی لبنان تا نهر لیتانی ۳۰ کیلومتر میباشد. این یعنی حرکت نظامی رژیم اگر به همین منوال باشد، اسرائیل ۲۰ برابر زمان اعلام شده، وقت لازم دارد تا به اجرای مرحله اول طرح خود دست یاید. به عبارت دیگر رسیدن رژیم به نهر ۴۰ ماه- بیش از سه سال- زمان میبرد. در این میان در حالی که حزبالله لبنان، هر روز بر حجم موشکباران خود میافزاید، رژیم غاصب برای آنکه وانمود کند زمان زیادی تا تحقق اهداف نظامیاش در جنوب لبنان باقی نمانده وانمود میکند که طی این مدت ۸۰ درصد توان نظامی حزبالله را از بین برده است!
🔸همین مقدار نفوذ رژیم در زمین لبنان توام با هزینه بسیار زیاد و تلفات فراوان برای آن بوده است. گزارشهای خود رژیم از کشته شدن دستکم ۶۰ نظامی اسرائیلی و زخمی شدن دستکم ۴۰۰ نظامی دیگر آن در جنگ شمال خبر میدهد که البته جمعبندی گزارشهای مستند روزانه حزبالله طی هفت هفته گذشته از کشته شدن دستکم ۱۰۰ نظامی و زخمی شدن حداقل ۱۲۰۰ نظامی دیگر رژیم حکایت میکند. علاوه بر آن طی این دوره حدود دو ماهه حداقل ۵۰۰ هزار آواره یهودی ساکن در حدفاصل شمال حیفا در ۳۵ کیلومتری مرز لبنان تا شمال تلآویو واقع در ۱۳۰ کیلومتری مرز لبنان حکایت میکند. در واقع حزبالله در این دوره زمانی به قلب راهبرد اعلامی ارتش که بازگرداندن آوارگان یهودی به روستاها و شهرکهای شمال فلسطین بوده حمله کرده و رقم آوارگان یهودی را لااقل به هشت برابر رسانده است.
@abuhossein
🔸حملات مداوم حزبالله به مناطق حد فاصل حیفا تا تلآویو خسارت زیاد اقتصادی هم روی دست رژیم گذاشته است.
🔸جدای از افت رشد اقتصادی سالانه رژیم از متوسط ۶ درصد به حدود دو و نیم درصد در سال جاری میلادی، زیر ساختهای تجاری و سرمایهگذاری آن را با اخلال جدی مواجه گردانیده است. اینها بخشی از هزینههای نفوذ بسیار محدود و آسیبپذیر اسرائیل در جنوب لبنان میباشد.
🔸یکی دیگر از علائم ناتوانی رژیم غاصب در تحقق اهداف نظامی خود در جنگ لبنان، برکناری یواف گالانت بالاترین مقام نظامی و فرمانده جنگ در حین جنگ و پیش از تحقق اهداف اعلامی رژیم در دو جبهه غزه و لبنان است.
🔸سرلشکر یواف گالانت در سال ۱۳۵۶ وارد ارتش شده و از سال ۱۳۸۵ در جنگهای مختلف، از جنگ ۳۳ روزه علیه لبنان تا همین جنگ جاری غزه یعنی دستکم در ده جنگ در جایگاه یکی از فرماندهان ارشد و در سه سال گذشته فرمانده ارشد اسرائیل و فرمانده جنگ بوده است. ۴۷ سال حضور در مناصب مختلف ارتش، طبعاً به او در میان نظامیان اسرائیلی جایگاه ویژهای داده و بخش مهمی از شناسنامه نظامی و هویت نظامیان غاصب اسرائیل به حساب میآید. لذا برکناری گالانت تأثیر منفی زیادی روی نیروهای ارتش خواهد داشت. علاوه بر این گالانت از سال ۱۳۹۷ به عضویت حزب حاکم- لیکود- درآمده و دارای تشخص سیاسی هم میباشد. اصولاً برکناری یا کنارهگیری فرمانده ارشد در حین جنگ یک امر طبیعی و بدون دلیل و بدون پیامد نیست. بنیامین نتانیاهو در سخنرانی اخیر خود در سازمان ملل اعلام کرد اسرائیل اینک در هفت جبهه میجنگد و رئیس رژیم صهیونیستی گفت مخالفان اسرائیل در منطقه دور آن را حلقهای از آتش کشیدهاند. با این وجود برکناری فرمانده ارشد جنگ از سوی نخستوزیر و قرار دادن فردی بیتجربه به جای او چه معنایی دارد؟ حداقل معنای این برکناری نابهنگام، اعتراف به شکست از مقاومت تا این مقطع از جنگ در غزه و در لبنان است. اما البته او وانمود کرده است تنها به دلیل اختلاف سیاسی با نتانیاهو از سمت خود برکنار شده است که واقعیت ندارد. خود گالانت در همین روزها این را هم اعلام کرد که با ماندن ارتش در غزه به دلیل مواجه بودن با حملات مقاومت غزه مخالف بوده است. در واقع او برکنار شده تا وانمود شود ناکامیهای نظامی اسرائیل صرفاً به دلیل نوع فرماندهی وزیر جنگ رخ داده است.
