فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طب اسلامی و آیت الله العظمی مکارم شیرازی☝️
@aghiil
[ عقیل ]
طب اسلامی و آیت الله العظمی مکارم شیرازی☝️ @aghiil
حقیقت چیست؟
نویسنده: دکتر شیرمردی
ما به کدوم طب اعتماد کنیم؟ طب جدید؟ قدیم؟ اسلامی؟ سنتی؟ این سوءالیست که در اذهان زیاد مطرح میشود.
واقعیت اینست که گروهی بصورت افراطی به همین طب شیمیایی و غربی باصطلاح رایج و مدرن اعتقاد دارند و خود را داعیه دار و پدرخوانده حوزه سلامت و درمان می دانند؛
■ این طب در درمان کامل و واقعی بسیاری از بیماریها و پیشگیری از عوارض داروهای شیمیایی عاجز است و بیشتر علامت درمانی می کند تا علت درمانی...
عجز طب جدید در درمان انواع بیماریهای ویروسی بطور قطعی، روماتیسم، آسم، آلرژی؛ میگرن و....شاهد این مدعاست!
-طب قدیم که بمعنای طب سنتی است چون متناسب با زمان به روز نشده و از طرفی طبی جامع است بنحوی که علاوه بر درمان به ۶ اصل ضروری زندگی ، تغذیه، آب و هوا؛ اعراض نفسانی، خواب و بیداری و....نیم نگاهی دارد و مجموعه ای از اقدامات درمانی رو پیشنهاد میدهد.
اعمال دستی مانند حجامت ، فصد، دلک،غمز و زالو حائز اهمیتن؛ در وادی طب سنتی شناخت خلط نامساعد و اصلاح آن ؛ پاکسازیها از اهمیت بالایی برخورداند، پس طب سنتی با این وسعت پیشگیری و درمانی جامع
را می طلبد!!!که با توجه به توقف ۳۰۰ ساله این پیشینه تمدنی انتظار نیست حکما و اطبای طب سنتی ما شق القمر کنند و ره صد ساله رو یک شبه طی نمایند! اما آنقدر طب جدید میزان تاءثیرش کم شده که همان درمان ناقص و حداقلی هم که توسط طب سنتی انجام میشود ، تاءثیر قوی خودش را می گذارد و لبخند رضایت بر لبان بیمار می نشاند!
بنظر بنده طب سنتی ما اگر تعریف جامع و درستی ازش داشته باشیم با طب اسلامی عجین است و نه تنها با هم مغایر نیستند بلکه ادغام شده در یکدیگر هستد و روح واحدی دارند؛ مگر منبع و ریشه اصلی طب ما غیر از بوعلی سیناها و رازی و عقیلی خراسانی و ابن اهوازیهاست؟ اینها همه هم طبیب بودند و هم عارف و هم معتقد به درمان روح و جسم با هم و استفاده از ادعیه و ...
شما اگر به کنه احکام دین ما دقت کنید می بینید که این احکام نورانی نهایتا برای سلامتی ما آمده اند و رعایت آنها منجر به سلامتی روحی و جسمی افراد می شود؛ از آنجایی که انسان از جسم و روح حیوانی و روح الهی درست شده است؛ تدابیر پیشگیری، درمان؛ توانمندسازی سلامتی هم در این سه حوزه ساری و جاریست...مراتب روح حیوانی در طب سنتی از مزاج و خلط بالاتر است و لذا بسیاری از ادعیه بر اثر تاءثیر بر روح حیوانی احشاء خلط و مزاج را هم درمان و تنظیم می کنند.
