نخل خشکیده
فاطمه بنت اسد می گوید: “در حیاط خانه ما نخل خشکیده ای بود که ثمری نداشت. روزی محمد(ص) کنار نخل آمد و با دست آن را لمس کرد, از آن لحظه به بعد درخت سبز شد و ثمر داد. من هر روز میوه های آن را جمع کرده و در ظرفی می ریختم, نزدیک ظهر محمد می آمد و می گفت: ای مادر خرماها کجاست؟ من آنها را به او می دادم او نیز خرماها را به خارج از منزل برده و میان کودکان بنی هاشم تقسیم می کرد. در یکی از روزها که برای گرفتن خرماها آمد, به او گفتم: فرزندم! امروز درخت نخل ثمری نداده است؛ قسم به نور چهره ی او, دیدم به طرف نخل رفت و با او صحبت کرد؛ در این هنگام شاخه های نخل خم شد تا نزدیک سر محمد(صلی الله علیه وآله) آمد, و او از رطبهای آن چید, سپس درخت به حال اول خود بازگشت. از آن روز به بعد دعای من این بود:
«اللهم رب السماء والارض ارزقنی ولدا ذکرا یکون اخا لمحمد”. خداوند نیز بر من منت نهاد و علی را به من عطا کرد.”
1. علی بن یوسف الحلی، العدد القویه، ص 128.
https://eitaa.com/adinebaharan
ناشکیبائی
امام علی علیه السلام
إيّاكَ وَ الجَزَعَ؛ فَإِنَّهُ يَقطَعُ الأَمَلَ، و يُضعِفُ العَمَلَ، ويورِثُ الهَمَّ
از ناشكيبى بپرهيز كه آن، اميد را قطع مى كند و عمل را به ضعف مىكشانَد و اندوه به بار مىآورد. *دعائم الإسلام: ج ۱ ص 223
https://eitaa.com/adinebaharan
آیا دروغ گفتن به شوخی گناه دارد؟
اگر خبری خلاف واقع بدهد و مقصودش این باشد که مخاطب آن را جدی بگیرد حرام است، اما اگر در آنچه که می گوید قصد جدی ندارد و نمی خواهد خلاف واقع مطلبی بگوید مثل این که به شوخی از زبان شخصی یا حیوانی مطلبی را نقل می کند، حرام نیست.
https://eitaa.com/adinebaharan
شهيد مسعود علي محمدي (از شهداي هسته اي )
زندگینامه: مسعود علیمحمدی ۳ شهریور ۱۳۳۸ در تهران دیده به جهان هستی گشود. پس از طی دورههای مقدماتی تحصیلی با بالاترین رتبهها وارد دانشگاه شیراز شد و مدرک کارشناسی خود در رشته فیزیک را از این دانشگاه در سال ۱۳۶۴ دریافت کرد. پس از آن برای طی دورههای تکمیلی به مهمترین دانشگاه صنعتی کشور راه یافت و در مقاطع کارشناسی ارشد (۱۳۶۷) و دکترای فیزیک با گرایش ذرات بنیادی از دانشگاه صنعتی شریف فارغالتحصیل شد. او از نخستین دانشجویان دوره دکترای فیزیک در داخل ایران بود و نخستین شخصی است که در ایران دکترای خود را در فیزیک دریافت کرده است.. او دهها مقاله ISI منتشر کرد و همچنین از نخستین دانشجویان پسا دکتری در پژوهشگاه دانشهای بنیادی بود.
تخصص اصلی او ذرات بنیادی، انرژیهای بالا و کیهانشناسی بوده است. با پژوهشگاه دانشهای بنیادی (مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات) نیز طی سالهای ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰ همکاری داشت. ازجمله درسهای ارائه شده توسط وی میتوان به مکانیک کوانتومی و الکترومغناطیس، مکانیک آماری، ذرات بنیادی و نظریه میدانهای کوانتومی اشاره کرد.
علیمحمدی، یکی از برگزیدگان جشنواره بینالمللی خوارزمی در سال ۸۶ بود و در پژوهشهای بنیادی رتبه دوم را کسب کرد. وی از سال ۱۳۷۴ در دانشکده فیزیک دانشگاه تهران مشغول به تدریس بود و عضو هیأت علمی این دانشگاه بود.
