🌸🍃🌸🍃🌸
🍃🌸🍃🌸
🌸🍃🌸
🍃🌸
#سلام_آقای_من💚💚
🍃🌸دستمان را تو گرفتی که بياييم به راه
❤️🍃ولی افسوس که ما در ته چاهيم هنوز😔
🌹تعجیل درفرج #پنج صلوات🌹
🔴 سخنان ٤٩ سال پیش رهبر انقلاب در خصوص کنگره جهانی اربعین
🔻چهل و نه سال پیش، یعنی زمانی که هنوز مراسم اربعین، به شکوه امروز شکل نگرفته بود، حضرت آیتالله خامنهای در سال ۱۳۵۲ مصادف با روز جمعه ۲۰ صفر سال ۱۳۹۴ هجری قمری در جریان سلسله جلساتی در مسجد امام حسن (ع) در مشهد مقدس که به شرح و تفسیر خطبههای نهجالبلاغه اختصاص داشت، بهمناسبت تقارن با شب اربعین حسینی، تحلیلی تاریخی و جامع از چرایی اهمیت زیارت اربعین ارائه دادند. این بیانات را به شرح زیر میخوانیم:
🔹میدانید یکی از علائم ایمان زیارت اربعین است؟ بنده نمیدانم این روایت چقدر صحیح است، اصراری هم ندارم که بگویم معنای این روایت همین است که من گمان کردهام، واقعش هم این است که احتمال میدهم معنایش یکی از شقوق و احتمالات دیگری باشد که در این زمینه بیان میشود؛ امّا اگر این احتمال هم که من میگویم باشد، مؤیّد فراوانی دارد؛ «زیارة الاربعین».
🔸شیعه یک جمع متفرقی بود. یک جامعهای بود که در یک جا، در یک مکان زندگی نمیکردند. در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند، اطراف و اکناف بلاد. اما یک روح در این کالبد متفرق و در این اجزا متشتت در جریان بود.
🔹مثل دانههای تسبیح یک رشته و یک نخ همه اینها را به هم وصل میکرد. چه بود آن رشته؟ رشته اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبری عالی تشیع یعنی امام. همه این رشتهها به آنجا متصل میشد. قلبی بود که به همه اعضا فرمان میداد. و به این ترتیب تشیع یک سازمان و یک تشکیلاتی بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما بودند کسانی که از حال همه با خبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب بود، فریاد زدنشان از روی دستور بود، سکوتشان بر طبق نقشه بود.
🔸همه چیزشان با حساب بود. فقط یک عیبی کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر، شیعیان یک منطقه البته یکدیگر را میدیدند. اما یک کنگره جهانی لازم بود برای شیعیان روزگار ائمه (ع).
🔹این کنگره جهانی را معین کردند. وقتش را هم معین کردند. گفتند در این موعد معین در آن کنگره هر کس بتواند شرکت کند. آن موعد روز اربعین است و جای شرکت، سرزمین کربلا است. چون روح شیعه روح کربلایی است، روح عاشورایی است. در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است. شیعه هر جا که هست دنبالهروی عاشورای حسین است. این هم که میبینی همه جا این تپشهایی که در شیعه مشهود شده، از آن مرقدِ پاک ناشی شده. این شعلههایی بوده که از آن روح مقدس و پاک و از آن تربت عالی مقدار سرکشیده. به جانها و روحها رسیده. انسانها را به گلولههای داغی تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده.
🔸بنابراین مسئله اربعین یک مسئله مهمی است، اربعین یعنی میعاد شیعیان در یک کنگره بینالمللی و جهانی برای سرزمینی که خودش خاطرهانگیز است آن سرزمین. سرزمین خاطرهها است، خاطرههای باشکوه، خاطرههای عزیز، سرزمین شهدا، مزار کشتهشدگان راه خدا، اینجا جمع بشوند تشیع، پیروان تشیع و دست برادری و پیمان وفاداری هر چه بیشتر بدهند.
🔹اگر امروز هم بتوانند شیعیان آن سرزمین پاک و مقدس را یک چنین میعادی قرار بدهند. البته بسیار کار بجا و جالبی خواهد بود و همین دنبالهگیری از راهی است که از ائمه هدی (ع) به ما ارائه دادند.
