✨
#اثبات_خدا_به_راحتی
✅مگر می شود این عالم خدایی نداشته باشد
✍پادشاهی بود دهری مذهب. وزیری بسیار عاقل و زیرک داشت.هرچه ادله و براهین برای شاه بر اثبات وجود صانع اقامه می کردند که این آسمان ها و زمین را خدا خلق کرده و ممکن نیست این بناهای به این عظمت بدون صانع و خالق موجود شود و ممکن نیست یک بنایی بدون بنا و استاد و معمار ساخته شود، پادشاه قبول نمی کرد.
بنابراین وزیر، بنای یک باغ و درخت ها و عمارتی در بیرون شهر گذارد.بعد از اینکه تمام شد، یک روز پادشاه را به بهانه شکار از آن راه برد.چون چشم پادشاه بر آن عمارت عالی افتاد متعجب شد.
از وزیر پرسید این عمارت را که بنا کرده و چه وقت بنا شده است؟ وزیر گفت کسی نساخته، خودش موجود شده است. پادشاه اعتراض شدیدی کرد. گفت این چه حرفی است که می زنی، چگونه می شود بنایی بدون معمار ساخته شود؟ وزیر جواب داد چگونه یک بنایی کوچک بدون معمار غیر معقول است؟ چگونه می شود بنای این آسمان ها و زمین ها و گردش ماه و خورشید و ستاره ها بدون صانع و خالق موجود شده باشد؟ آن وقت پادشاه تصدیق نمود و مسلمان و موحد شد.
📚منبع:داستان هایی از خدا، نوشته احمد میر
خلف زاده و قاسم میرخلف زاده، جلد ۱
💌 @aali_rafiei | استاد عالی و رفیعی
✨﷽✨
✅امنیت، پس از ظهور
✍در حالی که پیش از ظهور حضرت مهدی، شرایط ناامنی بر جهان چیره است، یکی از بنیادی ترین کارهای حضرت، باز گرداندن امنیت به جامعه است. با برنامه ریزی دقیقی که آن زمان انجام میشود، در مدت کوتاهی امنیت در همه زمینه ها به جامعه باز می گردد. امنیتی که بشر هرگز قبل از آن تجربه نکرده است. امنیت، ابعاد مختلفی دارد که به ذکر سه نمونه بسنده میکنیم:
1️⃣ امنیت جاده ها: به گونه ای که زنان جوان از جایی به جای دیگر، بدون همراهیِ مَحرمی، سفر میکنند و در امان هستند.
2️⃣ امنیت قضایی: به گونه ای که مردم از اینکه ممکن است حقشان پایمال شود، کوچکترین بیمی ندارند.
3️⃣ امنیت مالی: تا جایی فراگیر میشود که اگر کسی دست در جیب دیگری ببرد، هرگز احتمال دزدی داده نمیشود
🔺 برای تمام موارد فوق، احادیثی داریم که جهت اختصار، به همین اندازه بسنده میکنیم
📚منابع در کتاب موعودنامه، تونه ای، ص۱۲۳
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال استاد عالی و رفیعی
@aali_rafiei 🍁
✍ از کاسبی پرسیدند: چگونه در این کوچه پرت و بی عابر کسب روزی میکنی؟! گفت: آن خدایی که فرشته مرگش ،مرا در هر سوراخی که باشم پیدامیکند. چگونه فرشته روزیش مرا گم میکند
پيامبر صلى الله عليه و آله: هر كس روزى اى دارد كه حتما به او خواهد رسيد. پس هر كس به آن راضى شود، برايش پُر بركت خواهد شد و او را بس خواهد بود و هر كس به آن راضى نباشد، نه بركت خواهد يافت و نه او را بس خواهد بود. روزى در پى انسان است، آن گونه كه اجلش در پى اوست.
📚اعلام الدين ص ۳۴۲
💌 @aali_rafiei | استاد عالی و رفیعی
#نکات_معارفی
✅ موضوع: پناه بردن به خداوند از ترس پنج گناه!
