هدایت شده از عطرولایت
• بار خـدایا!
آیا شـود که این دل محجـوب و ایـن قلـب منکـوس را به خـود آری؟ و این غافـل فرو رفـته در ظلـمات طبـیعت را به عالم نـور کشـانی؟ و بـُتهای دل را به دسـت قـدرت خود در هم شـکنی، و غبار تن را از پیـش چشـم فرو ریزی؟
بار الها!
ما به امانـت تو خیـانت کردیم، و فطـرت اللّه را به تصـرف شیـطان پلیـد دادیم، و از فطـرت الهیّه محجـوب شدیم؛ و ترسـم که کم کم، با این سیر طبـیعی و سلـوک شیـطانی، از فطرت الهی یکـسره بیـرون آییم، و خانه را یکـجا به تصـرف شیطان و جـنود آن و جهل و جنـود آن دهیم ...
پروردگارا!
تو خـود از ما دستـگیری کن! ما طاقت مقاومـت نداریم، مگر لطـف تو دستی گیرد ... انَّک ذُوالفَضلِ العَظِیمِ.
امام روح الله
| شرح حدیث جنود عقل و جهل )
⭕️ گلایه ای دوستانه با بردار گرامی ، جناب آقای حسین شریعتمداری
🔺جناب آقای حسین شریعتمداری ، طی مقاله ای با عنوان "دولت بی سر" در روزنامه کیهان ، به نقل از روایتی از امیر المومنین (ع) می نویسند :« انَّهُ لَابُدَّ لِلنَّاسِ مِنْ أَمِيرٍ بَرٍّ أَوْ فَاجِرٍ؛ از داشتن امیر (رئیسدولت) چارهای نیست، خواه نیکوکار و خواه بدکار باشد .»
🔺اشتباه جناب آقای شریعتمداری در این است که امیر ـ رئیس حکومت ـ را به رئیس دولت ترجمه کرده و سپس با این ترجمه اشتباه خود ، نتیجه گرفته که رئیس جمهور چه یک فرد فاجر و فاسد باشد و یا عادل ، فرقی نمی کند و در هر صورت باید او را تحمل کرد !
🔺امیر در کشورهایی مانند لبنان و عراق ، همان رئیس دولت می باشد ؛ اما در جمهوری اسلامی ایران ، " امیر " همان مقام معظم رهبری است . لبنان و عراق از وجود ولی فقیه که مسلط بر قوای سه گانه است ، و اکثریت مردم نیز گوش به فرمان ایشان هستند ، محرومند . بنا بر این ، مجبورند رئیس دولت را چه عادل باشد و چه فاجر ، بپذیرند .
🔺اشتباه دیگر جناب آقای شریعتمداری آن است که وضعیت جمهوری اسلامی ایران را با لبنان و عراق ، مشابهت سازی کرده و سپس نتیجه گرفته که توطئه آمریکا در لبنان و عراق برای استعفای رئیس دولت به منظور بی ثبات سازی اوضاع سیاسی آن کشورها ، قرار است در ایران هم تکرار شود و با کنار رفتن رئیس دولت ( حسن روحانی ) در ایران هم بی ثباتی سیاسی به وجود آید !
🔺این در حالی است که وضعیت جمهوری اسلامی ایران ، با لبنان و عراق ، از زمین تا آسمان تفاوت دارد . اولاً کنار رفتن رئیس جمهور فعلی در ایران ـ همان رئیس جمهوری که میزان محبوبیتش به زیر پنج درصد رسیده ـ نه تنها باعث هیج گونه بی ثباتی سیاسی نخواهد شد ، بلکه باعث خوشحالی گسترده مردم نیز خواهد شد .
ثانیاً ، برکناری رئیس جمهور در جمهوری اسلامی ایران ، از کانال های قانونی که در قانون اساسی پیش بینی شده ، صورت می گیرد . یعنی همان روالی که مقام معظم رهبری هم در پیام 7 خرداد 99 خود به نمایندگان مجلس به آن اشاره کردند و هم در سخنان 22 تیر 99 خود با نمایندگان مجلس . و طی دو ماه ، دو بار به مسئله سؤال و استیضاح اشاره و بر آن تأکید کردند . یعنی برکناری رئیس جمهور ، در یک روال کاملاً عادی و قانونی صورت می پذیرد .