🔻سخنرانی در مسجد امام حسن مجتبی (ع) / مشهد ۲۴ اسفند ۱۳۵۲
🌿🌿🌿🌿🌿🌿
#ثروت و غنۍ شدن
برای رسیدن به ثروت بعد از نماز عشاء سوره های #شمس #لیل و #کافرون و #توحید و #ناس و #فلق را به ترتیب هر کدام هفت مرتبه بخواند
🔰 سپس هفت مرتبه بگوید
《 اللهُمَّ اَجْعَلْ لی مِنْ اَمْرِی فَرَجَاً وَ مَخْرَجا ً 》
سپس بخوابد
🔴در اواخر شب این اعمال را انجام دهد.
در شب اول تا شب ششم مال فراوانی به او خواهد رسید اگر به او نرسد به شرایط عمل نکرده است
📚 منتخب الختوم صفحه ۴۱ و ۴۲
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
کانال خواص سوره ها 👇👇👇👇
@MA2021my
88-Tasharofe Masjede Sahleh_Sahlavi.mp3
5.55M
▫️ای که با آوردن نامت گره وا میشود!
#داستان_تشرف شیخ جواد سهلاوی خادم مسجد سهله، به محضر امام عصر علیه السلام.
📚 به نقل از مرحوم آیت الله #ناصری
📚 اجساد جاویدان ص۴۲
#مسجد_سهله
.
🔰مدیر فتنهگر؛ محبوب
مدیر انقلابی؛ مغضوب
🔸سکوت و انفعال دولت و مجلس درباره ابقای سلاحورزی/ چرا مجلس در این مورد به دولت فشار نمیآورد؟!
در ماجرای عزل معاون سیاسی وزیر کشور علاوه بر ضعف آشکار دولت در پذیرش فشار مجلس، سوال جدی از مجلس هم این است که چرا در حالی که مجلس نسبت به حضور فردی مثل سلاح ورزیِ حامی اغتشاشات گذشته، در یک جایگاه حساس و مهم مدیریت اقتصادی، هیچ دغدغه ای نداشته و حتی از وزیر صمت سوال هم نپرسیده است، چندین ماه است وقت و انرژی خود را روی رفتن یک مدیر انقلابی و جهادی و کاربلد از وزارت کشور متمرکز کرد؟ فشاری که در نهایت منجر به برکنارشدن این مدیر کارآمد شد.
🔹 در شرایطی که فردی مثل سلاح ورزی همچنان در مدیریت اتاق بازرگانی است و حتی نمایندگان با اجازه و تاکید رئیس مجلس به جلساتی که او حضور دارد می روند و به او رسمیت می بخشند. این اتفاق برملا کننده یک ضعف گفتمانی یا عملکردی در دولت و مجلس است.
🔹در نهایت محمدرضا غلامرضا در مقطع حساس پیش از انتخابات به دلیل صدور بخشنامه ای به استانداران و فرمانداران به منظور جلوگیری از دخالتهای بیجای بعضی نمایندگان در روند انتخابات و انتصابات، از کار برکنار شد.
😒
💠 با «قرآن کریم» نورانی شویم
سوره مبارکه فرقان آیه ۶۵
وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا اصْرِفْ عَنَّا عَذَابَ جَهَنَّمَ إِنَّ عَذَابَهَا كَانَ غَرَامًا
و (بندگان خدا) آنانی هستند كه مىگويند پروردگارا !
عذاب جهنّم را از ما بازگردان كه عذاب آن دامنگير است.
🔰ملت حسینی، انقلاب حسینی، ایران حسینی
🔸آمار شگفتآور از حضور مردم در عزاداریهای محرم و استقبال از اربعین
🔹علی رغم روایتهای متکثر جریان سکولار و غربگراها از وضعیت دینداری ایرانیان، گرایش مردم به دین، ارزشها، خدا، پیامبر(ص)، امیرالمومنین، اهل بیت(ع)، امام حسین(ع) و عاشورا، بعد از انقلاب و در عصر جمهوری اسلامی بیشتر شده است. گرایش مردم به دین در چهار دهه اخیر افزایش تصاعدی و جهشی و لگاریتمی داشته است و این افزایش قابل توجه را هم با «نظرسنجی» و هم با منطق دیگری که ارزیابی «ترندها» و بررسی «روندها» است میتوان اثبات کرد.
