اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
⭕️مشخصات عصر ظهور
🔻 حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام در توصیف عصر ظهور حضرت امام مهدی علیه السلام مى فرمايد:
🔻... اذا قامَ الْقائِمُ حَكَمَ بِالْعَدْلِ :-زمانی که حضرت حجّت (عج) ظهور کند به عدالت حکم می کند
🔻«وَ ارْتَفَعَ فى ايّامِهِ الْجَوْرُ» : جور و ظلمى ديگر در كار نيست.
🔻هر يک از ائمه ما يك لقبى دارد. مثلا امير المؤمنين: علىٌّ المرتضى. امام حسن: الحسن المجتبى. امام حسين: سيد الشهداء، و ائمه ديگر: السجاد، الباقر، الصادق، الكاظم، الرضا، التقى، النقى، الزّكىّ العسكرى. علیهماالسلام
🔻حضرت مهدی علیه السلام یک لقبى دارد مخصوص به خود، لقبى كه از مفهوم «قيام» گرفته شده است، آن كه در جهان قيام مى كند: الْقائم.
🔻اصلًا ما حضرت مهدى را به قيام و عدالت مى شناسيم. هر امامى به يک صفت شناخته مىشود، اين امام به قيام و عدالت شناخته مىشود.
🔻 امام علیه السلام در ادامه فرمود :
«وَ أَمِنَتْ بِهِ السُّبُلُ» : همه راهها، راههاى زمينى، دريايى و هوايى امن مىشود،
🔻چون منشأ اين ناامنيها ، ناراحتيها و بىعدالتى هاست. وقتى كه عدالت برقرار بشود، [چون] فطرت بشر فطرت عدالت است، دليل ندارد كه ناامنى وجود داشته باشد.
🔻«وَ اخْرَجَتِ الْارْضُ بَرَكاتِها» : زمين تمام بركات خودش را بيرون مىآورد.
🔻 «وَ لا يَجِدُ الرَّجُلُ مِنْكُمْ يَوْمَئِذٍ مَوْضِعاً لِصَدَقَتِهِ وَ لا بِرِّهِ ... وَ هُوَ قَوْلُهُ تَعالى: وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ» (نهج البلاغه،خطبه 138)
🔻 آيا مى دانيد ناراحتى مردمِ آن وقت چيست؟ ناراحتى مردم فقط اين است كه اگر بخواهند يک صدقه اى بدهند و يک كمكى به كسى بكنند، يک نفر [مستحق] پيدا نمىكنند؛ يک فقير در روى زمين پيدا نخواهد شد.
📚 مجموعه آثار استاد شهيد مطهرى (سيرى در سيره ائمه اطهار عليهم السلام)، جلد ۱۸، صفحه ۱۶۴ - با ویرایش جزئی
اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
⭕️ شعار «اللَّه اكبر»
🔻 انسان وقتى يک صاحب قدرت و هيبتى را مىبيند، صاحب دبدبه و كبكبهاى را مىبيند يا به حضور او مىرود ممكن است خودش را ببازد، زبانش به لكنت بيفتد، چرا؟ چون مرعوب عظمت او مىشود.اين براى بشر، طبيعى است.
🔻 اما گوينده اللَّه اكبر، آن كسى كه اللَّه اكبر را به خودش تلقين كرده است، هرگز عظمت هيچ كس و هيچ چيز او را مرعوب نمىكند، چرا؟ [چون] اللَّه اكبر [يعنى] بزرگتر از هر چيز و بلكه بزرگتر از هر توصيف، ذات اقدس الهى است؛
🔻 يعنى من خدا را به عظمت مىشناسم. ديگر وقتى من خدا را به عظمت مىشناسم، همه چيز در مقابل من حقير است. اين كلمه «اللَّه اكبر » به انسان شخصيت مىدهد، روح انسان را بزرگ مىكند.
🔻 حضرت امیرالمؤمنین امام على عليه السلام در توصیف متقین مىفرمايد:
عَظُمَ الْخالِقُ فى انْفُسِهِمْ فَصَغُرَ ما دونَهُ فى اعْيُنِهِمْ (نهج البلاغه فيض الاسلام، خطبه ۱۸۴ )
يعنى خدا به عظمت در روح اهل حق جلوه كرده است و لهذا غير خدا هرچه هست، در نظرشان كوچک است.
🔻وقتى شما مى گوييد اللَّه اكبر، اگر از عمق روح و دل بگوييد، عظمت الهى در نظرتان تجسم پيدا مىكند. وقتى كه عظمت الهى در دل شما پيدا شد، محال است كسى به نظرتان بزرگ بيايد، محال است از كسى بترسيد، در مقابل كسى خضوع و خشوع كنيد.
🔻 اين است كه بندگى خدا آزادى آور است. اگر انسان خدا را به عظمت بشناسد، بنده او مىشود و لازمه بندگى خدا آزادى از غير خداست.
🔻 بندگى خدا هميشه مساوى است با آزادشدن از غير خدا؛ چون ادراک عظمت الهى هميشه ملازم است با ادراک حقارت غير خدا، و وقتى انسان غير خدا را هرچه بود حقير و كوچک ديد، محال است حقير را از آن جهت كه حقير است بندگى كند.
🔻حقير را انسان به غلط عظيم مىبيند كه بندگى مىكند.
📚 مجموعه آثاراستادشهيد مطهرى (آزادی معنوی)، جلد ۲۳، صفحه - ۵۲۷ - ۵۲۶ - با تلخیص و ویرایش جزئی
🔴بحران بزرگ
🔸در حال حاضر حدود ۱۰ میلیون (دقت بفرمایید: ده میلیون نفر) مجرد در ایران وجود دارد که در حال نزدیک شدن به تجرد قطعی از دست دادن فرصت تشکیل خانوادهاند...
اینها همان جوانانی هستند که در انتخاباتها بجای مطالبه تسهیل ازدواج و شغل و مسکن، دنبال کنسرت و استادیوم مختلط بودن!
⁉️ کدام یک مهمتر است؟ کار و خانواده یا کنسرت و استادیوم؟!
💬حسن صادقی نژاد
#انتخابات_۱۴۰۰
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 ۷۵۰ سال پیش در ۱۲۷۱ میلادی، جنگهای صلیبیِ مسیحیانِ خشمگین علیه مسلمانان در جریان بود. شاهزادهای انگلیسی به نام «ادوارد» که فرماندهی نیروهای مسیحی را بر عهده داشت، در نخستین نبرد خود در فلسطین، شهر «ناصره» (زادگاه حضرت عیسی علیه السّلام) را فتح کرد و سپس فرمان داد که همه مسلمانان این شهر را اعم از مرد و زن و پیر و جوان سلاخی کنند.
❇️ امروز پس از گذشت ۷ و نیم قرن از آن فاجعه دهشتناک و وحشیانه، نیروهای مقاومت برای نخستینبار، شهر «ناصره» در فلسطین اشغالی را مورد هدف موشکهای مخوف و مخرب خود قرار دادند؛ حادثه مهمی که درد خاطره تلخ جنایت تاریخی ناصره را تا حدودی تسلی میدهد و مرهمی است بر سینه زخمی مسلمانان عالم...
امیرالمؤمنین علیه السلام:
شفاى دردهاى خود را از قرآن بجوييد و در سختیها و گرفتاریهايتان، از آن كمك بخواهيد؛ چرا كه در آن، درمان بزرگترين دردهاست و آن، درد كفر و نفاق و انحراف و گمراهى است...
هر كس كه قرآن در روز قيامت، برايش شفاعت كند، شفاعت میشود و هر كس كه قرآن در روز قيامت، از او شكايت كند، محكوم میگردد
از خطبه 176 نهج البلاغه
#حدیث
#امام_على
زندانی در برزیل وجود دارد که زندانیان با خواندن یک کتاب و نوشتن برداشت خود از کتاب می توانند چهار روز از مدت زمان حبس خود کم کنند !!!
مردی که به جرم سرقت مسلحانه به زندان محکوم شده بود با خواندن حدود سیصد جلد کتاب ، مدت حبس خود را از ده سال به کمتر از هفت سال کاهش داد.
این مرد پس از آزادی از زندان ، به لطف مطالعات و دانش کسب شده در مدت حبس ، بلافاصله در آزمون ورودی معتبر ترین دانشگاه این کشور پذیرفته شد و اکنون پس از گذشت ده سال از آزادی خود و اخذ مدرک دکتری، به عنوان استاد و مدرس دانشگاه مشغول به کار است.
او بر بسیاری از دوستان متخلف خود اثرات مثبت گذاشت و فرزندان او نیز تحت تاثیر این اقدام پدر ، تغییر مسیر داده و در دانشگاه های معتبر پذیرفته شدند.
او با این عمل خود الهام بخش افراد زیادی در گرایش به مطالعه و تغییر مسیر زندگی خود شده است.
برای همینه که میگن مردمی که کتاب بخوانند ملتی سربلند و موفق خواهند بود.