با لطف و صفاى آب مى باید بود
با حادثه همرکاب مى باید بود
تا صبح ظهور یار، در عرصه رزم
همسنگر آفتاب مى باید بود
شاعر: میر هاشم میری
https://eitaa.com/adinebaharan
آيه شماره 8 از سوره مبارکه طه
یکتا
اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ لَهُ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَى
او خداوندی است که معبودی جز او نیست; و نامهای نیکوتر از آن اوست!
نام نیكو وزیبا چه در لفظ و چه در معنا، یك ارزش است و خداوند، هم خود جمیل است و هم بهترین و نیكوترین نامها را دارد. «له الاسماء الحُسنى»https://eitaa.com/adinebaharan
شفای بیمار
عبد الواحد بن زید میگوید: به حجّ رفته و در حال طواف بودم که کنار رکن یمانى، دو زن را دیدم که یکى به دیگرى میگفت: نه، به حق کسى که به جانشینی انتخاب شد و کسى که به مساوات حکم میکرد و عادلانه قضاوت مینمود، همسر فاطمه زکیّه، رضیّه و مرضیّه، اینگونه نبود. از آن زن پرسیدم: او کیست؟! گفت: او امیر مؤمنان على بن ابیطالب، ... است. گفتم: او را از کجا میشناسى؟
گفت: چگونه نشناسمش با آنکه پدرم در صفین در کنار او شهید شد. هنگامی که ایشان از صفین برگشت. به خانهمان آمد و به مادرم فرمود: اى مادر یتیمان! حالت چگونه است؟ مادر گفت: خوب است. آنگاه مادرم، من و این خواهرم را نزدش آورد. من آبله داشتم و بینایی چشمانم را از دست داده بودم. امام با دیدن من آهى کشید و فرمود: «براى هیچ مصیبتى به اندازه مصیبت کودکان خردسالی آه نکشیدم که پدری را از دست دادند که در مشکلات، حضور در خانه و نیز در مسافرتها سرپرست آنان بود». سپس حضرت دست مبارکش را بر صورتم کشید و همان هنگام، چشمهایم باز شدند. به خدا سوگند! اکنون من میتوانم شتر رمیده را در شب تاریک ببینم و این به برکت آنحضرت بود که درود خدا بر او و خاندانش باد.
عماد الدین طبرى، حسن بن على، مناقب الطاهرین، ج 2، ص 526 – 527،
https://eitaa.com/adinebaharan
استراحت فکر و عقل
امام علی علیه السلام
إنَّ النَّفسَ حَمِضَةٌ والأُذُنَ مَجّاجَةٌ فَلا تَحُثُّ فَهمَكَ عَلَى الإلحاحِ عَلى عَقلِكَ ورَوِّح مِن عَقلِكَ فإنّ لِكُلِّ عُضوٍ مِنَ الجَسدِ مُستراحاً؛
روح شوق(علم) دارد و گوش علاقه، اما در فهم و فراگيرى، پافشارى مكن و عقلت را گاه آسوده بگذار كه هر عضو بدن، نياز به استراحت دارد. *غرر الحكم : ح ۳۶۰۳
https://eitaa.com/adinebaharan
آيا مىشود با وضوى نماز صبح نماز ظهر را هم به جا آورد با توجه به اينكه نيت براى نماز صبح بوده است؟
اگر وضو را باطل نکردهايد، اشکال ندارد.https://eitaa.com/adinebaharan
شهيد سید اسدالله لاجوردی(شهيد ترور)
سيداسداللَّه لاجوردي در سال 1314 ش در تهران به دنيا آمد. وي در نوجواني دروس دبيرستان را نيمه كاره رها كرد و همراه پدر به كار و فعاليت پرداخت. بعدها به دروس حوزوي روي آورد و تا حد كفايه پيش رفت. با آغاز نهضت اسلامي مردم به رهبري امام خميني، شهيد لاجوردي نيز به اين جريان پيوست و در تاسيس و ايجاد جمعيتهاي مؤتلفه اسلامي در سال 1341ش نقش مهمي ايفا كرد. وي به همراه شهيدان بهشتي و مطهري تصميم به ائتلاف بر ضد رژيم گرفت و فعاليت زيادي در اين زمينه از خود نشان داد. اين مبارز انقلابي، اولين بار پس از اعدام انقلابي حسنعلي منصور، نخستوزير پهلوي، بازداشت شد و مبارزه عليه رژيم پهلوي و زندانهاي پياپي او تا زمان پيروزي انقلاب اسلامي ادامه يافت. شهيد سيداسداللَّه لاجوردي پس از پيروزي انقلاب اسلامي، از طرف شهيد دكتر بهشتي به دادستاني انقلاب اسلامي منصوب گرديد و پس از آن رياست سازمان زندانهاي كشور را عهدهدار شد. منافقين بارها كمر به قتل او بستند تا اينكه در اول شهريور 1377، در سن 63 سالگي در محل كار خود در بازار تهران، به دست منافقي مزدور به شهادت رسيد. (سايت راسخون)
وصیّتم به صاحبان قدرت و نفوذ این است که اگر حرکتشان را دوست می دارند ، به جای شعارهای مردم فریب و سیاستمدارانه ، توصیه هایی را که تلفنی و شفاهی در جهت استخلاص ضد انقلاب و مَلَأ و مترفین و حرامخواران و حرام اندوزان اعمال می دارند ، با شهامت و رشادت ، برای مردم بازگو کنند و از هر نوع توجیه و ماستمالی کردنهای حفظ سمت و استمرار موقعیت صدارت ! بپرهیزند.(سايت عماريون)
د وقتی می شد که حاج اسدالله سیستم جدیدی برای امور اداری زندان اوین راه اندازی کرده بود.
