⚖ دکتر موحد، رئیس کل دادگستری استان کرمان به همراه جمعی از معاونین دادگستری در بازدید از زندان سیرجان گفت:
🔰ورودی به زندان سیرجان در سال جاری نسبت به سال ۶.۷ درصد کاهش داشته است
✅استان کرمان در زمینه برگزاری دادرسی الکترونیک ویژه مددجویان زندان ها و نیز ایجاد زیرساخت های لازم برای ملاقات الکترونیک خانواده زندانیان با مددجویان از استان های برتر و پیشگاه کشور به شمار می رود.
#فتوتیتر
#حفظ_حقوق_شهروندی
@adelkariman
⚖ دکتر موحد، رئیس کل دادگستری استان کرمان به همراه سالاری، دادستان مرکز استان و جمعی از معاونین دادگستری از دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان سیرجان بازدید به عمل آوردند.
🔰در این بازدید نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان با برخی از مراجعین دیدار و گفتگو نمود و پس از استماع مطالبات آنها، دستورات لازم را به منظور رسیدگی به موارد مطرح شده صادر کرد.
#حفظ_حقوق_شهروندی
@adelkariman
💢در راستای اجرای سیاست های اقتصادی مقاومتی و رفع موانع و مشکلات تولید در دادگستری استان کرمان
⚖️دکتر موحد، رئیس کل دادگستری استان کرمان در دومین روز از سفر به شهرستان سیرجان از کارخانه تراکتورسازی در منطقه ویژه اقتصادی سیرجان بازدید به عمل آورد
✅ در این بازدید تعدادی از تولیدکنندگان به بیان مشکلات حقوقی و قضایی خود پرداختند
🏷️نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان تاکید کرد: سیاست قوه قضائیه بر این است اجازه ندهیم هیچ واحد تولیدی در کشور بدلیل مشکلات حقوقی و قضایی تعطیل گردد
#حمایت_ازرونق_تولید
#اقتصاد_مقاومتی
@adelkariman
⚖به گزارش خبرگزاری میزان دفتر کرمان
✅ صلح و سازش در ۵ پرونده قتل عمد با تلاشهای شورای حل اختلاف در سیرجان کرمان
رئیس دادگستری شهرستان سیرجان در کرمان از سازش ۲۲ درصدی در پروندههای وارده به شعب شوراهای حل اختلاف این شهرستان خبر داد و گفت: در سال گذشته پنج فقره پرونده قتل عمد منجر به گذشت اولیای دم و رهایی محکومان از قصاص شده است.
@adelkariman
یدالله سپهری، رئیس دادگستری شهرستان سیرجان در کرمان در گفتوگو با میزان از سازش ۲۲ درصدی در پروندههای وارده به شعب شوراهای حل اختلاف این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: در سال گذشته پنج فقره پرونده قتل عمد با اقدامات و تلاشهای شورای حل اختلاف ویژه زندان این شهرستان منجر به گذشت اولیای دم و رهایی محکومان از قصاص شده است.
رئیس دادگستری شهرستان سیرجان خاطرنشان کرد: شوراهای حل اختلاف شهرستان سیرجان در اجرای منویات ریاست قوه قضاییه، سند تحول قضایی و عمل به رسالت ذاتی خویش در حل و فصل دعاوی، موفق به صلح و سازش یک هزار و ۶۸۳ فقره پرونده در پنج ماه ابتدایی سال جاری شده اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل دو درصد رشد داشته است.
https://www.mizan.news/003B9c
⚖به گزارش خبرگزاری میزان دفتر کرمان
📌فساد ستیزی و آموزش حقوق عامه از وظایف اصلی بسیج حقوقدانان است
رئیس دادگستری راور در استان کرمان گفت: فساد ستیزی و آموزش حقوق عامه از وظایف اصلی بسیج حقوقدانان است که این مطالبه باید با جدیت دنبال شود.
@adelkariman
خبرگزاری میزان - ابوالفضل فرحبخش، رئیس دادگستری راور کرمان در دیدار با رئیس سازمان بسیج حقوقدانان سپاه ثارالله استان که با حضور معاون دادستان عمومی و انقلاب، جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه و مسئول کانون بسیج حقوقدانان شهرستان راور برگزار شد، بر انجام کار جهادی و میدانی و حضور در بین مردم تاکید کرد.