وی در مقاطع مختلف تحصیلی شاخه فیزیک در تربیت معلم و همچنین بهعنوان استاد راهنما و مشاور در پروژههای پایاننامههای مرتبط با علوم فیزیکی، به فعالیت مشغول بوده است. انفجار بمب در قیطریه تهران در ساعت 7:30 صبح ۲۲ دی ۱۳۸۸ روی داد.
در این حادثه مسعود علیمحمدی کشته شد، دو فرد دیگر زخمی شدند و خساراتی به ساختمان مجاور وارد شد. بمب جاسازی شده در یک موتورسیکلت که به فاصله یکمتری از در ورودی منزل علیمحمدی به یک درخت بسته شده بود، قرار داشت. روحش شاد و طریقش پررهرو باد
-
به نقل از همسر شهيد : شهید علی محمد چندبار و به طرق مختلف تهدید شده بود : بار نخست در سال 84 یکی از همکارانش که در دانشکده فنی دانشگاه تهران بود را در لندن دستگیر کردند و از او راجع به شهید علیمحمدی می پرسیدند.
بار دوم در سال 86 یکی از دوستان شهید علیمحمدی در ایتالیا که 48 ساعت تحت نظر بود و در این مدت راجع به کارها و سوابق علمی این شهید از وی پرسیدند، همچنین در سال 87 نیز زمانی که به حج مشرف شده بودیم شهید علیمحمدی عنوان کرد که احساس می کنم تحت نظر قرار دارم و یک نفر در حال فیلمبرداری از من است.
و آخرین بار شهریور سال 88 شهید علیمحمدی به صورت تلفنی تهدید شد و ماجرا از این قرار بود که یکی از عوامل منافقین با شماره منزل ما تماس گرفت و از من شماره همراه همسرم را می خواست که من کمی بی احتیاطی کردم و این شماره را در اختیار این فرد قرار دادم که بعد متوجه شدم از عوامل منافقین است.
شهادت:22/10/88 قيطريه تهران
مزار شهید:تهران / امامزاده علي اكبر چيذر
https://eitaa.com/adinebaharan
روان شناسي عيادت
پرسش: در چه روزهايى از هفته نبايد به عيادت بيمار رفت؟
پاسخ:
در روايات آمده است كه همه روز به عيادت مريض نرويد، بلكه يك روز در ميان باشد. اگر بيمارى طولانى شود عيادت پى در پى لزومى ندارد (مگر آن مقدار كه باعث شادى بيمار يا پيشرفت بهبودى او گردد) و درباره تفاوت ايّام هفته در مسأله عيادت روايت معتبرى نيافتيم. [1]
فرهنگ عيادت
بسياري از مردم عادت دارند وقتي به بيماري مي رسند يا فردي را مي بينند كه بچه دار نشده است شروع مي كنند به تجويز و توصيه هاي گوناگون. از آنجا كه آنان با افراد مختلف رو به رو مي شوند و شنيدن اين توصيه ها و تجويزها آزار دهنده است بايد از توصيه ها و تجويزهاي ذوقي و شخصي اجتناب كنيم. تلاش كنيم با همدلي با بيمار و رفع نيازهاي مادي و معنوي و ذهني او روحيه بيمار را شاد و اميدوار كنيم و استرس هاي بيمار را كاهش دهيم. در اسلام توصيه شده بعد از سه روز حتي به بازماندگان اموات تسليت نگوييم و سبب يادآوري خاطرات تلخ و اضطراب زا نشويم.[2]
1. آيتالله مکارم شيرازي، احكام پزشكى، ص240.
2. كانال احكام روان شناختي
https://eitaa.com/adinebaharan
از فرصت باقیمانده استفاده کنید برای گفتگو با پدر و مادرها. خیلی از پدر و مادرها از دنیا رفتهاند و این فرصت از دست ما و شما گرفته شده که ما ببینیم خاستگاه این جوان چیست.
بیانات در دیدار اعضای ستادهای برگزاری کنگره شهدای استانهای کهگیلویه و بویراحمد و خراسان شمالی۱۳۹۵/۰۷/۰۵
https://eitaa.com/adinebaharan
عیادت بیمار از حقوقی است که مسلمانان بر یکدیگر دارند که لازم است نسبت به اداي آن خود را موظف بدانند.