دیوارهای طبقه دوم ساختمان را برداشتند و سالن بزرگی ایجاد کردند. چندین میز اداری چیدند و همه مسئولین سازمان زندان ها در پشت آن میزها مستقر شدند.
هر کس از پله ها بالا می آمد، درست مقابل رویش میزی می دید که سه نفر پشت آن نشسته بودند.
غالبا در اولین برخورد فکر می کردی مثل همه اداره ها میز اطلاعات و راهنمای مراجعین است. چه بسا همین طور هم بود.
جلو که می رفتی، مرد مسنی با لبخندی بسیار زیبا سلام و احوال پرسی می کرد و با همین لحن می پرسید:
- چیه عزیزم با کدوم قسمت کار داری؟
نامه ات را می گرفت، زیر آن چیزی نوشته و امضا می کرد، بلند می شد و از همان جا مسئول مورد نظر را صدا می زد و می گفت که کارت را راه بیندازد.
و اگر شکایتی داشتی، نامه ات را می گرفت، خودش بلند می شد همراهت می آمد تا میز مربوط و دستور می داد که مشکلت را رفع کن.
و چه بسا اکثر مراجعه کنندگان که خانواده زندانیان بودند، متوجه نمی شدند آن که این گونه دنبال کارشان است، کسی نیست جز حاج اسدالله لاجوردی رئیس کل سازمان زندان های کشور!(وبلاگ حميد داوود آبادي)
شهادت:1/6/77 محل كار در بازار تهران
مزار شهید:تهران / بهشت زهرا
https://eitaa.com/adinebaharan
كوچولوهاي معتاد...كودک و تلويزيون...
شناسايي معتادان
اگر كودكتان را از تماشاي تلويزيون بازداشتيد و با واكنشهاي منفي و رفتارهاي پرخاشگرانه، اضطراب، افسردگي و ناتواني در کنار آمدن با اوقات بيکارياش روبهرو شديد؛ اگر فرزندتان زمان زيادي را براي تماشاي تلويزيون صرف ميکند؛ اگر برنامه جذابي براي تماشا وجود ندارد، ولي او همچنان پاي تلويزيون لم داده؛ اگر با تماشاي تلويزيون احساس آرامش موقتي ميکند و با خاموش شدنش اين احساس از ميان ميرود، ما با اطمينان خاطر و بدون هيچ ملاحظهاي به شما ميگوييم: آقا يا خانم محترم كودك شما معتاد است!
امان از دوست بد و ذغال خوب!
اين جعبه كوچك برقي چه چيزي توي آن كلاه سحرانگيزش پنهان كرده كه كودك ما اينطور مفتونش شده و فريبهايش را باور ميكند؟ چرا كودكان ما به تلويزيون معتاد ميشوند؟
اصلاً عيب كار ما در كجاست؟
جذابيت: رنگهاي دلربا، تصاوير زيباي پر کشش، هيجان بالا، داستانپردازي، روياسازي و دهها تكنيك ديگر دور هم نشستهاند تا چيزي به اسم جاذبه بسازنند.
عدم برنامهريزي براي فعاليتهاي کودک: وقتي براي اوقات فراغت فرزند خود برنامهاي نداريم يا او را بهسمت فعاليتهاي مفيد مثل ورزش کردن، تفريح يا مطالعه راهنمايي نميكنيم، چه چيزي جايگزين ميشود؟
تنهايي کودک: وقتي كودك مدتها با تنهايي، تنها باشد، از دوستان خوب و والديني هم كه او را از توجه و محبت سرشار كنند، خبري نباشد، چه اتفاقي ميافتد؟
الگوي خانوادگي: در خانهاي که تلويزيون به يكي از اعضاي پركار ولي بيهدف آن تبديل شده، هميشه روشن است و اصلاً مهم نيست که چه برنامهاي دارد، ناخواسته زمينه ابتلاي کودک فراهم شده است.
محيط: اگر فضاي خانه و دوستان، محيط دفع و طرد كودك باشد، او به تلويزيون پناه ميبرد. تماشاي زياد اين وسيله، گاهي نشاندهنده ناآرامي خانوادگي است. اگر کودک در محيط خانواده و خارج از آن، روابط مناسب، صحيح و لذتبخشي با پدر و مادر و همسالان خود نداشته باشد، ناگزير بهسوي دنياي شيرين تلويزيون عقبنشيني ميکند.
رسول گرامي اسلام (ص) ميفرمود «كودكان را دوست بداريد و نسبت به آنان رئوف و مهربان باشيد.» همچنين روش حضرت در خانواده اين بود كه همه روزه صبح دست محبت بر سر فرزندان خود ميكشيد.
هادي عبدلي، مجله خانه خوبان ، شماره 57، کانال خانه خوبان
https://eitaa.com/adinebaharan
تا ارتباطتان را از دنیا قطع نکنید – این ارتباطی که شما را به انزوای حقیقی میکشد – نمیتوانید خودتان اهل صنعت بشوید و نمیتوانید مملکتتان صنعتی بشود، نمیتوانید مستقل باشید و نمیتوانید آزاد باشید. این انزوا از نعمتهای بزرگ خداست.
صحیفه امام، ج 13، ص 314
https://eitaa.com/adinebaharan
اندك و كمشمارند كسانى كه در عقايد و باورهايشان چون كوه استوارند و از چنان بصيرتى برخوردارند كه سخنان منحرفان در آنان تأثير نمىگذارد.
پندهای الهی، آیه الله مصباح یزدی، ص84
https://eitaa.com/adinebaharan
هدایت شده از سَمتِ بِهِشت
✨✨✨
شبهای جمعه گریه ام از جنس دیگریست
کرببلا مرا نبری آبروبریســـــــــــــــــــــت
صل الله علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
شب_جمعه
✨✨✨✨