فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 راه درمان انرژیهای منفی
♻️ چه کار کنیم از شر انرژیهای منفی که روزانه از جهات مختلف به ما هجوم میآورند خلاص شویم 🤔
حتما تا انتها ببینید 👌
#انرژی_منفی
#انرژی_مثبت
♡اَللهُمّ عَجّل لِوَلیّکَ الفَرَج♡
🟥🟥🟥
@TebNew
#بسیار_مهم
دقت کنیم، بابِ حملهی مستقیم و رسمیِ نظامیِ اسرائیل به کشور تاکنون باز نشده بود؛ اسراییلیها خصوصا در سوریه نشان دادند که اگر احساس کنند که توانِ انجام کاری را بدونِ دریافتِ پاسخ دارند، پلکانی جلو میآیند!
"واکنشِ احتمالیِ ایران" به "حملهیِ اسرائیل به کشور وَلو محدود"، معادلاتِ آینده را مشخص میکند!
#علی_قلهکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢کلیپی بسیار عبرت انگیز
🛎از گوشی خود پاک نکنید و حداقل هفتهای یک بار ببینید بخصوص در مواقع ضروری
⁉️ایده «زمین گذاشتن سلاح» از قدیم الایام مطرح بوده و تازگی ندارد
📖قرآن کریم
وَدَّ الَّذِينَ كَفَرُوا لَوْ تَغْفُلُونَ عَنْ أَسْلِحَتِكُمْ وَأَمْتِعَتِكُمْ فَيَمِيلُونَ عَلَيْكُم مَّيْلَةً وَاحِدَةً
♦️کافران آرزو میکنند که شما از سلاحها و سازوبرگ خود غافل شوید تا ناگـهان و به یکباره بر شما یورش برند.
📖نسـاء / ۱۰۲
🪧#وعده_صادق
☆ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ☆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وعده الهی در راه است✌️
مناجات با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف - @hajmansourarzi.mp3
6.93M
#مناجات
📝مناجات با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف✌️
أین صاحِبُــنا؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
آیت الله مجتهدی تهرانی ره :
#مرحوم #میرزا_حسن_شیرازی در عالم مکاشفه #حبیب_بن_مظاهر را می بیند که به او می گوید اگر به #دنیا بازگردم چند #کار انجام می دهد اول #صلوات بر #محمد و #آل_محمد، آب دادن به آدم تشنه، شرکت در #مجالس_عزاداری و #گریه بر #امام_حسین (ع).
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺موعظه مورچه به سلیمان نبی (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆زنگ عبرت
😅پیرزن قفل درب منزلش خراب بوده.
هر روز از دیوار میرفته بالا و درب حیاط را باز میکرده.
تعمیرکار آمده گفت برایت مجانی درست می کنم.
بشرط اینکه فقط نشان بده این چند روز، چطوری که قفل خراب بوده از دیوار می رفتی بالا، تا از تو فیلم بگیرم و بعد مجانی قفل را درست میکنم
آمریکا غلط کنه بعد از دیدن این فیلم به ایران چپ نگاه کنه😁
و خدا بزنه تو کمر اونی که میگفت حجاب محدودیته😂
بی عرضگی خودتو پای حجاب ننویس.
ببین چه یا علی گفت
🇮🇷🇵🇸
✨ در تقبیحِ ستایشِ کاهشِ نرخ ارز و سکه
امروز، ساعاتی پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به نقاطی از خاک کشور که بازارها گشوده شد، بورس تهران سبزپوش شد و قیمت سکه و دلار کاهش یافت. رسانههای اصلی کشور نیز با پوشش گسترده این واکنش اقتصادی، تحلیلهایی صریح و ضمنی به ماجرا پیوست کردند که همه، یک مفروض داشتند: متاثر شدن اقتصاد داخلی از سیاست خارجی.
اگر از این زاویه به موضوع بنگریم، کاهش نرخها پس از حمله صهیونیستها همانقدر تاسفبار است که افزایش نرخها پس از حمله ما به سرزمینهای اشغالی تاسف بار است.
چرا باید نظامات اقتصادی کشور، چنان به #مکانیسم_بازار سپرده شده باشد که بازیگران بازارهای سکه و سهام و ارز، چه خواسته و چه ناخواسته، بتوانند نسبت به رخدادهای سیاسی و امنیتی، کنشگری نمایند و در نهایت، بازار به امنیت و سیاست جهت بدهد؟! چرا محاسبات سیاسی و امنیتی ما از سیگنال بازار متاثر شود و سیاستمدار ما، به مرور، برای هنگام اخذ تصمیمات اساسی، نگران واکنش بازار باشد؟ حاکمیت با که باید باشد؟ با حکومت؟ یا بازیگران بازار؟
اقتصاد مقاومتی، یعنی اقتصادی که از شوکهای خارجی متاثر نباشد. این تلاطمها، چه در زمان افزایش نرخها و چه در زمان کاهش نرخها، یک شاخص اساسی برای اندازهگیری درجه مقاومت اقتصاد ماست؛ و وضع موجود، یعنی ما اقتصاد خود را مقاوم نکردهایم.
