May 11
💠 بهنام خداوند انقلاب اسلامی
🔆 تا آنگاه که صبحِ فروزان از پرده شب برآمد
و حق نقاب از چهره برکشید!
زمامدار دین به سخن درآمد
و فریاد اهریمنان خاموش گردید
خار نفاق از سر راه برداشته شد
و گرههای کفر و تفرقه از هم گشوده گردید
و دهانهای شما به کلمه اخلاص باز شد...
و شما بر کناره پرتگاهی از آتش قرار داشته!
و مانند چکهای آب بوده
و در معرض طمعِ آزمندان قرار داشتید
همچون آتشزنهای بودید که بیدرنگ خاموش میگردید،
لگدکوب روندگان بودید!
از آبی مینوشیدید که شتران آن را آلاییده بودند
و از پوست درختان به عنوان خوراک بهره میبردید،
خوار و پسافکنده بودید!
میترسیدید که مردمانِ پیرامون، شما را بربایند
تا خدای بزرگ پس از چنین حالاتی شما را به دست آن حضرت رهایی داد
📚 بخشی از خطبه فدکیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ امنیت ایرانی،قربانی اندیشه پرتقالی
کسانی که در برجام، منافع ملی را مانند تکههای پرتقال، مجانی به دشمن دادند، اینک با همان پندار، دستاورد سدهها خوندلِ شیعه را بهنام «دولت وحدت ملی» حراج خواهند کرد؟
🔺مدارای قومی_مذهبی
با اینکه غربآسیا همواره بستر تنش مذاهب و اقوام بوده است، ولی جمهوری اسلامی در این فضا، به یاری خدا توانسته از امتیاز «رواداری قومی_مذهبی» به مثابه یکی از مؤلفههای اصلی قدرت و امنیت ملی بهره ببرد؛ البته برخی نسنجیدگیها، گهگاه این شاهکار استادانه را تهدید میکند.
🔺دولت وحدت ملی یا آش شله قلمکار؟
میگویند سهمیه بندی قدرت برای اقلیتها در مناصب حاکمیتی، «وحدت ملی» را نیرومند، و انگیزه تجزیهطلبی را خاموش میسازد! درحالیکه وارونه این ادعا درست است! یعنی این گفتمانِ نپخته و سادهلوحانه، با برجستهسازی گسلهای قومی_دینی، و ایجاد چشمداشت در اقوام و اقلیتها برای سهمخواهی، پیامدهای بدشگونی برای امنیت ملی بهجا خواهد گذاشت. ازطرفی باید این «وحدتِ سکولاری» را مسلخ «وحدتِ ایرانی_اسلامی» در بدنه نظام بدانیم.
🔺لوسبازی گلوبالی
ایده «دولت وحدت ملی» و مانند آن، رهاورد فکری گلوبالیزم است که نتیجه آن، تسامح، رسمیتبخشی و میدان دادن به همه اندیشهها، حتی گونههای باطل آن میباشد؛ که این یعنی همان «شرک سیاسی».
⛔️ بهرهگیری از کدام وسیله برای دستیابی به اهداف سیاسی (مانند پیروزی در انتخابات) #خیانت است؟
آ. بازی با تمامیت سرزمینی و امنیت ملی
ب. التماس به بیگانگان (البرادعی)
ج. توافق کردن به هر قیمتی!
د. همه موارد
✍ اَفروز @af_rooz
🟢 نظام رسانهای امویان ۱:
سنجش «توان» و «ارزش» رسانه
«...جزیره کیش به چین فروخته شد.
بیشترین آمار مهاجرت را ایران دارد.
هر سه روز یک جوان اعدام میشود.
حمله به شاهچراغ کار نظام بود...»
🔺تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها؟
خیلی وقتها این ضربالمثل نادرست است. مردم این «چیزها» (اخبار و دانستنیها) را از #رسانهها میشوند. نیروی «چیرگی رسانهای» میتواند نسبت به کوهسازی از کاه (بزرگنمایی/سیاهنمایی) و یا کاهسازی از کوه (کوچکنمایی/سفیدنمایی) نیز فراتر برود. میشود از «هیچچیز»، چیزهایی سراسر دروغین آفرید، یا پدیدهها را وارونه، فرورفته یا برجسته نشان داد؛ حتی میتوان مانند #ماهوارههای_اموی، «نور» را در پیش چشمها ناپدید کرد!
در سال ۱۳۲ه.ق هنگامی که عبداللهبنعلی به شام رفت و بزرگان و شیوخ اموی را به سوی عبدالله سفاح فرستاد، آنها نزد خلیفه عباسی سوگند خوردند که: «ما هرگز نمیدانستیم که پیامبر، فرزندان و خویشاوندی بهجز یزید دارد، تا اینکه اکنون بهواسطه قیام شما آگاه شدیم!» مروج الذهب، ج۳ص۳۴
و نیز از یک انديشمند شامی پرسيدند اين ابوتراب كه بالاى منبر او را لعن مى كنند كيست؟ گفت: «گمانم يكى از راهزنان فتنه گر باشد!» مروج الذهب، ج۳ص۳۳
هندو شاه نخجوانى نیز در كتاب «تجارب السلف» میگوید:
«هفتاد كس از مشايخ دمشق به طلاق و عتاق و حج سوگند خوردند كه پيغمبر(ص) را بهجز يزيد خويشاوندی نمیشناختیم! و همه از امام سجاد(ع) پوزش خواسته و گریستند، و او نيز همه را بخشید.»
⚠️ بنیامیه، نیرو و ارزش رسانه را تا جایی دریافتند که ازآن بهمثابه یک بازوی راهبردی توانا برای فضاپروری و آموزش، ادارهی فرهنگ، جنگ روانی، و گسترش پندارهای باطل مانند جبرگرایی و اندیشه مرجئه سود میبردند.
🧨 اکنون ما این راه را وارونه میرویم؛ یعنی نهتنها ف.مجازی را برای خود زین نکردهایم، بلکه آن را فرش قرمز اهریمنان قرار دادهایم که این بهگونه گسترده، زمینه دروغپردازی و دستاندازی دشمن بر ذهن و قلب مردم بیگناه را فراهم آورده و جانِ جگرگوشههای ما را به #ماشین_کشتارجمعی_مجازی سپرده است.
🗂 ثبت رکورد ۳۸۰۰۰دروغ در۴۶روز برای ۵ رسانه ضدایرانی
🗂 چهار دهه جنگ ۲۵۰ رسانه علیه ایران
🗂 ایرانیها ۱۸۰ برابر متوسط جهان، شایعات اخبار دروغ و اخبار ناامید کننده دریافت میکنند.
✍ اَفروز @af_rooz
🟢 نظام رسانهای امویان ۲:
«زمینه ترور» (ذهنی)، تا «ترور زمینی» (عینی)
فاجعه عاشورا، پیش از دشت کربلا، در ذهن شامیان رخ داد. تخریب شخصیت سیدالشهداء در وبگاههای خبری و تحلیلی اموی، نفرتها را برانگیخت و تاختن بر پیکر پاکش را آسان نمود.
از همینرو، دیدن خاندان اسیرِ پیامبر در شام، برای مردم شگفت آمد! زیرا دستگاه خبرپراکنی امویان به قدری ژرف و گسترده کار میکرد که آنان میپنداشتند حسین(ع) یک دشمن خارجی است، و یزید و پدرش یگانه خاندان و جانشینان پیامبرند.
معاویه در کار تبلیغات رسانهای و بیاعتبارسازی حریف خبره بود. در صفین بسیاری از شامیان به پشتوانه این پندار که علی(ع) بینماز، کافر و قاتل عثمان است دربرابر او صف بستند. همچنین او پافشاری زیادی بر فضاسازی و پروپاگاندا برضد اهلبیت داشت. گفته میشود بنیامیه، امیرالمؤمنین را ۶۰ سال تمام در ۷۰هزار شبکه (منبر)، لعن میکردند! گویا این تخریبها، هم در ویران نمودن غیرت یاران، و هم در برّان کردن تیغ ابنملجم کارساز شد.
🔺امروزه غربیها همین شیوه را در یک فرآیند سهگانه، برضد «سوژه ترور» بهکار میگیرند:
۱_ نامدار کردن/ برجستهسازی Naming
۲_ رسواسازی/ ترور شخصیت Shaming
۳_ کشتن و حذف شخص Shooting
⚠️ برای نمونه: جنایتکاران امریکایی دستکم از سال ۲۰۰۳، حاجقاسم را خار چشم خود میدیدند؛ ولی «ترور زمینی» او آنگاه ممکن گشت که «زمینه ترور»ش فراهم شد، و میزان نفرتپردازی نسبت به او در افکار عمومی غرب به حدنصاب رسید، و رسانهها او را تروریست و عامل مرگ سربازان امریکایی و انگلیسی، معرفی کردند.
🔺خودکُشی ملّی با ف.مجازی ضدملّی:
دولتی که با مرزهای مجازی باز، مغزهای مردمش را پیشکش دشمن میکند، گویی امتیاز ترور آرمانها،نهادها و عناصر ملّی خود را به او هدیه کرده است؛ زیرا دشمن میتواند بسیار ساده، نخست سوژهها را بهگونه مجازی در ذهن مردم بومی ویران ساخته، و پس از نابودسازی انگیزه دفاع و ایستادگی، با خیال آسوده به کشتار واقعی آن سوژهها دست بزند!
✍ اَفروز @af_rooz
🟢 نظام رسانهای امویان ۳:
معاویه، فیلترینگ و امنیت
پس از تبعید مالک اشتر به دمشق، به معاويه خبر رسيد كه برخی شامیان با او و دوستانش بحث و گفتوگو مىکنند؛ پس به عثمان نوشت:
«كسانى را پيش من فرستاده اى كه شهر و ديار خود را فاسد كرده و شوراندهاند. میترسم كه مردم تحت فرمانم را [نیز] به نافرمانى وادارند و چيزهايى به آنها بیاموزند كه هنوز نمى دانند! و به افراد ياغى و سركش تبديل شوند و #امنيت موجود، جاى خود را به #شورش بدهد»
عثمان نیز درخواست معاویه را پذیرفت و دستور داد مالک از دمشق به حمص تبعید(فیلتر) شود. عدم اجازه معاویه به ابوذر نیز، برای ماندن در آنجا به همین دلیل بود.
📗تاریخ طبری، ج۴ص۳۲۲_۳۲۴. الکاملفیالتاریخ، ج۲ص۲۶۷. انساب الاشراف، ج۶ص۱۵۵. دانش نامه امیر المومنین، ج۳ص۲۰۳. الفتوح، ابن اعثم کوفی
⚠️ امام خامنهای در ۸۲/۲/۲۲:
«در همه جای دنیا... #فیلترهایی هم وجود دارد که هر کشور به فراخور تمایلات و تفکرات و مصالحی که دارد، آنها را کار میگذارد؛ این یک امر طبیعی است..این، درست است! البته که باید فیلترهای مناسب و لازم را بگذارند!»
🗂 آمریکا مادر فیلترینگ در جهان
🗂 فیلتر رسانههای ایرانی پرستیوی و العالم در غرب
✍ اَفروز @af_rooz
🟢 نظام رسانهای امویان ۴:
مدیریت بر فضای مجازی
🔺«معاویه پیوسته تلاش میکرد تا اهالی شام با عراق و حجاز ارتباط اندکی داشته باشند و مردم شام، اسلام را از منظر او ببینند. او با حصر فرهنگی مناطق حاکمیتی خود، از این روش استفاده فراوانی برد؛ برای مثال میتوان به منع رفت و آمد محدثین سایر بلاد اسلامی به حوزه حکومتی خود، جلوگیری از خروج و اقامت شامیان در خارج از شام به مدت طولانی، جلوگیری از کتابت و نقل احادیث نبوی در شام و ترویج علوم و فنون دیگر بجای علم حدیث اشاره کرد. معاویه سخت مراقب بود تا مردم شام، از ناحیه ای جز خود او تغذیه فکری نشوند. بعدها نیز هر کسی که به شام میآمد و معاویه متوجه میشد که افکار او ممکن است ذهن مردم شام را، به قول او فاسد کند، وی را از شام بیرون میکرد...ازین روی با قاریان کوفه که به شام تبعید شده بودند، نیز درگیری شدید پیدا کرد»
الفتوح، ابن اعثم کوفی
امام خامنهای در ۱۴ خرداد ۹۵:
« [مدیریت] اینها (رادیو،تلویریون،اینترنت) را نمیشود در اختیار دشمن قرار داد؛ امروز در اختیار دشمن است؛ وسیله و ابزار نفوذ فرهنگی است؛ ابزار سلطه فرهنگی دشمن است!»
⚠️«ف.مجازی ول»، رهاورد بزدلی و ضعف
به خدا سوگند! کسیکه زمینه #تسلط_دشمن بر خویش را فراهم کند، تا گوشتش را بخورد، استخوانش را بشکند و پوستش را بشکافد، عجز و ناتوانیاش، بسیار بزرگ و آنچه در درون سینه دارد بسیار ضعیف و کوچک است.
نهجالبلاغه|خطبه ۳۴
✍ اَفروز @af_rooz
🏴 داغ من و داغ حسین(ع)
من ایرانم. سوگوار میلیونها فرزند نورستهای که دشمن، در جنگی نابرابر، عقل و قلبشان را تباه کرد و آنها را کُشت (فقدالعقل فقدالحیات). گرچه سیدالشهداء دراین ماتم همراهم است (عزیزٌ علیه ما عنتّم)، و خودش نیز داغ فرزند کشیده و میداند، ولی او درنگی پس از آن مصیبت، با روان فروزانِ کودک و نوجوان و جوانش در بهشت دیدار کرد، درحالیکه نوردیدههای من، برای همیشه از دست میروند و در دوزخ خاموش میشوند:
«در جنگ سخت، جسمها به خاک و خون کشیده میشوند،[ولی] روحها پرواز میکنند و میروند به بهشت؛ [امّا] در جنگ نرم، اگر خدای نکرده دشمن غلبه بکند، جسمها پروار میشوند و سالم میمانند، [ولی] روحها میروند به قعر جهنم!»رهبر۱۳۹۵/۹/۳
داغ دلِ حسین (ع) را همه فهمیدند و برایش گریستند، ولی داغ مرا چه؟ او زینبی داشت که حقیقت را فریاد بزند، ولی یاران و #خواص من کجایند؟ خوشابهحالش؛ حتی خوشابهحال برادرم فلسطین! که کشتار کودکانش، برای جهانیان مهم است؛ ولی در اندوه من، از مسئولین خودی هم چندان خبری نیست.
🏴 روضه قتلگاه
لَمَّا رَأَى الْحُسَيْنُ مَصَارِعَ فِتْيَانِهِ وَ أَحِبَّتِهِ…وَ نَادَى…هَلْ مِن مُغِيث يَرْجُو اللَّهَ بِإِغَاثَتِنَا هَلْ مِنْ مُعِينٍ يَرْجو مَا عِند اللَّهِ فی إِعَانَتِنَا.
«حسین (ع) كه ديد جوانان و دوستانش روی زمین افتادهاند…صدا زد…آيا فریادرسی هست كه برای خدا به ما كمك كند؟ آيا ياورى هست كه به اميد آنچه نزد خداست ما را يارى كند؟!»
اللهوف، سید بن طاووس ص۱۱۶
آیا مسئول غیوری داریم که جگرگوشههایم را از چنگال درندگان و نسلکُشان در #قتلگاه_مجازی برهاند؟!