🔺به راستی مسئول وضعیت در آستانه انفجار جامعه کیست ؟ آیا دولتی که هر روز قیمت دلار و سکه و ماشین و لوازم خانگی و مسکن و مایحتاج روزمره مردم را افزایش می دهد ، در طی یک ماه اخیر بورس را حدود 30 درصد به سقوط کشانده ، واردات بی رویه و قاچاق کالاها به صورت سرسام آوری ادامه دارد ، هیچ نظارت جدی در بازار دیده نمی شود و ... آیا مسئول چنین وضعیتی بجز شخص آقای حسن روحانی است ؟
🔺بنا براین اگر دلسوزان نظام می خواهند جامعه به مرز انفجار نرسد ، راه آن ، برکناری هر چه سریعتر رئیس جمهور است .
🔺البته برخی می گویند باید به دولت کمک کرد و آن را از طریق وضع قوانین محکم و نظارت مستمر ، وادار کرد تا کارها را انجام دهد. اما این افراد توجه ندارند رئیس جمهوری که طی هفت سال گذشته نشان داده به هیچ عنوان قصد اجرای قوانین مصوب مجلس را ندارد ، چگونه می خواهند وی را وادار به تمکین از قانون کنند ؟
🔺جناب آقای شریعتمداری ! جنابعالی در بخش دیگری از مقاله خود نوشته اید : « طرح توطئهآمیز «دولت بیسر» علیه جمهوری اسلامی ایران هم کلید خورد و به صحنه آمد و به یقین میتوان گفت که ایران اسلامی اصلیترین هدف آن بوده است چرا که ایران خاستگاه، اردوگاه و پشتیبان نهضت مقاومت در سراسر منطقه و جهان است. بنابراین به آسانی میتوان نتیجه گرفت توطئه یاد شده، قبل از همه روی ایران اسلامی که خاستگاه و اردوگاه اصلی مقاومت است هدفگذاری شده و به صحنه آمده باشد.»
🔺جناب آقای شریعتمداری ! در طی هفت سال گذشته ، چه کسی در جمهوری اسلامی ایران مهمترین مانع بر سر راه تقویت اردوگاه مقاومت علیه رژیم صهیونیستی و نوکران آمریکا بوده است ؟ آیا غیر از شخص آقای حسن روحانی آدرس دیگری هم می توانید بدهید ؟!
🔺بنا بر این اگر دلمان برای تقویت اردوگاه مقاومت هم می سوزد ، نزدیکترین راه ، کنار گذاشته شدن هرچه سریعتر جناب حسن روحانی است .
ارادتمند : کامران غضنفری
کاری به سیاست ندارم
ولی چرا باید خیال رییس جمهور از استیضاح نشدن راحت باشه؟
نه فقط روحانی بلکه رییس جمهورای قبلیم ۴ سال دوم رو با خیال راحت و بدون نگرانی از مواخذه هرکاری دلشون خواسته کردن
بالاخره کی و کجا این تابو شکسته میشه؟
🔴 آیا روحانی #استیضاح خواهد شد؟
🔷 داوود مدرسی یان
🔻قبل از پاسخ به سؤال فوق، بهتر است به چند سؤال پاسخ دهیم:
1️⃣ آیا ادامه این دولت سود کشور است؟
🔹معتقدم «بود و نبود» این دولت مساوی نیست و هرلحظه ادامه این دولت به ضرر کشور است و نبودش بهتر است. سابق فکر می کردیم که دولت تدبیر کشور را رها کرده، اما بعد از قرائن و شواهد متعدد به این نتیجه رسیده ایم که خیر؛ حرکت این دولت به سمت نابودی مملکت است و یک جریان نفوذی در درون دولت، کشور را به لبه پرتگاه برده و اگر توانشان برسد براندازی از درون را رقم می زنند. این ها همان هایی هستند که سال 88 کشور را به لبه پرتگاه بردند! آن زمان قدرتی نداشتند حالا که قدرت دست شان است. لذا ادامه حیات این دولت هیچ خیر و نقطه مثبتی برای مردم و نظام و کشور نخواهد داشت.
2️⃣ آیا مصلحت کشور در ادامه دولت نیست؟
🔹نگاه مصلحت اندیشانه به مسائل همیشه مناسب نیست. بالاخره اصل استیضاح در قانون اساسی دیده شده. پس اجرای قانون اساسی برای کی و چه زمانی است؟ چرا قانونگذار این حق را به مجلس داده؟ بالاخره استیضاح برای همچنین شرایطی است که رئیس جمهور کشور را به اینجا برساند وگرنه در زمانی که عملکرد رئیس جمهور خوب است استیضاح که عقلانی نیست. به نظر مصلحت در نبود این دولت است.