📝گزیده سخنرانی #حجت_الاسلام_رفیعی
🔹🔹🔹🔹
خَمْسٌ إِنْ أَدْرَکْتُمُوهُنَّ فَتَعَوَّذُوا بِاللَّهِ مِنْهُن
🔴 لمْ تَظْهَرِ الْفَاحِشَةُ فِی قَوْمٍ قَطُّ حَتَّى یُعْلِنُوهَا إِلَّا ظَهَرَ فِیهِمُ الطَّاعُونُ وَ الْأَوْجَاعُ الَّتِی لَمْ تَکُنْ فِی أَسْلَافِهِمُ الَّذِینَ مَضَوْا
🔴و لَمْ یَنْقُصُوا الْمِکْیَالَ وَ الْمِیزَانَ إِلَّا أُخِذُوا بِالسِّنِینَ وَ شِدَّةِ الْمَئُونَةِ وَ جَوْرِ السُّلْطَانِ
🔴و لَمْ یَمْنَعُوا الزَّکَاةَ إِلَّا مُنِعُوا الْقَطْرَ مِنَ السَّمَاءِ وَ لَوْ لَا الْبَهَائِمُ لَمْ یُمْطَرُوا
🔴و لَمْ یَنْقُضُوا عَهْدَ اللَّهِ وَ عَهْدَ رَسُولِهِ إِلَّا سَلَّطَ اللَّهُ عَلَیْهِمْ عَدُوَّهُمْ
🔴و أَخَذُوا بَعْضَ مَا فِی أَیْدِیهِمْ وَ لَمْ یَحْکُمُوا بِغَیْرِ مَا أَنْزَلَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ إِلَّا جَعَلَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ بَأْسَهُمْ بَیْنَهُمْ»؛
امام باقر(ع) از رسول خدا(ص) نقل کردهاند: «پنج چیز است که اگر به آنها برخورد کردید از آنها به خدا پناه ببرید:
🔵1. هرگز در مردمى زنا پیدا نشود چنانکه آنرا آشکار مرتکب شوند؛ مگر اینکه در ایشان طاعون و دردهایى که در گذشتگان آنها سابقه نداشته، پدیدار گردد.
🔵2. از پیمانه و ترازو کم نگذارند، جز اینکه به قحطى و سختى مخارج زندگى و ستم سلطان گرفتار شوند.
🔵3. از دادن زکات منع نکنند، جز اینکه آمدن باران آسمان بر آنها ممنوع گردد و اگر به خاطر چهار پایان نبود هیچ بارانی بر آنها نمیبارید.
🔵4. پیمان خدا و رسولش را نشکنند، جز اینکه خداوند دشمنانشان را بر ایشان چیره کند و برخى اموالشان را بگیرد.
🔵5. و به غیر آنچه خداى عزّ و جلّ نازل کرده حکم نکنند، جز اینکه خداوند کشمکش و ستیزه میان آنها قرار دهد».[2]
از آنجایی که تنها بخش اول مورد نظر ما میباشد، تنها به تفسیر همان بخش میپردازیم:
الف. «لَم تَظْهَرِ الْفَاحِشَةُ فِی قَوْمٍ قَطُّ حَتَّى یُعْلِنُوهَا»؛ منظور از فاحشه عمل زنا است.[3] از این جمله استفاده میشود که این اثر مذکور در روایت، برای زمانی است که عمل زنا گسترده شده و میان افراد زیادی شیوع دارد و شیوع این عمل تنها توسط عده معدودی نیست، بلکه تبدیل به رفتار روزانه و حتی شغل برای برخی شده باشد.
ب. «ظَهَرَ فِیهِمُ»؛ از این تعبیر به دست نمیآید که لزوماً همه آنهایی که زنا میکنند به این بلای دنیایی دچار میشوند؛ بلکه این بلا در میان جامعه ظاهر میشود و با بیمار شدن عدهای، این ظهور صدق میکند. هر چند ممکن است اکثر افراد به جهت پیشگیری از بیماری و... از این نوع بیماریها رهایی یابند.
