9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔ ظهور منجی در آخرالزمان
📽 وعدهی قطعی تمام ادیان الهی
🔹️ ادیان گوناگون، منجی موعودشان را، با چه نام میخوانند؟
ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی
دل بی تو به جان آمد وقت است که باز آیی 💔
تنها آنهایى تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند. فقرا و متدینین بى بضاعت گردانندگان و برپادارندگان واقعى انقلابها هستند. ما باید تمام تلاشمان را بنماییم تا به هر صورتى که ممکن است خط اصولى دفاع از مستضعفین را حفظ کنیم. مسئولین نظام ایرانِ انقلابى باید بدانند که عده اى از خدا بیخبر براى از بین بردن انقلاب هر کس را که بخواهد براى فقرا و مستمندان کار کند و راه اسلام و انقلاب را بپیماید فوراً او را «کمونیست» و «التقاطى» مى خوانند. از این اتهامات نباید ترسید. باید خدا را در نظر داشت، و تمام همّ و تلاش خود را در جهت رضایت خدا و کمک به فقرا به کار گرفت و از هیچ تهمتى نترسید| امام خمینی(ره)
26.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦ «اقتصاد دستوری» اصطلاحی که برای ایـران جعل شد و همه را فر یب داد😳😒
◀در گفتگو با یاسر جبرائیلی
زباندرازی پس از سالها رفاقت با مفسدان دانه درشت
🔹روزنامه زنجیره ای اعتماد می گوید: ريشه فساد، قيمتگذاري و امتيازات و انحصارات دولتي است، و تنه آن، قيمتگذاري روي نيروي انساني و حذف افراد صاحب صلاحيت از تصدي امور است، و شاخ و برگ آن، فقدان نهادهاي نظارتي رسمي و غير رسمي است.
🔹این روزنامه در تحلیلی که به قلم محکوم پرونده «فروش اطلاعات به بیگانگان» منتشر شده، نوشت:
🔻«رکن اصلی سیاستهای فسادزا، قیمتگذاری بر کالا، ارز و پول است. یک شیوه دیگر قیمتگذاری بر نیروی انسانی است. در واقع بدون آزمون رقابتی، روی نیروهای انسانی قیمت یا ارزشگذاری میشود و نیروی انسانی بیارزش را قیمت بالا میگذارند و آن را جذب نظام اداری میکنند و این یکی از اصلیترین عوامل فسادآفرین است.
🔻شاید بتوان گفت که ریشه سیاستگذاریهای رانتمحور و فسادزا نیز وجود همین نیروهای بیارزشی است که قیمتگذاری نجومی شدهاند. ارزشگذاری واقعی بر نیروی انسانی از طریق رقابت قابل سنجش و انجام است ولی اینجا این روش انجام نمیشود. مشکل این عامل فقط در فساد نیست، بلکه در اتلاف منابع نیز هست. به نظر من اتلاف منابع از فساد بدتر است.
🔻بدترین مورد دولتی است که هم فساد داشته باشد و هم ناکارآمدی مثل سالهای ۸۴ تا ۹۲. اینگونه نیروهای قیمتگذاریشده از عوامل اصلی اتلاف منابع و فساد هستند. تفاوت قیمتگذاری در کالا و ارز و پول و نیروی انسانی در این است که قیمت کالا و ارز را خیلی پایینتر از بازار تعیین میکنند و قیمت نیروی انسانی را خیلی بالاتر از قیمت واقعی میگذارند و خودشان به نام دولت آن را میخرند و به استخدام خود درمیآورند!!
🔻متاسفانه اغلب پروندههای فساد در سالهای اخیر بیش از آنکه ماهیت قضایی داسته باشند، معطوف به انگیزههای سیاسی بودهاند... جامعه ما فاقد گردش آزادی اطلاعات است و رسانهها و روزنامهنگاران نیز امنیت کافی برای پیگیری فسادها ندارند... بدون آزادی رسانه و امنیت حرفهای روزنامهنگاران، مبارزه با فساد یک شعار پوچ است».
🔹نمیدانیم باید از مدیر روزنامه اعتماد باید پرسید که چرا محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان را تحلیلگر اقتصادی جا زده؟ یا از نویسنده باید سؤال کنیم چرا در روزنامهای دم از مبارزه با فساد میزند که عکس کله پاچهخوری مدیر آن با شهرام جزایری (مفسد بزرگ دوره خاتمی) در فضای اینترنت قابل دسترس است؟!
♦️اما از «من قال» و «منقل» (محل نقل) بحث که بگذریم، به «ما قال» میرسیم. مدعیان اصلاحطلبی که بر خلاف مشی و مرامشان، ادعاهایشان آسمان را سوراخ میکند، باید پاسخ دهند نرخگذاری ۴۲۰۰ تومانی ارز و حراج رانتی ۱۸ میلیارد دلار در دولت متبوعشان، با کدام منطق انجام شده؟ و بانیان آن، شایستگان تراز مدیریت محسوب میشوند؟!
🔹مدیرانی که در دولتهای موسوم به اصلاحات و سپس اعتدال و تدبیر، به فسادهای هنگفت زنجیرهای دامن زدند، کجای تحلیل باسمهای روزنامه اعتماد جا میگیرند؟!
♦️به چند نمونه از این فسادهای زنجیرهای عنایت کنید: مفاسد هنگفت چند ده میلیارد دلاری در قراردادهای نفتی و گازی کرسنت و استات اویل و توتال، رانتهای هنگفت ارزی در دولت روحانی، خصوصیسازیهای بیحساب و کتاب و رانتی در پتروشیمیها و پالایشگاهها، نیشکر هفتتپه، کشتوصنعت مغان، ماشینسازی تبریز، آلومینیوم اراک، حقوقهای نجومی، مفاسد حسین فریدون و شرکا و دختر و داماد و نزدیکان برخی وزرا و...
