رسول خدا (صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمود:
♥•٠·
می خواهید بهترین زنان را معرفى كنم؟
گفتند آرى یا رسول اللَّه.
فرمود: بهترین زنان آنست كه ... برای شوهرش زیبائی هاى خود را اظهار كند و نسبت به دیگران (از مردان) مستور و خوددار باشد. (برای شوهرش آرایش و خودنمایی کند، اما خود را از نامحرمان بپوشاند)
#پویش_حجاب_فاطمے
♦️بخشی از وصیتنامه شهید حججی:
از همه خواهران و از همه زنان امت رسوال الله مي خواهم روز به روز #حجاب خود را تقويت كنيد مبادا تار مويي از شما نظر نامحرمي را به خود جلب كند، مبادا رنگ و لعابي بر صورتتان باعث جلب توجه شود، مبادا #چادر را كنار بگذاريد.
هميشه الگوي خود را حضرت زهرا(س) و زنان اهل بيت پيامبر قرار دهيد، هميشه اين بيت شعر را به ياد بياوريد آن زماني كه حضرت رقيه (س) خطاب به پدرش گفت:
🔹غصه حجاب من را نخوري بابا جان
🔸چادرم سوخته اما به سرم هست هنوز
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
❓چقدر جنس دغدغه های ما از جنس دغدغه های شهداست؟؟!
#پویش_حجاب_فاطمے
هدایت شده از مهدی بخشی
متن خطبه¬های نماز جمعه شهر بهاران17/12/97
سلام علیکم و رحمه الله اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمد لله رب العالمین نحمده و نستعینه و نومن به و نتوکل علیه و اعوذ بلله من سیئات اعمالنا و شرور انفسنا من یهدی الله فلا مضل له و من یضلل فلا هادی له و نشهد ان لا الله الا الله وحده لا شریک له کما شهد الله لنفسه و نشهد ان محمد عبده و رسوله ارسله بالهدی و دین الحق لیظهره علی الدین کله و لو کره المشرکون عبادلله اوصیکم و نفسی بتقوی الله الذی الیه معادکم و علیه حسابکم قال الله تبارک تعالی «قَالَ اللهُ تَبَارَکَ وَ تَعَالَی: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اتَّقُواْ اللّهَ وَكُونُواْ مَعَ الصَّادِقِينَ.»[ توبه، 119]
زندگی امام، آینه تمام نمای زندگی شرافت مندانه انسان های موحد و متعالی است. یکی از بارزترین ویژگی های امام، جامع بودن اوست. توجه به علم، او را از اخلاق و فضیلت های روحی غافل نمی سازد و روی آوری به امر معنوی و عبادت و بندگی، وی را از پرداختن به زندگی مادی و روابط اجتماعی و اصلاح جامعه باز نمی دارد، در حالی که انسان های معمولی، در بیشتر زمینه های زندگی، گرفتار زیاده روی و کوتاهی می شوند؛ اگر به زهد و عبادت بپردازند، گرفتار گوشه نشینی می شوند و اگر به کار و تلاش روی آورند، از انجام دادن بایسته ها و وظایف عبادی و معنوی دور می مانند.
1. کار و تلاش در اوج زهد و تقوا
انسان های کم ظرفیت و کوته اندیش، گمان می کنند که لازمه زهد و تقوا این است که خرقه ای پشمینه بر دوش افکنند و گوشه خلوتی بیابند و با روی تافتن از خلق، به خدا نزدیک شوند. اینان می پندارند که تلاش برای تأمین معاش و کسب روزی، بر خلاف زهد و توکل است و وظیفه انسان، فقط ذکر گفتن و پرداختن به نماز و روزه است و روزی از هر جا که باشد، می رسد، ولی برنامه امامان علیهم السلام و از آن میان امام باقر علیه السلام به جز این بوده است. آنان در اوج زهد و تقوا و در نهایت عبادت و بندگی خدا، اهل کار و تلاش بوده اند و از اینکه دیگران روزی آنها را تأمین کنند و خرج زندگی ایشان را بپردازند، به شدت بیزار بوده اند. در یکی از روزهای گرم تابستان، محمد بن منکدر، از زُهّاد عصر امام باقر علیه السلام از مدینه به سوی یکی از ناحیه های آن بیرون رفت. ناگاه امام باقر علیه السلام را دیدار کرد که در آن هوای گرم، مشغول کار و رسیدگی به امور زندگی بود. وی چنین تصور کرد که بزرگی از بزرگان قریش، در این ساعت گرم و طاقت فرسا، به فکر دنیاست. پس به خود گفت به خدا سوگند، باید پیش تر روم و او را موعظه کنم. پس به آن حضرت نزدیک شد و پس از سلام، به امام گفت: خداوند کارهایت را سامان دهد! چرا بزرگی چون شما در چنین شرایطی به فکر دنیا و جویای مال باشد! به راستی، اگر مرگ در چنین حالتی به سراغ شما بیاید، چه خواهید کرد؟ در این حال، امام از کار باز ایستاد و فرمود: به خدا سوگند، اگر در چنین حالتی مرگ به سراغم آید، در حالت اطاعت از خداوند، به سراغم آمده است. این تلاش من، خود، اطاعت از خداست؛ زیرا با همین کارهاست که خود را از تو و دیگر مردم، بی نیاز می سازم. من زمانی از خدا بیمناک هستم که هنگام گناه و نافرمانی خدا، مرگم فرا رسد.
محمد بن منکدر می گوید: پس از شنیدن این سخنان، به آن حضرت عرض کردم: خدای رحمتت کند! من می خواستم شما را موعظه کنم، ولی شما مرا راهنمایی کردید۱. ارشاد مفید، ج2، ص159.
2. حضور سازنده و مؤثر در جامعه
امام باقر علیه السلام در روزگار خود، بزرگ ترین تأثیر علمی و عملی را برای جامعه خویش داشت. حضور در مجامع علمی و پایه گذاری نشست های فرهنگی، یکی از بهترین و ارزنده ترین نوع حضور در جامعه و خدمت به اجتماع مسلمانان بود که آن امام به گونه ای بارز و اثرگذار، این نقش را بر عهده گرفت. از دیگر جنبه های حضور مؤثر ایشان در جامعه، مرجع بودن و پاسخ گویی به پرسش های مردمی بود که از دور و نزدیک به حضور ایشان می شتافتند و پاسخ پرسش های گوناگون خود را از محضر امام دریافت می کردند.