ج. «الطَّاعُونُ»؛ اگر چه این کلمه در نگاه اول، اسمی برای بیماری خاص وبا است؛ اما به جهت کثرت استعمال در مورد بیماریهای واگیردار، میتوان احتمال داد که این کلمه در بیان تمام بیماریهای واگیردار بوده است.
د. «الْأَوْجَاعُ الَّتِی لَمْ تَکُنْ فِی أَسْلَافِهِمُ الَّذِینَ مَضَوْا»؛ امروزه میبینیم که بیماریهایی مانند ایدز به وجود آمده و علت اصلی گسترش این بیماری، انجام مقاربتی است که قریب به اتفاق از طریق اعمال منافی عفت و هرزگی بوده است. همچنین کلمه «الْأَوْجَاعُ» جمع میباشد و اشاره به چندین درد و مرض دارد که قطعاً ایدز یکی از آنها است و همانگونه که برخی از آنها تا به امروز به وجود آمده، ممکن است برخی نیز در آینده به وجود آید.
هـ. این روایت در واقع پیشبینی پیامبر اسلام میباشد که اگر در میان جامعهای، عمل زنا شیوع فراوان داشته باشد، خواه ناخواه، برخی بیماریها در میان آنها شکل میگیرد و امروزه میبینیم در بسیاری کشورهایی که هرزگی و تنفروشی، به امری عادی تبدیل شده، آمار ایدز نیز افزایش یافته است.
منبع:
کلینی، محمد بن یعقوب، الکافی، محقق، مصحح، غفاری، علی اکبر، آخوندی، محمد، ج 2، ص 373، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ چهارم، 1407ق
🆔 @aali_rafiei
✨🍀✨
🍁 شب اول قبر 🍁
هر مسلمان معتقدی می داند که در آینده ی دور یا نزدیک با چنین شبی روبرو خواهد بود. ما در روایات داریم که کلمه ی قبر همان عالم برزخ است. این قبری که حفره ای است در قبرستان و بدن مادی را در داخل آن قرار می دهند. دیگر با این بدن دنیایی کاری ندارند و نظام دنیا برچیده می شود. یک نظام کامل تری بعنوان عالم برزخ افتتاح می شود. و با این بدن تا قیامت کاری نیست. بنابراین اگر گفته می شود فشار قبر، سوال اول قبر، وحشت قبر و تعبیراتی از این قبیل، مراد برزخ است. از همان زمان مرگ که فرد از عالم دنیا مفارقت می کند و روح از بدن جدا می شود شخص وارد برزخ می شود. از امام صادق (ع) سوال کردند که برزخ چیست فرمود: برزخ همان قبر است، از هنگام مرگ تا قیامت. این فاصله ی زمانی از زمان مرگ تا قیامت، زندگی برزخی است.
〖از بیانات حجت الاسلام عالی〗
★➻ @aali_rafiei 🍁
☄🌹☄
🔰چه كار كنيم كه دل ما صاف شود و بتوانيم براي خود و ديگران از صميم قلب دعا كنيم؟ احساس ميكنم خيلي وقت است كه نمي توانم دل خود را صاف كنم.
پاسخ
💬گاهی بين ما كدورتهايی پيش می آيد، مثلاً مابين زن و شوهر يا بين دو برادر قهر پيش می آيد، در اين صورت راه صاف كردن دل اين است كه انسان كم كم آن قضايا را فراموش كند و به خوبی های او فكر كرد. الان ما كسانی را داريم كه از دنيا رفته اند و در زندگی آنها يك نقاط منفی بوده است، اما بازماندگان او می گويند كه خدا او را رحمت كند ولی با ما خوب برخورد نكرد، با ما بددهاني كرد، به ما خرجي نداد ؛ نه اين فرد يك خوبی هايی هم داشته است به
خوبی های او فكر كنيد، خوبی های او را برجسته كنيد، بالاخره دست او از دنيا كوتاه است. به نظر من يك راه صاف كردن قلب اين است كه فكر كنيم چقدر اين كار ثواب دارد. فكر كنيم روزقيامت يوم لا ينفع مال و لا نبون الا من اعطه اله بقلب سليم.
