♨️کروناهراسی افراطی و واکسیناسیون اجباری با واکسنهای مشکوک خارجی، ادامهی سناریوی کنترل جمعیت و عقیمسازی؟
📍ملکزاده، وزیر بهداشت دولت انقلابی هاشمی ۱۳۶۹:
امتیازات دولتی و کوپن به فرزندان چهارم به بعد تعلق نخواهد گرفت!
📍عیناللهی، وزیر بهداشت دولت انقلابی رئیسی ۱۴۰۰:
واکسن بزنید؛ کارت واکسن شرط سفر و ارائه خدمات بانکی!
✍رهبر انقلاب درباره تاریخچه و علت پذیرفتن سیاست کنترل جمعیت: «اول کار از سال ۶۶ شروع شد؛ پیش من آمدند و تصویر #هولناکی را ارائه کردند و ما معتقد شدیم که باید کنترل کرد» ۱۳۹۱/۴/۲۷
✍عبرت از تاریخ؛ ناگفتههایی از پروژهی آمریکایی تحدید نسل و عقیمسازی میلیونها ایرانی👇
rajanews.com/node/248134
🔴✅خیلی جالب است که شفقت علی خان سفیر پاکستان در روسیه می گوید طالبان در خصوص دولت جدید افغانستان با اسلام آباد هیچ مشورتی نکرده است
پس سفر این آقای فیض احمد رییس آی اس آی پاکستان به کابل که به گفته ی سخنگوی طالبان ما درخواستی از ایشان برای ورود به افغانستان نداشته ایم (یعنی سرزده آمده است) و به گفته ی یک منبع معتبر بیش از پنج روز در ارگ ریاست جمهوری افغانستان و در اتاق مشخص و رزرو شده لانه کرده بود برای چه بود؟؟
نکند دلش هوای غذای کابلی پلوی محلی کرده بود که با تعدادی از ژنرال های کهنه کار آی اس آی وارد کابل شده است تا میل کنند؟
بزرگواران دقت بفرمایند چه عرض می کنم، مقام عالی رتبه ی یک کشور بدون اجازه وهماهنگی (به گفته ی خود طالبان) با طالبان وارد این کشور می شود و در ساختمان ارگ ریاست جمهوری مستقر می شود، این یک داده ی مهمی برای بازنگری در نگاه ها و تحلیل ها نسبت به مساله ی افغانستان است.
قضیه آن موقعی جالب می شود که طالبان علاوه بر این که اعتراضی به حضور فیض احمد نشان نمی دهد یکی از رهبران این گروه یعنی آقای ملابرادر که از گزینه های احتمالی ریاست دولت افغانستان است با فیض احمد در ارگ ریاست جمهوری دیدار می کند.
طالبان از حیث پیدایش، ساختار و نیرو یک جریان دست نشانده و تاثیر پذیرفته از استخبارات آی اس آی (که خب توسط افسران انگلیسی تاسیس و مدیریت شده و می شود) و ایالات متحده ی آمریکا است.
طالبان در کنار القاعده مدیون دانش آموختگان دانشگاه ملک عبدالعزیز عربستان و الازهر مصر در برخی مراکز دانشگاهی پاکستان و سوریه و اردن آن هم بارویکرد های افراطی است، قبلا به صورت کامل به مساله ی پروژه ی جنگ نرم طراحی شده ی استخبارات سعودی برای افزایش افراطی گری در آسیای میانه پرداختیم.