🔻فعالشدن مکانیزم دفاعی جامعه علیه تبلیغات ضدمذهبی در محرم امسال
در مورد شور عجیب مردم در محرم امسال دکتر میثم ظهوریان کارشناس سیاستگذاری عمومی معتقد است افزایش چشمگیر تعداد منازل و افراد سیاهپوش ماه محرم امسال نوعی فعال شدن مکانیسم دفاعی جامعه در برابر جریانهای ضددینی است.
🔹ظهوریان می گوید: جنس ساختاربندی جامعه ایرانی از قدیم الایام مبتنی بر اندیشه دینی سازماندهی شده است. اگرچه در مواردی تلاش شده برای این مقوله جایگزینی اتفاق بیفتد، اما در واقعیت هیچ کدام از این سازماندهیهای اجتماعی مدرن و شبه مدرن نتوانسته جایگزین مناسبی برای شکل سازماندهی اجتماعی دینی ایجاد کند.
🔹دین همواره و به انحای مختلف در معرض حمله جریان شبهروشنفکر بوده است که بخشی از آن در اتفاقات سال قبل ضمن کنشهای نمادین ضددین از جمله آتش زدن پرچم هیئتها، کشف حجاب و توهین به نمادهای دینی و ملی مشهود بود.
🔹اینها تلاشی برای اعتبارزدایی از سازماندهی اجتماعی دینی در ایران است، اما جامعه ایرانی به طور درونی درک میکند هیچ شکل قابل قبولی برای این روابط مبتنی بر نظام دینی که میان اقشار مختلف شهروندان اعم از دینمدار یا گروههای دیگر پذیرفته شده است وجود ندارد.
🔹بنابراین در محرم امسال شاهد این بودیم که مردم با شکل مستقیم و پرحجمتری از مناسک و نمادهای دینمدارانه استفاده میکنند و نشان میدهد که به نظم اجتماعی مبتنی بر سازماندهی دینی اعتقاد و تأکید دارند.
🔹دین به غیر از جنبه رفتاری، در لایههای عمیق تری مثل باورها و نگرشها هم جاری است، بنابراین به فراخور این موضوع، حتی افرادی که در مواقعی دچار تغییر در رفتار میشوند در عمق ذهنشان نسبت به حقایق دین اعتقاد دارند و کنشگری میکنند.
🔹در سال ۱۳۸۸ جریان فتنه با ابزار دین و نمادهای اسلامی به مواجهه با رکن جمهوریت نظام پرداخت، اما در عاشورای همان سال با حمله به نمادهای دینی مردم، چهره واقعیاش را نشان داد. اینجاست که آن بخش از جامعه که شاید در ظاهر فتنهگران را قبول داشتند، براساس باورها، در مقابل آشوبگران به دفاع از هویتشان پرداختند.
🔹در سال ۱۴۰۱ اما جریان شبه روشنفکری داخلی و خارجی مستقیم بر ضد دین ورود میکنند؛ اما مردم ایران نشان دادهاند ممکن است در لایههای ظاهری و رفتاری دچار برخی تغییرات شوند، اما در لایه باورها و نگرش، عمیقاً دیندار هستند و این مسئله تضمینکننده استمرار حرکت آنها در مسیر سازماندهی اجتماعی موفق مبتنی بر دین است.
🔻آمار شگفتانگیز افکارسنجیها درباره محرم امسال
علاوه بر همه اینها، افکار سنجیهای صورت گرفته طی همین ایام محرم امسال نشان داد تحلیلهای پیش گفته کاملا منطبق بر واقعیات جامعه ایرانی است. حجتالاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با انتشار اطلاعنگاشتی نوشت: نتایج پژوهشها و افکارسنجیها درباره میزان ارادت مردم ایران به سیدالشهدا(ع) شگفتانگیز است. در تازهترین افکارسنجی که همکاران ما در مؤسسه بینا در کنار ایسپا انجام دادهاند، ۷۲ درصد مردم ایران مشتاق حضور در پیادهروی اربعین هستند و ۴۶ درصد از مردم هم در دهه محرم هرشب به محافل عزای حسینی رفتهاند.
🔹همچنین دکتر میثم مهدیار در صفحه توئیتر خود آمارهایی از نظرسنجی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در همین موضوع منتشر کرد. «میزان حضور در مراسمهای محرم حدود ۷۵ درصد بوده است. نکته جالب شکاف میان فضای آنلاین و واقعیت میدانی است: در حالیکه ۷۵درصد مردم حضور در مناسک جمعی را تجربه کرده اند فقط ۳درصد مردم درباره محرم در رسانهها و شبکههای اجتماعی تولید محتوای کردهاند.
