اي فرزند ! اگر دل مؤمن را بيرون آورند و بشكافند هر آينه در آن دو نور خواهد يافت : نوري از براي ترس از خدا ، و نوري از براي اميد از حق تعالي ، كه اگر با يكديگر وزن كنند و بسنجند هيچيك بر ديگري به قدر سنگيني ذره اي زيادتي نكند ، پس كسي كه ايمان به خدا دارد ، تصديق فرموده هاي خدا مي نمايد؛ و كسي كه تصديق كند فرموده هاي خدا را ، آنچه خدا فرموده است بعمل مي آورد؛ و كسي كه بعمل نياورد فرموده هاي خدا را ، باور نداشته است فرموده هاي او را زيرا كه اين اخلاق بعضي از براي بعضي شهادت مي دهند . پس هر كه ايمان آورد به خدا ايمان درست صادق ، عمل خواهد كرد از براي خدا عمل خالصي از روي خيرخواهي ، و هر كه چنين عمل كند از براي خدا پس ايمان صادق به خدا آورده است ، و هر كه اطاعت خدا كند از خدا ترسيده است ، و هر كه از خدا ترسد او را دوست داشته است ، و هر كه خدا را دوست دارد پيروي امر او مي كند ، و هر كه پيروي امر او مي كند مستوجب بهشت خدا و خشنودي او مي شود ، و كسي كه طلب خشنودي خدا نكند پس بر او سهل نموده است غضب خدا ، پناه مي بريم به خدا از غضب خدا .
لقمان
منبع
علامه مجلسي، حيوه القلوب، ج 2، باب 18. https://eitaa.com/adinebaharan
كنترل احساسات
افكار، عواطف، احساسات جسمي و خاطرات به آساني قابل كنترل نمي باشند. اين بدين معنا نيست كه شما هيچ كنترلي بر آنها نداريد بلكه كنترل شما بر آنها بسيار كمتر از آن است كه شما تصور مي كنيد.
https://eitaa.com/adinebaharan
✨#بسم_الله_الرحمن_الرحیم✨
🎉💐ماه خوبان ماه شعـــبان میرسد موسم گل های بسـتان میرسد
🎉💐شاخ طوبی سر زد از خلـد برین مژده اینک ماه غفـــــران میرسد
🎉💐مولد بوالفضل و سجاد و حسین یاورانی بهــــــــــــر قرآن میرسد
🎉💐زادروز مهـــــــــــدی صاحب زمان سروری بر اهــــل ایمان میرسد
🎉💐پیشاپیش آغاز ماه مبارک شعبان ماه رسول خدا (ص) و اعیاد شعبانیه را به همه مؤمنان و مسلمانان شاد باش میگوییم
#الوداعماهاستغفار
"یا مَنْ أَرْجُوهُ لِکُلِّ خَیْر" ،، میگویم ولی
گویا دارد به آخر میرسد زمزمه هاے خیرِ کثیــــــــــــر گفتن با دوست....
در آخرین روز ماه رجب ،اے کریم ،نگاه کریمانه ات را بر مابتابان ،تا تمام رو سیاهی ما به نور لطف وکرمت ،زلال و پاک شود...
🍃❀✿❀🍃🌼🍃❀✿❀🍃
#مجموعه_مهدوی
#انتظار
❃ فضیلت انتظار
شخصی از امام صادق (ع) درباره کسی که انتظار ظهور حکومت حق را میکشد و در این حال از دنیا میرود سؤال کرد، حضرت فرمود: «او همانند کسی است که با رهبر این انقلاب و در خیمه او بوده باشد، و پس از لحظه ای سکوت، فرمود: مانند کسی است که با پیامبر اسلام (ص) همراه باشد.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🍃❀✿❀🍃🌼🍃❀✿❀🍃
🌹🍃🍂🌹🍂🍃🌹🍃🍂🌹🍃
🍃🍂🌹🍂🍃
🍂🌹🍂
💖✨ #دیوار_مهربانی ✨💖
اگر در کنار یکدیگر باشیم می توانیم از پس مشکلات بربیائیم.