✏️#ابوقاسم
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اسناد و مصاحبههای کمتر دیده شده از شاهدان عینی، درباره جنایات رژیم پهلوی در روز ۱۷ شهریور
🔺 از شهدای این واقعه تلخ آمار دقیقی در دسترس نیست، اما خبرنگار روزنامه آمریکایی هافینگتون پست این جنایت را اینطور گزارش کرد: در ۸ سپتامبر ۱۹۷۸ نیروهای شاه به سمت ۲۰ هزار نفر از طرفداران آیتالله خمینی در میدان ژاله تیراندازی کردند و حدود ۴ هزار نفر را به خاک و خون کشیدند
🗓 به مناسبت سالروز قیام ۱۷ شهریور و جنایت رژیم پهلوی علیه مردم
✌️💔
لعنت به خودت ولیدرت وباندفاسدغربگرایان داخلی که هشت سال بی وقفه از روحانی وتصمیمات ابلهانه وخائنانه اش حمایت کردید😡
#اصلاحات_سفاهت
#روحانی_خاتمی
بدان که این ماه معروف به نحوست است و برای رفع نحوست هیچ چیز بهتر از صدفه دادن و ادعیه و استعاذات وارده نیست. اگر کسی بخواهد که محفوظ بماند از بلاهای نازله در ماه صفر هر روز ده مرتبه این دعا را بخواند:
«یَا شَدِیدَ الْقُوی یَا شَدِیدَ الْمِحَالِ، یَا عَزِیزُ یَا عَزِیزُ، ذَلَّتْ بِعِزَّتِکَ جَمِیعُ خَلْقِکَ، فَاکفِنِی شَرَّ خَلْقِک، یا مُجمِلُ یا مُنعِمُ یا مُفضِلُ، یا لاَ إِلَهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحَانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ، فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَ نَجَّیْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَلِکَ نُنْجِی الْمُوءْمِنِینَ، وَ صَلَّی اللّه ُ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطِیِّبِینَ الطاهِرین».
📚 منبع:
🔹 مفاتیح الجنان شیخ عباس قمی
🔹 خلاصة الاذکار فیض کاشانی
╭─┅─•🍃🌸🍃•─┅─╮
https://eitaa.com/joinchat/363528262C25d43205a3
╰─┅─•🍃🌸🍃•─┅─╯
💠 چرا هر روز به کربلا نمی روی؟
🔷 سدیر بن حکیم می گوید: امام صادق عليه السلام فرمود: «اى سَدير! قبر حسين عليه السلام را در هر روز، زيارت مى كنى؟».
گفتم: فدايت شوم، نه!
فرمود: «چه قدر جفاكاريد!».
فرمود: «او را هفته اى يك بار، زيارت مى كنيد؟».
گفتم: نه.
فرمود: «در هر ماه، چه طور؟».
گفتم: نه.
فرمود: «در هر سال، چه؟».
گفتم: گاه، چنين مى شود.
فرمود: «اى سَدير! چه قدر به حسين عليه السلام جفا مى كنيد! آيا نمى دانى كه خداى عزوجل، دو هزار هزار فرشته پريشان غبارآلود دارد كه مى گِريند و زيارت مى كنند و خسته نمى شوند. چه مى شود اى سَدير كه قبر حسين عليه السلام را در هر هفته، پنج بار و در هر روز، يك بار، زيارت كنى؟».
گفتم: فدايت شوم! ميان ما و او فرسنگ ها راه است.
امام عليه السلام به من فرمود: «به بالاى بام خانه ات برو. سپس به راست و چپ ، توجّه كن و آن گاه، سرت را به سوى آسمان، بالا ببر و به سوى قبر حسين عليه السلام رو كن و بگو: « السَّلامُ عَلَيكَ يا أبا عَبدِ اللّهِ، اَلسَّلامُ عَلیکَ یابنَ رَسُولِ اللهِ السَّلامُ عَلَيكَ ورَحمَةُ اللّهِ وبَرَكاتُه» برايت، يك زيارت نوشته مى شود و زيارت، [معادل] يك حج و عمره است».
[پس از آن،] گاه در يك ماه، بيش از بيست بار، آن را به انجام مى رساندم.
