💎 عقیق واعظین 💎
✨🌹✨ چرا در عبادتهايمان سستي به خرج مي دهيم؟ اين سستي را از چند جهت مي توان بررسي کرد . يکي سستي وا
✨🌹✨
چرا در عبادتهايمان سستي به خرج مي دهيم؟
عامل دوم بحث جهل و عدم اطلاع است . خيلي چيزها را اگر ما بدانيم ، به دنبال آن مي رويم . اگر انسان بداند در اين نماز چقدر ثواب است ، بداند يک سوم فشار قبر براي غيبت است ، بداند ذکر لااله الااله اين قدر ثواب دارد و ترک نماز چقدر محروميت دارد و ضربه مي خورد ، اين کار ها را نمي کند . ميگويند : پادشاهي در يک شب تاريک ، لشکريانش را از بيابان عبور مي داد ، به يک جاي رسيدند که زير پايشان شن مانند بود . پادشاه گفت : اين ها را جمع کنيد . اين افراد سه دسته شدند . يک عده گفتند : چَشم و تمام کوزه هايي را که داشتند ، از اين مواد شن مانند جمع کردند . يک عده گفتند : مگر ما بيکار هستيم . خودمان در اين شب تاريک به زور راه مي رويم حالا اينها را هم جمع کنيم ؟ و چيزي بر نداشتند . عده اي هم گفتند : حالا يک مشت برمي داريم . اگر به درد خورد که هيچي و اگر به درد نخورد ، دور مي ريزيم . خيلي زياد نيست . صبح که به روشنايي رسيدند ديدند آنها دُر و طلا بوده است . همه غصه مي خوردند . آنها که برنداشته بود مي گفت : کاشکي برمي داشتيم و آنها که کمتر برداشته بود هم مي گفت : کاشکي بيشتر بر مي داشتم . و کسي که برنداشته بود ميگفت : من که بدبخت هستم . قيامت هم همينطوري است . قرآن ميفرمايد : در قيامت باطن ها آشکار مي شود و پرده ها کنار مي رود و حسرت ها مي آيد . من نگاه مي کنم ، مي بينم يک نافله شب اين قدر نورانيت درقبر مي گذاشته ، يک لااله الا الله اين قدر باعث سهولت عبور از صراط مي شده ، حسرت مي خورم که چرا اين کارها را کم کردم . علم به ارزش ها ، مهم است . يک بچه ارزش سند خانه را نمي داند ولي کسي که يک زنداني دارد ارزش آن را خوب مي داند زيرا مشکلش با آن حل مي شود . ارزش ها را مطالعه کنيد و آگاهي بدست بياوريد . آگاهي به عظمت خالق ، بداند خالق چقدر بزرگ است و او ضعيف است . آگاهي به طولاني بودن مسير ، بداند که عقبه هاي قيامت چقدر سخت است . به اين آگاهي ها توجه کنيد . اين آگاهي ها به ما مسئوليت هم مي دهد . من اگر بدانم تک تک حرفهايي که مي زنم ، بصورت املا نوشته ميشود ، ديگر حرفهاي زشت نمي زنم . پس خدا حرفهاي ما را مي نويسد . در املا حرفهاي زشت نمي زنيم . چون بعداً خودمان خجالت مي کشيم . خدا از همه زندگي من فيلم مي گيرد . اگر انسان بداند در موقع مرگ و احتضار يکبار سريع اين فيلم جلوي چشمش به نمايش در مي آيد ، حواسش را جمع ميکند .
ادامه دارد ...
