💎 عقیق واعظین 💎
✨﷽✨ 💞💕💗 مراسم جشن ولادت 💞💕💗 💗مراسم سخنرانی شب ولادت حضرت حضرت زهرا(سلام الله علیها) 🏷سخنران خطیب
Hojatol-Eslam-Ali-Shab-Milad-Hazrat-Zahra97.lite.mp3
13.12M
💞💕💗 مراسم جشن ولادت 💞💕💗
🔉 #فایل_صوتی | سخنرانی
🔺 حجة الاسلام والمسلمین عالی
👈 موضوع « #میلاد_حضرت_زهرا_(س) »
🔹مسجد الرضا علیه السلام
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
📌نکات ناب استاد#عالے و #رفیعے در ایتا↶
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3602841600C44843901dd
✨﷽✨
✅ کساني که مي خواهند زيارت بروند ولي نمي توانند بايد چکار بکنند ؟
پاسخ – در مفاتيح داريم زيارت از راه دور . فردي خدمت امام صادق (ع) آمد و گفت : من دوست دارم به زيارت امام حسين (ع) بروم . آقا گفت زير آسمان برو و رو به قبله سه مرتبه بگو : صلي الله عليه يا ابا عبدالله و تو در ثواب زيارت شريک مي شوي . در تولد و شهادت ائمه معصومين مقيد باشيد. دو رکعت نماز بخوانيد و به روح آن شخصيت هديه کنيد . مثلا امشب شب اربعين است . دو رکعت نماز بخوانيد و به امام حسين (ع) هديه کنيد و بگوييد يا ابا عبدالله . با اين کار اسم من در جزء زائران ثبت ميشود . حالا ممکن است آن نمره اي که زائر کربلا مي گيرد من نگيرم ولي بخشي از ثواب زيارت را مي برم . وقتي جابربن انصاري در شب اربعين به کربلا آمد گفت : که ما در ثواب شهادت حسين و يارنش با آنها شريک هستيم . من از پيامبر شنيدم که هر کس هر قومي را دوست داشته باشد با همان قوم مشهور ميشود . گاهي دوست داشتيم که مثلا فردا که روز اربعين است در کربلا باشيم و وقتي تلويزيون کربلا را نشان ميدهد اشک تو جاري مي شود ، شما در ثواب شريک هستي . زيارت از راه دور براي هر معصومي ممکن است . انسان دو رکعت نماز بخواند و هديه کند انشاء الله در ثواب زيارت شريک مي شويم .
〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
★➻ @aali_rafiei 🍁
✨﷽✨
🔸تشرف حاج علی بغدادی 🔸
مرحوم حاج علي بغدادي ريسندگي و كارخانه در بغداد داشته است. براي دادن خمس در نجف ميرود كه خمس مالش را با بزرگان نجف، آيت الله شيخ مرتضي انصاري، شيخ اعظم و مرحوم كاظميني آنجا رفتند. وجوهاتش را حساب كرده، صبح پنجشنبهاي بوده است. بعد هم زيارت كاظمين رفته، نجف و كاظمين را زيارت كرده است. بعد به بغداد برگشته است. ميگويد: در مسير برگشت با يك كسي برخورد كردم، كه به من فرمود: حاج علي حال شما چطور است؟ بعد ايشان فرمودند: حاج علي ميآيي به كاظمين برگرديم، امشب، شب جمعه است. زيارت اجداد من در كاظمين باشد كه نزديك است. من هم گفتم: چشم! من برميگردم. يك مؤمني به من پيشنهادي داده است. بعد ايشان گفت: برگرديد تا من شهادت بدهم تو از دوستان ما هستي. گفتم: شما چطور شهادت ميدهيد؟ مگر چقدر مرا مي شناسيد؟ گفت: من چطور نشناسم آن كسي را كه حق ما را به ما ميرساند؟ گفتم: كدام حق؟ گفت: خمسي كه به وكلاي ما دادي. گفت: من باز متوجه نبودم. ايشان شيخ انصاري را وكيل خودش ميداند. برگشتيم و همينطور كه ميآمديم، كنار راه ميوههايي را ميديدم كه براي اين فصل نيست. فصل، فصل زمستان بود. ميوهها طور ديگري بود. هوا را طور ديگري ميديدم و عطرآگين بود. همينطور كه با هم راه ميرفتيم،
