فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸سِرّ #نماز_اول_وقت؟!
⁉️چرا میگن نمازتون رو اول وقت بخونید؟
👌کوتاه و شنیدنی
👈حتما ببینید و #نشر_دهید.
📚#مهدوی
🎥#استوری
📿#ڪُپیبـٰاذِڪرِصَلواٰتتَعجیلدَرفَرَجاِمام'عج'
•┈••✾💠🍃🌹🍃💠✾••┈•
اَلٰا بِـذِڪْرِٱݪلّٰـهِ تَـطْـمَـئِـنُّ ٱلْـقُـلُـوبُ
#کانال_ذکر_روزانه
💠https://eitaa.com/zekrroozane
🖤 «سید خراسانی»
اندکی پیش از ظهور حضرت مهدی (عج)، در میان ایرانیان شخصی با عنوان (سید خراسانی) خروج کرده که رهبری سیاسی مردم را بر عهده میگیرد.
(آخرین رهبر سیاسی ایران) و شعیب بن صالح نیز، رهبری نظامی لشکریان خراسانی را بر عهده میگیرد و در ضمن، شعیب بن صالح بعنوان فرمانده کل سپاه حضرت مهدی منصوب میشود.
🔹 *سید خراسانی و شعیب، جنگ را در مرز های ایران، ترکیه و عراق هدایت میکنند و نیرو های خود در شام را پیش رانده و در همان زمان، از دو جناح عراق و شام، آماده ی پیشروی بزرگ بسوی فلسطین و قدس میشوند.*
روایات به روشنی دلالت دارند بر اینکه سید خراسانی، از ذریه امام حسن مجتبی (عليهالسلام) و یا امام حسین (عليهالسلام) است و از ایشان بعنوان هاشمی خراسانی یاد شده است و صفات جسمی وی را که دارای صورتی نورانی و خالی بر گونه راست و یا دست راست دارد، بیان کرده است.
*سید خراسانی آخرین شخصی است که پیش از ظهور حضرت مهدی (عج) بر ایران حکومت کرده و یا معاصر با آخرین فردی است که فرمانروای ایران خواهد بود.
📚فرهنگ الفبای مهدویت
(موعود نامه)
•┈••✾💠🍃🌹🍃💠✾••┈•
اَلٰا بِـذِڪْرِٱݪلّٰـهِ تَـطْـمَـئِـنُّ ٱلْـقُـلُـوبُ
#کانال_ذکر_روزانه
💠https://eitaa.com/zekrroozane
🍃🥀صلوات خاصه آقا بقیة الله الاعظم عج💙
که جضرت جعفر آقای مجتهدی در زمان حیات به افراد خاصی تعلیم میدادند🌷🍃
•┈••✾💠🍃🌹🍃💠✾••┈•
اَلٰا بِـذِڪْرِٱݪلّٰـهِ تَـطْـمَـئِـنُّ ٱلْـقُـلُـوبُ
#کانال_ذکر_روزانه
💠https://eitaa.com/zekrroozane
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مراحل صحیح امربهمعروف
🎙 شهید بهشتی🕊🌹
•┈••✾🍃🌼🌺🌼🍃✾••┈•
🌷 اَلٰا بِـذِڪْرِٱݪلّٰـهِ تَـطْـمَـئِـنُّ ٱلْـقُـلُـوبُ
#کانال_ذکر_روزانه
💠https://eitaa.com/zekrroozane
🌼 دختران مومن سه ویژگی دارند:
متکبر،بخیل و ترسو هستند!
ﺍمیرالمؤمنین ﻋﻠﯽ علیه السلام ﻣﯽ ﻓﺮﻣﺎﯾﻨﺪ:
ﺯﻧﺎﻥ ﻭ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﻣﻮﻣﻦ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﯾﻦ ﺳﻪ ﺻﻔﺖ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﺑﺪ ﺍﺳﺖ،ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ
🍀ﺍﻭﻝ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﺘﮑﺒﺮ ﺑﺎﺷﻨﺪ
🍀ﺩﯾﮕﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺗﺮﺳﻮ ﺑﺎﺷﻨﺪ
🍀 ﺳﻮﻡ ﻫﻢ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺨﯿﻞ ﺑﺎﺷﻨﺪ
ﺍﻣﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﺘﮑﺒﺮ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﯾﻌﻨﯽ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﻧﺎﻣﺤﺮﻡ ﺑﺎ ﻗﺎﻃﻌﯿﺖ ﻭ ﺗﺮﺷﺮﻭﯾﯽ ﺻﺤﺒﺖ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﻋﺸﻮﻩ ﻭ ﺗﺒﺴﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺗﺤﺮﯾﮏ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺑﭙﺮﻫﯿﺰﻧﺪ
ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺍﺯ ﺗﺮﺱ ﻫﻢ ﺗﺮﺱ ﺍﺯ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻮﺩﻥ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻧﺎﻣﺤﺮﻡ ﺩﺍﺭﺩ
ﺍﻣﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺨﯿﻞ ﺑﺎﺷﺪ ﯾﻌﻨﯽ ﺩﺭ ﺣﻔﻆ ﻣﺎل ﺧﻮﺩ ﻭ ﺷﻮﻫﺮ،ﮐﻤﺎﻝ ﺩﻗﺖ ﻭ ﻭﺳﻮﺍﺱ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﺮﺝ ﺩﻫﺪ ﻭ ﺍﻣﺎﻧﺖ ﺩﺍﺭ ﺍﻣﻮﺍﻝ ﻫﻤﺴﺮ ﺧﻮﺩ ﺑﺎﺷﺪ.
📚 خصال، ج ۱، ص ۳۱۷
🆔@kilidebehesht
🏴🏴
❣﷽❣
⬛️ #راز_شش_گوشه_بودن_ضریح
#امام_حسین(ع)
چرا برخلاف ضریح و مرقد امان دیگر، ضریح مرقد مطهر سیدالشهدا(ع) شش گوشه ساخته شده است.
در این باره روایت های گوناگونی وجود دارد. اما مجموع این روایت ها و آن چه نزدیک تر به منطق به نظر می رسد، آن چیزی است که شیخ مفید(ره) در کتاب «الارشادات» آورده است. او در بخشی از این کتاب نام ۱۷ نفر از شهدای بنی هاشم در روزعاشورا را ذکر کرده و نوشته است:«آنان پایین پای آن حضرت در یک قبر (گودی بزرگ) دفن شدند و هیچ اثری از قبر آنان نیست و فقط زائران با اشاره به زمین در طرف پای امام ـ علیه السّلام ـ آنان را زیارت میکنند و علی بن الحسین ـ علیهم السّلام ـ (علی اکبر) از جملة آنان است.برخی گفتهاند: محل دفن علی اکبر نسبت به قبر امام حسین ـ علیه السّلام ـ نزدیکترین محل است.»
در بعضی از روایات دیگر از جمله کتاب «کامل الزیارات» جعفر بن محمد قمی هم آمده است: «امام سجاد ـ علیه السّلام ـ (با قدرت امامت و ولایت) به کربلا آمد و بنیاسد را سرگردان یافت، چون که میان سرها و بدنها جدایی افتاده بود و آنها راهی برای شناخت نداشتند، امام زین العابدین ـ علیه السّلام ـ از تصمیم خود برای دفن شهیدان خبر داد، آن گاه به جانب جسم پدر رفت، با وی معانقه کرد و با صدای بلند گریست، سپس به سویی رفت و با کنار زدن مقداری کمی خاک قبری آماده ظاهر شد، به تنهایی پدر را در قبر گذاشت و فرمود: با من کسی هست که مرا کمک کند و بعد از هموار کردن قبر، روی آن نوشت: «هذا قبر الحسین بن علی بن ابی طالب الّذی قتلوه عطشاناً غریباً»؛ این قبر حسین بن علی بن ابی طالب است، آن حسینی که او را با لب تشنه و غریبانه کشتند.
پس از فراغت از دفن پدر به سراغ عمویش عباس ـ علیه السّلام ـ رفت و آن بزرگوار را نیز به تنهایی به خاک سپرد. سپس به بنیاسد دستور داد تا دو حفره آماده کنند، در یکی از آنها بنیهاشم و در دیگری سایر شهیدان را به خاک سپردند، نزدیکترین شهیدان به امام حسین ـ علیه السّلام ـ فرزندش علی اکبر ـ علیه السّلام ـ است؛ امام صادق ـ علیه السّلام ـ در اینباره به عبدالله بن حمّاد بصری فرموده است: امام حسین ـ علیه السّلام ـ را غریبانه کشتند، بر او میگرید کسی که او را زیارت کند غمگین میشود و کسی که نمیتواند او را زیارت کند دلش میسوزد برای کسی که قبر پسرش را در پایین پایش مشاهده کند.
بنابراین به نظر می رسد گوشه های اضافی ضریح مطهر امام حسین(ع) محل دفن پسر بزرگ ایشان یعنی حضرت علی اکبر(ع) باشد و محل دفن نوزاد شش ماهه اباعبدالله الحسین(ع) یعنی علی اصغر(ع) نیز روی سینه پیکر مطهر امام حسین(ع) باشد.
🏴السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْن(ع)
🌤اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج
🆔@kilidebehes
🔰در مصائب آخرالزمان ، به امام خود پناه میآوریم..
✾═══✾✧✾═══✾
قال الامام علىّ بن موسى الرّضا (علیه السلام):...الْإِمَامُ السَّحَابُ الْمَاطِرُ وَ الْغَيْثُ الْهَاطِلُ وَ الشَّمْسُ الْمُضِيئَةُ وَ السَّمَاءُ الظَّلِيلَةُ وَ الْأَرْضُ الْبَسِيطَةُ وَ الْعَيْنُ الْغَزِيرَةُ وَ الْغَدِيرُ وَ الرَّوْضَةُ الْإِمَامُ الْأَنِيسُ الرَّفِيقُ وَ الْوَالِدُ الشَّفِيقُ وَ الْأَخُ الشَّقِيقُ وَ الْأُمُّ الْبَرَّةُ بِالْوَلَدِ الصَّغِيرِ وَ مَفْزَعُ الْعِبَادِ فِي الدَّاهِيَةِ النَّآدِ الْإِمَامُ أَمِينُ اللَّهِ فِي خَلْقِهِ وَ حُجَّتُهُ عَلَى عِبَادِهِ وَ خَلِيفَتُهُ فِي بِلَادِهِ وَ الدَّاعِي إِلَى اللَّهِ وَ الذَّابُّ عَنْ حُرَمِ اللَّهِ الْإِمَامُ الْمُطَهَّرُ مِنَ الذُّنُوبِ وَ الْمُبَرَّأُ عَنِ الْعُيُوبِ الْمَخْصُوصُ بِالْعِلْمِ الْمَوْسُومُ بِالْحِلْمِ نِظَامُ الدِّينِ وَ عِزُّ الْمُسْلِمِينَ وَ غَيْظُ الْمُنَافِقِينَ وَ بَوَارُ الْكَافِرِينَ-
❇️...امام ابرى است بارنده، بارانى است سيل آسا، آفتابى است فروزان، و آسمانى است سايه بخش، و زمينى است گسترده، و چشمهاى است جوشنده، و غدير و باغى است؛ امام، همدم و رفیق است، و پدرى است مهربان، و برادرى است دلسوز، و پناه بندگان خدا است در موقع ترس و پيشآمدهاى بد،
❇️امام، امين خداى عز و جل است در ميان خلقش، و حجت او است بر بندگانش، و خليفه او است در بلادش، و دعوتكننده به سوى خداى عز و جل است و دفاعكننده از حقوق خداى جل جلاله است؛ امام كسى است كه از گناهان پاك است و از عيوب بر كنار است، به دانش مخصوص است و به حلم و بردبارى موسوم، نظام دين است و عزت مسلمين و خشم منافقين و هلاك كفار
🆔@kilidebehesht
📚اصول کافی: باب فضائل و صفات امام/ بخشی از حدیث اول
✾═══✾✧✾═══✾
📍برای اینکه زندگی را بهتر بفهمیم باید به سه مکان برویم:
1. بیمارستان
2. زندان
3. قبرستان
📍در بیمارستان میفهمید که هیچ چیز زیباتر از تندرستی نیست.
📍در زندان میبینید که آزادی گرانبهاترین دارایی شماست.
📍در قبرستان در مییابید که زندگی هیچ ارزشی ندارد.
👈 زمینی که امروز روی آن قدم میزنیم فردا سقفمان خواهد بود.
✅پس بیایید برای همه چیز فروتن و سپاسگزار باشیم....
و لحظه ها را دريابيد
🌸تدبر در قرآن🌸
.
🌹﴿ فَنَادَىٰ فِي الظُّلُمَاتِ أَن لَّا إِلَٰهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ﴾🌹
[ سوره الانبیا ٨٧]
🌱پس (وقتی که یونس در شکم ماهی فرو رفت) در تاریکیها ندا داد که:«(خداوندا) هیچ معبودی جز تو نیست، تو منزهی، بی گمان من از ستمکاران بودم»."🌱
👈هرگز تاریکی که بدان گرفتار شدی از تاریکی که حضرت یونس در آن ماند سخت تر نیست اما حضرت یونس با تسبیح خداوند از آن تاریکی ها نجات یافت.. تو نیز نجات خواهی یافت.
🆔@kilidebehesht
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 بدن های انشایی
آیا روح در عالم برزخ توانایی خلق جسم های متعدد برای خود را دارد
🌹 @dobare_zendegi 🌹
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ با خودمان چند چندیم؟ دنیا یا آخرت؟
💠 آیا اینکه ما آخرت را مهم میدانیم فقط در مقام اعتقاد است یا در مقام عمل هم همینطور است؟
⁉️ از کجا بفهمیم آخرت چند درصد در زندگی ما مهم است؟
🌹 @dobare_zendegi 🌹
#سوال
🔴 آیا مومنان بعد از مرگ مستقیم به بهشت برزخی میرن؟
#پاسخ
انسان پس از مرگ وارد عالم ديگرى مى شود كه در قرآن كريم با واژه «برزخ»، و در روايات گاهى به همين نام و گاهى با نام «عالم قبر» از آن ياد شده است. برزخ در لغت، فاصله ميان دو چيز را گويند؛ و از آن جا كه عالم برزخ فاصله ميان دنيا و آخرت است و اين دو را به هم وصل می كند، آن را برزخ مى نامند؛ لذا بهشت برزخى منزلگاه موقتى است، مانند منزلگاه هاى موقتى كه براى مسافرين در وسط راه آماده مى سازند و سر منزل مقصود نمی باشد.
با مرگ انسان و ورود او به عالم برزخ، روح او در جسم لطيفى قرار مى گيرد كه از بسيارى از عوارض اين ماده كثيف بر كنار است و چون از هر نظر شبيه اين جسم است، به آن «قالب مثالى» يا «بدن مثالى» مى گويند كه نه به كلى مجرد است و نه مادى محض، بلكه داراى يک نوع «تجرد برزخى» است. با آن وجود نعمت های برزخی را احساس می کند، نعمت هایی که در قیاس به نعمت های مادی دارای پاکی، لطافت و طراوت بسیار بالاتری اند، به گونه ای که عالم ماه با ویژگی های خود قابلیت تحقق چنین نعمت هایی را در خود ندارد، به همین میزان رابطه آخرت با برزخ است که نعمت های اخروی هرگز قابل مقایسه با نعمت های برزخی نخواهد بود و برزخ قابلیت و ظرفیت وجود نعمت های بهشتی را در خود نخواهد داشت.
🔰 @p_eteghadi 🔰