فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ @n_bahaiat
♨️ @adyannet
رهبری زنان در بهائیت نشان بر چیست؟!
کانال تبلیغی بهائی با اشاره به رهبری «بهائیه خانم» و «روحیه ماکسول» بر بهائیت، مدعی حس روشنفکری بهائیان شد. در پاسخ میدانیم که: اولاً: جناب عبدالبهاء، جنس مرد را برتر از زن دانسته. ثانیاً: بهائیت اجازهی عضویت زنان در بیتالعدل را نمیدهد. ثالثاَ: ریاست این دو زن بر بهائیان، موقتی و به دلیل عدم حضور مردی واجد شرایط بوده است.
⭕️عبدالبهاء و کشف علّت #اختلاف #جنسیتی!
🔻 شبکههای اجتماعی بهائیت، در بیان علل اختلاف زن و مرد از زبان #عبدالبهاء، مهمترین عامل را «مسائل تربیتی» برشمرده و به کلّی منکر اختلافات روحی، عاطفی، فیزیکی و... میان زنها و مردها شدند.(کانال تلگرامی بهائی)
✳️اما بر خلاف ادعای این پیشوای بهائی، میبایست بدانیم لازمهی اشتراک زن و مرد در حیثیت و شرافت انسانی، تشابه صددرصد ایشان در همهی زمینهها نیست. چراکه تفاوتهای میان زن و مرد در زمینههای گوناگون، امری فطری بوده که تمام اندیشمندان بیغرض بدان معترفند. همچنان که ارسطو معتقد بود، نوع استعدادهای زن و مرد متفاوت و وظایفی را که قانون خلقت به عهدهی هریک از آنها گذاشته و حقوقی که برای آنها وضع شده است، در قسمتهای زیادی با هم تفاوت اصولی دارد.(نظام حقوق زن در اسلام، ص202)
✅حال چگونه رهبر فرقهای ضالّه، با نادیده گرفتن تمام تفاوتهای فطری و ساختاری میان زن و مرد، تنها علّت اختلاف و تمایز میان این دو جنس را مسائل تربیتی برمیشمارد!
📚پینوشت:
مرتضی مطهری، نظام حقوق زن در اسلام، قم: انتشارات صدرا، چ 14، سال 1369.
🔴نقد وبررسی بهائیت
♨️ @n_bahaiat
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet 👈
#سحر_و_جادو در اندیشهی #پائولو_کوئلیو
پائولو کوئلیو برای جانهای تشنهی #معنویت و سیر به سوی خداوند، دنیایی را میگشاید که در تخیل و توهم آنها تحقق دارد. او به جای سیر واقعی و حرکت ایجاد کردن در انسانها، آنها را در همان جایی که هستند، با پردازش جهانی با شکوه و ترویج سحر و جادو و جهان #نامرئی و نیروهای #جادویی را موجب شور نشاط و اشتیاق به زندگی معرفی میکند.
منبع؛ جریانشناسی انتقادی عرفانهای نوظهور، ص257
🔴آشنایی با عرفان های نو ظهور
♨ @n_erfanha
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet 👈
1_16946342.mp3
1.02M
🌺نقدفرقههای صوفیه🌺
🔺روایتی از دیدار سفیان ثوری با امام صادق(ع)
🔺اوج معرفت صوفیانه نسبت به معصومین علیهم السلام😕
🔴نقد فرقههای صوفیه
♨ @n_tasavof 👈
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyan
#یوگا_در_معنویت_ویندایر
در آثار وینداير، #مديتيشن، يوگا و مراقبهی معمول، جايگزين #عبادت گرديده و اصولاً در نگاه او، مديتيشن، همان عبادت است كه به #معرفت_درونی منتهی میشود . وی می گوید: «اگر میخواهيد به تمرين مديتيشن بپردازيد، به تمام معنی آن را انجام دهيد و سعادت و خوشی را در خلوت اين عمل ببيند و اگر میخواهيد نام #دعا برآن بگذاريد و آن را به عنوان گفتوگو با خداوند تلقی كنيد، چنين نامی را بگذاريد و با تمام وجود دعا كنيد.» #منبع؛ خود حقیقی، ص 159
وی كرامات ادعایی خود را مرهوم مديتيشن ميداند و به كرّات مديتيشن و يوگا را به ديگران توصيه میكند. ناگفته پیداست مدیتیشن همان سوغات #آیینهای_شرقی به تمدن غرب است. بعد از آنکه عدهای خلاء عظیم #معنویت در غرب را دریافتند، این خوراک نامرغوب را با ذوق زدگی به غرب بردند؛ عرفانی که وین دایر عرضه میکند. غایت چنین مراقبهای تعالی معنوی و رشد ابعاد مختلف روح نیست و ارتباطی با عرفان و عروج روح ندارد و صد البته با شناخت خدا و رسیدن به معرفت خدا و رضایت خدا کوچکترین نسبتی ندارد.
🔴آشنایی با عرفان های نو ظهور
♨ @n_erfanha
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet 👈
@n_bahaiat
@adyannet
مخالفت بهائیت با حجاب، مخالفت با فطرت انسانی!
پیشوایان بهائی همواره حجاب را مانع پیشرفت دانسته و به مخالفت با آن پرداختهاند. اما با ملاحظهی ماجرای حضرت آدم و حوا و اولین اقدام آنان (هنگام از بین رفتن لباسهای بهشتیشان) در پوشش خود، درمییابیم که میل فطری به پوشش در انسان وجود دارد. بیشک مخالفت پیشوایان بهائی با فطرت انسانی و متون الهی،نشان از ساختگی بودن مسلک آنان دارد
🔴مخالفت بهائیت با حجاب، مخالفت با فطرت انسانی!
💥نقطه آغاز مرام بیحجابی در بهائیت را میتوان در دوران بابیگری یافت. «قرّة العین» اولین زن بابی، با نمایش گزاردن سیمای برهنهی خود، زمینه را برای رواج بیحیایی و اباحهگری در بهائیت فراهم نمود.[مطالع الأنوار، صص 264-263] از اینرو پیشوایان بهائی، حجاب را مانعی برای پیشرفت در کسب علم و دانش معرفی مینمایند.[رساله امر و خلق، ص 341]
🔰اما گویا پیشوایان بهائی فراموش کردهاند که حجاب، منشأ و خواستگاه فطری دارد. همچنان که حضرت آدم و حوا هنگام تنزل از مقام خود و از بین رفتن لباسهای بهشتی، در اولین قدم، اقدام به پوشیدن خود نمودند: «... فَلَمَّا ذاقَا الشَّجَرَةَ بَدَتْ لَهُما سَوْآتُهُما... [اعراف/22]؛ پس چون آن دو از (میوه) آن درختِ (ممنوع) چشیدند، برهنگیهایشان بر آنان آشکار شد، و به چسبانیدن برگ (های درختانِ) بهشت بر خود آغاز کردند». همچنین هنگامی که زلیخا قصد کامگیری از یوسف را داشت، درها را بست و روی بُت خود را پوشاند.[ترجمه تفسیر المیزان، ج 11، ص 176]
مواردی از این دست، همگی دلالت بر میل فطری انسان (جدای از دین و مذهب) به پوشش دارد و مخالفت با امور فطری و متون الهی، نشان از ساختگی بودن اساس بهائیت دارد.
🔴نقد وبررسی بهائیت
♨️ @n_bahaiat
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet 👈