3️⃣ آیا اگر روحانی استیضاح شود کشور دچار آشوب و هرج و مرج می شود؟
🔹معتقدم استیضاح روحانی از استیضاح بنی صدر سخت تر و دردناک تر نیست. مردم ما تازه انقلاب کرده بودند و کشور درگیر جنگ بود، اقتصاد خراب بود، ارتش و سپاه آنچنانی نداشتیم، مردم در بدترین وضعیت معیشتی بودند، فقر و عقب ماندگی های علمی و عمرانی حاصل از رژیم قبل، برجا بود با این وجود مجلس بنی صدر را استیضاح کرد. طبق نظرسنجی های معتبر، محبوبیت روحانی به کمتر از 7 درصد رسیده و در حال حاضر بالای 80، 90 درصد مردم مخالف این دولت و وضعیت موجود هستند. با استیضاح روحانی آب از آب هم تکان نمی خورد و تازه مردم به آینده امیدوار خواهند شد.
4️⃣ آیا اگر روحانی استیضاح شد، باند وی و جریان اصلاحات در انتخابات بعدی دست برتر را دارند؟
🔹معتقدم خیر؛ اتفاقاً رئوس جریان اصلاحات و رهبران این جریان همه برای حفظ روحانی تا آخرین روز کاری تلاش می کنند چون می دانند استیضاح یک ننگ ابدی است بر پیشانی جریان آنها. همچون ننگ بنی صدر. دل به این تحلیل های غلط امنیتی ندهید. این نکته بیشتر از جانب لیدرهای برخی کاندیداهای اصولگرا طرح می شود وگرنه سندیتی ندارد.
5️⃣ آیا رهبری مخالف استیضاح است؟
🔹اولاً هیچ اعلام مخالفت رسمی و روشن و صریحی از جانب رهبری تاکنون نبوده و در پیام آغاز به کار این مجلس هم سفارش کرده اند که استفاده از ابزارهای قانونی نظیر طرح سؤال و استیضاح حق شماست. ثانیاً اینکه عده ای دنبال موافقت یا مخالفت رهبری می گردند نابجاست. انتظار نداشته باشید که رهبری به یک قوه بگوید قوه دیگر را استیضاح کند! این وظیفه مجلس است که باید تحلیل کند و درست تصمیم بگیرد. مخالفین استیضاح بهتر است چنانچه با اصل استیضاح مخالفند ادله و استدلال های خود را بیان کنند و از رهبری هزینه نکنند.
6️⃣ بعد از استیضاح چه خواهد شد؟
🔹طبق اصل 131 قانون اساسی، بعد از استیضاح رئیس جمهور، معاون اول وی با موافقت رهبری امور و اختیارات اجرایی کشور را بدست می گیرد. مثل همین الان که جهانگیری همه کاره است! در ادامه شورایی متشکل از رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه و معاون اول رئیس جمهور موظف است ترتیبی دهد که حداکثر ظرف مدت پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.
7️⃣ حالا برگردیم به سؤال اول؛ آیا استیضاح روحانی به سرانجام می رسد؟
🔹به نظر حقیر این استیضاح به سرانجام نمی رسد چون قالیباف در رأس مجلس است. طبق شواهد روشن محمدباقر قالیباف خود را برای نبرد انتخاباتی 1400 آماده کرده؛ ستادهای استانی را راه اندازی کرده و سفرهای استانی را هم شروع کرده. لذا اگر روحانی استیضاح شود حضور وی در انتخابات مشکل است. او می گوید اگر روحانی را استیضاح کردم بخشی از آرای مردم را از دست خواهم داد. لذا نگاه حسابگرانه دارد.(که البته این حسابگری هم حسابگری درستی نیست).
🔹از طرفی اکثریت نمایندگان مجلس یازدهم هم روحیه محافظه کاری دارند و تحت تأثیر قالیباف و امتیازاتی که از وزرا و دولت برای حوزه انتخابیه خود می گیرند پای استیضاح نخواهند ماند.
🔹اقدام اقلیت انقلابی مجلس در بحث استیضاح برای ثبت در تاریخ است؛ چنانچه اعلام مخالفت مرحوم مدرس با رضاخان در مجلس شورای ملی برای ثبت در تاریخ بود. وگرنه طبق شواهد و قرائن، حتی اگر این استیضاح برگزار شود ولی نمایندگان رأی به استیضاح نخواهند داد. اسمش را هم مصلحت و یا مخالفت رهبری می نامند. ولی واقعیت همان محافظه کاری است.
😒
مصلحت اندیشی عافیت طلبانه قتلگاه انقلاب اسلامی شده!!!
به این عکس ها نگاه کنید!
