هشتاد و ششمین ناوگروه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران وارد افریقای جنوبی شد.
@africa_313
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻#استاد_راجی؛
حکایت سفرِ رهبری به زیمباوه که جریانساز شد!
@africa_313
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک روز عادی استخراج معدن در آفریقا!
عجیبتر از خود اتفاق اینه که اگه دقت کنید تو بخشهایی از فیلم، مردم علاوه بر تشویق با صدای بلند میخندن، و این یعنی چنین مواردی و کار کردن در ازای به خطر افتادن جدی جون، براشون خیلی عادی و طبیعیه!
ولی اجازه بدید یکم از دلایل این سبک زندگی در افریقا براتون بگم. تو سده 19 میلادی تنش زیادی بین کشورهای اروپایی برای تصاحب آفریقا رخ داد که منجر به توافقی به نام Partition of Africa یا تقسیم آفریقا شد. در نتیجه این توافق، اروپاییها آفریقا رو مثل کیک تولد بین خودشون تقسیم کردن!
این شد آغاز یورش و استعمار گستردهای که چون یک طرف داستان اروپا بود، کاملا انسانی و قانونی نشون داده میشد. و نتیجهاش هم، همین فقر، اتفاقات و سبک زندگی عجیب در آفریقا، اونم نه در قرن 19 که امروزه!
@africa_313
📌هواداران خشمگین مصری «ایموجی» شدند
⚽️ هواداران تیم الزمالک برای نشان دادن عصبانیت و نارضایتی خود از نتیجه تیمشان در بازی مقابل المریخ وقتی تا دقیقه ۶۰ با نتیجه ۳ بر ۲ از حریف عقب بود، در اقدامی خلاقانه اینطور روی سکوها نشستند.
⚽️ نکته جالب اینجاست که تیم الزمالک موفق شد این بازی را با نتیحه ۴ بر ۳ به سود خود تمام کند.
📍@africa_313
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌«تعبیر عجیب علامه عسکری درباره رهبر انقلاب!»
🔻 بخشی از گفتگو برنامه کلمه با آیت الله جاودان
پ.ن: برنامه خوب "کلمه" را حتما ساعت ۲۳ از شبکه ۱ سیما #ببینید
📍@africa_313
🔷این مطالب توسط کانال #اخبار_ویژه تایید یا رد نمی شود و کانال اخبار ویژه صرفا انعکاس دهنده مطالب و اظهارات محقق و جانباز جنگ جناب آقای #حمید_داود_آبادی هست. لازم بذکر است دوسال قبل با این عزیز جلسه ای حضوری داشتیم که عین همین مطالب را بیان کردند و با صراحت و قاطعیت این مطالب را تایید کردند.
⬅️پیکر حاج احمد متوسلیان در تهران است!!
👤حمید داوودآبادی پژوهشگر تاریخ دفاع مقدس در صفحه اینستاگرام خود پیرامون بخش های سانسور کتاب راز احمد نوشت:
🔹️هنگام انتشار کتاب"راز احمد"به خواست ناشر محترم(نشر یازهرا(س)چند خطی از بخش انتهایی کتاب(صفحات ۴۳۷ و ۴۳۸)که مربوط به جلسهی نگارنده با سردارشهید حاج قاسم سلیمانی در جمعه شب ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ بود،سانسور شد.
روز ۱۵ تیر ۱۳۹۹ در برنامهی زندهی"یه روز تازه"شبکهی پنج سیمای جمهوری اسلامی،ناگفتههای آن جلسه را بازگو کردم.
ضمن عرض پوزش خدمت مخاطبین و خوانندگان کتاب راز احمد،متن سانسور شدهی گفتوگو با سردارشهید قاسم را اینجا آوردهام:
🔸گفتم:"من به یک نتیجهی بدی رسیدم که راستش جرات نمیکنم جایی بگویم. خیلیها به خاطر این ادعا مرا میکوبند."
با خنده پرسید:"مگه به چی رسیدی؟"
گفتم:"به این رسیدم که جنازهی حاج احمد متوسلیان در تهران است."
این را که گفتم،نفس راحتی کشیدم. انگار شده بود عقده و راه نفسم را بسته بود. جرات نمیکردم به کسی بگویم!اینجا گفتم و خودم را خلاص کردم.
🔹️حاجی با همان طمانینه گفت: "درسته." با تعجب گفتم: "چی؟ "گفت: "درسته، ولی نه فقط حاج احمد، بلکه پیکر هر چهار نفرشان این جاست." جا خوردم. اصلا منتظر چنین جوابی نبودم. مات و مبهوت از این حرف گفتم:"یعنی پیکر هر ۴ نفرشان در تهران است؟!"