مناطق زیادی از کشور عزیزمان دچار سیل شده است.
چشم مردمان کشور به محبت شماست.
❤️پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله :
تا زمانى كه مؤمن در كمك به برادر مؤمن خود كوشا باشد، خدا هم او را كمك و يارى خواهد كرد.
📝نهج البلاغه ، ن 31، ص 921
🎁کمک از طریق جمعیت هلال احمر
💳 6104337999999996
📱 *780*112#
#️⃣ #سیل
#️⃣ #تلنگر
#️⃣ #کمک_به_هموطنان
#️⃣ #مهربان_باشیم
#️⃣ #اللهم_عجل_الولیک_الفرج
🍂🌹🍂
🍃🍂🌹🍂🍃
🌹🍃🍂🌹🍂🍃🌹🍃🍂🌹🍃
🌺🍃🍃✨🕊✨🍃🍃🌺
#ثواب_روزه_در_ماه_شعبان
درباره ثواب اولین روزه ماه شعبان عبدالله بن مرحوم ازدی نقل کرده که از امام صادق (ع) شنیدم که فرمود:
«هر کس روز اول ماه شعبان را روزه بگیرد، حتماً بهشت بر او واجب میشود؛ و هر کس دو روز (از ماه شعبان) را روزه بگیرد خداوند متعال در عالم دنیا در هر روز و هر شب به او نظر میکند و نظر خداوند به او تا در بهشت نیز ادامه مییابد و هر کس سه روز روزه بگیرد هر روز از بهشت خدا را در عرش خود زیارت میکند؛ من صام أول یوم من شعبان وجبت له الجنة و من صام یومین نظر الله إلیه فی کل یوم و لیلة فی دار الدنیا و دام نظره إلیه فی الجنة و من صام ثلاثة أیام زار الله فی عرشه من جنته کل یوم».
منبع: المراقبات، ص ۱۷۷، مفاتیح الجنان؛ فصل دوم. در اعمال ماه شعبان)
🌺🍃🍃✨🕊✨🍃🍃🌺
🌧➼┅═🌊═┅┅───┄
#خادمان_مردم
💎امام موسی کاظم علیه السلام:
💠خداوند در زمین بندگانی دارد
🔷که برای برآوردن نیازهای مردم می کوشند ؛
🔹اینان ایمنی یافتگان روز قیامت اند..
📘منبع :الکافی ج۲ص۱۹۷
جهت رفع بلایای طبیعی #صلوات
✊ #سپاه_مقتدر_مظلوم
#⃣ #نیرو_های_مسلح
#⃣ #حلال_احمر
#⃣ #سپاه
#⃣ #بسیج
#⃣ #نیروی_انتظامی
#⃣ #ارتش
#⃣ #روحانی
#⃣ #تلنگر
#⃣ #کار_جهادی
#⃣ #سیل
#⃣ #آتش_نشان
#⃣ #کمک
#⃣ #همدردی
🌧➼┅═🌊═┅┅───┄
•چهارم شعبان مصادف با ولادت باسعادت حضرت ابالفضل العباس(ع) است. این روز با سعادت را كه به پاس جانبازىها و رشادتهاى علمدار كربلا، «روز جانباز» نامگذارى شده است، را به تمامى جانبازان انقلاب اسلامى كه با الگو قراردادن بزرگ جانباز كربلا در راه دفاع از ارزشهاى انقلاب اسلامى، بهترین سرمایههاى وجودى خود را ایثار كردند و در راه اعتلاى دین، جانبازىهاى وصف ناشدنى از خود بروز دادند را تبریك گفته و براى همه این عزیزان، آرزوى سلامتى داریم. وجود جانبازان و ایثارگران در جامعه ما همچون وجود عمّار یاسر در سپاه امیرالمؤمنین(ع) است. عمار، جانباز جنگهاى رسول خدا بود و رنج ماندن را بر خود هموار مىكرد تا شبهه و نفاق را در میان امت و از اردوى على(ع) بزداید. عمارهاى انقلاب یعنى جانبازان نیز ماندهاند تا پرچم امام را برافراشته نگاه دارند. آنان ماندهاند تا بگویند كدام راه، راه اصیل انقلاب است. بههمیندلیل جانبازان و ایثارگران پشتوانه بزرگ جامعه و انقلاب اسلامى ما هستند. آنان شور و نشاط حسینى را در جامعه برپا داشتهاند، و هم چنان در صحنه باقى ماندهاند تا ولایت تنها نماند و على زمان مظلوم واقع نشود. آنان ماندهاند تا مصیبتهاى صدر اسلام تكرار نشود و ذهن مردم از عطر ولایت تهى نگردد. ما وظیفه داریم این سرمایهها را حفظ نماییم و قدر بدانیم.