وقتی میگیم مدیران غربزده دارند از قصد در بورس ایجاد نارضایتی می کنند تا حاکمیت رو مجبور به قبول برجام جدید بکنند یعنی در این بازار که خریداری نیست حقوقی هایی که برای دولت هستند میان به اندازه پرکردن حجم مبنا ،سهم می خرند تا هم صف فروش نریزه و هم سهم -۵ درصد منفی اش رو بخوره!
😒😡👎😤🤨
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 خاطره عجیب حجت الاسلام #امینی_خواه از یکی از بزرگان درمورد آینده دولت روحانی!!
پدری از این کشور در می آورد و سپس.. 😉☝️
➕ به همراه یک بشارت از آیت الله سید جواد حیدری در مورد نزدیکی #ظهور
🗓 این سخنرانی بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی ضبط شده است😔🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ میرسن روزای خوب .....
اوضاع اینجور نمیمونه!!!😇👌
انشاءالله🤲
سازمان بهداشت جهانی اعتراف کند
حسین(ع) معجزه کرد یا کرونا دروغ بود؟!
حدود دو ماه از دهه اول محرم و بیش از ده روز از ایام اربعین گذشت؛ اما پیشبینیهای مراکز بهداشتی از وضعیت کرونا در عراق هرگز بهدرستی محقق نشد.
طبق برخی از آمارها در تاسوعا و عاشورای امسال حدود ۵ میلیون زائر در کربلا حضور داشتند و سرشماریهای الکترونیکی عتبه عباسیه در ایام اربعین، کربلا را میزبان حدود ۱۵ میلیون زائر اعلام کرد.
ازسویی در چند سال اخیر با توجه به حضور و دخالتهای امریکا و ایجاد ناامنی و عقبافتادگیهای تحمیلی توسط غربیها در عراق، وضعیت این کشور از نظر بهداشتی و درمانی بسیار اسفناک، و شمار بیمارستانها، پزشکان، پرستاران و دارو بسیار کمتر از استانداردهای جهانی است.
پس در اینجا با سه عامل روبهروییم: جمعیت متراکم زوار در عاشورا و اربعین؛ وضعیت اسفناک بهداشتی در عراق؛ و گذشت بیش از ده روز از ایام اربعین که زمان کافی برای بروز علائم و انتشار ویروس است. گویا این سه مقدمه سازمانهای بهداشتی را باید به این نتیجه برساند که کرونا سرتاسر کشور عراق را فراگرفته است و بهزودی از کشته پشته میسازد.
اما جمعبندی اخبار "شبکه السومریه" عراق در خلال این روزها، نشان داد که آمار مبتلایان به کرونا و تلفات ناشی از آن دقیقا خلاف این پیشبینیهاست و سیر پیشرفت این ویروس در عراق بسیار طبیعی و باثبات گزارش میشود و وضعیت عراق برخلاف پیشبینیها هرگز بحرانی نشد و بلکه بیماری در کربلا بهشدت فروکش هم نمود.
بدیهی است که نگارنده قصد ندارد رعایت دستورالعملهای بهداشتی را زیر سوال ببرد و اتفاقا باور دارد که حفاظت از جان خود و دیگران شرعا و عقلا واجب است.
پرسش ما از سازمان بهداشت جهانی و متخصصان امر این است: چرا کرونا در عراق آنطور که شما پیشبینی میکردید، رشد نکرد؟
آیا سیدالشهدا علیهالسلام معجزه کرده، یا واقعیت کرونا چیزی است غیر از آنچه تاکنون شما به جهانیان دیکته کردهاید؟
ازسویدیگر متاسفانه در این روزها کشورمان با وجود تعطیلی اماکن زیارتی، مساجد، نماز جمعه، و محدودیتهای فراوان در عزاداری ایام محرم و بهرغم رعایت بیش از ۹۰درصد پروتکلهای بهداشتی توسط مومنان و عزاداران، با موج سوم و شدید کرونا روبهروست.
واقعیت چیست؟!
سازمان بهداشت جهانی تاکنون تجمعات و رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی را مهمترین عامل شیوع ویروس کرونا اعلام میکرد. همچنین مدیران وزارت بهداشت کشورمان که بعضا مریدان بیچونوچرای آرای آن سازماناند، همین حرفها را تکرار میکردند. حال باید پاسخگوی این ادعاها در برابر افکار عمومی باشند، و اگر پاسخی قانعکننده ندارند پس باید بهصراحت اعتراف کنند که این اتفاق در عراق معجزه بیبدیل اهلبیت علیهمالسلام بوده، و یا کرونا آنچیزی نیست که تاکنون میپنداشتند.
"محمدصادق ناطقی"