May 11
بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان
من تشکّلهایی را میگویم که تحت هر نامی، معتقد به انقلابند، معتقد به دینند، معتقد به نظام اسلامیاند، معتقد به این مبارزهی عظیمند؛ تحت هر نامی که هستند فرق نمیکند؛ خطابم به آنها است.
...
توصیهی بعدی؛ تلاش جدّی و همهجانبه برای غلبه دادن گفتمان انقلاب در دانشگاه. نگویید در دانشگاه دیگر نمیشود کاری کرد؛ شنفتم این را که بعضیها میگویند که «آقا، دیگر در دانشگاه نمیشود کاری کرد»؛ نه آقا، در دانشگاه خیلی میشود کار کرد، اتّفاقاً در دانشگاه باید کار کرد. چه کسی باید در دانشگاه کار بکند؟ شما. شما تشکّلها هستید که در دانشگاه باید کار بکنید. البتّه خطاب بنده در غیر از این جلسه به همه است؛ من به همهی آن هستههای فکری و عملیِ جهادی، فکری، فرهنگی در سرتاسر کشور مرتّباً میگویم: هرکدام کار کنید؛ مستقل و بهقول میدان جنگ، آتشبهاختیار. البتّه در جنگ، قرارگاه مرکزی وجود دارد که دستور میدهد، امّا اگرچنانچه رابطهی قرارگاه قطع شد یا قرارگاه عیبی پیدا کرد، اینجا فرمانده دستورِ آتشبهاختیار میدهد. خب شما افسرهای جنگ نرمید -قرار شد شما افسران جوان جنگ نرم باشید- آنجایی که احساس میکنید دستگاه مرکزی اختلالی دارد و نمیتواند درست مدیریّت کند، آنجا آتشبهاختیارید؛ یعنی باید خودتان تصمیم بگیرید، فکر کنید، پیدا کنید، حرکت کنید، اقدام کنید.۱۳۹۶/۰۳/۱۷
💞 خدای خوبم به لطف تو
صبح دیگری از راه رسید 🍃
🕊 چشمانم را در انتظار تو گشودم
تا دلم را لبریز کنم از دیدن خورشید جانم
تا ذوب کند یخهای کسالت و اندوه را 🥀
با نام و یادت روزم را آغاز میکنیم:💐
🍃 بِسْـمِ ٱللهِ ٱلرَّحْمٰـنِ الرَّحیـمْ 🍃
🌸 الهـی بـه امیـد تــو 🌸
🌺🌹🌺
🌺 نسیم وحی 🌺
🇮🇷
🌷 اَللّهُــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَــــرَج 🌷
#اغتشاشات_تنهاامیدآمریکای_جنایتکار⁉️
#نشرحداکثرے #جهادتبیین
🔴 لشکرکشی انبوه رسانهای علیه ایران؛ سونامی دروغ، اطلاعات کاذب، تحریف و دیکتاتوری در عین کثرت.
👤 #اکبر_نصراللهی
🔹 در حوادث اخیر، اعتراضها در رسانههای فارسی زبان خارجی و شبکههای اجتماعی وابسته به آنها بهگونهای روایت و بازنمایی میشود که انگار سراسر شهر چند میلیون نفری تهران را اعتراض، خشونت، جنگ، درگیری و جنازه فراگرفته است؛ این یعنی انبوهسازی دروغ. در روایت کاذب تلویزیونها و شبکههای مجازی این جریان هر لحظه و هر ساعت جمهوری اسلامی ایران سقوط کرده و مسئولان در حال تغییر هستند! این روایت دروغ است و با عقل و شواهد بیرونی انطباق ندارد.
🔸 در مفهوم جدید دروغ، برخلاف معنای گذشته، مستقیماً منکر واقعیتها نمیشود، بلکه در مفهوم جدید، دروغ بههرگونه اعمال و رفتاری گفته میشود که بهواسطه آن بخشی از واقعیت کشور به گونهای غیرواقعی، انبوه و پرتکرار منعکس میشود و افراد به این جمعبندی میرسند که بخشی از واقعیت، کل واقعیت است
✅ ما هیچوقت در تاریخ پیدایش رسانهها تا این لحظه شاهد این نبودیم که همه دشمنان و ظرفیتهای آنها یکباره و یکجا، با استفاده از تمام تاکتیکها، بر یک کشور و موضوعی به مدت طولانی متمرکز شود؛ در واقع همافزایی بیسابقهای را در داخل و خارج کشور در اغتشاشات جاری شاهد هستیم. در رسانههای تلویزیونی و ماهوارهای هم وضع بههمین صورت است.
🔹 مثلاً اینترنشنال، بیبیسی و منوتو اگرچه اهداف تأسیسی یکسانی درباره جمهوری اسلامی ایران دارند و راهبردهایشان درباره جمهوری اسلامی ایران و مردم آن یکسان است -من معتقدم اینترنشنال و منوتو تکثیر بیبیسیهستند- اما درعینحال با وجود اختلاف تاکتیکها، همه بهعنوان یک لشکر همافزا بهشکل مستمر کار میکنند و کوچکترین چیزی که نشان دهد که این رسانهها همراه و هماهنگ نیستند و در واقع اختلاف جدی در اصول مقابله با ایران دارند نمیبینیم.