لذا اینک بجای سرمستی از کاهش نرخ ارز و سکه و سبزپوشی بورس پیرو حمله صهیونیستها، باید ببینیم اشکال کارمان کجاست که ارزش پول ملیمان، که اساس اقتصاد است، اینگونه دچار نوسان میشود؟
چرا ارز بجای اینکه یک دارایی عمومی تلقی شده و در کنترل و مدیریت کامل حاکمیت باشد و تحت دقیقترین نظارتها به نیازهای فوری و اولویتدار کشور تخصیص یابد، همچون یک کالا، در بازار خرید و فروش میشود؟
این وضع، یعنی سپردن اقتصاد به بازار آزاد، یادآور تجربه تلخ نلسون ماندلا پس از سرنگونی رژیم آپارتاید است. ماندلا و کنگره ملی آفریقا، بجای اینکه پس از انقلاب، اقتصاد آفریقای جنوبی را از بند بازار، آزاد کنند و به مدیریت درآورند، نظم موجود را پذیرفتند. نتیجه این شد که سیاستهای دولت جدید، اندک اندک تحت قید و بند بازار درآمد. نقل است که هر بار یکی از مسئولان ارشد دولت، از اجرای بندهای "منشور آزادی" که مصوب کنگره ملی آفریقا بود سخن میگفت، ارزش پول ملی سقوط میکرد! به قول نائومی کلاین، قواعد بازی بازار، ساده و عاری از ظرافت بود: عدالت؟ گرانبهاست، میفروشیم؛ وضع موجود؟ خوب است، میخریم...
نباید اجازه دهیم، سیاست خارجی ما، سیاست امنیتی ما، سلامت جسم و جان ملت ما، در بازار آزاد خرید و فروش شود...
@syjebraily
🚨 عقل وارونه
✍️ #مهدی_جمشیدی
🚩 [یکم]. تجربۀ اغتشاشِ اخیر نشان داد که شبکههای اجتماعیِ غربی، در حال مسخِ هویّتِ جامعۀ ایرانی هستند و در زیر پوست جامعه، اتفاقات فرهنگیِ ناخوشایندی در حال رخدادن هستند که واقعیّتی مانند اغتشاش میتواند این لایههای نهفته را آشکار سازد. جامعۀ ایران بهصورت بیحساب و رهاشده، در معرض شبکههای اجتماعیِ غربی قرار گرفته و تمام ذهنیّتش، مماس با روایتها و محتواهایی است که در امتداد تمدّن غربی هستند. حاکمیّت، شهرهای فیزیکی را در اختیار دارد، اما شهرهای مجازی را رها کرده است؛ با این تصوّر نادرست که آنجا، حاکمیّت معنا ندارد و نوعی حریم خصوصی است و پهنهای است برای مناسبات و تعاملات شخصی و غیرسیاسی. پنداشت حاکمیّت این نیست که شبکههای اجتماعیِ غربی، عرصۀ عمومی هستند و میتوانند ذهنیّتپردازی کنند و یک هویّت را بزدایند و هویّت دیگری را بیافرینند. این رویکرد به حکمرانی، که به دورۀ پیشامجازیشدن تعلّق دارد و خود را با ضرورتها و قطعیّتهای دورۀ تاریخیِ جدید، هماهنگ نکرده، همچنان شهر و میدان و خیابانهای فیزیکی را، تنها قلمرو حکمرانیاش میشمارد و باور نیافته که پهنۀ مجازی نیز چهبسا در این حد، مهم و تعیینکننده باشد و بتواند حاکمیّت ملّی را متزلزل سازد. گمان میکنند که آنچه در جهان بیرونی و عینی میگذرد، اصل است و رخدادهای متعلّق به فضای مجازی، پا از آن فراتر نمیگذارند؛ حالآنکه در نظم جدید، عالَم مجازی است که عالَم واقعی را میآفریند و برای آن، شرایط و چهارچوب و اقتضا تعریف میکند. عالَم مجازی، به مبدأ و منشأ تبدیل شده و بیآنکه از وجود عینی برخوردار باشد، ضرورت و جبر میآفریند.
