😱 وای بر عالمی که تفسیر حروف را نداند.
‼️ برای من سواله که اینهمه علما درس اصول فقه دارند و شاید ۱۰ سال و ۱۵ سال درس اصولشون طول میکشه، ولی درباره این حدیث کسی حرفی نزده . چرا؟ پس اصول فقه شون یعنی چه؟ و اون ۱۵ سال روی چی بحث کردند؟. این حدیث که میگه باید روی حروف بحث رو شروع کرد و بدون اون وای بر عالم؟
https://eitaa.com/joinchat/1348010001Ca7116ed3ed
🌹🌹🌹🌹 سلام به شما بزرگواران
✍️ دوستان عزیز مرحله مقدماتی آموزش کتابت ، قرائت و پزشکی تا چند روز دیگر تمام میشه. بعد از اتمام این سه دوره ، میشه گفت با سه علم به صورت مقدماتی آشنا شدیم:
1️⃣ کتابت حروف در خلقت
2️⃣ قراءت حروف در خلقت
3️⃣ کاربرد حروف در خلقت
♨️♨️ بعد از اتمام اینها تا چند روز دیگه، وارد چند علم دیگه میشیم. که ادامه علم حروف است.
1️⃣ علم لغت:
میشه گفت معانی که لغویین گفته اند بر اساس علم حروف نبوده. یعنی اینها کاری به حروف کلمه نداشتند و همین جوری یک کلمه رو بدون اطلاع از معنای حروفش معنا میکردند. همون حدیث "وای بر عالمی که تفسیر ابجد را نداند" شاملون میشه.
👈 درست این بود که اینها باید ابتدا حروف یک کلمه رو تک تک معنا میکردند و بعد جمع بندی میکردند، مثلا کلمه قلب رو میخوایم معنا کنیم. ابتدا باید ق بعد ل و بعد ب، اینها رو معنا کنیم. بعد اونها رو بر اساس ترتیبی که در کلمه قلب آمده با هم جمع کنیم، ببینیم چه چیزی حاصل میشود.
😰 میشه گفت با این توصیف، 99 درصد معانی لغویین این شرط رو رعایت نکردند. خدا خیرشون بده. 👏👏
⁉️⁉️ چرا به این حدیث تفسیر حروف ابجد عمل نکردند؟
⁉️⁉️مگه 14 قرن زمان کمی بودکه بخواهند بفهمند؟
😞 مظلوم قرآن
2️⃣ علم صرف:
👈 علم صرف هم چیزی کمتر از لغت نداره. علم صرف هم قواعدی که داره باید از ابتدا توضیح داده بشه. حالا انشالله میرسیم ببینیم علم صرف بر اساس علم حروف چه بلایی بر سرش خواهد آمد. علمای صرفی منتظر باشند تا چندروز دیگه این بحث هم شروع میشه. فرقی هم نداره سنتی خوان باشی یا صرف ساده خوان.
3️⃣ علم فقه
4⃣ علم پزشکی
👈 اینها رو از باب نمونه ذکر کردیم. مباحث خیلی زیاده و باید در هر کدوم وارد شد و تاثیر علم حروف و قرآن را در علوم ببینیم.
https://eitaa.com/joinchat/1348010001Ca7116ed3edث
🌹🌹سلام به دوستان بزرگوار
✍ دوره #علم_قرائت تموم شد و همه #۲۸_حرف رو آموزش دادیم.
👈 توصیه ما اینه که این درسها رو کامل کنید. تا در ادامه دچار مشکل نشید. هر جا هم اشکالی بود به ما انتقال بدید تا پاسخ شما داده بشه و اشکالها بر طرف بشه.
🔴 البته خودمون میدونیم که سوالها زیاده ولی ما چون دوره رو داریم از مقدمات شروع میکنیم (به دلیل مخاطبین) چاره ای نداریم که به تدریج گفته بشه و انشالله بحثها در ادامه تخصصی میشه. و جواب خیلی از سوالاتون داده میشه.
⁉️⁉️ مثلا یکی از اعضا اشکال کرده بودند که چرا لغات رو بریده بریده و جزیره ای بحث میکنید و برای حروف دو یا سه کلمه گزینشی آورده میشه؟
🔶 خوب ما چاره ای بر این کار نداشتیم که بحث رو به تدریج شروع کنیم. اما در همین هفته جاری انشالله دوره لغت رو شروع میکنیم و فکر میکنم این عزیز هم به جواب سوالشون برسن و میبینن که این معانی که برای حروف گفته شد عمومیه و در هر کلمه ای که اون حرف داخلش هست معنای خودش را هم دارد.
