9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
۹ توصیه عالی از مرحوم آیت الله کشمیری رحمت الله علیه درباره ماه مبارک رمضان
❣️
33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لطفا تو هر گروهی عضو هستید بازنشردهید
برسه بدست مسئولان.
#فرمودند مطالبه گر باشید و مسئولین موظفند جوابگو باشند.
اخیرا برخی رسانه های وابسته به نهادهای نظامی بدون احترام به نظر مردم تهران در انتخابات و همچنین کج دهنی به صحبت های رهبر انقلاب عملا شرایط نابسامانی را در افکار عمومی کشور طرح ریزی کرده اند.
چه کسی به خبرگزاری فارس این جسارت را داده است که برای اعتبارنامه منتخبین مردم تهران آن هم با رای بیش از ۴۰۰ هزار نفری کمپین برگزار کند؟
چرا از انتخاب جدید مردم ناراحتید؟لااقل به موضوع خانواده آقای خاص هم بپردازید و کمپین های مردم را برای این موضوع رد نکنید؟
رسانه ای که فاقد اعتبار از سوی مردم هست حق ندارد برای نماینده ای که اعتبارنامه خود را از مردم دریافت کرده است،فضای کشور را مسموم کند.
بعد از اعلام نتایج انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه تهران،رسانه های تسنیم و جوان و فارس با یک برنامه از پیش تعیین شده پروژه تحریک کننده ای را برعلیه منتخبین مردم آغاز کردند.
بغض و ناراحتی رسانه هایی نظیر فارس و تسنیم و جوان درباره انتخاب مردم بسیار شرم آور و تاسف برانگیز هست،آن ها بدون توجه به صحبت های رهبری برای جلوگیری از تلخ کردن کام مردم،عملا سناریوی بی احترامی به انتخاب مردم را پیش گرفته اند
بعد از شکست جریان خاص و آقای خاص در انتخابات مجلس شورای اسلامی تهران شاهد این هستیم که برخی در حال برهم زدن کشور و امنیت روانی مردم هستند،وقتی مردم از عملکرد آقای
خاص و جریان موسوم به چنار راضی نیستند مقصر کیست؟مگر چه شده که کشور را بهم ریختید؟
تسنیم و جوان و فارس نشان داده اند اعتقادی به معیارهای حرفه ای در حوزه رسانه ندارند و در زمان لازم خط پروژه را بر احترام به نظر مردم ترجیح می دهند.
#چناریسم_مجلس
🔻در این روزگاری که روی دور تُند می رود، حوصله کنیم برای این چند سَطر:
🔸پرسیوال لوول، ستاره شناس، پس از سالها رصد در 1906 کتابی نوشت به نام کانالهای مریخ که نسبتا مقبول افتاد. او فکر میکرد شیارهای مریخ رودخانه هستند و اونجا مثل زمین افرادی زندگی میکنند! 🔹ما انسان ها عادت عجیبی داریم. معمولا نادانسته هامون رو با دانسته ها پر میکنیم. اگر دسترسی به مقصد نداشته باشی تصویر مبدا رو میگذاری جایش. تبریز هم احتمالا جاییه شبیه تهران، یا تهران هم قاعدتا تفاوت زیادی با آبادان ندارد.
🔸بسیاری از ما ایرانی ها وقتی به باقی کشورها فکر میکنیم پیش فرض هایی در نظر میگیریم. تصور میکنیم گینه و نروژ مثل ما معماری سنتی غنی دارند. یا دولت انگلیس و لبنان چیزی شبیه دولت ما هستند. مکزیک یا مصر یا همه دنیا با همان زبانی که هزاران سال بوده حرف میزنند. یعنی ما ناخودآگاه چیزهایی رو پایه قرار میدیم که معمولا همراه همیشگی ما بوده اند. بچه ای که از اول مادر داشته باشه فکر میکنه همه مادر دارند.
نه، درک دیگران از ملت و کشور مثل ما نیست. توجه دارید تقریبا تمام کشورهای اطراف ایران مرزهای نوپدید دارند؟ عراق، کویت، افغانستان، پاکستان، آذربایجان، ارمنستان، ترکمنستان و ... کشورهایی هستند که در سالهای اخیر "به وجود آمده اند". بعضی هایشان روز خاص برای جشن استقلال دارند. چطور میتوانیم شبیه به هم درباره ملیت فکر کنیم؟! تا به حال برایتان سوال نشده روز استقلال ایران چه روزیست؟! 22 بهمن روز پیروزی انقلاب است نه تاریخ به وجود آمدن ایران. ما روز استقلال به این معنا نداریم چون قبل از دوران شناسنامه ها اینجا بودیم. اصلا این استقلال دیگران با استقلال ما یکیست؟! ما حتی کلمات را هم در معنای ایرانیش پیش فرض میگیریم.