🚩[دوم]. در دو دهۀ اخیر، هیچگونه تنش و تلاطمی در میان نبوده که ضلع اصلی آن، شبکههای اجتماعیِ غربی نباشند. این شبکهها، به خاستگاهها و سرچشمههای تولید بحران در جامعۀ ایران تبدیل شدهاند؛ بحرانهایی که فقط وقتی خیابانی بشوند، دیده میشوند، اما روشن است که بخش عمدهای از این بحران، در جهانهای ذهنی رخ داده است و تا حدی نیز در سبک زندگی، خود را نشان میدهد. بخشی از حاکمیّت که جهتگیری لیبرالی دارد، میداند که زخمخوردۀ شبکههای اجتماعیِ غربی است و هر فتنه و آشوب و تکانۀ جدید که اتفاق بیفتد نیز ریشه در این فضا خواهد داشت، اما خود را میفریبد و برای جذب بدنۀ اجتماعی، بر طبل آزادسازی شبکههای اجتماعیِ غربی میکوبد؛ خواستهای که در اصل، با روایتهای رسانههای غربی، ساختهوپرداخته شده و به جانِ بخشی از جامعۀ ایران افکنده شده و اینک نیز از زبان لایهای از حاکمیّت شنیده میشود. خودِ همین روند، حکایتگر نفوذ شبکههای اجتماعیِ غربی در جامعۀ ایران است که چگونه، جامعه را مُسَخّر و مرعوب خویش میکنند و یک امر تصنّعی و واهی را بهعنوان مطالبۀ اجتماعی، میبافند و حتی بخشهایی از حاکمیّت را نیز با آن همداستان میسازند.
پیشروی روایتهای شبکههای اجتماعیِ غربی، تا اینجاست و اینهمه، برآمده از خلاء حکمرانی در فضای مجازی است. بهجای اینکه حاکمیّت، ذائقهسازی کند و به جامعه، جهتِ هویّتی بدهد، این شبکههای اجتماعیِ غربی هستند که بازی هویّتی به راه انداختهاند و ذهنیّت و مطالبه میآفرینند و ادبیات و منطق حاکمیّت را نیز در راستای منافع خویش، صورتبندی میکنند.
🚩[سوم]. اکنون بهجای اینکه بر اساس تجربههای عینیِ اخیر، حاکمیّت به دنبال مرزبندی هرچه بیشتر و متراکمتر با شبکههای اجتماعیِ غربی باشد و افکار عمومی جامعۀ خویش را از سیطره و سلطۀ آنها برهاند تا بتواند طرحهای هویّتیاش را به اجر درآورد، بیپروا و خاماندیشانه، وعدۀ رهاسازی شبکههای اجتماعیِ غربی میدهد. در شرایطی که سخن از بازسازیِ انقلابیِ ذهنیّتهای فرهنگی به میان آمده و فاصلهگیری و زاویهیابی لایههایی از جامعه با آرمانگراییِ انقلابی، آشکار شده، حاکمیّت در پی آن است که جامعۀ خویش را به عمق شبکههای اجتماعیِ غربی پرتاب کند تا بیشتر و شدیدتر، بدنۀ اجتماعیاش تخریب شود و شکافها و گسستها، جدّیتر و چالشیتر بشوند. سپردن ذهنیّت جامعه به دست دشمنانی که در پشت شبکههای اجتماعیِ غربی، پنهان شدهاند و از این شبکهها بهعنوان ابزار استعمار و سلطه استفاده میکنند، جُرمی نابخشودنی است و ما را بیشتر گرفتار تلاطمهای اجتماعی و تکثّرهای بازدارنده و اختلالزا میکند. جامعۀ ما در حال باختن هستههای سختِ هویّتیاش است و میرود که رسانههای عالَم تجدّد، منِ هویّتیِ جامعۀ ما را بفرسایند و وضع علاجنشدنیِ چندپارگی و گسستگیِ معنایی را رقم بزنند. در این حال، حاکمیّت باید بهناچار، مسیر سکولاریسمِ ساختاری را در پیش بگیرد تا دچار تعارض و تنش در لایۀ اجتماعی نشود✌️
به نقل از کانال های عبری👇
ارتش اسرائیل اعلام کرد ۴ زن به عنوان خلبان جنگنده های اسرائیلی در حمله به ایران شرکت داشته اند که یکی از آنها به اسم ماریا اسکندی، اصالتا اهل شهرستان سنندج ایران است.
4 נשים השתתפו בהתקפה על איראן כחיילות קרביים ישראליים, אחת מהן היא מריה אסקנדי, במקור מהעיר סנאנדג שבאיראן.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر این کلیپ تفاوت دو فرهنگ رو به خوبی نشون میده 🤦♂😒😔
#شهدایی_میمانیم
#مادر_شهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ کودک خردسال مظلوم فلسطینی که در زیر آوار ها گیر کرده و منتظر کمک است.