سؤالاتي از ايشان پرسيدم. مثلاً مولانا اينكه بعضي دوستان ما زيارت مشهد مشرف شدند، ميخواستم بدانم زيارت فلاني قبول است؟ فرمود: انشاءالله قبول است. فلاني هم مشرف شده است، زيارتش قبول است؟ انشاءالله قبول است. فلاني هم مشرف شده، قبول است؟ ديدم سكوت كردند. گفتم: بعضي از كساني كه اهل منبر هستند، ميگويند: اگر كسي شب جمعه زيارت ابا عبدالله الحسين را بخواند، «زيارت الحسين امانٌ من النار» آدم را از جهنم ايمن ميكند. اين حديث درست است؟ ديدند چشمانش اشك زده است و اسم حسين را كه شنيد، فرمود: بله، درست است. «زيارت الحسين امانٌ من النار» بعد به كاظمين رسيديم. شروع به سلام دادن به ائمه كرد. تك تك سلام داد به اسم امام زمان رسيد، سؤال كرد: حاج علي امام زمان خودت را ميشناسي؟ گفتم: چطور نشناسم. معلوم است ميشناسم. گفت: خوب سلام بده. گفتم: «السلام عليك يا حجة الله، السلام عليك يا صاحب الزمان، يابن الحسن» گفت: «عليك السلام و رحمة الله و بركاته» جواب سلام مرا داد، باز من متوجه نبودم. در اين سلام كسي كه خبر از قبولي زيارت بعضيها، خبر از چيزهايي كه غير معصوم نميتواند بدهد. مراجع مل شيخ انصاري را نماينده خودش ميداند. خمس را ميگويد: حق ما است. براي خواندن نماز زيارت ايستاديم. نماز كه تمام شد، آخر نماز به ذهن من آمد، اين قرائن و نشانهها براي حضرت بوده است. نماز كه تمام شد، نگاه كردم ديدم حضرت نيست. در آن زمان يك حالت گيجي و تحير بوده است. ولي بعد با قرائني متوجه ميشويم چه حسرت سنگيني است. از طرفي هم خوشا به حالشان كه همين مقدار نصيبشان شده است.
〖از بیانات حجت الاسلام عالی〗
★➻ @aali_rafiei 🍁
#گزارش_تصویری
💞💕💗 مراسم جشن ولادت حضرت زهرا 💞💕💗
در بیت شهیدان عبوری استان مازندران
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
"کانال رسمی استاد #عالے و #رفیعے"
JOin 🔜 @aali_rafiei ™
بوی بهشت.mp3
3.13M
✅ بوی بهشت!
❀ سخنرانی کوتاه #استاد_عالی ❀
💞💕💗 #ولادت_حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها💞💕💗
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
"کانال رسمی استاد #عالے و #رفیعے"
JOin 🔜 @aali_rafiei ™
◆ #کلام_رفیع ـ شماره ۷ :
✨✨
یک خانمی جلوی یک قصابی آمد،
گوشت بگیرد پول را داد قصاب هم
گوشت را به او داد.
نگاه کرد دید گوشت مطابق پول است
ولی جوابگوی خانواده او نیست گفت:
یک کمی بیشتر بده. بالاخره استخوانی چیزی بیشتر بده،
گفت: خانم! بیشتر از این نمی شود برو!
امیرالمومنین ایستاده بود این صحنه را نگاه می دهد رفت جلو به آن قصاب گفت یک کمی بیشتر بده در زیاد دادن #برکت است
✨🌹
[ #دکتر_رفیعی ]
➠ @aali_rafiei ◆
✨﷽✨
💢تهمت دزدی به امام صادق(ع)
✅یک نفر در مسجد خوابیده بود. وقتی بیدار شد، کیسه ی پولش را نیافت. سراسیمه، لباس نزدیک ترین شخصی که کنارش بود را گرفت و گفت: تو کیسه ی سکه های من را دزدیده ای!
