#بندگان خوب خدا از دیدگاه امام رضا(علیهالسلام)🌱
رُوِیَ اَنَّهُ سُئِلَ عَنِ عَلِیٍّ ابنِ مُو سَی الرِّضا عَلَیهماِ السَّلامُ عَن خِیارِ العِبادِ،
«اَلَّذینَ اِذا اَحسَنُوا أَستَبشَروُا وَ اِذا اَسائُوا اِستَغفَروُا وَ اِذا اُعطوُا شَکَروُا وَ اِذَا ابتَلَوا صَبَرُوا وَ اِذا غَضِبُوا عَفَوا»
⬅️ در روایتی از امام هشتم(علیهالسلام) در مورد بندگان خوب خدا سؤال کردند که دارای چه خصوصیاتی هستند؟ ایشان پنج خصوصیت را فرمودند،
«فَقالَ عَلَیهِالسَّلامُ»؛ حضرت در جواب فرمودند:
🔸اوّل؛ «اَلَّذینَ اِذا اَحسَنُوا أَستَبشَروُا»؛ آنها کسانی هستند که وقتی کار نیک و طاعاتی از طاعات الهیّه را انجام میدهند، از این که موفّق به انجام آن شدهاند، مسرور میشوند.
🔸دوم؛ «وَ اِذا اَسائُوا اِستَغفَروُا» اگر نعوذبالله، اینها غفلت کردند و دستشان آلوده شد به خطاکاری، اینها از خداوند پوزش میطلبند، استغفار میکنند و بیتفاوت نمیگذرند.
🔸سوم؛ «وَ اِذا اُعطوُا شَکَروُا»؛ اگر خداوند به آنها عطایی کرد و نعمتی به آنها عنایت کرد، سپاسگزاری میکنند و اینطور نیست که بیتفاوت باشند، بلکه نسبت به معطی خودشان، تشکّر و سپاسگزاری میکنند.
🔸چهارم؛ «وَ اِذَا ابتَلَوا صَبَرُوا»؛ اگر گرهی به کارشان بیافتد و ابتلایی پیدا کنند، از خدا گِله نمیکنند، بلکه صبر میکنند و اهل شکایت نیستند.
🔸پنجم؛ «وَ اِذا غَضِبُوا عَفَوا»، اگر خشمگین شوند، عفو میکنند؛ انتقام نمیگیرند و حتّی اهل انتقامگیری هم نیستند.
⬅️ لذا حضرت این پنج خصوصیت را در جواب اینکه بندههای خوب خدا چه کسانی هستند، فرمودند؛ که اوّلی در ربط با طاعات بود، دومی در ربط با «نعوذبالله»! سیّئات، سومی در ربط با نعمتها، چهارمی در ربط با ابتلائات بود و پنجمی هم در جایی بود که «نعوذبالله»!، خشمگین شوند؛
⬅️ که همانطور که حضرت فرمودند، آنجا هم اهل عفو و بخششند. خوشا به حال کسی که این پنج خصوصیت در آنها باشد که برطبق این روایتی که از امام رضا(علیهالسلام) است، این فرد از بندگان خوب خدا محسوب میشود.
🔸حاج آقا مجتبی تهرانی رحمت الله علیه
[مسند الامام الرضا عليه السلام، ج 1 ص 284.]
@adine_zohor
آیت الله سید علی قاضی(ره):
زمانی برسد ڪه ما محـتاج گفـتن
یڪ لااله الاالله و محتاج گفتن یک
استغـفرالله می شویم و دیگر به ما
#فرصت نمیدهند مواظب از دست
رفـــتن فــرصت ها باشیـــم.
🔻@adine_zohor
🌃 شب جمعه است و دلم در پی یک برگ برات
السلام حضرت ارباب، قتیل العبرات...
🌃 شب جمعه است، هوایت نکنم میمیرم
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ
وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ
وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ 🌹
📖 اللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ؛ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ...
🌃 شب جمعه است، شب رحمت و مغفرت بیکران الهی و شب زیارتی حضرت سیدالشهداء علیهالسلام؛
☑ امام راحل (ره)، شهدای والامقام، پدران و مادران، اساتید، حقداران و همه درگذشتگان را میهمان کنیم با ذکر فاتحهای همراه با صلوات بر محمد و آل محمد.
🔻@adine_zohor
سلام تنها دلیلِ حالِ خوب🌱
این روزها
همه جا نام شما را میبینم؛
نامتان ڪه به میان میآید
حالِ دلِ همه خوب میشود...
چه رسد به اینکه
صدای اناالمهدی تان در گوش زمین بپیچد...
شوقِ دیدار تو دیوار قفس میشڪند.