3. رسیدگی به محرومان
هدایت شده از مهدی بخشی
درباره امام باقر علیه السلام گفته اند: هرگز شنیده نشد که نیازمندی، نیازش را به آن حضرت اظهار دارد و با پاسخ منفی روبه رو شود. ایشان همواره سفارش می کرد که وقتی نیازمندان به شما روی می آورند و یا شما می خواهید آنان را صدا بزنید، بهترین نام ها و عنوان ها را درباره آنان به کار گیرید(احقاق الحق، ج12، ص179.)و با عنوان ها و صفت های ناپسند و بی ارزش و با بی احترامی با ایشان برخورد نکنید. از امام صادق علیه السلام روایت است که فرمود: پدرم با اینکه از نظر امکانات مالی، نسبت به دیگر خویشاوندان، در سطح پایین تری قرار داشت و هزینه های زندگی وی، سنگین تر از دیگران بود، هر جمعه به نیازمندان انفاق می کرد و می فرمود: انفاق در روز جمعه، دارای ارجی فزون تر است، چنان که روز جمعه، خود بر دیگر روزها برتری دارد.( بحارالانوار، ج46، ص295.)
4. سخاوت و مروت در حق دوستان
هنگامی که دوستان و آشنایان امام باقر علیه السلام به مهمانی آن حضرت می آمدند، از نزد ایشان بیرون نمی رفتند، مگر اینکه بهترین غذاها را می خوردند و چه بسا گاهی لباس و پول از آن امام گرامی دریافت می کردند. گاهی که به ایشان گفته می شد خرج خانواده شما، سنگین است و از نظر درآمد، وضع متوسطی دارید [و بهتر این است که در پذیرایی از دوستان و مهمانان با احتیاط بیشتری رفتار کنید]، امام می فرمود: نیکی دنیا، رسیدگی به برادران و دوستان و آشنایان است.( الفصول المهمه، ص197.)
یکی از یاران امام می گوید که تهی دست شدم و دوستانم به من رسیدگی نکردند. نزد امام باقر علیه السلام رفتم و از نیازمندی خود و جفای برادران شکوه کردم. آن حضرت فرمود: «برادری است آن برادری که به هنگام ثروت و توان مندی، حال تو را بپرسد و تو را در نظر داشته باشد، ولی زمانی که تهی دست و نیازمند شدی، از تو ببرّد و به سراغت نیاید!» سپس امام به خدمتکارش دستور داد تا مقداری پول نزد من بگذارد و فرمود: «این مقدار را خرج کن و هرگاه تمام شد و نیاز داشتی، باز مرا از حال خود باخبر ساز».( همان،ص215.)
5. شکیبایی و بردباری در روابط اجتماعی
شرط اصلی حضور سازنده و سودمند در جامعه، صبور و شکیبا بودن فرد است. این ویژگی را به عالی ترین شکل آن، در زندگی امام باقر علیه السلام می توان یافت. برای نمونه داستان زیر را بازگو می کنیم: مردی نصرانی که به دلیل نامشخصی با امام باقر علیه السلام کینه داشت، روزی هنگام روبه رو شدن با آن حضرت، دهان به بدگویی گشود و با تغییر اندکی از نام امام باقر علیه السلام گفت: تو بقر (گاو) هستی! امام بدون آنکه خشم گیرد و واکنش شدیدی نشان دهد، با آرامش خاصی فرمود: من باقرم. مرد نصرانی که از سخن قبل خود به مقصود نرسیده بود و احساس کرد نتوانسته است امام را به خشم وادارد، گفت: تو فرزند زنی آشپز هستی. امام فرمود: این حرفه او بوده است [و ننگ و عاری برای او نخواهد بود]. مرد نصرانی پا فراتر نهاد و با گستاخی هر چه تمام تر گفت: تو فرزند زنی سیاه چرده و زنگی هستی! امام فرمود: اگر تو راست می گویی و مادرم آن که تو توصیف می کنی، بوده است، از خداوند می خواهم او را بیامرزد و اگر ادعاهای تو دروغ و بی اساس است، از خداوند می خواهم که تو را بیامرزد.
در این لحظه، مرد نصرانی که شاهد حلم و بردباری شگفت انگیز امام باقر علیه السلام بود و دید که این شخصیت اصیل و پرنفوذ، با وجود پایگاه عظیم اجتماعی و علمی خود که صدها شاگرد از درس او بهره می گیرند و در میان قریش و بنی هاشم ارج و منزلت و طرف داران بسیار دارد، به جای واکنش منفی و مقابله به مثل در برابر بدزبانی های او، چون کوهِ صبر و شکیبایی، آرام و مطمئن ایستاده است و با او سخن می گوید، ناگهان در دادگاه وجدان خویش، خود را محکوم و شکست خورده یافت و بی تأمل، از گفته های خود عذر خواست و اسلام آورد.( بحارالانوار، ج46، ص289.)
پروردگارا همه ما را از خواب غفلت بیدار بفرما، به همه ما توفیق رعایت تقوی در همه شئون زندگی عنایت بفرما به مردان ما غیرت علوی و به زنان ما حیای و عفت فاطمی عنایت بفرما . جوانان ما را از شرور و فتن آخر الزمان حفظ بفرما.
