6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چالش جدید که چینی ها راه انداختن و فروشنده ها رو دست میندازن !
در مجموع شوخی زشتیه که با فروشنده ها را انداختن ضمن اینکه اگه تو کشوری مثل ایران که آستانه تحمل مردم بخاطر مشکلات به صفر رسیده چنین کاری کنید غیرممکنه مورد عنایت مشت و لگد فروشنده قرار نگیرین !
@khandehpak
┄┄┅┅✿🍃❀💞❀🍃✿┅┅┄
🔴 جایگزین های طبیعی آرایشی و بهداشتی
👈بجای رنگ شیمیایی برای مو از وسمه و حنا و بابونه
👈 بجای ریمیل از سرمه
👈 بجای رژ لب از خونسازها
👈بجای کرم ضد آفتاب از برگ کاسنی و روغن بنفشه پایه زیتون
👈بجای نرم کننده پوست از خوردن روغن شحم گاو
👈بجای نرم کننده های مو از حنا و خیسانده گل ختمی استفاده کنید.
▪️کانال طب اسلامی
@tebeslami_ir
شب یلدا در تلألو طریقت مسلمانی👇
#یلدا، پایان پاییز🍁🍂 و زمزمه آغاز زمستان⛄️☃🌨، بهانهای است برای گرد هم نشستن، دید و بازدید و گرما بخشیدن به جسم و جانِ آدمیان. و این درخورِ ستایش و پاسداشت است. چنان که در قرآن و سنت نبیّ مکرّم، «صلهی ارحام» مستحب (و بلکه فریضه) و موجب برکت در دنیا و آخرت خوانده شده است. لیکن گفتنی است، یلدایی که امروز میشناسیم، متفاوت از آن یلدایی است که در ایران باستانی گرامی داشته میشد.
یلدا چیست؟👇
یلدا واژهای سُریانی (Syriac) است و سریانی، زبانی از خانواده زبانهای سامی و همتبار زبان عربی است. از همین روی، واژه یلدا ابداً ریشه آریایی ندارد.[1] یلدا به معنی تولد و زایش است. همانطور که در زبان عربیِ شمال جزیرة العرب، یَلدَة و یِلدَة به معنی تولد است و در زبان عربی حجازی هم وِلدَة (که اصل آن یِلدَة بوده) به معنی «زاییدن» است. در قرآن نیز از صفات خداوند، «لَم یَلِد» است، بدین معنی که خداوند هیچ گاه زایش نکرده است. به هر روی... یلدا در باور باستانی، شب ولادت که بود؟ پاسخ: میثرَه (miƟra) یا همان میترا (mitra) که یکی از خدایانِ مذکر (نرینه) در میان مردمان جهان باستان بود.
📢جشن شب یلدا، ارتباطی با دیانت زرتشتی ندارد.❌
📖📜📃 طبق اسناد تاریخی، زرتشت، علیه خدایانِ آریایی و غیرآریایی عَلَم مخالفت برداشت و پرستش اهورامزدا (یا همان هُرمَزد) را تعلیم داد. قابل توجه اینکه یکی از این خدایان، که زرتشت ضد او قیام کرد، همین میثره (میترا) بود.[2] چگونه ممکن است که شب یلدا (شب ولادت میترا که بعداً مِهر هم نامیده شد) وابسته به دیانت زرتشتی باشد، در حالیکه زرتشت با مولود آن شب، دشمن بود؟! آیا میتوان جشن شب تولد ابولهب را از مناسک مسلمانی به حساب آورد؟!🤔
پاسخ بدیهی است.. هرچند بعدها، موبدان زرتشتی برای جذبِ میترائیستها (همان میثرهپرستان) از مواضع خود کوتاه آمده، میترایی که زرتشت با آن دشمنی میکرد را به عنوان پسرِ اهورامزدا و یکی از معبودانِ زرتشت به حساب آوردند.[3] فی الواقع، جشن شب یلدا، نه ریشه زرتشتی دارد و نه مُهر تأییدی از سوی زرتشت. بلکه این شب، توسط بسیاری از مردمان غیرآریایی (و ایضاً آریایی) گرامی داشته میشد.
میترا، خدا؟ فرشته؟ یا جن؟!🤔
جای پرسش است که آیا میترا، همان خداست؟ یا فرشته است؟ یا چیزی دیگر؟! اگر نگاهی به متون باستانی (از جمله اَوِستای زرتشتی و وداهای هندوییزم) بیاندازیم، درمییابیم که میترا، در نقش یک مَلِک (فرشته یا هر چیز دیگری) ظاهر میشود. زمین و زمان را بر هم میزند تا به مقصود برسد. هر که به او فدیه تقدیم نکند، گرفتار نفرین میشود. میترا بین مردمان جنگ برمیافروزد، سرها از تن جدا میکند. خانهها را ویران میکند، غارت میکند، و هر که در خدمت به او کوتاهی کند را بیپسر میکند و موی کَنده در خاک میغلتاند.[4] ایرانشناسان غربی مدعی هستند که میترا، در فرهنگ ایران باستانی، در جایگاه ملائکه بود. لیکن اگر از قرآن بپرسیم، پاسخ خواهیم شنید که میترا، نه ملک، بلکه جن بوده است: « وَيَوْمَ يَحْشُرُهُمْ جَمِيعًا ثُمَّ يَقُولُ لِلْمَلَائِكَةِ أَهَـٰؤُلَاءِ إِيَّاكُمْ كَانُوا يَعْبُدُونَ قَالُوا سُبْحَانَكَ أَنتَ وَلِيُّنَا مِن دُونِهِم بَلْ كَانُوا يَعْبُدُونَ الْجِنَّ اَكْثَرُهُم بِهِم مُّؤْمِنُونَ.[سوره سبأ: آیه 40-41] و (یاد کن) روزى را که خداوند، آنان را محشور مىكند، آنگاه به ملائکه میگويد: «آيا اينها (بندگی من را کنار گذاشته و) شما را مىپرستيدند؟» ملائکه در پاسخ مىگويند: «خداوندا! تو پاک و منزّهى، ولیّ ما تويى... آنها ما را پرستش نمیکردند، بلكه جنّيان را مىپرستيدند و اکثر ایشان به آنان اعتقاد داشتند.»