روز سیزدهم فروردین با وجود اینكه روز تعطیلى در كشور بود، از آنجا كه سیلهاى اخیر بزرگترین نگرانى و دغدغه رهبر معظم انقلاب بود، معظم له روسا و متولیان دستگاههاى مختلف امدادرسان به سیلهاى اخیر را فراخواندند و در جلسهى ویژه، گزارش اقدامات این دستگاهها از آخرین وضعیت مناطق سیلزده و امدادرسانى را دریافت كردند.
*پیش از این و با وقوع سیل در شمال كشور، رهبر انقلاب در پیامى به رییس ستاد كل نیروهاى مسلح دستور فرستادن امكانات بیشتر به مناطق سیلزده و ارسال گزارش اقدامات انجام شده را داده بودند.
*رهبر معظم انقلاب در این جلسه، به چند نكته اساسى تأكید داشتند: ۱- برجستگى شور كمكرسانى مردم ایران به سیل زدگان ۲- همه تصمیمها و اقدامات لازم باید بهصورت جدى پیگیرى و تا رفع مشكلات و آلام مردم آسیب دیده ادامه یابد۳- تحسین حضور فرماندهان نظامى در دل حادثه ۴- پیشگیرى از ویرانىها و خسارات پیش از وقوع حادثه ۵- لزوم توجه به صدمات روحى سیل زدگان ۶- توجه به لایروبى، حفظ حریم رودخانهها، حفظ جنگلها و عمران شهرى ۷- عملكرد خوب صداوسیما در پوشش اخبار سیل.
نشست اتحادیه عرب؛ از محكومیت صهیونیستى بودن جولان تاحمایت ازعربستان درجنگ یمن
*تصمیمات نشست تونس براى مقابله با تصمیمات آمریكا مبنى بر یهودىسازى قدس و جولان كافى نیست. رهبران عرب بر حق بازپسگیرى قدس و جولان تأكید مىكنند و این در حالى است كه بسیارى از آنها براى عادىسازى روابط با رژیم صهیونیستى تلاش مىكنند
*كشورهاى عربى از ظرفیتهاى اقتصادى بسیارى براى اعمال فشار و تحریم علیه آمریكا و سایر حامیان رژیم صهیونیستى برخوردار هستند در حالى كه این كشورها در نشست مذكور از هیچكدام از این ابزارها ازجمله ابزار نفت براى این مهم بهره نگرفتهاند.
*در نشست مذكور در حالى ادعاى حمایت از فلسطین و سوریه سر داده مىشد كه به رغم درخواست بسیارى از كشورهاى عربى و غیر عربى، از پذیرش حضور سوریه در این نشست خوددارى كردند. سوریه در صدر مبارزه با تروریسم و رژیم صهیونیستى و فتنههاى آمریكا قرار دارد و عدم حضور آن در این نشست، نشانهاى واضح بر انحراف اتحادیه عرب از مسیر اصلى خویش است.