🔹گردانندگان و نویسندگان روزنامه اعتماد در تمام سالهای وقوع این مفاسد یا حتی پس از انتشار آن مُرده بودند که زبان به انتقاد و اعتراض بگشایند و مثلا بپرسند برادر فلان مسئول ارشد دولت قبل در چه فرآیند و با داشتن چه صلاحیتی، دستیار ارشد شده بود و در عزل و نصبهای رانتی، نقش ویژه ایفا میکرد؟
♦️آیا رفاقت با امثال شهرام جزایری و مهدیهاشمی و زنگنه و جهانگیری و روحانی و فریدون و دیگر عناصر یا مدیران متنفذ ذی مدخل، جایی هم برای نقد ریشه و تنه و میوه درخت فساد میگذاشت؟ یا این که حضرات چنان آلوده بودند که جز مجیز متهمان و فضاسازی علیه دستگاه قضائی، کار دیگری نمیتواستند بکنند و در واقع اراده و آزادی خود را پیشفروش کرده بودند؟
🔹این طیف حتی یک نمونه سند ندارند که ادعا کنند روزنامهنگاری از آنها نه به خاطر خیانت و وطنفروشی و دروغپراکنی و اتهام بلا وجه، بلکه به خاطر مبارزه صادقانه و مستند با فساد اقتصادی، تحت فشار قرار گرفته است. اما حالا که به همت خود دولت مستقر و دستگاه قضائی، فساد ارزی مربوط به چای، کشف و در مسیر پیگیرد حقوقی قرار گرفته، زبانشان دراز شده تا دم از مبارزه با فساد بزنند!!
💢 روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
🍁🍂🍁🍂🍁🍂
🔸 جواب خدا را چه بدهم؟ 🔸
🔻 سال ۱۳۶۴ طی سفری که به لبنان داشتیم، به طور غیر رسمی میهمان «ژنرال طلاس»، وزیر دفاع وقت سوریه در منزلش شدیم. صیاد اصرار داشت که به جنوب لبنان برود و طلاس میگفت خطر دارد و نمیشود.
بعد گفت: شما دو، سه روزه آمدهاید و این جا تفریح کنید و حالا که در جنگ نیستید، بروید زیارت. من هم سفارش میکنم شما را به جاهای دیدنی ببرند.
صیاد گفت: ما زیارت رفتیم. همرزمان من در سپاه و بسیج همه در جنگ هستند و من بنا به اوامر امام و رئیس جمهورم به این سفر آمدهام و الان هم کار سیاسی من تمام شده است.
اگر همین حالا خداوند عمر مرا به پایان ببرد، باید بگویم در حال انجام دادن چه کاری بودم؟ زمانی که دوستان و فرزندان من میجنگند، بگویم من در حال تفریح در دمشق بودم؟ حالا که نمی توانم در آنجا بجنگم، این جا بین رزمندگان شما حضور پیدا میکنم تا اگر لحظهای دیگر در این دنیا نبودم، لحظه مرگ پاسخی برای حضرت حق داشته باشم.
#شهید_علی_صیادشیرازی
#درس_اخلاق
#عاقبت_بخیر
#شهید_ارتش
20.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنرانی حاج سعید قاسمی در مراسم اکران خصوصی مستند کار بانک ها بنگاه داری نیست🤦♂
شاید برای بسیاری از شما، این فاجعه نامفهوم باشد.
بارها گفتهایم که قیمت محصولات پتروشیمی بر اساس نرخهای جهانی تعیین شده و به داخل کشور فروخته میشود.
اما توجه کنید که نرخهای جهانی به دلار است. یعنی اگر برای نمونه، قیمت جهانی یک محصول پتروشیمی هر کیلوگرم ۱۰ دلار باشد، این ۱۰ دلار به قیمت دلار ضرب میشود تا قیمت ریالی آن محصول برای فروش به داخل مشخص شود. به عبارت دیگر، اگر دلار ۲۰ هزار تومان باشد، قیمت ریالی آن محصول پتروشیمی میشود ۲۰۰ هزار تومان؛ اما اگر دلار ۴۰ هزار تومان باشد، قیمت ریالی آن محصول ۴۰۰ هزار تومان میشود. یعنی با افزایش قیمت دلار، پتروشیمی گرانتر میفروشد و کالا برای مردم گرانتر میشود.
اتفاق جدید چیست که در خبر فوق آمده؟ اتفاق جدید این است که با کاهش قیمتهای جهانی، آن ۱۰ دلار فرضا ۸ دلار شده، اما برای اینکه سود پتروشیمی کاهش نیابد، از این طرف نرخ دلار را بالا میبرند تا کاهش قیمت جهانی جبران شود.
یعنی فرضا ۱۰ دلار ضربدر دلار ۲۰ هزار تومانی میشد و قیمت محصول ۲۰۰ هزار تومان بود. الان ۸ دلار را ضربدر دلار ۲۵ هزار تومانی میکنند تا قیمت محصول همان ۲۰۰ هزار تومان باشد!
به این دلیل است که اینها مخالف کاهش نرخ دلار هستند.
فکر میکنم الان برایتان کاملا روشن شده باشد که نرخ دلار چگونه و توسط چه کسانی مدیریت میشود. بله عزیزان! نرخ دلار کاملا دستوری تعیین میشود.اما نه به دستورحاکمیت بلکه به دستور صاحبان دلار و دلاریفروشها!!!
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥لب حرف حامیان و مخالفان نئولیبرالیسم چیست؟
▪️در گفتگو با یاسر جبرائیلی
✅کانال جدال سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/2508259340C851b3b60c7