🔸که گفت: "بله. چند وقت پیش یک تبادل با قوات اللبنانیه(فالانژیستها) داشتیم که 4 پیکر را به عنوان 4 ایرانی به ما تحویل دادند.از آن جایی که میگفتند آنها را دفن کرده بودند،آوردند."
-خب پس چی؟
🔹حاج قاسم گفت: "هیچی. البته پیکر که میگویم نه یک پیکر مثلا انسان کامل.هر کدام یک مشت استخوان هستند که تحویل دادند."
به خودم جرات دادم و باپررویی گفتم:"الان کجا هستند؟"
🔺گفت:"فعلا که روی آنها آزمایش کردن و میگویند دی.ان.ای آنها نمیخواند.ولی هنوز پیکرها هستند."
و در ادامه گفت:"قضیهی این چهارنفر دقیقا مثل ماجرای امام موسی صدر است. امام موسی صدر هم شهید شده ولی خانوادهاش نمیخواهند بپذیرند."
سوال کردم:"خب چرا شهادت آنها را اعلام نمیکنید؟"
نگاه متعجبانهای انداخت و گفت:"اول باید یک زمینهای باشد که اعلام کنند.من که نباید اعلام کنم."
پ ن : سال ۱۳۹۹ بمنظور ساخت مستندی در خصوص شهید متوسلیان خدمت جناب داود آبادی رسیدیم که اظهارات عجیبی در خصوص پرونده شهید متوسلیان مطرح کردند. برابر اظهارات جناب داود آبادی و بررسی های ما کلیه سوابق مربوط به پرونده این شهدای عزیز در اختیار برادر شهید موسوی بوده که بعد در اختیار رائد فرزند شهید موسوی قرار گرفته و با وجود پی گیری های مختلف بمنظور ساخت مستند هیچ گونه اطلاعاتی از پرونده در اختیار تیم تحقیق قرار نگرفت و حتی ممانعت های جدی برای ساخت آن توسط این افراد صورت گرفت که از ساخت مستند صرفنظر گردید.
مصاحبه آقای داود آبادی با خبرگزاری مهر را حتما مطالعه بفرمایید. حقایق جالبی را مطرح می کند.
https://www.google.com/amp/s/www.mehrnews.com/amp/4966954/
#خورشید_دوکوهه
#حاج_احمد_متوسلیان
📍@africa_313
اگر گفتند حضرت خدیجه قبل از پیامبر ازدواج کرده بودند، شما باور نکنید!
اگر گفتند حضرت خدیجه ۱۵ سال از پیامبر بزرگتر بودند، این را هم باور نکنید!
چون همسن بودند، نهایتا بتوان گفت ایشان ۲ سال بزرگتر بودند.
تفصیلش را در کتاب الشّافی فی الامامة مرحوم سیدمرتضی (متوفای ۴۳۶ ق) ببینید.
"میثم مطیعی"
📍@africa_313
24.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سید علیرضا آلداود در برنامه زنده جهان امروز شبکه خبر:
⭕️چت بات chatgpt به دلیل گزارش ۲۰ مارس اداره ملی حفاظت از داده های شخصی ایتالیا مبنی بر نشت اطلاعات مربوط به مکالمات و اطلاعات پرداخت در سرویسهای پرداخت فیلتر شده است.
⭕️در اتحادیه اروپا طبق قانون gdpr با هر گونه موضوع مرتبط با کلان دادهها و حریم خصوصی روبرو میشوند.
⭕️چت بات chatgpt مبتنی بر هوش مصنوعی پاسخ صحبتهای کاربران را می دهد.
⭕️چند روز قبل بیل گیتس و ایلان ماسک صدها نفر از کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات به توسعهدهندگان فعال در حوزه هوش مصنوعی پیشرفته هشدار دادند که سیستم های هوش مصنوعی «خطرات عمیقی برای جامعه و بشریت» ایجاد میکنند. در این نامه از شرکتها و آزمایشگاههای فعال در این حوزه خواسته شده تا توسعه مدلهای زبانی پیشرفتهتر از CPT-4 را برای بیشتر از 6 ماه متوقف کنند تا تدابیر لازم برای تدوین قوانین و راهکارهایی برای وضع رگولاتوری لازم در این زمینه را اندیشید.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
📍@africa_313
✅ موتورهای جستجوی عالی برای محققان و پژوهشگران را بشناسید
🔸۱- گوگل اسکولار (Google Scholar): گوکل اسکولار در سال ۲۰۰۴ تاسیس شد و در آن مقالات بسیار زیادی از منابع و مجلات آنلاین نمایش داده میشود. این پایگاه یک پایگاه بسیار محبوب و دردسترس محققان میباشد.