#عوامل_سستی_در_عبادت ۲
〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
★➻ @aali_rafiei 🍁
سید کریم کفاش.mp3
4.19M
✅ سید کریم کفّاش و ملاقات با امام زمان(عج)
❀ #سخنرانی_کوتاه استاد عالی ❀
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
"کانال رسمی استاد عالے و رفیعے"
JOin 🔜 @aali_rafiei ™
✨ 🌸✨
آیت الله مولوی قندهاری (ره) از آخرین شاگردای آقای قاضی (ره) بود، یک کسی پیش ایشان آمده بود گفت: آقاجان، من دارم از این دنیا میروم نسل و اولاد ندارم ، بچه ام نمیشه
این بنده خدا میگه رفتم پیش آشیخ حسنعلی نخودکی (ره) و از ایشون یک ختمی گرفتم برای بچه دارشدن. این ختم رو هم انجام میدهم ، هر کاری می کنم اثر نمی کند. آیت الله مولوی قندهاری به این آقا میگه که: خداوند برای تو یک چیزهایی در نظر گرفته تو عالم دیگر ، جبران می شود ان شالله
وقتی این آقا از درب خانه بیرون رفت، آیت الله مولوی قندهاری به اطرافیانش گفت: #نفرین_پدر پشت سرش هست ، اون ختم و چیزهای دیگه هیچ اثری ندارد ، نفرین پدر پشتش هست
امام رضا علیه السلام در یک روایتی یکی از آثار عاق والدین و نفرین پدر و مادر را ، نسل آدم کم میشه تا قطع بشود.
〖از بیانات حجت الاسلام عالی〗
★➻ @aali_rafiei 🍁
نماز.mp3
1.75M
✅ نماز...
❀ #سخنرانی_ استاد رفیعی ❀
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
"کانال رسمی استاد عالے و رفیعے"
JOin 🔜 @aali_rafiei ™
💎 عقیق واعظین 💎
✨🌹✨ چرا در عبادتهايمان سستي به خرج مي دهيم؟ عامل دوم بحث جهل و عدم اطلاع است . خيلي چيزها را اگر م
✨🌹✨
چرا در عبادتهايمان سستي به خرج مي دهيم؟
نکته سوم مسائل جنبي است . مثلا لقمه ما اثر مي گذارد . روايت داريم : عبادت با لقمه حرام مثل ساختمان سازي روي شن روان است . خانواده ها به لقمه خيلي توجه کنند . الان لقمه ها قاطي شده است . آقايي که به خمس و زکات معتقد نيست ، دارد سهم امام را ميخورد . کسي که در اداره کم کاري ميکند و يا به بيت المال خيانت ميکند ، لقمه حرام مي خورد . لقمه حرام بالا رفتن از ديوار مردم نيست . مجموعه عواملي که باعث ميشود انسان شغلش ، شغل شرعي نباشد . خُدعه و کلک باشد و روي عبادت اثر مي گذارد . اثر آن وضعي است . خوب مي پرسند : آقاي ما خرجي ميآورد . من از کجا بدانم از کجا ميآورد ؟ اگر انسان نان خور خودش باشد ممکن است تکليف نداشته باشد ولي اثر وضعي دارد . در روايت داريم : لقمه حلال نورانيت مي آورد . لقمه حلال دعا را مستجاب ميکند . نکته ظريف ديگر بحث رابطه هاست . خيلي وقتها دوست ، دوست را با نماز مي کند . يا برعکس . در حديث مي خوانيم انسان بر دين دوستش است . يکي از مواردي که در قيامت حسرت مي خورند ، اين است که کاشکي با فلاني دوست نبوديم . خيلي از خانواده ها مي گويند : فرزندمان مسجد و حرم نمي رود . مي گويم : شما به او نگوييد ، از طريق رفيقش وارد شويد . اگر رفيقش بگويد : بيا حرم برويم مي رويد لذا دوست در اينجا نقش کليدي دارد .
ادامه دارد ...