پندهای الهی، آیه الله مصباح یزدی، ص70
https://eitaa.com/adinebaharan
🔴 کوتاه و خواندنی
🔰گریه از ظلمی که به همسر رفته است⁉️
🔹طه نجف از معمرین (سالخوردگان) عرفانی نجف و از علمای بزرگ این شهر که حسرت دیدن «غضبِ شخصی»اش را بر دل دوستان گذاشته بود، در اواخر عمر شریفش مورد امتحان دوستان قرار میگیرد تا شاید بتوانند ولو یکبار ناظر غضب و عصبانیت او باشند! برای این کار همسر او را انتخاب میکنند و از او میخواهند آفتابه آقا را وقت ظهر برای تجدید وضو که هر روز آماده میکرده، آنروز آماده نکند.
🔹زن فتیله را بالاتر میکشد و نه تنها آفتابه را پر نمیکند بلکه طناب را از دلو (سطل) جدا کرده و هر یک از آفتابه و دلو را به گوشهای پرت میکند. آقا وقتی از اتاق مطالعه بیرون میآید، میبیند از آفتابه خبری نیست، وقتی از خانم سؤال میکند جواب میشنود که من ضامن آفتابه شما نیستم!
🔹آقا خودش به نحوی آفتابه را پیدا میکند و تازه وقتی سر چاه میآید متوجه میشود که خبری از سطل و طناب نیست، بالاخره آنها را نیز پیدا کرده و سطل را به چاه میاندازد و شروع به کشیدن آب میکند، اما در اثنای کشیدن، توان خود را از دست میدهد و به شدت میگرید.
🔹زن که از دور ناظر قضیه بوده، دلش به حال پیرمرد عارف میسوزد و خودش را به او رسانده و سطل آب را از چاه خارج میکند. زن که خیال میکردهگریه آقا از غضب بوده و از این جهتگریه میکند که قادر به انتقام نیست، با خوشحالی از اینکه امتحان، نتیجه مثبت داده است از آقا سؤال میکند چراگریه کردی؟
🔹آقا جواب میدهد: «گریه ام برای این است که تا حال ندانسته ام یک آفتابه پر کردن این همه مقدمه میخواهد و من، غافل از این قضیه تا حال اینقدر به تو ظلم کردهام و حالاگریه میکنم که چگونه در برابر خدا جوابگوی اینهمه تعدی خواهم بود!»
https://eitaa.com/adinebaharan
💢کجای #قرآن اومده؟ اگه فقط قرآن بگه قبول دارم!
یه آیه هم در موردش نداریم!!
🔵گاهی اوقات برخی از مردم وقتی بحثی دینی میکنند و از متخصص امر دین طلب سند و مدرک میکنند میگویند #فقط_از_قرآن برایم اثبات کن فلان مطلب را. من کاری به روایات ندارم.
✅در نقد این این طرز تفکر باید گفت:👇👇👇
1⃣اولاً شیعه کتاب و سنت را هر دو به عنوان منبع دین دارد نه فقط قرآن. سنت یعنی روایات صادره از رسولالله(ص) و اهلالبیت(ع) نیز به مانند قرآن جزء منبع دین است و حجت است. آن فرد دیگری بود که گفت #حسبنا_کتاب_الله
2⃣ثانیاً خود قرآن دستور به رجوع به رسولالله(ص) و اهلالبیت(ع) داده است. پس حتی اگر برای کسی فقط قرآن سند و مدرک باشد؛ طبق دستور خود همین قرآن باید به سنت نیز رجوع کند.
3⃣ثالثاً آن افرادی که این انتظار را دارند که فقط از قرآن مطالب دینی برایشان اثبات شود؛ این انتظار هم دارند که تمامی مطالب به شکل کاملاً واضح و شفاف و صریح در قرآن آمده باشد به شکلی که هر بیسواد و باسوادی بتواند هر مطلبی میخواهد بی هیچ زحمتی از قرآن استخراج کند. در صورتی که خود همین قرآن نیز خیلی مسائلی که بیان کرده است؛ به شکلی بیان نکرده که بینیاز از هر گونه دقت و استدلال و استنباطی باشد و واضح و شفاف و صریح آمده باشد. در واقع برخیها انتظارشان از قرآن کتاب #خودآموز_اسلام_شناسی_به_زبان_ساده است. در صورتی که اینگونه نیست. خیلی از مطالبی که فقط از خود همین قرآن قابل فهم و استخراج است نیز با استدلال و استنباط و بکارگیری دقتهای لغوی و اصولی و ... امکانپذیر است که کار متخصص دینشناسی است نه هر فردی.