*برخى از كشورها مانند عراق و لبنان مواضعى قاطع و حمایتى از فلسطین و سوریه و ضدیت با آمریكا و رژیم صهیونیستى داشتهاند كه خود نشانگر روند بیدارى در میان كشورهاى عربى و ناتوانى آمریكا و مهرههاى منطقهاى آن براى تأثیرگذارى بر كشورهاى عربى است.
*امیر قطر در اعتراض به سخنان ضد ایرانى و تركیهاى دبیر كل اتحادیه عرب در نشست سران این اتحادیه به میزبانى تونس، بدون ایراد سخنرانى، این نشست را ترك كرد.
یكى از نكات این نشست، جوسازىهاى سران مرتجع تعدادى از كشورهاى عربى علیه جمهورى اسلامى و مقاومت بود كه آنرا مىتوان ادامه خوش خدمتى این كشورها به آمریكا دانست كه با تصور برخوردار شدن از حمایتهاى آمریكا براى ادامه حكومت غیر مردمى شان صورت مىگیرد.
قطعا مقاومت تسلیم بحرانهاى منطقه و یا رفتارهاى غیر اصولى دشمنان منطقهاى و مهرههاى آنها نمىشود و در نهایت، این جریان مقاومت است كه پیروز معادلات منطقهاى خواهد بود. امروز ملتها و دولتهاى مستقل جهانى اذعان دارند كه مقاومت تنها تعیینكننده سرنوشت منطقه است و هر كشورى كه در كنار آن قرار گیرد، سرافراز و سربلند و مورد تقدیر ملتهاى منطقه و آزادى خواهان جهان قرار خواهند گرفت و هر كه علیه مقاومت باشد سرنوشتى جز نابودى و انزوا نخواهد داشت.
•ماه مبارك شعبان یكى از سه ماه پر فضیلتى است كه هر انسان مؤمنى مىتواند از آن براى نزدیك شدن به خداوند و پیامبر او یارى جوید و خود را در چشمه سار این ماه، پاك نماید و بهسوى كمال حركت كند و این سخن مولاى متقیان امام على(ع) را درباره این ماه پر فضیلت به كار بندد كه فرمودند: «از آن روز كه پیام پیامبر(ص) را درباره شعبان شنیدهام هرگز روزه آن ماه را از دست ندادهام و اگر خدا بخواهد هرگز نیز آنرا از دست نخواهم داد.»
ماه شعبان از چند منظر از اهمیت بسزایى برخوردار است؛ اولاً؛ شخصیتهاى بزرگ و ارزشمندى از ستارگان آسمان ولایت و امامت در ماه شعبان دیده به جهان گشودند. ولادت با سعادت حضرت اباعبداللّه الحسین(ع) در روز سوم ماه شعبان اتفاق افتاده، ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل العباس(ع) در روز چهارم این ماه، ولادت حضرت امام سجاد(ع) در روز پنجم شعبان و ولادت پر بركت قطب عالم امكان حضرت ولى اللّه الأعظم مهدى موعود(عج) در پانزدهم ماه شعبان اتفاق افتاده است. ثالثاً؛ ماه شعبان ماه بسیار شریفى بوده و منسوب به پیامبر اكرم(ص) است.
* فضیلت ماه شعبان از نگاه احادیث و روایات
رسول خدا(ص) فرمودند: رجب شهر اللّه و شعبان شهرى و رمضان شهر امّتى. رجب ماه خدا و شعبان ماه من و رمضان ماه امت من است. همچنین فرمودند: شعبان شهرى رحم اللّه من أعاننى على شهرى. شعبان ماه من است خدا بیامرزد كسىكه مرا به ماه من اعانت كند و نیز در حدیثى دیگر پیامبر مىفرماید: ماه شعبان ماهى است كه اعمال انسانها بالا مىرود در حالیكه مردم از آن غفلت مىكنند. همینطور از امیرالمومنین على(ع) آمده كه فرمودند: ماه شعبان ماه رسول خدا(ص) است.