🔻كامل الزيارات ، ص 481
الكافي (ط - الإسلامية)، ج4، ص: 589
البلد الأمين و الدرع الحصين،ص: 275
الوافي، ج14، ص: 1579
وسائل الشيعة، ج14، ص: 494
مرآة العقول في شرح أخبار آل الرسول، ج18، ص: 319
بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج98، ص: 365
مستدرك الوسائل و مستنبط المسائل، ج10، ص: 306
❎ برخی بزرگان معاصر سفارش می فرمودند هر روز این عمل صورت گیرد و ثوابش به محضر امام عصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف تقدیم شود.
✅ @Aminikhaah
🔴 ۶۲ گلوله سهم کسی که کاشف مهره های تقلبی انقلاب بود...
شهید بهشتی در وصفش گفته بود؛ #دکترآیت ۳۰ سال از ماجلوترفکرمیکند!
#بصیرت_ترور
#نفاق_موسوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوک MI6 از نشر تصاویر جاسوس هایشان در یک سریال تلویزیونی و واکنش توییتری سفیرشان بار دیگر یأس و شکست دشمن و اشراف اطلاعاتی دقیق ایران را به رخ کشید ...
🎼🎵بشنوید صوت ماندگار شهید بهشتی..
#گاندو
هدایت شده از موسسه مصاف
مقایسه آمار کرونایی در ایران و چند کشور درگیر کرونا
مدتی است که گفته میشود: «اگر ما تعامل بهتری با دنیا داشتیم امکانات بیشتری (مثل واکسن و دارو) وارد میکردیم و تا به این اندازه درگیر مرگ هموطنان نمیشدیم.»
برای سنجش «صحت» این گزاره، «تعداد مرگ ناشی از کرونا» نسبت به «جمعیت» هشت کشور آمریکا، برزیل، روسیه، آلمان، فرانسه، ایتالیا، انگلستان و اسپانیا را با «ایران» مقایسه میکنیم.
با سنجش «تعداد مرگ ناشی از کرونا» با «جمعیت» هر کشور میتوان میزان «موفقیت هر کشور» را سنجید.
نکته: در این تحقیق «جمعیت» کشورها مطابق آمار سال ۲۰۱۹ و تعداد «کروناییهای فوت شده» از سایت worldometers.info استخراج شده که مربوط به ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ است که تعداد «مرگ ناشی از کرونا» در ایران حدود ۱۰۰ هزار نفر بود.
۱. مقایسه آمریکا با ایران:
جمعیت آمریکا حدود ۳۲۸ میلیون نفر و جمعیت ایران حدود ۸۳ میلیون نفر است یعنی ۳ برابر و ۹۵ صدم بیشتر از ایران است یعنی تقریبا ۴ برابر ایران. مرگ ناشی از کرونا در آمریکا حدود ۶۴۰ هزار نفر و در ایران حدود ۱۰۰ هزار نفر است.
با توجه به اینکه جمعیت آمریکا حدود ۴ برابر ایران است اگر «امکانات پزشکی» و «دسترسی به منابع» در هر دو کشور آمریکا و ایران «مساوی» باشد، آمریکا باید حداکثر ۴۰۰ هزار کشته میداد (چون جمعیت آن ۴ برابر ایران است پس کشتههای آن حداکثر ۴ برابر ایران میتواند باشد) اما الان حدود ۶۴۰ هزار نفر کشته داده است. یعنی مدیریت آمریکا ۶۲ درصد بدتر بوده است.
۲ـ مقایسه برزیل با ایران:
جمعیت برزیل حدود ۲۱۱ میلیون نفر یعنی حدود دو و نیم برابر ایران (به صورت دقیق ۲.۵۴ برابر ایران است). اما «مرگ ناشی از کرونا» در برزیل حدود ۵۷۰ هزار نفر است.
با توجه به دو و نیم برابر بودن جمعیت برزیل، باید حداکثر ۲۵۰ هزار کشته میداد اما الان حدود ۵۷۰ هزار نفر کشته داده است. یعنی مدیریت برزیل ۱۲۵ درصد بدتر بوده است.