4⃣رابعاً اگر قرار بود فقط قرآن باشد؛ پس اینهمه روایات ما به چه درد میخورد؟ آیا این روایات کشک است نعودبالله و هیچ کاربردی ندارد؟ یا مثلاً تنها کاربردش این است که بخوانیم و ثوابی ببریم؟ یا نه این روایات کاربرد دارد؟
5⃣خامساً البته این نکته مطلب صحیحی است که تمامی روایات ما صحیح نیست و نمیتوان آن را به عنوان روایتی که قطعاً از ائمه(ع) صادر شده است؛ پذیرفت. بلکه این کار متخصص امر است که با ابزارهایی مانند علم رجال و درایة حدیث معتبر و غیر معتبر را از هم تشخیص دهد. و سپس در هر موضوع و مطلب دینی تمامی آیات و روایات را کنار هم گذاشته و با هم ببیند و قواعد و ابزارهای تخصصی را بکار گیرد تا به حکم و نظر نهایی دین در آن زمینه برسد.
https://eitaa.com/adinebaharan
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: شنبه - ۲۲ دی ۱۳۹۷
میلادی: Saturday - 12 January 2019
قمری: السبت، 5 جماد أول 1440
🌹 امروز متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
💠 اذکار روز:
- یا رَبَّ الْعالَمین (100 مرتبه)
- یا حی یا قیوم (1000 مرتبه)
- يا غني (1060 مرتبه) برای غنی گردیدن
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹ولادت حضرت زینب سلام الله علیها، 5یا6ه-ق
📆 روزشمار:
▪️8 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 75روز)
▪️28 روز تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (روایت 95روز)
▪️38 روز تا وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
▪️45 روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
▪️54 روز تا وفات حضرت ام کلثوم علیها السلام
✅ با ما همراه شوید...
https://eitaa.com/adinebaharan
صبابرعاشقان کشته جان آر
زخاک مقدم دلبر نشان آر
صباعطرنگار من بیاور
زیوسف بوی پیراهن بیاور
صباخاک ره دلبرکدام است؟
به شوق یارپا از سر کدام است؟
ز نو جان محبان در غل آمد
ز خاک جمکران بوی گل آمد
صباجانی بیاور در گل ما
هوای جمکران دارد دل ما
به من از جمکران آور پیامی
ببر از ما به نزد یار نامی
دلا از منجی عالم امان خواه
لقای مهدی صاحب زمان خواه
الا ای وامدار جام و شیشه
به ابن عسکری رو کن همیشه
رخش آیینه وحسنش جهانتاب
جمالش خضرعهد و قطب اقطاب
برو صوفی چه جای ننگ ونام است
که با مهدی دگر حجت تمام است
که بالاتر بود از حجت حق؟
ولایت در کف مهدی است مطلق
شاعر: احمد عزیزی
https://eitaa.com/adinebaharan
تقویم امروز: عمليات ظفر5 در استان دياله و كركوك عراق توسط سپاه(1366ش) - تشكيل شوراي انقلاب به فرمان امام خميني(ره)(1357ش)
ولادت حضرت زينب كبري(س) - روز پرستار و بهورز
آيه شماره 69 از سوره مبارکه طه
بطلان سحر
وَأَلْقِ مَا فِي يَمِينِكَ تَلْقَفْ مَا صَنَعُوا إِنَّمَا صَنَعُوا كَيْدُ سَاحِرٍ وَلَا يُفْلِحُ السَّاحِرُ حَيْثُ أَتَى
و آنچه را در دست راست داری بیفکن، تمام آنچه را ساخته اند میبلعد! آنچه ساخته اند تنها مکر ساحر است; و ساحر هر جا رود رستگار نخواهد شد!»
حقّ، باطل را نابود مىسازد. «تلقف ما صنعوا»، «انّ الباطل كان زهوقا»(اسراء/81)
نه تنها ساحران زمان حضرت موسى كه تمام ساحران تاریخ تیره بخت هستند. «لا یفلح السّاحر»(الف و لام در كلمه «الساحر» براى عموم است.)
https://eitaa.com/adinebaharan
امتیاز فقیر شکیبا
انس بن مالك نقل کرده است : مستمندان مردى را به عنوان پيك خدمت حضرت رسول (ص) فرستادند. وقتى كه به نزد رسولخدا(ص) آمد بیان کرد: ""من از طرف بينوايان پيامى دارم"" . حضرت فرمود: ""مرحبا به تو و دسته اى كه از طرف آنها نمايندگى دارى؛ ايشان طايفه اى هستند كه من آنها را دوست دارم"".