آنکه بیگفته ڪند حالِ مرا خوب، کجاست...؟
تعجیل در ظهور امام زمان صلوات
اَلّلهُمـّ؏َجِّللِوَلیِّڪَالفَرَجوَالْعَافِیَةَوَالنَّصْر🌱
🔻@adine_zohor
#جایگاه انتظار و فضیلت منتظران از ديدگاه امام رضا عليه السلام
🔸در روايتي خطاب به حسن بن جهم كه از حضرتش درباره (فرج )مي پرسد، ميفرمايند:
🔹 (أولست تعلم أنّ انتظار الفرج من الفرج؟) قلت: (لا أدري، إلاّ أن تعلّمني)
فقال: (نعم؛ إنتظار الفرج من الفرج)
🌱 آيا ميداني كه انتظار فرج، جزئي از فرج است؟ گفتم: نميدانم، مگر اينكه شما به من بياموزيد فرمود: آري؛ انتظار فرج، جزئي از فرج است.
🔸 در روايت ديگري نيز مي فرمايند:
🔹 ما أحسن الصبر و انتظار الفرج. أما سمعتَ قول العبد الصالح: (و ارتقبوا إنّي معكم رقيب) (وانتظروا إنّي معكم من المنتظرين) فعليكم بالصبر إنّما يجيء الفرج علي اليأس و قدكان الذين من قبلكم أصبر منكم
🌱 چه نيكوست صبر و انتظار فرج! آيا سخن بنده صالح خدا شعيب را نشنيدي كه فرمود: و انتظار بريد كه من [هم] با شما منتظرم.پس منتظر باشيد كه من [هم] با شما از منتظرانم بر شما باد به صبر و بردباري؛ چرا كه گشايش، پس از نااميدي فرا مي رسد و به تحقيق، كساني كه پيش از شما بودند، از شما بردبارتر بودند.
🔸 آن حضرت در روايت بسيار زيبايي، فضيلت انتظار را اينگونه بيان ميكنند:
🔹 أما يرضي أحدكم أن يكون في بيته ينفق علي عياله ينتظر أمرنا فإن أدركه كان كمن شهد مع رسول اللّه صلي الله عليه و آله و سلم، بدرا، و إن لم يدركه كان كمن كان مع قائمنا في فسطاطه....
🔸 آيا هيچ يك از شما خوش ندارد كه در خانه خود بماند، نفقه خانوادهاش را بپردازد و چشم به راه امر ما باشد؟ پس اگر در چنين حالي از دنيا برود، مانند كسي است كه همراه رسول خدا صلي الله عليه و آله و سلم در نبرد بدر به شهادت رسيده است. و اگر هم مرگ به سراغ او نيايد، مانند كسي است كه همراه قائم ما و در خيمه او باشد...
🔻@adine_zohor
🌱زیارت امام زمان علیه السلام در روز جمعه
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللهِ في اَرْضِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ اللهِ في خَلْقِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ اللهِ الَّذي يَهْتَدي بِهِ الْمُهْتَدُونَ، وَيُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخآئِفُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْوَلِيُّ النّاصِحُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا سَفينَةَ النَّجاةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ الْحَيوةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ صَلَّي اللهُ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبينَ الطّاهِرينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ عَجَّلَ اللهُ لَكَ ما وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَظُهُورِ الاَْمْرِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يامَوْلايَ، اَنـَا مَوْلاكَ عارِفٌ بِاُوليكَ وَاُخْريكَ، اَتَقَرَّبُ اِلَي اللهِ تَعالي بِكَ وَبِآلِ بَيْتِكَ، وَاَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ، وَظُهُورَ الْحَقِّ عَلي يَدَيْكَ، وَاَسْئَلُ اللهَ اَنْ يُصَلِّيَ عَلي مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، وَاَنْ يَجْعَلَني مِنَ الْمُنْتَظِرينَ لَكَ وَالتّابِعينَ وَالنّاصِرينَ لَكَ عَلي اَعْدآئِكَ، وَالْمُسْتَشْهَدينَ بَيْنَ يَدَيْكَ في جُمْلَةِ اَوْلِيآئِكَ، يا مَوْلايَ يا صاحِبَ الزَّمانِ صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ، هذا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَهُوَ يَوْمُكَ، الْمُتَوَقَّعُ فيهِ ظُهُورُكَ، َالْفَرَجُ فيهِ لِلْمُؤْمِنينَ عَلي يَدَيْكَ، وَقَتْلُ الْكافِرينَ بِسَيْفِكَ، وَاَنَا يا مَوْلايَ فيهِ ضَيْفُكَ وَجارُكَ، وَاَنْتَ يا مَوْلايَ كَريمٌ مِنْ اَوْلادِ الْكِرامِ، وَمَأْمُورٌ بِالضِّيافَةِ وَالاِْجارَةِ، فَاَضِفْني وَ اَجِرْني، صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَعَلي اَهْلِ بَيْتِكَ الطّاهِرينَ.