۳. مقایسه روسیه با ایران:
جمعیت روسیه حدود ۱۴۵ میلیون نفر یعنی حدود ۱.۷۵ برابر ایران است. مرگ ناشی از کرونا در روسیه حدود ۱۷۳ هزار نفر بوده. یعنی «مرگ ناشی از کرونا» نسبت به «جمعیت» در مورد روسیه و ایران تقریبا یکسان است و مدیریت روسیه فقط یک درصد بهتر از ایران بوده است. این را در نظر بگیرید که روسیه دارای تکنولوژی ساخت واکسن است و مقداری هم به ایران داده.
۴. مقایسه آلمان و ایران:
جمعیت آلمان حدود ۸۳ میلیون نفر و با ایران برابر است. مرگ ناشی از کرونا در آلمان حدود ۹۲ هزار نفر بوده که کمی کمتر از ایران است. یعنی آلمان با همه امکاناتی که دارد، فقط ۸ درصد بهتر از ایران مدیریت کرده است.
۵. مقایسه فرانسه و ایران:
جمعیت فرانسه حدود ۶۷ میلیون نفر و ۱۹ درصد از ما کمتر است اما تعداد مرگ ناشی از کرونا در فرانسه حدود ۱۱۳ هزار نفر بوده. یعنی با جمعیت کمتر اما مرگ کرونایی بیشتر.
اگر «امکانات پزشکی» و «دسترسی به منابع» در هر دو کشور فرانسه و ایران «مساوی» باشد باید حداکثر ۸۰ هزار کشته میداد اما الان ۱۱۳ هزار نفر کشته داده. یعنی مدیریت فرانسه ۴۹ درصد بدتر بوده است.
۶. مقایسه ایتالیا و ایران:
جمعیت ایتالیا حدود ۶۰ میلیون نفر و ۲۸ درصد از ایران کمتر است اما تعداد مرگ ناشی از کرونا در ایتالیا حدود ۱۲۸ هزار نفر بوده. یعنی با جمعیت کمتر اما مرگ کرونایی بیشتر.
اگر «امکانات پزشکی» و «دسترسی به منابع» در هر دو کشور ایتالیا و ایران «مساوی» باشد ایتالیا باید حداکثر ۷۲ هزار کشته میداد (چون جمعیت آن ۲۸ درصد کمتر از ایران است و باید ۲۸ درصد از ۱۰۰ هزار کشته در ایران، کمتر کشته میداد) اما حدود ۱۲۸ هزار نفر کشته داده است. یعنی مدیریت ایتالیا ۷۷ درصد بدتر بوده است.
۷. مقایسه انگلیس و ایران:
جمعیت انگلستان حدود ۵۶ میلیون نفر و ۳۳ درصد از ما کمتر است اما تعداد مرگ ناشی از کرونا در انگلستان حدود ۱۳۱ هزار نفر بوده. یعنی با جمعیت کمتر اما مرگ کرونایی بیشتر.
اگر «امکانات پزشکی» و «دسترسی به منابع» در هر دو کشور انگلیس و ایران «مساوی» باشد باید حداکثر ۶۷ هزار کشته میداد (چون جمعیت آن ۳۳ درصد کمتر از ایران است و باید ۳۳ درصد از ۱۰۰ هزار کشته در ایران، کمتر کشته میداد) اما الان نزدیک دو برابر یعنی ۱۳۱ هزار کشته داده است. یعنی مدیریت انگلیس ۹۴ درصد بدتر بوده است.
۸. مقایسه اسپانیا و ایران:
آخرین کشوری که وضعیت ایران با آن مقایسه میشود اسپانیاست که حدود ۴۷ میلیون نفر و ۴۳ درصد از ایران کمتر است.
اگر شرایط ایران و اسپانیا مساوی فرض شود باید حداکثر ۵۶ هزار کشته میداد اما الان ۸۳ هزار کشته داده است. یعنی مدیریت اسپانیا ۴۶ درصد بدتر بوده است.
