💠دعای روز هفدهم #ماه_رمضان
🔹🔸«اللَّهُمَّ اهْدِنِي فِيهِ لِصَالِحِ الْأَعْمَالِ وَ اقْضِ لِي فِيهِ الْحَوَائِجَ وَ الْآمَالَ يَا مَنْ لاَ يَحْتَاجُ إِلَى التَّفْسِيرِ وَ السُّؤَالِ يَا عَالِماً بِمَا فِي صُدُورِ الْعَالَمِينَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ»
اى خدا در اين روز مرا به اعمال صالح راهنمايى كن و حاجتها و آرزوهايم برآورده ساز اى كسى كه نيازمند به شرح و سؤال بندگان نيستى اى خدايى كه به آنچه در سینه عالمین است آگاهى درود فرست بر محمد و آل اطهار او.🔸🔹
📖(مفاتیح الجنان)
@adinebaharan
PART-17 (parhizgar).mp3
11.81M
┏━━━↬🌻↫━━━┓
#هر_روز_با_قرآن
#ختم_قرآن_در_رمضان
جزء هفدهم
با صدای استاد پرهیزگار
التماس دعا
@adinebaharan
🔴تعداد شهدای حادثه ناوچه کنارک ۱۹ تن بوده است
🔹روابط عمومي نیروی دریایی با اعلام این خبر عنوان کرده است عصر روز یکشنبه بیست و یکم اردیبهشت در حین انجام تمرین دریایی توسط تعدادی از شناورهاي نیروی دریایی ارتش در آبهای جاسک و چابهار، شناور پشتیبانی سبک كنارک دچار حادثه شد و تعدادی از دريادلان نيروي دريايي به فيض شهادت نائل آمدند.
🔹پس از این حادثه تیم های امداد و نجات دریایی در فاصله کوتاه در محل حضور یافته و مجروحان و شهدا را از شناور تخلیه و به مراکز درمانی منتقل کردند.
🔹 گفتنی است نیرو های مستقر در شناور مذکور رشادت مثال زدنی در نجات جان همرزمان خود به خرج دادند.
🔹تعداد شهدای این حادثه ۱۹تن بوده و تعداد مجروحان نیز ۱۵نفر است که در وضعیت مناسبی به سر میبرند.
🔹بر اساس این گزارش شناور حادثهدیده کنارك طي عملياتي برای بررسی های فنی به محل اسکله دریایی منطقه منتقل شده است.
🔹روابط عمومی نیروی دریایی ضمن تسلیت به خانوادههای شهدای این شناور بر آمادگی دفاعی و روحیه شهادت طلبی کارکنان غيور دريايي ارتش تأكيد و عنوان کرده است، انتظار می رود تا بررسی دقیق تیم های کارشناسی حاضر در محل حادثه از هرگونه گمانهزنی در این خصوص پرهیز شود.
@adinebaharan
🌀 ولایت یعنی «نقش حمایتگریِ امام برای مردم»
🌀 نقش حمایتگریِ امام، قویتر از نقش معلمی اوست
🌀 ماحصلِ ولایت مطلقۀ پیامبر، نقش حمایتی او نسبت به مردم است
💠 بیتو بهسر نمیشود(۶)
🔹 انسان برای شکوفا شدن نیاز به حامی دارد و این حامی هم «امام» است. اینکه پیغمبر بر ما ولایت دارد یعنی میخواهد از ما حمایت کند. کمااینکه ما پدر و مادر را در درجۀ اول، حامیِ خود میدانیم؛ خصوصاً در دوران کودکی که سخت به حمایت نیاز داریم.
🔹 الان اگر از کودکان و جوانان ما بپرسید که امام و پیغمبر را به چه میشناسند؟ بیشتر با عنوان «معلم و هدایتکننده» میشناسند نه با عنوان حمایتکننده. البته درست است که پیامبران و اولیاء خدا نقش راهنما هم دارند، ولی راهنما و معلم بودن برای اولیاء خدا نقش ضعیفتری است تا نقش حمایتگریِ ایشان برای انسان.
🔹 نباید تصور کنیم که امام و پیغمبر، یعنی معلم! امام در درجۀ اول، مانند پدر و مادر است، یعنی نقش حمایتی خود را برای ما ایفا میکند. اول باید این نقش، در ذهن مردم جا بگیرد و بعداً، از نقش معلمیِ امام یا نقش سرپرستی و حقی که به گردن ما دارد صحبت کنیم. کمااینکه اگر نقش حمایتی پدر و مادر، برای کسی جا افتاد، حق پدر و مادر هم به سهولت اثبات میشود.
🔹 چرا امام نقش حمایتی دارد؟ برای اینکه ضعف انسانها را برطرف کند. آیا واقعاً ما انسانها ضعیف هستیم و نیاز به حامی داریم؟ اگر یک دانشآموز برود در یک محیطی در مقابل یک جوانی که زور بیشتری دارد، قرار بگیرد، آیا حمایت از این دانشآموز لازم نیست؟! آیا در جهان، انواع و اقسام دزدها و غارتگران، در عرصۀ رقابتها حق ضعفا را نمیگیرند؟!
🔹 قرآن میفرماید: «اَلنَّبِیُّ أَولَی بِالمُؤمِنین مِن أنفُسِهِم» پیامبر نسبت به مؤمنین از خود آنان صاحباختیارتر است. طبق روایت، مقصود از اینکه پیامبر صاحباختیار اموال و داراییهای شماست، این است که بروید کار کنید اگر جایی در کار کم آوردید پیغمبر جبران میکند. (تفسیر قمی/۲ / ١۷۶) پس این سرپرستی و صاحب اختیار بودن و ولایت مطلقه، ماحصلش میشود همان نقش حمایتیِ امام نسبت به مردم است.
👤علیرضا پناهیان
🚩حرم امام رضا - ۹۹.۰۲.۱۱
👈🏻 صوت و متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6209
@adinebaharan
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻پاسخ به یک پرسش پرتکرار:
👈🏼 چرا بچهام نماز نمیخونه؟
➕راه حل
#تصویری
@adinebaharan
#اسلام_آیین_خشونت_یا_رأفت
↜ نسبت رحمت و خشونت در قرآن
در قرآن مجید یکصد و چهارده سوره وجود دارد، که صد و سیزده سوره آن با «بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیم» که پیام آور رأفت و رحمت و محبّت اسلامی است، شروع شده، و تنها یک سوره بدون «بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیم» است، که آن هم دلیل روشنی دارد: سوره برائت اعلان جنگ و نبرد و بیزاری از دشمنان لجوج و عنود اسلام است که امیدی به هدایت و اصلاح آنها نیست؛ و روشن است که به هنگام جنگ با دشمن کینه توز، از رحمت و محبّت سخن گفته نمی شود.
به عبارت دیگر، نسبت خشونت و رحمت در قرآن مجید بر این اساس، نسبت یک بر صد و چهارده است؛ یعنی اصل بر رحمت و رأفت است و خشونت یک استثناء می باشد!
آیا دینی که معجزه آن چنین کتابی است، آئین خشونت است؟!
@adinebaharan