🔸یکی دیگر از علامتهای شکست برنامه اعلام شده اسرائیل در جنگ علیه لبنان، تغییر در آرایش جنگی اسرائیل پس از یک ماه از آغاز تهاجم زمینی به لبنان است. رژیم اسرائیل پس از یک ماه و آشکار شدن ضعف نظامی آن در برابر آرایش و نحوه عملکرد نظامی حزبالله، ناگزیر به ارزیابی ضعفهای تاکتیکی خود در میدان نظامی شد. این رژیم طی دو هفته اخیر، دو سوم نیروهای عملکننده در داخل لبنان را کاهش داد و حجم زیادی از نظامیان مستقر در شمال فلسطین را برای دور نگهداشتن از حملات حزبالله کاهش داد و در روزهای اخیر، دور تازهای از به کارگیری نیروهای نظامی مقابل حزبالله و افزایش تدریجی آن را آغاز کرد. در عرف نظامی این تغییر آرایش، اعتراف به شکست و تلاش برای غلبه بر ضعف خود به حساب میآید.
🔸ارتش اسرائیل گمان میکرد، حزبالله با همان روش و تاکتیکهای جنگ ۱۸ سال پیش- جنگ ۳۳ روزه- وارد میدان میشود و لذا در حد فاصل جنگ ۱۳۸۵ که اسرائیل در آن جنگ مغلوب گردید، سرگرم پیدا کردن راههایی برای غلبه بر تاکتیکهای رزمی حزبالله بود. اسرائیل رمز غلبه را در دو موضوع ارزیابی کرد؛ از بین بردن سازمان رزم حزبالله از طریق به شهادت رساندن فرماندهان میدانی و غلبه بر تاکتیک جنگ تن با تانک حزبالله. سرویس اطلاعاتی و نیروی هوائی رژیم با به شهادت رساندن طیفی از فرماندهان حزبالله گمان کرد که سازمان رزم حزبالله را تا حدود ۸۰ درصد مختل نموده است. بر این اساس با فاصله چند روز پس از ترورها، عملیات زمینی را با به کارگیری پنج لشکر زرهی و پیاده علیه حزبالله آغاز کرد و نیز با بمباران وسیع جنوب لبنان- حد فاصل مرز تا نهر لیتانی- در صدد برآمد تا نیروهای دفاعی حزبالله را از بین ببرد و تاکتیک نبرد تن با تانک آن را خنثی کند.
🔸اما آنچه در صحنه عمل رخ داد با تمهیدات و انتظارات ارتش اسرائیل فاصله زیادی داشت؛ حزبالله با هوشمندی دبیرکل شهید آن از یک طرف، بحران فقدان فرماندهان ارشد و میانی خود را با مشخص کردن چندین نفر در هر جایگاه به سرعت برطرف کرد و لذا خلأیی در مدیریت جنگ آن پدید نیامد. از سوی دیگر حزبالله تاکتیکهای جدیدی را در جنگ به کار گرفت و از جمله جنگ تن با تانک را به جنگ موشک با تانک تبدیل کرد.