* روزه دارى در ماه شعبان
پیامبر اسلام(ص) مىفرمایند: شعبان ماه من است هر كس یك روز از این ماه را روزه بدارد بهشت بر او واجبشود، و در برخى احادیث از شعبان به سید و سرور ماهها تعبیر شده است. در روایتى از حضرت امام صادق(ع) آمده است هنگامى ماه شعبان فرا مىرسید، پدرم امام سجاد(ع) اصحاب و یاران خود را جمع مىكرد و چنین مىفرمود: اى اصحاب من، مىدانید این چه ماهى است؟ این ماه شعبان است و حضرت رسول(ص) مىفرمود:
شعبان ماه من است پس روزه بدارید براى دوستى و محبت پیامبر خود و براى تقرّب و نزدیك شدن به پروردگار، به حق آن خدایى كه جان على بن الحسین به دست قدرت اوست، سوگند یاد مىكنم كه از پدرم حسین بن على(ع) شنیدم كه او نیز از پدرش امیرالمؤمنین(ع) شنیده است كه مىفرماید: هر كس روزه بدارد ماه شعبان را براى محبّت پیامبر(ص) و تقرّب بهسوى خدا، خدا او را دوست دارد و او را به كرامت و بزرگوارى خود در قیامت نزدیك گرداند و بهشت را بر او واجب نماید.
•سوّم شعبان، سالروز ولادت با سعادت امام حسین(ع) بهعنوان روز پاسدار، نامگذارى شده است. پاسداران انقلاب اسلامى در ایران با تأسّى به شجاعت، مردانگى، استوارى، ایمان و فضایل اخلاقى امام حسین(ع)، در راه حفظ آرمانهاى والاى اسلام و انقلاب اسلامى و نیز حراست از تمامیّت ارضى ایران اسلامى، در دوران ۸ساله دفاع مقدس صحنههایى فراموشنشدنى و حماسههایى با شكوه آفریدند و پس از دفاع مقدس با بهرهگیرى از تجربیات زمان جنگ ، در عرصههاى مختلف ازجمله سازندگى كشور و تلاش براى پیشرفت كشور با خط بطلان كشیدن بر سناریوهاى دشمن در تحریم ملت ایران، سرمشق دیگر جوانان و آزادىخواهان جهان شدند.
سپاه پاسداران و خدمترسانى به مردم
تشكیل هزاران هسته جهادى و تلاش شبانه روزى براى رفع محرومیت و مشكلات مردم در دورترین نقاط كشور كه از كمترین امكانات برخوردار هستند، از افتخارات بزرگ فرزندان سپاهى و بسیجى این ملت است. اگر این اقدامات را در كنار پروژههاى بزرگى كه سپاه در زمینه سدسازى، راهسازى، حفر تونل و هزاران پروژه ریز و درشتى كه تاكنون انجام داده و مىدهد، برخود به داشتن چنین نیروها و مجموعه ارزشمندى در نظام مىبالیم. مصداق بارز خدمترسانى بیمنت سپاه را در همین سیلهاى گستردهاى كه برخى استانهاى كشور را گرفتار كرده بود، مىتوان دید. در كدام سیستم نظامى دنیا مىتوان سراغ گرفت كه فرمانده یك مجموعه در كنار نیروهاى خود چكمه پوشیده و در وسط سیل بهدنبال خدمت به مردم و رفع گرفتارى آنها باشد. چیزى كه این روزها در چهره و رفتار سر لشكر جعفرى فرمانده سپاه دیدیم.