وی گفت: طرحهای مختلفی از جمله؛ طرح مصلحین و حکمین قرآنی، طرح نماد، طرح اورژانس قضایی، طرح کنترل و نظارت بر بازار، طرح پیشگیری ازجرائم رانندگی بدون گواهینامه، طرح پیشگیری از سرقت پسته با همکاری نیروی انتظامی، سپاه و بسیج در شهرستان راور اجرا شده و طرح آموزش حقوق شهروندی، طرح زنگ حقوق در مدارس نیز به منظورآگاهی بخشی حقوقی دانش آموزان، اولیاء و مربیان با همکاری آموزش و پرورش اجرا خواهند شد.
https://www.mizan.news/003BNY
⚖معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان:
🔰با فرهنگسازی می توان از تلفات و صدمات جانی ناشی از حوادث رانندگی جلوگیری کرد
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: با فرهنگسازی و آگاهی رسانی می توان از تلفات و صدمات جانی ناشی از حوادث رانندگی پیشگیری و از ورود پرونده های آن به دستگاه قضایی جلوگیری کرد.
@adelkariman
⚖معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان:
🔰با فرهنگسازی می توان از تلفات و صدمات جانی ناشی از حوادث رانندگی جلوگیری کرد
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: با فرهنگسازی و آگاهی رسانی می توان از تلفات و صدمات جانی ناشی از حوادث رانندگی پیشگیری و از ورود پرونده های آن به دستگاه قضایی جلوگیری کرد.
"سیدمهدی قویدل" در کارگروه ویژه پیشگیری و کاهش و تصادفات استان کرمان اظهار داشت: در سند تحول دستگاه قضایی به موضوع شناسایی زمینه ها و عوامل بروز جرایم اهمیت ویژه ای داده شده و یکی از ماموریتهای مهم این سند پیشگیری از وقوع جرم است.
وی یادآور شد: بررسی سیمای جرایم چهار ساله اخیر نشان می دهد، ايراد صدمه بدني غير عمدي بر اثر تصادف رانندگي در سال 96 به میزان 18 هزار و 365 مورد، در سال 97 این تعداد افزایش یافته و به 19 هزار و 245 مورد رسیده، همچنین این آمار در سال 98 با روند کاهشی به 17 هزار و 901 مورد رسیده و در سال 99 نیز شاهد آمار 12 هزار و 904 مورد بوده ایم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان افزود: همچنن آمار مقایسه ای(سه ماهه پزشکی قانونی نشان میدهد در بازه زمانی ۴ ماهه ابتدایی سال ۹۹ تعداد فوتی ها 90 نفر بوده که در سال ۱۴۰۰ این میزان به ۱۲۰ نفر افزایش یافته است بنابراین افزایش ۳۳ درصدی و در تصادفات جرحی نیز افزایش ۲ درصدی را شاهد هستیم.
این مقام قضایی با اشاره به اینکه در بحث کنترل جاده ای و تخلفات، دوربین ها دچار مشکل هستند و باید مشکل آنها مرتفع شود، بیان کرد: از مصوبات می توان در راستای رفع معایب و راه اندازی سیستم هوشمند مانیتورینگ جاده ای و رفع نقاط حادثه خیز اشاره کرد.
قویدل گفت: طبق ماده ۳۹ قانون بیمه اجباری، در حوادث رانندگی منجر به خسارت مالی، پرداخت خسارت بهصورت نقدی و با توافق زیاندیده و شرکت بیمه مربوط صورت میگیرد و در صورت عدم توافق طرفین در خصوص میزان خسارت قابل پرداخت، شرکت بیمه موظف است در صورت تقاضای زیاندیده، وسیله نقلیه خسارتدیده را در تعمیرگاه مجاز و یا تعمیرگاهی که مورد قبول زیاندیده باشد تعمیر و هزینههای تعمیر را تا سقف تعهدات مالی مندرج در بیمهنامه مذکور پرداخت کند.