امام صادق علیه السلام فرمودند:
من اینکار را نکرده ام! ولی آن مرد مجدداً به امام صادق، تهمت دزدی زد. امام صادق علیه السلام پرسیدند:چند سکه در کیسه داشتی؟آن مرد پاسخ داد: صد دینار
امام صادق علیه السلام، آن مرد را به خانه ی خود بردند و صد دینار به او دادند. وقتی آن مرد به منزل خود برگشت، کیسه پول خود را پیدا کرد. با شرمندگی به خانه امام صادق برگشت و عذرخواهی کرد و صد دینار را برگرداند. امام صادق علیه السلام عذرخواهی او را پذیرفتند ولی صد دینار را قبول نکردند و فرمودند:
چیزی که دادیم را پس نمی گیریم!
📚مناقب آل ابی طالب، ج ۴ ، ص ۲۷۴
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
"کانال رسمی استاد #عالی و #رفیعی"
JOin 🔜 @aali_rafiei ™
#نشست_وقف
📌سومین نشسن وقف با حضور نخبگان تبلیغی کشور
📆زمان:۱۴اسفند۹۷،بعد از نماز ظهر و عصر
📪مکان:اداره کل اعزام مبلغ اوقاف
✨با حضور #استاد_مسعود_عالی
و
✨حضور #دکتر_ناصر_رفیعی
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
📌نکات ناب استاد#عالے و #رفیعے در ایتا↶
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3602841600C44843901dd
✨﷽✨
🌸 آداب سفره 🌸
پيامبر به علي فرمود که سفره 12 تا آداب دارد. انسان مسلمان سزاور است ياد بگيرد وقتي سر سفره مي نشيند.
فرمود که چهار تا از اين ها لازم است ، يعني ضرورت است. مثل نماز صبح نيست که اگر ترک کند گناه کرده است. چهارتاي آن مستحب است و چهار تاي آن آداب است . يعني چهار تاي آن اهميتش بيشتر است. چهار تا از اين ها خوب است که رعايت بشود . چهارتاي آن هم نشانه ي ادب است. از اين دوازده تا هيچ کدام لزوم شرعي نيست .
چهارتايي که لازم و ضروري است اين است که چيزي را که مي خورد بشناسد . منظور از معرفت يعني بشناسيد که اين را از چه راهي بدست آمده باشد يعني حلال و حرام . خانمي شيري براي رسول اکرم توسط فرزندش فرستاد ، پيامبر گفت : بگو که اين شير از کجاست . يعني مي خواست بداند که از راه حلال بدست آمده است و مادر کودک گفت : بگو اين حلال است ما خودمان گاو داريم و شير آنرا دوشيده ام . پيامبر فردا او را ديد و تشکر کرد و فرمود : ناراحت نشو ، ما انبياء جز حلال چيزي نمي خوريم .
دوم نام خدا را بردن . اي کاش در ميهماني يک نفر با صداي بلند بگويد . سوم شکر گفتن است و چهارم راضي بودن . يکي داشت کنار کسي که چلو کباب مي خورد ، نان خشک مي خورد و مي گفت : الهي شکر الهي شکر . يکي گفت : اين الهي شکر گفتن شما از صد تا ناسزا گفتن به خدا بدتر است . راضي بودن بايد قلبي باشد . يکي از اصحاب اکرم مي گويد که ما نديدم پيامبر به غذايي عيب بگيرد ، اگر غذايي را دوست داشت مي خورد و اگر دوست نداشت ساکت بود و عيب روي غذا نمي گذاشت . حالا شما جايي ميهمان هستيد و آن غذا را دوست نداريد ، عيب نگيريد و اشتهاي ديگران را کور نکنيد . . اين حديث در 1400 سال پيش گفته شده و در آن موقع قاشق ،چنگال ، ميز و مبل نبوده است . فرض مي کنيم ما با هم اردويي مي رويم که در آنجا قاشق و چنگال نيست و مي خواهيم آنرا بخوريم . اين روايت زمان صدورش در چنين شرايطي است . چهارتاي آن ادب است . يکي لقمه را کوچک گرفتن ، خوب جويدن غذا ، شستن دستها و نگاه نکردن به صورت کسي که غذا مي خورد .
〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
★➻ @aali_rafiei 🍁