⚠️ ناراضیسازی مردم در آستانه انتخابات با چه هدفی؟⚠️
🔸دولت و جریان سیاسی- رسانهای حامیآن در حالی تلاش میکنند اینگونه القا کنند که منتقدین بهدنبال کاهش مشارکت در انتخاباتند که اتفاقا منطق و نتایج نظرسنجیها نشان میدهد علت اصلی دلسردی بخشی از مردم نسبت به صندوق رای، ناشی از مشکلات اقتصادی و بیتدبیری دولت در رهاسازی بازار است.
🔹بر اساس نظرسنجیهای انجام گرفته مشکلات اقتصادی با بیش از 30 درصد آرا بهعنوان مهمترین دلیل عدم مشارکت شناخته شده، مشکلاتی که ناشی از عملکرد 8 ساله دولت اصلاحطلب روحانی بوده است.
🔸در دو ماه ابتدایی سال، کالاهای اساسی مشمول ارز نیمایی با افت ۵۰ درصدی ترخیص و اقلام اساسی مشمول ارز ۴۲۰۰،کاهش ۵۳ درصدی رانسبت به مدت مشابه سال قبل تجربه کردهاند که این موضوع میتواند زنگ خطر افت جدی مایحتاج ضروری مردم در روزهای پیش رو را کلید بزند.
این موضوع به معنای به صدا درآمدن یک خطر بزرگ برای کشور در خصوص کمبود احتمالی کالا به ویژه در استانه انتخابات و حتی ماه های ابتدایی دولت آینده است.
🔹در این بین یک سوال اساسی ایجاد شده که آیا دست عمدی در کار است تا کشور در تامین کالاهای ضروری مردم دچار مشکل شود؟ از سوی دیگر با پذیرش این سناریو به باور طراحان آن با افزایش قیمت این دست کالاها ناشی از کمبود در بازار، حاکمیت مجبور به پذیرش هر گونه توافق برجامی در آینده نزدیک خواهد شد؟
🔸بیتدبیری و سوءمدیریت دولت در رهاسازی بازار آن هم در روزهای منتهی به برگزاری انتخاباتی که داعیه مشارکت حداکثری مردم در آن را دارند، صدای برخی از حامیان دولت را هم درآورده. تا جاییکه یکی از روزنامههای اصلاحطلب دو روز پیش در سرمقاله خود با عنوان «آقایان مسئول! با گرانی مردم پای صندوق نمیآیند» نوشت:
«اکنون در شرایطی که باید اخبار داغ انتخاباتی را پوشش دهیم و تحلیل کنیم هر روز با موج جدید اخبار گرانی و تورم روبهرو هستیم. تولیدکنندههای مواد غذایی و خدمات دهندهها با بهانه و بیبهانه گران و گران میکنند و از دولت نیز صدایی برنمیخیزد. الحق و الانصاف خود را جای آن بازنشسته و کارگری بگذارید که حقوق ثابت دارد. آیا در او شوق و ذوقی برای مشارکت سیاسی باقی میماند؟! بر فرض که هر شب ۱۰۰ هزار نفر هم گرد یک کاندیدا در کلابهاوس جمع کردید به منی که ماهیانه دریافتیام کفاف یک وعده گوشت قرمز نمیدهد چه؟!»
📌نکته و نظر: برخی معتقدند عدهای که فهمیدهاند شانسی در انتخابات 1400 ندارند، عامدانه در پی آن هستند که مردم را از صندوق رای دلسرد کنند تا دولت بعدی با مشارکت بالا انتخاب نشود. مسئلهای که شاید در رقابتهای سیاسی به درد طعنه و سرزنش بخورد اما بدون شک در ابعاد ملی، در راستای منافع مردم و کشور نخواهد بود.
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
#ایران_قوی
#حضور_حداکثری
#من_منتظر_انتخاباتم
#من_هم_رای_میدهم
#احساس_تکلیف
🇮🇷@afsaranebasir
یک بام و دو هوای غرب و دولت غربگرا در برجام برقی!
#برق_نداریم
🇮🇷@afsaranebasir
#انتخاب
شاید سنم به رای دادن نرسه اما به عشق سردار دلها به همراه خواهر و برادرم در انتخابات امسال شرکت می کنم.