👈 قبلا هم گفتیم که معانی که لغویها گفتند ۹۹ درصد اونها اصلا کاری به حروف کلمه نداشتند. ⁉️⁉️ ولی کسی نیست سوال کنه که آدم عاقل مگه میشه کسی یک مجموعه مرکب رو تعریف کنه در حالی که از اجزای اون بی خبره؟ پس چطوری شما کلمه رو معنا کردی ولی اصلا از معنا و خاصیت حروف اون کلمه بی خبری؟
https://eitaa.com/joinchat/1348010001Ca7116ed3edث
🌹🌹 دوره #پزشکی_بر_اساس_حروف_ابجد تموم شد. و ۲۸ حرف زبان قرآن رو با ۲۸ عضو از اعضای بدن مطابقت دادیم و مختصری از احکامش رو گفتیم.
👈 در این دوره با چند مسأله آشنا شدیم:
1⃣ بیماری ها ۲۸ علت و منشأ دارد. و این نظریه بر خلاف گفته های طب سنتی هست.
2⃣ بیماری ها همان ۲۸ حرف زبان عربی است.
3⃣ هر کدام از حروف ۲۸ گانه دارای یک متضاد است و بیماری از آنجا نشأت میگیرد.
4⃣ هر کدام از حروف مطابق یک عضو از اعضای بدن است. در واقع در این دوره ما برای اولین بار فیزیولوژی بدن انسان را بر اساس حروف ابجد بیان کردیم.
5⃣ در این دوره ما پزشکی رو بر اساس یک مبنای جدید قرآنی بنیان گذاری کردیم. یعنی علم حروف که قرآن این علم را انتخاب کرده و تمام علوم را با علم حروف بیان نموده است.
6⃣ با اسم اعضای بدن در قرآن آشنا شدیم و فهمیدیم که آن اسمهایی که در فارسی آمده اینها ربطی به حقیقت و واقعیت اون عضو ندارد. و همین اسمها موجب کج فهمی در مسایل اون عضو میشه. مثلا اسم کبد، طحال، ریه، و .... اینها هیچ ربطی به خلقت اعضای بدن ندارد.
⁉️⁉️ یکی نیست از اینها سوال کنه آخه آدم عاقل مگه میشه شما اسم چیزی رو ندونی و بعد بخوای درباره معنای اون (خواص و ویژگیهای اون) صحبت کنی.
✍ اسم ها حساب شده است. خلقت دارای حکمت و حساب است. خلقت دارای زبان است. اعضای بدن هر کدوم زبان دارند. زبان اونها بر اساس زبان عربی است نه فارسی و ... .
⁉️⁉️ آخه اسم طحال چه ربطی به خلقت این عضو دارد؟ چرا این اسمها رو انتخاب کردید؟ به صرف اینکه رنگ این عضو سیاه و خاکستریه اسمش رو میزاره طحال چون طحال در زبان عربی به معنای به نوع رنگ اینچنینی هست.
✍ اسم هر چیز عین مسمی و معنا و ماهیت و هستی و واقعیت اونه. شما این رو نفهمیدی بعد به خاطر رنگش اسم گذاری میکنی؟ بقیه اسمها هم همین طوریه.
♨️ البته صد رحمت به طب مدرن که انقلابی در طب ایجاد کرده و الحق و الانصاف اگر قرآن هم داشتند دیگه چیزی کم نداشتند.
https://eitaa.com/joinchat/1348010001Ca7116ed3ed
#علم_فقه_براساس_حروف_ابجد
1️⃣ احکام #وضوء
⁉️ در آیه وضوء کلمه "قم" به چه معنا است؟
🔆يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا #قُمْتُمْ إِلَى الصَّلَاةِ فَاغْسِلُوا وُجُوهَكُمْ وَأَيْدِيَكُمْ إِلَى الْمَرَافِقِ وَامْسَحُوا بِرُءُوسِكُمْ وَأَرْجُلَكُمْ إِلَى الْكَعْبَيْنِ🔆
کلمه "قم" دارای دو حرف است:
1️⃣ ق: حرف ق به معنای قلب است
یعنی از حالی به حال دیگر در آمدن. از صورتی به صورت دیگر. دگرگون شدن.
2️⃣ م: حرف میم به معنای مد و امتداد است.
یعنی هر گاه این تقلب و دگرگونی امتداد پیدا کند و لحظه ای نباشد.
✅ نتیجه: قم به معنای دگرگونی از حالتی به حالت دیگر است که امتداد دارد.
یعنی لزوما به معنای ایستادن نیست. معنای وسیع تری دارد. ممکن است فرد در حال حرکت و راه رفتن باشد. و صورتهای دیگر.
🙈😱 تمامی معانی که لغویین ذکر نموده اند چیزی غیر از این معنا را گفته اند. و معانی که ذکر کرده اند هیچ کدام درست نیست. چند نمونه را به عنوان مثال می آوریم: (توجه به این معانی گفته شده به وضوح نشان میدهد که چقدر دور از واقعیت معنای کلمه "قم" است).
👈 فیومی:
قوام به معنای عمادی است که کار به وسیله آن قوام و نظم پیدا میکند. به معنای عدل و اعتدال نیز می آید.
👈 ابن فارس:
کلمه قوم دلالت بر جماعتی از مردم دارد. و کلمه قام قیاما دلالت بر انتصاب و عزم دارد.
👈 کتاب التحقیق:
قیام به معنای مقابل قعود است یعنی انتصاب و فعلیت عمل.
✍️ بنابراین آیه به این معنا است:
زمانی که از حالی به حال دیگر در آمدید (و از حالت تثبیت و استقراری که داشتید بیرون آمدید) و این تقلب را امتداد دادید و وسعت دادید، (یعنی مثلا شامل همه اعضا شد و همه اعضا دارای صفت تقلب شدند و از حالی به حال دیگر در آمدند) ، و این تقلب ممتد به سوی نماز است، آنگاه وضوء بگیرید.
https://eitaa.com/joinchat/1348010001Ca7116ed3ed
#علم_صرف_براساس_حروف_ابجد
1️⃣ #اعلال_حذف
⁉️ کلمه "قم" و "قوم" در علم صرف چگونه بررسی میشود؟
🔆يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا #قُمْتُمْ إِلَى الصَّلَاةِ فَاغْسِلُوا وُجُوهَكُمْ وَأَيْدِيَكُمْ إِلَى الْمَرَافِقِ وَامْسَحُوا بِرُءُوسِكُمْ وَأَرْجُلَكُمْ إِلَى الْكَعْبَيْنِ🔆
✍️ بررسی بر اساس #مبنای_علم_حروف:
1️⃣ در کلمه "قم" اگر حرف واو نمی آید دلالت بر این دارد که معنای حرف واو موضوعیت ندارد و فقط به دو حرف و دو معنا نیاز دارد: 1. قلب. 2. امتداد. بنابراین کاری به معنای اتصال (که معنای حرف واو است) ندارد تا اینکه از آن استفاده کند. یعنی قم به معنای دگرگونی است که امتداد دارد. قاف به معنای قلب و میم به معنای امتداد است.
2️⃣ در کلمه "قوم" معنای اتصال لحاظ شده است به دلیل اینکه افراد مختلفی در کنار هم هستند و رفتارهایشان به هم متصل است. در واقع حرف واو دلالت بر وصل دارد. کلمه "قوم" به معنای دگرگونی متصل به هم و ممتد است. این معنا در قوم و قبیله ایجاد میشود زیرا دگرگونی ها در افراد مختلف است که رفتارهایشان به هم مربو.ط و متصل است و جدا از هم نیست و از طرفی دارای امتداد است.
⁉️⁉️ علمای صرف چه میگویند:
😱🙈 میگویند کلمه "قم" در اصل "قوم" به صورت فعل امر بوده است که آخر آن ساکن است، و چون در این صورت دو حرف ساکن (واو و میم) کنار هم می آید حرف عله (واو) حذف میشود. در نتیجه کلمه "قوم" تبدیل به "قم" میشود.
😱😱 ابن فارس هم در کتاب خود میگوید معنای کلمه قوم با قم فرق دارد. یکی به معنای جماعت است و یکی به معنای انتصاب و عزم.
https://eitaa.com/joinchat/1348010001Ca7116ed3ed
#علم_عرفان
1️⃣ #اسرار_نماز
⁉️ معمولا در قرآن نماز با کلماتی مثل "اقیموا الصلاة" و "یقیمون الصلاة" و "قمتم الی الصلاة" و "قم اللیل" به کار رفته است؟ چه سری در ماده"ق م" وجود دارد که معمولا همراه نماز است؟ مانند این آیه:
🔆يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا #قُمْتُمْ إِلَى الصَّلَاةِ فَاغْسِلُوا وُجُوهَكُمْ وَأَيْدِيَكُمْ إِلَى الْمَرَافِقِ وَامْسَحُوا بِرُءُوسِكُمْ وَأَرْجُلَكُمْ إِلَى الْكَعْبَيْنِ🔆
👈 نکته عرفانی بر اساس #مبنای_علم_حروف
✍️ کلمه "قم" از دو حرف قاف و میم ساخته شده است:
1️⃣ حرف قاف دلالت بر دگرگونی و حالی به حال دیگر شدن است،
2️⃣ حرف میم به معنای مد و امتداد است.
✅ نتیجه: کلمه "قم" دلالت بر این دارد که برای نماز باید دگرگونی در شما ایجاد شود، و این دگرگونی باید ممتد و وسیع باشد و همه عرصه ها را در بر بگیرد. دگر گونی در همه اعضا باشد. به تعبیر دیگر با شنیدن اذان منقلب شود و به سوی نماز برود در حالی که تمام اعضای او منقلب است. بعد از این دو وصف است که میگوید اگر این دو صفت در شما ایجاد شد برای نماز آنگاه وضوء بگیرید.
https://eitaa.com/joinchat/1348010001Ca7116ed3ed