🔻@adine_zohor
توسل صبحگاهی به امام زمان علیه السلام🌱
🔹 مرحوم نخودکی در نامه ای به یکی از علما پیرامون نحوه توسل به امام عصر علیه السلام فرمودند :
🔘 برای حوائج یک هفته قبل از طلوع آفتاب ۷۱ مرتبه بگو :
یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَالزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی
📚 منبع : نامه به یکی از علما و سادات دزفول (نسخه خطی)
🔻@adine_zohor
#وجود و روح ناب🌱
بايد خيلي جنس وجودت ناب باشه
که
ديگران رو تحسين کني
و از تماشای موفقيت و خوشبختي آنها لذت ببری...
🔻@adine_zohor
مردم وفادار و انقلابی کشورمان برای به دست آوردن استقلال واقعی و رسیدن به خودکفایی، خیلی بیش از اینها آماده صبر و فداکاری هستند. و من مطمئنم که ملت عزیز ایران یک لحظه استقلال و عزت خود را با هزار سال زندگی در ناز و نعمت ولی وابسته به اجانب و بیگانگان معاوضه نمی کند.
#امام خمینی ره
🔻@adine_zohor
19.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری | شیطان بزرگ
🔖 امام رحمه الله با هوشمندی الهی، همه دشمنی ها را ذیل دشمنی آمریکا و همراه با آمریکا تعریف کرد.
#شیطان_بزرگ
🔻@adine_zohor
#مدیریت فکر 🌱
مثبت بودن
به این معنی نیست ڪه
هرگز افڪار منفی نداشته باشید!
بلڪه به این معناست که
اجازه ندهید افڪار منفی
وارد ذهن شما شوند
و زندگی شما را ڪنترل ڪند..
🔻@adine_zohor
#رهایی از فقر شدید
شخصی به محضر رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) آمد و از فقر خود شکایت کرد.
🔸حضرت به او فرمود: هر وقت داخل خانه ات شدی
1️⃣ سلام کن هرچند کسی در خانه نباشد
2️⃣ بر من صلوات بفرست.
3️⃣ سپس سوره قل هو الله احد را یک مرتبه بخوان ، تا فقرت برطرف شود.
◀️ آن مرد چنین کرد و چیزی نگذاشت که آن قدر رزق و روزی اش زیاد شد که به همسایگانش نیز کمک مالی می کرد.
میرزا جواد آقا ملکی تبریزی
📚 اسرار الصلاه، ، ص۲۶۲
🔻@adine_zohor
کتاب صوتی " عبد صالح خدا"
برش هایی از زندگی و سیره مبارزانی امام خمینی (ره) در کلام امام خامنه ای
ناشر : مرکز صهبا
تولید ایران صدا
#عبد_صالح_خدا
#امام_خمینی
#تاریخی
🔻@adine_zohor
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب عبد صالح خدا برگرفته از مصاحبه اختصاصی مرکز اسناد انقلاب اسلامی در سال ۶۱ جهت ثبت زندگی نامه امام خمینی با آیت الله خامنه ای است که با دیگر خاطرات ایشان از امام خمینی تنظیم شده است.
مطالب و اظهارنظرهای نقل شده از رهبر انقلاب در این کتاب از دو کتاب «شرح اسم» و «مشهد از مقاومت تا پیروزی» و نیز سخنرانی ها و دیدارهای سالانه رهبر انقلاب و نیز خاطرات نقل شده از ایشان در کتاب «مدح خورشید» انتخاب شده است.
این کتاب در دو بخش نهضت اسلامی و نظام اسلامی تنظیم شده است. در فصل اول طبق سیر تاریخی مطالب با موضوعاتی مانند مقام علمی و تاثیر اخلاقی، شروع دوران مبارزه، حادثه مدرسه فیضیه، واقعه ۱۵ خرداد ۴۲، حصر و تبعید، مرحله جدید مبارزه، بازگشت به ایران و روزهای آخر حیات رژیم را در برمی گیرد و در فصل دوم با عنوان نظام اسلامی موضوعاتی مانند چهره رهبر و زمامدار، ایستادگی در مقابل دشمنی ها، عطوفت امام، صدور انقلاب، مردمی بودن، زاهد و عارف بودن و... مورد توجه قرار گرفته است.
🔻@adine_zohor
#کسب آرامش🌱
آرامش را باید
در وجود خودمان جستوجو ڪنیم
نه اینڪه منتظر باشیم
دیگران برایمان به ارمغان بیاورند
🔻@adine_zohor