🔸۲- سایت سیر (CiteSeerx): سایت سیر یک کتابخانه دیجیتال و ژرونال دانشگاهی آنلاین میباشد که مقالاتی در زمینه علوم کامپیوتر به محققان ارایه میکند. این پایگاه که در سال ۱۹۹۸ تاسیس شده است اولین پایگاه آنلاینی بود که در دسترس محققان و پژوهشگران قرار گرفت.
🔸۳- گت سایتد (GetCITED): این پایگاه شامل ۳ میلیون مقاله با بیش از سه میلیون مولف را شامل میشود. این پایگاه نیز یکی از پایگاههای قدرتمند علمی است که دو ویژگی خاص آن را در مقایسه با سایر پایگاههای علمی برجستهتر نموده است: ۱- یک پایگاه جامع است. ۲- یک تالار گفتگو (discussion forum) در اختیار پژوهشگران قرار میدهد تا آنها به صورت آنلاین و آفلاین به تبادل نظر و اطلاعات بپردازند.
🔸۴- پژوهشهای دانشگاهی مایکروسافت (Microsoft Academic Research):
این پایگاه اطلاعاتی که به وسیله شرکت مایکروسافت Microsoft Research تاسیس شده است بیش از ۴۸ میلیون مقاله و آثار علمی دیگر را از بیش از ۲۰ میلیون مولف در خود گنجانیده است. در این پایگاه شما میتوانید از رشتههای دانشگاهی مختلفی به جستجوی مقاله بپردازید.
🔸۵- بیو آنلاین اینترنشنال (Bioline International):
این پایگاه یکی دیگر از پایگاههای علمی است که در سال ۱۹۹۳ تاسیس شده است. جالب است بدانید این پایگاه مقالاتی از کشورهای جهان سوم (۱۵ کشور) را در خود نمایه میسازد. اغلب مقالات موجود در این پایگاه در رشتههای کشاورزی، زراعت، بهداشت، غذا و دارو و سلامتی است. در این پایگاه مقالات مربوط به به ۷۰ مجله موجود میباشد.
🔸۶- دایرکتوری مجلات اوپن اکسس (Directory of Open Access Journals):
این پایگاه یکی دیگر از پایگاههای غنی و قوی علمی است که مقالات حدود ۸۰۰۰ ژورنال را در موضوعات و حیطههای مختلف در خود ارایه میدهد.
🔸۷- پلوس وان (PLOS ONE): این پایگاه یک پایگاه بسیار قدرتمند است که مقالات مجلاتی که بعد از داوری سفت و سخت مورد پذیرش قرار گرفتهاند را نمایه میکند. شما میتوانید مقالات بسیاری زا از انتشارات دانشگاهی در این پایگاه بیابید.
🔸۸- بیو وان (BioOne): یک پایگاه علمی استثنایی برای یافتن مقالاتی در حیطهای علوم طبیعی، بیولوژی و علوم اکولوژی است. این پایگاه در سال ۲۰۰۸ تاسیس شده است که در آغاز یکNGO بوده که بعد ز مدتها تبدیل به یک پایگاه اطلاعاتی شده است. این پایگاه مقالات بیش از ۲۵۰۰۰ موسسه در جهان را در خود نمایه میسازد.
🔸۹- مقالات پیشرفته علوم و تکنولوژی (Science and Technology of Advanced Materials):
این پایگاه در سال ۲۰۰۰ تاسیس شده است کو مقالات مختلف در زمینه علوم و تکنولوژی را نمایه میسازد. اغلب مقالات این پایگاه به صورت رایگان در اختیار محققان قرار داده میشود.
🔸۱۰- مجله جدید فیزیک (New Journal of Physics):
این پایگاه در سال ۱۹۹۸ تاسیس شده است. این پایگاه توسط موسسه Institute Of Physics and Deutsche Physikalische Gesellschaft تدوین و طراحی شده که تازههای علم فیزیک در آن از طریق نمایه سازی مقالات مجلههای فیزیک ارایه میشود.
🔸۱۱- ساینس دایرکت (ScienceDirect): پایگاهی است که در آن متن کامل مقالات علمی ژورنالها و همچنین بخشهایی از کتابهای علمی از بیش از ۲۵۰۰ مجله و ۲۰۰۰۰ کتاب ارایه میشود.
🔸۱۲- موتور جستجوی سیناپس (scinapse):
علاوه بر این موتورهای جستجو، یک موتور جستجوی دیگر نیز در سال ۲۰۱۸ در کشور کرهجنوبی به نام سیناپس تاسیس شده است که حاوی ۱۷۰ میلیون مقاله میباشد.
📍@africa_313