يك مقدار هم به تاريخ نگاه كنيم پيامبر اكرم صل الله علیه و آله و سلم با آن همه آزارها وقتی وارد مكه شد همه را بخشيد. يوسف با آن همه آزارها وقتی برادران به نزد او می آيند می فرمايد: همين الان شما را بخشيدم و هيچ چيز به دل ندارم. يكی انديشيدن به اهل گذشت ديگری تمرين صافی دل و به خوبی ها فكر كردن و آخری به آثار گذشت فكر كردن. شما اگر بدانيد صافی دل چقدر اجر و ثواب دارد يك مقداربيشتر دل خود را صاف می كنيد.
〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
★➻ @aali_rafiei 🍁
✅ شهید و حق الناس
❀ #سخنرانی_کوتاه استاد عالی ❀
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال استاد عالی و رفیعی
@aali_rafiei 🍁
☘✨☘
🔸 امیدوارکننده ترین آیه قرآن 🔸
کسی آمد خدمت امام باقر علیه السلام گفت: امید بخش ترین آیه قرآن چیه؟ آقا فرمود: به نظر خودت کدوم آیه است؟ گفت : «قُل یا عِبادیَ الَّذینَ اَسرَفوا عَلَی اَنْفُسِهِم لا تَنقَطوا مِنْ رحْمَةِ الله»: آی بنده هایی که گناه کردید، از رحمت خدا مأیوس نشوید.
آقا فرمود: نه این ممکنه خیلی به انسان امید بدهد، اما امیدبخش ترین نیست، امید بخش ترین آیه این آیه است: «وَلَسَوفَ یُعطیکَ رَبُکَ فَتَرضی»: یعنی پیغمبر اینقدر روز قیامت شفاعت از تو قبول میکنیم تا راضی بشوی. بعد امام باقر علیه السلام سه مرتبه فرمود: امید ما به شفاعته ، امید ما به شفاعته، امید ما به شفاعته.
واقعا همینطور است، ما چه نمازی داریم، چه روزه ای داریم، یه بازنگری تو اعمال خودمان کنیم تازه با هزارات تیری که بهش می زنیم با هزاران حبطی که اتفاق میافته چقدر میتونیم این اعمال را حفظش کنیم.
〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
@aali_rafiei 🍁
در مسیر بندگی 🌺
سپردمت به خدا اى عزیزِ جان پدر
ترحمى پسرم بر قدِ کمانِ پدر
به باد گفتم اگر شد مرتبت بکند
که بردنِ تنِ تو نیست در توانِ پدر
امام حسین علیه السلام:
«اَللّهُمَّ اشْهَدْ عَلی هؤُلاءِ الْقَوْمِ فَقَدْ بَرَزَ اِلَیْهِمْ غُلامٌ اَشْبَهُ النّاسِ خَلْقاً وَ خُلْقاً وَ مَنْطِقاً بِرَسُولِکَ کُنّا اِذَا اشْتَقْنا اِلی نَبِیِّکَ نَظَرْنا اِلیه»
خدایا گواه باش، بر این قوم، جوانی که در خلقت و سیرت و گفتار شبیهترین مردم به پیامبرت بود، به جنگ این مردم رفت، و ما هرگاه به دیدن پیامبرت مشتاق می شدیم به او نگاه می کردیم
(سحاب رحمت ص۴۵۲)
(شاعر:آرمان صائمى)
💌 @aali_rafiei | استاد عالی و رفیعی
پاکی و جوانی
❀ #سخنرانی_کوتاه استاد عالی ❀
💌 @aali_rafiei | استاد عالی و رفیعی