💎💠💎💠💎💠💎
🌱 #سیاسی
#انتخابات
🇮🇷@afsaranebasir
🔰 #احکام
در انتخابات؛ تکلیف مهم است یا نتیجه؟
❓در انتخابات عمل به تکلیف مقدم است یا رسیدن به نتیجه؟ چگونه می توان هم به تکلیف عمل کرد و هم به دنبال نتیجه مطلوب بود؟
🔹تکلیف گرایی با دنبال نتیجه قانونی و شرعی بودن، منافات ندارد هر چند در انجام تکلیف تحقق نتیجه نیز مورد توجه است.
#انتخاب_اصلح
#ایران_قوی
#حضور_حداکثری
#من_منتظر_انتخاباتم
#من_هم_رای_میدهم
#احساس_تکلیف
🇮🇷@afsaranebasir
♦️پیام انتخاباتی یک شهروند
🔹شهروند خوش ذوق اینگونه همشهریان را دعوت به انتخابات میکند✌️
#انتخاب_اصلح
#ایران_قوی
#حضور_حداکثری
#من_منتظر_انتخاباتم
#من_هم_رای_میدهم
#احساس_تکلیف
🇮🇷@afsaranebasir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کار جالب بچههای توییتر زیر توییت رهبر انقلاب
🔺 در روز ظهورش چه شگفت است مراسم
چون همره مهدیست ابومهدی و قاسم
💚اللهم عجل لولیک الفرج💚
🇮🇷@afsaranebasir
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خبرنگار از زن ۴۴ساله انگلیسی، که در ۲۲سالگی #ازدواج کرده و حالا پس از گذشت ۲۲سال ۲۲ فرزند داره، میپرسه: بازم بچه دار میشی؟
میگه: من و شوهرم خیلی وقت پیش تصمیم گرفتیم اجازه بدیم خدا برای ما تصمیم بگیره!
ایشان با اینکه از اوج جوانی تا الآن در سن میانسالی، هر سال باردار بوده، هیچگونه آسیب جسمی و روحی ندیده،
همه زایمانهاش #زایمان_طبیعی و بدون هیچ دارویی بوده،
و ۱۴تا زایمانش در منزل و با حضور یک قابله خانگی بوده است؛
همان چیزهایی که در طول این سالها #وزارت_بهداشت ایران به پیروی از #سازمان_بهداشت_جهانی طوری تبلیغ کرد و به خوردِ زنان ما داد که باورشان شود برای زن ضرر دارند.
🇮🇷@afsaranebasir
#شبهه_انتخاباتی
🔴 🔴 🔴
⭕️متن شبهه : هر کی بیاد اوضاع همین آش و همین کاسه است ، وضع مردم از نظر اقتصادی درست نمیشه و اوضاع تغییر نمیکنه
✅ جواب :
این را بدانید که کارشناسان اقتصادی معتقدند که بخش بسیار کوچکی از مشکلات اقتصادی مربوط به تحریم است و بخش بزرگی از آن مربوط به بی تدبیری و بی مدیریتی دولت است.
کشور ما برای اقتصاد راهکار دارد ، رهبر عزیز ما راهکار اقتصادی را سال هاست برای ما روشن کرده ، حمایت از تولید ملی و کالای ایرانی ، این حمایت باید هم از جانب مردم هم از جانب دولت باشد.
به کشور چین نگاه کنید ، با حمایت از تولید ملی ، اقتصاد خودشان هیچ ، اقتصاد تمام جهان را به دست گرفتند و به ریش آمریکا میخندند.
ما نباید کالای خارجی بخریم ، دولت نباید کشور را به یک وارد کننده تبدیل کند و کالاهایی که در کشور تولید میشود را وارد کند ، چرا دولت باید ارز دولتی را صرف اقلامی مثل خمیر دندان و چسب زخم و مربا و خلال دندان و.... کند ❓
راهکار زیادی برای رفع مشکلات اقتصادی داریم ، فقط به یک فرد انقلابی نیاز داریم که همت کند و راهکارها را عملی کند ، یک نفر که چشمش به غرب نباشد و اقتصاد کشور را معطل برجام نکند ، یک نفر که نگاهش به داخل است و به مردم خودش اعتماد میکند.
#انتخاب_اصلح
#ایران_قوی
#حضور_حداکثری
#من_منتظر_انتخاباتم
#من_هم_رای_میدهم
#احساس_تکلیف
🇮🇷@afsaranebasir