🔹میزان این حضور در آئینهای عاشورایی البته یکسان نبودهاست. حدود ۵۰درصد از شرکت کنندگان(۳۵ درصد از مردم) تمام دهه را به عزاداری پرداختهاند. مابقی کمتر از ۱۰روز در عزاداریها شرکت کردهاند.
🔹موضوع بعدی میزان و نوع مشارکت شخصی در برپایی عزاداری هاست. حدود ۶۵درصد مردم خود در برگزاری آیینها مشارکت داشتهاند و بیشترین نوع مشارکت هم تهیه و توزیع نذری بودهاست. رفتن به تکیه، هیئت و... بیشترین فراوانی را در شیوه عزاداری داشته است.»
🌺
🪐با ظهور بدعتها سنتها از ميان مى رود
#نهج_البلاغه
◽️وَمَا أُحْدِثَتْ بِدْعَةٌ إلاَّ تُرِکَ بِهَا سُنَّةٌفَاتَّقُوا الْبِدَعَ، والْزَمُوا الْمَهْيَعَ، إنَّ عَوَازِمَ الاُْمُورِ أَفْضَلُهَا، وَإنَّ مُحْدِثَاتِهَا شِرَارُهَا
🟤هيچ بدعتى ايجاد نشد، مگر اين که سنّتى با آن متروک گشت بنابراين از بدعتها بپرهيزيد و راه راست و روشن را رها نکنيد; چرا که سنتهاى ريشه دار پيشين (اسلام)، برترين امور است، و بدعتها بدترين کارهاست
✍از آنچه در بالا گفته شد اين واقعيت آشکار گشت که چگونه هرگاه بدعتى گذارده شود، سنّتى ترک مى شود، و چگونه بدعتها بدترين امور است; زيرا اگر به افراد اجازه داده شود که هر کدام با سليقه و فکر ناقص خود چيزى را بر دين بيفزايد يا چيزى از آن را کم کند، در يک مدّت کوتاه، حقايق و احکام دين دگرگون مى شود، و اصالت و اعتبار خودرا از دست مى دهد، و يک مشت افکار و خيالات واهى جاى تعليمات اصيل دين را مى گيرد، و سرابها جاى چشمه هاى زلال آب خواهد نشست.نوآوريها اگر از طريق دقت و تحقيق بيشتر در ادلّه احکام شرع باشد و حقايق تازه اى به کمک کتاب و سنّت و دليل قاطع عقل کشف شود، نه تنها بدعت نيست بلکه سبب شکوفايى و بالندگى آيين خداست، و به تعبير ديگر : کشف، چيز تازه اى است و إلاَّ مکشوف، در آيين خدا از قبل بوده است. ولى اگر ذوق و سليقه هاى شخصى و استحسانات ظنّى پايه و اساس نوآوريهاى دينى باشد، جز گمراهى و ضلالت و مسخ شدن چهره دين نتيجه اى نخواهد داشت.
📘#خطبه_145
@nahjol_balagheh
🔴 اعتراض جدی مهدی جمشیدی، پژوهشگر مسائل فرهنگی به رئیس دانشگاه آزاد در مورد #روزنامه_نفوذی_فرهیختگان
خطر انحراف انقلاب اسلامی ما به یک بینش ملی گرایانه خیلی بالاست.
ملیت برای ما محترم است، وطن برای ما محترم است، اما نه به عنوان مبدا و اصل بلکه به عنوان مسئله درجه دوم.
آنچه برای ما به عنوان اصل و ارزش نخستین و مبدا و سرچشمهی ارزشهای دیگر مطرح است، اسلام است و اسلام است و اسلام!
شهید مظلوم دکتربهشتی
🔰#امام_حسین عليهالسلام: لا اَفْلَحَ قَوْمِ اشْتَرَوْا مَرْضاةَ الْمَخْلُوقِ بِسَـخَطِ الْخـالِقِ؛
🔹ملّتى كه خشنودى مردم را با خشم خدا معامله كند، هرگز رستگار نخواهد شد.
📚عوالم: ج۱۷، ص۲۳۴
#احادیث