هدایت شده از کلاس چرا حجاب
«یاکوب ادوارد پولاک» ، پزشک معروف اتریشی که به دعوت امیرکبیر برای تدریس در دارالفنون به ایران آمده بود و حدود ۱۰ سال ، پزشک ناصرالدین شاه بود ، در توصیف حجاب زنان و حیای نگاه مردان ایرانی می گوید :
هرگاه در کوچه بر اثر تصادف ، حجاب زنی از صورتش بیفتد ، رسم چنین است مردی که با او روبرو است روی بگرداند تا آن زن دوباره حجاب خود را مرتب کند.
منبع : سفرنامه یاکوب ادوارد پولاک ؛ ترجمه کیکاووس جهانداری
#حجاب
#چرا_حجاب
#کلاس_چرا_حجاب
🌺 eitaa.com/Kelasecherahejab
🚫جواب #علی_علیزاده به اظهارات سخیفانه ی پمپئو🚫
🔴چگونه پمپئو، وزیر خارجه یکی از بلاخیز ترین کشورهای جهان با کارنامهای وحشتناک از مرگ و میر افراد در سوانح طبیعی میتواند انگشت اتهام روی ایران بگیرد؟🔴
✅«علی علیزاده» با ارایه آماری از مرگ و میر در سوانح طبیعی آمریکا به اظهارات پمپئو پاسخ داد.
❎بیبیسی فارسی: پمپئو وزیر خارجه آمریکا گفته "سوء مدیریت حکومت ایران در برنامهریزی شهری و عدم آمادگی برای شرایط اضطراری" باعث فاجعه سیل شده.
❎سیانان: از ورود ترامپ به کاخ سفید تا امروز حداقل سه هزار و صد و بیست و یک نفر در سه تندباد ایرما، هاروی و ماریا کشته و صدو شصت و پنج میلیارد دلار معادل صادرات پنج سال نفت ایران (براساس محاسبات فروش سال نود و هشت) خسارت به آمریکا وارد شده
تندباد هاروی بیست و شش مرداد تا ده شهریور نود و شش: شصت و هشت کشته و صدو بیست و پنج میلیارد دلار خسارت
❎تندباد ایرما هشتم تا بیست و یکم شهریور نود و شش: چهل و هفت کشته و پنجاه میلیارد دلار خسارت.
❎تندباد ماریا بیست و پنج شهریو تا هشتم مهر نود و شش: سی و یک کشته در دومینیکا و دو هزار و نهصد و هفتاد و پنج کشته در پورتوریکو (گزارشی اکادمیک عدد را حتی چهار هزار و ششصد و چهل و پنج دانسته). خسارت نود میلیارد دلار.
⛔سوال: چگونه پمپئو، وزیر خارجه یکی از بلاخیز ترین کشورهای جهان با کارنامهای وحشتناک از مرگ و میر افراد در سوانح طبیعی میتواند انگشت اتهام روی ایران بگیرد؟
جواب: با کمک لشکری از سربازان و حقوق بگیران رسانهای و سایبری. از مسیح علی نژاد تا کارمندان صدای آمریکا ورادیو فردا.⛔
🌐 @adyan8
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دختر آمریکایی با دیدن #تخت_جمشید به یکی از آرزوهای خود رسیده
زبان پارسی را به خوبی صحبت می کند و از قدمت تخت جمشید در تعجب است.
فقط اون تیکه ی آخرش که دنبال یک جمله میگردن تا منظورخودشون رو برسونن😂
#شبکه_ادیان
#تاریخ
🌐 @adyan8
«ویپاسانا»؛ فرقهای برآمده از #بودیسم
#ویپاسانا را باید عصاره آموزههای «سیدارتاگوتاما»، ملقب به «بودا» دانست که بعدها به عنوان یکی از روشهای مراقبه در هند مطرح شد. بنیانگذار این روش، «ساتیناریان گوئینکاجی»، مدعی است، بودا این روش را 2500 سال پیش کشف کردهاست.