#عوامل_سستی_در_عبادت ۳
〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
★➻ @aali_rafiei 🍁
چشم برزخی آخوند کاشانی.mp3
4M
✅ چشم برزخی آخوند کاشی
❀ #سخنرانی_کوتاه استاد عالی ❀
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
"کانال رسمی استاد عالے و رفیعے"
JOin 🔜 @aali_rafiei ™
✨🌸✨
🍁 امام زمـان (عـج) قـــائـــم است 🍁
حضرت وقتي ميآيد ديگر قيام دارد و سر تا پا قيام است. لذا از القاب مشهور حضرت #قائم است. كه مستحب است مؤمنين وقتي اين لقب را ميشنوند، وقتي اين عنوان را ميشنوند مستحب است كه بايستند و ميدانيد اين ايستادن هم از زمان امام صادق(ع) در بين مؤمنين بوده است.
از امام رضا(ع) نقل شده كه وقتي حضرت در خراسان بودند، اين اسم مبارك را ميشنيدند، دستشان را روي سرشان ميگذاشتند، و ميخواندند: «وَ عَجِّلْ فَرَجَهُ وَ سَهِّلْ مَخْرَجَه» (مستدرك/ج5/ص74) از امام صادق هم نقل شده كه: از ايشان پرسيدند براي چه مستحب است كه وقتي اين نام شنيده ميشود، بلند شويم؟ امام صادق فرمودند: وقتي اين اسم برده ميشود، امام زمان(ع) به آن كسي كه اين اسم را برده است، يك عنايت و توجهي ميكند. چون تو الآن تحت توجه هستي، مستحب است كه به احترام او بايستي. چون تحت توجه امامت هستي، مستحب است كه به احترام حضرت بايستي. علاوه بر اين بعضي ديگر از بزرگان حرف قشنگي زدند. گفتند: علاوه بر اينكه ايستادن هنگام شنيدن اين اسم، نشانه احترام است. نشانهي آمادگي براي قيام هم هست. كه ما بلند ميشويم كه ما هم در آن قيام همراه و همگام هستيم.
امام زمان(ع) قائم است. ديگر قاعد نيست و قرار نيست بيايد بنشيند. سر تا پا قيام است. بنابراين ديگر با كسي مدارا ندارد. با ظالمان و مستكبريني كه ديگر پيمانهي ظلمشان پر شده است، و هيچ جاي مماشاتي با آنها نيست، برخورد ميكنند.
〖از بیانات حجت الاسلام عالی〗
★➻ @aali_rafiei 🍁
انس با نهج البلاغه.mp3
1.17M
✅ انس با نهج البلاغه
❀ #سخنرانی_ استاد رفیعی ❀
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
"کانال رسمی استاد عالے و رفیعے"
JOin 🔜 @aali_rafiei ™
✨🌹✨
🔷 پنـج راه درمـان حسـادت 🔷
❶ پناه بـردن به خـدا
اگر میخواهید از حسد دیگران در امان باشید این آیه را بخوانید: 〖 فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ〗 (64. یوسف) و قرائت سوره فلق
اگر میخواهید خودتان مورد حسد واقع نشوید این آیه را قرائت کنید: 〖 وَ الَّذينَ جاؤُ مِنْ بَعْدِهِمْ يَقُولُونَ رَبَّنَا اغْفِرْ لَنا وَ لِإِخْوانِنَا الَّذينَ سَبَقُونا بِالْإيمانِ وَ لا تَجْعَلْ في قُلُوبِنا غِلاًّ لِلَّذينَ آمَنُوا رَبَّنا إِنَّكَ رَؤُفٌ رَحيمٌ〗(10. حشر)
❷ تقویت باورها و اعتقادات
بعضیها در دل یا در کلام میگویند چرا این افراد به مقام نبوت یا امامت و یا فقاهت رسیدند ولی ما به این مناصب نرسیدیم در جواب، این آیه را باید متذکر شویم: 〖 أَمْ يَحْسُدُونَ النَّاسَ عَلى ما آتاهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِه〗 که همه این مقامات فضل خدا به آنان است و رجحان الهی است. اگر باور قوی باشد حسادت نمیآید حتماً این برتریها وجود زمینه ای در این اشخاص است
❸ کتـمان کردن
همهچیز را نگویید
قَالَ رسولالله صلیالله علیه واله: اسْتَعِينُوا عَلَى أُمُورِكُمْ بِالْكِتْمَانِ فَإِنَّ كُلَّ ذِي نِعْمَةٍ مَحْسُود (تحف العقول ص 48) از مخفی کردن امور خود کمک بگیرید تا موردحسادت واقع نشوید، سفره دل را همهجا باز نکنید که این مطلب باعث میشود موردحسادت واقع نشوید.