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم والعصر ان الانسان لفی خسر الا الذین امنو و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر. صدق الله العلی العظیم
هدایت شده از مهدی بخشی
بسم الله الرحمن الرحیم الحمد لله رب العالمین و نشهد ان لا اله الا الله وحده لا شریک له و نشهد ان محمدا عبده و رسوله ارسله بالهدی و دین الحق لیظهره علی الدین کله و لو کره المشرکون اللهم صل علیه و علی ائمه المسلمین علی امیر المومنین و وصی رسول رب العامین وصل علی الصدیقه الشهیده فاطمه سیده نساء العالمین و صل علی الحسن و الحسین سیدی شباب اهل الجنه و علی علی بن الحسین و محمد بن علی و جعفر بن محمد و موسی بن جعفر و علی بن موسی و محمد بن علی و علی بن محمد و الحسن بن علی و الخلف القائم المنتظر المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف موالی لا احصی ثنائکم و لا ابلغ من المدح کنهکم و من الوصف قدرکم و انتم نور الاخیار و هداه الابرار و حجج الجبار بکم فتح الله و بکم یختم. عبادالله اوصیکم و نفسی بتقوی الله
تاریخ برابر با عنوان
جمعه 17 اسفند 1 رجب شهادت سردار بزرگ خيبر سرلشكر پاسدار حاج محمد ابراهيم همت (1362 ش) // ميلاد امام محمدباقر(ع) (57 ق) (1 رجب) // روز جهاني زن
شنبه 18 اسفند 2 رجب سالروز تشکیل کانون های فرهنگی مساجد // روز بزرگداشت سید جمال الدین اسدآبادی
یکشنبه 19 اسفند 3 رجب عمليات بزرگ بدر در هورُالهويزه با رمز يا فاطمة الزهرا (1363 ش) // شهادت امام هادی(ع)(254 ق)
دوشنبه 20 اسفند 4 رجب روز راهیان نور // ترور احمد كسروي، يكي از نويسندگان ضد مذهبي زمان طاغوت توسط فداييان اسلام (1324 ش) // درگذشت حکیم شیخ شهابالدین سهروردی معروف به شیخ اشراق (587ق)
سهشنبه 21 اسفند 5 رجب روز بزرگداشت نظامی گنجوی
چهارشنبه 22 اسفند 6 رجب تأسيس بنياد شهيد انقلاب اسلامي به فرمان امام خميني (1358ش)// روز بزرگداشت شهدا
پنجشنبه 23 اسفند 7 رجب آغاز عمليات والفجر 10 در منطقه حلبچه (1366ش) // شهادت حاج عباس كريمي فرمانده لشكر 27 محمدرسول الله(ص) در جريان جنگ تحميلي (1363ش) // انعقاد معاهدهي پاريس، بين ايران و انگليس در عهد ناصرالدين شاه(1273ق) // تجاوز ارتش رژيم صهيونيستي به جنوب لبنان (1978م)
عَنِ النَّبِیِّ صلّی الله علیه و آله و سلّم أَنَّهُ قَالَ: “إِنَّ اللَّهَ تَعَالَى نَصَبَ فِی السَّمَاءِ السَّابِعَهِ مَلَکاً یُقَالُ لَهُ الدَّاعِی فَإِذَا دَخَلَ شَهْرُ رَجَبٍ یُنَادِی ذَلِکَ الْمَلَکُ کُلَّ لَیْلَهٍ مِنْهُ إِلَى الصَّبَاحِ طُوبَى لِلذَّاکِرِینَ طُوبَى لِلطَّائِعِینَ وَ یَقُولُ اللَّهُ تَعَالَى أَنَا جَلِیسُ مَنْ جَالَسَنِی وَ مُطِیعُ مَنْ أَطَاعَنِی وَ غَافِرُ مَنِ اسْتَغْفَرَنِی الشَّهْرُ شَهْرِی وَ الْعَبْدُ عَبْدِی وَ الرَّحْمَهُ رَحْمَتِی فَمَنْ دَعَانِی فِی هَذَا الشَّهْرِ أَجَبْتُهُ وَ مَنْ سَأَلَنِی أَعْطَیْتُهُ وَ مَنِ اسْتَهْدَانِی هَدَیْتُهُ وَ جَعَلْتُ هَذَا الشَّهْرَ حَبْلًا بَیْنِی وَ بَیْنَ عِبَادِی فَمَنِ اعْتَصَمَ بِهِ وَصَلَ إِلَیَّ.” [ بحارالأنوار – ۹۵ – ۳۷۷ – باب ۲۲ ]
خداوند در آسمان هفتم فرشته ای به نام “داعی” [فراخواننده] قرار داده است که هرگاه ماه رجب فرا می رسد، هر شب تا صبح فریاد می زند: خوشا به حال ذاکران! خوشا به حال اطاعت کنندگان! [سپس فرشته از قول خداوند می گوید] خداوند می فرماید: من همنشین کسی هستم که همنشینم باشد. و مطیع کسی هستم که مرا اطاعت کند. و آمرزنده کسی هستم که از من آمرزش بخواهد. ماه، ماهِ من و بنده، بندۀ من و رحمت، رحمتِ من است؛ پس هرکس در این ماه مرا بخواند اجابتش می کنم و هرکس از من بخواهد به او عطا می کنم و هر کس از من هدایت بخواهد هدایتش می کنم . و این ماه را ریسمانی بین خود و بندگانم قرار داده ام که هر کس به آن چنگ زند به من می رسد.
اعلام تغییر رئیس قوه قضائیه، خبر مهم هفته بود که مورد توجه محافل داخلی و خارجی قرار گرفت. بطور طبیعی هر تغییر و جابجائی در زمینه مسئولیتهای حاکمیتی میتواند در ایجاد تحول در روند امور موثر باشد. بنابراین، رفتن رئیس سابق قوه قضائیه به مجمع تشخیص مصلحت نظام شاید بتواند تحولی در مجمع پدید آورد و بر سرعت و دقت انجام امور در این نهاد بیافزاید و انتصاب رئیس جدید قوه قضائیه نیز شاید بتواند در این قوه تحولات مثبتی به وجود بیاورد.
واقعیت این است که مردم از قوه قضائیه گلایههای زیادی دارند و همواره در انتظار پیدایش تحولی مثبت در آن هستند. اگر انتصاب رئیس جدید قوه قضائیه بتواند این خواسته مردم را برآورده کند، این تغییر نویدبخش یک امیدواری برای جامعه خواهد بود.