☑️ @Masaf
دعای هفتم صحیفه سجادیه:
۱. یا مَنْ تُحَلُّ بِهِ عُقَدُ الْمَکارِهِ، وَ یا مَنْ یفْثَأُ بِهِ حَدُّ
الشَّدَائِدِ، وَ یا مَنْ یلْتَمَسُ مِنْهُ الْمَخْرَجُ إِلَی رَوْحِ الْفَرَجِ.
۲. ذَلَّتْ لِقُدْرَتِک الصِّعَابُ، وَ تَسَبَّبَتْ بِلُطْفِک
الْأَسْبَابُ، وَ جَرَی بِقُدرَتِک الْقَضَاءُ، وَ مَضَتْ عَلَی
إِرَادَتِک الْأَشْیاءُ.
۳. فَهِی بِمَشِیتِک دُونَ قَوْلِک مُؤْتَمِرَةٌ، وَ بِإِرَادَتِک
دُونَ نَهْیک مُنْزَجِرَةٌ.
۴. أَنْتَ الْمَدْعُوُّ لِلْمُهِمَّاتِ، وَ أَنْتَ الْمَفْزَعُ فِی الْمُلِمَّاتِ،
لَا ینْدَفِعُ مِنْهَا إِلَّا مَا دَفَعْتَ، وَ لَا ینْکشِفُ مِنْهَا إِلَّا مَا
کشَفْتَ
۵. وَ قَدْ نَزَلَ بی یا رَبِّ مَا قَدْ تَکأَّدَنِی ثِقْلُهُ، وَ أَلَمَّ
بیمَا قَدْ بَهَظَنِی حَمْلُهُ.
۶. وَ بِقُدْرَتِک أَوْرَدْتَهُ عَلَی وَ بِسُلْطَانِک وَجَّهْتَهُ إِلَی.
۷. فَلَا مُصْدِرَ لِمَا أَوْرَدْتَ، وَ لَا صَارِفَ لِمَا وَجَّهْتَ، وَ
لَا فَاتِحَ لِمَا أَغْلَقْتَ، وَ لَا مُغْلِقَ لِمَا فَتَحْتَ، وَ لَا
مُیسِّرَ لِمَا عَسَّرْتَ، وَ لَا نَاصِرَ لِمَنْ خَذَلْتَ.
۸. فَصَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ افْتَحْ لِی یا رَبِّ بَابَ
الْفَرَجِ بِطَوْلِک، وَ اکسِرْ عَنِّی سُلْطَانَ الْهَمِّ بِحَوْلِک، وَ
أَنِلْنِی حُسْنَ النَّظَرِ فِیمَا شَکوْتُ، وَ أَذِقْنِی حَلَاوَةَ
الصُّنْعِ فِیمَا سَأَلْتُ، وَ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْک رَحْمَةً وَ
فَرَجاً هَنِیئاً، وَ اجْعَلْ لِی مِنْ عِنْدِک مَخْرَجاً وَحِیاً.
۹. وَ لَا تَشْغَلْنِی بِالاهْتِمَامِ عَنْ تَعَاهُدِ فُرُوضِک، وَ
اسْتِعْمَالِ سُنَّتِک.
۱۰. فَقَدْ ضِقْتُ لِمَا نَزَلَ بییا رَبِّ ذَرْعاً، وَ امْتَلَأْتُ
بِحَمْلِ مَا حَدَثَ عَلَی هَمّاً، وَ أَنْتَ الْقَادِرُ عَلَی کشْفِ
مَا مُنِیتُ بِهِ، وَ دَفْعِ مَا وَقَعْتُ فِیهِ، فَافْعَلْ بیذَلِک
وَ إِنْ لَمْ أَسْتَوْجِبْهُ مِنْک، یا ذَا الْعَرْشِ الْعَظِیمِ.