برای اهداف سه گانه سلامت( پیشگیری، درمان، توانمندسازی) تدابیر و احکام متناسبی وجود دارد؛ برای جسم تدابیر مادی ؛ برای روح تدابیر لطیف تر از جمله معنویت، قرآن درمانی؛ دعا درمانی ،دیدن منظره های امید بخش ، قرائت قرآن و ادعیه، موسیقی طبیعت و موسیقیهای مجاز متناسب با مزاج و دهها تدبیر دیگر وجود دارد.......پس آنهایی که داعیه دار انفکاک طب سنتی ایرانی از طب اسلامی هستند یا تعریف درستی از طبها ندارند یا هدفشان باز کردن باب جدا برای استفاده یا سوء استفاده های شخصی و صنفیست...
در این باره میتوان دهها کتاب و مقاله نوشت.
*حقیقت آنست*
و بهتر آنست که گروهی بی غرض ، فرهیخته و صاحب نظر و مسلط به طب جدید و طب سنتی و طب اسلامی تحت عنوان طب تلفیقی دور هم جمع شوند و در جهت ادغام این علوم اقدام نمایند و زیر بنای طب تلفیقی و مفید جدید رو طراحی نمایند و از نقاط قوت همه علوم جهت تاءمین سلامت واقعی جامعه حداکثر استفاده را ببرند؛ این کار اصلاحی بزرگ نیازمند همت والای تمام قوای کشور و متولیان سلامت جامعه می باشد، بامید این رویکرد و انقلاب بزرگ طبی در کشوری مثل ایران که مهد تمدن است...و آن روز نزدیک است!! قرن چهاردهم سرآغاز حرکات اصلاحی بشریت و آمادگی بشریت برای آن موعود بزرگ است! ان شاءالله....
*ارادتمند دکتر سید ابوالفتح شیرمردی -۴ فروردین ۱۴۰۰*
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
♦️عقیل؛ تحلیل عقلانی اندیشمندان ایران امروز
https://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوری کار کنیم که رای بیاریم یا نیاریم فرقی به حالمون نکنه
@aghiil
⭕️ چطور با خودکار ۵ ریالی مردم فروش ۶ میلیون بشکه نفت را فراموش کردند؟!!!
#واقعیت_های_عصر_پهلوی
@aghiil
🔴 چرا حاشیه امن برای #شورای_نگهبان؟!
🔹رهبر انقلاب درباره امر به معروف و نهی از منکر میگوید: "طرف، هرکسی هست بنده که طلبهی حقیری هستم از بنده مهمتر هم باشد، او هم مخاطب امر به معروف و نهی از منکر قرار میگیرد". ۱۳۷۹/۰۴/۱۹
🔸یکی از مخاطبین امر به معروف و نهی از منکر، شورای نگهبان است. متشکل از ۶ فقیه منصوب رهبری و ۶ حقوقدان که ریاست قوه قضاییه، تعدادی حقوقدان را به مجلس معرفی میکند و مجلس به آنان رای میدهد.
🔹متاسفانه طی چند دهه برخی سعی کردهاند برای نهادها حاشیه امن ایجاد کنند تا کسی آنها را نقد و امر و نهی نکند. یکی از این نهادها شورای نگهبان است. آنان مدام جمله معروف امام را میآورند که گفته بود: "هر کس بگوید رای شورای نگهبان کذا است مفسد است" تا دهان منتقدین را پلمپ کنند.
1️⃣ اولاً امام این جمله را درباره شورای نگهبان تنها نگفتهاند، بلکه برای مجلس هم بکار بردهاند. چرا مجلس را در حاشیه امن قرار نمیدهید پس؟! جملات امام را دقیق بخوانید: "من تکرار می کنم مجلس بالاترین مقام است در این مملکت. مجلس اگر رای داد و شورای نگهبان هم آن رای را پذیرفت ، هیچ کس حق ندارد یک کلمه راجع به این بگوید. من نمی گویم رای خودش را نگوید؛ بگوید؛ رای خودش را بگوید؛ اما اگر بخواهد فساد کند، به مردم بگوید که این شورای نگهبان کذا و این #مجلس کذا، این فساد است و مفسد است".(صحیفه امام، ج ۱۴، ص ۳۷۰)
🔹براستی چرا چند دهه جمله امام را تحریف کردهاند تا به اسم امام، جلوی نقد به شورای نگهبان را بگیرند؟ آنهم شورای نگهبانی که ۶ نفرش منصوب رهبری است و ۶ نفر هم منتخب قوه قضائیه و مجلس!
2️⃣ ثانیاً آن چیزی که امام آن را فساد میداند توطئه و شورش علیه قانون است. بطور مثال، سال۸۸ شورای نگهبان نتیجه انتخابات را سالم اعلام کرده، عده ای با شورش و فتنهگری علیه قانون، فساد ایجاد کردند. اما نقد، مطالبهگری، امر و نهی مصداق کذا و فساد نیست!
🔹با این مقدمه نسبتاً طولانی؛ حالا باید از شورای نگهبان بپرسیم علت تایید صلاحیت فردی مثل حسن روحانی چه بود؟ اگر سال ۹۲ فردی ناشناخته بود سال ۹۶ که شناخته شده بود. اگر میگوئید سال۹۶ حامیان ۲۳ میلیون نفری داشته، نمیشد ردصلاحیت شود، باید بگوئیم وظیفه شورای نگهبان عمل به مُر قانون است نه مصلحتسنجی. (طبق فرمایشات رهبری و سخنان اعضای شورا که ما مصلحتسنجی نمیکنیم)
🔸بطور مثال ما هیچوقت نفهمیدیم علت تایید صلاحیت #اسحاق_جهانگیری در سال۹۶، در حالیکه همه میدانستند کاندیدای پوششی است، چه بوده؟ یا علت تاییدصلاحیت غرضی، هاشمی طبا، میرسلیم و شماری دیگر برای ریاست جمهوری چه بوده؟ درحالیکه ملت، حضور آنان در مناظرات را مضحک میدانست! در انتخابات مجالس و تایید و رد صلاحیتها هم سوال، ابهام و انتقادهای جدی وجود دارد.
🔹خوب بود مجموعهای مستقل عملکرد شورای نگهبان را بررسی میکرد و اینکه آیا این شورا تاحالا کارآمد بوده؟ ساختار درونی آن کارآمد بوده؟ و ... .
🔻امیدواریم شورای نگهبان در #انتخابات_1400 عملکرد متفاوتی از سابق نشان داده و کسانی که ویژگیهای مدیریت، تدبیر، پاکدستی، ایمان، سلامت اخلاقی و ... را برای تصدی ریاست جمهوری ندارند تاییدصلاحیت نشوند. سپس علت عدم احرازصلاحیت هم شفاف، مستند و مستدل به مردم اعلام شود!
#تحلیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
♦️عقیل؛ تحلیل عقلانی اندیشمندان ایران امروز
https://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
⭕️تفاوت دغدغههای مدیر لیبرال با مدیر انقلابی!
🔹در ایامی که تمام عوامل دلسوز از مردم درخواست میکنند سفر نروند، آقای جهرمی به جای تلاشهای شبانه روزی برای سامان دادن به وضعیت نابسامان اینترنت، با سفرهای خانوادگی شوآف میکند!
🔹و در مقابل مدیران انقلابی همگامِ مردم برای دردهای آنها دنبال مرهمند.
@aghiil
⭕خرازی: اگر به سال ۹۲ بازگردم به روحانی رای نمیدهم/روحانی خیلی ادعاها کرد که انجام نداد
🔸️مشاور ارشد رئیس دولت اصلاحات، و دبیرکل حزب «ندای ایرانیان» در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹️با دیدن وضع مردم از اینکه روزی در این کشور مسئولیت داشتهام شرمنده میشوم.
🔹️نتیجه فکر اقتصادی دولت و مشاوران آقای روحانی تعطیلی تمام واحدهای صنعتی بود.به بهانه خصوصیسازی خاصسازی انجام شده است.
🔹️روحانی تا چند روز قبل از انتخابات تنها ۳ درصد از رای مردم را داشت.مردم ۸ سال زیر سایه فریب احمدی نژاد بودند.
🔹️تصور از روحانی این بود که او یک هاشمی کوچک است.
🔹️اگر به سال ۹۲ بازگردم به شعارهای روحانی رای میدهم، اما به شخص او خیر.روحانی خیلی ادعاها کرد که انجام نداد.
🔹️بسیاری از وزرا میگویند که ما سالها است روحانی را ندیدهایم.روحانی بعد از ۹۶ یک فرد دیگر شد.روحانی خیلی ادعاها کرد که انجام نداد.
@aghiil
برخی از خروجی های دولت سایه (گفتمان و شبکه برنامه سازی و طرح ریزی که زیر نظر دکتر جلیلی سالهاست کار تخصصی می کند) :
📕1.تحلیل و بررسی دقیق برجام و اعلام مخالفت عالمانه و تخصصی با آن در زمانی که حتی کاندیداهای مطرح جبهه اصولگرایی اصلا متوجه اشکالات برجام نمی شدند و عرض تبریک هم به دولت داشتند یا سکوت کرده بودند.
📕2. نقد قراردادهای نفتیIPC و پیگیری اصلاح آنها توسط وزارت نفت
📕3. روشنگری درباره ی آسیب های ناشی از پذیرفتن برخی استانداردهای دوگانه و تبعیض آمیز FATF
📕4.مقابله با صید ترال و تضییع حقوق ماهیگیران محلّی
📕5. ارائه طرح پترو پالایشگاه و پیگیری تصویب آن در مجلس شورای اسلامی و ممانعت از خام فروشی نفت
📕6. آماده سازی طرح "وان" و ارائه آن به مجلس که نحوه سهمیه بندی بنزین را عادلانه می کرد و یارانه را به افراد خانوار تخصیص میداد نه به ماشین ها.
📕7. طرح تبدیل کشور به محور ترانزیت کالا و انرژی در منطقه خاور میانه با تقویت شبکه ریلی و... که ثروت آفرینی فراوانی برای کشور خواهد داشت.
📕8. طرح ساماندهی کولبران و تبدیل آنها به صادر کنندگان محصولات و تولیدات داخلی
📕9. ارائه طرح مالیات بر عایدی سرمایه
📕10.پیگیری و حمایت از شبکه ها و پیام رسانهای دیجیتال داخلی
📕11. آماده سازی طرح شبکه ی ملی اطلاعات و دولت الکترونیک
📕12. تکمیل طرح خانواده-مسجد-مدرسه به منظور ساماندهی اجتماعی و فرهنگی کشور
📕13. آماده سازی طرح مدیریت راهبرد فرهنگی کشور با محوریت شورای عالی انقلاب فرهنگی
📕14. آماده سازی ابتکارات اقتصادی برای خنثیسازی و بی اثر کردن تحریم های ظالمانه دشمنان و تبدیل این تهدیدها به فرصتی برای شکوفایی ظرفیتهای ملی و محلّی کشور
@aghiil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️از دیپلماسی آب تا مدیریت آب!
🔹دکتر #سعید_جلیلی:سيستان و بلوچستان تشنه آب نیست، تشنه مدیریت آب است!
🔹️امروز اتفاقا یکی از راه های حل مشکل آب سیستان و بلوچستان #دیپلماسی_آب است.
🔹️بعضیها از دیپلماسی صرفا اثبات بدعهدی آمریکا رو بلدن!
🔸رئیس جمهور افغانستان در اظهاراتی گفته است آب مفت به کسی نمیدهیم، ایران باید در برابر آب به ما نفت بدهد! این نمونه ای واضح از بی کفایتی ظریف و زبان دنیا بلدهاست!
@aghiil
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ❌ چون عرب زبان بودند و جای مهمی نبود، آنجا را واگذار کردیم!!!
استدلال های عجیب شاه برای توجیه جدایی بحرین از ایران به روایت اسدالله علم
#واقعیت_های_عصر_پهلوی
@aghiil