#حضرت زينب- عليها السّلام- در مدخل شهر كوفه، خطبه اى ايراد نمود؛
🏴 راوى گفته: آن روز، زينب، دختر علىّ- عليهالسّلام- را ديدم كه ... به مردم اشاره كرد كه ساكت شويد، پس نَفَسها برگشت و زنگ [مركبها] از كار افتاد.
🏴 سكوت ناگهانى مردم و خاموش شدن صداى زنگها، با اشاره ى حضرتش كه: «أَنِ اسْكُتُوا»،جز تصرّف ولايى حضرت زينب، چه مى تواند باشد، واگر شخصيّتى مثل حضرت زينب- عليها السّلام- به آثار «حديث قرب نوافل» كه مى فرمايد: «وَ لِسانَهُ الّذى يَنْطِقُ بِهِ.» نرسيده باشد، ديگر چه كسى غير از معصوم مى تواند برسد!
🏴شروع خطبه با جمله ى «أَلْحَمْدُ للَّهِ وَ ...» بعد از آن همه گرفتارى، تنها لفظِ بدون معنا نيست؛ بلكه اظهار «مافى الضّمير» است...
🏴 وقتى اين كلام به تنهايى استعمال شود، مراد توحيد خالص، در فعل و صفت و اسم و ذات است. يعنى شخصِ عارف، با اين كلام، ستايش را در تمام امور (فعل و صفت و اسم و ذات) مخصوص حقّ سبحانه قرار مى دهد، و خلاصه، همه ى چيزها و كمالات را به او، و از او، و به سوى او مشاهده مى كند، خواه امور به سود وى؛ و يا به ظاهر به ضررش باشد. و به اين ترتيب، در آرامش كامل است؛ اگر چه به ظاهر و به اقتضاى عالم بشرى و يا وظيفه، كلامى از او صادرشود، و يا اظهار ناراحتى كند.
📚برگرفته از کتاب #فروغ_شهادت 🌱
🔻@adine_zohor
قبل از اینکه لحظه ها تبدیل به خاطرات شوند قدر همه چیزهای اطرافتان را بدانید...
🔻@adine_zohor
🚩 اثر شهادت امام حسین (علیهالسلام) در دل مؤمنین
🔻پیامبر خدا صلیاللهعلیهوآله:
إنّ لِقَتلِ الحُسینِ حَرارَةً فی قُلوبِ المُؤمِنینَ لاتَبرُدُ اَبَداً.
◼️ شهادت امام حسین علیهالسلام یک داغ سوزانی است در دل مؤمنین که هرگز به سردی نمیگراید (و هرگز از بین نخواهد رفت).
📚 جامعاحادیث الشیعه، ج ١٢، ص ٥٥٦
🔻@adine_zohor
#راز تلاطم...
▪️از امام صادق(علیه السلام) روایت شده است:
«فرشته اى از فرشته هاى بهشت بر دريا نازل شد و بال هايش را روى سطح آب گسترانيد؛ سپس فريادى بلند زد و گفت: «اى اهل دريا! لباس هاى حزن و اندوه بپوشيد؛ زيرا فرزند رسول خدا(صلی الله علیه و آله) را سر بريده اند.» سپس از تربت آن حضرت در بال هايش نهاد و به آسمان ها پرواز كرد و فرشته اى نبود در آسمان ها؛ مگر آن را بویيد و در وى اثر گذاشت و قاتلان آن حضرت و پیروان آنها را لعنت نمود.
📚 «کامل الزیارات»، ابن قولویه، ترجمه ذهنی، ۱۳۷۷ش.، ص ۲۰۸
🔻@adine_zohor