✍ اَفروز @af_rooz
هدایت شده از ابرفقه
🔺محافظهکاران عاملان دوقطبی در کشور
🟢توحید و تکقطبی، در اطاعت از ولیّ امر الهی (و اعتصموا بحبل الله) است. شرک و دوقطبی، در محافظهکاری و نپذیرفتن دستور حجت خدا است:
امام صادق (ع): «... فَإِذا حَکَمَ بِحُکمِنا فَلَم یَقبَلهُ مِنهُ، فَإِنَّما استَخَفَّ بِحُکمِ اللَّهِ و عَلَینا رَدَّ و الرّادُّ عَلَینا الرّادُّ عَلَی اللَّهِ و هُوَ عَلی حَدِّ الشِّرکِ بِاللَّه» کافی، ۱: ۱۶۹
📛 نپذیرفتن دستور رهبر، همان رد کردن ائمه (ع) است و رد کردن ائمه، رد کردن خدا است و آن کار در گستره شرک به خدا است!
🚨 روشن است که شرک یعنی دوگانگی و دوقطبی!
💀نگاه شرکآلود: اطاعت دلیرانه از سخن حجّت خدا و پیگیری احکام خدا و ملاحظهکاری نکردن، سبب دوقطبی است!؟
👈این قدرت پرستان، تُخم تفرقه، قاتلان احکام خدا، قاتلان انقلاب و آلودگان به شرک و عامل دوقطبی هستند!
🚨 رهبر: محافظهکاری «قتلگاه» انقلاب است!
رهبر: گرم است به هم پشت رقیبان پی «قتلم»
🔺نتیجه: قتل رهبری، در قتل انقلاب است و قاتل انقلاب و رقیب رهبر و رقیب اسلام و ولایت، همان محافظهکاری است!
💭 مرگ بر محافظهکاری!
🌊 نماهنگهای توفانی درباره محافظهکاری
🔘 جایگاهشناسی #مسئله_فلسطین، در اندیشه رهبر:
🔺مسئله نخست
«مسئله فلسطین، مسئله #اول بینالملل اسلامی است.» ۱۳۶۹/۰۳/۱۰
«امروز مسئله فلسطین جزو مسائل درجه اوّل بلکه مسئله #اوّل دنیای اسلام است.» ۱۳۹۸/۰۳/۱۵
«امروز یکی از مهمترین مسائل جهان اسلام، مسئله فلسطین است که در #رأس همه مسائل سیاسی مسلمانان با هر مذهب و نژاد و زبان قرار دارد.» ۱۳۹۸/۰۵/۱۹
«فلسطین امروز، مسئله #اوّل دنیای اسلام است...مسئله فلسطین، به معنای واقعی کلمه، مسئله اوّل دنیای اسلام است... مسئله اوّل دنیای اسلام، مسئله فلسطین است.» ۱۴۰۲/۷/۱۱
«بر همه ملتها و دولتها واجب است كه مسئله اسلامی فلسطین را صادقانه در زمره مسائل درجه #اول خود دانسته و به قدر وسع خود به آن كمک كنند.» ۱۳۶۹/۱/۲۴
🔺مهم و خطیر
«مهمترین مسئله امروز، مسئله فلسطین است كه در نیمقرن اخیر همواره مهمترین مسئله جهان اسلام و شاید #مهمترین مسئله بشریت بوده است.» ۱۳۷۰/۰۳/۲۶
«مسئله فلسطین، #مهمترین مسئله دنیای اسلام است. هیچ مسئله بینالمللیای در دنیای اسلام از این بالاتر نیست.» ۱۳۸۱/۰۳/۱۴
«امروز در زندگی مسلمین و در آفاق اسلامی، هیچ مسئلهای به اهمیت و خطورت مسئله فلسطین نیست.» ۱۳۶۹/۰۹/۱۳
🔺اصلی، حاد و فوری
«امروز مسئله فلسطین برای ما، یک مسئله #اصلی است.» ۱۳۸۳/۰۳/۱۴
«مسئله فلسطین، #فوریترین مسئله جهان اسلام است.» ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
«انرژی عظیم امت اسلامی میتواند مشکلات جهان اسلام و از جمله، مشکل #حاد و #فوری فلسطین را حل کند.» ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
⚠️ مسئله اولِ مردم، خواص و مسئولین ما چیست؟
اطیعوا الله و اطیعوا الرسول و اولیالامر منکم!
✍ اَفروز @af_rooz