eitaa logo
مکتب شهیدسلیمانی ادارات اراک
98 دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
2.3هزار ویدیو
268 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷 🎥 نشست مجازی ❄️🌹❄️ 🎙سخنران: دکتر یدالله جوانی- معاون سیاسی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ✅ با موضوع: جایگاه جمهوری اسلامی در هندسه قدرت جهانی در نظم نوین آینده بین المللی زمان: چهارشنبه ۱۰ اسفند ماه ساعت ۲۱ لینک پخش: https://rubika.ir/rastegar_1 ╭─┅••─• 🍃 🇮🇷 🍃 •─┅••─╮ 🆔@ADARAT_KOLE_ARAK ╰─┅••─• 🍃 🇮🇷 🍃 •─┅••─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیروز! برو خداروشکر کن انسان نبودی! | | ◀️ نشر حداکثری •••••👇👇👇••••• 🆔@ADARAT_KOLE_ARAK
🔵 مقام آمریکایی: ایران می‌تواند در ۱۲ روز مواد لازم برای ساخت یک بمب اتمی را تولید کند یک مقام وزارت دفاع آمریکا گفته است که ایران می‌تواند ظرف «حدودا ۱۲ روز» مواد هسته‌ای لازم برای یک بمب را تولید کند. به گزارش خبرگزاری رویترز کالین کال، معاون وزارت دفاع آمریکا، در جلسه ای در مجلس نمایندگان کنگره در پاسخ به سوال نمایندگان جمهوری خواه در این باره که چرا دولت جو بایدن می‌خواهد توافق هسته ۲۰۱۵ را احیا کند گفت: «به این دلیل که پیشرفت برنامه اتمی ایران از زمانی که ما برجام را ترک کردیم قابل توجه بوده. در سال ۲۰۱۸، زمانی که دولت قبلی تصمیم گرفت از برجام خارج شود، برای ایران حدودا ۱۲ ماه وقت می‌برد تا مواد هسته‌ای کافی برای یک بمب اتمی را تولید کند. حالا حدود ۱۲ روز وقت می‌برد.» آقای کال افزود: «بنابراین به نظر من همچنان این دیدگاه وجود دارد که اگر بتوان این مساله را با دیپلماسی حل کرد و دوباره برنامه هسته‌ای این کشور را مهار کرد، بهتر از سایر گزینه‌هاست. اما الان، برجام در حالت انجماد است.
اغراض داخلی و خارجی جنگ اقتصادی اخیر چیست؟ آیت الله رییسی در سال ۱۴۰۰ در شرایطی به عرصه انتخابات پا گذاشت که دلار نزدیک ۳۰ هزار تومان بود و حدوداً ده برابر زمانی شده بود که روحانی از احمدی نژاد تحویل گرفته بود و بسیاری از کالا ها هم به موازات آن، ده برابر گرانتر شده بود. هزاران کارخانه تعطیل یا به حالت نیمه تعطیل درآمده و تقریباً تولید به خاک سیاه نشسته بود. هنوز یکسال از روی کار آمدن دولت سیزدهم نگذشته بود که جنگ روسیه و اوکراین اتفاق افتاد. جنگی که اقتصاد تمام دنیا را تحت تأثیر قرار داد به طوری که کشورهای اروپایی که سالها روی تورم را ندیده بودند، به یکباره دچار تورم های وحشتناک و کمبود مواد غذایی به ویژه آرد و... شدند. این گرفتاری در حالی بود که آنها تحریم نبودند و زیر ساخت های نسبتاً خوبی هم داشتند. اما همین تاثیرگذاری جنگ روسیه و اوکراین، در ایران نیز بی تأثیر نبود. دولت برای کاسته شدن اثرات منفی آن ، طرح عادلانه کردن یارانه ها را در اردیبهشت ۱۴۰۱ پیش برد. طرحی که کارشناسان جریان مقابل دولت می گفتند اگر اجرا شود تورم سه رقمی خواهد شد! دولت با مدیریت مصرف آرد ، کشور را از یک قحطی نجات داد به طوری که بعدها سازمانهای بین‌المللی مدعی شدند اقتصاد ایران چند درصد رشد داشته است. قطار پیشرفت ایران در حال حرکت بود که ناگهان یک اتفاق تلخ ، موجب شد دشمنان آن را دستاویزی برای توقف این قطار قرار داده و چند ماه کشور را درگیر آشوب کنند. حالا بعد از شکست پروژه براندازی و تجزیه ایران و حضور میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ، دوباره دشمن دست به کار شده و با التهابات ارزی، معیشت مردم را هدف گرفته است. اما به راستی چه هدف سیاسی پشت این ماجراست؟ القا ناکارآمدی دولت و نظام در ساماندهی معیشت و بازار و در نهایت ایجاد یأس و ناامیدی به ویژه در نزد حزب الهی ها و تصویر نامطلوب از دولت انقلابی القا بن بست در کشور و گره زدن مجدد اقتصاد به مسئله روابط خارجی با اروپا و آمریکا و تأکید بر این موضوع که تا زمانی برجام احیا نشود ، آش همان آش و کاسه همان کاسه خواهد بود! قطعاً جریان غرب با وجود یک دولت غربگرا در ایران ، نقشه های خود را بهتر پیش می برد. از این رو یادمان نرود که این جریان، تمام قامت در جنگ شناختی خود، علیه دولت سیزدهم ایستاده است . موج سواری جریان غیر انقلابی داخلی و بانیان وضع موجود و تلاش برای ورود مجدد به عرصه های حاکمیتی در انتخابات های آتی البته ناگفته نماند که این مسائل توجیهی بر عملکرد دولت نبوده و نیست و دولتمردان بایستی اقتصاد و معیشت مردم را در اولویت اصلی کار خود قرار داده و در بهبود آن تلاش نمایند. اگر تلاش کنیم و به خدا توکل کنیم ، قطعاً در جنگ اقتصادی امروز ، آن کس که پیروز خواهد شد ، ما هستیم . در این میان از دست های پشت پرده و جاهلان بی بصیرت و خواص منفعت طلب نباید غافل شد که هرچه می کشیم بیش از آنکه از جبهه غیر خودی و دشمن باشد از دست این جماعت خودی نما است.
دولت در حال تلاش است دستاوردهای زیادی هم طی ۱۷ ماه گدشته داشته اما واقعیت های کف جامعه چیز دیگری را نشان می دهد یعنی مشاهدات مردم متفاوت از گزارش هاست چرا؟ اقتصاد در دو ساحت قابل بررسی است، اقتصاد کلان و اقتصاد خُرد. تفاوتی ساده بین اقتصاد خرد و اقتصاد کلان وجود دارد. اقتصاد خرد مطالعه اقتصاد در سطح یک فرد، یک گروه یا یک شرکت است. در سوی دیگر اقتصاد کلان مطالعه کلیت اقتصاد ملی است. رابطه عمیق و ناگسستنی بین این دو بعد از اقتصاد وجود دارد. با توجه به اینکه اقتصاد خرد و کلان بر روی یکدیگر تأثیر متقابل دارند، می‌توان برای اصلاح شاخص‌های اقتصاد کلان از اقتصاد خرد استفاده کرد و برای اصلاح شاخص‌های اقتصاد خرد از اقتصاد کلان بهره گرفت. قاعدتاً این تأثیرگذاری در بازه زمانی ثابت شکل نمی‌گیرد؛ بلکه متناسب با موضوع فاصله زمانی تأثیرگذاری‌ها متغیر است. ذکر این مقدمه از این نظر ضرورت داشت که در حال حاضر وضعیت اقتصاد کشور در شکل کلان خود حرکت رو به جلو و خوبی دارد. این حرکت به تدریج بخش‌های مختلف اقتصاد خرد را که با معیشت مردم ارتباط دارد، تحت تأثیر قرار می‌دهد. برای نمونه، قراردادهای دولت سیزدهم با همسایگان برای افزایش ترانزیت کالا از مسیر ایران در میان‌مدت موجب افزایش حجم تردد وسایل نقلیه سنگین در کشور شده است. این افزایش تردد سبب می‌شود نیاز به جایگاه‌های سوخت، خدمات سرویس کامیون، استراحت‌گاه‌های بین راهی، تهیه غذا و ... نیز افزایش یابد که سبب افزایش اشتغال و درآمد پایدار مردم می‌شود. در ادامه توریست هم از نوع گردشگری و هم از نوع درمانی افزایش یافته و صنایع دستی و تولیدات هر منطقه بازارهای جدیدی پیدا می‌کند. یک پیمان همکاری دوجانبه اگرچه مستقیم بر درآمد گمرکی دولت تأثیر دارد؛ ولی به تدریج بسیاری از اقشار مختلف از آن سود می‌برند. نکته مهم فاصله زمانی و تدریجی بودن آن است. اقداماتی که دولت در اقتصاد کلان کشور انجام داده است؛ مانند گسترش روابط با همسایگان، کاهش مالیات تولید، راه‌اندازی درگاه یکپارچه صدور مجوزهای کسب‌وکار و قراردادهای راهبردی نوید آن را می‌دهند که در آینده نزدیک شاخص‌های اقتصاد خرد نیز بهبود پیدا می‌کنند. بنابراین، اگرچه افزایش قیمت طلا، ارز، مسکن و خودرو هر یک دلایل خاص خود را دارد که باید به صورت دقیق بررسی و حتی تصمیمات درستی از جانب مسئولان اتخاذ شود؛ ولی می‌توان گفت، این افزایش قیمت‌ها مقطعی است و تحت تأثیر شاخص‌های کلان اقتصادی، به زودی این افزایش قیمت‌ها مدیریت خواهند شد.