وی در ادامه به تبصره این ماده قانونی اشاره کرد و افزود: در صورتیکه اختلاف از طریق مذکور حل و فصل نشود، موضوع به یک ارزیاب خسارت (دارای مجوز ارزیابی خسارت از بیمه مرکزی) به انتخاب و هزینه زیاندیده ارجاع میشود و هریک از طرفین ظرف مدت بیست روز از تاریخ اعلام نظر کتبی ارزیاب میتوانند در مرجع صالح، اقامه دعوی کنند.
قویدل با اشاره به اینکه در صورت عدم طرح دعوی توسط طرفین در مهلت مقرر نظر ارزیاب خسارت، قطعی و لازمالاجراء است ادامه داد: همچنین این تبصره بیان می کند هزینه ارزیابی خسارت براساس تعرفهای است که در ابتدای هر سال توسط بیمه مرکزی پیشنهاد و به تصویب شورایعالی بیمه میرسد، بیمه مرکزی موظف است در صدور مجوز ارزیابی خسارت بهگونهای عمل کند که در تمام شهرستانها متناسب با نیاز آن شهرستان، ارزیاب خسارت وجود داشته باشد.
این مقام قضایی در ادامه افزود: براساس این ماده قانونی می توان در سال از ورود تعداد قابل توجهی پرونده به دستگاه قضایی جلوگیری کرد ضمن اینکه در برخی موارد نیاز به فرهنگسازی و آگاهی رسانی است از این رو بایستی شرکتهای بیمه در زمینه پیشگیری از تصادفات جهت فرهنگسازی و تبلیغات مشارکت کنند.
وی تصریح کرد: معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان بنا دارد همایش منطقهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی را با همکاری و مشارکت استانهای همجوار مانند خراسان جنوبی، یزد، هرمزگان و سیستان و بلوچستان برگزار کند و یکی از محوریت های این همایش بررسی تصادفات خواهد بود.
قویدل در پایان گفت: همچنین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان از طریق اجرای طرح هور( هویت و رفتار) به آموزش متهمین پرداخته و در راستای دریافت مجازاتهای جایگزین حبس تلاش می کند به همین جهت می توان متخلفین و متهمین حوزه تصادفات به ویژه رانندگی بدون گواهینامه و جرایم مشمول درجات 6 تا8 را نیز تحت پوشش این آموزش ها قرار داد.
@adelkariman
⚖معاون دادستان کرمان در امور پیشگیری از وقوع جرم:
📌افزایش پرونده های مربوط به پلاک مخدوش خودرو در زمان شیوع بیماری کرونا
معاون دادستان کرمان در امور پیشگیری از وقوع جرم گفت: از زمان شیوع بیماری کرونا پرونده های مربوط به خودروهای با پلاک مخدوش افزایش داشته است که در این خصوص توقیف خودرو انجام خواهد شد.
خبرگزاری میزان، دفتر کرمان- حسین رییسی نژاد در کارگروه ویژه پیشگیری و کاهش و تصادفات استان کرمان اظهار داشت: همه ما باید در حیطه نظارت و مسئولیتی که بر عهده داریم بیشتر تلاش کنیم.
وی افزود: صرف نظر از این که پرونده ها به سیستم قضایی وارد میشود یا خیر باید در سریعترین زمان اختلاف مردم حل شود و متولیان امر بایستی در این خصوص تلاش کنند.
این مقام قضایی بیان کرد: در خصوص ورود اتباع خارجی به کشور خلأ قانونی وجود دارد و اغلب خودروهایی که اقدام به جابجایی این افراد می کنند دارای پلاک مخدوش هستند و نیروی انتظامی می تواند به عنوان جرم مشهود آنها را دستگیر، متهم را جلب و خودروی مذکور را توقیف کرده و پرونده کیفری علیه شخص خاطی تشکیل خواهد شد.
رییسی نژاد با اشاره به اینکه برای حل این مشکلات باید دوربینهای گام به گام در نظر گرفته شده و شانه های جاده ها اصلاح شوند، گفت: همچنین بیمه ها نگاه خوبی به مردم ندارند و در زمانی که آستانه تحمل مردم پایین است باید به نحوه برخورد با مردم اصلاح شود چراکه این امر در کاهش اختلافات تاثیر زیادی دارد.
@adelkariman