🔹یک پیش فرض دیگر هم هست: مردم. معمولا فکر میکنیم در همه جای جهان مردم عین ما هستند. امارات و سعودی و کویت فرقی با ما ندارند. آنها هم جمعیتی عمومی دارند، حرکت سیاسی میکنند، اعتراض دارند، آره و نه میگویند. این تصویر در جنگ افغانستان یک ضربه شدید خورد: اگر طالبان یک هفته ای دولت را میگیرد، مردم کجا هستند؟ اصلا هستند؟ همین سوال را می توانید به نسبت درباره آذربایجان، ترکمنستان، قطر و ... هم بکنید. متاسفانه همه مادر ندارند.
🔸ما حتی در پس زمینه ذهنمان فکر میکنیم بیشتر کشورها مثل هند و ایران مبارزات مردمی داشته اند. اما واقعیت این است که بسیاری از کشورهای جهان توسط دیگران تعریف شده یا فرایندش توسط اقلیت، نظامی ها، گروهک ها، خارجی ها، توافقات و ... انجام شده. اصلا حواسمان نیست که جزو معدود کشورهای جهان و تاریخ هستیم که انقلاب کردیم. خبر مهم اینکه همه انقلاب نمیکنند. موافق باشید یا مخالف، ما مردم ایران، در خیزشی همگانی، از شهر تا روستا بیرون آمدیم و گفتیم "نه". 22 بهمن 57 جشن تولد ایران نیست، جشن تکلیف ایران است. روز بلوغ ماست. روز ورود به بزرگسالی است.
و البته دنیای بزرگسالانه دنیای چالش هاست. دنیای مواجهه با واقعیت ها، دنیای رنج و لذت عمیق تر و حتی عشق. هیچ کودکی نمیتواند عاشق شود چون عشق فقط محبت نیست، رنج آلود است. ایران بالغ میتواند از مرداب جنگ هم تجربیاتی عاشقانه بسازد. چنین نگاهی در همان صحنه از سمت عراق رخ نداد.
تصویرسازی بعضیها از دوران پهلوی را ببینید، مثل نوستالژی برای رویای شیرین کودکی است! دورانی بدون غم و غصه که غذا میرسد و نگرانی سیاست برای بزرگترهاست. خیلی از کشورها و ملت ها در چنین دورانی اند. بعضا زندگی نسبتا خوشی هم دارند. خیلی ها به دنیا آمده اند اما همه بالغ نمی شوند. در این منطقه فقط ما هستیم که "شدیم". و این اصلا کم نیست.
🔹پیشرفت به برج های امارات و پول های کویت و نفوذ قطر نیست، به "شدن" جامعه است. در پشت همه ساختمان های بلند یک صندوق رای نیست. حتی صرف صندوق رای هم ملاک نیست. رشد، اراده است نه هدیه. 20 سال آمریکا در افغانستان دولت سازی کرد و در یک هفته فرو ریخت. صادراتی نیست. جوشیدنی است. و ما جوشیدیم.
اغراق نیست. خودستایی نیست. نژادی نیست، برتری ذاتی نیست، تحقیر دیگری نیست، یک دارایی است. یک مسئولیت است. نعمتی که قدردانی میخواهد.
بله، تحریم هستیم، کم توانی داریم، صدجور اختلاف داریم ولی هستیم. خودمانیم. استقلال یعنی این. آزادی یعنی این.
🔻پ.ن: در قدردانی از نعمت ها باید مراقب بود به نگاه غرور، نژادی و استعماری نیفتاد. تک تک مردم جهان برابرند اما به هر حال در یک وضعیت نیستند. مردمان بسیاری سالها تحت ستم و تضعیف اند. این چیزی از احترامشان کم نمیکند چرا که همان ها روزی وارثان زمینند.
