کشد و افتخار می کند و می گوید آماده قصاصم. احتمال نمی دهید اگر حکم فرزندکشی هم قصاص بود، باز پدر رومینا برای حفظ شرف و آبروی خانوادگی حاضر بود دستش را به خون دخترش آغشته نماید؟
11. آیا می توان پدر را مفسد فی الارض دانست یا محارب و او را به اعدام محکوم کرد؟ پاسخ منفی است. ارکان جرم محاربه (ماده 279) و افساد فی الارض (ماده 286) در اینجا وجود ندارد. مراجع معاصر در پاسخ سوالی مبنی بر اینکه پدری که به دختر 7 ساله اش بدگمان بوده سر او را جلوی چشم بقیه بچه ها می برد و به در خانه خانواده اش برده و سر بریده را نشان داده و رعب و وحشت ایجاد کرده، آیا بر کارش عنوان افساد فی الارض صادق است؟ پاسخ منفی داده اند (گنجینه استفتائات قضایی، کد سوال 173). بله اگر کسی به اعدام تعزیری معتقد باشد شاید بتوان به اعدام حکم داد. امری که بسیار سخت می باشد.
12. مستند فقهای شیعه در اینکه پدر قصاص نمیشود، روایاتی است که از پیامبر اعظم(ص)، امام علی(ع) ، امام باقر (ع) و امام صادق(ع) نقل شده است: لایقاد والد بولده پدر در مقابل فرزند قصاص نمیشود. شیخ حر عاملی حدود 11 حدیث در این زمینه نقل می کند(شیخ حرعاملی، وسایل الشیعه، ج 29، ص77 -80). در یکی از این روایات امام باقر (ع) می فرماید پدر قصاص نمی شود ولی به شدت زده می شود و تبعید می شود. مستند فقهای سنی هم روایاتی است که به همین مضمون و تعابیر از پیامبر اعظم(ص) آمده است( احمد بن حنبل، مسند الامام احمد بن حنبل، ج1، ص 292 و 293).
13. ما معتقدیم احکام اسلام تابع مصالح و مفاسد است. اگر در قتل عمد، حکم قصاص وضع و تایید شده به خاطر مصالحی مثل مصلحت حفظ حیات است ( ولکم فی القصاص حیات یا اولی الالباب لعلکم تتقون بقره/179) و اگر در مواردی استثنا شده باز هم به خاطر مصالحی است. حال گاه برخی از این مصالح را درک میکنیم (مثل اینکه چرا قتل عمد توسط نابالغ و دیوانه قصاص ندارد) و گاه درک نمیکنیم مثل قتل فرزند توسط پدر را. ولی یقیناً مصلحتی داشته است. خدا در وصف پیامبر(ص) در قرآن میفرماید: «و ما ینطق عن الهوی ان هو الا وحی یوحی پیامبر از روی هوی و خواهش دل حرف نمی زند. جز آنچه به او وحی شده نمی باشد. نجم/ 3 و 4». پدر قصاص نمی شود ولی نباید از آخرت و عذاب اخروی قتل غافل باشیم. در آیین اسلام، نظام دنیا و نظام آخرت بهم متصل و آخرت مکمل دنیاست. بیجه در پاکدشت 27 پسر بچه معصوم را کشت. نمی توان او را 27 بار قصاص کرد. او یک بار قصاص یا اعدام شد. برای بقیه موارد چی؟ آیا میان کسی که یک قتل انجام داده با کسی که افرادی را کشته است تفاوتی نیست؟ عقل ما می گوید باید نظام آخرتی باشد که هر کس ذره ای کار بد انجام داده مکافات شود. جالب است وقتی به قرآن و روایات در مورد عذاب قتل مراجعه می کنیم وحشت بر انسان مستولی می شود. قرآن کریم پس از گزارش قتل هابیل بدست قابیل، حکمی فوقالعاده عجیب بیان میکند: کسی که بیگناهی را میکُشد، گویا همه مردمان را کشته است و درمقابل کسی که جانی را احیا میکند، گویا همگان را زنده کرده است(مائده/32).
قرآن عقوبت قتل عمد مسلمان را اینگونه بیان میکند: «وَ مَن یقْتُلْ مُؤْمِناً مُتَعَمِّداً فَجَزَاؤُهُ جَهَنَّمُ خَالِداً فِیهَا وَ غَضِبَ اللَّهُ عَلَیهِ وَ لَعَنَهُ وَ أَعَد لَهُ عَذاباً عَظِیماً: و هركس عمداً مؤمنى را بكُشد، كيفرش دوزخ است كه در آن ماندگار خواهد بود و خدا بر او خشم میگيرد و لعنتش میكند و عذابى بزرگ برايش آماده ساخته است»(نساء/ 93).
در روایات، برخی آثار قتل اینگونه بیان شده است: «نخستین چیزی که خداوند روز قیامت درباره آن حکم میکند، خونهاست» و «قاتل وارد بهشت نمیشود» ( شیخ حرّ عاملی؛ وسائلالشیعة؛ ج29، ص12 و 13).
طبق آموزههای اسلام نهتنها آدمکشی گناه است، بلکه کمککردن در قتل نیز حرام میباشد: «کسی که در قتل مسلمانی با کلمهای کمک کرده است، روز قیامت میآید، درحالیکه بر پیشانیاش نوشته شده است: مأیوس از رحمت خدا».(همان، ص18). حتی رضایت به کشتهشدن دیگری نیز امری حرام است و چنین کسی، شریک قاتل بهشمار میرود و در عذاب الهی با قاتل مشترک است: «هرکس به چیزی راضی باشد، گویا مانند کسی است که آن را انجام داده است و اگر مردی در مشرق کشته شود و دیگری در مغرب از قتل او خشنود باشد، او نزد خدا شریک قاتل محسوب میشود».(شیخ صدوق؛ عیون أخبارالرضا؛ ج2، ص247) حتی جایز نیست انسان جایی حضور یابد که شخصی به ناحق زده یا کشته میشود و او را یاری نسازد حتی اگر ظلم و ستم توسط سلطان جایری صورت گیرد که طبعاً انسان نمیتواند جلوی او را بگیرد(شیخ حرّعاملی، وسایل الشیعه، ج 28، ص 18)
ازمنظر اسلام نهتنها حیات انسانها، بلکه حیات حیوانات نیز ارزشمند است و بههمیندلیل: «زنی بهخاطر گربهای که او را بسته بود و از تشنگی مُرد، عذاب شد»(همان، ج29، ص14).
14. به نظر شما، اگر قتل پ
در هم قصاص داشته باشد، دیگر شاهد چنین فجایعی نیستیم؟ آیا اینکه قتل فرزند توسط پدر قصاص ندارد باعث سوءاستفاده میشود؟ من باور ندارم. همین الان کشتن دیوانه، قصاص ندارد ولی آیا این باعث شده تا عاقلان، دست به کشتار دیوانگان بزنند؟ در این 50 سالی که از خدا عمر گرفتم یک مورد در شهر قم که محل سکونتم و میبد که محل تولدم هست، ندیدم و بیاد ندارم پدری فرزندش را بکشد. به فرض بگوییم قتل فرزند، قصاص دارد، برای قصاص نیاز به درخواست ولی دم است. ولی دم فرزند در این پرونده، مادرش (همسر قاتل) است. آیا زوجه در نهایت، حاضر به قصاص شوهرش هست؟ خودش بیوه شود و فرزندش (پسر 6 ساله اش) بدون پدر؟ در پرونده های متعدد با گذشت زمان و فروکش شدن احساسات اولیای دم، بحث عفو و اینکه لذتی در عفو است که در انتقام نیست مطرح می شود و به قصاص منتهی نمی شود.
15. به فرض که درخواست حکم قصاص هم شود، آیا چنین پدری که در خواب با داس فرزندش را سر میبرد، عاقل است؟ یا دیوانه است و دیوانه، قصاص نمیشود؟ ماده 149ق.م.ا. 92 جنون را فقدان اراده یا قوه تمیز میداند. در پروندهای دیگر که در بالا گذشت پدری سر دختر هفت سالهاش را به خاطر سوء ظن میبرد و سر او را به در خانه خانواده اش میبرد و افتخار میکند. آیا واقعاً چنین شخصی، عاقل است؟
16.آنچه در سطور بالا گذشت بحث فقهی و حقوقی بود. اما نکات دیگری را هم باید مد نظر داشت. یکی از آنها نگاهی است که جامعه ما به زن و دختر دارد و حساسیت زیادی است که نسبت به زنان در مقایسه با مردان و پسران هست. آیا پدر بهمن او را به خاطر ارتباطی که با رومینا داشته با داس می کشد؟؟ در قضایای فرار دختران و پسران و پس از اینکه به خانواده ها بازگردانده می شوند، چند درصد پسران در معرض آسیبند و چند درصد دختران؟ به یاد ندارم پدری پسرش را بخاطر اینکه با دختری رابطه داشته بخاطر حفظ آبرو بکشد یا مورد آسیب جدی قرار دهد. ولی در مورد زنان و دختران قضیه فرق می کند. این نگاه باید اصلاح شود.
17. در این قتل دلخراش، چه کسی مقصر است؟ اولاً خانواده قاتل وقتی که از روحیات قاتل خبر دارند، چرا پیشدستی نکردند و اقدامات احتیاطی به عمل نیاوردند؟ مگر نه اینست که وظیفه دینی و قانونی همه آنست که به اشخاص در معرض خطر کمک کنند. ؛ بند یک مادّهواحده [قانون] خودداری از کمک به مصدومان و ... مقرر کرده است: «هرکس شخص یا اشخاصی را در معرض خطر جانی مشاهده کند و بتواند با اقدام فوری خود یا کمکطلبیدن از دیگران یا اعلام فوری به مراجع یا مقامات صلاحیتدار از وقوع خطر یا تشدید نتیجه آن جلوگیری کند ... از اقدام به این امر خودداری نماید، به حبس جنحه¬ای تا یک سال یا جزای نقدی تا پنجاه هزار ریال محکوم خواهد شد ...».
ثانیاً آیا نیروی انتظامی بررسی لازم را در سپردن دختر به پدر انجام داده؟
ثالثاً چرا متولیان امر و آنها که وظیفه پیشگیری غیر کیفری از وقوع چنین جرایمی دارند در این زمینه کاری انجام نمیدهند؟ اینکه دختری به همراه پسری از خانه فرار کنند زیبنده جامعه دینی نیست ولی نوجوانی که در سن بلوغ جنسی قرار دارد و ممکن است تحت تاثیر محبت جنس مخالف قرار گیرد، باید توسط والدین در مرحله اول و معلمان آموزش و پرورش در مرحله بعد، ارشاد و راهنمایی شود. پدر با کشتن دخترش، صورت مسئله را پاک کرد ولی هزاران مسئله را ایجاد کرد.
چرا صدا و سیما در این زمینه برنامههای مناسب نمیسازد و پخش نمیکند؟ زیرپوست شهر از این وقایع زیاد رخ میدهد چه بخواهیم چه نخواهیم. خانواده بعضاً حساسیت نشان نمیدهند و گاه مثل مورد رومینا حساسیت نشان میدهند.
باید از قبل فرزندان را با این مسائل آشنا کرد. خوانده و شنیدهایم که در سالیان قبل دخترانی که برای اولین بار عادت میشدند و خون میدیدند، به خیال اینکه بکارتشان از بین رفته، خودکشی می کردند. آیا نباید ایشان را آگاه کرد؟ خدا رحمت کند دکتر فرامرز گودرزی را. استادم در دوره ارشد در درس پزشکی قانونی بود. میگفتند در موارد متعددی، دختر و پسری که ازدواج کردهاند، در شب عروسی، شوهر پس از نزدیکی با همسرش، خونی از او مشاهده نمیکند. او را متهم میکند که پیش از ازدواج با من لابد با دیگری رابطه نامشروع داشتی که بکارت نداری. دعوا و درگیری صورت میگیرد و دختر مدعی است که هیچ خطایی نکرده است.
دختر را به ماما میسپاریم که او را معاینه کند. ماما میگوید پرده بکارت دختر حلقوی است و این پرده با دخول و نزدیکی از بین نمیرود و خونی خارج نمیشود. پس دختر راست میگفته است. حال اگر در این میان قتل رخ دهد و یا انزجار و تنفر زوجه از زوج رخ دهد و بدنبال آن طلاق و..که رخ داده است، چه کسی مسئول است؟ چرا نباید اینها را قبل از ازدواج برای دختر و پسران بیان کنیم.
18. مبلغان ما هم مسئولند. چرا نباید در کنار احادیثی که غیرت را یکی از صفات برجسته معرفی کرده این دستور امام عل
ی (ع) به امام حسن(ع) را نیز بخوانند که: « وَ إِيَّاكَ وَ التَّغَايُرَ فِي غَيْرِ مَوْضِعِ غَيْرَةٍ فَإِنَّ ذَلِكَ يَدْعُو الصَّحِيحَةَ إِلَى السَّقَمِ وَ الْبَرِيئَةَ إِلَى الرَّيْبِ بپرهيز از غيرت نشان دادن بيجا كه درستكار را به بيمار دلى، و پاكدامن را به بدگمانى رساند(ترجمه دشتی) نهج البلاغه/ ص 347» را بخوانیم که نه بیغیرتی صحیح است و نه غیرت بیجا. امام صادق (ع) می فرماید: مردی نزد پیامبر (ص) آمد و گفت: مادرم دست هیچ لمس کننده ای را رد نمی کند. کنایه از اینکه مکررا مرتکب زنا می شود. پیامبر (ص) به او نفرمود برو مادرت را بکش و این لکه ننگ را از میان ببر. بلکه فرمود او را حبس کن. گفت این کار را کردم ولی باز مرتکب زنا می شود. فرمود: جلوی ورود مردان بر او را بگیر. گفت: این کار را هم کردم. فرمود: او را ببند که هیچ خوبی بالاتر از این نیست که او را از گناه بازداری[و ما ارسلناک الا رحمتا للعالمین🙏 ]
.( عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: جَاءَ رَجُلٌ إِلَى رَسُولِ اللَّهِ ص- فَقَالَ إِنَّ أُمِّي لَا تَدْفَعُ يَدَ لَامِسٍ فَقَالَ فَاحْبِسْهَا- قَالَ قَدْ فَعَلْتُ قَالَ فَامْنَعْ مَنْ يَدْخُلُ عَلَيْهَا- قَالَ قَدْ فَعَلْتُ قَالَ قَيِّدْهَا- فَإِنَّكَ لَا تَبَرُّهَا بِشَيْءٍ أَفْضَلَ مِنْ أَنْ تَمْنَعَهَا- مِنْ مَحَارِمِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ. شیخ حر عاملی؛ وسایل الشیعه، ج28، ص150).
در حدیثی دیگر مردی نزد پیامبر(ص) آمد و گفت زنم دست لمس کننده ای را رد نمی کند. یعنی مرتکب زنا می شود آنهم زیاد. فرمود طلاقش بده. گفت دوستش دارم فرمود: نگهش دار(عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: جَاءَ رَجُلٌ إِلَى النَّبِيِّ ص فَقَالَ- يَا رَسُولَ اللَّهِ إِنَّ امْرَأَتِي لَا تَدْفَعُ يَدَ لَامِسٍ- قَالَ فَطَلِّقْهَا- فَقَالَ يَا رَسُولَ اللَّهِ إِنِّي أُحِبُّهَا قَالَ فَأَمْسِكْهَا. همان، ص147). آیا نباید این احادیث برای مردم خوانده شود؟
آیا پسری که بدستور پیامبر (ص) عمل کرده بی غیرت بوده؟ غیرت این بوده که باید مادرش را می کشته؟
آیا روایتی که پیامبر(ص) به علی (ع) یعنی دامادش نصیحت می کند که وقتی می خواهی با همسرت رابطه زناشوییی برقرار کنی چنین و چنان کن را دیده ایم؟ آیا در جمع مردانه حاضریم این روایت را برای ایشان بخوانیم و ترجمه کنیم؟ چرا از ظرفیت مساجد ما استفاده نمیشود؟ به یکی از دوستانم که مسئول هیات امنای یک مسجد بود دو سه بار گفتم خوبست از این ظرفیت استفاده کنی. یک شب وکیلی را بیاور بعد از نماز برای مردم در مورد قرارداد خرید و فروش صحبت کند تا کلاه سرشان نرود، شب دیگر مشاور ازدواجی را بیاور تا برای مردم در زمینه ازدواج مشاوره دهد آیا حق طلاق را به همسر آیندهام بدهم یا ندهم؟ و..یک بار پزشکی را دعوت کن تا در مورد فشارخون و... با مردم صحبت کند. این همه ظرفیت داریم و اصلاً استفاده نمیکنیم.
19. از اینها گذشته مسئولیت حکومت در این زمینه بسیار بسیار سنگین است. وظیفه حکومت تنها اجرای حدود و مجازات نیست بلکه باید پیش از وقوع جرم، زمینه آن را از بین ببرد و پس از وقوع جرم علاوه بر مجازات، اقدامات لازم را در این جهت انجام دهد.
شیخ حر عاملی حدیثی را از امام علی (ع) نقل می کند که مفادش اینست بر امام مسلمین واجب است زانیه را شوهر دهد تا مانع زناکاری او شود(وسایل الشیعه، ج28، ص148).
از این روایت می توان گفت حکومت وظیفه دارد اشتغال برای دزدی ایجاد کند که فقر او را وادار به دزدی کرده و....
20. حکومت بجای خود؛ ما آحاد مردم هم در این زمینه مسئولیت داریم. قرآن کریم از یک سو وظیفه سلامت معنوی خانواده( که گاه در سلامت مادی است) را گوشزد می کند
« يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَكُمْ وَأَهْلِيكُمْ نَارًا اى كسانى كه ايمان آورده ايد خودتان و كسانتان را از آتشى كه سوخت آن مردم و سنگهاست حفظ كنيد. تحریم/6» و از سویی کسانی را نجات یافته از خسران می داند که عمل صالح انجام دهند و دیگران را سفارش به حق و شکیبایی می کنند «سوره عصر».
نیز مردان و زنان مومن را ولی همدیگر می داند که همدیگر را امر به معروف ونهی از منکر می کنند یعنی در جامعه اسلامی مسلمانان نوعی مسئولیت اجتماعی متقابل هر یک بر دیگری دارد و اینکه کار دیگران به من ربطی ندارد در این جامعه اصلا و اصلا معنا ندارد
« وَالْمُؤْمِنُونَ وَالْمُؤْمِنَاتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَيُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَيُطِيعُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ أُولَئِكَ سَيَرْحَمُهُمُ اللَّهُ إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ مردان و زنان با ايمان ولي (و يار و ياور) يكديگرند، امر به معروف و نهي از منكر ميكنند، و نماز را بر پا ميدارند، و زكات را ميپردازند، و خدا و رسولش را اطاعت مينمايند، خداوند به زو
دي آنها را مورد رحمت خويش قرار ميدهد خداوند توانا و حكيم است
توبه/71»
http://eitaa.com/joinchat/3317825566C441620a8e1
لینک کانال ما در ایتا 👆▪️
...................................................
https://ble.im/aeen_hoghoghy_va_ejtemai
لینک کانال ما در بله👆▪️
...................................................
https://t.me/joinchat/AAAAAEKkYZ7xUTHyAXbdWQ
لینک کانال ما در تلگرام👆▪️
...................................................
🔸️شور و حال انقلاب که فروکش میکند، آدمهای بیحال و جَوگیرش بیرون میزنند. آنها که از دیوار استکبارستیزی بالا میرفتند، امروز از خر شیطان غربدوستی پایین نمیآیند. آنها که "توبه نصوح" کرده بودند، امروز از دینداری توبه کردهاند. آنها که با #امام_خمینی نسبت داشتند، امروز در دینداری قائل به نسبیتاند. با امامِ پابرهنگان بودند و امروز او را امام سربرهنگان معرفی میکنند. خاطرات امامِ کوخنشینان را مینوشتند و بعدها خاطرخواه توسعهی کاخنشینی شدند. انحراف از راه امام، آهمان را در میآورد.
🔸️کلوخهای کاخنشینانِ امامدیده، امروز پیش پای کوخنشینان پابرهنه است. سراشیبی جماران تا حرم را میتوان با بیامو در خط بیآرتی یک نفس رفت اما بالا رفتن از کمرکش جماران با متروی غلغلهی حرم تا حرم، نفسکش میخواهد. کاخنشینان خون به دل امام کردند و کوخنشینان برای امام خون دادند.
🔸️امام، بصیرتافزایی میکرد تا ظرفیتسازی کند. بنیصدر را شرحصدر امام رسوا میکرد نه ضربوشتم او.
🔸️نسل اولیها امام را در قاب کردند و نسل سومیها قاپ امام را دزدیدند. بیجهت نبود که امام برای بعد از خود منتظرِ منتظریها نماند اما انتظار دبستانیها را میکشید تا انقلاب را به دست آنها بدهد. دبستانیهای خمینی، دانشمندان و فرماندهان خامنهای هستند؛ احمدی روشنها، صدرزادهها، حججیها و... امروز امید #امام_خامنهای به خمینی چشیدههاست، نه خمینی دیدهها.
http://eitaa.com/joinchat/3317825566C441620a8e1
لینک کانال ما در ایتا 👆▪️
...................................................
https://ble.im/aeen_hoghoghy_va_ejtemai
لینک کانال ما در بله👆▪️
...................................................
https://t.me/joinchat/AAAAAEKkYZ7xUTHyAXbdWQ
لینک کانال ما در تلگرام👆▪️
...................................................
آیا اعمال جراحی زیبایی زنان نیازمند اجازه شوهر است؟
پرداخت هزینههای درمان غیرمتعارف مثل کوچک کردن بینی، رفع چین و چروک و غیره از تکالیف شرعی و قانونی زوج نیست و هزینههای درمان متعارف و ضروری جزء نفقه و از وظایف شوهر محسوب می شود.
در یک دهه اخیر و خصوصا سالهای اخیر به دلیل پیشرفتهای پزشکی و فضای اجتماعی جامعه بسیاری از زنان به جراحی زیبایی اعضای مختلف بدن خود تمایل پیدا کرده اند. هر انسانی بر بدن خود تسلط دارد و میتواند هر تصمیم معقول و مشروعی در این خصوص اتخاذ کنند.
از طرفی با ازدواج و تشکیل خانواده مقداری از آزادیهای فرد کم میشود و محدودیتهایی به وجود میآید.
حال سوال اصلی این است که در صورت مخالفت شوهر، جمع بین تسلط بر بدن و تمکین و مصالح خانواده چه وضعیتی پیدا میکند؟
از جنبه رویه قضایی و حقوقی باید بپذیریم که با قبول ازدواج تکالیفی بر ما بار میشود که اگر بخواهیم زندگی آرامشبخشی داشته باشیم و دچار تبعات حقوقی نشویم، ناگزیر به رعایت آن هستیم.
همانطور که گفته شد بحث جایی است که از لحاظ پزشکی، عمل برای حفظ سلامتی ضروری نیست و ظهور و بروز بیرونی بر روی بدن زن دارد و از طرفی شوهر مخالف است.
یکی از وظایف زن در مقابل شوهر تمکین است که به تمکیم عام و خاص تقسیم میشود.
به زبان ساده، تمکین عام به معنای پذیرش ریاست مرد بر خانواده از سوی زن است. آنچنان که هم در قانون و هم در قرآن منعکس شده است.
قانون مدنی در ماده ۱۱۰۲ زن و شوهر را به حسن معاشرت با هم تکلیف کرده است.
حفظ نهاد خانواده آنچنان ارزشمند است که باید برای حفظ آن از بعضی منافع شخصی گذشت.
در هر صورت فرض میکنیم خانمی قصد انجام عمل جراحی زیبایی یا خالکوبی را دارد.
در قوانین ما مقررهای وجود ندارد که مرد بتواند به طور رسمی و قانونی جلوی این کار را بگیرد و رضایت و اذن شوهر هم برای این دست جراحیها شرط نشده است بنابراین مراکز درمانی و غیرنیازی به گرفتن اجازه و اذن شوهر ندارند.
از نظریه مشورتی شماره ۱۸۳۰/۷ مورخ 11 خرداد سال 1371 اداره حقوقی قوه قضاییه هم اینطور برداشت میشود.
اما به تحلیل حقوقی میتوان این عمل زن را در صورت مخافت شوهر با بررسی همه جوانب از مصادیق معاشرت زوجه دانست.
نکته دیگر آن است که پرداخت هزینههای درمان غیرمتعارف مثل کوچک کردن بینی، رفع چین و چروک و غیره از تکالیف شرعی و قانونی زوج نیست و هزینههای درمان متعارف و ضروری جزء نفقه و از وظایف شوهر محسوب می شود.
ممکن است که سوال پیش آید که ضمانت اجرای سوء معاشرت زن چیست؟
در حال حاضر طلاق از سوی مرد نیازمند دلیل موجه نیست ولی قانون در شرف تغییر است و به احتمال زیاد در آینده در صورت داشتن دلیل موجه نیز مرد میتواند زوجه را علی رغم هر مخالفتی طلاق دهد.
از طرفی طلاق با اثبات سوء معاشرت زوجه از مواردی است که شرط تنصیف دارایی را از زوجه سلب میکند.
به دیگر بیان در صورت طلاق از سوی مرد با سوء معاشرت زوجه، امکان اخذ تنصیف دارایی وجود نخواهد داشت اما مهریه همچنان پا برجاست.
http://eitaa.com/joinchat/3317825566C441620a8e1
لینک کانال ما در ایتا 👆▪️
...................................................
https://ble.im/aeen_hoghoghy_va_ejtemai
لینک کانال ما در بله👆▪️
...................................................
https://t.me/joinchat/AAAAAEKkYZ7xUTHyAXbdWQ
لینک کانال ما در تلگرام👆▪️
...................................................
سلام، دستور مهم برای انتشار و علنی شدن عملکرد مالی حساب های خاص قوه قضاییه
عضو هیات رئیسه مجلس خبر داد: به دستور رئیس قوه قضائیه گزارش عملکرد مالی حساب های خاص قوه به زودی منتشر می شود.
به گزارش خبرآنلاین، احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیأت رئیسه مجلس در توئیتی در حساب کاربری خود نوشت:
«با خبر شدم به دستور رئیس قوه قضائیه گزارش عملکرد مالی حسابهای خاص قوه به زودی منتشر میشود. عمل به وعدهها و شفافیت، در خور تقدیر است. ان شا الله گام بعدی شفافیت آرای نمایندگان مجلس است.»
http://eitaa.com/joinchat/3317825566C441620a8e1
لینک کانال ما در ایتا 👆▪️
...................................................
https://ble.im/aeen_hoghoghy_va_ejtemai
لینک کانال ما در بله👆▪️
...................................................
https://t.me/joinchat/AAAAAEKkYZ7xUTHyAXbdWQ
لینک کانال ما در تلگرام👆▪️
...................................................
⚖ *اولین جلسه رسیدگی به اتهامات اکبر طبری|*
📍واریز مبالغ قابل توجهی به حساب طبری در ارتباط با اقدامات متخلفانه اراضی کلاک
📍 *اولین جلسه رسیدگی به اتهامات اکبر طبری معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضاییه و متهمان دیگر این پرونده در شعبه ۵ دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.*
🌐|° به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، اولین جلسه رسیدگی به اتهامات اکبر طبری معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضاییه و متهمان دیگر این پرونده، صبح امروز به ریاست قاضی بابایی در شعبه ۵ دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.
*بازنشر دروغ جاعل نیوز علیه معاون اول دستگاه قضا در قالب «اعترافات جدید اکبر طبری»!*
در ابتدای جلسه دادگاه قاضی بابایی ضمن تفهیم مفاد مواد ۱۹۳ و ۱۹۴ و ۳۵۲ و ۳۵۳ و ۳۵۴ قانون آیین دادرسی کیفری از مستشار دادگاه خواست مواد مذکور را قرائت کند.
پس از قرائت مواد مذکور قاضی بابایی از نماینده دادستان خواست جهت قرائت کیفرخواست در جایگاه قرار گیرد.
قهرمانی در تشریح کیفرخواست گفت: در گام دوم انقلاب اسلامی و در جهت تحقق تمدن نوین اسلامی، عدالت ریسمانی است که میتوان به آن چنگ زد و استمداد جست. از شاخصهای اصلی عدالت مبارزه با قانون شکنانی است که هم قانوندان هستند و هم خود و دیگران را آلوده میکنند.
وی تصریح کرد: افرادی که امروز به عنوان متهم در دادگاه حاضر شدند متاسفانه اقدامات مجرمانهای اعم از اعمال نفوذ و ارتشاء در حد وسیع مرتکب شدهاند.
نماینده دادستان با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری به منظور مبارزه با فساد در درون دستگاه قضایی، گفت: مقام معظم رهبری تاکید داشتند مبارزه با فساد در درون قوه قضاییه اولویت است، زیرا یک عنصر ناباب در دستگاه میتواند زحمات قضات شریف و پاک دست و کارکنان زحمتکش این دستگاه را مخدوش کند.
وی با بیان این که عدالت قابل اغماض و معامله نیست، گفت: هیچ یک از مصالح گوناگون نمیتواند با عدالت معامله شود.
تبدیل دفتر طبری به کانونی جهت مراجعه برخی از متهمان برای حل پرونده خود
قهرمانی تصریح کرد: در پرونده حاضر متهم ردیف اول فردی که به محاکمه کشیده شده شخصی است که در طول حدود ۲۰ سال حضور در قوه قضاییه علیرغم این که رابطه استخدامی نداشته و مامور به خدمت بوده، اقدامات مجرمانه وسیعی را رقم زده است.
نماینده دادستان اذعان کرد: اکبر طبری با انبوهی از اتهامات هم خود به بیراهه رفته و هم راه اجرای عدالت را در مورد برخی از متهمان دانه درشت اقتصادی سد کرده است و با تشکیل گروه مجرمانه در معاونت اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضاییه موجب شد تا دفتر وی به عنوان کانونی جهت مراجعه برخی از متهمان برای حل پرونده خود، تبدیل شود.
قهرمانی در ادامه گفت: آنچه در رفتارهای مجرمانه اکبر طبری حائز اهمیت است مراودات ناسالم و تبانی با صاحبان پول و ثروت است که با اعمال نفوذ در مراجع قضایی و دستگاههای اجرایی حداکثر سوء استفاده مالی و اداری را به دست آورده است.
اعمال نفوذ در پروندههای بستگان، رجال سیاسی و متهمان کلان اقتصادی
وی تاکید کرد: دایره اعمال نفوذ اکبر طبری در پروندههای بستگان، رجال سیاسی و متهمان کلان اقتصادی قابل توجه است.
قهرمانی خاطرنشان کرد: یکی از متهمان کلان اقتصادی که پرونده او با اعمال نفوذ بسته شد، مصطفی نیاز آذری فرزند کیومرث است که به طور غیرقانونی از کشور متواری شد. او از عناصر اصلی ارتشاء در شبکه اکبر طبری است که با تشکیل ۱۰ شرکت صوری در داخل و خارج از کشور با نفوذ در بستر قضایی و بانکی کشور و با فاکتورسازی و ثبت سفارشهای صوری اقدام به خروج ارز از کشور نموده و به اموال نامشروع زیادی نیز دست پیدا کرده است.
وی در ادامه عنوان کرد: در تاریخ ۲۷ دی سال ۹۰، مصطفی نیاز آذری به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور بازداشت شد؛ اما علیرغم اقاریر صریح متهم با دخالت و اعمال نفوذ اکبر طبری حکم برائت وی در برخی از عناوین اتهامی صادر و در برخی عناوین اتهامی دیگر نیز مسکوت ماند. همچنین بسیاری از مسئولان بانکی که در این پرونده و اقدامات مجرمانه نقش داشتند با اعمال نفوذ اکبر طبری تبرئه شدند و در حال حاضر، این پرونده در دست رسیدگی قرار دارد.

اهدای ویلای لوکس به طبری در قبال تبرئه یک متهم اقتصادی
وی افزود: فرار مصطفی نیاز آذری در قبال رشوهای است که اکبر طبری از او گرفته است که قریب به ۱۵ هزار متر زمین و ۳ طبقه ویلای لوکس به ارزش ۴۲۰ میلیارد ریال در بابلسر است.
قهرمانی خاطر نشان کرد: اهدای ویلایی با این ارزش در قبال کارسازی پرونده وی بوده و سعی کرده اسناد نقل و انتقال آن نیز با پوششهایی انجام گیرد که هیچ اسمی از مصطفی نیاز آذری و اکبر طبری وجود نداشته باشد. بلکه با واسطه بهرام حیدری فر به همسر اکبر طبری منتقل شد که این اقدام با تبانی یکی از سردفتران تهران و با وکالت نامه جعلی صورت گرفت، به طوری که اکبر طبری به جای همسر خود اثر انگشت زد.
قهرمانی ا
ذعان کرد: این ویلا با نظر اکبر طبری و صرف هزینهها از سوی مصطفی نیاز آذری ساخته میشود. اکبر طبری به منظور این که در مراجعات خود به ویلای مذکور از سوی سرایدار شناسایی نشود، خود را حسین معرفی مینموده است.
نماینده دادستان در ادامه گفت: از دیگر مفسدان اقتصادی که از کشور گریخته، حسن نجفی است که در مورد ساخت و سازهای غیرمجاز در اطراف لواسانات و همچنین با همراهی برخی از مدیران توانسته است زمینهای ارزشمندی را وارد حوزه شهری کند که در نتیجه الحاق آن ساختمانها و ویلاهای چشم نواز با پولهای نامشروع احداث میشود.
شگرد اکبر طبری برای دریافت ملک و وجوه رشوه
وی افزود: دریافتی اکبر طبری از وی مجموعهای از وجوه نقد و ملک است و شگرد اکبر طبری برای دریافت ملک و وجوه رشوه با شیوهای ماهرانه و به صورت واسطهای بوده است.
نماینده دادستان عنوان کرد: از دیگر مفسدان اقتصادی رسول دانیال زاده است که حمایت بی دریغ اکبر طبری از وی منتهی به صدور قرار منع تعقیب در برخی از پروندههای وی شده است. ۳ واحد لوکس مسکونی در ساختمان روما و ۳ واحد در ساختمان فلورا دریافتی اکبر طبری از رسول دانیال زاده بوده است.
تشریح اتهامات اکبر طبری و سایر متهمان
وی در ادامه با تشریح اسامی و عناوین اتهامی متهمان در کیفرخواست گفت: متهم ردیف اول اکبر طبری فرزند احمد متولد بابل، ایرانی و شیعه و معاونت وقت اجرایی حوزه ریاست قوه قضاییه است که بر اساس کیفرخواست متهم است به مشارکت در تشکیل شبکه چند نفری در ارتشا، با وصف سردستگی، اخذ رشوه از حسن نجفی به مبلغ بیش از ۸۰ میلیارد ریال وجه نقد، اخذ زمین به مساحت ۳۰۰ متر مربع در خیابان کریم خان، اخذ زمینی مشجر به مساحت هزار و ۶۵۷ متر مربع واقع در قریه نجار کلای لواسان، اخذ آپارتمان اداری به مساحت ۱۰۸ متر مربع در مجتمع سانا، تسهیل وجه نقد به مبلغ ۱۰۰ هزار یورو، پولشویی از طریق تبدیل وجه نقد به سهام شرکت سیمان به مبلغ ۴۲ میلیارد ریال، دریافت رشوه از رسول دانیال زاده به مبلغ ۱۸۳ میلیارد و ۲۳۳ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال، دریافت رشوه از مصطفی نیاز آذری به میزان ۵ قطعه زمین و یک ویلا در بابلسر، معاوضه سه دستگاه آپارتمان مسکونی متعلق به رسول دانیال زاده که هر سه واقع در کامرانیه شمالی در ساختمان روما است.
قهرمانی تصریح کرد: دریافت رشوه از جلیل سبحانی بابت هزینه نصب کمد در واحدی در مجتمع سانا به مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال، پولشویی از طریق انتقال دو واحد آپارتمان در روما به فرهاد مشایخ، پولشویی از طریق انتقال ویلای مصطفی نیاز آذری به خانم حکیمه شیرمحمدی، جعل و استفاده از اسناد مجعول در پرونده مصطفی نیازآذری، اعمال نفوذ با سوء استفاده از مستخدمین دولتی در پرونده رسول دانیال زاده، اعمال نفوذ با سوء استفاده از روابط خصوصی از مستخدمین دولتی در پرونده داوودی سرخوش شهری و سایرین، اعمال نفوذ در پرونده موضوع اتهامی وریا مولانایی، تاثیر دادن نفوذ در اقدامات اداری در پرونده علی دیواندری، گرفتن وعده و تعهد در پرونده سید هادی رضوی و خرید زمین از حمید محمدی از دیگر اتهامات وی است.
نماینده دادستان در تشریح عناوین اتهامی ردیف دوم پرونده گفت: حسن نجفی که با دستگیری متهم اصلی پرونده به خارج از کشور متواری شد، به مشارکت در تشکیل شبکه چند نفری در امر ارتشاء، پرداخت رشوه به اکبر طبری و پرداخت رشوه به غلامرضا منصوری قاضی وقت اجرایی لواسان به مبلغ ۵۰۰ هزار یورو، متهم است.
وی ادامه داد: فرهاد مشایخ به مشارکت در تشکیل شبکه چند نفری ارتشاء، تحصیل مال به مبلغ بیش از ۸۰ میلیارد وجه نقد، یک قطعه زمین واقع در نجار کلای لواسان و همچنین زمینی در کریم خان و تبدیل ۴۲ میلیارد ریال به سهام شرکت سیمان، پولشویی در دو واحد در ساختمان روما، فراهم نمودن موجبات ارتشاء میان اکبر طبری و رسول دانیال زاده، پولشویی و فراهم نمودن موجبات تحقق ارتشاء میان غلامرضا منصوری و حسن نجفی و پولشویی در خصوص دو واحد آپارتمان در روما متهم است.
نماینده دادستان عنوان کرد: رسول دانیال زاده فرزند حسینعلی آزاد با قرار وثیقه به مشارکت در تشکیل شبکه در امر ارتشاء، پرداخت رشوه به اکبر طبری از طریق واگذاری چند پلاک ثبتی به وی، پرداخت ۳۰ میلیارد رشوه به حمید علیزاده بازپرس وقت شعبه ۱۵ کارکنان دولت و پرداخت رشوه به اکبر طبری به میزان ۱۸۳ میلیارد و ۲۳۳ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال متهم است.
قهرمانی عنوان کرد: مصطفی نیاز آذری فرزند کیومرث متهم ردیف پنجم پرونده که پس از دستگیری اکبر طبری از کشور خارج شد، به مشارکت در تشکیل شبکه در امر ارتشاء و پرداخت رشوه به اکبر طبری به میزان ۵ قطعه زمین در بابلسر متهم است.
نماینده دادستان گفت: متهم ردیف ششم جلیل سبحانی، آزاد با قرار وثیقه به معاونت در فراهم نمودن موجبات رشوه میان اکبر طبری و رسول دانیال زاده و پرداخت رشوه به اکبر طبری و همچنین مشارکت در تشکیل شبکه چند نفری شبکه ارتشاء با وصف سرد
ستان ادامه داد: حسب گزارش سازمان اطلاعات و بررسیهای صورت گرفته مبالغ قابل توجهی از حساب آقای مشایخ به حساب آقای طبری واریز شده است که واریز کننده اصلی آن، آقای حسن نجفی و این واریزیها در ارتباط با با اراضی کلاک بوده است.
وی تصریح کرد: تلاش شد به دو سوال پاسخ داده شود و آن میزان واریزی آقای مشایخ به حساب آقای طبری بوده است و اینکه آقای طبری برای آقای نجفی چه کارهایی انجام داده است.
روایت نماینده روابط اکبر طبری و فرهاد مشایخ
قهرمانی گفت: آقای مشایخ عنوان داشت این پرداختها به آقای طبری جهت انجام کارهای متخلفانه اراضی کلاک برای پیشبرد اهداف بود.
وی ادامه داد: در بررسیهای صورت گرفته برخی اسناد بین مشایخ و طبری در ساخت و سازها و تغییر کاربری کلاک به چشم میخورد.
قهرمانی گفت: آقای طبری در آن زمان دوستی نزدیک با مالکان داشت و در ابتدا با اعمال نفوذ، کارهای آنها را در منطقه لواسان انجام میداد.
وی بیان کرد: مشایخ درباره وجوه و مبالغ پرداخت شده به طبری میگوید ۵۰۰ هزار یورو که ۵ بسته ۱۰۰ هزار یورویی در سال ۹۵ بود را در ماشین به آقای طبری میدادم که این ۵ بسته در طول ۵ ماه پرداخت شده است.
قهرمانی نماینده دادستان با اشاره به روابط اکبر طبری و فرهاد مشایخ گفت: مشایخ مبالغی همچون ۸۴ میلیارد ریال، ۱۰۰ هزار یورو و یک دستگاه خودرو به طبری پرداخت کرده است. مشایخ درباره پرداخت مبلغ ۱۰۰ هزار یورو اظهار کرده که من به همراه نجفی در سال ۸۶ این مبلغ را به طبری دادیم. همچنین در گزارش اطلاعات سپاه نیز آمده: منصوری با وساطت متهم طبری اقداماتی را به نفع نجفی انجام داده است. در این رابطه قباد افشار به عنوان مطلع در جلسه بازپرسی اظهار داشته نجفی و شرکا اقدام به ساخت و ساز در حاشیه سد لتیان نمودند که خلاف قانون بوده است و تخلف مربوطه به مراجع ذی صلاح اعلام شد و نهایتاً در سال ۹۲ حکم به توقف عملیات صادر گردید، اما نجفی با پشت گرمی کار خود را ادامه داد.
پیگیری پروندههای مربوط به دانیال زاده توسط طبری
نماینده دادستان با اشاره به ارتباط طبری با دانیال زاده بیان کرد: طبری ارتباط بسیار نزدیکی با رسول دانیال زاده داشته و در این رابطه دو واحد آپارتمان در برج روما به مساحت ۳۸۰ و ۳۸۸ متر به فرهاد مشایخ منتقل شده و یک واحد دیگر نیز به همسر متهم طبری منتقل گردیده است. طبری در مورخ ۲ اردیبهشت ۹۱ سه واحد آپارتمان در برج روما از دانیال زاده اخذ کرده و مشایخ در این خصوص گفته که دو واحد از این آپارتمانها در ظاهر به نام من است؛ اما در اصل متعلق به طبری است. همچنین یک دستگاه آپارتمان در خیابان پاسداران واقع در مجتمع فلورا توسط دانیال زاده به طبری واگذار شده است و یکی دیگر از اموالی که طبری از نجفی گرفته، واقع در بلوار کریم خان است.
قهرمانی ادامه داد: پروندههای مربوط به دانیال زاده توسط طبری و به نفع دانیال زاده پیگیری میشده است. حسب اظهارات دانیال زاده، طبری ۳ واحد آپارتمان در برج روما اخذ نموده و دانیال زاده مدعی شده که یک ملک در خیابان کریم خان به ارزش ۱۴ میلیارد تومان را در ازای آنها دریافت کرده است و با عنایت به محتوای پرونده صدور حکم مجازات متهمان مورد تقاضا است.
نماینده دادستان: هنوز بخشهایی از پرونده طبری مانده که تمام نشده است
نماینده دادستان در خصوص ارتباط متهم طبری با مصطفی نیازآذری خاطر نشان کرد: حسب اوراق پرونده طبری یک ویلا از نیازآذری که در بابلسر واقع شده گرفته است. سرایدار ویلا اذعان داشته که شخصی به نام حسینی حقوقش را پرداخت میکرده است. پس از این اظهارات عکس متهم طبری به سرایدار ویلا نشان داده شد که سرایدار بیان کرد که این شخص همان حسینی است. همچنین سازنده ویلا نیز گفته که شخصی به نام حسینی را میشناخته، اما هزینه ساخت ویلا به مبلغ ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان توسط نیازآذری پرداخت شده است.
قهرمانی گفت: پرونده سید هادی رضوی یکی از پروندههایی که اکبر طبری به همراه عوامل خود پیگیر آن بوده است.
نماینده دادستان بعد از قرائت کیفرخواست، گفت: لازم میدانم چند نکته را بیان کنم پرونده حاضر بسیار پیچیده بود و در دادسرا مطرح شد و قریب به ۹ ماه مورد بررسی قرار گرفت تا جایی که بازپرس پرونده، شبانه روزی آن را بررسی کرده است.
قهرمانی افزود: در این پرونده ۶۱ نفر بازداشت شدند که بعضی از آنها با قرار وثیقه آزاد هستند.
نماینده دادستان گفت: ابعاد پرونده بسیار پیچیده بود و ما از روز اول نمیدانستیم قرار است چه اتفاقی بیفتد و بیشتر توجه مان بر دانیالزاده بود که هر چه جلوتر میرفتیم به ابعاد بیشتر، دسترسی پیدا میکردیم؛ در این میان برخی از متهمان از جمله نیاز آذری متواری شدند.
وی ادامه داد: مشکلی که وجود داشت آن بود که ما باید پروندههای دیگری هم مطالعه میکردیم که البته بازپرس تلاش زیادی کرد لذا برای حصول اطمینان ۲۵۰ پرونده کلاسه مطالعه شد. همچنین ٣٠ شکایت در ا
ین پرونده وجود دارد. در دل پرونده طبری به برخی از متهمان رسیدیم.
نماینده دادستان تصریح کرد: هنوز بخشهایی از پرونده طبری مانده که تمام نشده است و امید است به زودی آنها هم به قرار نهایی منجر شود.
قاضی بابایی در این هنگام با توجه نزدیکی به زمان اذان ظهر با اعلام این مطلب که فرصت دفاع برای متهم در این جلسه میسر نیست، خطاب به متهم طبری گفت: فرصت برای متهم محفوظ است.
http://eitaa.com/joinchat/3317825566C441620a8e1
لینک کانال ما در ایتا 👆▪️
...................................................
https://ble.im/aeen_hoghoghy_va_ejtemai
لینک کانال ما در بله👆▪️
...................................................
https://t.me/joinchat/AAAAAEKkYZ7xUTHyAXbdWQ
لینک کانال ما در تلگرام👆▪️
...................................................