هدایت شده از مهدی بخشی
به جرئت میتوان گفت تودههای مردم، سرمایه و پشتوانه عظیم دستگاه قضایی در مبارزه با مفسدان و امتیاز طلبان و قانوندانهای قانونشکن هستند. توده مردم، دستگاه قضایی مقتدری را کهگریبان مجرمان گردن کلفت را بگیرد، دوست دارند. متاسفانه در اغلب دولتها در ادوار مختلف، محاکمه بعضی عناصر متنفذ و منتسبان به فلان دولت و بهمان رئیسجمهور و وزیر سابق و لاحق با مانع تراشی مواجه بوده است. این سنت باید جا بیفتد که یک مدیر، هیچ تفاوتی با یک شهروند عادی در مقابل قانون و دادگاه ندارد؛ نه اینکه فلان دولت به هنگام احضار شهردار متخلف به دادگاه، کمیته حمایت از او را در وزارت کشور راه بیندازند یا رئیسدو دولت دیگر تهدید کنند که احضار معاون یا دستیار و برادر من، خط قرمز محسوب میشود! اعتبار و حرمت قانون را باید بیش از پیش احیا کرد؛ خطقرمزهای قانون و شرع نباید کمرنگ شود یا مدام، استثنا و تبصره بخورد. در مقابل باید، خط قرمزهای ساخته و پرداخته عناصر بانفوذ شکسته شود.
از تکالیف دستگاه قضایی، نظارت بر حسن اجرای قوانین است. متاسفانه بعضی قوانین شفافیت ساز و عدالتآفرین، معطل مانده و توسط مدیران ذیربط اجرا نمیشود. اینجا جای بازخواست است. به عنوان مثال، ایجاد سامانههای در دسترس عموم برای گردش آزاد اطلاعات مربوط به قراردادها، مزایدهها و مناقصهها از این قبیل است. یا، اخذ مالیات از خانههای خالی (احتکار شده) که از سال 94 به وزارت راه و شهرسازی تکلیف شده اما وزیر ناکارآمد و مستعفی در این زمینه کوتاهی کرده که تورم 80 درصدی قیمت مسکن از تبعات آن است. یا مثلا دو وزیر در دولت یازدهم، برخلاف قانون حاضر نشدند فهرست اموال و داراییهای خود را به دستگاه قضایی اعلام کنند. چنین مقاومتهایی در برابر قانون و مطالبه شفافیت باید شکسته شود. یا مثلا باید قاعده «از کجا آوردهای» ضمن احترام به همه مدیران، اجرایی شود تا به خاطر چند متخلف، در حق انبوه مدیران پاکدست ظلم نشود.
در هفتهای که اکنون به پایان آن رسیدهایم، شاهد سیر نزولی قیمتهای ارز و سکه بودهایم. هر چند این سیر نزولی در بهبود وضع اقتصادی کشور آثار مثبتی خواهد گذاشت ولی مهمتر این است که مسئولان اجرائی در بخش اقتصادی برای پائین آمدن قیمت کالاهای ضروری زندگی مردم تلاش کنند. متاسفانه، بعد از بالا و پائین شدن قیمت ارز در ماههای گذشته، قیمت کالاهای مورد نیاز مردم افزایش یافت و هرگز پائین نیامد. این وضعیت نشان میدهد مسئولان اقتصادی کشور از کنترل کردن قیمتها عاجزند و دستگاههای نظارتی نیز به وظیفه خود به درستی عمل نمیکنند.
پائین آمدن ارزش پول ملی که از عوارض افزایش قیمت ارز میباشد زندگی مردم را دچار اخلال کرده است. علاوه بر این، مشکلات معیشتی مردم، به جای آنکه با تدبیر مسئولین به تدریج حل شود، هر روز حادتر میشود و متاسفانه دستگاههای مختلف تقصیر را به گردن همدیگر میاندازند و آنچه برزمین میماند مشکلات مردم است. انتظار این است که مسئولان در دستگاههای مختلف، در یک تلاش هماهنگ به رفع مشکلات مردم همت گمارند و قیمتها را مهار کنند و فشارهای اقتصادی را از گرده مردم به ویژه آنان که درآمد ثابت دارند بردارند.
بررسی رویدادهای خارجی هفته را با اعتراف صهیونیستها به ویژگی بارز شخصیتی و اقتدار سیدحسن نصرالله آغاز میکنیم. تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش مستندی، درباره توانمندیهای سیدحسن نصرالله منتشر کرد. در این گزارش، صهیونیستها اعتراف کردند که دبیرکل حزبالله لبنان نه تنها در نبرد نظامی بلکه در جنگ روانی نیز صهیونیستها را مغلوب کرده است. در این گزارش، ایهود اولمرت نخستوزیر اسبق این رژیم اعتراف کرد که اسرائیل در دام جنگ رسانهای نصرالله افتاده است. وی پخش سخنرانی سیدحسن نصرالله درباره رژیم صهیونیستی از تلویزیون این رژیم، تحت عنوان «خانه عنکبوت» را اشتباه احمقانه خواند و یکی از علل شکست جنگ 33 روزه در سال 1385 را شکست در این جنگ روانی دانست. در این گزارش تاکید شد که هیچ یک از اعراب به اندازه نصرالله توانمندی در شناخت اسرائیل را ندارد.
با کاهش سطح تنش میان هند و پاکستان طی هفته جاری، یک نشریه ایتالیایی از دست داشتن رژیم صهیونیستی در تشدید تنش میان دهلی و اسلام آباد خبر داد. «ایل جو رناله» نوشت درگیریهای اخیر میان هند و پاکستان، به فرصت طلبی رژیم صهیونیستی منجر شده است. به نوشته این روزنامه، همزمان با رویارو شدن دو طرف، رژیم صهیونیستی ارسال جنگ افزارهای خود به هند را شدت بخشیده است.
براساس این گزارش، این درگیریها نمیتواند به دیدار اخیر نتانیاهو و مودی بیربط باشد. رژیم صهیونیستی اخیراً 20 میلیارد دلار سلاح به هند تحویل داده است.
هدایت شده از مهدی بخشی
این هفته اجلاس نمایندگان مجلس کشورهای عربی در اردن برگزار شد که حاشیههایی نیز داشت. در این اجلاس، چند کشور خواستار گنجاندن بندی درباره توقف عادی سازی روابط اعراب با رژیم صهیونیستی در بیانیه پایانی بودند که با مخالفت مصر، امارات و عربستان مواجه شد. این موضعگیری، روشن ساخت پشت جریان اخیر عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی چه دولتهایی هستند. با اینحال، رئیس اتحادیه مجالس عربی ضمن مخالفت با مواضع مصر، امارات و عربستان، تاکید کرد: «ملتهای عربی با عادی سازی رابطه با رژیم جنایتکار صهیونیستی مخالف هستند و مجلس عربی نیز باید تسلیم خواست ملتها باشد.»
پروردگارادست دشمنان مارا از ضربه زدن به کشور ما و عالم اسلام قطع بفرما. شر امریکا و اسرائیل غاصب و ال سعود و وهابیت مزدور را بخودشان برگردان. ومارا در همه حال هدایت بفرما. فرج امام زمان ما را برسان- امام راحل و شهدای ما را با شهدای کربلا محشور بفرما – تمام خادمین صدیق به اسلام و انقلاب را خصوصا مقام معظم رهبری، دولت و مجلس خدمتگزار را موید و منصور بدار، برکات و نعمات و نزولات خویش را بر سر این ملت شریف نازل بفرما. اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و مسلمات الاحیاء منهم و الاموات تابع بیننا و بینهم بالخیرات انک مجیب الدعوات انک علی کل شئ قدیر. اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم اذا جاء نصر الله و الفتح و رایت الناس یدخلون فی دین الله افواجا فسبح بحمده ربک واستغفره انه کان توابا صدق الله العلی العظیم و السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: یکشنبه - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷
میلادی: Sunday - 10 March 2019
قمری: الأحد، 3 رجب 1440
🌹 امروز متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)
💠 اذکار روز:
- یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام (100 مرتبه)
- ایاک نعبد و ایاک نستعین (1000 مرتبه)
- یا فتاح (489 مرتبه) برای فتح و نصرت
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹شهادت امام هادی علیه السلام، 254ه-ق
📆 روزشمار:
▪️7 روز تا ولادت امام جواد و حضرت علی اصغر علیهما اسلام
▪️10 روز تا ولادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
▪️12 روز تا وفات حضرت زینب سلام الله علیها
▪️22 روز تا شهادت امام موسی کاظم علیه السلام
▪️23 روز تا وفات حضرت ابوطالب علیه السلام
✅ با ما همراه شوید...
https://eitaa.com/adinebaharan
بیا مهدی جهان در انتظار است
برای دیدنت ساعت شمار است
بیا سقّای دین، یار پیمبر
بیا مهدی که ما هستیم مضطرّ
بیا ما عاشق و چشم انتظاریم
که ما بر کوی ساقی سرگذاریم
شاعر: مرضیه بیات
https://eitaa.com/adinebaharan
آيه شماره 52 از سوره مبارکه مومنون
توجه به خدا
وَإِنَّ هَذِهِ أُمَّتُكُمْ أُمَّةً وَاحِدَةً وَأَنَا رَبُّكُمْ فَاتَّقُونِ
و این امت شما امت واحدی است; و من پروردگار شما هستم; پس، از مخالفت فرمان من بپرهیزید!
در جهان بینى دینى و از دیدگاه الهى تمام امّتها در حقیقت یك امّت هستند، «اُمّة واحدة» زیرا:
الف: اصول دعوت همه ى پیامبران الهى یكى است.
ب: نیازهاى فطرى و روحى و جسمى مردم یكى است.
ج: خالق و پروردگار همه یكى است.
تقوا و حفظ حریم، شایسته ى مقام ربوبى است. «و انَا ربّكم فاتّقون»
https://eitaa.com/adinebaharan
علل تشکیل سازمان وکالت
1.بسط و گسترش مکتب اهل بیت، گستردگی سرزمینهای اسلامی و پراکندگی جمعیت شیعه و دشواری رفت و آمد و مواصلات از یک سو و نیاز مبرم شیعیان به راهنمایان مورد اعتماد جهت رفع شبهات و نیازهای عقیدتی و فقهی در دنیای آن روز که مملوّ از خطوط و جریانهای رنگارنگ سیاسی و مذهبی بود.
2.پیدایش سازمان وکالت همزمان با روی کار آمدن بنی عباس میتواند گویای این نکته باشد که سیاست سرکوب و خفقان بنی عباس و برخورد خشن آنان با علویان، به ویژه ائمه معصوم علیهم السلام و پیروانشان، نیز نقش زیادی در پیدایش این تشکیلات به ویژه در کم و کیف این شبکه داشته است؛ چرا که ائمه علیهم السلام در چنین شرایطی نمیتوانستند به راحتی با شیعیان رابطه برقرار کنند و ایشان را به حضور بپذیرند. 3.جمع آوری سهم امام و سادات خمس و هدایا و نذورات و رساندن آن به دست امام و یا صرف آن در موارد تعیین شده از سوی امام و نیز اداره مستغلات موقوفه ائمه(ع).
4.در پیش بودن عصر غیبت و لزوم ایجاد آمادگی ذهنی و عملی در میان جامعه شیعه و انس و الفت دادن آنان با دوران غیبت تامه
دشتی، محمد، فرهنگ جهاد، نقش سیاسی سازمان وکالت در عصر حضور ائمه علیهم السلام، شماره ۴۰، تابستان ۱۳۸۴ش، ص102.
https://eitaa.com/adinebaharan
گناه و روزی
امام باقر علیه السلام
اِنَّ الْعَبْدَ لَيُذْنِبُ الذَّنْبَ فَيُزْوى عَنْهُ الرِّزْقُ؛
بنده گناه مىكند و به سبب آن، روزى از او گرفته مىشود *كافى، ج 2، ص 270، ح 8
https://eitaa.com/adinebaharan
با توجه به اینکه بنده مقلد حضرت عالی میباشم، در مورد «قصد ده روز مسافر در جایی» آیا مدت زمان حساب اقامت در آنجا از نظر حضرت عالی ده شبانهروز کامل است یا فقط ده روز کامل هرچند شبها از ده شب کمتر باشد؟
قصد ده روز کامل از اذان صبح روز اول تا غروب روز دهم کافی است و اگر از بین روز شروع کند تا همان ساعت از روز یازدهم باید بماند.
https://eitaa.com/adinebaharan
شهيد حبيب الله افتخاريان (شهيد دفاع مقدس)
در سال 1334 ه.ش در خانواده اي مذهبي در شهر بهشهر چشم به جهان گشود.در سن 4 سالگي پدر بزرگوارش به رحمت خدا رفت و تحت سرپرستي مادر صبور و شجاع و عموي مهربانش بزرگ شد .
پس از دوران طفوليت با گذشت ايام ،خصوصيات اخلاقي و انساني وي آشكار تر شد و دربين دوستان هم سن و سالهاي خود به خوبي مي درخشيد.از همان ابتداي زندگي با قرآن و اهل بيت آشنا شد و در جلسات قرآن حضور فعال داشت پس از اتمام مر حله ابتدائي و شروع دبيرستان، شور و شوق بيشتري نسبت به اسلام در وي ايجاد شد و توجه به دانش اندوزي و مطالعات مذهبي توام با مطالعه علوم و معارف اسلامي در او اوج گرفت .اوتلاش زیادی در به كار گيري اندوخته هاي مذهبي اش در عرصه عمل داشت.
پدر و مادرش از سرزمین کویر پررنج شهرستان دامغان بوده اند اما خود شهید ابوعمار متولد و بزرگ شده ی شهرستان بهشهر از استان مازندران می باشد. ابوعمار و برادر شهیدش محمد افتخاریان در سنین طفولیت پدر خود را از دست داده اما عمو و زن عموی ایشان کمر همت بستند و دو برادر را تا ازدواج در نزد خود سرپرستی کردند.
بعد از گذشت دوران نوجوانی و رشد در فضای فاسد و ظلم و بی بند و باری قبل از انقلاب ابوعمار به مبارزات سیاسی خودش در دوران رژیم ستم شاه پهلوی در سال 53 بصورت جدی ادامه داد.
پس از فراقت از تحصيل به خدمت سربازي رفت بعد از آن در اداره برق اصفهان مشغول كار شد و در عين حال به مبارزات سياسي خود عليه رژيم پرداخت و به علت فشار عوامل شاه به كشور آلمان و بعد فرانسه مهاجرت كرد و همچنين دوره نظامي را در كشور سوريه و لبنان گذرانيده است و مدتي در فرانسه به محافظت از امام پرداخت با پيروزي انقلاب مسووليت حفاظت و انتقال خانواده حضرت امام را از تركيه به ايران به عهده گرفت و به ايران آمد . در ابتداي ورود به تشكيل سپاه و شكل دهي سازمان اين نهاد مقدس پرداخت و در تشكيل سپاه اصفهان نقش ارزنده اي داشته است پس از آن به مازندران عزيمت نمود و با تشكيل پايگاههاي سپاه به مبارزه عليه شورش گنبد و بندر تركمن پرداخت و فرماندهي سپاه آن منطقه را بر عهده گرفت و سپس عازم جبهه جنوب شد مدتي فرماندهي تيپ 25 كربلا را بر عهده داشت و به منطقه غرب اعزام و به عنوان فرمانده سپاه مريوان و بانه مشغول خدمت شد و در اين خطه مظلوم به ايثارگري و مبارزه عليه خود فروخته گان و عمال دشمنان پرداخت و در 19/12/1363 هنگاميكه در اوج پريدن از سكوي پرواز بسوي معشوق بود به ديدار دوست شتافت(برگرفته از سايت ابر و باد
خواهران وبرادران مسلمانم قدر رهبر کبیر امامت امت را بدانید و روحانیون مبارز و همیشه در صحنه را حامی باشید،به نماز جمعه و جماعت و دعای کمیل وتوسل و...اهمیت دهید ،نماز شب را بپا دارید (برگرفته از وبلاگ حماسه سازان)
ﺟﻠﻮﯼ ﺍﯾﻮﺍﻥ ﺑﻨﺪ ﭘﻮﺗﯿﻦﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﺑﺴﺖ ﻭ ﺩﺳﺖ ﻭ ﭘﺎی ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺭﺍ ﺑﻮﺳﯿﺪ ﻭ ﺳﭙﺲ ﮔﻔﺖ ﺣﻼﻟﻢ ﮐﻨﯿﺪ .
ﻣﺎﺩﺭ ﮔﻔﺖ : "" ﺑﻤﺎﻥ، ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﺩﯾﮕﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﭘﺪﺭ ﺷﻮﯼ .. ""
حبیب الله ﮔﻔﺖ : ﻭﺿﻊ ﮐﺮﺩﺳﺘﺎﻥ ﻧﺎﺟﻮﺭ ﺍﺳﺖ ﺻﺪﺍﻡ ﻭ ﮔﺮﻭﻫﮏﻫﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺮ ﻣﺮﺩﻡ ﻇﻠﻢ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﻭﻡ ""
ﻭ ﺭﻓﺖ .
ﻭﻗﺖ ﺭﻓﺘﻦ ﮔﻔﺖ :"" ﻓﺮﺯﻧﺪﻡ ﺩﺧﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺍﺳﻤﺶ ﺭﺍ ﻫﻢ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﻣﺤﺪﺛﻪ .. ""
ﺩﺭ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺗﻤﺎﺱ ﺗﻠﻔﻨﯽﺍﺵ ﻫﻢ ﮔﻔﺖ :
"" ﻣﻦ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﺮﻧﻤﯽﮔﺮﺩﻡ ﻗﻨﺪﺍﻗﻪ ﻣﺤﺪﺛﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﺸﯿﯿﻊ ﺟﻨﺎﺯﻩﺍﻡ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﺗﺎﺑﻮﺗﻢ . ﻣﻄﻤﺌﻨﺎ ﻣﻦ ﻭ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﻫﺮﮔﺰ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﻧﺨﻮﺍﻫﯿﻢ ﺩﯾﺪ .. ""
ﺩﻗﯿﻘﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﯽﮔﻔﺖ .. ﻧﻮﺯﺍﺩ ﺭﻭﯼ ﺗﺎﺑﻮﺕ ﻭ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪﻥ ﺩﺧﺘﺮ ﻭ ﭘﺪﺭ ... ( برگرفته از سايت ابرو باد )
شهادت:19/12/63 مريوان
مزار شهید:بهشهر
https://eitaa.com/adinebaharan
هفت راز دوام يک زندگي مشترک
اين چند عامل مهم و اثرگذار شايد چندان مورد توجه زوجها نباشند اما در عمل و به لحاظ علمي ثابت شده که در تداوم زندگي مشترک و استحکام پيوند زناشويي نقش به سزايي دارند. به گزارش هافينگتنپست، کارشناسان ميگويند اين چند فاکتور اصلي که در ايجاد يک زندگي مشترک شاد و طولاني موثر هستند به شرح زير است:
جشن ازدواج کمهزينه
خيلي از زوجهاي جوان دوست دارند که مراسم ازدواج آنها بسيار باشکوه برگزار شود اما براساس تحقيقات صورت گرفته در دانشگاه «اموري» زوجهايي که در مراسم خود صرفهجويي بيشتري ميکنند زندگي مشترک آنها دوام بيشتري دارد. يافتههاي اين تحقيقات نشان ميدهد آمار طلاق در ميان زوجهايي که هزينههاي بيشتري در مراسم ازدواجشان صرف شده 3-5 برابر بيش از زوجهايي بوده که در اين مورد صرفهجويي کردهاند.
