همراهي با جماعت
امام علي
اِلزَموا السَّوادَ الأَعظَمَ ؛ فَإِنَّ يَدَ اللّهِ مَعَ الجَماعَةِ ، وإيّاكُم وَالفُرقَةَ ؛ فَإِنَّ الشّاذَّ مِنَ النّاسِ لِلشَّيطانِ ، كَما أنَّ الشّاذَّ مِنَ الغَنَمِ للِذِّئبِ؛
همراه جماعت مسلمانان باشيد؛ زيرا دستِ خدا با جماعت است. از پراكندگى بپرهيزيد؛ زيرا انسان جدامانده از مردم، طعمه شيطان است، چنان كه گوسفند جدامانده [از رمه]، طعمه گرگ است.
منبع
نهج البلاغة : خطبة 127 .https://eitaa.com/adinebaharan
مناظره با مسيحيان
پيامبر( صلي الله عليه و آله) فرمود: «چنين مي گوييم». وي گفت: اگر اين را مي گوييد، چرا ما را از اين كه بگوييم عيسي پسر خداست، منع مي كنيد؟
پيامبر (صلي الله عليه و آله) فرمود: «اين دو مانند هم نيستند. چون وقتي مي گوييم: ابراهيم «خليل اللَّه» است، بدان جهت است كه «خليل» مشتق از «خَلّه» يا «خُلّه» است.
معناي خَلّه، نياز و احتياج است و ابراهيم، نيازمند پروردگارش بود و تنها به وي وابسته بود و از ديگران، كناره گير و روگردان و بي نياز بود. چون وقتي كه تصميم گرفته شد وي را در آتش نهند و با منجنيق در آتش افكندند، خداوند، جبرئيل را فرستاد و گفت: بنده ام را درياب. جبرئيل آمد و وي را در هوا گرفت و گفت: گرفتاري هايت را بر عهده من بگذار. خداوند، مرا براي ياري تو فرستاده است.
ابراهيم گفت: «نه، خداوند براي من بس است و بهترين وكيل است. من از ديگران چيزي نمي خواهم و جز به وي، نيازمند نيستم». پس خداوند، وي را خليل خود، يعني نيازمند، محتاج و وابسته به او و بريده از ديگران خواند.
و اگر از خُلّه [به معناي آگاه ] گرفته شود، يعني به آن امر، آگاه شده و به اسراري رسيده كه ديگران به آن نرسيده اند. در اين صورت، معناي خليل، عالِم به خدا و امور الهي است و اين، موجب تشبيه خدا به خلق نمي گردد.
نمي انديشيد كه اگر وي وابسته به خدا نمي شد، خليل وي نمي گشت و اگر به اسرار وي آگاهي نمييافت، خليل وي نمي شد؛ ولي اگر كسي فرزندي به دنيا آورد، هر چه او را از خودش دور كند، يا تحقيرش كند، باز هم فرزند وي است، چون به دنيا آمدن، قائم به اوست.
از سوي ديگر، اگر شما به خاطر اين كه خدا به ابراهيم گفته: «خليلي (دوست من)»، قياس كنيد و بگوييد عيسي پسر خداست، بايد بگوييد موسي نيز پسر اوست؛ چون معجزه هايي كه موسي داشت، پايين تر از معجزه هاي عيسي نبود. بنابراين، بگوييد موسي نيز پسر خداست. بر اين اساس، بايد بگوييد كه وي، استاد، آقا، عمو، رئيس، و فرمانرواي خداست، به همان شكل كه براي يهوديان گفتم!».
آنان به يكديگر گفتند كه در انجيل آمده است كه عيسي گفت: به سوي پدرم مي روم.https://eitaa.com/adinebaharan
مهدويت
مسئلهي مهدويت در اسلام هم جزو مسلّمات است؛ يعني مخصوص شيعه نيست. همهي مذاهب اسلامي غايت جهان را كه اقامهي حكومت حق و عدل به وسيلهي مهدي (عليه الصّلاة و السّلام و عجّل اللَّه فرجه) است، قبول دارند. روايات معتبر از طرق مختلف، در مذاهب گوناگون، از پيغمبر اكرم و از بزرگان نقل شده است. بنابراين، هيچ ترديدي در آن نيست. منتها امتياز شيعه در اين است كه مسئلهي مهدويت در آن يك مسئلهي مبهم نيست؛ يك مسئلهي پيچيدهاي كه براي بشر قابل فهم نباشد، نيست؛ يك مسئلهي روشن است، مصداق واضحي دارد كه اين مصداق را ميشناسيم، خصوصياتي از او را ميدانيم، پدران او را ميشناسيم، خانوادهي او را ميشناسيم، ولادت او را ميشناسيم، جزئيات آن را خبر داريم. در اين معرفي هم باز روايات شيعه، تنهائي در صحنه نيستند؛ حتّي رواياتي از غير طريق شيعه هم وجود دارد كه همين معرفي را براي ما روشن ميكند و بايد كساني كه مال مذاهب ديگر هستند، توجه كنند و دقت كنند تا اين حقيقت روشن را دربيابند. بنابراين اهميت مسئله يك چنين سطحي دارد و ما بيشتر از ديگران اولي هستيم به اينكه به اين مسئله بپردازيم؛ كارهاي علمي و دقيق و متقن روي اين مسئله انجام بگيرد.