✍خون باید گریست...
😭😡🤦♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فصل انار کبابی رسیده ازش غافل نشین !!
⭕️ بهترین آنتی بیوتیک برای فصل پاییز
🌏
✅ دو چیز که باعث کنترل و جلوگیری از پیشرفت #سلولهای_سرطانی میشود:
👈🏻آب زردک (هویج زرد رسمی) به همراه عسل
👈🏻#سیاه_دانه با عسل طبیعی
🌻🌻🌻🌻🌻🌻
🌱 سبک زندگی سالم
✨ بشارت امام خمینی (ره) در مورد فتح فلسطین
امام خمینی (ره) (شش ماه پس از پایان جنگ ایران و عراق و سه ماه قبل از وفاتشان):
❇️ جنگ ما فتح فلسطین را به دنبال خواهد داشت.
⬅️ صحیفه نور، جلد ۲۱، صفحه ۹۴
🗓 تاریخ: ۱۳۶۷/۱۲/۰۳
پیام امام خمینى خطاب به مراجع اسلام، روحانیون سراسر کشور و... در مورد استراتژى آینده انقلاب و حکومت اسلامى
#ظهور_فلسطین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبیه سازی پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی در رسانه های چینی با ۷۰۰۰ پهپاد و موشک✌️😎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ تو خیابونای لندن چه خبره؟!
🔻حتی دیدن فیلمش هم چندشآوره!😒🤦♂
#انگلیس
✍ اینکه دادگاه لاهه بعد از یکسال و با وجود شهادت 40هزار غیرنظامی از جمله 17هزار کودک هنوز علیه رژیم صهیونیستی و نتانیاهو حکم صادر نکرده و از طرفی آمریکا نیز این دادگاه را تهدید می کند که حکمی صادر نکند به ما می فهماند که قوانین و نهادهای بینالمللی مزخرفی بیش نیستند و اگر کسی به این نهادهای مزخرف دلبسته یک احمق تمام عیار است😒🤦♂😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیوی منتشرشده نشان میدهد یک مجسمه از مدفوع به صورت موقتی مقابل ساختمان کنگره آمریکا نصب شده تا یادآور حمله در روز ششم ژانویه ۲۰۲۱ میلادی به آن باشد؛ حملهای که هواداران دونالد ترامپ در اعتراض به نتایج انتخابات در آن سال انجام دادند.🤢🤦♂😅
آتشمان زد (حاج قاسم)
سیلی زدیم (عینالاسد)
زد (هواپیمای اوکراینی)
زد (شهید فخریزاده)
زد (کنسولگری)
بالاخره زدیم (وعدۀ صادق۱)
دردآور زد (…شهید هنیه)
نزدیم!
زجرآور زد (شهید نصرالله)
ایرانی زد (شهید نیلفروشان)
رگباری زد (سران حزبالله)
زدیم (وعدۀ صادق۲)
زد (شهید سنوار)
زد (حمله به ایران)
باید بزنیم…
درست بزنیم
حساب کار دستشون بیاد.
بقول رهبری جوری که #بفهمند_ملت_ایران_کیست
#نهج_البلاغه
▫️لا تَجعَلَنّ ذَرَبَ لسانِكَ عَلى مَن أنطَقكَ و بلاغَةََ قولِكَ عَلى مَن سَدّدكَ
🟠تيزى و برندگى زبانت را علیه كسى كه تو را گویا ساخته است قرار مده، و رسايى گفتار و قدرت بيان خود را بر ضد كسى كه به تو قدرت گفتار آموخته است بكار مبر.
✍امام عليه السلام نيز در اين كلام عميق و پر معنى در همين باره سخن گفته و ديگران را به احترام نمودن به معلم و آموزگار متوجه ساخته و ترغيب و سفارش فرموده است. ما نيز بايد از پيشواى راستين خود بياموزيم. يعنى هرگز نبايد تيزى و برندگى زبان خود را بسوى پدر و مادر يا خواهر و برادر بزرگتر يا هر كسى كه در راه به سخن آمدن ما زحمت كشيده است بگيريم. و همچنين هيچگاه نبايد رسايى كلام و قدرت بيانى را كه از معلم و يا شخصى ديگرى آموخته ايم بر ضد خود او بكار بريم. زيرا چنين كارى ناسپاسى است و در اسلام ناسپاسى زشت و ناپسند شمرده مى شود.
📘#حکمت_411
@nahjol_balagheh