↙️ویپاسانا اوایل دهه 80 شمسی، در پوشش مؤسسهای با عنوان «شادزیستی» به ایران وارد شد و فعالیت خود را تحت نظر فردی با هویت «داریوش.ن» آغاز نمود. تأسیس مراکز یوگا و مراقبه، تبلیغ مبانی و آموزههای انحرافی، اشاعه اباحهگری(در قالب برگزاری کلاسها و اردوهای مختلط)، (جذب در قالب) فعالیت هرمی، انتشار مطالب تبلیغی(با بنمایه بودیسم) در برخی نشریات و حتی نگارش پایاننامه دانشگاهی (با موضوع طراحی مرکز مراقبه ویپاسانا) توسط برخی عناصر شاخص فرقه در کشور، از جمله تحرکات انحرافی ویپاسانا در ایران میباشد.
↙️در ویپاسانا، پرداختن به مراقبه، مستلزم دوری جستن از هرگونه اعمال عبادی در اسلام و دیگر ادیان الهی بوده و آییننامه «اصول پنجگانه» فرقه، نمایانگر تضاد مبانی ویپاسانا با کلیه مفاهیم الهی است.
📚فرق و ادیان
#نقد_فرقه
#بودا
🌐 @adyan8
آيا ايرانيان باستان پس از زرتشت يکتاپرست بوده اند؟
پاسخ:
به توجه با مواجهه #پیامبرصلی الله علیه وآله به پیروان دین زردشت آنان همانند یهودیت و مسیحیت اهل کتاب هستند. بنابراین باید زردشت پیامبری آسمانی باشد. اگر چه پیروان ایشان در ابتدا یکتاپرست بوده اند اما به توجه به آموزه های بعدی این دین، باید گفت همانند یهودیت و مسیحیت تحریف شده است و از یکتاپرستی به ثنویت(دوخدائی) سوق پیدا کرده است.
به عنوان نمونه در یسنا کتاب سرنخ هایی از این اعتقاد دیده می شود از جمله:
در آغاز جهان، در اندیشه (یا عالم تصور، بنا بر ترجمه آذرگشسب) دو مینوی همزاد [سپندمینو و اَنگرمینو] پدیدار شدند که یکی در پندار و گفتار و کردار، نیک بود و دیگری بد.(2)
آن دو مینو وقتی به هم رسیدند، هستی و نیستی (یا زندگی و نازِندگی) را بنیاد نهادند(3) از این دو مینو، اَنْگرَمینو بدی را برگزید و سپندمینو، راستی یا اشه را(4)
مینوی پاک [= سپندمینو] به ناپاک [= اَنگرَمینو] در آغاز آفرینش گفت که ما هیچ سازگاری با هم نداریم.(5)
رابرت ا.هيوم نیز ميگويد: «... يكي از مشخصات اصلي و متمايز دين زرتشتي در ميان همة اديان عالم همين نظرية اعتقاد به ثنويّت جهاني است، يعني يك خداوند نيك و يك شيطان بد كه عليه يكديگر مبارزه ميكنند. اين دو قدرت از آغاز زمان وجود داشته تا پايان جهان نيز به كار محدود نمودن يكديگر مشغولند.» (6)
1.حمید بن زنجویه، الاموال، تحقیق: شاکر ذیب فیاض، مرکزالملک فیصل للبحوث والدراساتالاسلامیه، بیجا، بیتا، صص44-46؛ قدامۀ بن جعفر، الخراج و صناعۀالکتابه، تحقیق: محمدحسین الزبیدی، دارالحریه للطباعه، بغداد، 1416ق، ص225.
2.یسنا 30: بند 3، ترجمه پورداوود
3.یسنا، 30، بند3، ترجمه دوستخواه
4.یسنا 30: بند 5، ترجمه دوستخواه
5.یسنا 45: بند 2، ترجمه پورداوود
6.رابرت ا.هيوم، اديان زنده جهان، ترجمه دكتر عبدالرحيم گواهي، دفتر نشر فرهنگ اسلامي، چاپ سوم، 1373، ص 281 و 282.
#تاریخ
#زرتشت
🌐eitaa.com/joinchat/1524760576C064e1bdcc3
💠شبکه ادیان
پنجره ای رو به آگاهی 🌅