آن شخص ادامه داد: فقرا مى گويند يا رسول الله ثروتمندان تمام حسنات را برده اند؛ به حج مى روند كه ما قادر نيستيم ...
پیامبراکرم(ص) بعد شنیدن سخنان وی فرمود: به بينوايان بگو هر فقيرى كه صابر و شكيبا باشد سه امتياز دارد كه ثروتمندان ندارند.
1. در بهشت غرفه هايى است كه بهشتيان چشم به آنها مى اندازند همانطورى كه مردم ستارگان را تماشا مى كنند وارد آن قصرها نمى شود مگر پيغمبر، مستمند يا شهيد بينوا و يا مومن فقير.
2. نصف روز قبل از اغنياء داخل بهشت مى شوند كه طول آن نصف پانصد سال است .
3. هرگاه ثروتمندى بگويد سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله و الله اكبر و فقيرى هم همين ذكر را بگويد ثواب غنى معادل فقير نمى شود اگر چه ده هزار درهم هم انفاق كند. اين سبقت در ساير كارهاى نيك و عبادات محفوظ است . پيك بازگشته به آنها خبر داد همه گفتند به اين وضع راضى شديم.
نعمت الله جزائری، انوار نعمانيه، ص 332.
https://eitaa.com/adinebaharan
پرستاری از بیمار
پیامبر اکرم (ص)
مَن قامَ عَلى مَريضٍ يَوماً ولَيلَةً ... جازَ عَلَى الصِّراطِ كَالبَرقِ اللّامِعِ
هر كس يك شبانه روز بيمارى را پرستارى كند ... در روز قیامت به سان برق درخشان از صراط مى گذرد *ثواب الأعمال: ص ۳۴۱ ح ۱
https://eitaa.com/adinebaharan
آیا فروشنده می تواند ضمن معامله شرط کند که اگر مشتری در زمان مشخصی پول کالا را نپرداخت، فروشنده حق فسخ معامله را داشته باشد؟
مانع ندارد و شرط صحیح است.
https://eitaa.com/adinebaharan
بيماران در احاديث
31ـ «امام موسي بن جعفر عليهالسلام»:
اذا مَرِضَ اَحَدُكُم فَلْيأَذَنْ لِلنّاسِ يَدخُلُونَ عَليهِ فَاِنَّه لَيسَ مِن أَحَدٍ اِلاّ وَ لَهُ دَعوَةٌ مُستَجابَةٌ.
وقتي يكي از شما مريض شد دوستان را خبر دهد تا به عيادت او بيايند كه هر يك از آنها يك دعاي مستجاب خواهد داشت. (فروع كافي، ج 3، ص 117)
32ـ «امام محمدباقر(عليهالسلام)»:
مَن عادَ مريضاً فياللهِ لَمْ يَسألِ المريضُ لِلعائِدِ شَيئاً إلاَّ استَجَابَ اللهُ لَه.
كسي كه براي رضاي خدا از بيماري عيادت ميكند هر دعائي كه مريض براي عيادتكنندة خود ميكند خداوند اجابت ميفرمايد. (وسائل، ج 2، ص 638)
33ـ «امام جعفرصادق(عليهالسلام)»:
اَما تَعلمَونُ أَنَّ المَريضَ يَستريحُ اِلي كُلِّ ما اُدخِلَ عَلَيه؟
شما مگر نميدانيد آدم مريض هر چه برايش بَبرند باعث سرور و آسايش روحي او ميشود؟ (نزد بيمار دست خالي نرويم) (فروغ كافي، ج 3، ص 118)
34ـ «امام جعفرصادق(عليهالسلام)»:
عُودوا مَرضاكُمْ و اسألوهُمُ الدُّعاءَ فاِنَّهُ يَعدِلُ دُعاءَ الملآئِكةِ.
از بيماران خود عيادت كنيد و از آنها بخواهيد براي شما دعا كنند، دعاي بيماران با دعاي ملآئكه برابري ميكند كه البته مستجاب است. (مكارمالاخلاق، ص 415)
35ـ «پيامبر گرامي اسلام صليالله عليه و آله و سلم»:
مَن عادَ مَريضاً لَم يَسأَلِ اللهَ تَعالي شيئاً إلاّ اَعطاهُ.