درگير نشدن با شبکههاي اجتماعي
براساس تحقيقات دانشگاه بولتون، استفاده از فيسبوک و شبکههاي اجتماعي در سالهاي اخير موجب افزايش نارضايتي از زندگي مشترک و افزايش آمار طلاق شده است. همچنين فکر کردن به طلاق و جدايي در ميان زوجهايي که از شبکههاي اجتماعي زياد استفاده ميکردند 32 درصد بوده در حالي که اين تفکرات براي کساني که از اين شبکهها استفاده نميکردند تنها 16 درصد بوده است.
تماشاي فيلم
براساس يک مطالعه، زوجهايي که به طور مرتب و با همديگر فيلم تماشا ميکردند، زندگيشان دوام بيشتري داشت. در واقع ديدن فيلم با هم و صحبت کردن پس از آن در ارتباط با شخصيت فيلمها، نرخ طلاق را به نصف کاهش داده است. چراکه گفتوگوي دو نفر در ارتباط با شخصيت فيلمها، موجب ايجاد محيطي امنتر در خانه و ايجاد يک فضاي انتقادي ميشود.
توجه به همسر
روانشناسان معتقدند زماني که زن يا شوهر از طرف مقابلش حتي براي مسائل کماهميت نظرخواهي ميکند، نيازمند توجه اوست. پس حتي در صورتي که اين درخواست، شما را از انجام کارهايتان بازميدارد به آن توجه کنيد، چون بيتوجهي در اين مواقع به رابطه شما به شدت آسيب ميزند. نتايج اين تحقيقات همچنين نشان ميدهد از 10 مورد اين درخواستها کساني که به 9 مورد از آنها پاسخ دادهاند در مقابل کساني که تنها يک مورد را جواب دادهاند زندگي با دوامتري دارند.
استفاده از کلمات مثبت و کليدي
اگر با همسرتان اختلافي پيدا ميکنيد بهتر است از لغات مثبتتر استفاده کنيد براي مثال به جاي «من» از کلمه «ما» استفاده نماييد. تحقيقات دانشگاه کاليفرنيا نشان ميدهد زوجهايي که از کلمه «ما» در دعواهايشان استفاده ميکنند مشکلاتشان را بهتر از ديگران حل ميکنند و استرس ناشي از اين مشکلات در آنها کمتر از زوجهايي است که بيشتر در مشاجراتشان از کلمات من يا تو استفاده ميکنند. علاوه بر اين يافتهها نشان ميدهد استفاده از ضماير مفرد موجب نارضايتي بيشتر در زندگي مشترک ميشود.
ارزش قائل شدن براي شريک زندگي
تحقيقات صورت گرفته در دانشگاه بوفالو نشان ميدهد نگاه محترمانه و تحسينآميز به همسر موجب افزايش رضايت از زندگي ميشود و تحقيقات از 222 زوج جوان نشان ميدهد کساني که ديد مثبتي به همسرشان داشته و او را تحسين ميکردند زندگيهاي بادوامتر و با رضايت بيشتري داشتند.
انجام کارهاي رضايتبخش براي دو طرف
تحقيقات جديد نشان ميدهد انجام فعاليتهايي که تنها يک طرف به آنها علاقمند است و همسر از آن لذت نميبرد، موجب کاهش رضايت از زندگي مشترک ميشود. کارشناسان پيشنهاد ميکنند زوجهاي جوان در اوقات فراغت خود فعاليتهايي را انجام دهند که هر دو از آنها لذت ميبرند.
سايت حجاب دات كام، گروه خانواده باحجاب
https://eitaa.com/adinebaharan
مسجد پایگاه است؛ نهفقط پایگاه برای فلان مسئلهی اجتماعی، [بلکه] مسجد میتواند پایگاه همهی کارهای نیک باشد؛ پایگاه خودسازی، انسانسازی، تعمیر دل و تعمیر دنیا و مقابلهی با دشمن و زمینهسازی برای ایجاد تمدّن اسلامی و بصیرتافزاییِ افراد.
بیانات در دیدار ائمه جماعات مساجد استان تهران ۱۳۹۵/۰۵/۳۱
https://eitaa.com/adinebaharan
مهمترین عنصري که موجب تقویت ایمان انسان میشود، حسن خلق و سخاوت است.
کتاب زیبائی اخلاق، استاد فرحزاد، ص 24
https://eitaa.com/adinebaharan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 بیانات کمتر شنیده شده مقام معظم رهبری در مورد زندگی نورانی امام هادی(ع):
در نبرد بین امام هادی (علیهالسّلام) و خلفایی که در زمان ایشان بودند، آن کس که ظاهراً و باطناً پیروز شد، حضرت هادی (علیهالسّلام) بود...
◼️ سالروز شهادت جانسوز حضرت علی النقی امام هادی علیه السلام تسلیت باد. ◼️
Moghadam-ShahadatImamHadi1393[01].mp3
5.63M
▪️مریدم مرادی ، یا امام هادی▪️
🎤 سبـک : زمـیـنـه
🗓مراسم : شهادت امام هادی (علیه السلام)
امام هـــــــادی(ع) 💔
این عبد صالحی که دلش غرق ماتم است
مثل علی غریب ترین مرد عالم است
با یاد مادرش چه قَدَر گریه می کند
چشمان نیمه باز و ترش غرق شبنم است
مانند فاطمه بدنش تیر می کشد
تا لحظه ی شهادت او فاصله کم است
راه نفس به سینه ی او بسته می شود
این گفته از سیاهیِ رویش مسلَم است
سوز عطش امان دلش را بریده است
پس، لحظه های آخر عمرش محرم است
#رضا_باقریان
#شهادت_امام_هادی_ع_تسلیت
#آجرک_الله_یاصاحب_الزمان_عج
•┈••✾◆✦✧✦◆✾••┈•
حسن بخشی:
💠ندای ملك داعی هر شب تا به صبح به اهل زمين💠
■عن النّبي ِ صلّي الله عليه واله:
أنّ الله تعالي نصب في السماء السابعه ملکاً، يقال له الدّاعي. فاذا دخل شهر رجب ينادی ذلک الملک کلّ ليلة منه الی الصباح:
طوبی للذّاکرين!
