11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخشی از خطبه های نماز جمعه ۱۸ فروردین ۱۴۰۲ بخش بوستان
امام جمعه بخش بوستان
حجتالاسلام والمسلمین سید علی حسینی
شناخت روحیات امیر المومنین حضرت علی علیه السلام
روابط عمومی ستاد برگزاری نماز جمعه نسیم شهر
@adineh44
در شب ضربت خوردن مولای متقیان حضرت علی علیه السلام هیئت های نسیم شهر میزبان شهدای گلگون کفن بودند
@adineh44
📸 مراسم احیای شب نوزدهم ماه رمضان با حضور امام جمعه نسیم شهر، حاج اقا حسینی و مهندس قیدر بخشدار بخش بوستان در مصلی امام خمینی (ره) نسیم شهر
#روابط_عمومی_دفتر_امام_جمعه_بخش_بوستان
╭───
│ 🕋 @adineh44
╰────────
16.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 «محبت امیرالمومنین ، امنیت میآورد»
🎙 آیتالله فروغی
#روابط_عمومی_دفتر_امام_جمعه_بخش_بوستان
╭───
│ 🕋 @adineh44
╰────────
🛑 دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان
🔹أللّهُمَّ وَفِّر فیهِ حَظّی مِن بَرَکاتِهِ ، وَ سَهِّلْ سَبیلی إلى خیْراتِهِ ، وَ لا تَحْرِمْنی قَبُولَ حَسَناتِهِ یا هادِیاً إلى الحَقِّ المُبینِ .
✨خداوندا ! در این روز بهره مرا از برکاتش فراوان گردان و به سوی خیراتش راه مرا سهل و آسان ساز و از حسنات مقبولش مرا محروم مساز، ای هدایت کننده به سوی دین و حق روشن!
#روابط_عمومی_دفتر_امام_جمعه_بخش_بوستان
╭───
│ 🕋 @adineh44
╰────────
AUD-20220421-WA0004.mp3
8.63M
🛑📖 تندخوانی جزء #نوزدهم قرآن کریم
🕕زمان: 35 دقیقه
🎙قاری: احمد دباغ
#روابط_عمومی_دفتر_امام_جمعه_بخش_بوستان
╭───
│ 🕋 @adineh44
╰────────
سير و سلوك و نفی خود بینی ،راه رسیدن به توحید :
حقيقت اين است كه انسان زمانى كه به وجود خود پى مىبرد خودش را موجودى مستقل مىپندارد؛ يعنى، توهّم مىكند كه در اصل خلقتش به چيزى و كسى نياز ندارد، خالقى باشد يا نباشد فرقى نمىكند! به تدريج كمالاتى را نيز كه كسب مىكند علم، قدرت، فن و هنر و... تمامى را از آن خود و قائم به روح خود مىداند. در مرتبه نازلتر خود را در افعال خويش مستقل در تأثير مىبيند. عامه فكر مىكنند حركت دست و پا و ساير اعضا، تصرف انسان در طبيعت، كسب مقام و موقعيت و ثروت و... اصالتاً از آن خود اوست، وقتى به قارون گفتند: چرا اين همه اموال را حبس مىكنى و در اختيار ديگران نمىگذارى، قارون گفت: «انما اوتيته على علم عندي» یعنی : «من با علم خود اين اموال را كسب كرده ام» مال من است! چرا به ديگران بدهم؟ درست است كه اين گفته در قرآن از زبان قارون نقل شده است، اما اين سخنِ تمامى زورمندان و زرپرستان عالم است، هر كسى كه حاضر نباشد، ديگران را در مال خودش شريك كند حرف دلش همين است كه: مال من است! با زحمت پيدا كرده ام! چنين انسانى خود را مالك و مستقل در مالكيت مىداند! خود را فاعل مستقل افعال خويش مىداند. اين توهّم و پندار، درست نقطه مقابل تفكر توحيدى است.
اولين قدم در مسير توحيد، نفى استقلال خود:
همان گونه كه بيان شد اولين قدم در مسير توحيد اين است كه آدمى افعال خود را از خدا ببيند هدايت، روزى، مرض و شفا را نيز از او بداند «نمرود» از حضرت ابراهيم «على نبينا و آله و عليه السلام» پرسيد: خداى تو كيست، حضرت فرمود: «خداى من كسى است كه مرا سير و سيرآب مىكند. هنگام مرض شفا مىدهد. مىميراند و زنده مىكند و كسى است كه در روز قيامت هم اميد دارم مرا ببخشد»
بينش انسان موحّد اين است كه نان و آب و مرض و شفا از جانب خداست. درست است كه بيمار بايد به پزشك مراجعه كند و از دارو استفاده نمايد تا بهبود پيدا كند. حضرت ابراهيم هم از اين وسائل و ابزار استفاده مىكرد، اما آنها را از خدا مىدانست، چنين تفكرى از درك متعارف بيرون است. اگر كسى از ديگرى بپرسد كه چه كسى شما را سير مىكند يا شما نان خور چه كسى هستيد، خواهد گفت: صاحب كار! رئيس اداره! دولت! كسى كه در اين ميان مطرح نيست خداست. اين درك عمومى را با درك و بينش ابراهيم(عليه السلام) مقايسه كنيد! ديدگاه كسى كه شفا را فقط از جانب دكتر و دارو مىپندارد با كسى كه آنها را از خدا مىداند دو بينش ناسازگار است. بايد ابراهيم شد تا بينش ابراهيمى پيدا كرد! اينجاست كه مسأله سير و سلوك و عمل به دستورات شريعت مطرح مىشود.
رابطه سلوک و توحید:
اين دستورها و ارزشهاى رفتارى و به اصطلاح، سير و سلوك عملى است كه انسان را به مرحله والاى توحيد مىرساند، اما چگونه؟
اعتقاد به استقلال انسان به معنى شريك قائل شدن براى خداست؛ يعنى، اعتقاد به اينكه يك سلسله كارها را خدا و دستهاى ديگر را انسان انجام مىدهد. براى خود، جامعه، پدر و مادر، حكومت و... استقلال قائل شدن نوعى شرك است. براى رسيدن به «توحيد» بايد «شرك» را رد كرد و ردّ تمامى «شرك» به اين معناست كه انسان، تفكر استقلال خويش و ساير مخلوقات خدا را نفى كند. اولين قدمِ طرد استقلال، نفى استقلال در اراده و تصميم گيرى است. به جاى اينكه انسان بگويد: دلم چنين مىخواهد بايد بگويد خدا چنين مىخواهد. به جاى خواست و اراده خود، خواست و اراده خدا را بر افعال خويش حاكم كند. نفى شرك در اراده و پذيرفتن تابعيت اراده خدا اولين گام نفى استقلال و قدم به سوى توحيد است.
#روابط_عمومی_دفتر_امام_جمعه_بخش_بوستان
╭───
│ 🕋 @adineh44
╰────────