رهبري
منبع
بيانات رهبري در 18تير 90
https://eitaa.com/adinebaharan
اگر در مجلسي از مؤمني غيبت کنند، ميدانم که نهي از منکر بر ما واجب است، سؤال من اين است که: علاوه بر نهي از منکر، آيا دفاع از آبروي آن مؤمن هم بر ما واجب است (به گونه اي که اگر آن غيبت تهمت باشد بتوانيم به اطرافيان ثابت کنيم که اين حرف درست نيست) و اگر از آبرويش دفاع نکرديم، آيا گناه کرده ايم؟
ردّ غيبت (نفي نسبتي که غيبت کننده به غيبت شونده مي دهد) واجب است.https://eitaa.com/adinebaharan
آخرين مرحله كمال انسان در آخرت چيست؟
آخرين مرتبه كمال «فناي في اللَّه» است يعني، انسان كامل مستغرق در ذات مطلق و جامع جميع صفات كماليه ميشود (شبيه قطرهاي كه در دريا افتد و دريا شود) و ديگر نميتوان گفت بعد از آن چه ميشود زيرا زماني اين سؤال روا است كه بعدي باشد و بعد وقتي متصور است كه مرحله پيشين محدوديتي داشته باشد اما بينهايت حد و محدوديتي ندارد.
ازاينرو ديگر براي آن بعدي متصور نيست. بنابراين سؤال از بعد در اين مرتبه، سؤالي خطاست. فيض و فياضيت نيز در اين مرحله از كار نميافتد زيرا فيضرساني اعم از افاضه حدوثي و بقائي است.https://eitaa.com/adinebaharan
اميدواريم خداوند براي يك مشت شيعه مظلوم، صاحبشان را برساند؛ زيرا در عالم چنين سابقه نداشته و ندارد كه رئيس و رهبري از مريدان و لشكرش اينقدر غيبت طولاني داشته باشد. چه بايد گفت؟ معلوم نيست تا كي! در تمام امتهاي گذشته غيبت مقدر شده است، ولي در هيچامتي چنين غيبتي با وقت نامعلوم و غيرمقدر اتفاق نيفتاده است.
آيه الله بهجت
منبع
محمدحسين رخشاد، در محضر بهجت، ج1، ص 173.https://eitaa.com/adinebaharan
تجربه شادي آفرين
تجربه احساسات شادي آفرين براي همه ما خوشايند است و مطمئنا بايد بيشترين بهره را از وجود آنها ببريم؛ اما اگر همواره براي حفظ آنها تلاش كنيم، محكوم به شكست خواهيم بود. واقعيت اين است كه زندگي با درد و رنج همراه است و هيچ راهي براي اجتناب از اين درد و رنج وجود ندارد.https://eitaa.com/adinebaharan
🌟✨✨🇮🇷✨✨🌟
✊🌱 #سپاه_مقتدر_مظلوم 🌱✊
مشکلات کشور تنها با دیدگاه جهادی حل می شود.
برخی ها زبان چرب و نرمی دارند که به وسیله آن و با دروغ های مختلف مردم را سرکار می گذارند و برخی ها دستان زبر و سختی که با آن دست ها برای این کشور فداکاری ها کرده اند و هر جا کاری بر زمین باشد برای انجام آن کار و خدمت رسانی حاضر هستند.
#⃣ #نیرو_های_مسلح
#⃣ #سپاه
#⃣ #بسیج
#⃣ #نیروی_انتظامی
#⃣ #ارتش
#⃣ #جهاد
#⃣ #سیل
#⃣ #سیل_شیراز
🌟✨✨🇮🇷✨✨
🔵 مردان بی ادعای #هلال_احمر .. نکند بی انصافی کنیم درباره هزاران #امدادگر این سازمان.. صرفا بخاطر رفتار اشتباه #رئیس این سازمان
#بسیجی #بسیج #مردان_بی_ادعا #جهادی #روحانی #گلستان #شیراز #خوزستان #سیل #سلبریتی #زیبا #مردم #مردمی #کنار_مردم #مثل_مردم #لاکچری #رستوران_ملل #منوباز #شکمبارگی #همدردی #همدلی