اگر كسي به عيادت مريضي برود، هر چه از خداي متعال مسألت كند به او عطا ميفرمايد. (لئاليالاخبار، ج 1، ص 338)
36ـ «امام جعفرصادق(عليهالسلام)»:
اَيُّما مُؤمِنٍ عادَ مُؤمناً فياللهِ عَزّوجلّ في مَرضِه وَكَّلَ بِهِ مَلَكاً من العُوّادِ يَعودُهُ في قَبرِهِ وَ يستغفِرُ لَهُ الي يَومِ القيامَة.
هر مؤمني كه براي رضاي خدا از يك مؤمن بيماري عيادت كند خداوند در قبر او مَلَكي عيادتكننده ميگمارد كه تا روز قيامت از او عيادت كند و برايش طلب مغفرت نمايد. (وسائل، ج 2، ص 634)
37ـ «پيامبر گرامي اسلام صليالله عليه و آله و سلم»:
عائدُ المَريضِ عَلي مَخارِفِ الجَنّةِ حَتّي يَرجعَ!
عيادتكنندة مريض تا زماني كه از نزد او مراجعت ميكند در حال قدم زدن در شاهراههاي بهشت است! (المجازات النبويّه، ص 113)
38ـ «مولي اميرالمؤمنين عليهالسلام»:
إنّ مِن اَعظَمِ العُواّدِ اَجراً عِندَاللهِ لِمَن اِذا عادَ أخاهُ خَفَّفَ الجُلوسَ اِلاّ أَنْ يكونَ المريضُ يُحبُّ ذلِكَ و يُريدُ وَ يَسأَلُهُ ذلِك.
بزرگترين اجر و پاداش را آن عيادتكننده دارد كه در نزد بيمار كمتر بنشيند و طول ندهد مگر آنكه خود مريض آن را بخواهد و بر زبان بياورد. (مكارمالاخلاق، ص 417)
39ـ «پيامبر گرامي اسلام صليالله عليه و آله و سلم»:
مَن عادَ مَريضاً و جَلَسَ عِندَهُ ساعَةً أَجريَ اللهُ لَهُ عَمَلَ اَلفِ سَنَةٍ لايُعصَي اللهُ فيها طَرْفَةَ عَينٍ!
هركس از يك بيماري عيادت كند و پاسي نزد او بنشيند خداوند پاداش عمل يكهزار سال برايش مينويسد كه در كل آن به اندازة يك چشم بر هم زدن معصيت خدا را نكرده باشد! (مستدرك، ج 2، ص 79)
40ـ «امام رضا(عليهالسلام)»:
مَثَلُ المؤمنِ اذا عوفِيَ مِن مَرَضِهِ مَثَلُ البَرَدَةِ البَيضاءَ تنزِلُ مِنَ السَّماءِ في حُسنِها وَ صفائِها.
شخص مؤمن بيمار كه از مريضي بهبود يافت (از گناهان تصفيهشده) همانند تگرگي سفيد، زيبا و درخشان خواهد بود كه از آسمان بر زمين فرود ميآيد . (بحار، ج 81، ص 187)
شکوفه هاي حکمت
https://eitaa.com/adinebaharan
بنده بارها به خانوادههای شهدا، به پدر و مادرها این را عرض میکنم و میگویم این صبر شما [بود] که موجب شد این حرکت، این شعلهی مقاومت و مبارزهی در راه حق فرو نخوابد و از بین نرود؛ صبر پدر و مادرها بود.
بیانات در دیدار اعضای ستادهای برگزاری کنگره شهدای استانهای کهگیلویه و بویراحمد و خراسان شمالی۱۳۹۵/۰۷/۰۵
https://eitaa.com/adinebaharan
خوش نداشتن مصيبت امرى غير اختيارى است، و با اين صفت كسى از زمره صابرين خارج نمىشود.
عبدالله شبر، اخلاق شبر، ص 364
https://eitaa.com/adinebaharan
Moghadam-13921214[01].mp3
13.49M
🔸حبذا ماه جمادی آفتاب آورده ای🔹
🎤 سبـک : مدح خوانی
🗓مراسم : جلسه هفتگی(ولادت حضرت زینب)
Moghadam-13921214[05].mp3
4.49M
🔸پروردگار مُلک جنون زینب است و بس🔹
🎤 سبـک : شعرخوانی
🗓مراسم : جلسه هفتگی