هشدار،هشدار 🔴عوامل گرانی دلار و مسبب تاثیر گذار مشکلات اقتصادی موجود را بهتر بشناسید. 🔺سعید حجاریان خطاب به شبکه رسانه‌ای اصلاح طلبان : اگر می خواهید روحانی رئیس مجلس و لاریجانی رئیس جمهور بعدی شوند ، جو رسانه‌ای را به سمت دلار ۱۰۰ هزار تومانی سوق دهید . واقعاً پشت پرده افزایش قیمت ارز چیست ؟ 🔺پزشکیان : من و تمام کسانی که برای اولین بار جریان مهسا امینی را در کشور راه انداخیم می توانیم با سخنرانی و مصاحبه ، جریان دلار را تا انتخابات کش دهیم و دولت رئیسی را ساقط کنیم . سرمایه اجتماعی که در فاز اول هدف قراردادیم برای قشر متوسط بود و امروز نوبت به قشر مستضعف جامعه رسیده که پایگاه اصلی رای رئیسی است . 🔺نهاوندیان وارد صحنه می شود! نهاوندیان خطاب به روحانی : به همه دوستان گفتم دلارها را جمع کنند و عرضه را متوقف کنند ! 🔺سید رضا صالحی امیری : جریان مهسا امینی پاس گل بود و جریان دلار خود گل است. 🔺تاجیک در گفتگو با ربیعی : قرار بود در زندان مهدی هاشمی را بکشند و تقصیر نظام بیاندازند ، موضوع لو رفت و مهدی را به مرخصی فرستادند . حالا مهدی در کار انجام پروژه دلار است تا از نظام تشکر کند! 🔺حسن روحانی خطاب به علی یونسی : رئیسی و دولت او در دفاع از خود و توضیح کارهایشان لکنت زبان دارند . من از طریق دوستان متوجه برخی اقدامات شدم که این دولت بلد نیست آنها را مدون کند و به اطلاع مردم برساند. 🔺علی علیزاده : اصولگرایان از عقل و فهم و ضریب هوشی پایینی برخوردارند و با رانت بالا آمده اند. اگر یک صدم کارهای دولت رئیسی را خاتمی و روحانی انجام دادند بود صد برابر تبلیغ می کردند اما اصولگرایان بی خاصیت و ناشی هستند ( وقتی دولت رئیسی توسط باندهای احاطه شده مشاوران نفوذی اصلاحات در دولت سیزدهم . توانسته اند نیروهای نخبه و کارآمد ولایی و جهادی را خانه نشین کنند باید زبانشان دراز باشد و دولت رئیسی را بی خاصیت و ناشی معرفی کنند در حالیکه نیروهای دلسوز نظام هنوز خانه نشین هستند و از بی مهری رئیسی دلخورند . 🔺عباس عبدی : مشکل رئیسی این است که تیم و باند ندارد . ناچار شد تیم مدیران میانی روحانی را نگهدارد تا سیستم متلاشی نشود و از طرفی شبیه باند آستان قدس و برخی مدیران قوه قضائیه را که هر دو گروه تجربه اجرایی در حد قوه مجریه را نداشتند را به صحنه آورد . 🔺دهباشی : شرایط دولت در سال ۱۴۰۱ مانند شرایط دولت در سال ۱۳۸۸ است ، یعنی قرار گرفتن در یک پیچ خطرناک و بعد از آن سراشیبی اما همانطور که سال ۸۸ با موضوع تقلب اجازه ورود به مرحله سراشیبی را ندادند ، در سال ۱۴۰۱ هم دوبار در حال تست شانس خود هستند . بار اول جواب نداد و حالا با دلار ادامه می دهند که آن هم جواب نخواهد داد . 🔺ابراهیم متقی : تاریخ سیاسی و اجتماعی ایران نشان داده مردم هیچگاه شورش نمی کنند . جریان پشت سر شورش مهسا امینی باز هم خطای محاسباتی کرده و با دسیسه دلار نیز راه به جایی نخواهد برد و دولت بر اوضاع مسلط خواهد شد . دلیل این موج فشار هم اثرات کوتاه مدت و میان مدت قراردادها با چین است که بزودی اثرات مثبت آن بر اقتصاد ایران نمایان خواهد شد .
🔴 ۳ توصیه مهم امام زمان "عج" به سید رشتی برای رهایی از گرفتاری 1⃣👈 شما چرا نافله نمی خوانید؟ نافله، نافله، نافله 2⃣👈 شما چرا عاشورا نمی خوانید؟ عاشورا، عاشورا، عاشورا 3⃣👈 شما چرا جامعه نمی خوانید؟ جامعه، جامعه، جامعه 💥نماز شب،زیارت عاشورا،جامعه کبیره💥 📚برگرفته از مفاتیح الجنان
| ایران با صعود ۸ پله‌ای یازدهمین تولید کننده خودرو در جهان شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا