🔺تعداد پزشکان ایرانی حدود 102 هزار نفر است که مالیاتی که باید آنها بپردازند سالانه ۶۵۰۰ میلیارد تومان است، اما پزشکان فقط 150 میلیارد تومان مالیات میدهند !! یعنی حدود 98 درصد پزشکان مالیات نمیدهند!!/ نود اقتصادی
🔺ای کاش در دولت به جای طرح تحول سلامت که نتیجهاش بیشتر شدن دریافتیهای دکترها بود، طرح تحول نظام مالیاتی اجرا میشد که هم جلوی چنین دزدیهایی گرفته شود و هم اینکه فقط یک قشر خاص پولدارتر نمیشدند و در عوض بیتالمال تقویت میشد .
@aghiil
جمله «لا یوم کیومک یا اباعبدالله» از کیست؟
بدون شک مصیبت سیدالشهدا (علیه السلام) بزرگترین مصیبت در عالم است و هیچ روز و سرنوشتی مانند روز و سرنوشت امام حسین نیست.
خبرگزاری«حوزه» نوشت: جمله « لا یوم کیومک یا اباعبدالله؛ هیچ روز و سرنوشتی مانند روز و سرنوشت تو نیست ای ابا عبدالله» را زیاد شنیده ایم. اما شاید تا الان نمی دانستیم که این جمله از دهان مبارک امام حسن مجتبی (علیه السلام) خطاب به برادر خود گفته شده است.
امام باقر(علیه السلام) به نقل از جدشان می فرمایند:
روزی امام حسین(علیه السلام) به نزد امام حسن(علیه السلام) آمد، وقتی چشمش به برادر افتاد گریه کرد، امام حسن(علیه السلام) از برادرش علت گریه کردن را جویا شد. امام حسین(علیه السلام) فرمود: گریه ام برای رفتار بدی است که با تو می شود. امام حسن فرمود: ظلم و ستمی که بر من می شود همین زهری است که به من داده می شود و به سبب آن به قتل می رسم،ولی بدان که لا یوم کیومک یا اباعبدالله؛ هیچ روز و سرنوشتی مانند روز و سرنوشت تو نمی باشد ای ابا عبدالله زیرا روزی بر تو خواهد آمد که سی هزار نفر از مردمی که خود را مسلمان می دانند و مدعی هستند که از امت جد ما محمد (صلی الله علیه و آله) می باشند، تو را محاصره می نمایند،و برای کشتن تو و جسارت به اهل بیت تو و اسارت خاندان تو و غارت اموال آنها اقدام می نمایند، در این هنگام است که خداوند لعن خود را بر خاندان امیه فرو فرستد و از آسمان خون و خاکستر فرو ریزد و همه مخلوقات حتی حیوانات درنده در بیابان ها و ماهیان در دریاها بر مصیبت تو گریه کنند»
برگرفته از کتاب لهوف، نوشته سید بن طاووس
@Aghiil
⚫ گریه و عزاداری امامان شیعه
بنابه نقل تاریخ، روش ائمّه و پیشوایان دین پس از شهادت امام حسین (علیهالسّلام) تشکیل مجلس عزاداری و گریه بر مصائب آن حضرت بوده است، و در حقیقت پایهگذاران اصلی و مروّج اندشیه روضهخوانی در بین مردم بودهاند، که به مرور زمان به عنوان یک فرهنگ در حوزه اندیشه و فکر شیعی جا گرفت.
بنابراین، آنچه که امروز در مناطق شیعهنشین رایج است پدیدهای نوظهور و یا ساخته دست افراد بیگانه، و یا تقلید از فرقههای دیگر نیست، بلکه ادامه همان چیزی است که ائمّه معصومین شیعه در زمان حیات مبارکشان تاسیس، و بر آن تاکید ورزیدهاند، و در سخنان فراوانی که درباره اقامه شعایر دینی از آن جمله تشکیل مجالس عزا در مصیبت و در سالروز شهادت دارند بر تقویت این سنّت مبارک افزودهاند، و به قطره اشکی که در این مجالس ریخته شود پاداشی در خور شان وعده دادهاند.
از جمله سخن شهید پرآوازه دشت نینوا حضرت ابا عبد اللّه الحسین (علیهالسّلام) که فرمود:
«من دمعت عیناه فینا دمعه، او قطرت عیناه فینا قطره، آتاه اللّه عزّ وجلّ الجنّه؛
هر کس قطره اشکی در عزای ما بریزد خداوند متعال بهشت را به او عنایت خواهد فرمود.»
امام سجّاد علیّ بن الحسین (علیهماالسّلام) پس از واقعه کربلا لحظهای اشک مبارکش قطع نشد، کسانی که او را در این حال میدیدند از علّت آن سؤال میکردند، حضرت در پاسخ میفرمود:
«لا تلومونی، فانّ یعقوب فقد سبطاً من ولده، فبکی حتّی ابیضّت عیناه من الحزن، ولم یعلم انّه مات، وقد نظرتُ الی اربعه عشر رجلاً من اهل بیتی یذبحون فی غداه واحده، فترون حزنهم یذهب من قلبی ابدا؛
مرا سرزنش و ملامت نکنید، یعقوب (علیهالسّلام) برای مدتی یکی از فرزندانش را از دست داد، آنقدر گریه کرد تا بینایی چشمانش را از دست داد، با اینکه نمیدانست فرزندش مرده است، ولی من ۱۴ نفر از خاندانم را در یک روز در برابر دیدگانم سر بریدند، آیا فکر میکنید که اندوه و مصیبت برای همیشه از من دور خواهد شد؟»
حزن و اندوه همیشگی دلیل بر عمق فاجعه است، و از طرف دیگر امام سجاد (علیهالسّلام) با این عمل، پیامی ارشادی، به همه مؤمنین ابلاغ میکند، که عاشورا و امام حسین (علیهالسّلام) تا روز قیامت باید زنده بماند.
امام باقر (علیهالسّلام) با نقل حدیثی از پدر بزرگوارش امام سجّاد (علیهالسّلام) بر جاودانگی حادثه عاشورا تاکید و از سیره عملی پدرش که احیاء مراسم عزاداری است دفاع میکند.
«کان ابی علیّ بن الحسین (علیهالسّلام) یقول: ایّما مؤمن دمعت عیناه لقتل الحسین ومن معه، حتّی تسیل علی خدّیه، بوّاه اللّه فی الجنّه غرفاً، وایّما مؤمن دمعت عیناه دمعاً حتّی یسیل علی خدّیه، لاذی مسّنا من عدوّنا بوّاه اللّه مبوّء صدق؛
پدرم علیّ بن الحسین (علیهماالسّلام) میفرمود: هر مؤمنی که برای شهادت حسین (علیهالسّلام) و یاران او اشکش جاری شود خداوند غرفهای در بهشت به او میبخشد، و هر مؤمنی که اشکش برگونههایش برای رنجهایی که ما از دشمن دیدهایم جاری شود، خداوند به او جایگاه نیکو خواهد بخشید.»
امام صادق (علیهالسّلام) نیز با تاسّی به اجداد بزرگوارش سفارش به بزرگ داشت کربلا و عاشورا دارد و میفرماید:
«انّ یوم عاشورا احرق قلوبنا، وارسل دموعنا، وارض کربلاء اورثتنا الکرب والبلاء، فعلی مثل الحسین فلیبک الباکون، فانّ البکاء علیه یمحو الذنوب ایّها المؤمنون؛
حادثه روز عاشورا دلهای ما را آتش میزند، اشکهای ما را جاری میسازد، و ما وارث غم و اندوه سرزمین کربلا هستیم، پس گریهکنندگان، بر مثل حسین باید گریه کنند، زیرا ای مؤمنان گریه بر او گناهان را از بین میبرد.»
@Aghiil
هوالمصور
🔵 جوانان عاشورایی، برگ برنده ی ایران امروز
✍"دبیرستان شهید مظلوم دکتر بهشتی" می گویند این جا قریب به بیست سال است تکیه ی این جوانان است، از زمانی که نوجوانان راهنمایی بوده اند تا حالا که جوانان رشیدی هستند و مربی و الگویی برای نوجوانان هیأت.
از در که وارد میشوی بیشتر از چایخانه ی روضه و کفشداری، برخورد محترمانه و مودبانه و توام با محبت جوانانی که تا همین یک ساعت پیش در میان مردم در صف های مرتب مشغول زنجیر زنی بودند، جلب توجه می کند.
جوانان نسل سومی و چهارمی که خستگی را بر خود حرام کرده اند تا از عوام مردم جدا نباشند و ضمن سرپا نگه داشتن تکیه، هیأت زنجیر زنی شان را تعطیل نکرده اند.
پرده حریر کنار زده شده حدفاصل زنان و مردان نشان از آن دارد که نماز مغرب و عشا را خوانده اند و حالا مداح جوان و خوش صدایی با نوایی محزون زیارت عاشورا می خواند و همزمان تصاویر زنده حرم امام حسین (ع) و بین الحرمین بروی پرده نمایش پخش می شود. [همه انگار گریه شان می آید]
بعد از آن و قبل از سخنرانی، مجری مسلط و مودب برنامه، هنرمندانه تسلیت می گوید و شعرخوانی می کند در حالی که نور و صوت فضا کاملا در کنترل بچه های واحد سمعی بصری است [و باز هم گریه] و همزمان کسانی مامور هستند با کمال ادب مردم را به جلو هدایت کنند تا جا برای بعدی ها باشد.
نوبت به سخنران که می رسد باز هم جوان گرایی منصه ی ظهور دارد و انگار حجت الاسلام دکتر ناصر رفیعی عزیز جای خود را به رفیعی جوان داده... با همان لحن و همان مهارت و همان گیرایی و همان دقت و همه ی همان های دیگر.
مقدمه می گوید، سخنرانی اش در مورد خانواده است و در انتها روضه و [گریه].
مداح روضه را ادامه می دهد، چراغ ها را خاموش کرده اند [گریه ها] ادامه دارد تا این که همه جا ساکت می شود ... همه جا تاریک تر می شود ... پرده نمایش کنار می رود و تازه کار هنر متعهد شروع می شود.
نمایش سایه ها با مداحی حاج محمود کریمی، ابزار نمایش و موسیقی متعهد به یاری جوانان عاشورایی آمده تا برای ارباب سنگ تمام بگذارند و آن قدر این صحنه ی وداع جانسوز است که [این اشک ها] دیگر جواب نمی دهد.
اما هنوز تمام نشده، نیمه ی دیگر پرده باز می شود و گودی قتلگاه... این بار هنر نمایش و بازی نور و نوای محمود کریمی عاشورای ۶۱ هجری را به تکیه آورده، موسیقی زمینه امان را از مخاطبان بریده و آن گاه که مادر قد خمیده، بین زمین و آسمان ناله ی ضعیف "آه پسرم" سر می دهد هیچ چشمی را یارای دیدن نیست [اشک ها نمی گذارند تصویر ها شفاف باشد]
انگار شعر مجری، روضه سخنران و زمینه سازی مداح همه مقدمه بود برای روضه ی مجسم بچه های "هیأت محبین چهارده معصوم (ع) فرخشهر"
هنوز ادامه دارد... و این بار نمایش بی چارگی زینب(س)، درماندگی زینب(س)، آوارگی زینب (س) [برای تو خون باید گریست بی بی جان]
حالا دوباره مداح خوش صدا و خوش سلیقه ی هیأت میان دار است و زمینه ، واحد و شور... بدون تحریف، بدون بدعت.
نشد تا آخر بمانم هرکس می خواست می رفت، فاطمه (دخترم) دلش می خواست سوار ماشین علی اصغر (ع) بشود، من هم آمدم. بیرون نذری می دادند و هنوز چای و شربت به راه بود.
شربت روضه شیرین بود اما نه به شیرینی خاطره اش.
دستمریزاد جوانان هنرمند و متعهد هیأت محبین چهارده معصوم (ع) فرخشهر با "کار فرهنگی تمیزتان" با نظمتان با ادبتان با نظافتتان با هنر متعهدتان و با عزاداری مدرن تان ملیون ها دلار کنگره و لابی های صهیونیستی را و یک سال دست و پا زدن اسافل داخلی و خارجیشان را شستید. خدا قوت
شرمنده ام که این قلم نمی تواند حق سپاسگزاری از شما را ادا کند فقط دعا می کنم شما مدیران خوش ذوق و متعهد و اهل مدارای آینده ی خیلی نزدیک این مملکت باشید.
اراتمند و برادر کوچک شما
یونس اروجی
۱۰ محرم ۱۴۴۱ ه ق
#محرم #عاشورا #تاسوعا #شب_عاشورا #خط_را_گم_نکنیم #حب_الحسین_یجمعنا
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 به نظر شما چرا این صحبت های آقای پناهیان داد خیلی از سیاسیون را در آورده؟!
@aghiil
🔸 عده ای ناله سر میدهند که «ای کاش بودیم» در رکاب حسین و عده ای به انتظار "نشسته اند" که «ای کاش باشیم» وقت ظهور امام زمان.
⚠️ نه «ای کاش بودیم» های آنان و نه «ای کاش باشیم» های اینان، به تنهایی به درد نمیخورد.
✅ چراکه فرصت فداکاری در رکاب حسین هنوز باقیست و جهاد و تلاش در رکاب امام زمان خیلی وقت است شروع شده.
👈🏼 نه عاشورا تمام شده و نه مهدویت مربوط به آینده است، هر چه هست همین الان است.
👈🏼 گذشته برای گذشتگان بود و آینده برای آیندگان، آنچه مربوط به ماست و بابت آن از ما حسابرسی خواهد شد، همین امروز است.
👈🏼 امروزمان را چگونه رقم میزنیم؟!
⚡️ بیچاره آنهایی که خیال میکنند، عاشورا و ظهور دو "نقطه" از تاریخ اند که یکی تمام شده و یکی هنوز نیامده و چه بسیار کسانی که دل خوش به این دو "نقطه"، از مسئولیت و تکلیف امروزشان شانه خالی میکنند.
✅ حال آنکه ما عیناً هم در عاشورا و در عین حال در پیشگاه امام زمانمان هستیم.
☑️ امروز را دریابیم
✅ بدون ولایتمداری، نماز و روزه هم به کار نمی آید؛ چه رسد به عزاداری و روضه.
⬅️ بهترین لبیک به امام حسین و بهترین نشانه برای یاری امام زمان، لبیک به فرمان کسیست که عاشورا و کربلای امروز مرا «رهبری» میکند.
🌺 با تمام وجود گوش به فرمانش باشیم و تاکیداتش را در حد توانمان جامه عمل بپوشانیم که هیچکس و هیچ چیز نمیتواند تکلیف و مسئولیت شخصی ما را از سرمان بردارد جز "اقدام" و "لبیک" خود ما.
#لبیک_یا_خامنه_ای
#تو_را_تنها_نمیگذاریم
#ما_ترکناک_یا_ابن_الحسین
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
تپه های دولت برای زنان و کارگران!
🔹آقای روحانی امروز گفت "مردم به اندازه کافی با غصه و سختی مواجه هستند. نباید اجازه داد که براساس بیدقتیها، غصه جدیدی بر مردم وارد شود. نباید برخی از تندروی ها و مسیرهای غیردقیق و مردم آزار در جامعه بروز کند".
♦️او در ادامه گفته است "زنان و کارگران ما اگر احساس میکنند بعضی از حقوق آنها مراعات نمی شود، راه اصلی انتخابات است؛ در انتخابات نظرتان را اعلام کنید".
🔹آیا این عملکرد ها، مصادیق،بی دقتی و تندروی و مسیرهای مردم آزار نیست:
🔻حیف و میل 18 میلیارد دلار ذخایر ارزی، ایجاد رانت 150 هزار میلیارد تومانی برای سه درصد رانت خوار، و تحمیل تورم حداقل 42 درصدی به 97 درصد بقیه مردم.
🔻بی مبالاتی نسبت به توزیع منابع عمومی موجود و افزایش بی سابقه ضریب جینی (نشانگر شکاف طبقاتی) در شش ساله دولت روحانی، با وجود این که قبل از دولت وی رو به کاهش بود.
🔻بی اعتنایی به سه اولویت (مشکل) نخست مردم به ویژه جوانان؛اشتغال، ازدواج و مسکن. و حال آنها که هر سه مسئله، می تواند فرصت پویایی و نشاط و چرخش چرخ اقتصاد و امنیت و فرهنگ جامعه باشد.
🔹اما زنان و کارگران. دبیر سابق ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، همان کسی است که صلاحیتش برای شهرداری تهران از سوی وزارت اطلاعات دولت رد شد اما به اصرار آقای روحانی، حکم او در وزارت کشور امضا شد.
♦️وقتی همین فرد (نامزد ناکام روحانی برای وزارت علوم در دولت یاززدهم)، همسر جوان خود را با شلیک پنج گلوله کشت، طیف حامی دولت محکم پای قاتل ایستادند، حیثیت مقتول بی پناه را به فحشا و فساد پیوند زدند و گفتند "کشت که کشت، کار خوبی هم کرد. مقتول، مهدور الدم بود"!
🔹نه از آقای روحانی، و نه از خانم ها ابتکار، لعیا جنیدی، مولاوردی و امثال آنها، صدایی به دفاع از حقوق زن قربانی در نیامد. حالا اما همین ها با بهانه کردن خودکشی دختر 30 ساله ای که نتوانسته با دو مدرک کارشناسی، ازدواج کند یا سر کار برود و دچار ناراحتی روانی شدید شده، دنبال بازی با سوژه رفتن زنان به ورزشگاه ها و پر کردن کارنامه خالی دولت هستند!
♦️کارگران هم به بهانه صدور حکم اولیه برای چند تن از نظایر آنها در نیشکر هفت تپه، تبدیل به سوژه برخی دولتمردان و رسانه های همسو شدند.
🔹اما چرا دولت از نوع کارگران به ویژه کارگران بیکار شده هفت تپه، به خاطر سوء مدیریت فاحش اقتصادی و واپذاری های توام با فساد و زد و بند برخی کارخانه های مشابه عذرخواهی نمی کند؟!
♦️مگر نه این که نیشکر هفت تپه را سازمان خصوصیسازی، آذرماه سال ۹۴ با قیمت ۲۱۹ میلیارد تومان - ۵ درصد ارزش واقعی شرکت - به دو جوان ۲۸ و ۳۲ ساله فروخت؟ و مگر نه این که مدیریت پوری حسینی (رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در آذربایجان شرقی) بر سازمان خصوصی سازی، آغاز نابسامانی در برخی کارخانه ها و ندادن ماه ها حقوق به کارگران و اعتراض و اعتصاب آنان نبود؟
🔹آیا با زدن چوب حراج به نیشکر هفت تپه، ماشین سازی تبریز، هپکو اراک، آلومینوم الهمدی، پالایشگاه اراک و ...، تپه آبادی هم برای کارگران و همسران و خانواده آنها باقی می ماند؟!
✍محمد ایمانی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
19.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صفر تا صد خودسوزی سحر خدایاری و ۴۸ ساعت دروغ پردازی رسانههای معاند و منافقین داخلی...
گزارش کامل بیست و سی و مصاحبه با پدر سحر
@aghiil
♻️ دختر آبی سلام
میدانم که میدانی از میان کلیددارها
این روزها کسی به فکر تو نیست.
کسی به قصد تو هشتک نمیزند.
گزارش نمیسازد،
مصاحبه نمیکند.
مسأله آنها تو نیستی
اشتباه نکن، مسأله آنها
آن دختر آبی دیگر که برای
افکار عمومی تراشیدهاند،
هم نیست... چرا؟
همینهایی که این روزها
رنگ آبی دختری را بهانه کردهاند
و برایش هشتک میزنند
و اشک میریزند،
همینها چند ماه قبل،
دختری با پنج گلوله
قرمز شده بود،
دیدند و خفه خون گرفتند...
#قبیله_گرایی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@aghiil
#ما_ترکناک_یابن_الحسین
ما تو را تنها نمیگذاریم ای فرزند حسین...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@aghiil