متن خطبه¬های نماز جمعه شهر بهاران16/1/98
سلام علیکم و رحمه الله اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمد لله رب العالمین نحمده و نستعینه و نومن به و نتوکل علیه و اعوذ بلله من سیئات اعمالنا و شرور انفسنا من یهدی الله فلا مضل له و من یضلل فلا هادی له و نشهد ان لا الله الا الله وحده لا شریک له کما شهد الله لنفسه و نشهد ان محمد عبده و رسوله ارسله بالهدی و دین الحق لیظهره علی الدین کله و لو کره المشرکون عبادلله اوصیکم و نفسی بتقوی الله الذی الیه معادکم و علیه حسابکم قال الله تبارک تعالی «قَالَ اللهُ تَبَارَکَ وَ تَعَالَی: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اتَّقُواْ اللّهَ وَكُونُواْ مَعَ الصَّادِقِينَ.»[ توبه، 119]
شرح حکمت 114 نهج¬البلاغه
مسئله حسن ظن و سوء ظن در اسلام از مسائل بسيار مهم است كه در آيات و روايات بازتاب گسترده اى دارد. البته اصل بر حسن ظن مسلمانان نسبت به يكديگر است; ولى اين اصل استثنايى هم دارد كه امام(عليه السلام) در جمله بالا به آن اشاره كرده، مى فرمايد: (إِذَا اسْتَوْلَى الصَّلاَحُ عَلَى الزَّمَانِ وَأَهْلِهِ، ثُمَّ أَسَاءَ رَجُلٌ الظَّنَّ بِرَجُل لَمْ تَظْهَرْ مِنْهُ حَوْبَةٌ فَقَدْ ظَلَمَ! وَإِذَا اسْتَوْلَى الْفَسَادُ عَلَى الزَّمَانِ وَأَهْلِهِ، فَأَحْسَنَ رَجُلٌ الظَّنَّ بِرَجُل فَقَدْ غَرَّرَ). «هنگامى كه صلاح و نيكى بر زمان و اهلش ظاهر گردد اگر كسى در اين حال گمان بد به ديگرى برد كه از او گناهى ظاهر نشده به او ستم كرده است و هنگامى كه فساد بر زمان و اهلش مستولى گردد هر كس گمان خوب به ديگرى ببرد خود را فريب داده است»; همان گونه كه گفتيم، اصل در جامعه اسلامى بر حسن ظن است، چنان كه در سوره «حجرات» آيه 12 مى خوانيم: «(يا أيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا إجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إثْمٌ); اى كسانى كه ايمان آورده ايد از بسيارى از گمان ها بپرهيزيد چرا كه بعضى از آنها گناه است». در روايات اسلامى نيز تأكيد شده كه كار برادر مسلمانت را حمل بر صحت كن و از سوء ظن بپرهيز; در حديثى از اميرمؤمنان(عليه السلام) مى خوانيم: «ضَعْ أمْرَ أخيكَ عَلى أحْسَنِهِ… مَحْمِلاً; عمل برادر مسلمانت را بر نيكوترين وجه ممكن حمل كن مگر اين كه دليلى بر خلاف آن قائم شود و هرگز نسبت به سخنى كه از برادر مسلمانت صادر شده گمان بد مبر و مادامى كه مى توانى محمل نيكى براى آن بيابى حمل بر صحت كن». در حديث ديگرى از امام صادق(عليه السلام) مى خوانيم: «إذا اتَّهَمَ الْمُؤمِنُ أخاهُ انْماثَ الاْيمانُ مِنْ قَلْبِهِ كَما يَنْماثُ الْمَلْحُ فِى الْماءِ; هنگامى كه شخص باايمان برادر مسلمانش را متهم كند ايمان در قلب او ذوب مى شود همان گونه كه نمك در آب». مطابق كلام حكمت آميز بالا اين مطلب مربوط به زمانى است كه چهره اسلام در محيط نمايان باشد و غالب مردم راه صلاح بپويند; اما زمانى كه فساد، غالب بر زمان شد و اكثر مردم به راه خلاف مى روند حسن ظن نسبت به افراد سبب مى شود انسان خودش را فريب دهد و بايد جانب