🔸 این به معنی لشکرکشی انبوه رسانهای است، یعنی سونامی دروغ، سونامی اطلاعات کاذب، سونامی تحریف و دیکتاتوری در عین کثرت. در واقع ما شاهد دیکتاتوری رسانهای به تمام معنا هستیم. یعنی باوجود تنوع رسانههای دشمن با اسامی رسانهای مخنلف، با یک دیکتاتوری مواجههستیم.
✅ این لشکر انبوه رسانهای با سونامی دروغ و بمباران اطلاعات توانست در درجه اول مارپیچ سکوت را به حوزه نخبگان و حتی هواداران نظام تعمیم دهد و در مرحله دوم بعد از اینکه آنها را وادار کرد که مارپیچ سکوت را عملی کنند، کسانی را که حرف نمیزنند متهم به بیشرفی کرد.
💢 دانشجو در محیط دانشگاه، استاد خود را چون حرف نمیزند و نظر او را تأیید نمیکند، بیشرف میخواند. این یعنی دیکتاتوری. آنها علیرغم اینکه دیگران را به دیکتاتوری متهم میکنند، خودشان دیکتاتوری را هر روز اعمال میکنند. برخلاف اینکه خودشان را مدافع زن میدانند و حقوق زنان را بهانهای برای اغتشاش خیابانی قرار داده و کشور را حدود سه ماه درگیر کردند، شعارهای جنسیتیای سر میدهند که توهین به مقام زن است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمله موشکی روسیه به دفتر ریاست جمهوری اوکراین
منابع خبری تا کنون از میزان تلفات و خسارات وارده خبری ندادند.
May 11
Saas:
از خون جوانان وطن ویزا رسیده...
#نشرحداکثرے
#اغتشاشات_تنهاامیدآمریکای_جنایتکار
#بصیرت_روشنگری
#برخورد_قاطعانه
📲به کانال افسران جوان جنگ نرم بپیوندید👇
@afsaran_javan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جولین آسانژ، روزنامهنگار، برنامهنویس و از بنیانگذاران ویکیلیکس:
هر جنگی که در ۵۰ سال گذشته شروع شده، نتیجه دروغ رسانهها بوده است.
@afsaran_javan
نیروی انتظامی پناهگاه و دژ مستحکم برای مردم است.
حجت الاسلام و المسلمین"ابوترابی"امام جمعه موقت تهران در جلسه بصیرتی در جمع کارکنان ستاد ساعس انتظامی ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت صدیقه کبری(س)گفت:
امنیت بالا ترین واژه ای است که در تبیین نقش و جایگاه نیروهای مسلح می توان به آن اشاره کرد، و اهمیت این کلام در فرمان حضرت علی (ع)به مالک اشتر است که می فرمایند: ای مالک تو نیازمند نیروهای هستی که تامین کننده امنیت مصر باشد.
وی با اشاره به نقشه های معاویه در صدر اسلام گفت:در آن زمان معاویه گروهی را برای نا امن کردن سرزمین تحت حکمرانی حضرت علی(ع)می فرستاد.امروز هم این موضوع یکی از اولویت ها و برنامه های سیستم های امنیتی و جاسوسی غرب برای ناامن کردن کشور عزیزمان می باشد که در دستور کار آنان قرار دارد.
ابوترابی با این مقدمه به اهمیت و جایگاه فراجا در برقراری امنیت کشور پرداخت و سه نقش اصلی را برای این نیرو بیان کرد:
اول اینکه کارکنان انتظامی پناهگاه و دژ مستحکم برای مردم و تامین کننده امنیت آنان می باشد و در سایه امنیت مردم احساس آرامش و آسایش می کنند.اینکه انسان دیگران را به خود ترجیح دهد و پناهگاه آنان شود ناشی از شخصیت فکری و رفتاری اوست.دغدغه دیگران را داشتن یک ارزش است که فراجا به معنی واقعی کلمه این را در اغتشاشات اخیر نشان داد.
امام جمعه موقت تهران دومین نقش فراجا را برقراری امنیت برای حکمرانی بیان داشت و تصریح کرد:حاکمانی که احساس امنیت کنند با آرامش مدیریت می کنند و در سایه این آرامش می توانند در برابر اتحاد تمامی دشمنان ایستادگی و مقابله نمایند.به عبارتی حکمرانان در سایه امنیت اقتدار دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش سوم فراجا اشاره کردند و گفتند:عملکرد این نیرو باعث عزت دین می شود.
حجت الاسلام ابوترابی در بخش پایانی سخنان خود به امنیت کاذب در کشور های به اصطلاح توسعه یافته اشاره کردند و خاطرنشان کرد: که این امنیت ناشی از ابزار ها و تجهیزات و دوربین های سطح جامعه می باشد که امنیت نسبی را برای مردم فراهم کرده است اما با قطع یک ساعت برق هزاران جرم و جنایت در این کشور ها اتفاق می افتد اما در جامعه ما اینگونه نیست ارزش ها و باور های دینی نقش بسزایی دارند و این ارزش ها و اعتقادات مردم کار را برای انتظامی آسانتر می کند.