شب یلدا در تلألو طریقت مسلمانی
پس از ورود اسلام به ایران، بخش عظیمی از مؤلفههای هویتی ایرانیان، جامه توحید به تن کرده و تار و پود این آب و خاک، رنگ و بویِ عشق و عرفان به خود گرفت. یلدا و سُرور آن نیز از این امر مستثنی نشد. امروز دیگر عامه ایرانیان، در جشن این شب، سخنی از میترا و پرستش آن به میان نمیآورند. بلکه صلهی ارحام، به رکن این شب مبدّل شده است. شب یلدا در پرتو طریقت مسلمانی، آن پوستین پیشین را از تن بیرون آورده و رخت محبت و رنگ دوستی با خدا به خود گرفت. تا باد چنین بادا
#اسلام
#زرتشت
#تاریخ
#باستان_گرایی
پینوشت:📚
[1]. حسن عمید، فرهنگ فارسی (فرهنگ عمید)، تهران: مؤسسه انتشارات امیرکبیر، 1387. صص 1222-1223. همچنین بنگرید به لغتنامه دهخدا، ذیل واژه یلدا، و نیز بنگرید به فرهنگ معین، ذیل واژه یلدا.
[2]. والتر هینتس، داریوش و ایرانیان، ترجمه پرویز رجبی، تهران: نشر ماهی، 1392، ص 72.
[3]. اوستا، به گزارش دکتر جلیل دوستخواه، تهران: انتشارات مروارید، 1391. ج 1، ص 471.
[4].
اوستا، گزارش دکتر ج. دوستخواه، تهران: انتشارات مروارید، 1391. ج 1 ص 362-380.
🌐 @adyan8
#حدیث_مهدوی
💎امام رضا[ع] میفرمایند:
🌺«کسي که پرهيزکار نباشد، دين ندارد و کسي که تقيه نکند ايمان ندارد. گرامي ترين شما در نزد خدا، رعايت کننده ترين شماست در مورد تقيه.
🔹گفته شد: تا به کي؟!
🔸فرمود: تا روز معيّن، و آن روز خروج قائم ما اهل بيت (عليهم السلام الله) است. آگاه باشيد که هر کس پيش از خروج قائم ما (عليهالسلام)، تقيه را ترک کند از ما نيست».
#نکته:تقیه، پنهان کردن حق و پوشاندن اعتقاد به آن در برابر مخالفان، به منظور اجتناب از ضرر دینی یا دنیایی است.
✍...پی نوشتها:
📗1]کمال الدين/ ص371..؛
👉🌻 @lashkar70🍃🌻🍃
⛔️اگه فکر میکنید این عکس مربوط به قحطیزدههای آفریقا هست اشتباه میکنید.
در جنگ جهانی اول، ارتش انگلیسِ خبیث تمام ذخیره غذایی ایرانرو یا به قیمت پایین میخرید، یا به زور تصاحب میکرد و با قحطی که به وجود آورد، باعث مرگ 9 میلیون ایرانی( 40درصد جمعیت کشور❗️) شد. این عکس متعلق به اون دوران هست.
🔻اما عجیبتر اینجاست که عدهای در داخل، هنوز هم دروغهای رسانهای این روباه پیر رو باور میکنن وقبول ندارن که انگلیس دشمن ماست❗️
#هولوکاست_ایرانی
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صاحب یه گله از گوسفندان صدای گوسفند رو خیلی خوب تقلید میکنه
حالا عکس العمل گله رو به این صدا ببینید
@khandehpak
┄┄┅┅✿🍃❀💞❀🍃✿┅┅┄
#خداحافظی_امام_خمینی ره
آیتالله بهجت رحمهالله فرمودند:
هنگامی که امام خمینی بیمارستان بود، چند روز قبل از وفاتش، پنجشنبه بعد از نماز صبح، درحالیکه خواب نبودم، دیدم ایشان زیبا، خوشرو و با لبخند، از جلوی من گذشت. چهرهاش از عکس او زیباتر بود. بعد از چند روز که خبر وفات ایشان منتشر شد، متوجه شدم که ایشان آمده از من خداحافظی کند. خوشحال بود برای اینکه کارش تا آخر، درست بوده و از آنچه انجام داده، پشیمان نیست؛ بلکه کارش ناجح (موفق) بوده است.
🌷 کتاب زمزم عرفان، یادداشت
شماره 34
👈 کمی تا بهجت🌷
@behjat135
♨️ اگر ما به تمدن فاسد غرب پشت کنیم خودکفا خواهیم شد
🔴 #امام_خمینی (ره):
ماتوانیم خودمان بایستیم کار بکنیم، خودمان می توانیم سرپا بایستیم، ما ترجیح می دهیم به اینکه از این تمدنی که ما را فاسد دارد می کند دست برداریم و برسیم به یک زندگانی بسیط انسانی. اگر ما یک همچو چیزی پیدا بکنیم واز این تمدن مفسد و فاسد پشت بکنیم به آن، خودمان کم کم خودکفا خواهیم شد. آن که ما را نمی گذارد به اینکه در هر قشری که داریم خودکفا باشیم، وابستگی است که ما به آنها داریم.
صحیفه نور،جلد 11، صفحه 193
مورخ: 1358/10/14
👥 @sahifeh_noor