احتياط را نگه دارد تا گرفتار توطئه ها و مفسده ها نگردد. اين بدان معنا نيست كه انسان سوء ظن خود را به اشخاص آشكار سازد و آنها را متهم كند، بلكه منظور اين است كه بدون اين كه عكس العمل منفى كه سبب اهانت به مؤمن مى شود ظاهر سازد، در عمل جانب احتياط را از دست ندهد. گاه افرادى كه در يك زمان زندگى مى كنند با هم متفاوتند; بعضى سوابق خوبى دارند كه بايد به آنها حسن ظن داشت و بعضى داراى سوابق سوءاند كه بايد درباره آنها جانب احتياط را رعايت كرد، بنابراين معيار، فساد تمام مردم زمان نيست، از اين رو امام(عليه السلام) در كلام حكمت آميز بالا فرمود: «بِرَجُل لَمْ تَظْهَرْ مِنْهُ حَوْبَةٌ» و «حَوْبَة» به معناى گناه است، بنابراين سوء ظن به كسى كه سابقه سويى از او ديده نشده ممنوع است. تعبير به «فَقَدْ ظَلَمَ» به اين معناست كه سوء ظن به برادر مسلمانى كه خلافى از او ديده نشده ظلم و ستم بر اوست. اين احتمال نيز در تفسير اين جمله امكان دارد كه چنين كسى به خودش نيز ستم كند، زيرا خود را از همكارى او محروم مى سازد. در واقع، امام(عليه السلام) در اين گفتار حكيمانه اشاره به همان قاعده «حمل شىء بر اغلب» فرموده و غلبه صلاح را براى حمل به صحت كافى دانسته مگر اين كه فردى سوء سابقه داشته باشد و در مقابل، غلبه فساد را براى سوء ظن و احتياط لازم مى داند (مگر اين كه واقعا كسى داراى سوابق خوبى است كه او را با آن مى شناسيم). اين سخن در روابط ملت ها و دولت ها نيز كاملاً صادق است; هرگاه دولت هاى ستمگرى كه غالباً براى حفظ منافع خود حقوق ديگران را زير پا مى گذارند درِ باغ سبز به ما نشان دهند هرگز نبايد كار آنها را حمل بر صحت كنيم، بلكه بايد فرض بر اين باشد كه آنان براى فريب ما دامى گسترده اند.
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: دوشنبه - ۱۹ فروردین ۱۳۹۸
میلادی: Monday - 08 April 2019
قمری: الإثنين، 2 شعبان 1440
🌹 امروز متعلق است به:
🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا قاضِیَ الْحاجات (100 مرتبه)
- سبحان الله و الحمدلله (1000 مرتبه)
- یا لطیف (129 مرتبه) برای کثرت مال
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹اعلام وجوب روزه در ماه مبارک رمضان
🔹مرگ معتز عباسی لعنة الله علیه، 255ه-ق.
- شهادت آيت الله سيد محمد باقر صدر و خواهرش بنت الهدي به دست حکومت بعث عراق ( 1359 ش)
📆 روزشمار:
▪️1 روز تا ولادت امام حسین علیه السلام
▪️2 روز تا ولادت حضرت عباس علیه السلام
▪️3 روز تا ولادت حضرت سجاد علیه السلام
▪️9 روز تا ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام
▪️13 روز تا ولادت حضرت صاحب الزمان (عج)
✅ با ما همراه شوید...
https://eitaa.com/adinebaharan
نتيجه نافرماني
فَمَنِ ابْتَغَى وَرَاءَ ذَالِكَ فَأُوْلَئكَ هُمُ الْعَادُونَ
و کساني که غير از اين طريق را طلب کنند، تجاوزگرند!
آیه 7 از سوره مبارکه مؤمنون
قانون شكنى، تجاوز به حدودى كه خداوند تعيين نموده مىباشد. «العادُونَ» و به سراغ گناه رفتن نيز گناه است. «ابْتَغى- العادُونَ»https://eitaa.com/adinebaharan