📌رقابت شانهبهشانه در انتخابات آمریکا: چرا هیچیک از نامزدها برتری قابلتوجهی ندارد؟
دموکراتها امیدوارند که کامالا هریس بتواند با وجود محبوبیت پایین رئیسجمهور بایدن، پیروزی را کسب کند، در حالی که جمهوریخواهان با نامزدی دونالد ترامپ مواجهاند که شخصیت غیرعادیاش همزمان رایدهندگان بسیاری را جذب و از خود دور کرده است. چالش اصلی این دوره، تقابل میان سیاستهای مرسوم و تأثیرگذاری شخصیت نامزدهاست؛ مسئلهای که در نهایت نشان خواهد داد آیا سیاستهای سنتی و مسائل روزمره یا شخصیت و جنجالهای فردی، نتیجه را تعیین خواهند کرد.
به نقل از پراجکت سیندیکیت، در دانشگاه شیکاگو، دورهای درباره انتخابات ریاستجمهوری آمریکا تدریس میکنم. در این کلاس، دوستانم از دو طیف مختلف سیاسی همیشه یک پرسش تکراری مطرح میکنند. دوستان جمهوریخواهی که در کانزاس بزرگ شدهاند، به سختی میتوانند درک کنند چرا دونالد ترامپ با اختلاف زیادی در نظرسنجیها پیشتاز نیست؛ در حالی که دوستان دموکراتم در شیکاگو با تعجب میپرسند که چرا کامالا هریس هنوز با فاصله قابلتوجهی از رقیب خود جلو نیفتاده است.
ادامه مطلب .....👇👇
.
🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت
@afsaranemam
@afsaranemam
#وعده_صادق
🌍 آیدی پذیرش تبلیغات
@f_aaha
👈 رسانه باشید.
🔺زاکانی: به شما خبر میدهم اسرائیل به در و دیوار میزند و التماس میکند که ایران جبران نکند!
https://eitaa.com/afsaranemam
هدایت شده از پایگاه نشر آثار استاد امیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استاد_امیری: در عملیات وعده صادق ۳، علاوه بر اسرائیل، آمریکا هم باید ادب بشه و حداقل یک ناو از آمریکا در مدیترانه موشکباران بشه!
https://aparat.com/v/jwi6c14
🎤 پایگاه نشر آثار" #استاد_امیری"
@aasarostad
📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه #استاد_امیری را در این کانال دنبال کنید.
🔹انتخابات آمریکا سه شنبه در حالی برگزار میشود که یکی از دو نامزد اصلی فریاد میزند که دیگری «فاشیست» است و آن دیگری هم او را «آشغال» خطاب میکند. مردم آمریکا بین «زباله» و «فاشیست» یکی را انتخاب خواهند کرد.
https://eitaa.com/afsaranemam
📌تکمیلی/ رقابت شانهبهشانه در انتخابات آمریکا
این پرسشها بهخوبی پیچیدگی سیاست امروز آمریکا را به تصویر میکشند. با اینکه انتخابات امسال ویژگیهای غیرمنتظرهای دارد – از جمله نامزدی غیرعادی کامالا هریس از حزب دموکرات –، اما ساختار کلی رقابتهای ۲۰۲۴ همچنان شبیه به دو انتخابات گذشته است و با وجود تغییرات، همچنان در راستای الگوهای هشت دهه اخیر پیش میرود. با این حال، دو ویژگی خاص این دوره از رقابتها را از انتخاباتهای پیشین متمایز میکند؛ ویژگیهایی که یکی موجب نگرانی دموکراتها شده و دیگری منبع ناامیدی برای جمهوریخواهان است.
ابتدا به چالشهای پیش روی دموکراتها میپردازیم. در تاریخ انتخابات آمریکا، نامزد حزب حاکم معمولاً با موانع سختی روبرو بوده است. اگر کامالا هریس بتواند در این رقابت پیروز شود، در ۷۶ سال گذشته او نخستین نامزد حزب حاکم خواهد بود که با وجود پایین بودن محبوبیت رئیسجمهور زیر ۵۰ درصد، موفق به کسب پیروزی میشود. از زمانی که نظرسنجیها در دهه ۱۹۴۰ آغاز شد، تنها رئیسجمهوری که در چنین شرایطی توانست پیروز شود، هری ترومن در سال ۱۹۴۸ بود. او با محبوبیتی در حدود ۴۰ درصد، چهار و نیم ماه پیش از انتخابات، توانست از این مانع عبور کند.
از آن زمان، هفت نامزد دیگر تلاش کردهاند از زیر سایه رئیسجمهور نامحبوب همحزبی خود خارج شوند و راهی به سوی پیروزی پیدا کنند، اما هر هفت نفر ناکام ماندهاند. آخرین مثال این موضوع دونالد ترامپ در سال ۲۰۲۰ بود که محبوبیتش در روز انتخابات به ۴۶ درصد رسید، اما موفق نشد پیروز شود. امروز، محبوبیت جو بایدن طبق نظرسنجی گالوپ ۳۹ درصد است؛ رقمی که شش درصد کمتر از محبوبیت کامالا هریس، معاون رئیسجمهور است که توانسته ۴۵ درصد محبوبیت کسب کند.
ادامه مطلب .....👇👇
.
🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت
@afsaranemam
@afsaranemam
#وعده_صادق
🌍 آیدی پذیرش تبلیغات
@f_aaha
👈 رسانه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تایید و تشکر نماینده رسمی حزبالله لبنان در قم از کمکهای جبههجهانی شباب المقاومة در موضوع لبنان:
🔹در این ایام جبههجهانی شباب المقاومة همواره در کنار حزبالله لبنان بوده است هم با آگاه سازی مردم و هم با تشویق آنان به مشارکت و کمک برای حمایت از جبهه مقاومت در لبنان و فلسطین.
🔹خداوند به برادران ما در شبابالمقاومة جزای خیر دهد که با خلوص نیت و زحمت فراوان کمکهای قابل توجهی را جمع آوری کردهاند و به نمایندگی حزبالله لبنان در شهر مقدس قم اهدا کردهاند.
🔹یکی دیگر از فعالیتهای عزیزان شبابالمقاومة در این ایام حمایت مستقیم و نزدیک از مردم در لبنان بوده که با هماهنگی ما انجام دادهاند.
🔹در سایه پرچم انقلاب اسلامی که امام خمینی(ره) و امام خامنهای پرچم آن را برافراشتهاند جبهه جهانی شبابالمقاومة که متشکل از نخبگان ملیتهای مختلف جهان است تشکیل شده است و در هر زمینهای که امت به آن نیاز دارد حضور موثر داشتهاند.
.
🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت
@afsaranemam
🌍 آیدی پذیرش تبلیغات
@f_aaha
📷تصویری از سرهنگ پاسدار خلبان حامد جندقی که در ماموریت رزمی در منطقه سیرکان جنوب شرق در اثر سانحه هوایی به شهادت رسیدند .
.
🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت
@afsaranemam
🌍 آیدی پذیرش تبلیغات
@f_aaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠جزئیات سانحۀ پرنده فوق سبک نیروی زمینی سپاه در رزمایش عملیاتی
.
🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت
@afsaranemam
🌍 آیدی پذیرش تبلیغات
@f_aaha
💠 سردار سرتیپ دوم پاسدار حمید مازندرانی، از فرماندهان برجسته و ایثارگر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده تیپ مردمپایه سپاه نینوا گلستان که در راستای دفاع از امنیت و تمامیت ارضی کشور فداکاریهای بسیاری داشت، در سانحه سقوط جایروپلن در منطقه مرزی جنوب شرق کشور به شهادت رسید.سردار حمید مازندرانی در طول دوران خدمت خود، مدتی بهعنوان معاون هماهنگکننده و معاون عملیات و فرمانده گردان تکاور تیپ مردم پایه سپاه نینوا گلستان طریق خدمت نمود و از تاریخ پانزدهم اردیبهشتماه سال 1401 به سمت فرماندهی تیپ مردم پایه سپاه نینوا گلستان منصوب شد و بهعنوان یکی از فرماندهان متعهد و پایبند به ارزشهای انقلاب اسلامی نقش بسزایی در تأمین امنیت و دفاع از مرزهای کشور ایفا کرد.وی پس از سالها خدمت در سپاه پاسداران و با تأیید حضرت امام خامنهای (مدظلهالعالی)، در تاریخ دهم مرداد ۱۴۰۲ به درجه سرتیپ دومی نائل آمد. این ارتقاء در مراسمی رسمی با حضور سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از مسئولان ارشد سپاه صورت گرفت.
شهید مازندرانی در عملیاتهای مختلف دفاعی و امنیتی همواره پیشتازبود و بهویژه در مقابله با تهدیدات تروریستی، با شجاعت و فداکاری به ایفای نقش پرداخت. پس از حادثه تروریستی پنجم آبانماه و شهادت جمعی از نیروهای جانبرکف فراجا، وی به همراه خلبان جایروپلن، حامد جندقی، در عملیاتی رزمی و حین گشتزنی در منطقه مرزی سیرکان در جنوب شرق کشور در تاریخ 14/08/1403 دچار سانحه شد و به درجه رفیع شهادت نائل آمد
💠 عملیات انتحاری ۱۸ تبعه تاجیک ـ افغان در پوشش سوختبر
فرمانده نیروی زمینی سپاه:
🔹تحرکات اشرار مزدور دشمن در منطقه جنوب شرق کشور همراه با رژیم جنایتکار صهیونیستی است به گونهای که هر زمان این رژیم اقدامی انجام داد مزدوران آنها نیز در جنوب شرق اقدامی تروریستی را علیه مردم عزیز ما رقم زدند.
🔹اطلاع دقیق داریم سرویس های اطلاعاتی دشمن با برگزاری جلسات مختلف در برخی کشورهای منطقه، گروهکهای تروریستی را مامور اقدام در جهت بیثباتسازی منطقه کردهاند.
🔹فردی که روز گذشته توسط سربازان گمنام امام زمان به هلاکت رسید یکی از سرکردگان گروهکهای تروریستی بود که از اتباع بیگانه به حساب میآمد؛ تروریستها به هیچ وجه ایرانی نیستند و با جعل مدارک ایرانی در حال اقدام تروریستی علیه مردم ما هستند.
🔹مزدوران دشمن بنا بر اعترافات خودشان در پوشش سوختبران، از مرز عبور کرده و به داخل کشور ورود میکنند. ۱۸ تبعه تاجیک ـ افغان که در عملیاتهای راسک، چابهار و پارود کشته شدند، انتحاری بودند که در پوشش سوختبران از مرز عبور کردند.
.
🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت
@afsaranemam
🌍 آیدی پذیرش تبلیغات
@f_aaha
💠 شهید سرهنگ پاسدار خلبان حامد جندقی متولد سال ۱۳۶۱ و از خطه ورامین، از بدو ورود به سپاه پاسداران به عضویت تیپ نیروهای ویژه صابرین مشغول درآمد و در دوران خدمت خود از پاسداران نمونه شناخته شد.
🔹جندقی استاد خلبان پرندههای تاکتیکی فوق سبک و استاد چتربازی سقوط آزاد بود و در طول خدمت خود در سپاه پاسداران در عملیاتهای متعددی حضور داشت و همواره برای دفاع از مرزهای جنوب شرق و شمال غرب کشور مجاهدت میکرد. وی از مدافعان حرم بود و حتی در جبهه سوریه مجروح و جانباز شد.
🔹شهید جندقی سرانجام در صبح روز دوشنبه ۱۴ آبان ماه سال ۱۴۰۳ هنگام انجام عملیات پایش و شناسایی مرزهای جنوب شرق کشور، به همراه سردار مازندرانی فرمانده تیپ نینوا در اثر سانحه هوایی به آرزوی دیرینه خود رسید و به رفقای شهیدش پیوست.
.
🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت
@afsaranemam
🌍 آیدی پذیرش تبلیغات
@f_aaha
💠 شهادت مربی عملیات های هوایی تیپ نیروی مخصوص ۳۳ المهدی (عج) بر اثر سقوط بالگرد
🔷 تیپ نیروی مخصوص ۳۳ المهدی (عج) در اطلاعیه ای اعلام کرد:
🔹روز چهارشنبه ۹ آبان ماه، بالگرد هوانیوز سپاه در حین انجام ماموریت عملیاتی این یگان دچار سانحه شد و در حوالی شهرستان زرین دشت استان فارس سقوط کرد.
🔹«سرهنگ دوم پاسدار محمدصادق رنجبر» از اساتید و مربیان برجسته عملیات های هوایی تیپ نیروی مخصوص ۳۳ المهدی (عج) پس از تحمل ۴ روز جراحت سوختگی سانحه سقوط بالگرد به درجه رفیع شهادت نائل شد.
🔹شهید رنجبر در طی عمر پر برکت و عزتمندانه خود با خلاقیت و نوآوری و توانمندی کم نظیر در عملیاتهای هوایی (چتربازی و هوابرد)، موفقیتهای فراوانی را رقم زد و در عرصه پرورش شاگرد و مربی نیز با تکیه بر دانش روز، اقدامات بنیادین و ساختاری زیادی را به ثمر نشاند.
.
🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت
@afsaranemam
🌍 آیدی پذیرش تبلیغات
@f_aaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 فیلمی واقعی که هالیوود هرگز نمیتواند مانندش را بسازد
📝 نویسنده:الله مهربان
❤️ بازیگر نقش اول:شهید یحیی سنوار
.
🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت
@afsaranemam
🌍 آیدی پذیرش تبلیغات
@f_aaha
📌جزئیات تازه از پاسخ احتمالی ایران به اسرائیل به نقل از یک مقام ایرانی
وال استریت ژورنال به نقل از مقامات عرب توشته است: ایران پیامی از مجاری دیپلماتیک ارسال کرده است که براساس آن این کشور در حال برنامهریزی برای یک پاسخ پیچیده به اسرائیل است که شامل سرجنگیهای حتی قویتر و سلاحهای دیگر میشود.
بر این اساس، پیشبینی میشود که این بار علاوه بر سپاه، ارتش ایران نیز در این حمله علیه اسرائیل شرکت کند.
وال استریت ژورنال همچنین به نقل از یک مقام ایرانی گفته است: ایران نمیخواهد با حملاتش بر انتخابات آمریکا تأثیر بگذارد، از این رو پاسخ تهران پس از انتخابات روز سهشنبه و قبل از تحلیف رئیسجمهور جدید در ژانویه خواهد بود.
همچنین یک مقام مصری گفت ایران بهویژه از پاسخ "قوی و پیچیده" خود خبر داده است.
مقامات مصر، بحرین و عمان اعلام کردند که دیپلماتهای ایرانی این خطوط کلی را به آنها ارائه کردهاند.
مقامات غربی میگویند که به نظر میرسد تصمیمگیرندگان ایرانی در حال بحث درباره اینکه چگونه باید پاسخ دهند، هستند، از جمله اینکه آیا حمله باید مستقیماً انجام شود یا از طریق متحدان خارج از ایران.
مقامات اسرائیلی نیز معتقدند که ایران به جدیت در حال بررسی پاسخ است.
.
🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت
@afsaranemam
@afsaranemam
#وعده_صادق
🌍 آیدی پذیرش تبلیغات
@f_aaha
👈 رسانه باشید.
📌تکلیف ترامپ مشخص است؛ درباره فرضیات گمانهزنی نمیکنیم.
سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری صبح امروز به سوال درباره احتمال ریاست جمهوری ترامپ پاسخ داد.
نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه صبح امروز در محل این وزارتخانه برگزار شد. با توجه به شرایط فعلی منطقه، محورهای اصلی سوالات خبرنگاران بر مساله پاسخ ایران به اسرائیل، انتخابات آمریکا و سیاست خارجی دولت چهاردهم متمرکز بود.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان در پاسخ به این سوال که «با توجه به این که احتمال پیروزی ترامپ وجود دارد، با توجه به شخصیتی که از ترامپ سراغ داریم اگر انجام معاملهای را به ایران پیشنهاد دهد، واکنش و سیاست دولت چهاردهم چه خواهد بود؟» گفت:
«به همین بسنده میکنم که تکلیف این فرد مشخص است. بهتر است در مورد سناریوهای فرضی، حدس و گمان نزنیم.»
.
🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت
@afsaranemam
@afsaranemam
#وعده_صادق
🌍 آیدی پذیرش تبلیغات
@f_aaha
👈 رسانه باشید.
📌تکمیلی/ رقابت شانهبهشانه در انتخابات آمریکا
این ارتباط میان محبوبیت رئیسجمهور و نتیجه انتخابات نشان میدهد که انتخابات بیشتر شبیه به نوعی ارزیابی عملکرد حزب حاکم است. مشکلاتی که بایدن در عرصه بینالمللی با آنها روبرو بوده است، مانند بحرانهای اوکراین و غزه و چالشهای داخلی همچون مهاجرت غیرقانونی از مرز جنوبی، موجب نگرانی بسیاری از رایدهندگان شده است. هرچند اقتصاد آمریکا از نظر رشد تولید ناخالص داخلی وضعیت نسبتاً مناسبی دارد، اما در شاخصهای مهم دیگری همچون رشد درآمد قابل مصرف شخصی، هنوز نتوانسته است رضایت کافی را جلب کند.
رایدهندگان اغلب در تحلیل مسائل پیچیدهای همچون سیاست و اقتصاد سادهسازی میکنند و این تصور را دارند که رئیسجمهور کنترل کامل بر تمامی این سیستمهای پیچیده دارد. در دوران بحرانها، تمایل دارند رئیسجمهور را بیش از حد مقصر بدانند و در زمان رونق نیز اعتبار بیش از اندازهای به او میبخشند. با این حال، واقعیت این است که رئیسجمهور و نامزدهای ریاستجمهوری توان محدودی برای تغییر این دیدگاهها دارند. در نهایت، شاید در دنیای سیاست بهتر باشد که خوششانس بود تا اینکه صرفاً درست عمل کرد، چرا که شانس و شرایط بیرونی گاهی تأثیر بیشتری از عملکرد واقعی دارند.
در انتخابات ۲۰۲۴، کامالا هریس به سادگی نتوانسته پیشتاز شود، زیرا «عوامل بنیادین» مؤثر بر این رقابتها به سود دموکراتها نیستند. چالشهایی که هریس با آنها روبروست، در چارچوب الگوهای رایج انتخابات ریاستجمهوری آمریکا بهخوبی قابل درک هستند.
در مقابل، دونالد ترامپ با رویکردی کاملاً متفاوت، انتخابات را به شخصیت خود گره زده است. این استراتژی از یک سو برخی از رایدهندگان را به سوی او جلب کرده، اما از سوی دیگر بسیاری را از او دور ساخته است. در سال ۲۰۱۶، هیلاری کلینتون تنها نامزدی بود که توانست از نظر نارضایتی عمومی با ترامپ برابری کند و در کنار او به عنوان یکی از نامحبوبترین نامزدهای تاریخ آمریکا قرار گیرد. علاوه بر این، از همان آغاز رقابتها در سال ۲۰۱۶ تاکنون، میزان نارضایتی از ترامپ همواره بیش از میزان رضایت از او بوده است.
دونالد ترامپ حتی در دوران ریاستجمهوریاش نیز محبوبیت چندانی به دست نیاورد. او تنها رئیسجمهوری است که هیچگاه در نظرسنجیهای گالوپ محبوبیتش از مرز ۵۰ درصد عبور نکرده است. میانگین رضایت از عملکرد او در طول ریاستجمهوریاش تنها ۴۱ درصد بود که حتی از جیمی کارتر نیز پایینتر است.
ادامه مطلب .....👇👇
.
🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت
@afsaranemam
@afsaranemam
#وعده_صادق
🌍 آیدی پذیرش تبلیغات
@f_aaha
👈 رسانه باشید.
📌تکمیلی/ رقابت شانهبهشانه در انتخابات آمریکا
در تاریخ انتخابات آمریکا، هیچگاه شخصیتی تا این اندازه کانون توجه نبوده است. حتی رونالد ریگان، با تمام جذابیت و کاریزمای شخصیاش، نتوانست به اندازه ترامپ انتخابات را حول محور شخصیت خود، چه به نفع و چه به ضرر، تحتتأثیر قرار دهد. پیروزیهای رونالد ریگان در سالهای ۱۹۸۰ و ۱۹۸۴ در شرایط بسیار مطلوبتری برای حزب جمهوریخواه به دست آمد؛ در واقع، جذابیت و کاریزمای ریگان بیشتر نتیجه موفقیتهای انتخاباتیاش بود تا علت آن. به این ترتیب، در انتخابات امسال، ترامپ همچنان همان شخصیتی است که از سوی بسیاری محبوب و از سوی بسیاری دیگر به شدت نامحبوب است و همین ویژگی، رقابتهای ۲۰۲۴ را تا این حد پیچیده کرده است.
از همان آغاز، مقاومت در برابر ترامپ از درون حزب جمهوریخواه شکل گرفت. بسیاری از سیاستمداران جمهوریخواه تا زمانی که او در سال ۲۰۱۶ به عنوان نامزد نهایی حزب معرفی نشد، از حمایت او امتناع ورزیدند. حتی برخی از رسانههای جمهوریخواه یا به حمایت از رقیب او پرداختند یا موضع بیطرفی اتخاذ کردند. اکثر رهبران جمهوریخواه به دلیل عوامفریبی، لحن تند، کنار گذاشتن اصول سنتی حزب و مشکلات شخصیتی ترامپ با احتیاط به او نزدیک شدند؛ اگرچه بیشترشان در نهایت از او حمایت کردند، اما برخی هرگز حاضر به این کار نشدند.
در دوران پرچالش ریاستجمهوری ترامپ، برخی از جمهوریخواهان و رایدهندگان مستقل از او فاصله گرفتند. برای عدهای، نقطه جدایی هنگامی بود که ترامپ وفاداری به خود را بر منافع حزب و کشور ارجح دانست. برای برخی دیگر، عوامفریبی او در برابر گروههای مذهبی، تمایل او به انزواطلبی و حمایت ضمنی از ملیگرایان سفیدپوست باعث شد که از او روی برگردانند. گروهی نیز با تلاش او برای تغییر نتایج انتخابات ۲۰۲۰ و نقش او در حمله شرمآور به کنگره در ۶ ژانویه ۲۰۲۱ از او قطع امید کردند. دموکراتها و بسیاری از مستقلها نیز از همان ابتدا در برابر دونالد ترامپ موضع مخالف گرفتند و این مخالفت همچنان پایدار مانده است.
در انتخابات ۲۰۲۴، دونالد ترامپ نتوانسته با اختلاف زیادی پیشتاز شود؛ چرا که بزرگترین مانع او، خود اوست. بهسختی میتوان از این نتیجهگیری گریخت که جمهوریخواهان با یک نامزد معمولی و در شرایط عادی، احتمالاً برتری محسوسی داشتند. اما سال ۲۰۲۴ یک سال عادی نیست، زیرا دونالد ترامپ یک نامزد عادی نیست.
این بار رایدهندگان آمریکایی با دو نیروی اساسی روبهرو هستند: از یک سو، نگرانیهای روزمره که معمولاً در تعیین نتایج انتخابات مؤثرند و از سوی دیگر، شخصیتی غیرعادی و جنجالی. تاکنون هیچگاه شخصیت فردی تا این حد بر تصمیمگیریهای انتخاباتی اثرگذار نبوده است. صدها هزار و شاید میلیونها رایدهنده اینبار ترجیح دادهاند تا وفاداری حزبی، اولویتهای سیاستی و حتی نارضایتیهایشان از وضعیت موجود را کنار بگذارند تا به نامزدی که او را نالایق برای ریاستجمهوری میدانند، «نه» بگویند. بهزودی روشن خواهد شد که آیا سیاستهای مرسوم پیروز خواهند شد یا اینبار سیاستهای غیرمعمول برنده خواهند بود.
.
🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت
@afsaranemam
@afsaranemam
#وعده_صادق
🌍 آیدی پذیرش تبلیغات
@f_aaha
👈 رسانه باشید.
📌برخی کشورهای عرب منطقه از فشارهای ترامپ بر ایران خوشحال خواهند شد / فرصت برجام را در دولت سیزدهم با تعلل از دست دادیم / ترامپ قطعا همان سیاستهای پیشین خود را تکرار خواهد کرد.
علی جنتی، وزیر ارشاد دولت یازدهم و دیپلمات پیشین ایران گفت: «در دولت دوازدهم احیای برجام آماده امضا بود، اما به تعویق افتاد و به دولت بعدی رسید. دولت بعدی ۲ سال وقت تلف کرد. دولت سیزدهم تصور میکرد دولت آقای روحانی نتوانسته است امتیازات لازم را بگیرد و خودشان میروند مذاکره میکنند و امتیازات بیشتری میگیرند. اما در چند جلسه که با کشورهای ۵ به اضافه یک مذاکره کردند متوجه شدند به هیچ وجه امکان دریافت امتیازات بیشتری وجود ندارد. برخی نیز گفتند زمستان سخت در پیش است و قطعا اروپایی ها، به ما نیاز دارند و اگر تا زمستان صبر کنیم امتیاز بیشتری از اروپاییها خواهیم گرفت و همینها هم باعث شد همین خرده امتیازات را هم از دست دهیم و حتی اروپاییها هم دیگر تمایلی به مذاکره با ما نداشته باشند؛ بنابراین ما فرصتهایی را در دولت سیزدهم از دست دادیم که قابلیت احیا و رفع تحریمها را داشت.»
.
🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت
@afsaranemam
@afsaranemam
#وعده_صادق
🌍 آیدی پذیرش تبلیغات
@f_aaha
👈 رسانه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌چهارگروه آلوده به ویروس جاسوسی.....
استادحسن عباسی
.
🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت
@afsaranemam
@afsaranemam
#وعده_صادق
🌍 آیدی پذیرش تبلیغات
@f_aaha
👈 رسانه باشید.
هدایت شده از موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
🌤 اذان مغــــرب
«ٱللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجّل فرجَهُم»
🕋 لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّهَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ
حی علی الصلاة✨️
حي علي خيرالعمل💫
▪️الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ▪️
.
.
#موسسه_جهادتبیین_و_سوادرسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇
@f_aaha
🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
📌 آبی یا قرمز؟ چرا نظرسنجیهای انتخاباتی آمریکا نتایج متفاوتی را نشان میدهند؟
نظرسنجیهای اخیر در ایالتهای سرنوشتساز نشان میدهد که رقابت میان دونالد ترامپ و کامالا هریس بسیار نزدیک و متغیر است.
در حالی که برخی از نظرسنجیها حاکی از برتری هریس است، برخی دیگر ترامپ را پیشتاز میدانند و در بعضی نظرسنجیها نیز دو نامزد برابر هستند.
یکی از دلایل تفاوت در نتایج نظرسنجیها، اختلاف آشکار در آرای گروههای جمعیتی و اجتماعی است؛ در حالی که کامالا هریس در میان لاتینتبارها و رأیدهندگان سیاهپوست برتری دارد، دونالد ترامپ در میان رأیدهندگان سفیدپوست و افرادی که تحصیلات دانشگاهی ندارند، پیش است، همین اختلاف موضوع سبب شده هر کدام از نظرسنجیها با تفاوت وزنی که برای هر یک از این گروهها در نظرسنجی خود قائل میشوند به نتایج متفاوتی برسند.
در حالی که در انتخابات ریاستجمهوری ایران، نتیجه انتخابات با پیشبینیهای مراکز نظرسنجی اختلاف زیادی داشت، در آمریکا نیز این اتفاق ممکن است رخ دهد، همان طور که در سال های ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰ ترامپ عملکردی بهتر از پیشبینی نظرسنجیها در انتخابات داشت.
با این تفاسیر بعید است که بتوان پیش از ۱۵ آبان که انتخابات آمریکا برگزار میشود، به طور قطعی پیشبینی کرد چه کسی به کاخ سفید راه مییابد.
.
🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت
@afsaranemam
@afsaranemam
#وعده_صادق
🌍 آیدی پذیرش تبلیغات
@f_aaha
👈 رسانه باشید.
وعده مهم و جنجالی ترامپ/ به تهران سفر خواهم کرد/ ایران و اسرائیل را آشتی خواهم داد!
نامزد جمهوری خواهان در انتخابات آمریکا وعده آشتی ایران و اسرائیل را داد.
دونالد ترامپ در جدیدترین اظهار نظر مدعی شد که بعد از رفتن به کاخ سفید، ایران و اسرائیل را آشتی خواهد داد. او گفت: حتی حاضرم برای صلح در خاورمیانه به تهران و تلآویو سفر کنم.
#زرشک
.
🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت
@afsaranemam
@afsaranemam
#وعده_صادق
🌍 آیدی پذیرش تبلیغات
@f_aaha
👈 رسانه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌شمارش معکوس تا پرتاب ماهوارههای ایرانی
🔸ساعت ۲:۴۸ بامداد فردا سهشنبه ماهوارههای ایرانی «کوثر» و «هدهد» به فضا پرتاب میشوند.
🔸این دو ماهواره نخستین ماهوارههای دانشبنیان هستند که صفر تا صد آن توسط متخصصان بخش خصوصی طراحی و ساخته شده است.
🔸ماهواره کوثر به عنوان یک ماهواره سنجش از دور، در کشاورزی دقیق، مدیریت منابع طبیعی، پایش محیط زیست و مدیریت بحران کاربرد دارد.
🔸ماهواره هدهد هم به عنوان یک ماهواره ارتباطی با قابلیت پشتیبانی از اینترنت اشیا برای برقراری ارتباطات در مناطق دور افتاده استفاده میشود.
🔸این دو ماهواره با ماهوارهبر سایوز از پایگاه فضایی «وِستوچنی روسیه» پرتاب میشوند.
.
🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت
@afsaranemam
@afsaranemam
#وعده_صادق
🌍 آیدی پذیرش تبلیغات
@f_aaha
👈 رسانه باشید.
📌سه سناریو برای انتخابات آمریکا
فقط ۲ روز تا انتخابات ریاستجمهوری آمریکا باقی مانده و نظرسنجیهای اخیر نشان میدهد که رقابت ریاستجمهوری بین «کامالا هریس» و «دونالد ترامپ» نامزدهای احزاب دموکرات و جمهوریخواه همچنان نزدیک و تنگاتنگ است.
به گزارش مرکز تحقیقات انتخاباتی دانشگاه فلوریدا، تا اول نوامبر سال میلادی جاری، بیش از ۶۶ میلیون رأی زودهنگام در سراسر آمریکا به صندوقها ریخته شده که شامل ۳۵ میلیون و ۷۹ هزار و ۳۳۲ رأی زودهنگام حضوری و ۳۰ میلیون و ۹۰۳ هزار و ۳۵۴ رأی پستی است. ۳۸.۴ درصد از کسانی که رأی دادهاند بهعنوان شهروندان دموکرات ثبت شدهاند و ۳۶.۱ درصد از آنان بهعنوان جمهوریخواه. ۲۵.۴ درصد از رأیدهندگان نیز به این ۲ حزب بزرگ آمریکایی وابستگی ندارند.
نامزدها برای پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۴ به ۲۷۰ رأی کالج انتخاباتی نیاز دارند. «جو بایدن» در سال ۲۰۲۰ با کسب ۳۰۶ رأی و پیروزی در ایالتهای کلیدی «آریزونا»، «جورجیا»، «میشیگان»، «پنسیلوانیا» و «ویسکانسین» توانست ترامپ را شکست دهد. به گزارش نشریه نیوزویک، این بار انتخابات بر هفت ایالت کلیدی و حساس متمرکز است، یعنی آریزونا، جورجیا، میشیگان، نوادا، کارولینای شمالی، پنسیلوانیا و ویسکانسین.
ادامه مطلب .....👇👇
.
🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت
@afsaranemam
@afsaranemam
#وعده_صادق
🌍 آیدی پذیرش تبلیغات
@f_aaha
👈 رسانه باشید.
📌ترامپ: بعد از انتخابات ۲۰۲۰ نباید کاخ سفید را ترک میکردم. / فارس بین الملل
.
🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت
@afsaranemam
@afsaranemam
#وعده_صادق
🌍 آیدی پذیرش تبلیغات
@f_aaha
👈 رسانه باشید.