@abuhossein
این مطلب را فقط بزرگترها بخوانند
ما و چالش با نسل «زِد»
اگر فکر میکنید فقط ما ایرانیها هستیم که اغلب در برخورد با نوجوانانمان مشکل داریم، دچار فاصله و شکاف بین نسلی شده و سرگیجه گرفتهایم، سخت در اشتباهید. این فقط متولدان دهههای ۸۰ و ۹۰ در ایران نیستند که مصائب تعلیم و تربیت و خلق و خویشان کلافهمان کرده است. در غرب هم نحوه رفتار با نسل زِد و کنار آمدن با توقعاتشان برای خانوادهها و جامعهشناسان به دردسر تبدیل شده است. در این باره، مطلبی را به نقل از «people spheres» با ترجمه «تکتم شریفینژاد» بخوانید.
شناور در فناوری
از آنجا که نسل زِد در میان دریایی از فناوریهای مدرن، چشم به جهان باز کردهاند و از کودکی ارتباط نزدیکی با فضای مجازی دارند، دیدشان نسبت به مسائل اطراف از نسل قبلی بسیار متفاوت است و با قدرت استدلالی که دارند میتوانند حتی والدینشان را نسبت به عقایدشان دچار تردید کنند!
درک ویژگیها و تفاوتهای نسل زِد با متولدان دهههای گذشته، کلیدیترین راهکاری است که میتواند به والدین برای داشتن یک ارتباط خوب و کمچالش با فرزندان امروزی و همزادان فناوری و اینترنت کمک کند.
نسل زِد همان متولدان دهه ۹۰ میلادی به بعد هستند. آنها تمایزهای بسیاری با نسلهای پیشین خود دارند؛ به عنوان مثال یکی از پررنگترین این تفاوتها، ارتباط تنگاتنگ و حرفهای با فضای مجازی است. عموماً این کودکان به دنبال ارتباط گستردهای که در بسترهای مجازی دارند، توانایی تحلیل و درک بالاتری نیز نسبت به دیگران پیدا میکنند.
یکی دیگر از ویژگیهای بارز نسل زِد ، پایبندی و اطمینان به عقایدشان است. این نسل با وجود سن پایین و تجربیات کمی که دارند، بدجور روی تفکرات و عقایدشان استوار هستند. نکته قابل توجه این است که پافشاری آنها اغلب از روی لجبازی نیست و در ذهنشان برای هر اعتقاد و رفتاری، دلیل و منطق خاص خود را دارند. به همین دلیل تحمیل یک تفکر به این نسل و اجبار آنها به پایبندی به یک موضوع تقریباً کاری غیرممکن است؛ مگر زمانی که خود فرد با منطق فکری به این نتیجه برسد.
ما خیلی خوبیم!
براساس یک نظرسنجی اعلام شده است نسل زِد خود را افرادی بسیار مسئولیتپذیر، متفکر، خوشفکر، مصمم و ماجراجو توصیف میکنند. شاید این نتیجه در نگاه اول کمی اغراقآمیز به نظر برسد، اما با کمی تحقیق و تفکر، مشخص میشود این نسل در ویژگیهای ذکر شده نسبت به نسلهای گذشته پیشتاز هستند.
با اینکه تا حدودی این نبوغ در نسل جدید با فضای مجازی گره خورده است، اما این حجم از درگیری نوجوانان با تلفن همراه، آسیبهایی را هم به دنبال دارد. در فضاهای مجازی، فشارهای خاص و گوناگونی وجود دارد که خواه یا ناخواه افراد را درگیر خود میکند. نسل زِد نخستین نسلی است که چنین دسترسی و ارتباط گستردهای با فضای مجازی دارد و این موضوع سبب شده است فشارهای روانی بسیاری در کنار رشد شخصیتی به کودکان و نوجوانان این نسل وارد شود.
مطابق آمار بیش از یک چهارم نسل زِد به طور دائم برخط هستند و گوشی به دست اطلاعات مختلفی را از سراسر جهان به مغزشان وارد میکنند.
زشت و زیبای زِد بودن
حضور فعال این نسل در بسترهای متفاوتی مثل اینستاگرام، اسنپچت و تیکتاک از این جهت مورد نگرانی والدین واقع شده است که به مرور زمان موجب بروز احساسات منفی از قبیل خود کمبینی، اعتماد به نفس پایین و تأییدخواهی از دیگران خواهد شد.
