eitaa logo
افسران پیشرفت کشورم
2.9هزار دنبال‌کننده
521 عکس
352 ویدیو
31 فایل
ارتباط با ما : @afsaranpishraft
مشاهده در ایتا
دانلود
sardar ebrahimpoor 14011014.mp3
32.18M
امروز در کجای تاریخ ایستاده ایم... پیچ تاریخی ... نشر حداکثری! @afsaran_pishraft
دوستان حتماً حتما این صوت رو گوش بدید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
معلمین عزیز قمی تعداد اندکی پرچم ایران در موسسه موجود است اگر برای مدرسه میخواهید در خدمتیم. قیمتها ارزانتر از بازار و پاساژ است
پرچم دستی جنس فلامنت ۲ سایز ۴۰×۲۵ قیمت ۵۰۰۰ تومان ۲۵×۲۰ قیمت ۳۲۰۰ تومان ❒خرید از طریق(ایتا)👇🏻: 🔰@namaktab_farhangi ⌈🇮🇷°@namaktabfarhangi ○°.
پرچم بزرگ درب منزل جنس ساتن اندازه ۱۲۰× ۶۰ قیمت ۴۰،۰۰۰ تومان ❒خرید از طریق(ایتا)👇🏻: 🔰@namaktab_farhangi ⌈🇮🇷°@namaktabfarhangi ○°.
نقش خیرین در حمایت از قدرت نرم آمریکا مومنین عزیز بخونید تا بفهمید جهاد تبیین فقط با حمایت مومنین امکان پذیر هست. یکی از دلایل مهم موفقیت دانشگاه‌های آمریکایی در سالیان متمادی، حمایت روزافزون نهادهای غیردولتی، شرکت‌ها، و افراد خیّر آمریکا از نظام آموزش عالی کشورشان بوده‌است. این فرهنگ وقف به موسسات فرهنگی در هیچ جای دیگر دنیا نظیر ندارد. تنها در سال ۲۰۰۷، دانشگاه‌های آمریکا مجموعاً مبلغ ۳۰ میلیارد دلار هدایای نقدی دریافت کردند. بسیاری از این افراد خیّر از قشرهای گوناگون ایرانیان آمریکا نیز بوده‌اند. به‌طور نمونه، در سال ۲۰۰۶ در تگزاس، گیتی و علی صابریون مقیم هیوستون ۱۰ میلیون دلار به مرکز سرطان ام دی اندرسون دانشگاه تگزاس اهدا کردند. در لس آنجلس، دانشگاه جنوب کالیفرنیا نیز در سال ۲۰۰۷ دریافت‌کنندهٔ هدیهٔ ۱۷ میلیون دلاری یک مهندس ایرانی بود، در حالی که دانشگاه کالیفرنیا در ایرواین هدیه‌ای ۳۰ میلیون دلاری از آقای معراج دریافت کرد. در سانفرانسیسکو، دانشگاه ایالتی سان فرانسیسکو بزرگ‌ترین هدیه خود را از یک زوج دیگر ایرانی به نام ندا و مانی مشعوف به مبلغ ۱۰ میلیون دلار دریافت کرد، و دانشگاه ایالتی پورتلند حتی به پاس هدیه ۸ میلیون دلاری دکتر فریبرز مسیح، دانشکده مهندسی خود را بنام او کرد. اخیراً تعدادی از دانشگاه‌های صاحب‌نام آمریکایی در نقاط متعددی در کشورهای مختلف اقدام به تأسیس شعبات رسمی کرده‌اند تا بلکه منبع درآمدی و حرکتی به سوی سرمایه‌گذاری‌های جدید برای این موسسات باشد. از این نمونه می‌توان به دانشگاه‌های زیر اشاره کرد: دوبی: دانشگاه مونتانا، دانشگاه ایالتی میشیگان، و مؤسسه فناوری روچستر قطر: کالج پزشکی ویل کرنل در قطر، دانشگاه تگزاس A&M در قطر، دانشگاه جرجتاون، دانشگاه نورث وسترن، دانشگاه کامن ولث ویرجینیا و دانشگاه کارنگی ملون چین و مکزیک: دانشگاه اینکارنت ورد ابوظبی: دانشگاه نیویورک چین، هند، سنگاپور، آفریقای جنوبی، ایتالیا، و فرانسه: مؤسسه فناوری جرجیا راس الخیمه: دانشگاه جرج میسون اسرائیل و سنگاپور: دانشگاه نیویورک کرواسی و کوزوو: مؤسسه فناوری روچستر و دانشگاه آمریکن عربستان سعودی: دانشگاه علم و صنعت ملک عبدالله در ساخت و الگوبرداری آموزشی خود از کمک های دانشگاه استنفورد، دانشگاه برکلی و دانشگاه تگزاس در آستین استفاده کرده‌است. 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ `✅🔻💡 اونوقت ما برای جهاد تبیین در کشوری که زمینه ساز ظهور است داریم چه میکنیم ؟ پس‌انداز طلا و ... آیا کسی هست که حجه ابن الحسن را یاری کند،؟؟؟
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 از علی بخواه 👈 روایتی زیبا از مردانگی امیرالمؤمنین(ع) @Panahian_ir
هدایت شده از  تک رنگ
° برای نیمه شعبان میخوای یه هدیه برای کودک بخری؟!👦 دوست داری کتیبه با محتوا و رنگِ جذاب و خاص داشته باشی؟!🧐 وقت بازار رفتن نداری، اما می‌خوای برای دانش آموزات هدیه بخری!؟👨‍🏫 همین حالا عضو کانال محصولات نمکتاب شو و منتظر خبرای خوب باش!😍 چون قراره تا نیمه شعبان، پک‌های جذاب برای سنین مختلف و در قالب‌های مختلف داشته باشیم!😌 همین حالا لینک رو لمس کن تا دیر نشده!👇 @namaktabfarhangi @takrang1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا