14.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توضیحاتی در مورد سند ۲۰۳۰ به زبون خودمونی
✅سروش
🆔 http://sapp.ir/afsaran.siraf
✅ایتا
🆔http://eitaa.com/afsaransiraf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸امشب میلاد دختر زهراست
هر کجا بنگری شعف برپاست
🌸خانه مصطفی شده گلشن
دیده مرتضی شده روشن
🌸مونس و یار مجتبی آمد
حامی شاه کربلا آمد
🌸 میلاد حضرت زینب کبری(س)
و روز پرستار مبارک باد
✅سروش
🆔 http://sapp.ir/afsaran.siraf
✅ایتا
🆔http://eitaa.com/afsaransiraf
🌴 #مکتب_سلیمانی ۷
🌱 #عکس_نوشت| وصیت نامه حاج قاسم
☘ خدایا ثروت چشمانم گوهر اشک بر حسین فاطمه است
➖➖➖➖➖➖➖➖
✅سروش
🆔 http://sapp.ir/afsaran.siraf
✅ایتا
🆔http://eitaa.com/afsaransiraf
🌸 #میلاد_حضرت_زینب_مبارک 🌸
🔴 #حسین_دوم‼️ | راز #زینب شدن
🔻مقام معظم رهبری:
🔹ارزش و عظمت زینب کبری(س)، به خاطر موضع و حرکت عظیم انسانی و اسلامی او بر اساس تکلیف الهی است. کار او، تصمیم او، نوع حرکت او، به او این طور عظمت بخشید. هر کس چنین کاری کند، ولو دختر امیرالمومنین(ع) هم نباشد، عظمت پیدا میکند.
🔹بخش عمده این عظمت از اینجاست که اولا موقعیت را شناخت، و ثانیا طبق هر موقعیت، یک انتخاب کرد. این انتخابها زینب را ساخت.
🔹قبل از حرکت به کربلا، بزرگانی مثل ابنعباس و ابنجعفر و چهرههای نامدار صدر اسلام، که ادعای فقاهت و شهامت و ریاست و آقازادگی و امثال اینها را داشتند، گیج شدند و نفهمیدند چکار باید بکنند. ولی زینب کبری گیج نشد و فهمید که باید این راه را برود و امام خود را تنها نگذارد، و رفت.
🔹در آن ساعتهای بحرانی که قویترین انسانها نمیتوانند بفهمند که چه باید بکنند، او فهمید و امام خود را پشتیبانی کرد.
🔹بعد از شهادت حسینبنعلی هم که دنیا ظلمانی شد و دلها و جانها و آفاق عالم تاریم گردید، این زنگ بزرگ یک نوری شد و درخشید... انسان احساس میکند زینب یک #حسین_دوم است در پوشش یک زن. حضرت زینب(س) به جایی رسید که فقط بالاترین انسانهای تاریخ بشریت یعنی پیامبران می توانند به آنجا برسند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅سروش
🆔 http://sapp.ir/afsaran.siraf
✅ایتا
🆔http://eitaa.com/afsaransiraf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سهم شما از سفره انقلاب چقدره؟!
✅
✅سروش
🆔 http://sapp.ir/afsaran.siraf
✅ایتا
🆔http://eitaa.com/afsaransiraf
📝تحریف رهبری، ظلمی اصلاحطلبانه
👤 کبری آسوپار
🔻تیتر اصلی چند روزنامهی اصلاحطلب در روز پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹، پیرامون سخنرانی رهبری را ببینیم:
روزنامه شرق: "مقام معظم رهبری: اگر بتوان تحریمها را لغو کرد، یک ساعت هم نباید تاخیر کنیم"
روزنامه سازندگی: "رهبرانقلاب: در رفع تحریمها یک ساعت هم نباید تاخیر کنیم"
روزنامه آرمان: "در رفع تحریمها یک ساعت هم نباید تاخیر کرد"
روزنامه اعتماد: "نباید حتی یک ساعت در رفع تحریم تاخیر کنیم"
روزنامه همشهری: "اگر بتوان تحریم را رفع کرد، یک ساعت هم نباید تاخیر کرد"
🔻از این تیترهای رسانههای اصلاحطلب و حامی دولت، اینگونه برداشت میشود که نظر رهبری بر فوریت رفع تحریمهاست. اما آیا واقعاً اینگونه است؟
🔻جملهی شرطی و معترضهی رهبری پیرامون عدم تاخیر برای رفع تحریمها، با تحریف گسترده در روزنامهها و کانالهای تلگرامی و صفحات مجازی اصلاحطلبان مواجه شد. حضرت آیتالله خامنهای روز چهارشنبه گفتند که "رفع تحریم دست دشمن است" و "ما که خودمان نمیتوانیم رفع تحریم کنیم". مفهوم این جملات روشن است و آن اینکه ایشان انتظار سیاست و اقدامی غیر از تلاش برای رفع تحریمها از مسئولین کشور دارند. در ادامه البته تاکید میکنند که "نمیگویم دنبال رفع تحریمها نباشیم"، یعنی من که با رفع تحریمها مخالف نیستم، اما... و آنچه پس از این اما و اگرها میآید، اصل موضع رهبریست. جملات بعدی ایشان موید این نظر است که توانایی رفع تحریمها در ما وجود ندارد و در واقع، توضیح همان جمله است که ابتدا فرمودند؛ اینکه "رفع تحریمها دست دشمن است و ما خودمان نمیتوانیم". برای آنکه روشن شود مخالفتی با رفع تحریمها ندارند، میگویند که "اگر بتوانیم تحریم را رفع کنیم، یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم. البتّه چهار سال است تأخیر شده، از سال ۹۵ بنا بوده همهی تحریمها یکباره برداشته بشود [امّا] تا الان نه فقط برداشته نشده، زیاد هم شده." مفهوم جمله روشن است؛ جمله شرطی و معترضهایست با لفظ "اگر" که یعنی نتوانستید تحریمی را "یکباره" لغو کنید، چهار سال از آن زمانی که رییسجمهور گفته بود "تحریمها یک باره لغو میشود" گذشته و تحریمها "زیاد" هم شده است. گویی رهبری برای سخنانشان در باب اینکه رفع تحریمها دست ما نیست، شاهد مثال میآورند؛ شاهدی از سخنانِ خود مدعیان تلاش برای رفع تحریم. حال دیگر چه وجهی دارد از رفع تحریمها و عدم تاخیر یک دقیقهای در صورت امکان آن بگویند، وقتی دیدیم و میدانیم و خود آقا هم میگویند امکان آن دست ما نیست؟ بله، وجهی ندارد و رهبری هم این را نگفتهاند، اما اصلاحطلبان با بریدن و تیتر کردن یک بخش از سخنان ایشان که بدون ذکر جملات قبلی و بعدی، معنای دیگری مییابد، خواستهاند بگویند که رهبر انقلاب نظر بر رفع سریع تحریمها دارند. آیا این ظلم به رهبری نیست که سخنان ایشان را با دیدگاه خودمان تغییر داده و حتی برعکس آنچه نظرشان بوده، نشان دهیم تا بگوییم رهبری با ما همراه است؟
🔻اصلاحطلبان و دولت تدبیر و امیدی که بر سر کار آوردند، برای درست نشان دادن سیاستهای خود در اداره کشور، از هیچ تحریفی رویگردان نیستند. وقتی توانستند از خونینترین قیام شیعه، درس مذاکره بگیرند، یا برجامی را که با عملیات رسانهای و چانهزنی در بالا و فشار از پایین، به نظام تحمیل کردند، به نام نظر کل نظام جا بزنند، دیگر تحریف یک جمله از رهبر انقلاب که لابد برایشان ساده است. گرچه که تحریف مواضع مهم یک فرد و نمایش چهرهای مخدوش از او، در واقع تحریف شخصیت اوست. هم از این روست که این نوشتار برای تذکر به اصلاحطلبان، این اساتید تحریف و خدایگان مصادره و تخریب شخصیت، حرفی ندارد، بر آنان برای رعایت اخلاق حرفهای حرجی نیست، به تحریف خو کردهاند، بارها تاریخ را هم به گونهای دیگر روایت کردهاند و شخصیتهای انقلاب را به نفع خود و با دروغ مصادره کردهاند؛ انتظاری از آنان نیست، اما این نوشته به مخاطب میگوید که فریب نخورد. تیترها حتی وقتی بازتاب سخنان شخص اول مملکت است، میتواند گزیدهای باشد که واقعیت را به گونهای دیگر و حتی برعکس نشان دهد و از سخنان رهبر انقلاب برای گذشتن از تلاش برای رفع تحریم، امر به تلاش برای رفع تحریم بسازد. از انتقاد رهبری به دولت، حمایت از دولت درآوردن، نامش کار حرفهای رسانه نیست، دروغگویی به مردم و ظلم به آقاست، فریب نخوریم.
✅سروش
🆔 http://sapp.ir/afsaran.siraf
✅ایتا
🆔http://eitaa.com/afsaransiraf
🔴 #تحلیل| تحلیلی بر نفی دوگانه «مذاکره ـ مقاومت» در بیانات اخیر رهبر انقلاب
🔻 #زمانـــه| منظور از دوگانه مذاکره ـ مقاومت، القاء چنین برداشتی از عرصه تقابل ایران و آمریکا است که؛ «آمریکا میتواند با مجازاتهای اقتصادی و بدون رویارویی مستقیم نظامی، اقتصاد ایران به ویژه معیشت عمومی را با بحران جدی مواجه کرده و حتی ثبات سیاسی در کشور را به مخاطره بیاندازد، لذا برای اجتناب از این مجازاتها باید از برخی مواضع خود عقبنشینی کنیم.»
🔹جاسوس یا خیانتکار دانستن مذاکرهکنندگان ایرانی از یک سو و تصور عدم دسترسی ایرانیان به آب سالم در صورت عدم حصول توافق با آمریکا یا حتی مفهوم کدخدا، همگی از دل این تصویر خارج میشوند، تصویری که در مواضع رهبر معظم انقلاب به خصوص در سالهای اخیر بارها مورد نقد قرار گرفته است.
🔹 در این خصوص ، رهبر حکیم انقلاب در بیانات اخیرشان خواستار تمرکز بیشتر بر خنثیسازی تحریمها شده و در عین حال تلاش برای رفع تحریمها از طریق دیپلماسی را شایسته دانستند؛ مشروط به اینکه بتوان «با روش درست، عاقلانه، ایرانی ـ اسلامی و عزتمندانه» این سیاست را پیگیری کرد.
🔹معظم له در هر شرایطی، دیپلماسی را تنها به مثابه یک ابزار برای پیشبرد منافع مینگرد، نه مسیر سازش و عقبنشینی و نه یگانه راه برونرفت از وضعیت فعلی. دیپلماسی و مذاکره با غرب از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی، تنها در شرایطی میتواند انتظارات ملت ایران را برآورده کند که از پشتوانهای قابل اتکا بهرهمند باشد.
🔹تمرکز قوای کشور بر خنثیسازی تحریمهای ناعادلانه در روزهای احتضار راهبرد فشار حداکثری ترامپ، در کنار حفظ وحدت داخلی و یکصدایی در برابر دشمن خارجی، پشتوانههای اصلی دیپلماسی کشور در برابر آمریکا و دیگر رقبای منطقهای و فرامنطقهای ایران به حساب میآید.
🖌 #سرخط| در این چارچوب فکری، اگر با توانمندسازی داخلی بتوان اثر تحریم را برطرف کرد، آنجاست که دشمن متوجه میشود که با ملتی قوی، آماده و مقاوم طرف است که تحریم اثری بر او ندارد و نمیتوان با فشار او را مجبور به مذاکره کرد.
➖➖➖➖➖➖➖➖
✅سروش
🆔 http://sapp.ir/afsaran.siraf
✅ایتا
🆔http://eitaa.com/afsaransiraf
🌴 #مکتب_سلیمانی ۸
🌱 #عکس_نوشت| وصیت نامه حاج قاسم
☘ خدایا سراسر وجودم را از عشق خودت پر کن
➖➖➖➖➖➖➖
✅سروش
🆔 http://sapp.ir/afsaran.siraf
✅ایتا
🆔http://eitaa.com/afsaransiraf
🔴 جامعه پرستاری با ارزشهای دفاع مقدس و انقلاب اسلامی ارتباط پیوسته و ناگسستنی دارند
🔷رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی، شهادت صدها پرستار و امدادگر در دفاع مقدس را فصلی پرفروغ در صحیفه افتخارات جامعه پزشکی و پرستاری و نشاندهنده ارتباط پیوسته جامعه پرستاری با آرمانها و ارزشهای دفاع مقدس و انقلاب اسلامی دانست.
✅سروش
🆔 http://sapp.ir/afsaran.siraf
✅ایتا
🆔http://eitaa.com/afsaransiraf
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شعبدهبازی بودجهای دولت روحانی
🔹میزان ارز ۴۲۰۰ تومانی تخصیص داده شده به کالاهای اساسی در دو سال اخیر به مراتب بیشتر از منابع ارزی نفتی دولت بوده و در نتیجه، به نظر میرسد دولت بخش زیادی از ارز مذکور را از محل استقراض از بانک مرکزی تامین میکند.
🔹عملا دولت با شعبدهبازی بودجهای که برای تامین ارز ۴۲۰۰ تومانی انجام میدهد، در پارادوکس عجیبی قرار دارد. از طرفی، به بهانه کنترل قیمت کالاهای اساسی و کنترل تورم، ارز ۴۲۰۰ تومانی بابت واردات کالاهای اساسی اختصاص میدهد و از طرف دیگر بخاطر کمبود منابع ارزی نفتی برای اجرای این سیاست، از بانک مرکزی استقراض میکند و تورم را تشدید میکند.
🔹با اینکه حدود یک سال از رسانهای شدن این موضوع میگذرد، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه تاکنون در این زمینه سکوت کردهاند.
✅سروش
🆔 http://sapp.ir/afsaran.siraf
✅ایتا
🆔http://eitaa.com/afsaransiraf
⭕️ چالشهای اینستا؛ مینگذاری: امروز؛ انفجار: فردا
🔹 روزی که #اینستاگرام چتر نحس خویش را بر فراز حریم الکترونیک کشور گسترانید، اعضای حقیقی #شورایعالی_فضای_مجازی، بجای ایستادگی دم بزنگاه متاسفانه پیجی برای خویش علم کردند و در جمع آوری فالور بیشتر گوی رقابت از همکاران ربودند. در بزنگاهی که عضو محترم شورا باید بصیرت به خرج می دادند و با اختیارات نابی که #رهبر انقلاب به این افاضل تفویض کرده بودند، قدمهای انقلابی بر میداشتند؛ ولی شوربختانه در آن بزنگاه تاریخی آقایان در آرزوی رساندن تعداد فالورهایشان به رقمهای نجومی فالورهای #شاخهای_مجازی مشغول بودند.
🔸 چه مفتضحانه از این شاخ ها جاماندند و این طنز تلخ تاریخ به نام آنها ثبت شده که فلان شاخ مجازی صرفا با داشتن هنر پخش لایو باد معده خویش برای عموم میلیونها فالور از آقایان جلو افتاده است.
🔹 عزیزان قصه #تلگرام به تکرار رسیده و اینستاگرام به لطف این سهل انگاری نابخشودنی بعنوان امپراطوری این شاخ ها همچنان پابرجا مانده است. اکنون چند دهه هفتادی گمراه مثل ندا یاسی و میلاد حاتمی و.. با میلیونها فالور، رسانه ای همگانی در اختیار دارد که تهدیدهایی جدی از رسانه رایگان خود برای کل نظام فراهم کرده است
🔰سئوال جدی اینجاست که چه کسی این رسانه بزرگ را به شاخ ها پیشکش کرده است؟ آقایان اعضا! اکنون در فاز دوم اجرایی نقشه اینستاگرام و شاخ هایش در ایران به سر می بریم. شاخ ها از آن سوی مرزها دعوتنامه گرفته اند و به کانادا، ترکیه، اتریش و انگلیس مهاجرت کرده اند، هزینه های مهاجرت و اقامت آنها در اروپا و آمریکا برایشان با افتخار پرداخت شده و اکنون در حاشیه امن در خارج از کشور اپوزیسیون هایی نجومی شده اند که در حال اجرای فاز دوم نقشه های نظام سلطه در داخل کشور هستند.
و سئوال اینجاست که نظام مجبوراست چه هزینه سنگینی برای دستگیری یک دختربچه دهه هفتادی یا هشتادی یا یک پسرک دهه نودی پرداخت کند.
🔸 اکنون سونامی فجیع #چالش های اینستایی به سمت نظام و فرهنگ جامعه #ایران نشانه رفته است. آقایان کلاه خود را بالاتر بگذارید این بچه شاخ های مجازی کوکی با چالش های متعدد اینستایی نظام را در چالشی فرهنگی، اجتماعی و امنیتی غافلگیر کنند. نگویید اطلاع ندارید که چند چالش شیطانی در معیت این بچه شاخها در کشور کلید خورده است، اگر روزی از نهنگ آبی و موموی وارداتی می ترسیدیم اکنون بچه شاخ ها چالش های ضد فرهنگی و امنیتی گسترده ای را در کشور اجرایی کرده اند.
اهداف اصلی این نوع چالش ها که اغلب آنها «خانواده» را نشانه گرفته اند، قبح شکنی حرمات اخلاقی و جنسی ابتدا در محیط خانه و خانواده است.
🔰موفقیت گسترده آنها در همراه کردن نوجوانان و جوانان کشور با نقشه های ضد فرهنگی شوم اپوزیسیون غیر قابل کتمان است. آیا باید چشمان خویش را به روی چالش تظاهر نوجوانان به حاملگی نامشروع نزد والدین و انتشار گسترده آن در پیج شاخ ها ببندیم، آیا از چالش سیگار کشیدن غافلگیرانه نوجوانان جلوی والدین باید کبک گونه درمان سر در برف کردن را پیشه کنیم؟ آیا از کنار انتشار گسترده فیلم باد معده ول کردن دخترکان نوجوانمان جلوی #خانواده باید بی اعتنا عبور کنیم؟
🔻 روشنفکری های تان، صبحانه های بی محل تان، ناآگاهی تان همچون تلگرام دوباره بر فضای حریم الکترونیک کشور سایه سیاه خویش را گسترده است. چرا از تصویب یک «نه» بجا دریغ کردید؟ چقدر کارشناسان گلو پاره کردند که اینستا به مراتب از تلگرام و غیره ناپاک تر است ولی شما در وسط این میدان ناپاک صبحانه ها تناول کردید دریغ از آنکه یک «نه» ی بجا در بزنگاه اولیه!
🔻 دوستان نگاهی به پشت سر بیندازید روزی که ویچت و وایبر و نظایر آن فیلتر شدند چون در بزنگاه اولیه این اقدام انقلابی صورت گرفت دیگر بودن یا نبودن آن محلی از اعراب ندارد ولی اینستاگرام امروز چطور، به جرات باید اعتراف کرد تقریبا غیر ممکن است.
🔰اکنون دیگر، راهکار، بستن جوی نیست بلکه امروز وظیفه تاریخی اعضای شورای عالی فضای مجازی برخورد با مجریان چالش ها در داخل کشور است. چالش های مجازی هنوز عمر چندانی ندارند. در بزنگاه چالش های مجازی قرار داریم. تا چالش های مجازی، چالش گسترده ای برای نظام و کشور فراهم نکرده باید قانونگذار در اولین فرصت ممکن سکوت قانون را در برابر این پدیده شوم نوظهور بشکند و آنرا با فوریت به جرم مشخص کیفری تبدیل نماید تا در سهل انگاری تاریخی مسئولین، حداقل #خانواده های ایرانی خود پا به میدان عمل بگذارند و جلوی چالشهای مجازی را تا چالشی جدی برای فرهنگ و نظام نشده از ریشه بگیرند.
✅سروش
🆔 http://sapp.ir/afsaran.siraf
✅ایتا
🆔http://eitaa.com/afsaransiraf
💠🍁
🍁
❇️سه صد روز باقیمانده!
🔻تقریباً دو فصل به موعد برگزاری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در 28 خرداد 1400 زمان باقی مانده است که با احتساب پایان کار دولت آقای روحانی در مرداد، میشود گفت تقریباً سه تا 100 روز دولت فرصت خدمت دارد. یکی از وعدههایی که دولتهای منتخب در دنیای امروز به مردمشان میدهند، وعده 100 روزه برای ساماندهی اولیه بههمریختگیهای دولت قبل از خودشان هست. پس اگر عزمی باشد و برنامهای، میشود در یک 100 روز هم کارهای تعیینکنندهای کرد. حال از عمر خدمتی دولت دوازدهم سه تا صد روز باقیمانده است. دولت در این فرصت باقیمانده برای حل نابسامانیها و رهاشدگیهای دوره خودش میخواهد چه کارهایی انجام دهد؟
💠نکات تحلیلی:
🔸 1- ابتداییترین مطالبه و درخواست از دولت در شرایط کنونی، این است که حاشیهسازی نکند. طراحی و تداوم برخی حاشیهها و استشمام پارهای لجبازیها با قوای دیگری که گاهی از زبان و قلم بعضی بهاصطلاح دلسوزان دولت در گوش دولتمردان نجوا میشود، حکم پوست خربزهای را میماند که زیر پای دولت انداخته میشود. تجربه مشترک دولت و مجلس در اعطای یارانه کمک معیشتی به 40 میلیون نفر، تصویری از همصدایی و همافزایی قوای کشور بود که بهرهاش را مردم بردند. تداوم این رویه حسنه، جلوی سوءاستفاده و خیالهای طمعورزانه دشمنان را هم میگیرد.
🔹 2- دولت بیش از هفت سال و نیم به انتظار سیب و گلابی آوردن درخت برجام نشست، اما حاصل چه شد؟! به تعبیر همین دولت؛ «تقریباً هیچ». ای کاش آقای روحانی این سه صدروزه را دریابد و برای امتحان هم که شده با ظرفیتهای موجود داخلی به رفع مشکلات بیندیشد؛ احتمال اینکه آوردهای باشد زیاد است؛ اما در گره زدن حل مشکلات به آمدن بایدن و اعتماد مجدد به آمریکا به غیر از نگرانی، هیچ نیست!
🔸 3- در این مدت باقیمانده میشود تصمیم بزرگی با توجه به تجربه برجام و اعتماد به آمریکا و اروپا گرفت که اگر آجری بر دیوار عزت و اقتدار این کشور گذاشته نمیشود، لااقل مؤلفههای قدرت کشور با کاهش و سایش هم مواجه نشود.
🔺نکته راهبردی: زمان را به بهانه اعتمادآفرینی غرب تلف نکنیم. غرب در پرتو نگاه استثناگرایانه به انقلاب و جمهوری اسلامی، هیچگاه به ایران اسلامی اعتماد نمیکند، مگر آن روز که از بنیانهای ایدئولوژیک اسلامی و انقلابی جدا شود؛ اما اسلام، انقلاب، رهبری و مردم این را نمیخواهند و تنها میخواهند مشکلاتشان حل شود و آن، با قوی شدن میسر است.
✍️نویسنده: فتحالله پریشان
✅سروش
🆔 http://sapp.ir/afsaran.siraf
✅ایتا
🆔http://eitaa.com/afsaransiraf