یکی دیگر از مسائل رایج میان کاربران نسل زِد فضای مجازی، ایجاد ارتباط به صورت برخط است. این موضوع رفتهرفته موجب میشود فرد توانایی ارتباط سالم و سازنده در فضای حقیقی را از دست بدهد و حتی گاهی فرصت یادگیری برقراری ارتباط با محیط پیرامون را از خود سلب کند.
البته برخی از این دست کودکان و نوجوانان هم هستند که فضای مجازی و بستر گسترده اینترنت را یک فرصت میدانند و از آن به عنوان یک فرصت طلایی برای یادگیری و ارتباط با جهانی بهره میبرند که نمیتوانند به صورت مستقیم آن را لمس کنند.
رایجترین نگرانی والدین از ارتباط نزدیک فرزندان با فضای مجازی، دسترسی به محتواهای متفاوت و بعضاً نامناسب است. علاوه بر این دسترسی نامحدود به اقسام محتواها و ارتباطاتی هم که در این بستر شکل میگیرد، چندان قابل اعتماد نیست و ممکن است نوجوانتان را در دام انواع کلاهبرداریها یا سوءاستفادهها بیندازد./ قدس
@abuhossein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برخورد مستقیم راکت های حزب الله به محل سکونت اشغالگران
@abuhossein
💢 ارتش اسرائیل از کشته شدن شش تروریست تیپ گولانی در جنوب لبنان خبر داد. تصویر یک تروریست منتشر نشده و چند نظامی دیگر نیز به شدت زخمی شدهاند.
@abuhossein
💢فرمانده تیپ 51 لشکر گولانی نیز در عملیات موفقیت آمیز رزمندگان حزبالله به هلاکت رسیده است.
@abuhossein
شهید آوینی: «قدرت حقیقی اینجاست. دست خدا با جماعتی است که بر محور حق گِرد آمده اند و اصلاً وحدت جز در میان موحدین تحقق نمییابد. با این معیار، بسیج قدرتمندترین ارتش دنیاست. اگر کسی در جستجوی مصادیق کاذب قدرت باشد، آن را در میان بسیجیان نخواهد یافت.
آنها آرتیستهای دروغین سینما، هرکول و سامسونگ و یا جیمز باند و سوپرمن نیستند؛ آنها هم مثل من و تو، کارگر و کارمند، دانشجو و دکان دار هستند و قدرتشان نه در موهای بلند و بازوهای کلفت است و نه در بالهای آهنین و پاهای الکترونیکی، در ایمان است!»
@abuhossein
هدایت شده از 🇮🇷 ابوحسین / abuhossein
💢سوره مبارکه نصر
هر کس سوره نصر را در نمازهای واجب یا مستحب بخواند خداوند او را در مقابل همه دشمنانش یاری می کند.(مستدرک سفینة البحار، ج8، ص479)
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾
وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾
فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾
ترجمه👇
به نام خداوند رحمتگر مهربان
چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد (۱)
و ببينى كه مردم دسته دسته در دين خدا درآيند (۲)
پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه پذير است (۳)
@abuhossein
🔆 راه نجات!
👈 وَمَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا/ طلاق آیه ۲
✍🏽 و هر کس «تقوای الهی» پیشه کند، خداوند راه نجاتی [از مشکلات و تنگناها را] برای او فراهم میکند.
#تقوا
@abuhossein
🟥استراتژی "آتش به اقتضاءِ" لبنانی میدان داری میکند؛ این تازهترین گزارش از میدان است
🔺️تازگی دکتر شیبانی نماینده ویژه وزیر خارجه در غرب آسیا و سفیر موقتمان در لبنان میهمان کمیسیون امنیت ملی بود و گزارشی مهمی از مقاومت ملی_اسلامی به کمیسیون داد؛
✔️سربسته بگویم؛ سید حسن نصرالله واضع یک استراتژی لبنانی و پویا در سرتاسر خطوط نبرد لبنان است که بخاطر طبقه بندی نمیتوانم مختصات این استراتژی و تاکتیک را شرح دهم، اجمالا اینکه به عکس تصورات خیلیها در ایران، این استراتژی "نه آتش به اختیار"(بخاطر شهادت سید) در خطوط نبرد است و "نه آتشِ بی اجازهی مرکزیت"و ستاد فرماندهی و نیز نه آتش به احتیاط و آتش به تعلل است؛ نمیتوانم نام استراتژی را فاش کنم اما شاید بشود آن را" آتش به اقتضاء" گذاشت؛ اما نه در معنای رایج کلمهی اقتضاء!
🔺️نوعی از استراتژی که تحرکاتش بطور کامل در اختیار لبنانیهاست؛ "زمین" و "زمان" و "هنر جنگ" به اقتضای نوع حرکت دشمن در خط تماس و عمق دشمن برای به کارگیری نوعی دفاع متحرک و ....کار میافتد؛
🔺️باید گفت سید فقط استاد جنگ روانی و نبرد از طریق کلمات نبود؛ سید استاد آموزشِ رزمندگان لبنانی از طریق جغرافیای طبیعی، جغرافیای سیاسی و جغرافیای اجتماعی و جغرافیای دموگرافیگی بود؛ به عبارتی سید استادِ ژئوپلتیک بود؛ میتوان گفت ولو اینکه جناب شیخ نعیم قاسم خلف صالح سید در فرماندهی میدان است اما سیاستِ نبرد را کماکان سید حسن نصرالله قدس سره در دست دارد.
🔺️دکتر مجتبی زارعی؛ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی
@abuhossein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 وقتی میگیم این خاموشی ها برای عصبی کردن مردم است بدانید از چه چیزی حرف میزنیم !
🔻 چه کسانی به دنبال ایجاد بحران امنیتی در کشور هستند؟
@abuhossein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاریخ در حال تکرار شدن است؛ به شما امان میدهند تا مقاومتتان را بشکنند. پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهند شکست.
@abuhossein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
#شهید_رئیسی: هر جا گرفتار میشدم
توسل به صدیقه طاهره میکردم..
[صلیاللهعلیکیافاطمةُالزَّهرَاءُ]
@abuhossein
29.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹ببینید؛ وقتی ذکر یا زهرا یک عملیات را نجات داد
💢خاطره ای جذاب از #سردار_رحیم_نوعی_اقدم درباره مرحله شناسایی عملیات والفجر۴
💢انتشار به مناسبت ایام فاطمیه
♦️سر دو راهی وقتی کار خیلی سخت شد دستور رسید که ذکر را به یا زهرا تغییر بدهیم...
💢 به کانال ابوحسین در ایتا بپیوندید
@abuhossein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 وقتی ظریف میگه روحانی کشور رو سربلند کرد
@abuhossein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مثلا اگر شهید شود🖤🖤🖤
@abuhossein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢نمیشه با گریه آقا، برای حاج قاسم گریه نکرد
📹 این فیلم هیچ وقت قدیمی نمیشه...
@abuhossein
💢 نیویورک تایمز: عامل انتشار اسناد محرمانه حمله اسرائیل به ایران دستگیر شد
مقامات آمریکایی یک مقام سازمان اطلاعات مرکزی این کشور سیآیای را به دست داشتن در افشای اسناد فوقسری درباره برنامه های اسرائیل برای واکنش نظامی به ایران در اواخر ماه گذشته متهم کردند.
به گزارش روزنامه نیویورک تایمز، آصف رحمان که برای سازمان سیآیای در خارج از ایالات متحده فعالیت داشت، توسط افبیآی در کشور کامبوج دستگیر شده و پیشبینی میشود که در دادگاهی فدرال حاضر شود.
نیویورک تایمز افزود که به رحمان که دارای مجوز امنیتی فوق سری بود، هفته گذشته در ویرجینیا دو اتهام وارد شد که شامل نگهداری عمدی اطلاعات ملی و انتقال آن میشود.
این اسناد که تاریخ آنها به اواسط ماه اکتبر برمیگردد، توسط آژانس ملی اطلاعات جغرافیایی تهیه شده است؛ نهادی که وظیفه تحلیل تصاویر و اطلاعات جمعآوری شده توسط ماهوارههای جاسوسی آمریکا را بر عهده دارد. این آژانس در راستای حمایت از عملیات های سری و نظامی فعالیت میکند.
@abuhossein