ستگی اکبر طبری که در دادسرا مفتوح است، متهم است.
نماینده دادستان گفت: متهم ردیف هفتم محمد انوشه متواری و ساکن آلمان، به فراهم نمودن موجبات تحقق بزه ارتشاء از طریق مرتبط نمودن جلیل سبحانی و اکبر طبری، تحصیل مال از طریق نامشروع و مشارکت در تشکیل شبکه چند نفری در امر ارتشاء متهم است.
قهرمانی ادامه داد: متهم ردیف هشتم، علیرضا صادقی، آزاد با قرار وثیقه به فراهم نمودن موجبات ارتشاء میان رسول دانیال زاده و اکبر طبری و پولشویی از طریق انتقال آپارتمان متهم است.
قهرمانی اظهار کرد: متهم ردیف نهم غلامرضا منصوری که از کشور متواری شده است به دریافت رشوه بالغ بر ۵۰۰ هزار یورو متهم است.
وی افزود: متهم ردیف دهم، حمیدرضا قربانی به تاثیر دادن نفوذ اکبر طبری در تصمیمات قضایی شعبه ۱۵ کارکنان دولت در خصوص رسول دانیال زاده و سایرین و همچنین تاثیر دادن نفوذ اکبر طبری در جریان رسیدگی به پرونده اتهامی داود سرخوشی و سایرین و دریافت رشوه به میزان ۳۰ میلیارد ریال متهم است.
قهرمانی بیان کرد: متهم ردیف یازدهم بیژن قاسم زاده آزاد با قرار وثیقه، به تاثیر نفوذ اشخاص دولتی در پرونده وریا مولانایی و تاثیر دادن نفوذ در پرونده حسین حاجی زاده و نادر شریف زاده به مبلغ ۲۸ میلیارد ریال متهم است.
نماینده دادستان ادامه داد: متهم ردیف دوازدهم امیر عباس مصدق خاقان، فرزند محمدرضا، متولد ۶۳، آزاد با قرار وثیقه شغل کارشناس رسمی دادگستری. اتهامات وی معاونت در جرم خرید زمین از آقای حمید محمدی توسط اکبر طبری از طریق تسهیل وقوع جرم با مباشرت آقای طبری و جعل در سند رسمی موضوع اظهار عقیده برخلاف واقع در نظریه کارشناسی به درخواست آقای طبری و ارائه آن به شعبه دوم دادگاه حقوقی است.
قهرمانی تصریح کرد: متهم ردیف سیزدهم مهدی زاهدیان فرزند ابوالقاسم متولد ۵۱، شغل وکیل دادگستری و آزاد با قرار قبولی وثیقه به فراهم نمودن موجبات جرم ارتشاء از طریق مذاکره و وجه بین دانیال زاده و مرتضی علیزاده به مبلغ ۳۰ میلیارد ریال، تحصیل مال از طریق نامشروع به مبلغ ۷۰ میلیارد ریال از طریق دانیال زاده و فراهم نمودن موجبات تحقق ارتشاء به مبلغ ۲۸ میلیارد ریال همچنین تحصیل مال از طریق نامشروع به مبلغ ۲ میلیارد ریال متهم است.
وی تصریح کرد: متهم ردیف چهاردهم فرهاد پور عمل متولد ۴۳، به معاونت در جرم خرید زمین متعلق به حمید محمدی توسط آقای طبری از طریق تسهیل وقوع جرم با مباشرت آقای طبری متهم است.
قهرمانی ادامه داد: متهم ردیف پانزدهم علی دیواندری فرزند محمد متولد ۴۶، متهم به اعمال نفوذ با سوء استفاده از روابط خصوصی و همچنین متهم ردیف شانزدهم جواد ترکمان فرزند حسین متولد ۳۷، کارمند وقت معاونت اجرایی قوه قضاییه، به معاونت در بزه، گرفتن وعده و تعهد با ادعای داشتن نفوذ و ارتباط با ماموران دولتی متهم هستند.
قهرمانی یادآور شد: متهم ردیف هفدهم علی صادقی، متولد ۵۵، آزاد با قرار وثیقه، متهم است به معاونت در بزه گرفتن وعده و تعهد یا اذعان داشتن نفوذ در ارتباط با برخی ماموران دولتی با وصف مباشرت آقای طبری و همچنین متهم ردیف هجدهم علی تن پوشان متولد سال ۶۱، متهم است به فراهم نمودن موجبات ارتشا بین آقای طبری و سبحانی.
نماینده دادستان افزود: متهم ردیف نوزدهم بهرام حیدری فرد متولد ۳۱، شغل وکیل دادگستری، به فراهم نمودن موجبات تحقق ارتشا بین آقای طبری و نیازآذری متهم است. همچنین متهم ردیف بیستم محمد هنرور به ۵ فقره جعل اسناد رسمی از طریق ثبت سند به نام همسر اکبر طبری بدون حضور وی در دفتر خانه و اخذ اثر انگشت آقای طبری به جای نامبرده متهم است.
وی ادامه داد: متهم ردیف بیست و یکم حسین حاج رضا فرزند عبدالله، به مشارکت در پرداخت رشوه به قاسم زاده به مبلغ ۲۸ میلیارد ریال متهم است. همچنین متهم ردیف بیست و دوم نادر شریف نجار که با دستگیری متهم اصلی از کشور متواری شده به مشارکت در پرداخت رشوه به آقای بیژن قاسم زاده به مبلغ ۲۸ میلیارد ریال متهم است.
واریز مبالغ قابل توجهی به حساب طبری در ارتباط با اراضی کلاک
قهرمانی در ادامه با اشاره به احصای ادله در کیفرخواست پرونده گفت: در تحقیقات صورت گرفته فرهاد مشایخ در نزد بازپرس عنوان میدارد که ۷ الی ۸ میلیارد تومان از بانک صادرات از طریق حسن نجفی به حساب آقای طبری پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: فرهاد مشایخ همچنین درباره وجوه پرداختی به آقای طبری میگوید این وجوه شامل ۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان وجه نقد و ۳۰۰ متر زمین در خیابان کریم خان است.
قهرمانی گفت: یکی دیگر از اموالی که آقای طبری از نجفی دریافت کرد یک واحد آپارتمان اداری در مجتمع سانا واقع در قیطریه تهران که حسب اظهارات آقای مشایخ این واحد از جانب آقای نجفی به آقای طبری منتقل شده است. همچنین آقای نجفی درباره علت پرداخت رشوه به آقای طبری میگوید که برای راه انداختن کارها و بهره بردن در سیستم قضایی و جهت پیشبرد اهداف بوده است.
نماینده داد