برداشته شده از کانال گنجه/ سلمان معمار
✅ @ashkeandishe
دولتمرد را اقتدار باید
امروز بر کسی پوشیده نیست که جامعه ایرانی، در عرصههای مختلف، دارای دوگانگی یا چندگانگیهایی است که بعضا روند #سیاستگذاری را با اختلال، مواجه مینماید. چرایی بروز این چندگانگیها را میتوان در فقدان اقتدار دولت، یافت. به گفته چارلز مریام، «کسی که اقتدار دارد، مانند راننده اتوبوس است. او مجاز است به صلاحدید خود عمل کند، اما باید مسافران را در مسیر مطلوب ببرد. در غیر این صورت، مسافران، اتوبوس را ترک میکنند و راهی را که میخواهند، پیش میگیرند.» اگر مسافران اتوبوس ایران، پیاده شده و هر یک، به راهی میروند، یکی از دلایل آن، کاهش چشمگیر اقتدار دولت است. اگر برخی از دختران جامعه، در انتخاب پوشش، راه خود را -که دقیقا در مقابل راه رسمی است- در پیش میگیرند، باید یکی از دلایل آن را در فقدان اقتدار دولت، جستوجو کرد. اگر برخی از کشاورزان، بدون کمترین توجهی به دولت، به روش دلخواه خود، منابع آب و خاک را از بین میبرند، اگر بانکها با سیاستهای دولت همراهی نمیکنند، اگر خودروسازان، به لطایفالحیل، دولت را دور میزنند، اگر برخی از ورزشکاران و هنرمندان، از جیب مردم برمیدارند، به نظام لگد میزنند و به ریش دولت میخندند، اگر یک بچهپولدار، به خود جرأت میدهد افسر پلیس را زیر مشت و لگد بگیرد، اگر پزشک و کاسب و وکیل و بازاری، برای فرار از مالیات، از کارتخوان، استفاده نمیکنند، اگر صنایع نفت، درآمدهای خود را شفاف نمیکنند، همه را باید در فقدان اقتدار دولت یافت و این، مسئله مهمی است که کشور در یک دهه گذشته، با آن دستبهگریبان بوده است. شاید کمتر کسی را بتوان یافت که به انحاء مختلف، بر ناکارآمدی دولت در تمشیت امور جامعه، صحه نگذارد. این ناکارآمدی، موجب کاهش اقتدار شده است و کاهش اقتدار، منجر به ناکارآمدی بیشتر. این چرخه، آنقدر ادامه خواهد یافت تا دولت، به موجودی بیخاصیت، تبدیل شود.
چرخه شوم «ناکارآمدی-فقدان اقتدار» را باید با بازتولید اقتدار متوقف کرد. اقتدار، پیش از هر چیز، باید در دولتمردان، ایجاد شود و به تدریج به برنامهها و سیاستها سرایت کند.
دولتمرد را #اقتدار باید.
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از فرهنگ تا اقتصاد، ما شاهد تعدد دیدگاههای کارشناسی در کشور هستیم. کدام یک از این دیدگاههای متعدد و غالبا متضاد باید به اجرا درآید؟
وظیفه سیاستمدار است که با نگاهی فرابخشی و کلان، پیشنهادهای کارشناسان را از منظر مبانی فلسفی و فکری، جهتگیریها و غایات بسنجد و قاطعانه تصمیم بگیرد!
پ ن :جناب طغیانی از اقتصاد دانهای طرفدار سیاست بازار هست که سال گذشته از حذف ارز ۴۲۰۰حمایت کرد و مدعی شد تاثیر چندانی در زندگی ملت نخواهد گذاشت🤦♂😒
.
🏆 تأسیس صندوق یا مکانی خاص، برای انتقادات و پیشنهادات، [برای اولین بار] توسط أمیرالمؤمنین علیهالسلام در دوره خلافت ظاهریشان
1️⃣ قلقشندی گوید: نخستين كسى كه مكانى را بنياد كرد كه در آن، شِكوه داد خواهان افكنده مى شد، اميرمؤمنان على بن ابى طالب عليه السلام بود.
2️⃣ ابن ابی الحدید گوید: براى اميرمؤمنان، خانه اى بود. آن را بيت القصص (صندوق گزارش ها و شكايات) ناميد و مردم، نامه هاى خود را در آن مى افكندند.
3️⃣ ابن عبد الربه نقل میکند: امام على عليه السلام میفرمود: هركس از شما از من خواسته اى دارد، آن را در كاغذى بنگارد تا چهره هاتان را از خواستن، مصون دارم.
📓 کتاب صبح الاعشی جلد ۱ صفحه ۴۷۱.
📓 کتاب شرح نهج البلاغة جلد ۱۷ صفحه ۸۷.
📓 کتاب العقد الفريد جلد ۱ صفحه ۱۹۹.
@jawaher_kalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 شهید حاج قاسم سلیمانی از شهید همت می گوید ...
🌷 همت، ترک یک موتور ناشناس شهید شد...
او اکنون بر جان ها حکومت می کند💔
⚪️ ناخنِ انگشتِ کوچکِ تو....‼️
🔹در عملیات فتح المبین، با گوشهای خودم جمله به یاد ماندنی شهید بزرگوار ابراهیم #همت را نسبت به "حاج احمد متوسلیان" (فرمانده تیپ حضرت رسول-ص) شنیدم؛ که با قلبی مالامال از عشق می گفت:
💠 من ناخن انگشت کوچیکه حاج احمد متوسلیان هم نمیشوم!!
(راوی: رزمنده، علی چرخکار)
ا🌱🌴🌱🌴🌱🌴🌱🌴🌱
شهید همت با آن عظمتش به متوسلیان ارادت می ورزید❤️
متوسلیان هم که تحت امر شهید بروجردی بود و مرید او محسوب می شد✌️
بروجردی هم که خود عاشق امام ومقتدایش خمینی کبیربود💚
🌱کلُّهُم نور عَلی نور
🌴 و این تنها ولایت است که در طول تاریخ شیعه، سلسله جنبان کاروان عشق و شهادت وجهاد و ايثار و شور و دلدادگی بوده است 🌹