طوبی للطّائعين!
يقول الله تعالی:
■أنا جليس من جالسنی،
■و مطيع من أطاعنی،
■غافر من استغفرنی،
■الشهر شهری و العبد عبدی، والرحمه رحمتی،
■فمن دعانی فی هذا الشهر أجبته،
■و من سألنی أعطيته،
■و من أستهدانی هديته،
■و جعلت هذا الشهر حبلاً بينی و بين عبادی
،فمن اعتصم به وصل الیّ.
💠از پیامبر (صلی الله علیه وآله) روایت شده است:
بدان که خداوند تعالی در آسمان هفتم فرشتهای را گماشته، که داعی (دعوت کننده) نامیده میشود. پس هنگامی که ماه رجب داخل شود، آن فرشته هر شب تا صبح ندا میدهد که:
■خوشا به حال ذاکران،
■خوشا به حال اطاعت کنندگان
💠خداوند تعالی میگوید:
■من همنشین کسی هستم که با من بنشیند،
■و مطیع آنم که اطاعتم کند،
■آمرزندهی کسی هستم که از من طلب بخشش کند.
■ماه، ماه ِ من است و بنده، بندهی من، و مهربانی و رحمت از آن من است،
■پس هر کس بخواند مرا در این ماه اجابتش کنم،
■و کسی که بخواهد از من عطایش کنم،
■و هر کس از من هدایت جوید، هدایتش می کنم،
■این ماه را ریسمانی میان خودم و بندگانم قرار دادم، هر کس بدان چنگ زند به من میرسد"
▫️المراقبات میرزا جواد ملکی تبریزی
کانال اطلاع رسانی امام جمعه شهر بهاران
اطلاعات دینی،فرهنگی،اجتماعی وسیاسی
https://eitaa.com/adinebaharan
علامه #حسن_زاده آملی:
✨🍃 روزى يكى از شاگردان درس ، مصرانه و عاجزانه از حضرت استاد حسن زاده آملى تقاضا كردند كه : حضرت آقا عنايتى بفرماييد ذكرى ، دعايى ، چيزى بفرماييد، بلكه از اين گرفتارى روحى نجات پيدا كنم ، خيلى گرفته و در قبض هستم .
✨🍃 حضرت استاد (دام عزه ) كه تا آخر لحظه سر به زير انداخته بودند و در سكوتى پر معنى و مراقبه اى ملكوتى به سر مى بردند سر را بلند كرده و فرمودند:
🔵 آقا جان ! من هم گرفتارم ، من هم از شما بدترم !!!
✨🍃 چند لحظه اى درنگ فرمودند و ادامه دادند: دو مطلب به شما عرض مى كنم ، يقينا اثر دارد
✨🍃 به شرط اينكه اقلا يك اربعين (40 روز) بر آن مداومت داشته باشيد.
1⃣✨👈 ذكر شريف ”يٰا حَىُّ يٰا قَيُّوم“ يا من لا اله الا انت كه گفته اند، اكثار در آن سبب حيات و زيادت عقل مى شود و مجرب هم است .
2⃣✨👈 سوره غنى (واقعه ) را بخوانيد تا غنى در علم و بعدا هم چيزهاى ديگرى شويد چون روايت شده كه : ابن مسعود از پيامبر (صلى الله عليه و آله ) نقل كرده كه ، از پيامبر (صلى الله عليه و آله ) شنيدم كه فرمود:
✨🍃 هر كس سوره واقعه را هر شب بخواند هيچ گاه محتاج نمى شود.
📔 منبع: صراط سلوک
💠کانال مشکوة الانوار💠
کانال اطلاع رسانی امام جمعه شهر بهاران
اطلاعات دینی،فرهنگی،اجتماعی وسیاسی
https://eitaa.com/adinebaharan
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: دوشنبه - ۲۰ اسفند ۱۳۹۷
میلادی: Monday - 11 March 2019
قمری: الإثنين، 4 رجب 1440
🌹 امروز متعلق است به:
🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا قاضِیَ الْحاجات (100 مرتبه)
- سبحان الله و الحمدلله (1000 مرتبه)
- یا لطیف (129 مرتبه) برای کثرت مال
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹 روز آبخيزداري - روز راهيان نور - درگذشت آيت الله حاج آقا حسين خادمي(1363ش)
شهادت ابن سكين(244ق) در اين روز. او مربي اولاد متوكل بود. روي متوكل از او پرسيد دو پسر من نزد تو بهتر است يا حسن و حسين فرزندان علي(ع) ابن سكين گفت كه قنبر خادم علي بهتر از تو و پسران توست. متوكل امر كرد زبانش را از قفا بيرون كشيدند - درگذشت علامه سيد محسن امين عاملي(مولف اعيان الشيعه)(1371
📆 روزشمار:
▪️6 روز تا ولادت امام جواد و حضرت علی اصغر علیهما اسلام
▪️9 روز تا ولادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
▪️11 روز تا وفات حضرت زینب سلام الله علیها
▪️21 روز تا شهادت امام موسی کاظم علیه السلام
▪️22 روز تا وفات حضرت ابوطالب علیه السلام
✅ با ما همراه شوید...
https://eitaa.com/adinebaharan
دیشب سه غزل نذر تو کردم که بیایی
چشمم به ره عاطفه خشکید ؛ کجایی؟؟
با شِکوه ی من چهره ی آدینه ترک خورد
از سوی تو اما نه تبسم ؛ نه ندایی
از بس که در اندیشه ی تو شعله کشیدم
خاکستر حسرت شده ام ؛ نیست دوایی؟
شاعر: کتایون شیخی
https://eitaa.com/adinebaharan