❹ تعریف کردن از کسی که به آن حسادت دارید
این تمرین کردن از بین بردن حسادت است و خود نوعی مقابله به ضد است مانند آب ندادن به یک درخت که باگذشت زمان، باعث خشک شدن درخت میشود، با تعریف و تحسین ریشه حسادت را در وجود خودمان بخشکانیم.
❺ فکـر به داشتههای خـود
بعضی وقتها باید دو طرف سکه را دید، ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خود مقایسه نکنید اگر تخت حکومت فرعون را میبینید باید غرق شدن او را در دریای نیل را هم باید ببینید. نباید از نعمتهای موجود در زندگی خود چشم پوشید.
〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
★➻ @aali_rafiei 🍁
خبری هست.mp3
3.03M
✅ شفاعت امام حسین(ع)
❀ #سخنرانی_کوتاه استاد عالی ❀
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
"کانال رسمی استاد عالے و رفیعے"
JOin 🔜 @aali_rafiei ™
💎 عقیق واعظین 💎
✨☘✨ 🔸 مـرگ اندیشـی 🔸 ما بايد بهانه هاي مختلفي را براي مرگ انديش بودن ايجاد بکنيم . پيامبر وقتي بها
✨🍀✨
💠 علت ترس ما از مرگ چيست؟
پاسخ – اين يک چيز عمومي است که همه ي افراد يک ترس و وحشتي از مرگ دارند . حتي برخي از افراد از نام مرگ هم فراري هستند . ما به طور کلي دو جور ترس از مرگ داريم . بعضي از ترس ها ، ترس هايي هستند که ارزش و تقدسي ندارند و بايد کاري کنيم که به تدريج از بين بروند . ولي برخي از ترس ها مقدس هستند . منشأ برخي از ترس ها بدليل بي ايماني ، جهالت و ضعف و نقصي است که دردرون انسان وجود دارد. در موارد زيادي در روايات به اينگونه ترس ها اشاره شده است . در روايت داريم که امام هادي (ع) به بالين يکي از دوستان خود که در حال احتضار بود رفتند . او خيلي گريه مي کرد و مي ترسيد . يک کسي از حضرت سوال کرد که چرا ما اينقدر از مرگ مي ترسيم ؟
امام فرمودند : از مرگ مي ترسيم به اين خاطر که نمي دانيم چيست و آن را نمي شناسيم . يک راننده اي که در يک جاده ي تاريک و ناشناخته حرکت مي کند، نگران است . از اين وحشت دارد که هر لحظه چه اتفاقي مي خواهد پيش بيايد . امام هادي (ع) فرمودند : اگر به فرض چرک و کثافت بدن تو را گرفته باشد . در عين حال مريضي هاي پوستي و زخم هايي نيز به بدن تو وارد شده باشد. اگر همه ي اينها را با يک حمام رفت شستشو دهيد پاک مي شود و از رنج رهايي پيدا مي کنيد . آيا در اين صورت باز هم مي ترسيد حمام برويد و از آن بدتان مي آيد ؟ گفتند : نه . مرگ نيز يک چنين چيزي است براي کسي که يک کثافات و آلودگي هايي بر جان او مانده و در دنيا پاک نشده ، بوسيله ي آن شستشو پيدا کرده و از رنج ها خلاصي پيدا مي کند . آن شخص با آرامش به استقبال مرگ رفت و چند لحظه ي بعد از دنيا رفت .
ادامه دارد...
#مبحث_یادمرگ ۷
〖از بیانات حجت الاسلام عالی〗
★➻ @aali_rafiei 🍁